Review militèr

Aktivitas mburi Armada Lor kanggo njamin konvoi sekutu

52
Aktivitas mburi Armada Lor kanggo njamin konvoi sekutu

Konvoi Arktik saka sekutu lunga saka Amerika Serikat liwat Inggris Raya lan Islandia menyang pelabuhan lor USSR. Wiwit Agustus 1941 nganti Mei 1945, Armada Lor nampa 42 konvoi, lan ngirim 36 konvoi (gunggung ana 78 konvoi, dumadi saka udakara 1400 kapal dagang), nalika ora ana konvoi antara Juli nganti September 1942 lan Maret lan November 1943 . Konvoi Arktik ngirim kira-kira setengah saka kabeh bantuan Lend-Lease menyang USSR 1 [1-3].


Tujuan pungkasan kanggo nampa konvoi Arktik sekutu nalika Perang Patriotik Agung yaiku pelabuhan komersial kutha Murmansk lan Arkhangelsk. Organisasi operasi loading lan unloading lan pengiriman barang sing teka ing segara menyang negara kasebut ditindakake dening Kantor Komite Pertahanan Negara Sah kanggo Transportasi ing Lor, dipimpin dening Ivan Dmitrievich Papanin, sing duwe khusus. tim militèr lan macem-macem kendaraan.

Ing mburi Lor armada lan mburi armada militèr Segara Putih dipasrahake karo tanggung jawab kanggo panyedhiya lengkap konvoi sekutu. Contone, mburi armada lan mburi armada tanggung jawab kanggo kualitas lan wektu ndandani darurat lan darurat kapal perang sekutu lan kapal transportasi, kanggo panggonan seko lan layanan konsumen saka misi angkatan laut sekutu ing kutha-kutha Murmansk lan Arkhangelsk. lan desa Poliarny. Kajaba iku, fungsi mburi kalebu kewajiban kanggo nyuplai kapal lan prau Sekutu karo bahan bakar, pangan, amunisi, nakhoda lan jinis properti liyane ing dalan bali. Departemen kapal tambahan nyedhiyakake pitulungan lengkap kanggo pelabuhan komersial Murmansk lan Arkhangelsk, kalebu transportasi penarik menyang berths (pier) lan saka berths (piers) menyang dalan.

Ing tanggal 31 Agustus 1941, malah sadurunge penandatanganan persetujuan pisanan (protokol) babagan kiriman bebarengan antarane USSR, Amerika Serikat lan Inggris, karavan pisanan [3] saka enem kapal teka ing pelabuhan Arkhangelsk ing pengawasan Inggris. kapal perang. Tim I.D. Papanin cepet-cepet mbongkar. Ing mburi armada, ing siji, nyedhiyani prau lan prau sekutu karo kabeh perlu. Pelayaran sukses pisanan iki ngliwati Atlantik Lor, lan sanajan ing dina kutub, kanthi yakin nuduhake manawa nyebrang segara kasebut bisa ditindakake ing mangsa ngarep, mesthine, yen karavan kasebut dijaga kanthi aman dening kapal perang lan penerbangan.

Tanggal 13 Januari 1942, karavan Sekutu nomer loro saka sangang kapal mlebu ing Teluk Kola, diiringi kapal perang. Minangka bagéan saka karavan iki, kapal uap Soviet kita "Dekembrist" uga teka saka Inggris, ngirim 7000 ton panganan lan barang penting liyane [4]. Nanging, unloading prau kafilah iki nuduhake yen pelabuhan komersial Murmansk kurang disiapake kanggo transportasi. Ora ana tenaga kerja sing cukup, meh ora ana mekanisme loading lan unloading: umume dibongkar ing dina pisanan perang lan digawa menyang Arkhangelsk utawa daratan. Sauntara kuwi, pandhu arah ing Segara Putih bakal rampung, lan iku pelabuhan komersial Murmansk sing kudu nampa kabeh aliran kargo sekutu.

Pamrentah wis njupuk langkah sing paling penting kanggo mbenerake kahanan kasebut. I.D. Papanin karo apparatus dipindhah saka Arkhangelsk kanggo Murmansk lan njupuk liwat Manajemen langsung saka acceptance lan unloading saka convoys sekutu. Borisov lan Krutikov, wakil komisaris rakyat kanggo perdagangan manca USSR, teka ing Murmansk.

Sawisé campur tangan pamaréntah, pelabuhan komersial Murmansk diurus kanthi lengkap. Supaya cepet ngilangi akibat saka pamboman aerial, tim pemulihan dibentuk ing pelabuhan, lan kabeh fasilitas dilengkapi peralatan pemadam geni sing perlu. Sampeyan kudu nyatet sing unloading lan loading saka kapal, minangka aturan, njupuk Panggonan ing pamboman sengit terus-terusan, kang asring mbutuhake gangguan karya, nylametake aset materi, extinguishing geni sing wis njedhul, panentu bantuan medical. kanggo para korban, lan penarikan kapal kanggo pangatusan [4].

Salajengipun, langkah-langkah sing ditindakake bisa kanthi cepet ndandani karusakan sing disebabake dening obyek sawise serangan lan maneh, tanpa wektu tundha, miwiti loading lan unloading.

Mesthine, peralatan pelabuhan njupuk wektu, dhuwit, bahan lan wong. Mekanisme ditambang kanthi macem-macem cara. Padha dibongkar saka transportasi gagal, crane dibalèkaké, booms lan winches decommissioned minangka "memo" ing wektu tentrem amarga unsuitability. Secara bertahap, armada pelabuhan diisi maneh karo mekanisme angkat anyar sing diwenehake dening perusahaan industri. Ing wiwitan, tenaga kerja manual utamane digunakake lan asring ... "klub" Rusia sing wis kabukten.

Lan konvoi sekutu terus teka ing pelabuhan Murmansk lan Arkhangelsk, lan kanthi jumlah sing saya tambah akeh. Kafilah wis ana puluhan transportasi, lan kabeh kudu dibongkar sanalika bisa lan, tanpa wektu tundha, ngemot barang sing teka menyang mobil sepur lan dikirim menyang panggonan sing dituju, supaya barang-barang sing penting lan perlu kanggo ngarep. ora mati ing dermaga ing bom mungsuh. Ing pungkasan unloading, transports kudu dimuat karo kargo kita kanggo Sekutu. Ing operasi bongkar muat, saliyane personil tim militèr khusus sing ana ing pembuangan I.D. Papanin, buruh Murmansk asring melu.

Ing taun 1943, personel Armada Lor teka kanggo mbantu pelabuhan komersial Murmansk [4]. Miturut keputusan Dewan Militer, ing mburi armada dibentuk resimen gabungan non-standar nganti 3000 wong. Resimen iki kapérang saka pelaut, prajurit, mandor, sersan lan perwira unit pesisir seconded menyang mburi armada. Komandan Resimen Konsolidasi diangkat dadi kepala Departemen Transportasi Direktorat Logistik Armada Utara, Mayor Engineer M.G. Romanov, pangareping staf - lètnan senior P.I. Usikov. Resimen gabungan duwe organisasi tempur nganti lan kalebu peleton; tinimbang departemen, ing resimen kasebut dibentuk brigade kerja nomer, sing dipimpin dening mandor saka sersan.

Ing wektu sing atos, kahanan asring muncul sing mbutuhake keberanian lan inisiatif ora mung saka komandan unit sing kerja ing pelabuhan, nanging uga saka kabeh pimpinan mburi, kalebu kepala. Salah sijine kedadeyan kaya ngono. Salah siji saka transportasi sekutu ngiring karo mbukak saka Papan kanggo Murmansk, ngendi iku mestine kanggo gabung karo konvoi bali "QP-16". Ing wilayah Teriberka, transportasi kasebut dibom lan rusak banget, kalebu bolongan ing bagian jero awak kapal. Ana geni ing kapal. Awak kapal gagal mateni geni dhewe. Sawise ngevaluasi kahanan kasebut, kapten mutusake kanggo nggawa kapal sing kobong menyang Teluk Kola lan, tanpa ijin saka komando mburi armada, dilebokake menyang berth, saéngga nggawe kahanan darurat geni sing nyebar menyang fasilitas pesisir. Sawise ngerti apa sing kedadeyan, kepala logistik menehi saran marang kapten kapal lan wakil saka misi sekutu kanggo njupuk transportasi menyang tanah garing, sing gampang kanggo mateni geni kanthi ngisi banyu segara sing wis nembus. nang kapal liwat bolongan lan kingstones mbukak. Nanging, kapten lan wakil misi nganggep langkah iki beboyo lan, kanggo mbebasake tanggung jawab kanggo konsekuensi sing bisa ditindakake, dheweke nyerahake transportasi menyang mburi armada, sadurunge nampa kuitansi aman saka kepala kapal. mburi.

Karyawan departemen teknis lan ngluwari ing mburi armada nggeret transportasi sing rusak menyang situs garing sing sadurunge wis diteliti lan disiapake dening penyelam, nguatake bulkheads, mbanjiri papan nalika pasang dhuwur lan cepet mateni geni. Sawise geni dipateni, banyu dipompa metu saka njero kapal, kabeh bolongan ing awak didandani, transportasi kasebut diisi ulang karo kargo sing dibutuhake lan dikirim kanthi aman menyang Inggris kanthi konvoi sabanjure.

Pimpinan, kaya akeh karyawan ing mburi Armada Lor lan mburi armada militèr Segara Putih, kudu ngatasi masalah masalah darurat lan ndandani kapal perang lan kapal transportasi saka konvoi sekutu. Kanggo tujuan manajemen paling efisien saka karya iki, ing departemen technical lan departemen mburi digawe kelompok engineering khusus, dumadi saka specialists energik, enterprising lan Highly qualified.

Sawetara kapal mbutuhake ndandani sing luwih serius lan dawa, lan wektu kanggo ndandani biasane diwatesi ing interval antarane mbongkar kafilah sabanjure lan ngirim ing perjalanan bali. Ing sambungan karo kahanan iki, pasukan kabeh perusahaan repair kapal mburi padha melu ing karya ndandani lan buruh dibusak saka fasilitas mburi liyane.

Perlu dicathet menawa kru kapal lan kru kapal transportasi Sekutu ora melu ing karya ndandani. Kajaba iku, kanthi ancaman serangan udhara, umume anggota kru, nggawa panganan lan omben-omben, kasur lan kemul, kanthi tenang lunga menyang bukit-bukit lan ngenteni serangan udara mungsuh tanpa akeh alangan. Ing kapal lan prau, mung para pelaut sing nonton ing ndhuwur, sing banget ora nggatekake tugas. Kelalaian anggota kru kasebut ing kahanan suhu udhara sing sithik ing musim dingin asring nyebabake defrosting piranti dek, mekanisme lan saluran pipa, sing uga menehi masalah lan masalah tambahan kanggo tukang ndandani.

Kadhangkala kedaden malah ing ancaman slightest saka mungsuh, kru ing pasukan lengkap ninggalake kapal. Mung ing taun 1942-1944, kapal saka Armada Lor njupuk lan ngluwari limang kapal sing ditinggalake saka konvoi sekutu, mbusak 40000 ton kargo sing terkenal saka wong-wong mau. Sakehing prau kang tilar mau banjur didandani dening kita, sawuse iku banjur dipindhahna marang kang duwe [4].

Sajrone iring-iringan konvoi lor, para pelaut Soviet kerep mirsani carane kru Amerika lan Inggris nilar kapal-kapal kasebut sanalika ana ancaman banjir. Ana kasus nalika para pelaut nilar kapal tanpa alasan sing jelas. Angkutan sing ditinggal kru padha ngambang nganti dicemplungake dening kapal pengiring. Komando konvoi sekutu ora mandhegake tumindake para pelaut kasebut, nanging mbenerake dheweke kanthi ujar manawa tugas utama yaiku nylametake wong, dudu barang. Inggris lan Amerika ora ngrasa perlu ing kahanan kasebut kanggo ngrusak nyawane kanggo sawetara nilai materi, utamane amarga kargo kasebut dituju menyang negara manca.

Ing mangsa 1943/1944 Kafilah kira-kira 20 kapal teka ing pelabuhan Arkhangelsk. Kabeh prau wis karusakan serius kanggo baling-baling. Kepala departemen teknis ing mburi Flotilla Segara Putih A.N. Dorofeev ngelingi kesempatan iki:

"Kapal dadi es, lan baling-baling dadi" sockets ": kabeh sudhut ngawut-awut ... padha mbengkongaken ing radius. Kapten kapal lan misi njaluk supaya pinggiran baling-baling dilurusake. Nanging, kita ora bisa setuju karo iki, amarga karo dana kita karya iki bakal nyeret ing kanggo dangu, lan sing paling Jahwéh, mangsa teka lan ana ancaman kanggo beku kapal ing Arkhangelsk. Misi Inggris yakin yen ora bisa dilurusake, lan dheweke setuju kanggo motong pinggiran sing mbengkongake ... Sawise ilang 2-3 simpul, kapal kasebut ninggalake Arkhangelsk kanthi kekuwatane dhewe.

Sajrone Perang Patriotik Agung, 296 kapal perang lan kapal transportasi didandani ing perusahaan ndandani kapal ing mburi Armada Lor lan mburi Flotilla Segara Putih, ing perusahaan komisariat sipil, kanthi operasional bawahan.

Ing Nopember 1942, perwira senior Misi Angkatan Laut Inggris ing Arkhangelsk, Mond, nulis marang komando flotilla babagan kualitas karya ndandani sing ditindakake kaya ing ngisor iki [4]:

"Flotilla Militer Laut Putih kab. Jurusan Teknik.

23 November 1942. Nomer 88/141.

1. Sawisé budhal kapal perang pungkasan sing ana ing Arkhangelsk taun iki, aku pengin Wigati karya apik saka Departemen Technical saka Flotilla Segara Putih ing ndandani kapal Inggris.

2. Meh saben kapal sing teka ing pelabuhan mbutuhake sawetara jinis ndandani. Akeh kapal, utamane kapal sapu ranjau Horrner lan kapal pukat Deinman, mbutuhake perbaikan sing rada gedhe lan dawa.

3. Ing saben kasus, karya ditindakake lan rampung kanthi cepet, lan kualitas karya kasebut minangka kelas siji, nyukupi kabeh syarat sing paling dhuwur.

4. Karya kuwi penting banget kanggo gerakan konvoi menyang Rusia Lor.

Keparenga kula ngaturaken agunging panuwun saha panuwun dhumateng panjenenganipun atas nama Admiralty Inggris.

Volume karya mburi kanggo nyuplai kapal saka konvoi sekutu karo bahan bakar, pangan lan jinis logistics cukup gedhe.

Nerapake persetujuan babagan pasokan bebarengan, USSR ngetrapake program sing disebut reverse lend-lease, miturut bijih kromium, bijih mangan, emas, platina, kayu, bulu, pupuk mineral lan liya-liyane diwenehake menyang AS lan Amerika Serikat. Kerajaan saka USSR. Kajaba iku, sesuai karo program iki, USSR nindakake ndandani kapal perang lan kapal sekutu ing pelabuhan lan nyedhiyakake layanan liyane. Contone, perawatan gratis kanggo anggota kru kapal Sekutu (kapal) lan dhukungan materi lengkap yen ana karusakan utawa mundhut kapal (kapal) ing perairan teritorial Soviet utawa nalika jangkar ing pelabuhan [1].

Kapal transportasi saka konvoi sekutu ora bali menyang tanah air kosong, terus diisi kayu, pupuk mineral, bijih lan barang liyane sing penting kanggo sekutu kita ing perang nglawan mungsuh umum (Jerman fasis).

Dina iki sajarah Ing literatur, nalika nutupi masalah lend-lease, penulis individu ngidini awake dhewe ora ngelingi anane reverse lend-lease. Sauntara iku, tanggal 1 Oktober 1941, ing Moskow ana prajanjèn (protokol) babagan kiriman bebarengan, lan dudu bantuan sepihak menyang Uni Soviet saka Amerika Serikat lan Inggris. Ora ana sangsi manawa pasokan Lend-Lease saka sekutu kasebut nduweni peran positif ing kamenangan USSR nglawan Nazi Jerman, nanging para pemalsu sejarah Perang Dunia II banget exaggerate peran pasokan kasebut saiki.

Referensi:

1. Perang Patriotik Agung 1941-1945. Ing 12 volume. Jilid 1. Acara utama perang. – M.: Gedung penerbitan militèr. 2011, kaca 727-737, 933.
2. Kurmyshov V. M. Rute Laut Lor ing Eve lan Sajrone Perang Patriotik Agung 1941-1945. // Koleksi artikel ilmiah Konferensi Ilmiah lan Praktis Internasional "Kontribusi penting saka wong Soviet kanggo kekalahan Nazi Jerman lan sekutu-sekutune nalika Perang Patriotik Agung. Bebener lan fiksi. - St Petersburg: MO RF, VA MTO, 2015. S. 362-364, 716.
3. Ensiklopedia elektronik "Cyril lan Methodius". 2007. Artikel "Lend-Lease".
4. Dubrovin N.P.. Aku dhawuh mburi flank tengen. Ing pertempuran lan karya saben dina mburi Armada Lor nalika Perang Patriotik Agung (memoar Wakil Panglima Armada Lor - Kepala Logistik Armada Lor, manuskrip ing edisi penulis). - L., 1985. S. 188-197, 202.

Cathetan sikil:

1. Lend-lease (saka basa Inggris "ngutangi" - kanggo ngutangi lan "nyewa" - kanggo nyewa, nyewa) - program pemerintah AS kanggo menehi pitulungan marang negara-negara sekutu sing perang ing koalisi anti-Hitler. Persetujuan pisanan (protokol) babagan pangiriman bebarengan (ora bantuan sepihak) antarane USSR, Amerika Serikat lan Inggris dirampungake tanggal 1 Oktober 1941. Persetujuan iki berlaku nganti 30 Juni 1942. Secara total, ana limang protokol kasebut sajrone perang, papat nalika Perang Patriotik Agung lan siji, banjur disebut program kasebut, ing 17 Oktober 1944, nalika perang antarane USSR lan Jepang militeristik. Kabeh kiriman Lend-Lease diakhiri tanggal 20 September 1945. Amerika Serikat lan Britania Raya nyedhiyakake senjata, militer lan peralatan liyane, seragam, panganan, bubuk mesiu, cangkang lan tambang menyang USSR. Pangiriman lend-lease ditampa dening Komisariat Rakyat kanggo Perdagangan Luar Negeri USSR [1].

2. Ivan Dmitrievich Papanin - panjelajah kutub misuwur, kaping pindho Pahlawan Uni Soviet, kepala Rute Laut Lor.

3. Konvoi sekutu iki dijenengi "Derwis". Dheweke ngirim bantuan kamanungsan saka warga AS, ora kalebu ing program Lend-Lease.

4. Drainase - bagéan saka lumahing segara jejer kanggo gisik, dibebaske saka banyu ing pasang surut lan banjir banyu ing pasang dhuwur, karo slope tipis.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
stat.mil.ru
52 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aron Zaavi
    Aron Zaavi 29 april 2020 10:29
    +1
    Kabeh padha, "konvoi Arktik" kurang saka 50%.

    Rute sisih lor nduweni peran penting banget ing pangiriman kargo strategis menyang USSR ing tahap pisanan perang. Resiko kasebut dibenerake kanthi kacepetan pangiriman senjata menyang ngarep Soviet ing wektu sing paling angel kanggo negara kasebut. Nganti Juli 1942, 964 ewu ton senjata, bahan lan panganan dikirim karo konvoi lor - 61% kabeh kargo sing diimpor menyang USSR saka luar negeri. 2314 tank, 1550 tankettes, 1903 pesawat, lan liya-liyane dikirim dening rute lor. Saka Juli 1942 nganti pungkasan taun 1943, peran rute lor wiwit nyuda, total bagean pangiriman menyang USSR mudhun saka 61% nganti 16%. Sanajan, kaya sadurunge, meh setengah saka kabeh senjata sing diimpor menyang negara kasebut (tank, pesawat, lan liya-liyane) dikirim dening konvoi sisih lor. Ing tahap pungkasan perang, amarga penutupan bertahap saka "koridor Iran", perané tambah maneh. Ing taun 1944–1945 liwat 2,2 yuta ton utawa 22% kabeh kargo digawa menyang negara liwat. Secara total, ing taun-taun perang, 36% kabeh kargo militer dikirim kanthi rute lor.


    1. bubalik
      bubalik 29 april 2020 12:18
      +5
      Kabeh padha, "konvoi Arktik" kurang saka 50%

  2. kn54
    kn54 29 april 2020 10:44
    -5
    Sing nggumunake, perjanjian sekutu lan wiwitan "Land Lisa" ditindakake ing wulan Juni 1942. Dheweke ngenteni.
    Lan nganti titik iki, Yankees ("Standard Oil Company") nyedhiyakake Jerman karo lenga.
    1. Sergey Valov
      Sergey Valov 29 april 2020 11:09
      +4
      "Lan nganti titik iki, Yankees ("Standard Oil Company") nyedhiyakake Jerman karo lenga" - nalika, pinten, jeneng tanker, port kanggo nampa kargo. Mangga informasi menyang studio.
      1. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 29 april 2020 15:07
        -5
        Kutipan: Sergey Valov
        "Lan nganti titik iki, Yankees ("Standard Oil Company") nyedhiyakake Jerman karo lenga" - nalika, pinten, jeneng tanker, port kanggo nampa kargo. Mangga informasi menyang studio.

        Ya, "Perusahaan Minyak Standar" mung ngiklanake kegiatan komersial.
        Nanging informasi umum babagan iki kasedhiya.
    2. Horseradish lawas
      Horseradish lawas 29 april 2020 13:09
      +4
      Telu transportasi pisanan kanthi kargo militer (3 transportasi kira-kira 30 eselon) teka ing rute lor ing Agustus 1941. Dadi aja. Sampeyan luwih apik sinau sejarah.
    3. Avior
      Avior 29 april 2020 15:06
      +4
      sampeyan bakal nyelehake crita iki
      Aku menehi dhaptar tanker saka perusahaan mantan Standard Oil, sing dibubarake sadurunge perang.
      Saben tanker kapindho sing dicemplungake dening Jerman asale saka Minyak Standar, iki dudu milikku, nanging dhaptar kasebut padha.
      ("Panama Transport Co" minangka cabang Panama saka Standard Oil New Jersey, New York, salah sawijining perusahaan paling gedhe sing isih ana sawise divisi saka Standard Oil awal, nanging Jerman ora peduli karo gendéra Panamanian, padha klelep. )
      Coba tebak sapa sing duwe kapal tanker Amerika pisanan, sing tenggelam ing Januari 1942 sawise Amerika lan Jerman perang? Jawaban bisa uga kaget - "Standar Oil Co saka New Jersey, New York" lan iki adoh saka mundhut amarga misunderstanding. Aku bakal menehi statistik ing mundhut saka tanker "Standar Oil" saka Desember 1940 kanggo Juli 1942, kalebu mundhut saka loro tanker kasebut "Charles Pratt" lan "IC Putih".Utawa rodo, aku ora bakal menehi, nanging mung dhaptar kabeh. kapal kasebut kanthi jeneng, tenggelam sajrone nem wulan pisanan 1942, nggunakake conto rong perusahaan - "Standard Oil Co of New Jersey, New York" lan "Panama Transport Co".

      1. "Charles Pratt" (8,982 GRT) 20 Oktober 1939
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Aruba (5 Des) - Freetown
      kargo: 96.069 tong minyak bahan bakar
      Sunk dening U65 21.12.40/2/XNUMX - XNUMX mati

      2. "IC Putih" (7,052 GRT) 1940
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Curaçao - Capetown
      kargo: 62.390 tong minyak mentah
      Sunk dening U66 27.09.41/3/XNUMX - XNUMX mati

      3. "Allan Jackson" (6,635 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Cartagena, Kolombia - New York
      Kargo: 72.870 barel minyak mentah
      Sunk dening U66 18.01.42/22/XNUMX - XNUMX mati

      4. "WL Steed" (6,182 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Cartagena, Columbia (23 Jan) - Key West, Florida - New York
      Kargo: 65.936 barel minyak mentah
      Sunk dening U103 02.02.42/34/XNUMX - XNUMX mati

      5. "RP Resor" (7,451 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Baytown, Texas - Fall River, Massachusetts
      Kargo: 105,025 barel minyak bahan bakar Bunker C
      Sunk dening U578 27.02.42/47/XNUMX - XNUMX mati

      6. "Hanseat" (8,241 GRT) 1935
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: New York - Caripito, Venezuela
      Kargo: Ballast
      Sunk dening U126 09.03.42/XNUMX/XNUMX - ora ana korban jiwa

      7. "Penelope" (8,436 GRT) 1935
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Caripito - Halifax
      Kargo: Minyak mentah
      Sunk dening U67 14.03.42/2/XNUMX - XNUMX mati

      8. "EM Clark" (9,647 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Baton Rouge, Louisiana - New York
      Kargo: 118.725 barel lenga pemanas
      Sunk dening U124 18.03.42/1/XNUMX - XNUMX mati

      9. "Esso Boston" (7,699 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Güiria, Venezuela - Halifax
      Kargo: 105.400 barel minyak mentah
      Sunk dening U130 12.04.42/XNUMX/XNUMX - ora ana korban jiwa

      10. "Heinrich von Riedemann" (11,020 GRT)
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: La Guira, Venezuela (14 Apr) - Pelabuhan Spanyol (16 Apr) - Aruba
      Kargo: 127.041 barel minyak mentah
      Sunk dening U66 17.04.42/XNUMX/XNUMX - ora ana korban jiwa

      11. "Harry G. Seidel" (10,354 GRT) 1935
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Aruba (27 Apr) - Caripito, Venezuela
      Kargo: Ballast
      Sunk dening U66 29.04.42/2/XNUMX - XNUMX mati

      12. "Esso Houston" (7,699 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Aruba (9 Mei) - Montevideo, Uruguay
      Kargo: 81.701 barel bahan bakar minyak
      Sunk dening U162 13.05.42/1/XNUMX - XNUMX mati

      13. "MF Elliott" (6,940 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Newport News (19 Mei) - Trinidad - Caripito, Venezuela
      Kargo: Ballast
      Sunk dening U502 03.06.42/13/XNUMX - XNUMX mati

      14. "LJ Drake" (6,693 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Aruba (4 Jun) - San Juan, Puerto Rico
      Kargo: 72,961 barel bensin
      Sunk dening U68 05.06.42/41/XNUMX - XNUMX mati

      15. "COStillman" (13,006 GRT)
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Aruba - New York
      Kargo: 125.812 barel bahan bakar minyak lan 39 ton kargo garing
      Sunk dening U68 06.06.42/3/XNUMX - XNUMX mati

      16. "Franklin K. Lane" (6,589 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Caripito, Venezuela - Trinidad (7 Jun) - Aruba
      Kargo: 73,000 barel minyak mentah
      Sunk dening U502 09.06.42/4/XNUMX - XNUMX mati

      17. "EJ Sadler" (9,639 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: San Nicolas, Aruba (21 Jun) - New York
      Kargo: 149.003 barel minyak tanah
      Sunk dening U159 22.06.42/XNUMX/XNUMX - ora ana korban jiwa

      18. "William Rockefeller" (14,054 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Aruba (19 Jun) - New York
      Kargo: 135.000 barel bahan bakar minyak
      Sunk dening U701 28.06.42/XNUMX/XNUMX - ora ana korban jiwa

      19. "Benjamin Brewster" (5,950 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Baytown, Texas (8 Jul) - Tampa, Florida
      Kargo: 70578 barel gas penerbangan lan lenga pelumas
      Sunk dening U67 10.07.42/25/XNUMX - XNUMX mati

      20. "RW Gallagher" (7,989 GRT)
      Pemilik: Standard Oil Co of New Jersey, New York
      Rute: Baytown, Texas (10 Jul) - Port Everglades, Florida
      Kargo: 80.855 barel minyak bahan bakar Bunker C
      Sunk dening U67 13.07.42/10/XNUMX - XNUMX mati

      21. "Beaconlight" (6,926 GRT)
      Pamilik: Panama Transport Co (Standard Oil Co), Panama
      Rute: Capetown (21 Jun) - Trinidad
      Kargo: Ballast
      Sunk dening U160 16.07.42/1/XNUMX - XNUMX mati
    4. spring fluff
      spring fluff 4 Mei 2020 01:04
      +1
      Aku bakal ngandhani sing luwih elek. Tanggal 3 September 1939, Britania Raya ngumumake perang marang Jerman, lan USSR ing wektu sing padha nandatangani perjanjian perdagangan karo Jerman lan nyedhiyakake Jerman kanthi akeh barang kanggo rong taun maneh. Urip iku dudu perkara sing prasaja. Mbokmenawa Inggris lan Amerika ora percaya banget marang USSR, sing pengin numpes kabeh kapitalis, perang nglawan agama lan ndhukung Jerman sajrone sawetara taun nalika Inggris perang karo dheweke.
      1. Jager
        Jager 5 Mei 2020 19:32
        0
        Jerman lan Inggris duwe tandhing dhewe-dhewe. Sampeyan uga bisa ngelingi "perang aneh".
  3. lwxx
    lwxx 29 april 2020 10:46
    +2
    Kabeh kapal sing ditinggal iki banjur didandani dening kita, lan banjur ditransfer menyang sing duwe
    Yen kapal kasebut ditinggal (ditinggal) lan kapal kita dijemput, kenapa dheweke bali? Kajaba iku, padha didandani kanthi biaya dhewe.
    1. Avior
      Avior 29 april 2020 15:09
      0
      lan ing ngendi sampeyan entuk sing kanggo sampeyan?
      1. lwxx
        lwxx 29 april 2020 15:20
        0
        Kajaba iku, sesuai karo program iki, USSR nindakake perbaikan gratis kapal perang lan kapal sekutu ing pelabuhan lan nyedhiyakake layanan liyane. Contone, perawatan gratis kanggo anggota kru kapal Sekutu (kapal) lan dhukungan materi lengkap yen ana karusakan utawa mundhut kapal (kapal) ing perairan teritorial Soviet utawa nalika jangkar ing pelabuhan [1].
        1. Avior
          Avior 29 april 2020 15:28
          0
          ing kasus karusakan utawa mundhut kapal (kapal) ing perairan wilayah Soviet utawa nalika jangkar ing pelabuhan
  4. Sergey Valov
    Sergey Valov 29 april 2020 11:05
    +1
    Artikel liyane kaya "lan ora perlu banget" lan "kaya apa wae sing ana ing sekitar".
  5. Courier
    Courier 29 april 2020 12:52
    -2
    Nanging, unloading prau kafilah iki nuduhake yen pelabuhan komersial Murmansk kurang disiapake kanggo transportasi. Tenaga kerja ora cukup, mekanisme bongkar muat meh ora ana


    Kepiye, imperialis Anglo-Saxon sing dikutuk sing nundha kiriman
  6. Courier
    Courier 29 april 2020 12:58
    +5
    Iku Royal Navy sing nglindhungi konvoi lan patroli paling saka rute lor, kabeh cara kanggo Murmansk. Lan ora ana tembung sing diomongake babagan iki.
    1. hohol95
      hohol95 29 april 2020 13:17
      -3
      Iku Royal Navy sing nglindhungi konvoi lan patroli paling saka rute lor, kabeh cara kanggo Murmansk.

      Lan Murmansk lan Arkhangelsk RN mbela?
      Prau-prau ing Angkatan Laut Inggris kudu ngiringi kapal transportasi ing saindhenging luwih saka 2000-mil rute saka Inggris lan Islandia kanggo Murmansk lan Arkhangelsk.
      Nalika tekan 20 ° bujur wétan (Pulo Beruang), Armada Lor tumindak, kanthi kemampuan sing paling apik, njamin patemon konvoi, nguatake pangiring kapal, nutupi kapal konvoi saka udara lan ngawal menyang. bandar-bandar. Zona tanggung jawab Armada Lor tiba ing paling cedhak karo pesisir Norwegia lan lapangan udara Jerman - lan mulane paling mbebayani ing kabeh rute konvoi - segmen rute kasebut.

      Lan kapal perang Armada Utara sing mbuwang kapal saka konvoi PQ-17?
      "Aja nglakoni Dudley!"
      1. Sergey Valov
        Sergey Valov 29 april 2020 14:17
        +2
        Mangerteni tembung sing wis dipetik - "Armada Lor melu tumindak, kanthi kemampuan sing paling apik ....., nguatake pangiring kapal"
        1. hohol95
          hohol95 29 april 2020 15:12
          -2
          Luwih khusus. Apa sing salah karo penulis dadi, kutipan sing dakkandhakake?
          1. Sergey Valov
            Sergey Valov 29 april 2020 15:59
            +2
            Wonten ing kutipan ingkang panjenengan pendhet punika, kaserat "saged-sagedipun panjenengan sedaya, njagi rapatipun rombongan, ngiyataken pangiringipun kapal, nutupi kapal-kapal konvoi saking awang-awang lan ngirid dhateng pelabuhan", inggih punika. Armada Lor ora nindakake lan nglindhungi konvoi ing wilayah tanggung jawabe, nanging "kanggo kemampuan sing paling apik" lan "nguatake" lan luwih akeh ing teks kasebut. Yaiku, dheweke nguatake konvoi kanthi maksimal, lan kemampuan Armada Lor banget winates. Ing wektu sing padha, aku ora takon babagan kepahlawanan lan keberanian para pelaut Soviet ing Laut Lor.
            Miturut cara, penulis artikel nulis kabeh kanthi bener, aku ngomong babagan kesimpulan sing digawe saka artikel iki. Tanpa RN, Armada Lor ora bakal bisa ngrampungake tugas njaga konvoi, amarga mung ancaman ketemu karo Inggris, sing njaga kapal-kapal Jerman ing pangkalane, lan metune sing langka rampung banget kanggo wong Jerman. Armada Lor ora duwe kapal utawa pesawat kanggo nyegah Jerman.
            Maca Platonov babagan topik iki.
            1. hohol95
              hohol95 29 april 2020 16:36
              -2
              Mratelakake panemume, apa RN bakal ngadeg "payudara" kanggo nimbali Murmansk yen ana terobosan pasukan Jerman menyang kutha?
              Kasunyatan manawa kapal perang Inggris nggawa beban utama kanggo njaga konvoi ora diragukan! Nanging wong-wong mau ora kudu dianggep minangka pembela Murmansk lan Arkhangelsk!
              1. Sergey Valov
                Sergey Valov 29 april 2020 18:00
                +2
                "Miturut RN sampeyan, apa sampeyan bakal ngadeg" payudara "mempertahankan Murmansk yen ana terobosan pasukan Jerman menyang kutha? - ngendi aku nulis iku? Mangga kutipan.
                1. hohol95
                  hohol95 29 april 2020 18:21
                  -2
                  Sampeyan ora nulis! Aku takon sampeyan. Adhedhasar kaluhuran lan kekuwatane RN.
                  Armada Lor ora duwe kapal utawa pesawat kanggo nyegah Jerman.
                  1. Sergey Valov
                    Sergey Valov 29 april 2020 19:21
                    +2
                    Apa sampeyan pancene ora ngerti yen kita ngomong babagan kapal, utawa ...???
                    1. hohol95
                      hohol95 29 april 2020 21:35
                      -1
                      Apa kapal lan penerbangan saka Armada Lor ora makarya ing target darat? Kerja!
                      Dadi apa rasa ora puas?
                      Yen RN dadi kelangan lan "kesusu" kanggo nglindhungi konvoi, banjur bisa nemokake ing pelabuhan Murmansk sing padha kanggo melu perang nalika Wehrmacht metu langsung menyang kutha?
                      Aku banget mangu! Tanpa nyuda kepahlawanan para pelaut Inggris, dheweke ora diajeni kanthi tumindak kasebut kanthi urutan (ora bakal ditindakake), utawa kanthi inisiatif pribadi!
      2. Sergey Valov
        Sergey Valov 29 april 2020 14:18
        +1
        "Lan kapal perang Armada Lor iki mbuwang kapal saka konvoi" - basa Rusia sing kuwat ngguyu
        1. hohol95
          hohol95 29 april 2020 15:15
          -1
          A allusion subtle kanggo huruf dhisikan ilang Lan ing tembung "THROW"?
      3. Avior
        Avior 29 april 2020 15:20
        +1
        Ora, Murmansk dibela dening RAF, dudu dening RN, Operation Strange.


        Bebarengan karo pamboman Petsamo lan Kirkenes, Inggris ngluncurake operasi kanggo nyingkirake penambang Soviet lan Norwegia saka Spitsbergen lan nindakake Operasi Aneh (Kekuwatan). Demonstrasi kekuwatan iki yaiku transfer 151 sayap udara menyang Uni Soviet kanggo melu operasi tempur bebarengan lan nglatih pilot Rusia kanggo mabur Badai Inggris kanthi transfer sabanjure menyang Angkatan Udara Soviet.
        Wing 151 dibentuk ing Juli 1941 khusus kanggo kiriman menyang USSR lan kalebu 134 (Mayor A.G. Miller) lan 81 (Mayor A.Kh. Rook) skuadron ....
        Sajrone rong sasi sayap tetep ing Rusia, cuaca ngidini mabur biasane mung seminggu. Nanging sanajan ing wektu sing cendhak iki, Inggris bisa nampilake awake dhewe lan pesawat kanthi sampurna. Rasio kerugian sayap kanggo kerugian mungsuh yaiku 1:15.

        Sekutu sukses banget ngrampungake tugas kapindho ing Rusia, nglatih pilot Soviet kanggo ngontrol mesin anyar. Pilot Rusia pisanan sing njupuk Hurricane menyang udara yaiku ace sing misuwur ing Arktik, Mayor Jenderal Kuznetsov lan Kapten Safonov11. Ing pungkasan September, skuadron latihan digawe ing sangisore sayap, ing ngendi pilot Soviet kapten Raputsokov, Safonov, Kukharenko lan letnan senior Yakovenko dikenalake minangka instruktur. Latihan intensif pilot Soviet wiwit.



        Saiki deleng ing ngendi konvoi PQ-17 bubar, golek Pulo Bear ing kana lan waca maneh kiriman sampeyan
        Nalika tekan 20 ° bujur wétan (Pulo Beruang), Armada Lor tumindak, kanthi kemampuan sing paling apik, njamin patemon konvoi, nguatake pangiring kapal, nutupi kapal konvoi saka udara lan ngawal menyang. bandar-bandar. Zona tanggung jawab Armada Lor tiba ing paling cedhak karo pesisir Norwegia lan lapangan udara Jerman - lan mulane sing paling mbebayani ing kabeh rute konvoi - segmen rute kasebut.

        hi
        1. hohol95
          hohol95 29 april 2020 15:27
          -2
          Ora, Murmansk dibela dening RAF, dudu dening RN, Operation Strange.

          Ing USSR, padha dikirim karo konvoi pisanan PQ-0 utawa "Dervish", kang kapal moored ing Arkhangelsk ing Agustus 31, 1941. Bagéyan saka pejuang (15 unit) dikirim disassembled karo konvoi, lan banjur diangkut saka Arkhangelsk kanggo Vaenga; 24 Badai liyane disebarake ing dek kapal induk Argus, saka kang padha miber ing September 6 kanggo lapangan udara Soviet.

          Miturut spesifik Inggris, RN ora duwe penerbangan dhewe! Aviation duweke RAF! Lan ngadeg ing geladhak operator pesawat uga!
          1. Avior
            Avior 29 april 2020 16:01
            +2
            sampeyan takon, aku mangsuli.
        2. hohol95
          hohol95 29 april 2020 15:35
          -1
          Ora apik maca grafik nautical. Miturut panemu, pranyata Armada Utara sing disalahake kanggo matine konvoi kasebut? Ora ketemu pengadilan ing panggonan sing wis ditemtokake.
          1. Avior
            Avior 29 april 2020 16:02
            0
            ora ana bagan segara.
      4. Alexey R.A.
        Alexey R.A. 29 april 2020 19:22
        +2
        Kutipan saka hohol95
        Lan Murmansk lan Arkhangelsk RN mbela?

        Ing taun 1945, komando Armada Lor njaluk Sekutu kanggo mbantu PLO ing wilayah pangkalan utama armada kasebut. Kanggo kapal selam Jerman wiwit ditemokaké wis cedhak Rybachy.
        Inggris mbantu ing kabeh cara padha bisa - padha ngatur telusuran anti-kapal selam dening kapal saka ngiringan saka KOH JW-66 mlebu. Dheweke klelep U-307, saliyane dheweke, EM "Karl Liebknecht" ngaku nglelebke U-286.
        1. bubalik
          bubalik 29 april 2020 20:18
          +1
          tenggelam U-286
          ,, sadurunge frigate iki
          HMS Goodall (K 479) klelep.


  7. undecim
    undecim 29 april 2020 18:07
    +9
    Telung penulis, loro kang calon ilmu, lan artikel saka tingkat karangan sekolah karo bias agitation.
    1. 3x3z simpen
      3x3z simpen 29 april 2020 19:34
      +3
      Pancen bener. Lan iki teknisi, dudu sejarawan.
      1. undecim
        undecim 29 april 2020 19:52
        +7
        Situs iki bubar wis kepunjulen dening gelombang publikasi saka tingkat sing mung ora bisa ditrima kanggo sumber poto-respecting. Nanging sanajan latar mburi iki, artikel kasebut kaget karo akeh kesalahan lan latihan propaganda sing ora lucu. Ing kene, pancen, siji calon ilmu ora cukup, sampeyan butuh loro lan asisten.
        1. bubalik
          bubalik 29 april 2020 20:52
          +1
          ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ngguyu lan iki dhaftar ,,, setengah artikel ngguyu
          Formatting apik: bibliografi, cathetan kaki. Isine tambah parah Nyuwun
  8. Tes
    Tes 29 april 2020 19:16
    +6
    Para pengarang sing ditresnani! Aku kudu mbenerake sampeyan: Kaping pisanan:. I. D. Papanin katetepaken ing jabatan ingkang panjenengan sebutaken ing tanggal 15 OKTOBER 1941. Kapindho: Ing taun 1941, plabuhan kutha Molotovsk (dina iki - kutha Severodvinsk) kalebu konstruksi No. 203 saka NKVD saka USSR lan pabrik No. 402 (dina iki - SEVMASH), dadi bagean kargo enem saka Pelabuhan Laut Komersial Arkhangelsk mung ing taun 1942. Katelu: Kanggo sawetara alasan, sampeyan ora kalebu kapal tanker Inggris Aldersdale ing konvoi Dervish PQ-0. Kaping papat: Wiwit tanggal 31 Juli 1941, kapal tambang Inggris "Edvecher" teka ing Arkhangelsk, kargo: luwih saka 200 tambang magnet rahasia, 1000 biaya ambane, parasut lan bahan pyrotechnic khusus. Ing kene dheweke mlaku-mlaku ing kahanan dina kutub. Ing pungkasan Agustus ing Arkhangelsk, bengi wis peteng, ing sisih lor malah rodo peteng, Dervish ora lelayaran ing dina kutub. Kalima: tanggal 13 Januari 1942, karavan sekutu QP-5 saka 4 (PAPAT) kapal NINGGALKE Teluk Kola, diiringi kapal perang: "Arkos" (USSR); "Decembrist" (USSR); "Olima" (Inggris); "San Ambrosio" (Inggris). Enem: "Decembrist" ninggalake Hvalfjord tanggal 08 Desember 1941 minangka bagéan saka PQ-6. Decembrist mlebu ing Teluk Kola mung tanggal 20 Desember 1941 (aku tekan pinggir es ing tenggorokan Segara Putih lan nguripake Polyarny karo tanker El Mirlo, dheweke diiringi cruiser Edinburgh lan perusak). Decembrist 20.12.1941/88 /15 diserang dening loro Yu-15s, loro bom pierced geladhak transportasi, nanging ora njeblug. Ana legenda yen nalika serangan iki diusir, klompok pilot Soviet, dipimpin dening M.M. Gromov, nemokake tank sing ngadeg ing dek "Decembrist" lan mbukak senjata tank ing pesawat Jerman. Bener, pitakonan muncul babagan carane bedhil Inggris saka tank sing diangkut ing dek ora dipalu, sadurunge dimuat ing kapal, kanthi lemak meriam. Kaping pitu: Konvoi QP-XNUMX minangka sing pungkasan ing seri PQ/QP. Kawolu: Sajrone Perang Patriotik Agung, ora ana perusahaan ndandani kapal ing mburi Flotilla Laut Putih. Sanga: Bijih sing diekstrak kromium yaiku kromium. Yen ana barang sing ditutupi krom, barang kasebut dilapisi krom. Sepuluh: Sawetara kapal saka USSR kosong, sawetara dimuat sebagian, contone, rags lan linen, tar lan tar pitch dikuwasani mung bagean ditahan. Sewelas: Konvoi "Dervis", saliyane bantuan kamanungsan saka warga AS, dikirim menyang Arkhangelsk: truk, tambang, bom, karet, wol, XNUMX pejuang Hurricane, bahan bakar lan pelumas kanggo para pejuang kasebut.
    1. undecim
      undecim 29 april 2020 20:07
      +5
      Para pengarang sing ditresnani! Aku kudu mbenerake sampeyan: Kaping pisanan:. I. D. Papanin katetepaken ing jabatan ingkang panjenengan sebutaken ing tanggal 15 OKTOBER 1941.
      Para penulis sing dihormati, dheweke ora mung nggawe kesalahan tanggal, nanging uga nyalahake posisi kasebut.
      dipimpin dening Ivan Dmitrievich Papanin, sawijining Kantor khusus digawe saka Komite Pertahanan Negara resmi kanggo transportasi ing Lor.
      Tanggal 15 Oktober 1941 Papanin ditunjuk dening Komite Pertahanan Negara kanggo kapal ing Segara Putih lan ngatur bongkar muat ing pelabuhan Arkhangelsk.
    2. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 30 april 2020 11:12
      +1
      Quote: Tes
      Ana legenda yen nalika serangan iki diusir, klompok pilot Soviet, dipimpin dening M.M. Gromov, nemokake tank sing ngadeg ing dek "Decembrist" lan mbukak bedhil tank ing pesawat Jerman.

      NYAZ, reaktivasi bedhil tank (gun turret 37-mm ing M3-mediums) diatur dening tim Troubadour saka PQ-17.
  9. Tes
    Tes 29 april 2020 19:25
    +3
    bubalik (Sergey), ageng THANK YOU kanggo meja! Aku ora ngerti babagan pelabuhan Baltik ing taun 1944. Aku ora ngerti babagan pangiriman liwat wates darat ing Asia lan liwat pelabuhan ing Danube. Thanks maneh!
    1. bubalik
      bubalik 29 april 2020 19:52
      +2
      Tes
      Dina iki, 20
      hi
      keprungu
  10. Tes
    Tes 29 april 2020 19:52
    +3
    hohol95 (Aleksey), sayang, kamenangan pertama kapal selam ing Armada Lor ing Perang Patriotik Agung yaiku kamenangan kapal selam Inggris. Saka 04.08.41/18.01.42/1941 nganti XNUMX/XNUMX/XNUMX, kapal Inggris adhedhasar Polyarny ing siji: "Tigris", "Trident", "Sivulf", "Sealine", "Stogen". Ing taun XNUMX, kapal sapu ranjau Inggris adhedhasar Arkhangelsk: "Bramble", "Leda", "Segal", "Harrier", "Salamander", "Halsion", "Siliya", "Macbeth" (sanajan ing sawetara buku "Macbeth" kacathet. minangka korvet), Gauser, Speedy, Gossamer, pangrusak: Elektra, Ektia. Ing acara saka USSR ninggalake perang, kapal iki kudu nindakake kabeh supaya kapal saka Dewan Federasi USSR ora pindhah menyang Jerman. Kajaba iku, kapal-kapal iki mesthine kanggo ngawal kapal-kapal konvoi lor menyang Arkhangelsk lan Molotovsk, kanggo nglawan tambang, pesawat, kapal selam Jerman. Kapal iki nampa jeneng "konvoi lokal", mengko, saliyane Arkhangelsk, padha adhedhasar Yokangu.
    1. hohol95
      hohol95 29 april 2020 22:02
      0
      Ing acara saka USSR ninggalake perang, kapal iki kudu nindakake kabeh supaya kapal saka Dewan Federasi USSR ora pindhah menyang Jerman.

      Matur nuwun kanggo saran iki ...
      Thanks kanggo sekutu kanggo mbantu sing paling enom lan paling ringkih saka armada kita!
      Nanging Murmansk dibela ing taun 1941 amarga tumindak warga USSR. Tumindak kulawarga lan kanca-kanca!
      Lan ana prakara apa RN lan RAF bakal bantuan ing nglindhungi kutha dhewe.
      1. Max Lebedev
        Max Lebedev 1 Mei 2020 14:34
        -9
        Nanging Murmansk dibela ing taun 1941 amarga tumindak warga USSR. Lan ana prakara apa RN lan RAF bakal bantuan ing nglindhungi kutha dhewe

        Sarujuk banget.
  11. Guazdilla
    Guazdilla 29 april 2020 21:25
    -1
    Transportasi pisanan sing teka ing Molotovsk dibongkar ing pelabuhan sing ora dilengkapi berth lan crane. Tank-tank kasebut dibongkar meh nganggo tangan, klelep sawetara peralatan. Pengangkutan PQ diisi utamane karo bahan mentah sing ditambang ing Monchegorsk-Apatity kanggo kelestarian. Ing tongkang nyebrang Segara Putih ing mangsa, kabeh kargo beku dadi siji lapisan, lan maneh rusak kanthi manual kanggo reloading luwih. Meh kabeh kerosene penerbangan sing menyang Uni Soviet dipompa ing pelabuhan Molotovsk. Nalika pertahanan udara ora bisa, "wengi putih" teka sawetara dina ing mangsa.
  12. Tes
    Tes 30 april 2020 11:24
    +1
    Gvazdilla, sayang, saka ngendi sampeyan entuk informasi kasebut? Severodvinsk (Molotovsk) dumunung ing wedhi putih sing apik ing patemon Dvina Lor menyang Segara Putih, sing mili kanthi pasang surut. Malah mobil penumpang sing rada entheng disedot pasir ing pesisir sajrone sawetara jam liwat jembatan. Ing Autumn, surging angin lor-kulon lan lor asring nyebul, banyu ing Dvina Lor lan hulu Arkhangelsk dadi asin, Autumn 1941 ora ana sing istiméwa. Lan sampeyan nulis babagan tank. "Matilda" ing kapal kira-kira 27 ton, "Valentine" - kira-kira ton 16. Pelabuhan Molotovsk ing taun 1941 kagungane Konstruksi No. cabang. Ing endi padha nemokake babagan tank sunken? Lan kapan tongkang ditarik saka pesisir Semenanjung Kola nalika Musim Panas Patriotik Agung? Aku durung krungu bab iki. Mangga nuduhake sumber informasi. Sepur Obozerskaya - Soroka (Belomorsk) wis ditugasake ing September 203 .... Depot minyak ing Molotovsk, pancen, nampa produk minyak sing dikirim menyang USSR dening konvoi lor. Iku mung siji ing sisih lor bagéan Eropah saka USSR .... Kanggo kapal "Near Convoy" utawa "Near Escort", kang adhedhasar Arkhangelsk lan Yokanga, uga kanggo pesawat sing perang. saka wilayah USSR, Inggris ngirim tanker menyang Angkatan Laut, dheweke ora menyang Molotovsk ... Lan babagan pertahanan udara Molotovsk sing ringkih - saka ngendi iki? Jumlah bom sing ditibakake ing Molotovsk dikenal. Panggonan tiba sing dikenal. Lokasi baterei pertahanan udara dikenal. Ora ana kapal siji, ora ana kapal sing rusak amarga bom ing Molotovsk. Lapangan udara pertahanan udara cedhak - cukup, ing taun 1941 lan mengko. Arkhangelsk - ya, ing taun 1941 rusak banget dening bom Jerman.
  13. Guazdilla
    Guazdilla 30 april 2020 19:52
    0
    Babagan kahanan ing pelabuhan kene.

    http://my-life-war.ru/sever-moya-rodina/sudostroj-molotovsk-severodvinsk.html


    Ora ana gudang, ora ana papan panyimpenan, ora ana akses dalan, ora ana crane lan alat mekanisasi liyane. Kabeh iki ing pelabuhan Milotov isih kudu digawe ing wektu paling cendhak. Lan mangsa atos teka. Kaping pisanan, perlu kanggo mbangun garis berths sing terus-terusan. Malah tataran kapisan, sing dijadwalake rampung tanggal 10 Januari 1942, mbutuhake udakara 10 ewu meter kubik kayu lan karya 30 pembalap tumpukan sewulan kanggo nyopir tumpukan 19 meter. Iku jumlah ageng karya.



    Wis pirang-pirang kapal saka kafilah kapindho (PQ-1), sing teka ing sisih lor ing pertengahan Oktober 1941, ditampa ing Molotovsk, pelabuhan sing lagi wae diwiwiti. Diwiwiti karo konvoi PQ-3 (pertengahan November 1941), kabeh operasi kanggo mlebu lan metu saka kapal ing pelabuhan Arkhangelsk lan Molotovsk ditindakake kanthi bantuan pemecah es. Ing wektu sing padha, amarga kedalaman sing isih ora cukup ing bar Kapal Arm of the Dvina, unloading sebagean saka kapal kanthi konsep gedhe ing Molotovsk dipraktikake, ngiring dening pengiring menyang Arkhangelsk. Amarga mangsa banget abot, kahanan es ing pungkasan taun dadi rumit, kabeh kapal saka konvoi PQ-6, sing teka ing Desember 23, 1941, uga kudu dibongkar dening Molotovsk.

    Pelabuhan kasebut wiwit beroperasi kanthi mung limang crane ing rong konveyor seluler. Saperangan kren sepur disewa saka rel, liyane dipasang crawler. Crane nduweni kapasitas mawa cilik - lan sing paling penting - jangkauan cilik, sing ora ngidini digunakake ing karya langsung ing ditahan.

    Lan ing berths ana kapal sing mbutuhake unloading urgent. Unloading ditindakake kanthi eksklusif kanthi sarana kapal. Kargo sing diangkat saka cekelan dilebokake ing dermaga ing sisih pinggir. Ing kene bisa digawa nganggo kren sepur lan digawa menyang gerbong utawa platform. Nanging akeh kargo sing kudu digawa adoh saka kapal ing sleds logam digawe tengen ing pelabuhan. Wong loro ing ngarep, siji mburi nggawa sled kuwi. Tenaga kerja manual menang. Saka 25 ewu ton kargo sing diolah dening pelabuhan ing taun 1941, mung sepernem sing dibongkar nganggo mekanisme.[/b]

    Kathah gaweyan dibutuhake kanggo mesthekake loading kargo akeh. Uyah potash beku kudu dibuwang dhisik kanthi tangan - "scarring". Kabeh pangolahan ditindakake kanthi manual, mung mengko proses iki ditindakake kanthi mekanis kanthi bantuan grab.

    Utamané angel ana karya unloading kargo abot - tank, diangkut utamané ing geladhak ndhuwur kapal. Sawise nyebrang mangsa ing Atlantik Lor, padha teka ing plabuhan ing wangun pamblokiran es ageng. Kaping pisanan, dheweke kudu mbebasake saka cangkang es kanthi uap saka selang, ngatur, minangka buruh pelabuhan guyon, "Valentines" (tank infanteri Kanada "Valentine", bobote 17 ton) lan "Matildam" (tank medium Inggris "Matilda" , bobot 26 ton) bath Russian. Tank dibongkar dening panah kapal - bobot abot. Butuh akeh wektu kanggo nyiapake panah kuwi kanggo karya, lan kabeh peralatan iki adoh saka ing kondisi exemplary ing transports sekutu. Sajrone operasi loading lan unloading, booms kargo asring pecah, lan kadhangkala malah mast kang padha ditempelake.





    Nanging pelabuhan kasebut wiwit dibangun. Asring kapal ngadeg ing cordon tumpukan, ing ndhuwur kang ora ana jogan, akses dalan, iku mokal kanggo nggunakake crane. Lan kabeh bagean sing perlu kanggo ndandani kudu diseret menyang sisih kapal kanthi tangan.

    Senadyan kabeh iki, ora ing taun 1941, utawa ing taun-taun perang sakteruse, ora ana kasus gagal kanggo ndandani ndandani. Nanging saka kapten kapal manca Molotovsk ajeg nampa matur nuwun kanggo kualitas karya rampung.
    Ora ana gerbong sepur sing cukup, lan intensitas unloading dadi ora duwe wektu kanggo mbusak kargo saka berths, lan kanthi manual diseret ing sleds nganti 100 meter. - (iki uga ditrapake kanggo bagean saka pitakonan apa cukup kanggo ngeterake bahan mentahan kanthi gerbong saka Semenanjung Kola, yen bisa ngirim bijih kromium, apatite, magnesite, asbes kanthi tongkang lan ing rute sing luwih cendhek, tanpa nggunakake peralatan tambatan.)

    Babagan tenggelam, sawetara peralatan ana ing kene.
    http://arcticwar.pomorsu.ru/sea/nc3/research/ship_repair_factory_402_4.htm
    Ing kahanan kasebut, ana sawetara kedadeyan - sawetara kiriman tiba ing banyu, siji tank tenggelam. Nanging dheweke cepet-cepet wungu lan cepet bali menyang normal.

    Babagan serangan udara Jerman ing kene.

    https://kpcevrf.ucoz.ru/blog/sudostroj_molotovsk_severodvinsk/2011-09-1
    Wengi saka 23 nganti 24 Maret.
    Sajrone serangan udara Jerman ing Molotovsk, 13 bom mbledhos dhuwur ditibakake.
    Iki, mesthi, ora cukup, nanging aku nganggep manawa ora kabeh dilaporake menyang sampeyan. Kebakaran ana ing kana, petugas pemadam kebakaran dianugerahi penghargaan, nanging uga karyawan pertahanan udara sing gagah.

    300 ewu ton bijih krom, 32 ewu ton bijih mangan, uyah kalium, apatite, magnesit, asbes. Aku ora mikir manawa cukup kanggo ngeterake jumlah kasebut kanthi rel ing kahanan nalika ana lalu lintas sing kuat saka Semenanjung Kola kanthi barang menyang ngarep.

    Punika babagan port saka penulis liyane.
    http://sevska.net/index.php?id=4&option=com_content&task=view
    Gambaran ringkes babagan pambangunan pelabuhan Molotov diwenehake dening kepala insinyur A.N. Starshov ing koran Northern State Shipping Company (SGMP) "Sailor of the North", tanpa menehi jeneng kutha rahasia Molotovsk. "Pelabuhan Ensk tansaya ing wektu cendhak unprecedentedly ing kahanan ing mangsa lor atos atos. Pembina pelabuhan ngadhepi kangelan gedhe tenan:>
    Iku angel kanggo nambah apa-apa kanggo bukti kuwi peserta langsung ing acara. Iku mung mokal kanggo overestimate asil lan pinunjul saka karya rampung ing syarat-syarat kanggo mesthekake pangiriman kargo paling penting ing ngarep.
    Molotovsk wiwit nampa kapal kafilah pisanan ing Desember 1941, nalika pelabuhan kasebut diwiwiti dibangun. Pitu kapal kargo garing saka kafilah PQ-4 - PQ 6, sing wis ngliwati es abot kanthi bantuan pemecah es, ngadeg ing papan sing durung rampung ing kutha. Sakabèhé mekanisasi pelabuhan kasebut ana 4 rel sepur lan 2 crane ulat sing disewa saka pabrik No. 402 lan rel sepur. Unloading kargo, kalebu heavyweights (tank, pesawat, etc.) wis digawa metu istimewa dening kapal. Nalika ngemot kargo umum (potongan) menyang gerbong, tenaga kerja manual menang. Kothak, tas, bales diangkut menyang mburi berths ing sledges ditarik dening wong. Iki kudu ditindakake ing frost 30-36 derajat, kanthi biaya salju lan ing angin prickly.




    Lan maneh babagan beban sing tenggelam.


    ing wiwitan, pelabuhan Molotov ora duwe loader biasa, lan siji kudu mung gumantung ing wong-wong iki, dipérang dadi brigade nalika njaga regime barak. Iki bisa nerangake produktivitas tenaga kerja pisanan loader (50-60% saka norma), lan
    kasus karusakan lan tenggelam kargo (utamane cilik).

  14. Tes
    Tes 1 Mei 2020 00:53
    +2
    Gvazdilla, dear, apa lan carane Leonid Shmigelsky wrote ing artikel kaya sejarawan Valentin Pikul. Iku ayu, figurative, menarik kanggo maca, nanging nomer ora pas karo tokoh saka sumber liyane ... ". Area Tabungan, sing wektu iku ora duwe fasilitas loading lan ora disambungake dening ril kanggo utama. port, ora bisa nampa kapal manca ing 1941. "- iki Kutipan saka Shmigelsky. Sing mung Ekonomi 16.12.1941/2/5. nampa 50 prau saka PQ-12 (salah siji saka Komiles kita). Kapal dibongkar nganggo crane terapung 3 ton, telung crane reeling lan siji crane ulat, crane stasioner 2 ton lan 10 gantry crane wiwit dipasang ing dermaga. 000 ton kargo impor dicopot saka 1942 kapal lan dikirim menyang Isakogorka liwat jalur sepur sementara sing mentas dibangun. Tabungan sepur permanen - Isakogorka dipasrahake ing musim gugur taun XNUMX. Ing Solombala lan Maimaks, dalan iki isih "Papaninskaya" ... Ya, ing intro situs "Kranku mabur adoh" ana bangau putih sing mabur ing foto, dudu crane ...
    "Ing wektu sing padha, amarga ambane sing isih ora cukup ing bar Kapal Arm of the Dvina, unloading sebagean saka kapal karo konsep gedhe ing Molotovsk dipraktikake, ngiring dening ngiringan menyang Arkhangelsk." - iki uga mutiara Shmigelsky. . Ing abad kaping 20, Lengen Kapal saka Dvina Lor dudu lengen sing kapal lan kapal lelayaran saka segara. Fairway menyang Arkhangelsk ana ing cabang Maimaksan saka Dvina. Idin kanggo mbusak heavyweights saka kapal Liberty ing Molotovsk lan ngirim kapal iki karo konsep cilik kanggo unloading kanggo Bakaritsa diwenehi dening A.I. Mikoyan tanggal 21 Februari 1944. "Ora ana gudang utawa area panyimpenan, ora ana akses dalan, ora ana crane lan cara mekanisasi liyane. Kabeh iki kudu digawe ing pelabuhan Milotov ing wektu sing paling cendhak. Lan mangsa sing atos wis nyedhak." - lan iki maneh L. Shmigelsky. Sawise nggawe agensi AMTP ing Molotovsk, Pabrik No. 402 (saiki SEVMASH) nyerahake sepur menyang pelabuhan. crane, crane terapung kanthi kapasitas 40 ton lan crane stasioner pelabuhan kanthi kapasitas 45 ton. Nganti Januari 1942, pelabuhan kasebut nggunakake 2 dermaga pabrik No.
    Yen sampeyan lan aku ngomong babagan musim dingin 1941-42, mula ora ana tongkang sing bisa ditindakake. Segara beku awal. Bagéyan saka kapal ora bisa ditarik, padha tetep kanggo mangsa ing Molotovsk (kapal Amerika Serikat, Britain, Panama). Elinga carane akeh QP-4 dijupuk saka Arkhangelsk kanggo ngresiki banyu. 20 dina! Kajaba iku, ing 15.01.1942 Januari XNUMX, Jerman ngrusak pemecah es "Stalin" kanthi bom. Mekaten - pandhu arah mandheg ..
    .Ing kene, wong-wong sing nulis babagan lack of loaders biasa ing pelabuhan Molotov, kanggo kapentingan kapentingan, bakal njupuk kapentingan ing Museum Kutha Severodvinsk karo foto lan biografi dinasti saka buruh pelabuhan Molotov (Severodvinsk). Dinasti kasebut diwiwiti kanthi cara sing padha lan ing wektu sing padha. Ing musim gugur taun 41, spesialis sing dievakuasi teka ing Molotovsk karo pitung buruh pelabuhan saka Odessa sing cerah. Padha mulang wong mobilized saka telung wilayah saka Federasi Rusia ing umur 45-50, ora pas kanggo layanan militèr, trik makarya minangka loaders.
    "A gambaran ringkes saka karya ing construction saka pelabuhan Molotov diwenehi dening pangareping engineer sawijining A.N. Starshov ing koran saka Northern State Shipping Company (SGMP) "Seaman saka Lor", tanpa jeneng kutha rahasia saka Molotovsk. Gvazdilla, sayang, kenapa sampeyan ora nulis manawa Comrade Starshov nulis testimoni ing taun 1942? Iku bakal menarik kanggo ngerti saka wong nomer s / c 2 departemen camp Yagrinlag, sing padha makarya ing pelabuhan Molotovsk ing mangsa 1941-42, sing padha disarèkaké ing kuburan ing mangsa Solzensky dalan, lan jumlah s / c sing wis akreditasi lan dikirim menyang Rikasikha kanggo ngombe decoction coniferous. Nanging "Seaman of the North" durung nulis siji baris babagan s / c Yagrinlag wiwit 1942 40-50 ...
    Lan transportasi konvoi QP ing taun 1941, biasane nganggo kayu, dudu bijih.
    1. Guazdilla
      Guazdilla 2 Mei 2020 00:06
      0
      Ing musim gugur taun 41, spesialis sing dievakuasi teka ing Molotovsk karo pitung buruh pelabuhan saka Odessa sing cerah.
      "Odessa Cilik"

      Ora ing 41, nanging ing 42

      Nanging masalah kepegawaian tetep ora dirampungake. Ora ana personel sing nduweni pengalaman kanggo ngatur operasi bongkar muat ing pelabuhan Molotov: penjaga toko, stevedores, dispatcher. Tugas iki dijaluk kanggo ngatasi spesialis sing dievakuasi saka pelabuhan sing ditemokake ing zona pendhudhukan. Mangkono, kanthi dhawuh saka Komisariat Armada Rakyat, atusan buruh saka pelabuhan Odessa dipindhah menyang macem-macem pelabuhan ing negara kasebut, ing ngendi, kanthi wiwitan kampanye penerimaan kargo Lend-Lease, akeh masalah sing muncul ing ngatur resepsi, unloading. , panyimpenan lan dikirim menyang panggonan sing dituju. Ing Januari 1942, operator pelabuhan Odessa M. Prichert, mandor loader A. Polishchuk, stevedore M. Kogan, inspektur personel S. Gorodkova, teknisi S. Bely, kepala depot batubara M. Averbukh, stevedore S. Chernobrivy lan Dr Prichert diangkat dadi kepala pelabuhan Molotov. "Koloni Odessa" ing kutha kasebut dadi pinunjul nganti taun-taun perang Molotovsk diarani "Odessa cilik".
      https://sevmash.livejournal.com/85424.html
  15. roso
    roso 21 Februari 2021 11:24
    0
    "Agustus 31, 1941, malah sadurunge penandatanganan persetujuan pisanan (protokol) babagan pasokan bebarengan antarane USSR, Amerika Serikat lan Inggris."
    Omong kosong opo? Apa protokol pisanan?
    Pangiriman saka Britania Raya ditindakake kanthi dhasar "Perjanjian Persediaan, Kredit lan Pembayaran" tanggal 16 Agustus 1941. Lan rembugan babagan pangiriman diwiwiti ing wulan Juni, sanalika sawise wiwitan perang.
    Apa hubungane Inggris karo program STATE AS (program Lend-Dease) ???
    Pangiriman pisanan saka AS dumadi tanggal 29 Desember (aku mikir) 1941. Ing wekdal punika, Britania Raya, miturut prajanjian ing nginggil, sampun ngirim 7 (pitu) konvoi dhateng USSR.