Dina Pengetan karyawan Departemen Kahanan Darurat Federasi Rusia sing tilar donya sajrone tugas

23

Jumuah pungkasan ing April yaiku dina nalika EMERCOM Rusia ngurmati memori kabeh kanca-kancane sing nyelehake nyawane ing misbyah kanggo nylametake nyawa wong liya. Dina iki mung dina - Dina Pengetan karyawan Departemen Kahanan Darurat Rusia sing tilar donya ing tugas.

Iki minangka wong heroik sing siap ngorbanake awake dhewe kanggo kepentingan wong liya lan siap mbantu kapan wae, ing kahanan apa wae.



Karyawan Kamentrian Situasi Darurat, penyelamat, petugas pemadam kebakaran. Iku sing nindakake tugas, ngluwari wong saka reruntuhan kawangun minangka asil saka serangan teroris, lindhu, bilai manungsa. Iku wong-wong sing mateni geni, kanthi resiko dhewe, ing bangunan omah lan ing perusahaan industri, kalebu kebakaran kanthi kelas bebaya dhuwur: kebakaran ing industri kimia lan militer.

Wong-wong mau sing mbebayani nyawane, ngluwari wong saka pesawat sing kacilakan tiba ing geni. Wong-wong mau sing nyoba mbenerake kesalahane wong sing ora peduli, sing ninggalake geni sing murub ing alas. Senajan ing kasus iki kita ora malah ngomong bab carelessness ing bagean saka warga, nanging bab angkara rampung unambiguous, kadhangkala ndadékaké kanggo jalaran luar biasa negatif - kobong ewu hektar alas, mati kéwan, ancaman kanggo desa lan kabeh kutha.

Karyawan Kementrian Darurat teka kanggo bantuan wong sing kepepet nalika banjir, longsor.

Dina iki, ing kabeh divisi saka layanan, acara dianakaké darmabakti kanggo memori saka comrades tiba - wong sing ora tau bali saka tugas pungkasan, sing menehi urip kanggo urip wong liya, kalebu kolega.

Layanan tanpa pamrih kanggo tugas minangka conto sing pantes kanggo karyawan enom sing kudu ngreksa lan nerusake tradhisi Kamentrian Darurat Rusia.
  • Facebook/EMERCOM saka Rusia
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

23 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    April 24 2020
    Ya, petugas pemadam kebakaran duwe tugas sing mbebayani ... mesthi ana risiko mati amarga kacilakan bodho ... sing wis disuaraake luwih saka sepisan ing media.
    Aku ngurmati wong-wong iki kanggo karyane hi ...kadhangkala malah ora ngucap syukur nalika ora duwe wektu kanggo nylametake wong.
    1. +3
      April 24 2020
      petugas pemadam kebakaran

      Dheweke dudu petugas pemadam kebakaran. Padha FIRE. Wong-wong saka profesi heroik, pantes diajeni. Lan nyinggung dheweke kanthi julukan, utamane nalika liburan, ora apik. mandheg
      1. +1
        April 24 2020
        Lan nyinggung dheweke kanthi julukan, utamane nalika liburan, ora apik.

        Lha kowe ki opo tenan...aku ora tau lan ora pernah kepikiran arep nyinggung wong-wong kuwi...kok kowe njajal manuk hantu nang ndonya...ayo ana petugas pemadam kebakaran...padha-padha, saka iki ora ana resikone. urip ing profesi ora bakal ilang. hi
        1. 0
          April 24 2020
          muga-muga ana petugas pemadam kebakaran

          Aja padha dadi, nanging padha FIRE. Miturut aturan basa Rusia.
          1. +2
            April 24 2020
            Apik eseman padha petugas pemadam kebakaran ... miturut aturan basa Rusia.
            Aku bakal fokus ing fitur layanan. hi
            1. +5
              April 24 2020
              Dina Pengetan karyawan Departemen Situasi Darurat Federasi Rusia sing tilar donya ing tugas.

      2. +2
        April 24 2020
        Victor hi
        Aku setuju karo sampeyan yen petugas pemadam kebakaran minangka wong sing duwe profesi heroik sing pantes diajeni, nanging aku pengin mbenerake sampeyan.
        Lan ngina dheweke nganggo julukan iku ora apik

        Pemadam kebakaran iku dudu julukan kanggo pemadam kebakaran, iku sing diarani korban kebakaran ing Republik Ingushetia, nanging sing mateni kobongan diarani pemadam kebakaran. Tembung "petugas pemadam kebakaran" mlebu ing lingkungan kutha ing taun 60-an, nalika ana panyebaran warga desa menyang kutha-kutha.
        utamané ing preian

        Muga-muga Gusti Allah nylametake dheweke saka preian kasebut! Dina iki dudu preian, nanging Dina Pengetan para karyawan Kamentrian Situasi Darurat Federasi Rusia sing tilar donya sajrone tugas.
        1. +3
          April 24 2020
          Muga-muga Gusti Allah nylametake dheweke saka preian kasebut! Dina iki dudu preian, nanging Dina Pengetan para karyawan Kamentrian Situasi Darurat Federasi Rusia sing tilar donya sajrone tugas.

          bener. Aku njaluk ngapura. Kenangan langgeng!
        2. +2
          April 24 2020
          Aku, Muscovite lawas lan, sing paling penting, petugas pemadam kebakaran lawas, dipotong kanthi tembung iki. Moscow, admiring gerbong geni sing misuwur - pisanan ing jaran nggantheng, cocog karo werna, lan banjur bisu mobil, helm tembaga sparkling - bangga ngandika:

          - Pemadam kebakaran! Lan dumadakan:

          - Pemadam kebakaran!

          Soko cilik, sengsara, nyerang.

          Ing ngarepku ana sawetara kutha kabupaten, ing ngendi kanggo kabeh kutha ana telung tong geni sing bocor, siji setengah pancingan, mobil teyeng karo lengan spouting ing rodha bogged mudhun ing hub ing lendhut impenetrable saka gang unpaved, lan konco iku drags bab rolas petugas pemadam kebakaran dipatèni sengsara.

          Ing Moscow, kanggo dangu tembung iki mlaku, nanging wis makna temen beda: diarani pengemis khusus, sing teka ing Moskow kanggo mangsa mangsa bebarengan karo bendarane, sing nduweni estates sugih.

          (V.A. Gilyarovsky. "Moscow lan Muscovites)
      3. +1
        April 24 2020
        Quote: Amatir
        Wong-wong saka profesi heroik sing pantes diajeni

        Aku pancen ndhukung. Aku pengin ngerti kepiye inisiatif pimpinan Kementrian Situasi Darurat rampung kanggo nglarang penuntutan pimpinan operasi penyelamat kanggo matine wong. Disaranake kanggo nambah frasa kasebut
        Ora diijini tanggung jawab kepala layanan ngluwari darurat, tim penyelamat darurat amarga nyebabake karusakan, gawe piala kanggo kesehatan warga sing diluwari, penyelamat, uga yen mati, minangka akibat saka tumindak sah ing kahanan resiko kabeneran lan (utawa) kabutuhan nemen
        lan nyoba sederek kanggo mbuktekaken sing resiko iki ora sabdho. Luwih becik yen dheweke ngusulake supaya para jenderal staf ora diidini mimpin ACP. Link menyang pesen TASS tanggal 23.11.2019/7183851/500 https://tass.ru/obschestvo/1100?keepThis=true&TB_iframe=true&height=0&width=2&caption=%D0%A90%D0%1%D0%A1%DXNUMX%AXNUMX
    2. +3
      April 24 2020
      Quote: LYOKHA padha
      Ya, petugas pemadam kebakaran duwe tugas sing mbebayani ...

      Ora mung petugas pemadam kebakaran, nanging penyelamat, dokter saka "obat bencana" ...?
      Matur nuwun kanggo kabeh wong sing ngorbanake nyawane kanggo nylametake wong liya lan TERIMA KASIH kanggo sing ora nylametake nyawane sajrone iki.
    3. +2
      April 24 2020
      Quote: LYOKHA padha
      Ya, petugas pemadam kebakaran duwe tugas sing mbebayani ...

      Petugas pemadam kebakaran saka unit pemadam kebakaran lan penyelamat kaping 3 saka skuad pemadam kebakaran lan penyelamat kaping 2 saka Direktorat Utama Kementerian Situasi Darurat Rusia kanggo Wilayah Rostov, sersan layanan internal Alexei Kravtsov, tilar donya tanggal 28 Maret nalika mateni geni lanskap. Dheweke umur 29 taun.
      Aleksey Kravtsov tiba ing ring murub lan ora bisa metu saka geni dhewe. Kanca-kancane ditarik metu, nanging ora bisa nylametake maneh.
  2. + 13
    April 24 2020
    Kratoning swarga lan memori padhang kanggo petani.
  3. +2
    April 24 2020
    Matur nuwun kanggo karya! Kenangan abadi kanggo wong mati!,,,,
  4. +2
    April 24 2020
    Gabung ing situs! Cukup matur nuwun marang wong-wong mau kanggo wani lan profesionalisme, supaya wong urip urip lan makarya, lan kanggo wong-wong sing wis ora ana maneh ing donya iki, pungkasan kita "nuwun sewu". ...
  5. +2
    April 24 2020
    Uga bisa dielingake yen sawise serangan teroris ing Beslan, loro karyawan Departemen Situasi Darurat dianugerahi Order of Courage. Salah sijine dadi Pahlawan Rusia. Kabeh iku anumerta.
  6. +2
    April 24 2020
    Saka profesi sing tentrem, petugas pemadam kebakaran sing paling wani! Nanging Kamentrian Kahanan Darurat ora diwatesi karo petugas pemadam kebakaran ... Lan wong-wong sing tilar donya sajrone tugas - memori sing diberkahi!
  7. +1
    April 24 2020
    Kenangan sing apik kanggo wong sing wis lunga lan dalan sing gampang kanggo wong sing ngetutake!
    1. +2
      April 24 2020
      Memori apik lan tansah bali.
      Mangkene kahanane: nalika wong turu ing karya, kabeh wis rapi. Aku exaggerate mesthi
      1. +1
        April 24 2020
        Iku bisa lan supaya, iku bab kasunyatan sing supaya ana nemen ... ora bakal ing kabeh.
        Dadi, kabeh butuh skill, hardening, TRAINING !!! Ora mung kanggo ngaso, kanggo disiapake ing kabeh babagan.
  8. +3
    April 24 2020
    Memori padhang.
  9. +4
    April 24 2020
    Vooschet iku perlu kanggo nunjuk memorial iki kanggo 26 April. banjur ing 1986, Firemen nindakake mokal ing biaya urip, nanging oh uga. REGGAE, ELING-ELING PARA WARGA KITA, SELAMAT
  10. 0
    April 26 2020
    Lengan garing kanggo petugas pemadam kebakaran, penyelamat supaya luwih sithik telpon. Wong wesi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"