Review militèr

"Isih bisa nglawan": analis nemokake Pantsir-S1 kanthi radar sing rusak

43

Sawetara dina kepungkur, gambar kendaraan tempur kompleks pertahanan udara Pantsir-S1E muncul ing ruang informasi. Analis weruh pratandha saka karusakan ing, Nanging, tanpa nggawe statements cepet-cepet babagan nampa pertempuran "cidera".


Produk iki dituku dening UAE lan diselehake ing pembuangan Tentara Nasional Libya (diprentahake dening Khalifa Haftar). Saiki, kendaraan tempur terus beroperasi ing wilayah negara sing ambruk dening perang sipil.

Publikasi Defense Arabic, sawise nampa gambar saka "Shell", narik kawigatosan siji rinci sing ngandika saka karusakan. Gambar sing ora jelas nuduhake deformasi sing signifikan saka stasiun radar 1RS1-1E.

Dheweke tanggung jawab kanggo ndeteksi target ing sawetara decimeter. Minangka cathetan publikasi, ora kasunyatan manawa karusakan iki ditampa minangka asil saka upaya mungsuh kanggo nyuda sistem pertahanan udara LNA utawa serangan liyane. Bisa disebabake kacilakan utawa kegagalan teknis.

Ing wektu sing padha, dituduhake yen radar ana ing negara sing ora bisa digunakake, iki ora ateges mundhut kemampuan tempur dening rudal anti-pesawat lan kompleks bedhil: isih bisa perang, gumantung ing radar pertahanan udara liyane. sistem sing magepokan karo.

Defense Arabic, adhedhasar rincian liyane saka gambar, pracaya sing rusak "Shell" dumunung ing Gharyan (barat laut negara).

"Isih bisa nglawan": analis nemokake Pantsir-S1 kanthi radar sing rusak

Gambar BM "Pansir-S1" kanthi radar sing rusak lan, minangka perbandingan, khas
Foto sing digunakake:
http://www.defense-arabic.com/
43 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jahat 55
    Jahat 55 30 april 2020 05:17
    + 16
    Dideleng saka karusakan, ing endi wae ing jembatan sing sithik dheweke nyoba nembus utawa ndhelikake antena .. "Gazelle" ora bakal bisa ..)))
    1. mitroha
      mitroha 30 april 2020 05:33
      + 12
      Inggih, titik senjata sing dirancang kanthi apik lan berkualitas yaiku terus nindakake tugas sing ditugasake kanthi persentase karusakan tartamtu. Ing kasus iki, kanthi mbangun ing jaringan
      1. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 30 april 2020 08:11
        +6
        Kutipan saka Mitroha
        terus nindakake tugas diutus karo persentasi tartamtu saka karusakan.

        На ху дой конец,без радара можно обойтись ! Для этого оптико-электронная система у "Панциря" имеется ! ya Yen mung "pemancar" bisa!
    2. Paranoid50
      Paranoid50 30 april 2020 12:08
      +5
      Kutipan: Evil 55
      "Gazelle" ora bakal bisa ..)))

      Kita duwe ing pinggiran kutha "Bridge of Stupidity", kang pungkasan taun padha Hung banner mengeti "150 Gazelles". ya Lha, kuwi durung ngetung truk.wassat
      1. tenan
        tenan 30 april 2020 20:20
        0
        Gas trap ngguyu
  2. Dmitry saka Voronezh
    Dmitry saka Voronezh 30 april 2020 05:24
    +9
    Ya, kekacoan terus ing Libya. Umume njijiki, negara mung dirusak dening para demokrat. Iku negara normal, malah makmur. Nanging iki tundhuk melu-melu manca, lan banjur plunged menyang perang sipil, lan saiki Libya sip spoonful lengkap. Siji mung bisa simpati ...
    1. kjhg
      kjhg 30 april 2020 06:10
      +2
      Topik artikel dudu karangan sejarah lan dudu ekspresi simpati, nanging ngrembug babagan karusakan ing Pantsir-S.
      Apa sampeyan bisa ngomong apa wae babagan karusakan ing radar Pantsir?
      1. Pimpinan saka Redskins
        Pimpinan saka Redskins 30 april 2020 07:37
        +1
        "Dicithak minangka iklan ...")
      2. kn54
        kn54 30 april 2020 09:21
        0
        Minangka pilihan, nyoba gagal dening wong-wong sing maca artikel (lan komentar) "Baja Damask lan emas": logam mulia ing senjata domestik, "diterbitake bubar ing" VO "...
      3. Krasnoyarsk
        Krasnoyarsk 30 april 2020 10:11
        0
        Kutipan saka kjhg

        Apa sampeyan bisa ngomong apa wae babagan karusakan ing radar Pantsir?

        Secara pribadi, aku ora apa-apa. Apa sampeyan bisa ngomong babagan sasis sing ditampilake ing foto sing dipasang ing kompleks? hi
        1. kjhg
          kjhg 30 april 2020 10:18
          +1
          Mesthi, ing kang siji, ing sasis MAN. Iku panjaluke pelanggan. Aku sangsi yen sampeyan duwe pilihan antarane Kamaz lan MAN, sampeyan bakal milih Kamaz
        2. piyambakan
          piyambakan 30 april 2020 11:52
          +2
          Kutipan: Krasnoyarsk
          Apa sampeyan bisa ngomong babagan sasis sing ditampilake ing foto sing dipasang ing kompleks?

          Shell iki dipasrahake marang Haftar dening UAE .. Dheweke bersenjata karo Shell sing dipasang ing MAN
    2. sagita
      sagita 30 april 2020 06:22
      +5
      Sing nggumunake yaiku iman "saka cilik nganti gedhe" manawa Amerika bakal teka, mbantu, urip bakal dadi luwih apik, demokrasi! Lan negara apa iku? Wis pirang-pirang dekade saiki, demokrasi wis diwenehake miturut siji cithakan. Ora, kabeh padha, liberators! Bebarengan karo sekutu Eropah, padha operator contagion demokratis; kecanduan narkoba, pornografi, debauchery ...
      1. mitroha
        mitroha 30 april 2020 06:35
        +2
        Kutipan saka sagitch
        Bebarengan karo sekutu Eropah, padha operator contagion demokratis; kecanduan narkoba, pornografi, debauchery ...

        Ing siji tembung Sodomites am
    3. Alekcandr Sokolenko
      Alekcandr Sokolenko 1 Mei 2020 08:13
      +4
      Демократия-это форма агрессии продвинутых наций ,против дикарей, с отсутствием понятия суверенитета.
    4. Jovanni
      Jovanni 1 Mei 2020 08:20
      +2
      Malah luwih njijiki iku kita wis tangan ing iki. Ing ngarepe WANITA.... ih! Aku isih kelingan video nalika dheweke ditampilake cuplikan saka Gaddafi sing ambruk. Bourgeois nuduhake ing sawetara rapat liwat gunung. Lan dheweke isih duwe ati nurani marang wong-wong mau kaya "... uga, pungkasane, kabar apik" ... Iki minangka rasa isin sing bakal angel banget kanggo negara kita ...
    5. Anders
      Anders 1 Mei 2020 16:38
      -1
      Iku negara normal, malah makmur. Nanging iki tundhuk melu-melu manca, lan banjur plunged menyang perang sipil, lan saiki Libya sip spoonful lengkap. Siji mung bisa simpati ...

      Ya, amarga gampang banget kanggo ngatur kekacoan iki, tegese ora kabeh sing ana ing negara kasebut dadi rosy ... Paling kamungkinan, kontradiksi ing antarane elit sing mrentah wiwit ripen sadurunge kabeh diwiwiti ...
  3. A. Privalov
    A. Privalov 30 april 2020 07:04
    -23
    Transfer gratis / adol kethokan kanthi fungsional liwat negara katelu menyang rezim sing ramah sementara minangka tradhisi apik sing wis suwe diadopsi dening Rusia saka USSR. hi
    1. kjhg
      kjhg 30 april 2020 07:43
      +1
      Penghakiman, maksud sampeyan? Apa ana sing tumindak beda? Saiki aku dudu negara netral utawa negara kosong. Bedane mung kita nyedhiyakake senjata kita, langsung utawa liwat perantara, dene negara "beradab" nyedhiyakake senjata produksi manca, lan uga liwat negara katelu.
      1. A. Privalov
        A. Privalov 30 april 2020 09:16
        -7
        Kutipan saka kjhg
        Penghakiman, maksud sampeyan?

        Saka ngendi sampeyan entuk? Aku malah ndhukung. Kajaba iku, ing kasus tartamtu iki, kanthi ati-ati aku pengin kamenangan lengkap lan pungkasan kanggo loro-lorone konflik kasebut. hi
        1. kjhg
          kjhg 30 april 2020 09:36
          +3
          Kutipan: A. Privalov
          Aku malah ndhukung. Kajaba iku, ing kasus tartamtu iki, kanthi ati-ati aku pengin kamenangan lengkap lan pungkasan kanggo loro-lorone konflik kasebut.

          Posisi wong Yahudi iki bisa dingerteni. Aku ora bisa ngomong sing iki sawetara jenis misteri utawa surprise kanggo kita. Lan sampeyan hi
          1. A. Privalov
            A. Privalov 30 april 2020 10:02
            -4
            Kutipan saka kjhg
            Posisi wong Yahudi iki bisa dingerteni. Aku ora bisa ngomong sing iki sawetara jenis misteri utawa surprise kanggo kita. Lan sampeyan

            Sampeyan suggest marang wong Yahudi kabèh dadi tanggung jawab pribadi kanggo pendapatku? Posisi kaya ngono kabeh wong Rusia? Aku ora bisa ngomong sing iki sawetara jenis misteri utawa surprise kanggo kita. Lan sampeyan hi
            1. Eugene-Evgeny
              30 april 2020 21:35
              +4
              kowe ora isin? senajan aku sapa
    2. donavi49
      donavi49 30 april 2020 08:41
      +5
      ???? Carane gratis. Mobil ing foto kagungane UAE. UAE mbayar ora mung kanggo mobil, nanging bener nyimpen project ing 00s awal. Kanggo iku emirat sing nandur modhal ing completion saka pembangunan Komplek (400-500 yuta padha ngginakaken ing) lan dadi customer wiwitan. Yen ora ana UAE, Shell bakal tetep mung ing transmisi tingkat Impact Force - minangka prototipe sing ora ana analog ing galaksi.
      1. Eugene-Evgeny
        30 april 2020 10:44
        +7
        Sing utama yaiku nyetel realita dadi klise - luwih gampang, luwih jelas lan luwih nyenengake kanggo kuping wong liya. Siji kudu nindakake kanthi cara iki: nyambungake kontrak satus taun karo lalu lintas bayangan senjata menyang pasukan sing ramah. Nanging apa sing dipikirake Kremlin.
      2. poquello
        poquello 30 april 2020 17:01
        -2
        Kutipan saka donavi49
        Yen ora ana UAE, Shell bakal tetep mung ing transmisi tingkat Impact Force - minangka prototipe sing ora ana analog ing galaksi.

        uga kita isih duwe akeh prototype, penyelamat ayy
        1. D16
          D16 30 april 2020 20:39
          -1
          Butuh lifeguards sing sabar banget ngguyu .
      3. Alekcandr Sokolenko
        Alekcandr Sokolenko 1 Mei 2020 08:17
        -1
        Встреча пределов :технического и гуманитарного,какие Кадры в политике ,при такой технике?-похоже :справедливы предложения отнять у Москвы право на ЯО,они не соответствуют уровню ответственности за события -судьба СССр тому свидетель.
  4. Grigory_45
    Grigory_45 30 april 2020 08:22
    +4
    Ing wektu sing padha, dituduhake yen radar ora bisa digunakake, iki ora ateges mundhut kemampuan tempur dening rudal anti-pesawat lan sistem bedhil.
    kapabilitas pertempuran saka Komplek padha Ngartekno kena pengaruh. Ing kasus iki, ZRPK ilang SOC - stasiun deteksi target. Miturut foto kasebut, radar kanggo nglacak target lan misil ndeleng ora ana karusakan eksternal, kanthi teoritis kompleks kasebut bisa murub ing target sing ana ing visibilitas visual.
    1. D16
      D16 30 april 2020 20:38
      +1
      Padha nandhang sangsara, nanging mesin iki digunakake minangka bagéan saka unit lan biasane mung siji dianggo ing mode review lan menehi metu pusat kontrol kanggo liyane.
  5. poquello
    poquello 30 april 2020 14:29
    -4
    iku prakara kepungkur, apa bakal kelakon nalika padha ndeleng bedhil anti-pesawat Smerch
    1. poquello
      poquello 30 april 2020 16:58
      -1
      Kutipan saka poquello
      iku prakara kepungkur, apa bakal kelakon nalika padha ndeleng bedhil anti-pesawat Smerch

      ) тихушничество - наше всё
  6. Mayak-SH-7
    Mayak-SH-7 30 april 2020 16:59
    -7
    И все же интересно было бы проверить, собьет ли он украинскую ракету Р-360 Нептун, или Нептун сковырнёт Панцырь, на днях прошли испытания её с радиопомехами на головку самонаведение, да и вообще как РЭБ на неё повлияет и повлияет ли вообще, если нет, то флоту РФ в Черном море ой как не сладко придется, грубо говоря полная жо!
    1. kot423
      kot423 30 april 2020 20:08
      +4
      armada Federasi Rusia ing Segara Ireng, oh, carane hard bakal, kira-kira ngandika, lengkap jo!

      Apa sampeyan nyuarakake impen kanthi gaya toleransi pelangi?
      1. Mayak-SH-7
        Mayak-SH-7 30 april 2020 20:37
        -6
        Aku weruh pelangi ora menehi tentrem, mesthine nerjemahake obrolan dadi pesawat pelangi, mula aku ninggalake sampeyan kanthi monolog.
        1. Eugene-Evgeny
          30 april 2020 21:28
          +2
          Turu, kanca, turu sing manis, sampeyan bakal duwe kabeh.
        2. kot423
          kot423 30 april 2020 21:28
          +3
          Aja tersinggung, dudu sedulur, miturut gaya komentar sampeyan - sampeyan minangka patriot saka CE Eropa sing toleran iridescently hi
          1. Mayak-SH-7
            Mayak-SH-7 30 april 2020 21:51
            -5
            Kok nesu-nesu karo sing lara, kudu simpati!
    2. Cossack 471
      Cossack 471 30 april 2020 21:36
      +2
      Вы что реально воевать собрались ? Серьёзно думаете что ракета Нептун сможет победить армию России ? Смешные Вы .......
      1. Mayak-SH-7
        Mayak-SH-7 30 april 2020 22:09
        -4
        Тут дело даже не в Нептуне и другом вооружении, тут дело глубоко под кожей, в душе. Вы слишком самоуверенно говорите о непобедимости армии РФ, как бы не пришлось плакать с сигарой в дрожащих руках. Как писал древнегреческий поэт Гомер: "Гнев приходит легко, но для праведного гнева нужно время" Грамотный человек поймет о чем речь.
    3. dvina71
      dvina71 1 Mei 2020 21:20
      0
      Kutipan: Mayak-SH-7
      dina liyane iki dites karo gangguan radio ing sirah homing, lan tenan carane perang elektronik bakal mengaruhi lan apa bakal mengaruhi ing kabeh, yen ora, banjur armada Rusia ing Segara Ireng, oh, carane hard iku bakal. , kira-kira, lengkap jo!

      Ничего из текста не понял,кроме аббревиатуры РЭб.. Панцирь имеет опто-электронный канал наведения..так что рэб..мимо. Радары работают в см и мм диапазонах.. РЭБ в дм..опять мимо с большой вероятностью..
      Что касается самой ракеты темного гения укроборонпрома..это аналог российского Уран..Х-35.. или такого же дозвукового AGM/RGM/UGM-84 «Гарпун»...которые еда даже для ствольных автоматов..и их ждет успех только в одном случае.. сможет ли волна пкр перегрузить пво... Судя по экономическим успехам украины..о возможности создания такой волны даже и говорить не приходится..
  7. Viktor Peter
    Viktor Peter 1 Mei 2020 06:56
    +2
    Ayo! Apa tragedi kasebut? Nah, aku rada bingung...
    Rante sepedaku wis ilang! Aku uga ora kesel banget! :-)))
  8. Shaykin Vladimir
    Shaykin Vladimir 1 Mei 2020 22:23
    0
    Cangkang kasebut minangka pangembangan modern lan, kaya kabeh perkembangan modern, kudu kalebu sistem interaksi jaringan-sentris.