Elon Musk ngandika marang "fasis" lan nuntut bali saka kamardikan wong

192

Komplek langkah-langkah sanitasi sing ditindakake dening panguwasa AS amarga pandemi koronavirus minangka nglanggar hak-hak warga.
Pendapat iki diungkapake dening pengusaha Elon Musk sajrone teleconference sing dianakake wingi karo investor Tesla.

Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan kasebut. Miturut Washington Post, ing obrolan telpon dina iki babagan bathi sing saya tambah akeh ing kuartal pertama taun iki, Elon Musk, menehi komentar babagan langkah-langkah kuarantin sing ditindakake nglawan panyebaran COVID-19, diarani "fasis" lan dadi saru. basa.



Musk wis dikritik dening panguwasa California amarga rezim pamisahan diri sing dipeksa ing negara kasebut. Pendhiri Tesla nesu amarga kasunyatane Amerika wis dikunci kanthi paksa ing omah-omahé, nyuda kebebasan gerakan, saéngga nglanggar hak konstitusional. Miturut Musk, nglanggar kabebasan kasebut bakal ninggalake wong-wong kasebut tanpa mata pencaharian sawise pandemi. Dheweke nganggep langkah kasebut ora bisa ditampa:

Kandha yen dheweke ora diijini metu saka omah, yen dheweke bakal dicekel, iku fasis.

Ing wektu sing padha, pengusaha nuntut saka panguwasa "kanggo bali menyang wong kebebasan (ekspletif saru)."

Ing wektu sing padha, ing Amerika Serikat, akeh sing ngritik Musk amarga nyoba hype ing swasana ati protes saka bagean tartamtu saka masyarakat Amerika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    192 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      April 30 2020
      Aku mutusake kanggo ndeleng apa jenis kosakata non-narasi.
      ngguyu.
      Swarane saya tambah nesu, nganti pimpinane mbengok, "Apa sih?"

      https://3dnews.ru/1009823
      1. mad
        +1
        April 30 2020
        Ilonka lan tim PR kudu disorot, lan alesan lan positipitas / negatife minangka perkara kaping sepuluh.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +6
          April 30 2020
          Aku ngerti sapa sing tanggung jawab marang PR
        3. -16
          April 30 2020
          Kutipan saka mad
          Ilonka lan tim PR kudu padhang, lan

          Ilonka lan tim satelite, sedhela, diluncurake menyang langit. Lan ing wektu iku, Pak Rogozin nulis tweets ing jaringan Internet mungsuh lan saka smartphone Cina. Dadi Musk rapi, scammer. Wong-perusahaan tangi. , We have something that Wow-hoo-hoo! -strip ireng utawa putih, ora ketompo. Aku lungguh ing pinggir dalan. Ing sawijining dina, kabeh mechorpus dibentuk saka mobil sing ketinggalan utawa rusak. nada , nanging padha modernisasi divisi ing jangkah padha, bristling karo gegaman anyar trep ing Amur Kali Amur iku kali Rusia, wong-wong kita karo Kalash tansah bengok-bengok. .Lan kabeh wong uga mesem, malah aku bakal weruh sing padha. gigiking.
          1. +5
            April 30 2020
            Kutipan: Thunderbolt
            Aku nonton video babagan carane sappers Cina nggawe jalur tank kanggo tank liwat alangan alami iki sajrone 40 menit.

            Aku seneng ndeleng carane nindakake tugas sing padha ing geni. Patang puluh menit, wow.

            Kutipan: Thunderbolt
            kabeh wong uga mesem, aku malah bakal weruh yen lagi gigiking

            Lan aku uga seneng ndeleng. Mung ing kahanan nyata, lan ora "ing pendopo" ya
            1. -6
              April 30 2020
              Aku seneng ndeleng carane nindakake tugas sing padha ing geni. Patang puluh menit, wow.
              Sampeyan bakal ana ing 575Z, aku ora sijine koma ---- aku umur kaya
              1. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. Komentar wis dibusak.
          2. +3
            April 30 2020
            Kutipan: Thunderbolt
            Ilonka lan tim satelite, sedhela, diluncurake menyang langit.
            Mengkono sing ora kanggo menit, nanging kanggo dangu! Aku ora ngerti setengah saka apa sing ditulis - akeh emosi, utawa vodka. Senajan, ana tau kakehan vodka! eseman
        4. Komentar wis dibusak.
        5. -5
          April 30 2020
          Ilonka lan tim PR kudu disorot, lan alesan lan positipitas / negatife minangka perkara kaping sepuluh.

          Ilonka? Cahya? Serius? Sampeyan, mesthine, paling ora dhewe, minangka pabrikan teknologi tinggi Rusia. Apa sampeyan duwe tim PR dhewe sing ngusulake hype?
        6. -1
          April 30 2020
          Babagan PR, dheweke adoh saka Rogozin! Rogozin ngomong luwih saka ngluncurake roket
        7. 0
          1 May 2020
          Aku ngusulake kanggo ngenalake istilah politik anyar - "coronofascism"! )))
    2. +3
      April 30 2020
      Bears mundhut, lara. Dheweke wedi yen gelembung dheweke, sing ana ing subsidi, bakal ambruk.
      1. +4
        April 30 2020
        Dheweke bener nglaporake bathi net menyang investor ing acara kasebut.
        1. +5
          April 30 2020
          Kutipan saka BlackMokona
          Dheweke bener nglaporake bathi net menyang investor ing acara kasebut.

          Kanggo periode pra-coronavirus?
          1. +5
            April 30 2020
            Kanggo kuartal pisanan 2020.
            Yaiku Januari, Februari, Maret. Sajrone periode kasebut, umpamane, dheweke nutup pabrik ing Shanghai sajrone 2 minggu amarga ana karantina. Inggih, fun liyane.
            1. +9
              April 30 2020
              Kutipan saka BlackMokona
              Kanggo kuartal pisanan 2020.

              Iku "iya"
              Lan ketoke, dheweke ngerti yen kuartal sabanjure bakal gagal lan mula histeris
              1. +3
                April 30 2020
                Gumantung saka suwene karantina terus, pabrik Shanghai mesthi bakal narik perusahaan kasebut, nanging ora cukup.
              2. + 11
                April 30 2020
                Kutipan: Lopatov
                Lan ketoke, dheweke ngerti yen kuartal sabanjure bakal gagal lan mula histeris

                Sing bener histeris. Apa sing kudu ditindakake nalika kabeh wong didorong menyang kahanan gagal sing ora bisa dihindari? Lan saben wong sing nggawe lan ngasilake barang bakal gagal.
                1. -2
                  April 30 2020
                  Kutipan: Alex_59
                  Lan saben wong sing nggawe lan ngasilake barang bakal gagal.

                  Kanggo sing nggawe lan ngasilake apa sing pancene perlu, ora bakal ana kegagalan.
                  1. +4
                    April 30 2020
                    Lha nek pabrik-pabrik tutup kok ora?
                  2. +8
                    April 30 2020
                    Kanggo sing nggawe lan ngasilake apa sing pancene perlu, ora bakal ana kegagalan.

                    Iku dadi tanpa ngandika. Nanging bisa uga dheweke ora bakal gagal. Aku mung ora bisa nolak hype - iku Musk ngguyu
                  3. +6
                    April 30 2020
                    Kutipan: Lopatov
                    Kanggo sing nggawe lan ngasilake apa sing pancene perlu, ora bakal ana kegagalan.

                    Sapa sing nemtokake apa sing perlu lan apa sing ora? Contone, karyawan negara ora bakal gagal ing gaji - pejabat tax, kabeh limo wong, Peskovs, Grefs, Millers. Para bankir ora bakal. Apa sing kudu ditindakake? (Aku malah ora njupuk tembung "nggawe" maneh, iku cetha sing padha ora nggawe apa, nanging Mungkin padha paling gawé soko).
                    Utawa, contone, apa spesialis IT ngasilake barang sing perlu kanggo ndandani ponsel, utawa ndandani sepatu, utawa penata rambut?
                    1. +6
                      April 30 2020
                      Yen sampeyan seneng mlaku-mlaku nganggo telpon sing rusak nganggo sepatu robek lan pita rambut ing sirah, banjur ya: ora ana tukang ndandani utawa tukang cukur.
                      1. -1
                        April 30 2020
                        Kutipan: AS Ivanov.
                        Yen sampeyan seneng mlaku-mlaku nganggo telpon sing rusak nganggo sepatu robek lan pita rambut ing sirah, banjur ya: ora ana tukang ndandani utawa tukang cukur.

                        Lan - ironi. Ana tembung kaya ngono.
                      2. +4
                        April 30 2020
                        Aku dadi tukang listrik ing komplek olahraga (mung siji), pegawe negara, lan yen dideleng saka logika Alex59, aku uga ora nindakake apa-apa, lan ya, gajiku 4900, liyane tunjangan, lan yen dipotong. , banjur ya, aku ora bakal kelangan apa-apa (.
                    2. +2
                      April 30 2020
                      Kutipan: Alex_59
                      Sapa sing nemtokake apa sing perlu lan apa sing ora?

                      Wong sing mutusake.
                      Apa sampeyan mangan sosis? Senadyan lockdown lan coronavirus ...
                      Nanging sampeyan isih durung tuku mobil listrik ...
                      1. +2
                        April 30 2020
                        Kutipan: Lopatov
                        Apa sampeyan mangan sosis? Senadyan lockdown lan coronavirus ...
                        Nanging sampeyan isih durung tuku mobil listrik ...

                        Apa sampeyan nulis pesen iki ing sosis utawa ing telpon utawa komputer? Mung yen komputer ora dadi sosis ing sistem nilai sampeyan - sampeyan ora butuh. Nanging, sawise mangan sosis, aku kegodha kanggo nulis komentar ing TopWar. ))
                        Ngomong-ngomong, aku njaluk ngapura banget, nanging sampeyan wong militer. Sampeyan koyone ora nggawe sosis, kenapa sampeyan dibutuhake? )))
                        Yen ana, aja njupuk ukara pungkasan kanthi harfiah lan nglarani. Aku mung nyoba kanggo nduduhake kanggo wong-wong mau ing non-obviousness saka "kabutuhan" sawetara Profesi ing kawitan marketing. Elon Musk nindakake apa wae kanggo masa depan manungsa, bisa uga teknologi kasebut ora bakal mabur, nanging dheweke nyoba. Saiki ora perlu, nanging Internet, ponsel lan komputer uga ora perlu banget 25 taun kepungkur.
                        Kutipan: Lopatov
                        Wong sing mutusake.

                        Pasar mutusake. Lan saiki dheweke wis dipateni. Saiki...
                  4. +2
                    April 30 2020
                    Kanggo sing nggawe lan ngasilake apa sing pancene perlu, ora bakal ana kegagalan.
                    Iki minangka salah paham sing jero, ekonomi kerja ing prinsip "mbukak sawetara minangka penghasilan wong liya." Mulane, masalah serius ing industri "ora penting" kenek malah wong-wong sing ora ana hubungane karo wong-wong mau ing sembarang cara.
              3. -6
                April 30 2020
                Kutipan: Lopatov
                Lan ketoke, kang mangerténi sing waktu sabanjuré bakal Gagal lan

                Kowe ora keno, apik kanggo aku, apik kanggo sampeyan, sampeyan duwe paukuman Guadean militèr, wingi pungkasane njupuk ibu, ibu sing ditresnani, oke .... Aku njupuk target .... Aku lungguh ing plataran
      2. +4
        April 30 2020
        ha norma subsidi kuwi - udakara $ 4,9 milyar dhukungan saka negara
        1. +4
          April 30 2020
          Antarane $ 4,9 milyar, Musk nampa $ 10 yuta langsung kanggo mbangun spaceport. Kabeh liyane yaiku insentif pajak kanggo para panuku panel surya, kendaraan listrik, pesenan kanggo pangiriman barang kanthi rega sing luwih murah tinimbang pesaing, lsp.
          1. +4
            April 30 2020
            Apa sampeyan mbangun spaceport kanggo 100 lyam? Aku mung arep mbandhingaké ngguyu
            1. +9
              April 30 2020
              Iki minangka subsidi pemerintah kanggo pembangunan kosmodrom, biaya kosmodrom 100 yuta dolar. 90 mung Musk mbayar saka kanthong dhewe. Saiki lagi mbangun lan nyoba Starship, roket anyar Musk.
            2. +6
              April 30 2020
              Quote: Charik
              Apa sampeyan mbangun spaceport kanggo 100 lyam? Aku mung arep mbandhingaké

              Aja mbandhingake, yen ora, sampeyan bakal langsung ditulis minangka agen Departemen Luar Negeri lan pengkhianat ing Tanah Air.
              Rogozin - uga rampung! Musk - wow.
              1. -4
                April 30 2020
                Ora perlu mbandhingake.
                Punika Vostochny, roket Soyuz diluncurake kurang saka 10 ton kanggo LEO, jugangan raksasa, megaton baja ing bangku, menara seluler seluler.



                Lan iki minangka papan peluncuran kanggo roket 20+ ton ing LEO, kaya-kaya wong lanang padha piknik.


                Sing kabeh alesan kanggo cheapness luar biasa. Mung penolakan pamer lan biaya sing ora perlu
                1. +9
                  April 30 2020
                  Kabeh iku ayu tenan, aku malah menehi tandha tambah saka lelembut.. Mung kowe sing lali.
                  Miturut sekretaris pers Presiden Rusia Dmitry Peskov, nalika pambangunan kosmodrom Vostochny, saben ruble sepuluh dicolong.
                  Dheweke ujar manawa 91 milyar rubel dialokasikan kanggo pambangunan kosmodrom, 11 milyar rubel dicolong. Saka jumlah iki, negara bisa bali mung 3,5 milyar rubles. Ing kasunyatan iki, 128 kasus pidana dibukak, banjur padha digabungake dadi 32 kasus.
                  Miturut Peskov, 19 saka 5 obyek ing Vostochny Cosmodrome wis dibangun.
                2. +1
                  April 30 2020
                  Kutipan saka BlackMokona
                  Ora perlu mbandhingake.


                  Persis ora worth iku. ngguyu Ing ngendi roket Topeng ngadeg, ora ana frost lan permafrost 40 derajat. Peluncuran Soyuz dibangun ing sangisore kendaraan peluncuran Soyuz, ora bisa beda-beda miturut definisi, lan kabeh bisa ditemokake kanthi kompak.
                  1. -2
                    April 30 2020
                    Nanging ora ana badai tropis, badai lan angin topan, nanging ing ngendi Falcon-9 ana.
                    1. +1
                      April 30 2020
                      Kutipan saka BlackMokona
                      Nanging ora ana badai tropis, badai lan angin topan, nanging ing ngendi Falcon-9 ana.


                      Singkatan Soyuz-2STA(B) singkatan saka Soyuz - 2 Special Tropical versi A utawa B. nglirik Lan ya, Soyuz-2STB, tanpa Frigate, bisa nggawa Naga kargo menyang ISS kanthi gampang saka GCC menyang Kura, yen perlu. ngguyu Lan luwih murah tinimbang sing digunakake F9.
                      1. -3
                        April 30 2020
                        Dadi ora mbandhingake karo sing tradisional, nanging karo kosmodrom wétan.
                        Uni STB meh ora pas karo massa output kanggo Dragon kargo, lan biaya 80 yuta dolar.
                        Kanggo mbandhingake, Falcon-9 bekas didol kanthi rega 50 yuta
                        1. 0
                          April 30 2020
                          Kutipan saka BlackMokona
                          Uni STB meh ora cocog karo massa output kanggo Naga kargo,


                          Meh ora pas ngguyu

                          Kutipan saka BlackMokona
                          lan biaya 80 yuta dolar.


                          Rega sade saka pabrik ing Soyuz-2.1a yaiku 1 rubel. Sampeyan bisa ngetung pinten ing dolar ing kurs. Menapa malih, punika biaya versi manned, kang apriori luwih larang.

                          Kutipan saka BlackMokona
                          Kanggo mbandhingake, Falcon-9 bekas didol kanthi rega 50 yuta


                          Biaya layanan peluncuran rata-rata kanggo pasar - padha $ 50 yuta, nanging iki karo Fregat, mesthi. Tanpa "Frigate" - $ 30 yuta.
                        2. -1
                          April 30 2020
                          Soyuz-2.1a ora pas karo PN.
                          Aja bingung, Soyuz-2.1a lan Soyuz-STB minangka rudal sing rada beda.
                          Kapindho, rega roket adoh saka kabeh rega peluncuran, adoh banget.
                          Maneh, sampeyan ora ndeleng rega peluncuran Soyuz-STB, aja bingung misil
                        3. +1
                          April 30 2020
                          Kutipan saka BlackMokona
                          Soyuz-2.1a ora cocog karo PN. Aja bingung, Soyuz-2.1a lan Soyuz-STB minangka rudal sing rada beda.


                          Biaya versi manned meh padha karo STB.

                          Kutipan saka BlackMokona
                          Kapindho, rega roket adoh saka kabeh rega peluncuran, adoh banget.


                          Waca kanthi teliti, aku nulis pinten biaya layanan peluncuran. Lan ya, biaya layanan asalé saka kontrak tartamtu.
                        4. -1
                          April 30 2020
                          STB regane 80 yuta
                        5. -1
                          April 30 2020
                          Kutipan saka BlackMokona
                          STB regane 80 yuta


                          Ya, yen ana kesempatan kanggo adol kanthi rega kaya ngono lan pelanggan setuju, mula kenapa ora? Ingkang utama yaiku ana wates kanggo ngedhunake rega, lan sing gedhe banget.

                          Ndhuwur, aku menehi rega jual tanduran kasebut. Pira regane F9 saka pabrik? ngguyu
                        6. 0
                          April 30 2020
                          Ya - $ 80 yuta karo "Fregat-M" ing MTR 800 km adoh, lan Dragon "Frigate" ora perlu. ngguyu Dheweke mabur menyang LEO. Sing. yen wong Eropa cepet-cepet mlebu lan tuku Naga saka SpaceX, bisa diluncurake kanthi sampurna karo Soyuz kanthi rega sing luwih murah tinimbang SpaceX. ngguyu
                        7. -2
                          April 30 2020
                          Yen dadi gedhe, banjur remet Falcon-9 metu saka pasar, nalika squeezes everyone metu ing dhewe. Malah RN Pegasus kicks, lan iku ing kategori bobot temen beda
                        8. +1
                          April 30 2020
                          Kutipan saka BlackMokona
                          Yen dadi gedhe, banjur remet Falcon-9 metu saka pasar, nalika squeezes everyone metu ing dhewe. Malah RN Pegasus kicks, lan iku ing kategori bobot temen beda


                          Ing ngendi sampeyan ndeleng "pasar"? ngguyu Kongres AS nglarang peluncuran satelit kanthi komponen Amerika ing roket kita wiwit taun 2022. Lan Musk, minangka salah sawijining pelobi kanggo iki. Sing. yen perusahaan saiki mrentahake produksi satelit komersial saka SSL sing padha, mula ora bisa diluncurake nganggo roket kita. "pasar" sing apik banget. Saiki kita mung bisa ngluncurake wong Eropa saka Airbus lan kendharaan komersial dhewe, sing ditindakake kanthi prinsip. Ya, kita nggolek kesempatan liyane - contone, kita bakal kerja bareng karo UAE kanggo ngluncurake muatan komersial karo operator kita.
                        9. -3
                          1 May 2020
                          Ora nglarang.
                          Pentagon wis nglarang Pentagon nggunakake rudal kita kanggo satelite. Nanging ing sejarah dheweke ora nate nggunakake roket kanggo satelite.
                          Dadi ora ana owah-owahan
                        10. +1
                          1 May 2020
                          Kutipan saka BlackMokona
                          Dadi ora ana owah-owahan


                          Kutipan: "Dilarang menehi kontrak khusus marang perusahaan manca kanggo ngluncurake satelit komersial," yen iki nggawe risiko sing ora bisa ditampa kanggo keamanan siber. "Watesan anyar bakal mengaruhi satelit lan sistem kanggo diluncurake, yaiku, kendaraan peluncuran. ora ditrapake kanggo diluncurake sadurunge 31 Desember 2022."

                          Pot tembung sing ora jelas bisa nyimpulake kontrak apa wae. Lan perusahaan ora mbutuhake risiko kasebut.

                          Wis jelas saiki?
                        11. -2
                          1 May 2020
                          Pentagon durung nate mlebu kontrak peluncuran karo perusahaan asing. Eksklusif karo dhewe, liyane malah ora diijini kanggo tender
                    2. 0
                      April 30 2020
                      Nanging ora ana badai tropis, badai lan angin topan, nanging ing ngendi Falcon-9 dumunung .... apa sampeyan pancen guyon ??? apa cuaca kanggo kendaraan peluncuran, mung jendhela sing penting. amarga akeh sampah ing rbit lan yen malah dermaga, akeh satelit isih ngganggu. Inggih, yen ana wong liya ing kapal. sampeyan kudu ngerti cuaca angkasa. banjur b apa ana ing srengenge. lan gabungke kabeh .... ora telu babagan angin topan tropis
      3. -1
        April 30 2020
        Musk nyelehake 2 milyar ing kanthonge, kira-kira, saben wulan.
        Dheweke duwe 40 milyar. Tanpa subsidi. Tesla dikirim rekor bathi.
      4. -1
        April 30 2020
        Apa bisnis filolog kita ing angkasa! Ing kono lepen-lepen ora bakal langka, apa wae sing ana
    3. + 10
      April 30 2020
      Sapa sing bakal mikir yen Musk malah sadurunge tumpukan lan virologist
      1. +5
        April 30 2020
        Kutipan saka EXPrompt
        Sapa sing bakal mikir yen Musk malah sadurunge tumpukan lan virologist

        ya "Master kabeh jinis ilmu" ... Dheweke ora duwe pendhidhikan ing universitas Inggris, mula dheweke bisa diarani - "ilmuwan Inggris."

        yen kabeh dadakan Apologists kanggo "mobil super terobosan" Tesla "digambar", banjur kanggo wong-wong mau ana informasi sing ora nyenengake saka China, sing ora ana trompet ing saindenging jagad, ora kaya Musk ...

      2. 0
        April 30 2020
        Kutipan saka EXPrompt
        Sapa sing bakal mikir yen Musk malah sadurunge tumpukan lan virologist

        Lan uga bajingan. ngguyu
        1. +2
          April 30 2020
          Kutipan: Mordvin 3
          Kutipan saka EXPrompt
          Sapa sing bakal mikir yen Musk malah sadurunge tumpukan lan virologist

          Lan uga bajingan. ngguyu

          Aku sinau saka Rusia ing instagram .. Sial, aku ora seneng tembung asing
          Nanging Elon Musk aktif komunikasi karo Rusia .. wassat
    4. 0
      April 30 2020
      Musk mutusake kanggo tumindak ing politik, minangka lokomotif nglawan Trump.
      1. 0
        April 30 2020
        Kepiye, sebaliknya, dheweke tenggelam kanggo Trump.
    5. +4
      April 30 2020
      Donya kabeh arep menyang kamp konsentrasi digital ... dadi Musk kaya Hidalgo Don Quixote bangsawan mlumpat ing kincir angin.
      Negara bakal ngontrol kabeh urip warga biasa, kalebu urip pribadine ... Aku wis weruh kabeh pratandha iki ing aktivitas legislatif saka macem-macem jinis.
      1. -4
        April 30 2020
        Kepiye carane iki ngancam manungsa?
        1. +3
          April 30 2020
          Kepiye carane iki ngancam manungsa?

          Ya, paling ora kediktatoran sawetara jinis lapisan wong sing mbayangake awake dhewe ing ndhuwur masyarakat.
          1. 0
            April 30 2020
            Lan saiki ora?
            1. +2
              April 30 2020
              Lan saiki ora?

              Kita ing tahap wiwitan. eseman
              1. -2
                April 30 2020
                Sampeyan mikir mung amarga mung bubar, relatif, wiwit mikir babagan iki.
                1. -1
                  April 30 2020
                  Ora ... Aku mung ngarep-arep yen cangkir iki bakal ngliwati masyarakat kita ... kaya sing dakdeleng saiki, kita kudu ngombe kanthi lengkap.
                  Ayo goleki nggawe undang-undang luwih saka wakil Duma Negara sawise pandemi koronavirus ... mbok menawa kabeh pembangunan sing saiki dites bakal wis sah kanggo kasus liyane.
                  1. +3
                    April 30 2020
                    Apa sampeyan ndeleng minangka ancaman kanggo kontrol negara? Ing sinau sajarah browser Panjenengan? Kowe lunga menyang endi lan apa sing ditindakake ing kana? Apa sing sampeyan wedi? Apa film favoritmu "V for Vendetta"?
                    1. +2
                      April 30 2020
                      Apa sampeyan ndeleng minangka ancaman kanggo kontrol negara?

                      Pitakonan apik. eseman
                      Ancaman kontrol negara, sepisanan, larangan, larangan, imposisi aturan sing ora bisa ditampa ... denda lan liya-liyane amarga nglanggar lan bisa uga kalebu ing dhaptar pelanggar sing bisa mbebayani kanthi akibat ... tiket nalika ngubungi organisasi apa wae ... ing umum, cara tekanan negara cukup kanggo wong sing ora puas karo apa wae.
                      Aku ora pengin sawetara pejabat pemerintah utawa PNS, contone, mutusake kanggo aku kepiye carane kudu tumindak ing kulawarga.
                      1. +3
                        April 30 2020
                        Quote: LYOKHA padha
                        Aku ora pengin sawetara pejabat pemerintah utawa PNS, contone, mutusake kanggo aku kepiye carane kudu tumindak ing kulawarga.

                        Nanging wis mesthi lan mesthi bakal!
                        Tingkat teknologi modern, sing wis nyedhiyakake warga kanthi akeh kesempatan kanggo ngganti pendapat, kanthi cara sing padha nyedhiyakake negara kanthi kesempatan sing cukup kanggo ngontrol warga kasebut.
                      2. +1
                        April 30 2020
                        Yen ana wong sing ajeg ngalahake bojone, lan dheweke, amarga wedi utawa kabodhoan, ora nglaporake marang panguwasa sing relevan, negara, miturut pendapatku, nduweni hak kanggo campur tangan.
                      3. 0
                        April 30 2020
                        Dadi wis. Larangan, larangan, aturan sing ora bisa ditampa, busuk wong sing nglanggar. Uni Soviet diarani. Lan tanpa teknologi dhuwur.
      2. +2
        April 30 2020
        Quote: LYOKHA padha
        Topeng kasebut mirip karo Hidalgo Don Quixote sing mulia sing mlumpat ing kincir angin.

        Don Quixote mlumpat ing pabrik ora amarga dheweke nyuda sebagian saka penghasilane.
        1. 0
          April 30 2020
          Don Quixote mlumpat ing pabrik ora amarga dheweke nyuda sebagian saka penghasilane.
          Betul... eseman wong kanggo perang kanggo kapercayan.
      3. +2
        April 30 2020
        "Negara bakal ngontrol urip warga biasa, kalebu urip pribadine"
        Paling ora, dheweke bakal nyoba banget. Sampeyan uga kudu mbayar ekstra.
        "Dewan Federasi ngrampungake rancangan undang-undang babagan registrasi smartphone dening IMEI, ngidini Pemerintah nyetel jumlah pembayaran kanggo prosedur iki lan menehi operator telekomunikasi hak kanggo mblokir piranti sing ora kadhaptar. Dokumen kasebut disiapake kanggo dikirim menyang Duma Negara. kanggo pertimbangan, lan mula ditrapake aturan anyar dijadwalake kanggo Juli 2021.
        1. -2
          April 30 2020
          Padha wedi lan ajrih karo bokong gundhul. IMEI ing meh kabeh smartphone bisa, sawise manipulasi tartamtu, diowahi menyang liyane, paling ora saka telpon sadurunge sing wis didaftar. Iki ora luwih ala tinimbang mblokir Telegram utawa Flibusta. Sawijining undang-undang sing isih lair.
          1. +1
            April 30 2020
            Tembung kunci ing kene meh. Lan 99% sing duwe, miturut definisi, ora bakal bisa nindakake iki. Ing gadget sing layak, pilihan iki ora bakal bisa digunakake. Nanging kita kudu usaha kanggo lawmaking saka Ukrainia deputi. Oh, suwene suwene padha njupuk.
            1. -1
              April 30 2020
              Donya ora tanpa wong apik. Kanggo ragad sing cocog. Kanggo gadget sing prayoga, ana programmer.
              1. 0
                April 30 2020
                Apa worth kanggo pager taman saka 100 rubel? Lan hash sawise perangkat kukuh temenan ora cocog karo standar.
                1. -1
                  April 30 2020
                  Yen sampeyan tuku smartphone "abu-abu" ing Ali utawa ing toko online kita, sampeyan bisa uga kudu pager. Nanging, paling cepet, toko online bakal nindakake kanggo sampeyan, dheweke uga pengin mangan. Aku, dina liyane, uga "ilang" IMEI nalika sumunar Cina sandi kanggo adat. Dipulihake, kanthi program, tanpa titik tes lan programer.
                  1. 0
                    April 30 2020
                    Aku dudu wong Tionghoa.
                    1. 0
                      April 30 2020
                      Tionghoa saiki mayoritas. Wangyu yen wong Tionghoa (wong) bakal gampang ngganti IMEI supaya dodolane ora mudhun.
          2. -1
            April 30 2020
            Sampeyan bisa.
            Nanging ing podo karo: "Dewan ahli ing pamaréntahan ngusulake kanggo introduce paukuman kanggo counterfeiting IMEI. Iku ngajokaken kanggo nggoleki individu kanggo counterfeiting IMEI 3000-4000 rubles, pejabat - 15000-30000, entitas legal - 60000-100000 ".
            1. -1
              April 30 2020
              Iki angel banget kanggo ngenali. Kepiye OPSOS bisa nemtokake manawa IMEI asli ing basa Tionghoa utawa aku kerlip saka piranti sadurunge sing wis dibuwang?
              1. 0
                1 May 2020
                Ya, kaya rong driji ing aspal. imei lan os, lan iki asil. ID telpon uga. Iki minangka basis kanggo cara nyambungake Internet ing telpon pinter kanthi ngirim setelan SMS menyang pangguna. Log tetep karo panyedhiya. Lan supaya kabeh fuss iki ora worth peduli. Satus rubel dudu dhuwit. Mung subparagraf liyane saka hukum spring. Kaya, kita mluku galleys rina wengi.
      4. +2
        April 30 2020
        Ing 17 April, Duma Negara Federasi Rusia meh imperceptibly diadopsi ing maca kapindho tagihan pamaréntah "Ing ndhaftar informasi federal terpadu ngemot informasi babagan populasi Federasi Rusia", kang kalebu kabeh informasi lengkap babagan saben warga negara. negara - saka lair nganti mati.

        'Informasi saka jaringan sosial legal https://www.9111.ru digunakake'
        Muga-muga aku ora dilebokake ing kunjara amarga informasi iki.
        1. +2
          April 30 2020
          Totzhelekha, aku yakin sampeyan yakin yen dheweke ora bakal "dipenjara", yen ora bakal ana semangat kiriman sampeyan ing kene.
        2. 0
          April 30 2020
          Lan apa sing sampeyan weruh ing kene sing anyar? Kabeh data sampeyan wis dingerteni: ing ngendi sampeyan lair, ing ngendi sampeyan sinau, nalika sampeyan utang, kepiye lara, lsp. Kabeh iki ana ing server lan ora bakal angel kanggo wong sing kasengsem entuk informasi. Aku ora weruh masalah.
      5. +1
        April 30 2020
        Donya kabeh arep menyang kamp konsentrasi digital ... dadi Musk kaya Hidalgo Don Quixote bangsawan mlumpat ing kincir angin.
        Negara bakal ngontrol kabeh urip warga biasa, kalebu urip pribadine ... Aku wis weruh kabeh pratandha iki ing aktivitas legislatif saka macem-macem jinis.
        Miturut pendapat sampeyan, alam nindakake perkara sing ala nalika wong menehi otak kanggo ngontrol kabeh organ awak lan kabeh proses sing bisa ditindakake? Mesthi wae, jagad iki ora bakal padha. Apa kita seneng utawa ora. Nanging carane ngatur digitalisasi lan sentralisasi kanthi bener wis dadi masalah sing kapisah lan bisa uga dadi masalah sing paling penting. Ing kene sampeyan kudu ngerteni.
        1. +2
          April 30 2020
          Miturut pendapat sampeyan, alam nindakake perkara sing ala nalika wong menehi otak kanggo ngontrol kabeh organ awak lan kabeh proses sing bisa ditindakake?

          Wong mbayangake awake dhewe dadi pusaran jagad, nyoba njupuk kabeh lan kabeh sing ana ing kontrol ... dheweke dhewe durung sampurna sacara moral lan psikologis, nanging dheweke wis munggah kanggo ngontrol alam ibu ... luwih saka siji surprise bakal teka kanggo manungsa saka nitahake.
          Aku categorically nglawan kontrol digital saka urip pribadi wong lan aku yakin yen negara ora duwe hak kanggo ngganggu kulawarga lan urip pribadi.
          1. 0
            April 30 2020
            Wong mbayangake awake dhewe dadi pusaran jagad, nyoba njupuk kabeh lan kabeh sing ana ing kontrol ... dheweke dhewe durung sampurna sacara moral lan psikologis, nanging dheweke wis munggah kanggo ngontrol alam ibu ... luwih saka siji surprise bakal teka kanggo manungsa saka nitahake.
            Aku categorically nglawan kontrol digital saka urip pribadi wong lan aku yakin yen negara ora duwe hak kanggo ngganggu kulawarga lan urip pribadi.
            Manungsa iku bagéan saka alam, makutha dheweke, supaya bisa ngomong, bisa kasil ditenun, utawa bisa uga ora, uga, mesthi ciptaane. Lan sanajan sampeyan bengok-bengok, sanajan sampeyan mlaku ing tembok, kita bakal rake kabeh dhewe. Apa sampeyan ngerti apa sing diomongake? Sapa sing ora nindakake apa-apa, dheweke ora nggawe kesalahan. Nanging gerakan kasebut ora bisa mandheg, evolusi ora bakal takon yen sampeyan butuh, sampeyan ora butuh. Teknologi penetrates gesang kita irreversibly, kontrol wis nambah. Yen sampeyan ana ing masyarakat, mula becike nampa larangan lan kontrol sosial. Yen sampeyan ora pengin, banjur pindhah menyang galak, njupuk kulawarga, manggon ing ngendi ora ana wong (yen panggonan kuwi tetep), ora nggunakake komunikasi, ora nonton TV, njupuk jaran, pitik, etc. sampeyan ora diijini. Ana uga pilihan, kanggo gabung karo suku asli pribumi, ana sing ora ndemek, ora ditampa khusus ing peradaban. Yen dheweke ora nglilani sampeyan langsung menyang panggang, sampeyan bakal begja ngguyu Lan pracaya kula, ibu alam bakal menehi hasil karo kita nalika dheweke weruh cocok. Lan ora sengaja lan tanpa ijin.
          2. 0
            April 30 2020
            Urip pribadi wong, siji cara utawa liyane, dikontrol dening negara. Penting banget, ing wangun apa sing bakal ditindakake: ing digital utawa analog?
      6. 0
        April 30 2020
        Miturut cara, ora ditrapake kanggo agama, nanging pesen saka John theologian ujar manawa bakal ana wektu nalika saben wong ngerti kabeh babagan kabeh wong lan kabeh wong bakal duwe segel setan tanpa dheweke ora bakal bisa tuku. apa-apa, tenan, kabeh bakal dadi iki..
        1. 0
          April 30 2020
          Kabeh dhuwit kertas duwe nomer individu.
          1. +1
            April 30 2020
            Lan ing paspor, ya Allah, ora mung nomer, nanging uga jeneng lengkap, tanggal lair kanthi registrasi lan status perkawinan. Lan ana uga SNILS lan TIN. Lan lisensi driver. Lan kabeh iku cacahe. Kita kabeh mati?
      7. +2
        April 30 2020
        Dheweke siyap mandheg mlumpat ing gilingan yen diwenehi siji.
      8. +8
        April 30 2020
        Donya kabeh nuju menyang kamp konsentrasi digital ...

        Alexei! Lha kowe kaya bocah. Apa sampeyan (iki jamak ngguyu ) nelpon kamp konsentrasi digital biyen. Kabeh negara luwih utawa kurang maju wis suwe nguwasani wargane. KONTROL INFORMASI LENGKAP.
        Sing paling menarik. sing TK ditulis maneh ing USSR. Dheweke mung ngetrapake ing Federasi Rusia ....
        1. +1
          April 30 2020
          Apa sampeyan (iki nomer jamak) nelpon kamp konsentrasi digital wis teka dangu.

          Ya wis suwe aku ngerti iki ... mung kulitku dhewe wis gatel-gatel kanggo ngenteni bulu mata lan batog saka sing kuwasa. eseman bakal disebat kanggo pelanggaran sing digawe dening Duma Negara.
          1. +9
            April 30 2020
            bakal disebat kanggo pelanggaran sing digawe dening Duma Negara.

            Ayo .. Ora ana owah-owahan wiwit jaman Saltykov-Shchedrin.
            Ora ana sing mbatalake eksekusi wajib hukum.
            Apa sampeyan mikir, contone, saiki negara ora ngerti sapa sing nyingkiri pajak utawa nindakake bisnis pidana utawa urip kanthi suap? Dheweke ngerti kabeh, nanging dheweke ora lungguh ing setengah negara ....

            Sampeyan ngerti, aku warga negara kurang ajar, gaji putih, kabeh wis didaftar lan prau, plot, bangunan. Aku ora nyogok. Aku nyoba ora nglanggar aturan lalu lintas. Aku iwak sah. Uga lan luwih ing semangat sing padha. Piye, sawise ngombe, aku mutusake kanggo ngitung, bareng karo pengacara, pira sing isih daklanggar. Tebak asile ngguyu wassat
    6. +4
      April 30 2020
      Saben uwong nduweni tujuan dhewe-dhewe, ing slametan lan ing tragedi.
      Sapa sing kudu ngadeg ing meja operasi nganti 16 jam.
      Kanggo sing golek kerja, kanggo nyukupi kulawarga.
      Lan .. kanggo sapa PR ing kabeh sing PR bisa rampung ing.
    7. +5
      April 30 2020
      Ya, tembung kasebut
      dipeksa ngasingake diri
      muni bodho. Nanging apa babagan fasisme? Mussolini ora bakal mikir babagan iki. Dheweke mung bakal ngumumake karantina utawa kahanan darurat.
      Nanging tembung-tembung sing kaya ngono, lan nyatane ngidak-idak kamardikane dhewe, minangka turunan demokrasi sing padhang.
    8. 0
      April 30 2020
      Ing wektu sing padha, pengusaha nuntut saka panguwasa "kanggo bali menyang wong kebebasan (ekspletif saru)."

      tenan! Iki "kebebasan"
      (sumpah saru)
    9. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        April 30 2020
        Betapa nengsemake, miliarder kasebut ngurus kebebasan para pekerja keras.
        Soko anyar. Katon kaya perusahaan wiwit mlumpat tanpa karyawan. Utawa aku wanted popularitas mirah.
        1. 0
          April 30 2020
          Kutipan saka doccor18
          Utawa aku wanted popularitas mirah.

          Apa ora, calon anyar sing sukses kanggo ngganti Trump. dalane Gusti... Nyuwun
    10. +6
      April 30 2020
      Elon Musk, menehi komentar babagan langkah-langkah karantina sing ditindakake kanggo panyebaran COVID-19, diarani "fasis" lan nyembur nganggo basa saru.


      Inggih rampung! Wis sewulan iki aku wis bisa sumpah marang pemerintahku. Dheweke nglarang kabeh, mesthi ora nulungi sapa wae, nanging nyuda awan mayuta-yuta.
      1. -1
        April 30 2020
        Lan sing paling menarik yaiku kita bakal cepet-cepet ngganti hukum. Kita arep ngenalake larangan tanpa ngenalake kahanan darurat. Aku nerangake marang pangguna forum saka Rusia - saiki kita bakal ngasingake diri kanthi sukarela kanthi denda draconian amarga ora tundhuk. Kajaba iku, iku pancen legal (kakby demokrasi). Conto pamrentah Rusia bisa nular. Dheweke kudu paten lan njupuk royalti.
        PS emoticon kanggo masang miturut pilihan eseman
        1. +2
          April 30 2020
          Ya, ing Prancis wong ora didorong kaya ngono. Wis budget meh kebak.
    11. +1
      April 30 2020
      Senajan Musk iku wong Amerika, pikirane banget wicaksana.
      Aku iku wong sing cerdas ing urip, lan ora mung pengusaha.
    12. -5
      April 30 2020
      Kanggo kabeh kabecikan nglawan kabeh ala .... uga, aku bakal menyang Ukraina, menyang prosesi obor lan ngandhani Nazi kabeh sing aku mikir babagan dheweke ... ora, ora kaya ngono?. ..
    13. +3
      April 30 2020
      Reaksi para pamaca menarik - Rogozin lunga menyang endi? Apa dheweke mlumpat saka virus ing trampolin?
      1. +1
        April 30 2020
        Quote: Charik
        Rogozin menyang ngendi?

        Kabeh dibagi nang endi wae. Rogozin lali jeneng Musk. Lan Rospotrebnadzor bakal menehi kita kebebasan, lan kamardikan iki bakal tundhuk karo peraturan teknis, i.e. dheweke bakal aman.
    14. +1
      April 30 2020
      hak asasi manungsa ... hak urip ora ditrapake kanggo wong-wong mau? ...
      1. +1
        April 30 2020
        Kanggo urip tanpa pangan? Apa sampeyan ngomong babagan urip kaya ngono?
        Iki ora kelakon.
    15. 0
      April 30 2020
      Lan apa "fasisme" kudu ditindakake, kaya-kaya mung wong ireng utawa wong Meksiko sing ditutup ing omah?))
    16. +5
      April 30 2020
      Komplek langkah-langkah sanitasi sing ditindakake dening panguwasa AS amarga pandemi koronavirus minangka nglanggar hak-hak warga.


      Apa larangan mateni uga minangka watesan kebebasan?
      1. 0
        April 30 2020
        Kutipan saka cniza
        Komplek langkah-langkah sanitasi sing ditindakake dening panguwasa AS amarga pandemi koronavirus minangka nglanggar hak-hak warga.

        Iki rada manthuk kanggo Elon Musk menyang negara sing ana asmarasiap ngetutake dheweke.

        Krasnodar ngrekam video kanggo lagu kanggo Elon Musk:

        "Uga, sajrone klip kasebut, Congressnaya Street, ing ngendi Krasnodar EXPO dumunung, "dijenengi" dadi dalan sing dijenengi Elon Musk.
        1. +4
          April 30 2020
          Soros terus...
          1. +2
            April 30 2020
            Kutipan saka cniza
            Soros terus...

            Mung Victor sing luwih rahasia lan licik .. Iki dirasakake kanthi aktivasi massa neo-liber kabeh level.
    17. -1
      April 30 2020
      Lan Bill Gates nglawan!
      1. +2
        April 30 2020
        Kutipan saka iouris
        Lan Bill Gates nglawan!

        Bill Gates 10 taun kepungkur ing wawancara sinis prédhiksi munculé virus sing pungkasane bakal ngresiki planet saka sumber daya manungsa sing ora perlu.
    18. 0
      April 30 2020
      Elon Musk nentang
      ===
      dheweke ora peduli karo coronovirus, dheweke nganggo topeng kanggo urip
    19. -1
      April 30 2020
      Perlu dicathet yen kabeh aktivis hak asasi manusia meneng. Dadi ora ana sing bali. Bill Gates menang lan Elon Musk kalah.
      1. +2
        April 30 2020
        Loro Gates lan Musk menang. Loro-lorone nggawe bathi.
        1. 0
          April 30 2020
          Kabeh bathi sing bisa ditampa wis ditampa. Ing kene obrolan ora ana maneh babagan bathi. Masalah eksistensial diangkat. Nalika iki (ing urip generasi iki, mesthi)?
          1. +1
            April 30 2020
            Epidemi padha karo bencana alam ing skala nasional lan perang.
            Pamrentah diidini ngumumake kahanan darurat.
            1. -1
              April 30 2020
              Apa struktur iki sing menehi ijin marang pamrentah? Nanging amarga negara darurat durung ditepangake, tegese ora ana perang, yaiku. wis rampung. Nanging isih ana pitakonan: kepiye perang rampung, sapa sing menang, sapa sing bakal disalahake, sapa sing bakal mbayar ganti rugi, apa sing kudu ditindakake karo tawanan ...
    20. -1
      April 30 2020
      Kanggo ngreksa bathi, wong cilik iki siyap ngorbanake nganti pirang-pirang warga negara kanggo virus kasebut.
    21. 0
      April 30 2020
      Menarik, nanging "fasis" ora tundhuk pendanaan?
      1. +1
        April 30 2020
        Sapa sing mbiayai?
        1. 0
          April 30 2020
          Minangka sersan ing tentara, dheweke duwe satus cara kanggo nelpon prajurit menyang posisi riza lan kabeh miturut PIAGAM!
          Tanpa mlebu debat babagan sapa sing mbiayai lan kepiye carane, bisa diarani manawa "fasis" kasebut duwe macem-macem cara kanggo ngedhunake iki ... "pengimpi" saka angkasa menyang bumi .... lan kabeh miturut hukum. , eling.
          1. 0
            April 30 2020
            Dadi ing eselon ndhuwur ana debat sing kuat apa bakal nambah karantina utawa ora. Sawise kabeh, losses gedhe tenan
            1. +1
              April 30 2020
              Minangka lagu kasebut - Jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti! -
              Argumentasi kuwat ing loro-lorone.
              Wong wedi banget, maneh, amarga virus lan kekurangan dhuwit!
              Aku ora ngerti sing luwih apik! Aku nyambut gawe, gajine muleh...nanging aku duwe kanca, sanak sedulur sing ora kerjo.
              Sing. dilema, aku ora pengin lara, nanging wong kudu kerja, wong-wong sing ana larangan kaya ... ala kanggo wong-wong mau ing cendhak.
              1. 0
                April 30 2020
                Aku bakal ngandhani sampeyan bab sing nggegirisi, nanging kabeh wong bakal lara karo muck iki (kaya flu). Pitakonan mung wektu lag.
                1. +1
                  April 30 2020
                  Kita ora nimbang pilihan kanggo lara kabeh bebarengan. Ora ana ide sing jelas babagan cara ngobati ... lan aku pancene ora pengin ngapusi ing koridor rumah sakit tanpa perawatan medis sing tepat, amarga akeh banget pasien sekaligus.
                  Pilihan ora bisa ditampa.
                  Tegese kaya ing tembang “yen kang ringkih enggal mlebu peti.....”, aja nganti kelakon ing urip nyata!
                  1. -1
                    April 30 2020
                    Kutipan saka roket757
                    Pilihan ora bisa ditampa.


                    Ya, aku ora menehi pilihan. Iku mung cara, ora preduli. Cepet utawa mengko, sedih. Vaksin kasebut, miturut pilihan sing paling nyenengake, ora luwih awal saka 2021, yaiku, kita duwe enem wulan luwih dhisik. Coba bayangake carane akeh wong sing bakal lara. Wong iku gampang, lan wong lan carane sampeyan nyanyi ing ndhuwur ...
                    1. +1
                      April 30 2020
                      Yen kabeh wong dibebasake kanggo nyurung nganggo sikut ing endi wae lan ing endi wae, luwih akeh sing bakal lara ... i.e. pilihan kanggo ngapusi ing koridor utawa langsung ing "istana es" ora tilar!
                      Muter "proses" ing wektu, pilihan katon luwih cukup.
                      1. -1
                        April 30 2020
                        Ing Belarus padha ora peduli. Lan piye wae dheweke ora ngapusi ing koridor ... kanthi nyewa, soko Swedia nggawa badai salju, kanthi bungah, nalika lali yen saben pensiunan kaping lima ana. Italia umume diakoni minangka negara "paling tuwa" ing Eropa. Yagene aku ngomong iki? Lan kasunyatan manawa coronovirus iki kena kanggo wong tuwa. Sing luwih tuwa, sing kuwat lan kenek, dideleng saka jumlah sing tiwas. Kita sadurunge Eropa, kaya sadurunge Beijing nandhang kanker, miturut pratondho kasebut lan kanthi ora langsung miturut angka kasebut, sampeyan bisa ndeleng kepiye kita kabeh dipanasake dening kanca zeroed, nggawa badai salju babagan umur pensiun, lan saiki dheweke nyoba maneh. kanggo nindakake badai salju babagan carane camarilla iki bisa dianggo karo dheweke, ing sirah saka crane. Aku mung nggumunake kepiye "pemimpin" sing sederhana iki bisa metu saka pamer-pameran kasebut, ngapusi "vertikal" dheweke.
                        1. +1
                          1 May 2020
                          Ya kancaku.... umume, alamat rumah sakit bisa dicritakake utawa golek dhewe? Wektune, umume, wektune ... dheweke bakal nulungi sampeyan ing kana.
                          Kabeh sesi wis rampung, sampeyan ana ing kantor liyane.
              2. -1
                April 30 2020
                Kutipan saka roket757
                Minangka lagu kasebut - Jerapah gedhe, dheweke luwih ngerti! -

                Vysotsky ngerti carane nyipta lagu kanthi makna sing jero.
                Kutipan saka roket757
                Wong wedi banget, maneh, amarga virus lan kekurangan dhuwit!
                Aku ora ngerti sing luwih apik! Aku nyambut gawe, gajine muleh...nanging aku duwe kanca, sanak sedulur sing ora kerjo.
                Sing. dilema, aku ora pengin lara, nanging wong kudu kerja, wong-wong sing ana larangan kaya ... ala kanggo wong-wong mau ing cendhak.

                Lan ana sawetara sing ana ing Rusia .. Sadurunge karantina, kulawarga sing berpendapatan rendah, sanajan dheweke ngerti manawa anak-anake bakal diwenehi panganan gratis ing sekolah. meneng wae lah..
                1. +1
                  April 30 2020
                  Kutipan saka Gegemon
                  ..Sadurunge karantina, kulawarga sing ora duwe penghasilan malah ngerti yen anak-anake bakal diwenehi panganan gratis ing sekolah.

                  SEKOLAH menehi tarif kanggo bocah-bocah! Lan ora sawetara wong sugih, nanging kabeh. Lan sawetara sing pindhah menyang PERLINDUNGAN SOSIAL lan nampa pitulung tambahan. Iki FAKTA, amarga ing desa kita pancen kaya ngono.
                  Aku ora ngalem panguwasa, akeh alasan, nanging yen ana FAKTA, acara, kita nulis kaya ngono, lan ora padu nganggur.
                  Kanggo informasi sampeyan, yen sampeyan ora duwe, sampeyan kudu ngurutake ing panggonan acara ... sanajan, sampeyan kudu mikir, tumindak sadurunge, nalika sampeyan kudu milih wong sing TANGGUNG JAWAB, lan ora mung sapa wae!
                  1. 0
                    April 30 2020
                    Kutipan saka roket757
                    SEKOLAH menehi tarif kanggo bocah-bocah! Lan ora sawetara wong sugih, nanging kabeh. Lan sawetara sing pindhah menyang PERLINDUNGAN SOSIAL lan nampa pitulung tambahan. Iki FAKTA, amarga ing desa kita pancen kaya ngono.

                    Inggih, aku krungu bab iku, nanging durung katon ing Urals hi
                    Kutipan saka roket757
                    Aku ora ngalem panguwasa, akeh alasan, nanging yen ana FAKTA, acara, kita nulis kaya ngono, lan ora padu nganggur.
                    Kanggo informasi sampeyan, yen sampeyan ora duwe, sampeyan kudu ngurutake ing panggonan acara ... sanajan, sampeyan kudu mikir, tumindak sadurunge, nalika sampeyan kudu milih wong sing TANGGUNG JAWAB, lan ora mung sapa wae!

                    Sampeyan bener, mesthi, lan coronovirus iki minangka tes serius negara, carane ngurus wargane .. Nganti saiki iku ala lan mung tembung, nanging polisi muter ing dalan-dalan kanthi ancaman lan denda ..
                    1. +2
                      April 30 2020
                      Aku simpati karo sampeyan lan kabeh.
                      Nyatane, dheweke nerangake kahanan kasebut, kenapa LDPR dadi seneng karo kita, lan ora ana partai liyane! Wong-wong iku pantes karo tumindake. Wong ora lali apa-apa lan "matur nuwun" marang calon-calon ing pemilihan. Ternyata ora muspra! Kita uga begja karo gubernur, sapisan! Sadurunge dheweke, ana wedhus kanthi nembak aneh, sing, ngelingi, kabeh wong ngidoni !!!
                      Aja lungguh ing ... panggonan! Priksa, entuk, urutan lan eksekusi dekrit saka ndhuwur! Mbantu masyarakat, sekolah lan wong-wong miskin, iki minangka program FEDERAL sing lagi kalem ing lokal!
                      1. +2
                        April 30 2020
                        Kutipan saka roket757
                        Aja lungguh ing ... panggonan! Priksa, entuk, urutan lan eksekusi dekrit saka ndhuwur! Mbantu masyarakat, sekolah lan wong-wong miskin, iki minangka program FEDERAL sing lagi kalem ing lokal!

                        Aku nembe ngerti saka karyawan CBR, dheweke mbagi jatah kanggo wong miskin, mula aku blather tanpa guna.. Nuwun sewu! hi
                        1. +2
                          April 30 2020
                          Sinau, mriksa, nggunakake akal sehat, iku bakal bener.
                          Panguwasa, sing paling dhuwur, ana sing kudu dikritik, nanging nalika / yen nindakake perkara sing bener, kasunyatan kasebut ora bisa digatekake.
                          A Assessment lengkap acara, mung cara.
                      2. 0
                        April 30 2020
                        Kutipan saka roket757
                        Kita uga begja karo gubernur, sapisan! Sadurunge dheweke, ana wedhus kanthi nembak aneh, sing, ngelingi, kabeh wong ngidoni !!!


                        Apa babagan Sipyagin? Dadi dheweke ora ana. Lulus pion. Massa abu-abu sing padha, kaya kabeh liyane.
                        1. +1
                          April 30 2020
                          Ora, ora, kita duwe Bocharov, kita saka Stalingrad.
              3. -1
                April 30 2020
                Kepala NASA mung ngumumake yen Musk minangka salah siji saka telung pemenang kompetisi nggawe pesawat ruang angkasa kanggo ndharat manungsa ing rembulan ing taun 2024.
                1. +1
                  April 30 2020
                  Iki urusane. Gendéra ing tangane lan lunga.
    22. 0
      April 30 2020
      Ing tembung liya, kanggo kabeh sing apik, nglawan kabeh sing ala)
    23. DDT
      0
      April 30 2020
      Umumé, bali menyang diktator ing Eropa lan Amerika dudu fenomena anyar. Aku mikir pandemi iki ora bakal mbantu kediktatoran kanthi cara apa wae. Kajaba, kanthi virus iki, bisa mateni wong sing ora perlu kanthi mencet tombol tanpa telat prosedur pidana. Nanging sampeyan kudu ngakoni manawa iki minangka gaman loro-lorone ... bisa uga tiba ing tangan sing salah.
    24. 0
      April 30 2020
      Pamanggih kula wonten ing cariyos menika jumbuh kaliyan pamanggihipun. Kita diwatesi amarga kita bisa lara lan yen kita lara, kita bakal mati. Lan ideologi ing endi negara ing ndhuwur kabeh, iki minangka salah sawijining manifestasi fasisme.
      1. +6
        April 30 2020
        Kutipan: Svetlan
        Pamanggih kula wonten ing cariyos menika jumbuh kaliyan pamanggihipun.

        Coba iki dhisik:

        - Dokter Tionghoa, LI WENLIANG, 34 taun (ophthalmologist!) minangka sing pertama ngelingake babagan koronavirus.

        https://kp-platform.cdnvideo.ru/kp/mp4/54/760201_1581442184.mp4

        - Luwih saka 100 dokter ing Italia wis tiwas saka coronavirus. Iki ora kedadeyan nalika musim flu sing ala.
        https://rg.ru/2020/04/09/bolee-100-vrachej-v-italii-skonchalis-ot-koronavirusa.html

        - Wartawan Hamed Jalali Kashan tilar donya ing Tehran.
        "Sadurungé, dheweke ngaku manawa desas-desus babagan koronavirus ing Iran digedhekake dening pamrentah supaya bisa nyuda jumlah pamilih ing pemilihan parlemen negara kasebut.
        Dheweke tilar donya ing wayah wengi tanggal 29 Februari ing rumah sakit ing Tehran saka coronavirus. Tanggal 21 Februari, Kashane ngirim tweet ing ngendi dheweke ngaku yen dheweke ora keberatan kena infeksi Sars-CoV-2:
        “Inggih, kula tekan rumah sakit sakit flu. Aku pengin iku coronavirus. Siji bisa ngguyu lan hype, "tulis wartawan.
        https://strana.ua/news/256526-iranskij-zhurnalist-kotoryj-shutil-nad-koronavirusom-umer-podkhvativ-infektsiju.html

        - Fisikawan nuklir Rusia tiwas amarga coronavirus nalika umur 37 taun
        "Danila mabur saka CERN tanggal 22 Maret, mlebu karantina sing ketat, krasa lara, lan tanggal 4 April dheweke dirawat ing rumah sakit Kommunarka. Rong tes pisanan negatif, "jelas lembaga kasebut.
        Tes pungkasan dikonfirmasi COVID-19, ora bisa nylametake nyawane wong lanang. Institut nyathet yen Tlisov minangka ilmuwan sing janjeni.
        https://www.business-gazeta.ru/news/465019?utm_source=covid19
        https://www.inr.ru/

        Krasnodar
        "Bapakku wis ora ana ... Bapak, bojo, anak, ahli radiologi sing apik banget. Dheweke mati kaya pahlawan, pahlawan jaman kita!

        Ing 06.04.2020/19/XNUMX, dheweke gabung karo jajaran dokter rumah sakit penyakit infèksius sing ditugasake ing Labinsk nglawan COVID-XNUMX. Dheweke kerja nganti pungkasan, nulungi wong .. sanajan demam lan kelemahane, dheweke nerangake pasien sing mentas teka.
        Nanging ing perang nglawan virus ilang ...

        Dheweke minangka bapak sing paling apik lan mung wong sing luar biasa, dheweke mesthi ngidini saben pasien ngalami awake dhewe, dheweke kuwatir karo kabeh wong kaya dheweke dhewe. Dheweke murub ing karya, madhangi ...

        Mangga! Aku nyuwun! Tetep ing omah!»
        https://t.me/krd_tipich_ru/24395
        1. -3
          April 30 2020
          Kanggo apa? Kanggo nembus? Secara ideologis, iki ora bakal ngganti apa-apa.
          1. +4
            April 30 2020
            Kutipan: Svetlan
            Kanggo apa? Kanggo nembus?

            Inggih banjur, kanggo ngerti apa tegese bebasan saka topeng.

            Maryana Lysenko, dokter kepala Rumah Sakit Klinis Kota No. 52 Moskow:
            "Akeh nom-noman sing wiwit ndhaptar, lan asring kita weruh yen dheweke ora nandhang penyakit kronis. Nanging iki ora tansah mbantu kanggo ngindhari pati.
            <...> Prakiraan, sayangé, kanggo jangka menengah durung banget nyemangati. Saiki kita wis nyedhaki puncak kedadeyan kasebut lan mulane jumlah pasien, mesthi, bakal tuwuh sawetara wektu. Nanging umume, ing kutha, amarga teknologi konstruksi bangunan kanthi cepet, rumah sakit ibukutha bakal duwe "backlash tartamtu" ing amben.
            https://tass.ru/interviews/8310475

            Akademisi Akademi Ilmu Pengetahuan Rusia, Alexander Chuchalin
            "Ing Moskow, luwih saka 2,5 ewu pasien. Aku kerja ing bangunan 7-lantai, sing dirancang kanggo 300 kasur. Dadi saben dina sampeyan kudu duwe 8 bangunan kuwi. Sistem perawatan kesehatan ibukutha ngalami tes sing rada angel.
            Lan aku ora seneng statements ora grapyak bab wong, amarga ing kahanan iki sistem dianggo cetha lan arang banget diklumpukake. Aku ora bisa ora nyebutake sawetara dokter sing kerja kanthi heroik saiki.

            Iki minangka kepala dokter rumah sakit ing Kommunarka, Dokter Ilmu Kedokteran Denis Nikolayevich Protsenko, Direktur Institut Sklifosovsky, Anggota sing cocog saka Akademi Ilmu Rusia Sergey Sergeevich Petrikov, lan Kepala Departemen Anesthesiologi lembaga riset iki, Dokter saka Ilmu Kedokteran Sergey Vladimirovich Zhuravel. Tim sing kuwat banget ing Rumah Sakit Klinik Kota No. 52. Aku bangga karo muridku, kepala pulmonolog Moskow, Profesor Andrey Stanislavovich Belevsky, sing saiki kerja 17 jam saben dina, ngubengi kabeh rumah sakit lan ngurus pasien sing paling lara. Sampeyan bisa jeneng puluhan liyane, yen ora atusan jeneng.
            https://rg.ru/2020/04/19/nauka-shag-za-shagom-otkryvaet-tajny-koronavirusa.html
        2. -1
          April 30 2020
          Quote: alien
          Mangga! Aku nyuwun! Tetep ing omah!

          Apa aku bakal nyedhot paw ing omah?
          1. +1
            April 30 2020
            Kutipan: Mordvin 3
            Quote: alien
            Mangga! Aku nyuwun! Tetep ing omah!

            Apa aku bakal nyedhot paw ing omah?

            Apa sampeyan pengin ing perawatan intensif?) Yen panggonan bakal
            1. -1
              April 30 2020
              Kutipan saka Liam
              Luwih seneng ing perawatan intensif?)

              Dadi apa pilihan, mati amarga distrofi, utawa mati amarga virus? Ya, aku luwih seneng sing nomer loro.
              1. +1
                April 30 2020
                Iki amarga sampeyan duwe ide sing ora apik babagan kasunyatan pasien sing kena infeksi iki ing perawatan intensif.
                1. -1
                  April 30 2020
                  Kutipan saka Liam
                  Iki amarga sampeyan duwe ide sing ora apik babagan kasunyatan pasien sing kena infeksi iki ing perawatan intensif.

                  Apa sampeyan mikir yen luwih becik mati kaliren, utawa edan amarga kekurangan dhuwit? Ya, aku kerja lan muga-muga infeksi kasebut bakal ngliwati aku. Ing babagan iki, aku ora piyambak, nanging aku duwe kaluwihan, aku kerja dhewe, aku ora numpak transportasi umum lan aku ora duwe kontak karo sapa wae.
                  1. +1
                    April 30 2020
                    Aku percaya yen ora ana ekonomi sing sehat karo buruh sing lara lan iki pilihan sing salah. Kabeh bakal rampung sajrone sawetara minggu lan lara. Pungkasane, dheweke ora entuk dhuwit lan kesehatane bakal rusak. nganti cacat.
                    1. 0
                      April 30 2020
                      Kutipan saka Liam
                      Aku percaya yen ora ana ekonomi sing sehat karo buruh sing lara lan iki minangka pilihan sing salah.

                      Iku mangkono, ora mangu. Nanging apa karo wong-wong sing "negara" ora mbantu finansial lan ora ana tabungan finansial, sanajan ora ana sing mbatalake tagihan sarana lan ora menehi produk gratis? Ya, lan nyumbang kanggo kasunyatan sing wong bakal roaming ing lurung-lurung? Dina iki aku pengin mbayar Internet kanthi awis ing ATM Sberbank, ternyata dheweke ora nampa pembayaran kanggo Internet utawa ponsel. Aku kudu mlaku menyang kantor operator Internet.
                      1. +1
                        1 May 2020
                        Untunge, aku ora duwe masalah iki. Nanging yen aku ana ing posisi kaya ngono, aku bakal ngetung babagan keperluan lan liya-liyane nalika aku lungguh ing omah. Kesehatan luwih penting tinimbang sawetara 15/20000 sing bakal ditindakake dening wong. wulan.
                        1. -1
                          1 May 2020
                          Kutipan saka Liam
                          Aku bakal ngetung babagan omah lan layanan komunal lan liya-liyane nalika aku lungguh ing omah.

                          Aja ngirit panganan.
                        2. +1
                          1 May 2020
                          Mesthi, ora ana panganan, aku bakal nemen). Nanging aku rumangsa manawa persentase wong sing ora bisa tuku sembako langsung lan ora entuk pitulung ora kaya sing dikandhakake.
                          Lan aku ngerti banget yen negara tumindak kaya kewan ing kasus iki lan aku ora mbenerake apa wae sing ora ditindakake kanggo sing duwe masalah. entuk dhuwit, ditambah pensiunan ditambah petugas.pengangguran lan kategori liyane sing nampa dhuwit kaya sadurunge, ora akeh sing isih butuh bantuan kanggo sawetara wulan lan menehi 15/20 saben wulan supaya wong ora duwe alesan. kanggo metu lan ngrusak kesehatane. Kajaba iku, nambani lan mbayar cacat banjur wong-wong iki bakal biaya negara luwih akeh.
                        3. +1
                          1 May 2020
                          Kutipan saka Liam
                          Nanging aku rumangsa manawa persentase wong sing ora bisa tuku sembako langsung lan ora entuk pitulung ora kaya sing dikandhakake.

                          Dheweke bisa uga ora dhuwur, nanging dheweke. Secara pribadi, aku ora kudu golek conto sing adoh. Tanggaku (kurang luwih 50) seda setengah taun kepungkur nampa pensiun cacat kurang saka 5 ewu. Dheweke manggon bebarengan karo adhine, pensiunan, rong ewu 16 metu. Kajaba iku, 6-7 ewu minangka biaya kanggo apartemen komunal.
                        4. +2
                          1 May 2020
                          Aku ngerti yen ana akeh masalah kaya iki. Nanging iki kahanan global kaya ngono. Aku ora manggon ing Rusia lan mulane aku ora ngrembug masalah internal sampeyan, iki negara sampeyan lan sampeyan kudu ngatasi. sing kudu disalahake lan apa sing kudu ditindakake. Aku mung ngritik (utawa memuji) mung pamrentahane)
                          Omonganku mung babagan epidemi lan apa worth resiko kesehatan lan urip kanggo 15.000. Kesehatan mesthi sampeyan dhewe, pribadi lan ora ana sing bakal bali maneh.
                        5. -1
                          1 May 2020
                          Kutipan saka Liam
                          Aku ora manggon ing Rusia

                          Aku kelingan ngendi sampeyan manggon.
                          Kutipan saka Liam
                          Kesehatan iku mesthi duweke dhewe, pribadi lan ora ana sing bakal bali maneh.

                          Ya, iki babak katelu kita nyritakake babagan Banteng Putih:
                          Kutipan: Mordvin 3
                          Apa aku bakal nyedhot paw ing omah?

                          Cukup, mbokmenawa. nglirik
                        6. +1
                          1 May 2020
                          )). Rusia ora mung ana ing kahanan iki. Nganti saiki, karantina ing endi wae ing saindenging jagad (yen sampeyan nindakake kanthi serius) suwene 2 wulan. Aku mikir sampeyan bisa urip sawetara wulan tanpa gaya)
                        7. 0
                          1 May 2020
                          Kutipan saka Liam
                          .Aku mikir sampeyan bisa urip sawetara sasi tanpa gaya)

                          Sawise panguburan bapakku, aku ora duwe shish. Nanging, ing dina kaping sanga sawise tilar donya, ibuku nampa 8 telpon saka scammers. Kanggo sapa virus, lan kanggo sapa ibune. Aku rampung karo iki, tho, aku bakal pindhah menyang karya dina, paling ing 1 Mei, paling ing 9 Mei. Wong ora bakal njagong tanpa banyu, padha kudu ngundhuh.
                        8. +1
                          1 May 2020
                          Nuwun sewu...
                          Dina Buruh kudu dirayakake kanthi kerja keras)
                          Kita kerja karo 4. Karantina wis rampung
              2. 0
                1 May 2020
                Kutipan: Mordvin 3

                Dadi apa pilihan, mati amarga distrofi, utawa mati amarga virus? Ya, aku luwih seneng sing nomer loro.

                Ing wilayah Murmansk, wanita pembersih salah sawijining asrama ing ngendi para pekerja shift ditugasake kanggo mbangun pusat fasilitas lepas pantai berkapasitas gedhe ing desa Belokamenka. Pati wanita dikonfirmasi ing briefing dening Menteri Kesehatan Daerah Dmitry Panychev.

                Markas operasional durung menehi jeneng panyebab pati, nanging perusahaan Velesstroy, ing ngendi wanita kasebut kerja, nglaporake manawa asil kapindho analisis intravital kanggo COVID-19 positif. Organisasi kasebut uga njlentrehake manawa almarhum teka ing situs konstruksi saka wilayah Orenburg, dheweke umur 51 taun.

                Ing tanggal 28 April, ana wong wadon menyang dhokter kanggo perawatan rawat omah sing ngeluh batuk garing lan tandha-tandha SARS. Iki minangka pati pisanan nalika pandemi ing situs konstruksi ing Belokamenka.

                Miturut data resmi, wiwit jam 23:30 tanggal 1079 April, koronavirus dikonfirmasi ing 114 pekerja shift. 19 karyawan liyane didiagnosis COVID-XNUMX sawise bali saka shift ing Yekaterinburg
                .
                Iku worth iku?
    25. -4
      April 30 2020
      Miturut publikasi ing sumber, kuartal pisanan mlaku kanthi apik. Keuntungan sing ditampa kanthi wiwitan sing jelas.
      Sing pengin ngujo laporan kanggo kuartal 1 2020 ing kene:
      https://ir.tesla.com/static-files/c1723af4-ffda-4881-ae12-b6f3c972b795

      Kuartal kaping pindho, mesthi, bakal nuduhake kejatuhan ing kabeh indikator, nanging, kaya sing dikandhakake wong Yunani kuno, nalika lemak ilang bobot, sing tipis bakal mati. Lan SpaceX ora goner ing kabeh, iku ora kanggo apa-apa sing paling gedhe ing rating saham Nasdaq 100 taun iki lan Gusti Allah nglarang kabeh wong.

      Investor nolak outburst, kanthi saham Tesla ngrampungake sesi dagang pungkasan munggah 8.7%. MediaWiki seprapat sakcara katelu perusahaan lan revenue meh $6 milyar ngalahake prakiraan analis, ndawakake advance kanggo saham sing wis gainer paling gedhe ing Nasdaq 100 Stock Index taun.
    26. +8
      April 30 2020
      Ing kene kabeh gampang, yen negara ngenalake karantina, mula iki normal, yen wong diwenehake kabeh sing dibutuhake, lan yen duwe bisnis, ora bakal diidini mati. Nanging yen sampeyan didhawuhi ngasingake awake dhewe, nalika sampeyan ora diwenehi dhuwit lan ora ndhukung bisnis, iki padha karo ngrusak awake dhewe, sing padha karo pemusnahan ing tekanan.
    27. -3
      April 30 2020
      Wong ora wedi nyebut barang kanthi jeneng sing tepat.
      1. +2
        April 30 2020
        Kutipan: Keong N9
        Wong ora wedi nyebut barang kanthi jeneng sing tepat.

        Kanggo romantis:

        proyek antariksa US - smokescreen lan bebener
        "Kaping pisanan, ana alesan kanggo nganggep kegiatan ruang angkasa" ahli strategi sing apik iki minangka jinis hoax, yaiku cara nyamarake barang sing cukup nyata saka mata prying, nanging saiki ora dikarepake kanggo publisitas sing akeh.

        "Musk bebarengan entuk mesin dhewe, operator dhewe, sistem kontrol dhewe, sing terintegrasi kanthi lengkap lan disambungake karo sistem kontrol kosmodrom Cape Canaveral lan pangkalan Vanderberg. Nuwun sewu, mboten kedadosan.

        Sistem kontrol ora diatur maneh kanggo media anyar. Antarmuka operator kabeh diwatesi kanthi cara tartamtu liwat pipa, pneumatik, sinyal kontrol. Iki minangka puluhan lan atusan saluran kontrol sing nyambungake bumi karo sisih roket ... Banjur, ternyata, bocah lanang Elon Musk teka, penemu bakat, sing sawise 5 taun njupuk roket rampung saka kanthong lan ngandika: "Iki roket kanggo sampeyan, sing ing kabeh babagan wis digandhengake karo Canaveral lan komplek peluncuran Vandenberg.

        Ngendi Musk entuk paramèter kasebut? Ngendi dheweke entuk kabeh antarmuka kanggo nyambungake operator menyang kompleks peluncuran? Mung ana siji jawaban: kabeh iki teka menyang Musk sing siap digawe saka njaba.
        https://zvezdaweekly.ru/news/t/201911181319-D9iA1.html
        1. -3
          April 30 2020
          Kasunyatan manawa dheweke mbangun situs kasebut kanggo awake dhewe. Dheweke duwe kabeh ana.
          Telung taun kerja, contone, ing situs SLc-40
          Falcon 9 Sunting
          Ing tanggal 25 April 2007, disewakake dening SpaceX saka Angkatan Udara AS [2], banjur dikonversi kanggo ngluncurake kendaraan peluncuran Falcon 9. Mligine, tangki pangisi anyar kanggo minyak tanah lan oksigen cair dipasang, peluncuran anyar. fasilitas, lan hangar kanggo perakitan horisontal dibangun kendaraan peluncuran lan sistem kanggo gerakan lan vertikalisasi Transporter-Erector (TE)[1].

          Peluncuran debut kendaraan peluncuran Falcon 9 saka kompleks peluncuran SLC-40 ditindakake tanggal 4 Juli 2010.
    28. +3
      April 30 2020
      yen Amerika dipeksa dikurung ing omah-omahé, dirampas kebebasan obah, saéngga nglanggar hak konstitusionalé.

      Ing kene ing Vladikavkaz, dheweke uga nyoba nesu lan ngatur rapat umum nglawan pamisahan, lsp. Dadi akhir-akhir iki, jumlah sing kena infeksi wis tikel kaping telu.. Didominasi hi
      1. +2
        April 30 2020
        Kutipan saka Gegemon
        .. Didominasi

        Ya, ana sawetara conto wong liya:

        ITALIA. Pertandhingan Atalanta-Valencia tanggal 19 Februari.

        https://www.ilfattoquotidiano.it/2020/03/23/coronavirus-limmunoinfettivologo-atalanta-valencia-del-19-febbraio-e-stato-un-megafono-per-la-diffusione-del-contagio/5746112/

        BONGSO SPANYOL. Demonstrasi khusus kanggo Dina Wanita Internasional tanggal 8 Maret.

        https://tass.ru/opinions/8115443
    29. +2
      April 30 2020
      Kena dibenturi watu maneh, ta?
    30. +4
      April 30 2020
      Sapa sing ngomong yen Musk iku jenius? Ya iku badut vulgaris, dheweke ora ngerti yen wong mati amarga virus.
      Kirimi dheweke menyang New York tanpa topeng lan jas pelindung, ayo dheweke ngumbara.
    31. +1
      April 30 2020
      Apa sing luwih cerdas ora ditemokake kanggo ngrembug? ngguyu

      : Durung weruh cahyane luwih ala

      Monetisasi snot.

      muspra musk nyisakke langkah

      Topeng dianggep dhuwur - saka rags. ngguyu
    32. +2
      April 30 2020
      Bom perokok jamu saka gergaji wong liya. Rasane dirampok! ngguyu tresna
    33. +2
      April 30 2020
      Musk ragu-ragu. Déwan obeng wiwit sèlèh.
    34. -2
      April 30 2020
      Panguwasa, kanthi kepinginan kanggo nglindhungi populasi saka ancaman infeksi, saingan liyane kanggo kesetiaan siji liyane, marang panguwasa sing luwih murah, asring supaya bisa nyengkuyung panguwasa sing luwih dhuwur, cukup kanggo "ngoptimalake" acara kasebut, tanpa mikir babar pisan kepiye acara iki bakal mengaruhi wong-wong sing diarani "nglindhungi"
    35. +1
      April 30 2020
      Lan nganggep kasunyatan manawa Ilyukha nempelake papan jeneng Tesla ing ventilator, lan Tesla duwe kecenderungan nyiyapake geni Inkuisisi kanggo para pembalap, mula aku bakal nuduhake. ngguyu
    36. +1
      April 30 2020
      Elon Errolovich Musk menehi pidato sing kuat ing konferensi Angkatan Udara AS minggu kepungkur, ing auditorium sing rame kebak personel, nyatakake "Umur jet tempur wis rampung. Masa depan yaiku UAV!" Sing nggumunake wong-wong sing padha teka.Irah-irahan media ing saindenging jagad nggumunake manungsa, lan kentut saka debat online saya mundhak. Akeh ahli sing nganggo basa Rusia wis nyatakake pendapat sing penting ing komentar babagan topik pernyataan Musk, nanging saiki ayo menehi lantai kanggo wakil Angkatan Udara AS: Senajan Musk mesthi sukses ing provokasi, ramalane ora ana hubungane karo kasunyatan. . Senadyan kemajuan sing nyengsemake ing teknologi otonom, jet tempur berawak bakal terus dadi tulang punggung keunggulan udara sajrone pirang-pirang dekade sing bakal teka. Mobil nyopir dhewe Musk beroperasi ing rong dimensi, kanthi hukum gerakan sing bisa diprediksi lan prilaku manungsa sing bisa dingerteni. Lan ing wektu sing padha, mung ing pungkasan taun 2019, telung mobil Tesla sing nggunakake fungsi "autopilot" tabrakan. Salah siji saka wong-wong mau mlayu lampu abang lan wong loro tiwas ing tabrakan. Liyane tiwas nabrak truk pemadam kebakaran sing diparkir, lan sing katelu nabrak mobil polisi ing dalan gedhe. Wigati dicathet yen potensial otonomi jangka pendek lan menengah saka UAV ora kudu bingung karo fiksi ilmiah. ngguyu
    37. +1
      April 30 2020
      Dheweke wis ilang pikirane. Superbablo ora menehi istirahat. Nanging, dheweke dhewe sing soundrel. lungguh piyambak lan ngapusi ing net.

      AS nduwe papan pisanan sing luar biasa. Iku bakal pisanan yen sampeyan ngleksanakake delirium crook iki.
      Status ing dina iki, 30.04.2020/XNUMX/XNUMX
      Kasus ing negara 1042874
      Mbalekake ing negara 124294
      Pati ing negara 61187
      Sisa pasien ing negara 857393
      Rasio mati / lara,% 5,867
      Rasio waras / lara, % 11,918
    38. +1
      April 30 2020
      Quote: Gusti saka Sith
      Sapa sing ngomong yen Musk iku jenius? Ya iku badut vulgaris, dheweke ora ngerti yen wong mati amarga virus.
      Kirimi dheweke menyang New York tanpa topeng lan jas pelindung, ayo dheweke ngumbara.

      Ora, iku luwih elek. Dheweke ngerti, bajingan kuwi. Nanging stoppage produksi lan kobong saka superbubble ..... A bandit nyata. Kanggo mlumpat dhewe, dheweke nyelehake ewonan mayit ing ngisor awake, menek munggah .... Nutupi kapentingane dhewe karo obrolan babagan hak-hak warga.
      Salah sawijining proyek penerbangan menyang Mars ing ONE END worth iku! Wong telek marang dheweke.
      1. +1
        1 May 2020
        Kutipan saka vkd.dvk
        Nutupi kepentingane dhewe-dhewe nganggo omong-omongan bab hak-hak warga.

        Sapa sing Musk? Secara finansial, dheweke dudu sapa-sapa. Pakar babagan "coronavirus anyar", sing bisa diadili, ora ana ing endi wae, kepiye cara perawatan ora dingerteni. Statistik ora bisa dipercaya, data objektif (sawetara informasi) bakal katon ing awal taun ngarep. Maklum ora ana sing adol masker, ora ana jas pelindung, ora ana sanitizer, ora ana dokter lan ora ana amben ... Lan apa maneh.
        Apa sing ana ing "residu garing" saiki? Apa Musk ngomong bab. Liyane minangka "subyek diskusi": "Omonganmu nglawan aku" ..
    39. -1
      1 May 2020
      lan apa bedane apa sing dikira? Utawa panemu saben manajer sugih bakal miwiti posting ing kene ... kanggo aku, panemune ora ana ing alamat sing bener, lan paling ora ana ing bagean analytics sing sampeyan butuhake.
      1. 0
        1 May 2020
        Kutipan: -sh-
        apa sing penting apa sing dipikir?

        Kaping pisanan, wong ora padha (lan uga alam). Kapindho, ora babagan kasugihan: "manajer" kaya Musk ora mung ngerti luwih akeh, nanging ngerti inti saka kedadeyan kasebut.
        Elingi: yen sampeyan wis suwe yen kabeh wis jelas, mula propaganda bisa sukses banget.
        1. 0
          2 May 2020
          oh, dheweke ngerti luwih akeh ing kana, lucu ... manipulator gedhe ing jagad iki, lan yen kita njupuk wong sing misuwur, mula ayo miwiti ngirim pendapat Kirkorov ... ora weruh sukses nyata, sawetara janji ... tukang becak biasa, pira ... lan iki "pisanan" umume omong kosong
    40. 0
      2 May 2020
      Lan aku uga kanggo iku. Ayo Amerika njaluk kamardikan maneh. Menehi rong yuta kasus ing Juni!!!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"