Luwih saka 600 pesawat tempur F-16 Angkatan Udara AS nampa nganyari piranti lunak

25
Luwih saka 600 pesawat tempur F-16 Angkatan Udara AS nampa nganyari piranti lunak

Komando Angkatan Udara AS wis mutusake kanggo nganyari piranti lunak versi awal pesawat tempur F-16 Fighting Falcon. Miturut portal janes.com, luwih saka 600 pesawat bakal ngalami prosedur "flashing".

Miturut layanan pers Angkatan Udara, nganyari piranti lunak bakal ditindakake ing pejuang F-16 versi Blok 40/42/50/52. Versi piranti lunak anyar, sing diarani M7.2+, bakal nambah fitur anyar kanggo para pejuang. Pejuang sing dianyari bakal bisa nggarap radar Northrop Grumman AN / APG-83, uga nggunakake misil AGM-158B Joint Air-To-Surface Standoff Missile Extended Range (JASSM-ER) lan versi paling anyar saka AIM. -120D Advanced Medium-Range Air-to missile -Air Missile (AMRAAM).



Kaya sing dilaporake sadurunge, ing Desember taun kepungkur, Angkatan Udara AS wiwit nglengkapi pejuang F-16 Fighting Falcon kanthi stasiun radar (RLS) paling anyar kanthi antena array fase aktif (AFAR). 372 F-16 Fighting Falcon bakal nampa radar APG-83 Scalable Agile Beam Radar (SABR).

F-16 minangka pesawat tempur ringan multifungsi generasi kaping papat. Iki mlebu layanan karo Angkatan Udara AS ing taun 1979 lan minangka salah sawijining kendaraan tempur paling maju nganti saiki. Miturut direktori World Air Forces 2020, Angkatan Udara AS bersenjata karo 790 pejuang jinis iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    25 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -6
      1 May 2020
      Ing kono peretas duwe ruang ..)))
    2. +5
      1 May 2020
      Yen bisa metu, iku bakal banget ora es. Mungsuh potensial bakal duwe kesempatan kanggo upgrade ajur menyang serius 4 +. Yaiku, kekuwatan penerbangan NATO bakal dadi cooler katelu. A sethitik bungah sing everyone ngginakaken ing Penguin lan ora saben wong duwe dhuwit free
      1. -3
        1 May 2020
        Negara-negara NATO nyolong topeng medis saka saben liyane
        1. 0
          1 May 2020
          Kutipan saka: fruit_cake
          Negara-negara NATO nyolong topeng medis saka saben liyane

          Lan lay metu lan sijine 2% saka budget kanggo iki, yen ora, sampeyan bakal ditinggalake tanpa topeng, tanpa kathok
          1. -2
            1 May 2020
            Kutipan saka: svp67
            Lan lay metu lan sijine 2% saka budget kanggo iki, yen ora, sampeyan bakal ditinggalake tanpa topeng, tanpa kathok

            Mung kepingin weruh sing downvoting everyone?
            1. 0
              1 May 2020
              Kutipan: tol100v
              Mung kepingin weruh sing downvoting everyone?

              Ya, ing kene ana "bocah nakal".
              - Insinyur Shchukin
            2. -1
              1 May 2020
              Spy Underground Koreyka! lol
              Ana cukup kene kanggo kabeh wong, spesialis kursi palsu, sampeyan nulis komentar lan langsung minus, aku langganan saben plus utawa minus, aku ora nyelehake kanthi tenang lan ora wajar. hi
        2. +2
          1 May 2020
          Kutipan saka: fruit_cake
          Negara-negara NATO nyolong topeng medis saka saben liyane

          Lan ya, ana topeng medis. Tyryat ora tyryat ora Masalah kita. Beban ing Angkatan Udara lan Pertahanan Udara tambah 30-40 persen. Yen program iki sukses, program latihan kanggo pilot lan kru Paramiliter kudu cocog. Kita Ing Loro menyang Neraka, miturut wong-wong mau A2 / AD kudu kerjane kanthi sampurna hi
          1. 0
            1 May 2020
            Miturut cara. Organisasi Paramiliter - papan katelu sawise Pasukan Rudal Strategis lan RKSN. Loro prajurit saka batalyon konstruksi ngganti excavator, lan prajurit pertahanan udara ngganti sapa wae. Aja ngandel. Lan sing wedi pesawat mungsuh? Ing kono, ing netral, pilot NATO kita nylametake nyawa saka Starry Paramilitary Lan Israel bakal mangsuli pilot Kita am
    3. -5
      1 May 2020
      Ing Boeing737MAX, piranti lunak uga diganti durung suwe. Asil dikenal.
      1. +2
        1 May 2020
        Ing Boeing737MAX wong mabur, dudu prajurit NATO.
        1. +1
          1 May 2020
          Siji lik liyane: "Deleng: kadet lungguh ing mburi, lan ngandika" Wong "". Lucu.
      2. +4
        1 May 2020
        Dear, aja ngelingi MAX kanthi sia-sia ... utawa nimbang bencana tartamtu ing kompleks
      3. -6
        1 May 2020
        Kutipan: Sergey39
        Ing Boeing737MAX, piranti lunak uga diganti durung suwe. Asil dikenal.

        Lan ing Fu-35, apa sing kudu diganti, apa sing ora diganti, lan buntut bakal tiba!
    4. +1
      1 May 2020
      Lan Kozlevich, nuwun, allies?
    5. +5
      1 May 2020
      Dadi, ana sing dadi pikiran ....
      Iki dudu babagan reel, dudu babagan relay - gouging lungguh ing kokpit lan bajingan ing swiwi ...
    6. +3
      1 May 2020
      Gunggunge, Amerika Serikat duwe 2826 pesawat tempur ...
      1. -2
        1 May 2020
        Kutipan: Pvi1206
        Gunggunge, Amerika Serikat duwe 2826 pesawat tempur ...

        Aku kudu nambah: iku ....!
      2. +1
        1 May 2020
        Kutipan: Pvi1206
        т

        Apa kita kudu wedi utawa peduli?
        1. -2
          1 May 2020
          Kutipan saka: sabakina
          Apa kita kudu wedi utawa peduli?

          Apa sampeyan mikir Comrade Slava. Apa bakal cukup pilot kanggo rong program ing NATO? Topik agresif babagan Penguin lan langsung sejajar karo resusitasi Falcons lawas menyang level 4+
          Ora spitter, nanging kanthi jelas ngandhani yen Obyek Flying Unidentified Kanggo Organisasi Paramiliter Federasi Rusia yaiku: Gagal tundhuk karo koridor lalu lintas udara sipil. Inggih, dudu jawaban kanggo panjalukan. Dihukum Bener kabeh babagan UFO hi Pengecualian saka grup hit Moscow David Tukhmanov UFO
      3. +1
        2 May 2020
        Iki apik, nanging ora jelas kenapa dheweke butuh akeh, karo sapa sing bakal dilawan?
    7. +3
      1 May 2020
      Apa IDDQD lan amunisi tanpa wates bakal ditambahake menyang perangkat kukuh komputer ing papan? ngguyu
      1. +6
        1 May 2020
        iku jenenge idkfa?
        1. +3
          1 May 2020
          Iku sing diarani.)
    8. 0
      3 May 2020
      Dheweke kudu ngluncurake virus ing kana, kayata siluman. Lan ing wektu sing tepat kanggo mencet tombol ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"