"Ora ana rencana kanggo ndandani": pesawat tempur F-35 dirampas saka afterburner sing dawa

66

Pentagon ora gelem ngrampungake salah sawijining masalah utama pesawat tempur F-35 - nalika obah kanthi kecepatan supersonik, ana ancaman defragmentasi bagean buntut pesawat. Tinimbang nggawe owah-owahan teknis kanggo ngilangi cacat iki, diputusake kanggo netepake watesan ing operasi mesin kasebut.

Dilaporake dening Pertahanan News.



Carane nutup masalah


Masalah kasebut pisanan dilaporake ing 2019. Iku kasusun ing kasunyatan sing ing dhuwur banget dhuwur F-35 ing modifikasi dimaksudaké kanggo Angkatan Laut lan Marinir bisa mabur ing kacepetan supersonik kanggo wektu cendhak, amarga mode gerakan iki ndadékaké kanggo stratifikasi struktur lan mundhut saka siluman.

Masalah iki bisa ndadekake US Navy F-35C ora bisa nindakake intersepsi supersonik.

- nyerat publikasi.

Miturut dheweke, masalah iki ditutup tanggal 17 Desember 2019 "kanthi stroke pena" - ing laporan cacat kasebut nyatakake: "ora ana rencana kanggo ndandani". Tembung iki digunakake nalika syarat pangguna kanggo mbenerake komentar ora mbenerake perkiraan biaya pangowahan kasebut.

Dimangerteni manawa ngilangi cacat kasebut mbutuhake pangembangan jangka panjang lan uji coba penerbangan saka bahan lapisan anyar sing bisa nahan dampak sing ditindakake ing supersonik sajrone wektu sing ora ana watesan, nyukupi bobot lan kahanan liyane.

Nanging, masalah iki ditanggulangi kanthi prosedural kanthi ngenalake watesan sementara ing penerbangan kanthi kacepetan dhuwur

- laporan edition.
Penerbangan supersonik jangka panjang bisa nyebabake karusakan ora mung ing bagean buntut glider, nanging uga ing antena sing ana ing kene.



Implikasi taktis


Koyone elek yen pesawat sing dituku kanggo mabur kanthi kecepatan supersonik ora bakal bisa nindakake iki sajrone wektu sing suwe.

- cathetan Defense News.

Nanging, minangka ahli Brian Clark saka Institut Hudson, sing pensiunan perwira angkatan laut, nerangake publikasi, ora kaya F-22, supersonik kanggo F-35 dudu teknik sing perlu sacara taktik. Perlu mung ing sawetara kasus lan kanggo jarak cendhak, kaya kahanan nalika mecah kaca ing kahanan darurat.

Ing wektu sing padha, Defense News uga menehi prakiraan liyane. Pilot pensiun kasebut ujar manawa "watesan afterburner bisa mateni ing skenario pertempuran sing cedhak." Miturut dheweke, wis ana unfavorable kanggo Amerika Serikat sejarah preseden kanggo nglirwakake pertempuran cedhak. Sajrone Perang Vietnam, gumantung ing roket lan gagasan bedhil irung dibuwang, nyebabake pati ing pertempuran. Maritim penerbangan iku ngelingi lan mulane ora ngandel ing watesan afterburner.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    66 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 18
      28 april 2020 05:55
      nalika obah kanthi kacepetan supersonik, ancaman defragmentasi bagean buntut pesawat.

      Ngomong manungsa, "buntut bisa metu kapan wae."
      Inggih, statement:
      ora kaya F-22, supersonik kanggo F-35 dudu teknik sing perlu sacara taktik.

      kanthi otomatis nransfer Penguin kanggo pesawat generasi VI, amarga. miturut spesifikasi Amerika, afterburning supersonik minangka salah sawijining pratandha pesawat generasi kaping lima.
      PySy: Pengikut Fu-35! Iki atiku. Pek!
      1. +7
        28 april 2020 06:40
        Sampeyan pancen bener babagan teks link:
        nalika obah kanthi kacepetan supersonik, ana ancaman defragmentasi bagean buntut pesawat.

        Nanging kanthi pribadi, misale jek ana terjemahan sing salah. Lan iki sebabe:
        Ing wektu sing padha, Defense News uga menehi prakiraan liyane. Pilot pensiun kasebut ujar manawa "watesan afterburner bisa mateni ing skenario pertempuran sing cedhak."

        Yen sampeyan superimpose teks link iki ing teks ndhuwur ing artikel:
        Nanging, minangka ahli Brian Clark saka Institut Hudson, sing pensiunan perwira angkatan laut, nerangake publikasi, ora kaya F-22, supersonik kanggo F-35 dudu teknik sing perlu sacara taktik. Perlu mung ing sawetara kasus lan kanggo jarak cendhak, kaya kahanan nalika mecah kaca ing kahanan darurat.
        Banjur paling kamungkinan kita ora ngomong bab supersonik, nanging bab mode afterburner engine. Nanging iki minangka masalah khusus kanggo pesawat modern!
        1. + 12
          28 april 2020 08:11
          ana ancaman defragmentasi bagean buntut pesawat

          ngendifragmentasi - pemugaran integritas. Penulis mbokmenawa tegese efek ngelawan - karusakan.

          supersonik kanggo F-35 dudu teknik sing dibutuhake kanthi taktik

          Mbok menawa pesawat Amerika generasi sabanjure, pesawat kasebut bakal dadi teknik opsional. Bakal ana tata letak pertempuran sing nggegirisi.
          1. +2
            28 april 2020 08:36
            Defragmentasi - pemugaran integritas. Penulis mbokmenawa tegese efek ngelawan - karusakan.

            Bener, matur nuwun kanggo tip. Kemungkinan terjemahan sing salah, kaya sing dakkandhakake sadurunge. Alesane, aku kira wong kasebut ora ngerti terjemahan babagan subjek teknis.
            Mbok menawa pesawat Amerika generasi sabanjure, pesawat kasebut bakal dadi teknik opsional. Bakal ana tata letak pertempuran sing nggegirisi.

            Ing kene siji, maca, panulis, nyatakake gagasan babagan "komunikasi neurosensori". Dheweke bakal mlayu saka kursi kanthi kekuwatan pikirane. Banjur sampeyan ndeleng "helm apa sing diduweni." Lan padha uga kenek sirahe marang lantern nalika njupuk mati saka catapult. wassat
            1. +3
              28 april 2020 10:52
              Lan sing paling menarik ing kahanan kasebut yaiku angka:
              Nanging tinimbang ngganti desain fisik pesawat, Pentagon mutusake kanggo nyetel syarat operasional kanggo F-35B Lightning II lan F-35C Lightning II. Saiki, miturut data mbukak, pesawat kasebut diijini mabur kanthi kacepetan Mach 1,2 ora luwih saka 80 detik, lan kanthi kacepetan Mach 1,3 - nganti 40 detik.
              Lan iki ing kacepetan maksimum ngumumaké 1900 km / h. hi
              1. Komentar wis dibusak.
                1. +4
                  28 april 2020 11:45
                  Tutup lan mburi AFAR tiba.
                  Jerman ora pengin krungu bab F-35.
                  Lan wong Turki mung begja. keprungu
                  1. +2
                    28 april 2020 11:50
                    Kutipan: Alex777
                    Tutup lan mburi AFAR tiba.
                    Jerman ora pengin krungu bab F-35.
                    Lan wong Turki mung begja. keprungu

                    Iki sing wis padha ngerti. Nanging aku yakin bakal ana kejutan! Ya lali ing crita pungkasan, sistem oksigen ing kono isih aneh, bakal mati, banjur bakal menehi sawetara campuran. Pesawat sing apik.
          2. +2
            28 april 2020 11:13
            Iki minangka tata letak pertempuran kanthi rudal.
      2. -12
        28 april 2020 07:15
        Victor ... lan mbandhingake dhewe karo titan Prometheus ... makutha goyangake sirahe? Luwih andhap asor, luwih andhap asor ombenan lol Lan adhedhasar artikel kasebut, kita bisa nyimpulake yen bahan anyar lan lapisan nyerep radar kanggo penguin (ketoke kraton, adhedhasar kemampuane) ana ing dalan. Ing afterburner (dawa), paling kamungkinan, buntut ora bakal jam setengah enem, nanging lapisan siluman bakal wiwit ambruk. Pira suwene penguin sing nistha nggawe penerbangan transatlantik saka daratan menyang daratan dhewe? Carane akeh wong wis riveted ing kabeh THREE modifikasi? Saliyane watesan iki lan penyakit kanak-kanak liyane, wis mesin SERIAL MASS, apa sampeyan bisa ngomong babagan kemungkinan liyane penguin iki? Ora ketompo apa sing kita nyanyi ing kene, kita ora hondel lan ora nggawe pasuryan ... nanging jumlah skuadron sing siap tempur saya tambah akeh. Yagene sampeyan ora bisa ngerti yen ing abad kaping 21 wis dadi norma kanggo ngasilake produk berteknologi tinggi, sing potensial ora jelas sanajan kanggo sing ngasilake. Kanggo kula, "pyngvyn", pisanan kabeh, minangka pusat komunikasi kanggo ngumpulake lan ngolah komponen lemah lan udhara - jenis scanner abad 21st. Bandingake helm lan peralatan pilot lan kita - apa ana bedane? Apa anane helm kanthi realita ditambah minangka trifle miturut pendapat sampeyan? Pertukaran neurosensori antarane pilot lan mobil - apa wiji? Mesin penguin minangka salah sawijining sing paling apik ing donya babagan rasio dorong-kanggo-bobot. Kita bakal tetep bisu babagan sistem radar lan kemungkinan sintesis. Lensa Lumiere (kayane ora salah) ... uga, lsp. Sampeyan bisa mangsuli pitakonku minangka chela sing jelas ora saka Angkatan Udara, nanging sing ora kesed maca majalah tartamtu ... hi
        1. + 10
          28 april 2020 08:03
          Lensa Lumiere (kaya aku ora salah).

          Apa sampeyan ngerti
          Pertukaran neurosensori antarane pilot lan mesin
          kaya Luneberg ing film, lan sedulur Lumiere ing radar. Inggih, saka Prometheus, mung ati sing ditawakake.
          1. -9
            28 april 2020 08:48
            Lan ora kuwat njawab pitakonanku kanthi luwih spesifik, utawa pancen trep?
            1. +3
              28 april 2020 09:32
              Lan ora kuwat njawab pitakonanku kanthi luwih spesifik, utawa pancen trep?

              - Go, go, - Bender ngandika, - Aku mung ngawula ing dina Setu, ora ana apa-apa kanggo pour kene. .. (I.Ilf. E.Petrov)
              1. -10
                28 april 2020 09:37
                Ya, Vitek ... menyang Bender dhewe, amarga ora ana sing kudu ditutupi sedulur Ora mangsuli pitakonku.
        2. +7
          28 april 2020 08:24
          Kutipan saka: viktor_ui
          Victor ... lan mbandhingake dhewe karo titan Prometheus ... makutha goyangake sirahe? Luwih andhap asor, luwih andhap asor ombenan lol Lan adhedhasar artikel kasebut, kita bisa nyimpulake yen bahan anyar lan lapisan nyerep radar kanggo penguin (ketoke kraton, adhedhasar kemampuane) ana ing dalan. Ing afterburner (dawa), paling kamungkinan, buntut ora bakal jam setengah enem, nanging lapisan siluman bakal wiwit ambruk. Pira suwene penguin sing nistha nggawe penerbangan transatlantik saka daratan menyang daratan dhewe? Carane akeh wong wis riveted ing kabeh THREE modifikasi? Saliyane watesan iki lan penyakit kanak-kanak liyane, wis mesin SERIAL MASS, apa sampeyan bisa ngomong babagan kemungkinan liyane penguin iki? Ora ketompo apa sing kita nyanyi ing kene, kita ora hondel lan ora nggawe pasuryan ... nanging jumlah skuadron sing siap tempur saya tambah akeh. Yagene sampeyan ora bisa ngerti yen ing abad kaping 21 wis dadi norma kanggo ngasilake produk berteknologi tinggi, sing potensial ora jelas sanajan kanggo sing ngasilake. Kanggo kula, "pyngvyn", pisanan kabeh, minangka pusat komunikasi kanggo ngumpulake lan ngolah komponen lemah lan udhara - jenis scanner abad 21st. Bandingake helm lan peralatan pilot lan kita - apa ana bedane? Apa anane helm kanthi realita ditambah minangka trifle miturut pendapat sampeyan? Pertukaran neurosensori antarane pilot lan mobil - apa wiji? Mesin penguin minangka salah sawijining sing paling apik ing donya babagan rasio dorong-kanggo-bobot. Kita bakal tetep bisu babagan sistem radar lan kemungkinan sintesis. Lensa Lumiere (kayane ora salah) ... uga, lsp. Sampeyan bisa mangsuli pitakonku minangka chela sing jelas ora saka Angkatan Udara, nanging sing ora kesed maca majalah tartamtu ... hi

          Apa sampeyan ngomong babagan? Apa hubungane neurosensori? Iki minangka proyeksi informasi babagan kaca. Kekuwatan pikiran, DAMNING, utawa sampeyan mung seneng tembung kasebut? Saranku supaya kurang nonton fiksi. Apa jenis kesiapan tempur sing bisa kita gunakake, 1) bedhil lan montor mabur urip ing rong urip sing beda, 2) ing ngendi perang udara, paling ora latihan, 3) kabeh negara sing ngoperasikake ing kahanan pertempuran ora menehi umpan balik babagan iku (Israel, USA). Israel piye wae nyebutake kaya mangkene: "kita ngebom wingi, nanging kanthi cara iku F-35" lan iku. Pitakonan liyane yaiku ngendi F-35? meneng. Amerika Serikat, yen ana pesawat sing siap tempur, bakal cepet dikirim menyang garis ngarep, yen ora F-22 lan iku.
          1. -17
            28 april 2020 08:46
            alexey, yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab ijol-ijolan neurosensory, banjur iki ora ateges sing ora. Tampilan informasi ing bathuk minangka apotheosis tenologi karo sampeyan - aja ngomong. Lan apa babagan ijol-ijolan neurosensori - ana lan teknologi wis suwe saya suwe (ya, ya, daya pikir praktis, amarga generasi pikiran utawa gambar tartamtu minangka inti saka sirkuit khusus impuls elektromagnetik sing diasilake. dening subcortex lan ing ngarsane helm-bolong karo sensor, sampeyan bisa ngontrol kelenjar mesthi, kang duwe antarmuka kanggo ijol-ijolan data lan aktuator karo pengontrol lan piranti lunak.Pribadi kanggo sampeyan, ing awal banget 2000s ing kuthaku, sampeyan bisa tuku piranti CIVIL sing padha ing toko peralatan kantor. Sijine ing sirah, nggawe sambungan karo komputer lan adaptasi kontrol lengkap liwat piranti lunak nggulung dock bali lan kasebut, mateni PC, milih grup file, Ngontrol drive DVD (sampeyan uga bisa nggunakake kanthi swara), etc ... nanging ana siji Nanging, yen esuk karo ngombe, sistem gelem ngenali sampeyan minangka pemilik lan perlu recalibrated, supaya ora sing kanggo kula bab Fantasi ing gati.
            1. + 11
              28 april 2020 09:59
              Lan apa babagan ijol-ijolan neurosensori - ana lan teknologi wis suwe saya suwe (ya, ya, daya pikir praktis, amarga generasi pikiran utawa gambar tartamtu minangka inti saka sirkuit khusus impuls elektromagnetik sing diasilake. dening subcortex lan ing ngarsane helm-bolong karo sensor, sampeyan bisa ngontrol kelenjar mesthi, kang duwe antarmuka kanggo exchange data lan aktuator karo pengontrol lan piranti lunak.

              Wis suwe ora ngguyu
              Nalika padha ngomong - nalika ora ana apa-apa kanggo nutupi, sampeyan kudu pager sembarang omong kosong.
              Kekurangan afterburner - langsung mungkasi pesawat, kaya pejuang. Sing, nyatane, F-35 mung ora bisa nyekel / nyegat Tu-160, lan pejuang kita kanggo boot. Lan yen kita duwe rudal jarak jauh, mula F-35 ora bisa ditindakake. F-16 bakal nindakake perkara sing padha kanggo dhuwit luwih murah))))
            2. +1
              28 april 2020 21:17
              Kutipan saka: viktor_ui
              alexey, yen sampeyan ora ngerti apa-apa babagan ijol-ijolan neurosensori,

              Ora maca maneh.
          2. -14
            28 april 2020 08:57
            lan ya, alekey kanggo nyekel sampeyan babagan kahanan saiki ijol-ijolan data neurosensori antarane wong lan mesin: ing Jerman, ahli bedah saraf sing dihormati dening aku nggunakake pertukaran data sing padha kanggo nggarap wong sing koma (non-artificial). ). Salah sawijining asil pungkasan sing diungkapake dening dheweke yaiku panyiapan kasunyatan karo I pasien lan interaksi karo kesadaran lan kenangan ... FANTASTIS ???
            1. +6
              28 april 2020 10:04
              Kutipan saka: viktor_ui
              lan ya, alekey kanggo nyekel sampeyan babagan kahanan saiki ijol-ijolan data neurosensori antarane wong lan mesin: ing Jerman, ahli bedah saraf sing dihormati dening aku nggunakake pertukaran data sing padha kanggo nggarap wong sing koma (non-artificial). ). Salah sawijining asil pungkasan sing diungkapake dening dheweke yaiku panyiapan kasunyatan karo I pasien lan interaksi karo kesadaran lan kenangan ... FANTASTIS ???

              Aku bakal menehi saran maneh, nonton kurang fantasi. Kanthi kahanan neurosystem saiki, ora bisa digunakake ing peralatan militer (overloads, serangan, lan liya-liyane). Apa sampeyan tau ngalami encephalogram? Dadi, iki minangka sambungan saraf otak karo mesin (impuls maca). Dadi ana sampeyan ora bisa kedutan, saka tembung, AT ALL. Sampeyan mbokmenawa nonton film F-117, diprodhuksi ing 90s, digawe ing Amerika Serikat. Dadi ana helm kaya saiki ing F-35. Inggih, yen sampeyan serius kenal karo produk kasebut sadurunge ngiklanake. Ora ana jaringan saraf ing kana, ora ana lan ora bakal ana ing mangsa ngarep. Jumlah kabel kasebut perlu kanggo ngirim informasi video sing digambarake menyang kaca helem saka sensor sing beda-beda, amarga ana rong kaca tingal, transparan (ora pas karo helm) lan proteksi srengenge (retracts menyang helem). Lan babagan ahli bedah kanthi luwih rinci (apa jenenge, klinik ngendi dheweke praktek, aku bakal mriksa informasi sampeyan). Aku nemokake informasi babagan helm ing situs web Lockheed Martin.
              1. -5
                28 april 2020 13:31
                kanggo saben dhewe ... sampeyan maca informasi liwat mbendel kabel lan yakin manawa ora ana cara liya kanggo ngirim lan maca data paket ing alam.
                http://meta.kz/416752-vrachi-smogli-pogovorit-s-pacientom-v-kome.html это вам для анализа. Обратите внимание на год. По спецу из Германии инфу дать вам не могу к сожалению.
                Sampeyan bisa google pitakonan sampeyan.
                1. +5
                  28 april 2020 13:47
                  Kutipan saka: viktor_ui
                  kanggo saben dhewe ... sampeyan maca informasi liwat mbendel kabel lan yakin manawa ora ana cara liya kanggo ngirim lan maca data paket ing alam.
                  http://meta.kz/416752-vrachi-smogli-pogovorit-s-pacientom-v-kome.html это вам для анализа. Обратите внимание на год. По спецу из Германии инфу дать вам не могу к сожалению.
                  Sampeyan bisa google pitakonan sampeyan.

                  Apa sampeyan guyon aku? Iki minangka link menyang EMRI (Magnetic Resonance Imaging)! Sampeyan pengin ngomong yen Amerika sijine TOMOGRAPH ing helm! Inggih, sampeyan! Lan apa sing salah karo dhokter, aku pengin kenalan karo karyane, mbok menawa ana artikel.
                  1. -5
                    28 april 2020 14:07
                    mesthi, EMRI ... mung iku wis rampung ing tingkat teknologi beda, gumantung ing basis teknologi modern sing kalebu neuroscanner maca, bus exchange data, komputer Processing lan piranti lunak sing cocog. Aku ora bakal menehi alamat karo gambar - Aku unsubscribe ndhuwur sing ora ana kamungkinan. Yen sampeyan kasengsem, gali topik kasebut ... ana film khusus babagan topik iki. Sugeng dalu.
                    1. +4
                      28 april 2020 14:45
                      Kutipan saka: viktor_ui
                      mesthi, EMRI ... mung iku wis rampung ing tingkat teknologi beda, gumantung ing basis teknologi modern sing kalebu neuroscanner maca, bus exchange data, komputer Processing lan piranti lunak sing cocog. Aku ora bakal menehi alamat karo gambar - Aku unsubscribe ndhuwur sing ora ana kamungkinan. Yen sampeyan kasengsem, gali topik kasebut ... ana film khusus babagan topik iki. Sugeng dalu.

                      Lha iki liyane, goleki dhewe. Aku ngerti tanpa sampeyan, kabeh sing sampeyan tulis iku omong kosong.
        3. +3
          28 april 2020 08:45
          Kutipan saka: viktor_ui
          adhedhasar artikel kasebut, kita bisa nyimpulake manawa bahan anyar lan lapisan sing nyerep radar kanggo penguin ana ing dalan.

          Artikel kasebut langsung ngandika - "ora ana rencana koreksi", sing tegese - nggarap nggawe lapisan siluman anyar ora maintained; amarga ora ana karya liyane kanggo ngganti desain airframe kanggo ngilangke masalah mentas dikenali.
          Kutipan saka: viktor_ui
          Saliyane watesan iki lan penyakit kanak-kanak liyane, wis mesin SERIAL MASSA, apa sampeyan bisa ngomong babagan kemungkinan liyane saka penguin iki.

          Kita bisa ngomong sing dhaftar kritis masalah akeh lan masalah kritis iki ora diilangi, nanging stroke saka pena diklasifikasikake minangka non-kritis. Apa sing khas cuci mata.
          Bisa ngomong kaya ngono ana akeh banget pejabat dhuwur sing kasengsem sing ora pengin tanggung jawab kanggo ngakoni konsep Fu35 dhewe minangka salah lan implementasine sing ora apik. Mobil metu temenan ala, temenan ora kasil, temenan mega-masalah (lan, sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha, masalah ora ditanggulangi, nanging mung nyatakake sepele.)
          Kutipan saka: viktor_ui
          Ora ketompo apa sing kita nyanyi ing kene, kita ora hondel lan ora nggawe pasuryan ... nanging jumlah skuadron sing siap tempur saya tambah akeh.

          Pesawat "siap tempur" kanthi dhaptar masalah kritis sing ora bisa dicopot sing bisa nyuda potensial pertempuran pesawat? Nanging pendekatan kasebut mesthi nggawe pesawat siap tempur? Apa sampeyan yakin?
          Kutipan saka: viktor_ui
          Mesin penguin minangka salah sawijining sing paling apik ing donya babagan rasio dorong-kanggo-bobot.

          Apa sampeyan ngandelake memori sing cendhak? Kurang saka setahun kepungkur, kacepetan penerbangan saka pesawat "banget" kanthi mesin "banget" kudu diwatesi kanthi cepet ing kacepetan lan wektu. Aja ngarep-arep - kita wis ora lali bab sing, maneh, ora ngilangi masalah kritis. hi
          1. -8
            28 april 2020 09:33
            Oleg ... sing bengkok, ala lan wuta (miturut pendapat sampeyan) mung bakal ngremukake Angkatan Udara kita kanthi akeh ... . Pitakonan ora carane ala penguin, nanging ana liyane lan liyane, kalebu kabeh infrastruktur multi-tingkat ditempelake ing. Lan babagan cuci mata lan sapa sing dadi juara pirang-pirang ing kene, sampeyan ora bisa langsung ngomong sapa sing ngapusi luwih akeh. Kabeh apik kanggo numpuk. Ya ... mungkin lagi ngenteni terobosan teknologi sabanjure lan mulane ora ana rencana kanggo ndandani ... wektu metu, nanging iki sirahe lan terserah, sampeyan ndeleng. Aku tenang kanggo memori sampeyan ... nanging banjur keputusane wektu iku ... kita ora bisa ngerti kanthi pasti kahanan sing bener, nanging kita mung bisa ngadili kanthi tandha-tandha ora langsung - kemajuan katon jelas adhedhasar nomer kasebut. pilot terlatih kanggo F-14. Ala lan kanthi tingkat reproduksi kasebut .... HMMMMM.
        4. +2
          28 april 2020 09:10
          Bandhingake helm lan peralatan pilot lan kita - apa ana bedane? ...... sistem HELMET muncul ing pejuang kita ing taun 80-an pungkasan abad. loading wing rata-rata ing penguin prohibitively dhuwur. rasio thrust-to-weight ana ing sangisore siji, resepsi amunisi diwatesi, lan sistem radar .... ora ana cara tanpa AWACS, kaya tanpa rasi lintang satelit .... ora jelas kenapa sampeyan nggunakake pinguin.
          1. -8
            28 april 2020 09:34
            Vladimir. Tembung kunci helm sampeyan yaiku pangembangan saka 80s abad XX ... argumentasi wis rampung.
            1. 0
              29 april 2020 13:35
              regejegan wis rampung..... Aku ora padu karo sampeyan, nanging rembugan. ora jelas apa sistem Helm sampeyan bingung ??? uga, aku ngerti saka teks, iku pancene mbukak ing swiwi lan rasio tikaman-kanggo-bobot saka kilat ngisor plinth. ing kasus apa wae, karakteristik manufaktur dhewe diumumake. Aku kene carane dadi panas, ora ana apa-apa
              1. 0
                29 april 2020 14:57
                Vladimir, ing babagan diskusi, sampeyan kudu setuju manawa helm pilot lan peralatan pilot mung kudu ngalami transformasi lan metamorfosis amarga komplikasi produk mabur kasebut - utawa aku salah lan kaya kabeh wis sukses macet. SU-27 .. sing SU-35s nduweni karakteristik kinerja sing padha, ergonomis, interaksi antarane pilot lan pesawat ... Cukup apa sing ana ing sirah lan carane lan apa sing nganggo pilot penguin ... pilot dilengkapi. Apa bedane teknologi pancen ora katon ... karo kabeh kekurangan nyata lan khayalan mungsuh. Aja nyuda konsep BLOCK (modifikasi saiki) lan versi.
                dorong ------- massa -------- dorong - tarik * 0.785
                F-15A ----- 2x11,34 - 12,25 + 0.99 + 3.1 ---- 1,39 ---------- 1.09
                F-15C ----- 2x10,7 - 12,8 + 0.99 + 3.1 ----- 1,27 ---------- 0.99
                F-15F ----- 2x13,18 - 14,52 + 0.8 + 3.1 ---- 1,43 ---------- 1.12

                Su-27 ----- 2x12,5 - 16,3 + 1.05 + 2.58 ------ 1,25 ----------- 0.98
                Su-30 ----- 2x12,5 - 17 + 0.9 + 2.58 ------- 1,22 ----------- 0.96
                Su-30MKI --- 2x12,8 - 17.7 + 0.9 + 2.58 ------ 1,21 ---------- 0.95
                Su-35 ----- 2x12,8 - 18,4 + 0.9 + 2.58 ------ 1,17 ---------- 0.92

                MiG-29 ---- 2x8,3 - 10,9 + 1.05 + 2.2 ---- 1,17 ---------- 0.92
                MiG-29S --- 2x8,3 - 11,2 + 1.05 + 2.2 ---- 1,15 ---------- 0.9
                MiG-29M --- 2x8,625 - 11,6 + 1.05 + 2.2 --- 1,16 ----------- 0.91
                MiG-29SMT - 2x8,3 - 11,6 + 0.9 + 2.2 ---- 1,13 ---------- 0.89

                F-16C Bl30 - 1x10,7 - 8,27 + 0.99 + 1.55 ----- 0,99 ---------- 0.78
                F-16C 229 - 1x13,18 - 8,27 + 0.8 + 1.55 ---- 1,24 ---------- 0.97

                F/A-18С - 2x8 ------ 11,2 + 0.99 + 2.23 ------- 1,11 ---------- 0.87
                F/A-18E - 2x10 ----- 13,864 + 0.8 + 2.93 ----- 1,14 ---------- 0.89

                F-35A ---- 1x19.52 - 12 + 0.8 + 3.68 --------- 1,18 --------- 0.93

                Kepiye dipercaya ... nanging ora bisa dingerteni manawa Lockheed Martin ora ngerti carane nggawe pesawat tempur lan dviglo kasebut ora ana gunane.
                Inggih, ing syarat-syarat twisting monograms ing langit ... pilot saka loro-lorone isih kudu fly kanggo asu dump.
                Н
                1. 0
                  30 april 2020 17:12
                  Aja ngremehake konsep BLOCK ... ya, Victor, sampeyan dhewe wis nemtokake karakteristik kinerja, sing dakkandhakake. Inggih, kilat ora duwe kaunggulan sing kudune. karo beban ing swiwi, kahanan padha
                  .pilot saka loro-lorone isih kudu mabur menyang dump asu .... nanging ing kene ana keraguan. Sejatine, ing tataran perang lokal iki, penerbangan tempur mabur bebarengan. supaya asu mbucal minangka relevan minangka tau ing wayahe. ya lan ing mangsa cedhak
                  ing beyo saka sistem Helmet .... uga, aku ora ngerti apa tingkat isi informasi wis tambah ana utawa ora. Nanging, miturut kancaku pilot Ka-52, kerjane apik ing helikopter
                  1. 0
                    1 Mei 2020 08:47
                    Vladimir, bisa uga konsep banget saka penguin ora nyedhiyakake pertempuran sing cedhak (minangka kasus sing ekstrem) ... dheweke fokus ing keunggulan teknologi sing ana, sing mundhak saben blok anyar (yaiku apa lan kita ora bakal ngilangi. ). Bakal menarik banget kanggo mbandhingake rasio kuantitatif saka macem-macem sensor ing F-35 lan modifikasi Sushki utawa Migars paling anyar ... MCC dhewe ... kasunyatan sing luwih rinci lan ditambah sing bakal ditampa dening pilot ing layar sing dipasang ing helm, sing pungkasane bakal ngidini sing luwih maju kanggo menang urip ing tawuran nyata (sing wis dituduhake luwih saka sepisan ing bentrokan nyata. ).
                    Lan umume, F-35 mesthi bakal kerja ing tim multi-level karo kendaraan liyane + UAV. Inggih, kok aku clattering kabeh iki ing clave - Aku duwe kepinginan prasaja sing kita unambiguously supaya jangkah karo kaping ing kabeh babagan. Ing kene, akeh sing perang karo aku babagan antarmuka saraf - kayata dongeng lan gelembung ... dongeng kanggo wong-wong mau, nanging kanthi bantuan sampeyan bisa nulis musik, ngontrol quadcopter, lan liya-liyane ... sale kanggo pesenan. Ayo padha manggon ing donya dhewe. Mobil sipilku wis luwih saka 1000 sensor kanggo ngumpulake informasi lan aku weruh minangka server ing 4 wheel . Minangka admin, aku kasengsem nggawe kontak karo dheweke saka omah liwat gateway sing ditutup lan ngomong karo dheweke babagan tes lan kalibrasi ing kahanan sing luwih nyaman. Miturut cara, nalika F-35 njupuk saka operator pesawat, banjur ana wong nyekel scanner pertukaran data loro-lorone ing tangane lan ndeleng tingkat umum saka kesiapan sistem utama penguin sadurunge lepas landas - iki normal lan akrab. kanggo kula, amarga aku ngerti apa iku kanggo.
      3. +7
        28 april 2020 07:55
        Quote: Amatir
        mindhah Penguin kanthi otomatis menyang pesawat generasi VI,

        Aku uga pengin nuduhake. Afterburner supersonik - ngendi? Nalika "penguin" lagi wae ing afterburner, lan banjur, minangka ternyata, wektu winates ... Crita padha karo "Cina"! Mung wong Rusia sing wajib ngetutake aturan sing wis ditemtokake!
        57th ora dianggep generasi 5th? Lan afterburner supersonik dheweke ora dileksanakake, lan dheweke nemokake kesalahan liyane ...
        Piyé awaké déwé? Lan nalika bakal ana supersonik afterburner iki, apa sing bakal ditindakake? basa
        1. -4
          28 april 2020 08:33
          Lan nalika bakal ana supersonik afterburner iki, apa sing bakal ditindakake?

          - kabeh dadi prasaja - ilmu bahan - garis solidus lan liquidus ... (Aku ora ngelingi karakteristik maneh) nemtokake suhu lan beban saka muncung
          lan Mordashov lan Lisin dadi rada ringkih marang metallurgists Amer - ana liyane lan kualitas luwih kanggo 11 operator pesawat lan abrams (? Ewu bêsik), iki cukup.
          asil saka reformasi pasar
        2. 0
          28 april 2020 08:49
          Quote: penembak gunung
          Afterburner supersonik - ngendi? Nalika "penguin" lagi wae ing afterburner, lan banjur, ternyata, wektu winates ...

          =======
          Inggih, menehi kritik dening iki paramèter ..... Banjur malah Su-35 wis generasi kaping 5! Ora percaya?:
          "...nalika mesin mlaku ing mode non-afterburning, pesawat, kang ing kacepetan supersonik tipis, terus kanggo akselerasi. Ing proses akselerasi, pesawat tekan nomer Mach M-1,1. ....". Nyuwun
      4. +6
        28 april 2020 07:56
        amatir
        "otomatis mindhah Penguin menyang pesawat generasi VI"
        Nah, iki! Amers wis duwe pesawat generasi 6. Kamulyan kanggo amatir.!!!! basa ngguyu
        1. +5
          28 april 2020 08:26
          Amers wis duwe pesawat generasi 6. Kamulyan kanggo amatir.!!!!

          Inggih, ora ing generasi 4 kanggo nerjemahake. Sampeyan bisa mbayangno gambar kasebut: Wong lanang tartamtu lungguh, ngeruk kunci sisih lan mikir: "Kabeh padha, p o tsy Amerika iki puffed munggah lan nyerahke Penguin sing. Nanging yen wong ngerti bab iki, banjur apa bisa padha mikir. babagan awake dhewe?"
          Penonton padha nangis: "Freaked!" Nesu, padha mlumpat saka kursi lan wiwit break panggung lan ngalahake aktor. Nanging ing kene ana sawetara
          ana priyayi sing dhuwur lan gagah, mlumpat ing bangku lan nguwuh:
          — Enteni! Mung siji tembung, tuan!
          Padha mandheg ngrungokake.
          - Sampeyan lan aku padha diapusi - gedhe diapusi! Nanging kita, aku, ora pengin dadi bahan guyonan ing saindenging kutha, dipoyoki ing kabeh urip. Mangkene: ayo padha metu saka kene kanthi tenang, memuji kinerja lan ngapusi wong liya! Banjur kita kabeh bakal padha ing sikil sing padha. Dadi utawa ora?
          - Mesthi wae! Inggih Hakim! kabeh padha bengok-bengok kanthi swara siji.
          “Oalah, yen ngono, ora ana sing ngomong yen aku lan sampeyan ditipu. Bali menyang omah lan pitutur marang kabeh wong kanggo ndeleng pagelaran.

          (M. Twain. "Petualangan Huckleberry Finn)
      5. +3
        28 april 2020 08:25
        Saiki ora ati, nanging otak bakal pecked metu wassat
        1. +2
          28 april 2020 09:26
          wis!

          Iki sing
          Kaping pisanan, iku pusat komunikasi kanggo koleksi lan pangolahan komponen lemah lan udhara - jenis scanner abad 21st. Bandingake helm lan peralatan pilot lan kita - apa ana bedane? Anane helm karo augmented reality ...
      6. +1
        28 april 2020 10:13
        Amandemen - mung ora ing generasi VI, nanging ing IV
      7. 0
        17 Mei 2020 10:49
        Amatir, kok dadi ing VI, lan ora ing VIII langsung? basa ngguyu
    2. +4
      28 april 2020 06:13
      Punika generasi kaping 5 pejuang Amerika ...
      1. +5
        28 april 2020 06:50
        Penguin, ing asas, ora bisa kagolong ing generasi kaping 5. Ora ana afterburner supersonik. Penguin ora mung pinguin ing Antartika, nanging uga pinguin ing Afrika. nglirik
        1. +8
          28 april 2020 06:54
          Quote: Spektrum
          Penguin, ing asas, ora bisa kagolong ing generasi kaping 5. Ora ana afterburner supersonik. Penguin ora mung pinguin ing Antartika, nanging uga pinguin ing Afrika. nglirik

          Penguin iku manuk sing bangga!
          Nganti nendhang, ora bakal mabur!
    3. +5
      28 april 2020 06:18
      Apa defragmentasi dudu koleksi fragmen? Utawa buntut fu-35 mung dipanggang dadi potongan monolitik g ....?
      Nanging kasunyatan banget larangan ing penerbangan afterburner kanggo dangu dadi "penguin" saka flightless kanggo crawling. A Piece rampung ora ana guna saka sampeyan-ngerti-apa. ngguyu
      1. +6
        28 april 2020 06:50
        Quote: Batalyon konstruksi cadangan
        Apa defragmentasi dudu koleksi fragmen?
        Mung ngelawan - disassembly menyang pecahan! Defragmentasi - mundhut fragmen (degassing, defecation ... pungkasane defloration).
        1. +4
          28 april 2020 06:57
          degassing, defecation ... pungkasanipun defloration


          Kabeh iki mung f-35 lan bakal ditindakake
        2. +2
          28 april 2020 17:41
          Apa sampeyan kenal karo komputer? Sampeyan ngerti, ana piranti kaya ngono. Dadi ana defragmentasi - pemugaran kabeh file ing disk. DE tegese karusakan. karusakan. Lan yen sampeyan tiba-tiba ngilangi DE- saka tembung conto sampeyan, mula bakal dadi - gassing - perawatan gas, feces - ngisi feces. Aja bingung
    4. Eug
      +4
      28 april 2020 06:45
      Sing menarik - apa ana cukup afterburner kanggo lepas landas? Supaya tanpa "fragmentasi" ... utawa lepas landas ing mode non-afterburner karo ngisi bahan bakar sakteruse? Sampeyan bisa metu saka kahanan apa wae, utamane sepisan, nanging kepiye bisa ditrima kanthi terus-terusan? Sajrone Perang Patriotik Agung, Kulibins kita ing Aerocobras nggandheng pojok amarga kaku buntut sing ora cukup - Penguin mesthi bakal nggegirisi karo solusi kasebut kanggo masalah kasebut. Lan tembung "gagasan saka bedhil busur ditendang" kaget banget ☺
      1. 0
        28 april 2020 08:09
        Kutipan saka Eug
        Sing menarik - apa ana cukup afterburner kanggo lepas landas?

        Nalika lepas landas, bisa uga ana ing afterburner, nanging ora ing supersonik.
        Sajrone Perang Patriotik Agung, Kulibins kita ing Aerocobras ngelas pojok amarga kaku buntut sing ora cukup.
        Padha bisa godhok. Nanging dheweke uga ngimpi njaga visibilitas radar sing kurang.
    5. +4
      28 april 2020 06:45
      Kabar apik, mesthi. Nanging, cukup apik. Saiki, yen dheweke ilang siluman ing papan apa wae kanthi afterburner sing dawa ... Dadi, ing papan sing dhuwur banget, dheweke ora kudu sering mabur. Dadi, iki trifle, ora banget penake kanggo Amerika, nanging mung trifle. Mulane, dheweke ora bakal mbenerake, amarga bakal ditindakake.
    6. +4
      28 april 2020 07:00
      pesawat sing dituku kanggo mabur kanthi kecepatan supersonik ora bakal bisa ditindakake sajrone wektu sing suwe
      Kaping pisanan, dheweke memuji, ngluhurake lan meksa sampeyan tuku, banjur kekurangan wiwit muncul, sawetara sing nyoba ngilangi, nanging ing wektu sing padha terus memuji pesawat kasebut. Saiki dadi "serangan" anyar lan apa sabanjure? Nanging ora ana apa-apa. Kekurangan anyar bakal muncul, nanging tujuan utama wis diraih - entuk bathi saka adol pesawat sing durung rampung dieling-eling.
    7. +1
      28 april 2020 07:33
      Sembarang produk tangan manungsa duwe watesan tartamtu. Lan kanggo piranti, ora kanggo apa-apa sing nulis instruksi operasi ing ngendi watesan kasebut ditulis. Lan ya, dheweke ora nggunakake insinyur.
    8. +1
      28 april 2020 07:45
      Frasa kunci sing katon ora kejawab dening akeh
      . ing dhuwur banget, F-35 ing versi sing dirancang kanggo Angkatan Laut lan Marinir bisa mabur supersonik kanggo wektu sing cendhak.

      Mode arang digunakake, kang delamination dumadi liwat wektu ing afterburner.
      Ora wonder masalah muncul mung sawise gropyokan gedhe.
      Iku mangu sing ing kasunyatan iki menehi watesan serius ing operasi lan nggunakake
    9. 0
      28 april 2020 08:02
      Nanging, Lockheed duwe lobi sing kuwat, yen bisa nyurung militer lan mitra AS, terus terang, pesawat mentah kanthi akeh cacat, sawetara sing ora bisa diilangi!
    10. 0
      28 april 2020 08:05
      Quote: Amatir
      kanthi otomatis mindhah Penguin menyang pesawat generasi VI
      Mung ora ing generasi VI (enem), nanging ing IV - kaping papat. Nanging. ing ngendi dheweke asline. Ora ketompo apa sing diarani iklan. Mung yen tinimbang 4 ++ dadi mung 4.
    11. +1
      28 april 2020 08:05
      Kutipan: Eugene-Eugene
      Kabeh iki mung f-35 lan bakal ditindakake

      Lan sequentially. Ing supersonik dawa.
    12. +1
      28 april 2020 08:39
      Luwih adoh saka topik, nanging saiki aku weruh gambar sing menarik iki ing planeradar:
      1. +1
        28 april 2020 09:07
        Self-isolation)) kene angin trapesium)
    13. 0
      28 april 2020 08:53
      Fragmentasi yaiku proses mecah barang dadi pirang-pirang potongan cilik.
      Antonim yaiku defragmentasi. Tegese, miturut penulis, apa bagean buntut pesawat kasebut dipulihake ing supersonik F-35?
    14. +1
      28 april 2020 09:28
      Lan, omong kosong kabeh iki, IMHO.
      Paling kamungkinan iku mung terjemahan ala.
      Amarga ing wiwitan artikel, buntut salah siji ambruk, utawa tetep bebarengan - "... defragmentation ...", lan ing tengah lapisan siluman exfoliates.

      Total .: ing segara (ringan) modifikasi kanthi dawa, nanging wektu sing ora ditemtokake - 5 utawa 20 utawa 40 menit - afterburner, lapisan siluman ing buntut exfoliates.

      Nanging dibandhingake karo apa sing ditulis sadurunge - ALL lapisan ing kabeh modifikasi retak karo swara supersonik conventional - iki kemajuan. Lan dheweke nindakake perkara sing bener - ora ana sing bisa mabur ing latihan supersonik afterburner ing dhuwure super.

      Dheweke uga nulis babagan sing padha karo MIGI lan TU ing VO - overheating meh dadi panas, kaca kokpit cepet ilang, lsp. Kabeh iku dirahasiakake....
    15. 0
      28 april 2020 10:30
      "Apa sing ora ditindakake yaiku ora apik, ing pulo sing dikutuk")
    16. 0
      28 april 2020 13:38
      hmmm, kepiye carane bisa liwat acceptance? utawa, minangka biasanipun, wong ngetik supersonik tanpa paramèter minimal?

      Aku mikir, kanthi data anyar, ternyata F-35 minangka F-117 anyar sing biasane mabur ing subsonik, yaiku. njupuk mati normal, mabur normal lan ndharat normal. siluman uga.
    17. 0
      28 april 2020 18:58
      Uuu, uga, kabeh ora ana maneh generasi kaping lima Sucks)) Nada kanggo mbaleni
    18. +2
      28 april 2020 19:38
      Ora gumun yen dheweke ngarani penguin, ing ngendi sampeyan ndeleng penguin mabur?))
      1. 0
        29 april 2020 01:25
        Sing ora jelas. Ing dhuwur dhuwur, endi resistance saka medium kurang ing wangun kosong lan, iku ora bisa diwenehi afterburner. Lan ing ngisor, minangka sawetara sing ngomong, sampeyan bisa.
        Sapa sing bakal nerangake fisika proses kasebut.
    19. 0
      1 Mei 2020 00:00
      Kabeh rada beda kaya biasane. Masalah kasebut diidentifikasi ing 2011 ing modifikasi C lan B. Iku mung katon kaping pindho ing siji kasus ing pesawat saka jinis iki. Nalika mabur kanthi kecepatan 1.2M lan luwih dhuwur kanthi afterburner. Wiwit iku, lapisan wis diganti lan masalah ora bisa diprodhuksi maneh. Nanging amarga ora ana jaminan yen manifestasi kasebut bakal dikalahake ing 100% kasus, saiki ora dianjurake kanggo nggawe penerbangan supersonik sing dawa karo afterburner. Aku sing titik ing mesin F-35 banget kuat, kang menehi obor banget panas lan voluminous ing afterburner. Lan kanggo pesawat supersonik dhewe, saben wong mabur ing subsonik, amarga iki menehi ekonomi bahan bakar lan jarak. Lan apa jenis swara supersonik sing sampeyan butuhake yen sampeyan nindakake pylons, ing suspensi eksternal, ayo ngomong sawetara ton bom lan pluru?! Ing kene resistance ora bakal ngidini sampeyan nindakake iki. Lan F-35 (versi A lan C), kanthi cara kasebut, bisa nggawa papat AIM-120 lan rong UAB 900 kg ing njero (lan setaun kepungkur, pabrikan ngumumake yen wis ngembangake skema suspensi internal anyar sing ngidini sampeyan nggawe nyeleh 6 AIM-120s ing udhara- udhara) Aku bakal katon ing, ngomong, MiG-29/35 nggawa pesawat padha senjata ing penundaan external (ayo ora lali kanggo njupuk menyang akun bobot / resistance saka pylons kanggo senjata) lan carane bakal supersonik karo iki.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"