Review militèr

Lan durung - ing kanthong sampeyan? Apa pasukan awakened "Besogon" Nikita Mikhalkov

258
Lan durung - ing kanthong sampeyan? Apa pasukan awakened "Besogon" Nikita Mikhalkov

Program Nikita Mikhalkov "Besogon-TV" bisa disebut ambigu. Uga akeh conto karyane. Nanging, ing gati kanggo sembarang wicara publicistic padhang sing nimbulaké reaksi cepet, ngamuk lan negatif, minangka kedaden karo release pungkasan saka program, kang Originally nglairake judhul "seditious": "Sapa sing duwe negara ing kanthong?" bullseye lan lara disengat dening wong sing kuwat banget. Ora mung iku, program awakened tartamtu (utawa indefinite?) pasukan.


Nikita Mikhalkov dhewe langsung ngumumake penghapusan program kasebut saka udhara All-Russian State Television and Radio Broadcasting Company, transfer menyang wayah wengi minangka censorship. sing langsung nampa status release skandal saka jaringan penyiaran, nanging bab unobtrusive meksa nindakake perkara menyang jam paling unrated (23 jam 1 Mei lan 3 ing Mei 2), nalika kemungkinan sing layar bakal duwe pamirsa cukup gedhe. minimal. Nanging sakperangan alesan padha categorically gelem mbaleni "Besogon" ing jam biasanipun kanggo pembuangan ing saluran. Ing babagan iki, Mikhalkov umume nyatakake keraguan manawa rilis program kasebut bakal terus, utamane ing Perusahaan Penyiaran Radio lan Televisi Negara Kabeh-Rusia.

Sampeyan bisa ngerti: pasukan painfully serius langsung nyetel ing gerakan, banget "kaliber gedhe" mbukak "geni ngarahke" ing direktur, kaya-kaya menehi jawaban unambiguous kanggo pitakonan rhetorical kang nuduhke. Ing wektu sing padha, "shooting kanggo mateni" terus - kanthi serius, tanpa wong bodho, tanpa diskon ing status dhuwur lan manfaat sing akeh. "A Bunch saka crita medeni twitchy", "kedip-kedip saka twilight eling" - iki saka artikel ing Komsomolskaya Pravda, dirancang kanggo nerangake kanggo nonton sing "Direktur Agung" wis kacarita, kang digawa lunga, iku rampung muspra. "ajrih wong awam karo gadget lan donya konco sing pemandangan". Nanging, kaya ngono, "kembang" ...

"Chad of a conspiracy spree", "potpourri of all paranoid concepts at once" - iki carane "Besogon" dibuwang dadi pecah ing RIA News, ing sadawane dalan rodo clumsily lan elek hinting sing Mikhalkov "bisa duwe masalah pribadi lan kapentingan", dening kabecikan kang mutusaké kanggo "muter ing karakter unsympathetic". Aku takon sapa sing sampeyan maksud? "Masalah pribadi" karo penulis "Besogon" iki karo sapa? Apa sampeyan nuduhake soko karo Bill Gates? Gelo dening Sberbank lan khusus Jerman Gref? Iku misale jek sing penulis, sing diwenehi tugas editor cetha lan unambiguous: "Tulis review anduwèni dhampak gedhé!", Nekat cling kanggo ing paling sawetara alesan, soko sing bisa faulted.

Ing wektu sing padha, nalika nyoba kanggo nyalahake Mikhalkov saka "teori konspirasi" lan "muter maju", mesthine, wong sing apik banget, pantes lan bener, para kritikus kanggo sawetara alasan tetep meneng babagan kritik sing cetha ing Besogon, sing padha tanpa pandang bulu. ngritik, saka aktivitas padha "Yeltsin- Center", banget orane kang nimbulaké akeh Rusian, kanggo sijine iku mildly, bewilderment. Iku aneh - padha ngadeg munggah kanggo Gref, kanggo Gates uga, padha ora lali bab Valentina Matvienko. Lan babagan iki - kasepen. Apa ora saka ngendi "angin"? Banget, sampeyan ngerti, bisa uga, utamane yen sampeyan nganggep manawa perkara utama sing ditentang dening penulis program kasebut yaiku ide-ide liberal-teknokrat, sing, ing intine, bisa uga, sawise pemeriksaan sing luwih cedhak, dadi ora kurang kanibal tinimbang omong kosong. sosialis Nasional.

Apa sing dituduh Mikhalkov?


Mikhalkov dipuntudhuh saka "provoking", "lumps kabeh ing siji tumpukan", "distorsi kasunyatan" lan "kuotasi metu saka konteks" - padha ngomong, ngandika saka "negara ing kanthong sampeyan", wong nicest tegese soko putih lan alus. , dirancang kanggo indescribably nggawe urip luwih gampang kanggo kita kabeh lan nggawe luwih prasaja lan luwih carefree. Babagan apa sisih mbalikke iki "gamblang", kang kasusun ing cara liyane lan liyane Ngapikake lan kemungkinan kanggo ngontrol urip wong, mesthi, bisu. Lan sinau jarak ora malah ala, nanging meh dadi berkah! Ora, ora ana sing bakal ngenalake ing Rusia, nanging mung yen, kita nerangake - ora ana sing nggegirisi ... Miturut pendapatku, jawaban kanggo pitakonan sing "distorsi" lan "rigs", Mikhalkov utawa kabeh padha mungsuh, dumunung ing lumahing.

Iku angel saiki unequivocally nyatakake apa persis ing program nyebabake flurry negativity kuwi - sebutno jeneng tartamtu utawa kasunyatan arang banget nyenengake ngarsane manca ... Utawa, mbok menawa, pangenalan pait saka kasunyatan ketok sing "pemikiran strategis. ", kemampuan kanggo ngetung tumindak global lan jalaran long-term negara Rusia kanggo dina iki, sayangé, pincang. Nanging, reaksi banget agresif kanggo program nuduhake yen Mikhalkov bisa ndemek sawetara jenis syaraf wuda, kanggo poke, kira-kira ngandika, ing titik perih. Minangka kanggo teori konspirasi ... Para penganut ing kasus ora menehi saran kanggo mikir lan mbandhingake, alesan lan mangu. Nanging sawise kabeh, iki persis apa Nikita Mikhalkov nelpon pamirsa ing saindhenging kabeh siaran. Dadi kene, tuan-tuan. Mesthi kepungkur. Menapa malih, reaksi kanggo program maneh ndadékaké kanggo pitakonan: "Apa isih ing kanthong?" Yen dheweke nanggapi kanthi kasar, mula pitakonan kasebut kudu dipikirake.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
pigura video saka program "Besogon"
258 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. berang-berang1982
    berang-berang1982 4 Mei 2020 06:36
    + 92
    N. Mikhalkov kanthi terang-terangan ujar manawa sing nunggu kita kabeh yaiku prospek sing paling nyata lan surem, iki ora diapura. Lan, ora ana teori konspirasi ing kene.
    1. Pemberontak
      Pemberontak 4 Mei 2020 06:45
      + 29
      Lan durung - ing kanthong sampeyan? Apa pasukan awakened "Besogon" Nikita Mikhalkov

      Kutipan saka artikel "In Memory of Herzen" (1912) dening V.I. Ulyanov (Lenin)

      The Decembrist nggugah Herzen. Herzen ngluncurake agitasi revolusioner.

      Iku dijupuk munggah, ditambahi, dikuwataké, tempered dening revolusioner raznochintsy, miwiti karo Chernyshevsky lan pungkasan karo pahlawan Narodnaya Volya. Lingkaran pejuang wis saya amba, hubungane karo rakyat saya cedhak. "Navigators enom saka badai mangsa," Herzen disebut wong. Nanging dudu badai kasebut dhewe.

      Badai minangka gerakan massa dhewe. Proletariat, siji-sijine kelas revolusioner, wungu ing sirahe lan kanggo pisanan ngunggahake mayuta-yuta petani kanggo mbukak perjuangan revolusioner. Serangan badai pisanan ana ing taun 1905. Sing sabanjure wiwit tuwuh ing ngarep kita.
      1. berang-berang1982
        berang-berang1982 4 Mei 2020 06:53
        -2
        Quote: Pemberontak
        Proletariat, siji-sijine kelas revolusioner

        Kanggo wiwitan, kabeh wong digawa mulih lan ngenalaken pass elektronik lan liya-liyane, amarga ora bisa langsung chip. Ana wektu kanggo kabeh.
        Ing kene kabeh wong padha, kaya ing bathhouse - proletariat, borjuis, bintang bisnis pertunjukan lan wong sing ora duwe omah.
        1. tukang kode
          tukang kode 4 Mei 2020 07:02
          +5
          Iki durung wayahe kanggo chipping. Ora pas banget. Yen chipiroaat, banjur kabeh bebarengan. Lan carane chip Afrika?
          1. berang-berang1982
            berang-berang1982 4 Mei 2020 07:07
            + 15
            Kutipan saka codetalker
            Iki durung wayahe kanggo chipping

            Aku setuju yen karya preparatory perlu, kang kita mirsani, dening cara, kanggo chipping perlu kanggo ngurangi populasi bumi.
            1. kasuis68
              kasuis68 5 Mei 2020 06:02
              +7
              Chipping mung bisa ditindakake ing jagad unipolar (proyek globalis). Ing ngarsane paling ora rong kutub, "hacking sistem" iku fatal ing syarat-syarat jalaran. Nanging kontrol bakal kenceng ing kasus apa wae - ora ana sing butuh kerusuhan utawa revolusi. Kajaba iku, "skenario Libya".
          2. Pemberontak
            Pemberontak 4 Mei 2020 07:35
            + 18
            Kutipan saka codetalker
            Lan carane chip Afrika?

            Nyekel, ing ditahan, lan ing AS, kanggo "chipping" ya ...

          3. 72jora72
            72jora72 4 Mei 2020 08:45
            +6
            Lan carane chip Afrika?
            Napa dheweke butuh Afrika?
            1. Pemberontak
              Pemberontak 4 Mei 2020 09:20
              +6
              Kutipan saka: 72jora72
              Napa dheweke butuh Afrika?

              bawana Afrika, minangka sumber sumber daya, ayo padha perlu iku.
              Nanging uga sawetara bagean populasi pribumi, dadi budak sing tundhuk marang dheweke, uga dibutuhake kanggo abdi ...
              1. 72jora72
                72jora72 4 Mei 2020 13:26
                +3
                Benua Afrika, minangka sumber sumber daya, kita kudune.
                Nanging sawetara bagean saka populasi pribumi, sing dadi budak, uga dibutuhake kanggo para abdi ...
                Nah, dheweke bakal "dicemplungake" kanthi cara sing apik .......
              2. NordUral
                NordUral 4 Mei 2020 16:29
                + 14
                Apa babagan Afrika, kita kabeh wong asli. Wektu kanggo mikir. Yen Nikita Sergeevich ngandika kaya, banjur urusane ndhuwur kabeh ndonya obah banget sukses.
              3. Jager
                Jager 5 Mei 2020 16:12
                +1
                Napa dheweke butuh budak saka Afrika, yen ana segara imigran lan imigran ilegal Meksiko? Saka Afrika lan Asia sing padha. Lan sampeyan ora kudu mbayar kiriman.
              4. PavelT
                PavelT 5 Mei 2020 16:28
                +4
                Benua Afrika, minangka sumber sumber daya, kita kudune.

                Lan tanpa kuwi, kabeh negara sing kuat (kalebu China, sing, miturut plot minyak ing Sudan Kidul ing PBB, kanthi tenang ngilangi mandat "peacekeeping") nggunakake Afrika kanthi tepat minangka sumber sumber daya. Napa, kanggo nggunakake Afrika iki, masalah kayata chipization? Ing kana dheweke menehi pejabat saka negara liya $ 10-20 "ing paw" - dheweke bakal ngedol apa wae ing negara kasebut, kanthi jujur ​​lan miturut hukum. Lan kanggo 10-20 ewu dolar sabanjure - dheweke bakal nggawa kepala patriot kasebut saka warga lokal sing wani mbantah iki. Présidhèn dituku ing kono kanggo siji utawa loro mobil mewah / helikopter / kapal yacht + trip menyang Eropah kanthi 1 yuta euro kanggo "biaya saku" - iki luwih murah tinimbang chipization.

                Nanging sawetara bagean saka populasi pribumi, sing dadi budak, uga dibutuhake kanggo para abdi ...

                Ing kana, pendhudhuk lokal kanthi rega 1-5 dolar saben dina siap nindakake apa wae kanggo para abdi. chipization sing mung ora bakal mbayar mati (padha urip nganti 40-45 taun), iku mung dhuwit mudhun saluran. Aku nggumunake kepiye para penyayang teori konspirasi ora weruh perkara utama sing ditindakake para oligarki ing kabeh negara: bathi!
                Apa bathi saka chipization ing Afrika??? Kenapa kanggo wong bisnis? Njawab pitakonan logis iki, ing paling piye wae, nanging karo prakiraan numerik (biaya pembangunan + chipization dhewe, biaya propaganda, biaya ngimpor scanner, infrastruktur, peralatan wektu operasi kanggo Gagal ing kasunyatan lokal, latihan, lan banjur paling sing penting: bathi kanggo taun - amarga bathi apa, banjur ???)
                Ora... Kita ora bisa...
                Nanging kita isih bakal percaya ing chipisasi Afrika lan nyebarake babagan iki ing kabeh persimpangan, amarga kita dhewe ora ngerti carane ngetung dhuwit, kita mikir yen oligarki ala (saka gething khusus) wis siyap mbuwang dhuwit ing kabeh jinis. masalah yen mung bakal luwih elek kanggo wong miskin ing Afrika.
                Pungkasane ngerti - dheweke ora peduli karo wong ing Afrika, dheweke butuh bathi.
            2. tukang kode
              tukang kode 4 Mei 2020 14:41
              +2
              Populasi chipped - wong kanthi "kualitas" suda. Yen mung donya "beradab", wong barbar tanpa kripik bakal ngremuk donya iki sajrone sawetara dekade, bebarengan karo wong-wong sing nindakake chipping iki. Apa dheweke butuh? Mula, ana persiapan, uji coba, lan liya-liyane.
          4. 30 ing
            30 ing 4 Mei 2020 08:59
            + 12
            Kutipan saka codetalker
            Iki durung wayahe kanggo chipping. Ora pas banget. Yen chipiroaat, banjur kabeh bebarengan. Lan carane chip Afrika?

            Lan kenapa, Afrika, kudu dipotong!? Sawetara infèksi liyane bakal dibuwang, digunakake sejatine sifate kanggo cemeng lan hello ... Afrika! Lan Amerika Latin bakal di resiki ... Yen ora, sampeyan ngerti mestizos lan kwartal, iku mokal kanggo njaluk liwat! Rusia wis meh dibusak metu ... Ing TV, mung Pozner, Urgant, Galkin, Khazanov lan co.
          5. ZAV69
            ZAV69 4 Mei 2020 09:37
            +6
            Apa persis sing bisa ditindakake chip? Nutup babagan sampeyan nalika sampeyan ngliwati sensor sabanjure. Dadi karo iki lan telpon ing kanthong sampeyan nindakake proyek sing apik.
            1. vvnab
              vvnab 4 Mei 2020 13:46
              +2
              Apa persis sing bisa ditindakake chip? Ketuk babagan sampeyan nalika sampeyan ngliwati sensor sabanjure.

              Iku babagan paten iki.
              https://tech.liga.net/technology/novosti/microsoft-zapatentovala-mayning-kriptovalyuty-s-pomoschyu-mozgovyh-voln

              Sampeyan bakal kepeksa nindakake apa sing dikarepake para pemegang teknologi kasebut. Kanggo ganjaran.
              1. NordUral
                NordUral 4 Mei 2020 16:34
                + 11
                Sampeyan bakal kepeksa nindakake apa sing dikarepake para pemegang teknologi kasebut. Kanggo ganjaran.

                Aku iku luwih medeni ora bisa kanggo ragad. Lan kanggo bisa, supaya dadi ora kanggo pedhot saka iku. Sampeyan ora bakal tahan suwe tanpa awis, lan rauh bakal nyoba kanggo mbatalake kabeh ndonya. Lan kita duwe carane menehi ngombe.
                Dadi kita milih Putins, Grefs, Matvienkos lan liya-liyane saka geng kriminal iki. Utawa bakal wong pungkasanipun nguripake otak?
                1. ZAV69
                  ZAV69 5 Mei 2020 00:11
                  -6
                  Kutipan: NordUral
                  Aku iku luwih medeni ora bisa kanggo ragad. Lan kanggo bisa, supaya dadi ora kanggo pedhot saka iku.

                  Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu paling sethithik undang-undang sing ditindakake dening Duma lan ditandatangani dening presiden, nanging iki ora nyata, dheweke ora suicidal, lan luwih seneng ngawasi populasi dhewe. Aku ora aturan metu sing wong bodho sing arep masang chip saka billy bakal Cut metu (chip), lan wong bodho bakal tagihan kanggo layanan lan denda kanggo stupidity.
                  Kutipan: NordUral
                  Sampeyan ora bakal tahan suwe tanpa awis, lan rauh bakal nyoba kanggo mbatalake kabeh ndonya. Lan kita duwe carane menehi ngombe.

                  Apa prabédan antarane awis lan non-awis? Aku kadhangkala ora terus awis ing tangan kanggo sawetara sasi, lan sakperangan alesan aku ora nandhang sangsara marga saka iki.
                  Kutipan: NordUral
                  Dadi kita milih Putins, Grefs, Matvienkos lan liya-liyane saka geng kriminal iki.

                  Saka dhaptar iki, sampeyan mung bisa milih Putin, lan sanajan dheweke pindhah menyang polling ing 24. Oalah, durung ana referendum, mula sampeyan ora bisa milih sapa wae saka dhaptar iki.
                  Kutipan: NordUral
                  Utawa bakal wong pungkasanipun nguripake otak?

                  Lan apa, dheweke bakal ngetutake Navalny (yen dheweke isih urip) utawa sawise wong-wong sing bakal didorong dening Yayasan Pertahanan Demokrasi? Lan bakal mbantu akeh.
                  1. NordUral
                    NordUral 5 Mei 2020 12:08
                    +6
                    Apa prabédan antarane awis lan non-awis?

                    Sampeyan serius takon? Banjur aku bakal ujar - sing paling dhuwur ora seneng karo sampeyan, ujar utawa nindakake apa wae sing ora dibutuhake - lan sampeyan bakal diblokir saka ngakses dhuwit sampeyan. Lan sampeyan ora duwe awis, kaya ora ana toko sing didol kanthi awis. Lan iku, metu.
                    Lan miturut Navalny. Inggih, dheweke ora piyambak ing oposisi, sanajan Lyosha isih ditembak, sanajan dheweke mbukak abses iki kanthi bener.
                    Ana sing ngetutake lan ing ngendi tanpa Lesh lan liberal saka macem-macem jinis, mung wong sing kudu tangi.
                    1. ZAV69
                      ZAV69 5 Mei 2020 22:26
                      0
                      Kutipan: NordUral
                      Sampeyan serius takon? Banjur aku bakal ujar - sing paling dhuwur ora seneng karo sampeyan, ujar utawa nindakake apa wae sing ora dibutuhake - lan sampeyan bakal diblokir saka ngakses dhuwit sampeyan.

                      Dadi bakal padha nutupi? Aku bisa duwe kertu saka ing paling sawetara bank Cina, lan terminal lan ATM saiki bisa karo kabeh sistem pembayaran.
                      Ya, lan kok repot-repot karo taman sing komplèks kaya mengkono, supaya padha ngusir aku metu saka karya, aku bakal mati.
                      Kutipan: NordUral
                      Lan miturut Navalny. Ya, dheweke ora mung ana ing oposisi, sanajan Lesha isih nembak kasebut, sanajan dheweke mbukak abses kasebut kanthi bener.

                      Leshenka mung mbukak abses sing dibayar lan aman kanggo mbukak. Kanggo sing bisa nyuwek sirahe, dheweke ora nindakake.
                      Kutipan: NordUral
                      Ana sing nututi
                      nanging ora kanggo sapa wae.
                2. Jager
                  Jager 5 Mei 2020 16:20
                  +4
                  Dadi saiki aku kudu numpak taksi, amarga mobil rusak, lan ing transportasi umum mung nganggo kertu transportasi. Lan akeh toko sing ora nampa dhuwit. Dadi masa depan techno-punk sing peteng ana ing kene. Lan sampeyan ora bisa ndhelikake ing ngendi wae - transportasi jarak adoh kanthi paspor lan / utawa kertu bank (jejak elektronik), ing stasiun sepur, kamera sistem pangenalan pasuryan, kanthi mobil ing kabeh dalan gedhe, kamera kanggo nomer, nelusuri telpon. umume SD. Dadi saiki, yen sampeyan manggon ing kutha gedhe, sampeyan ora bisa ndhelikake.
                  1. NordUral
                    NordUral 5 Mei 2020 17:19
                    +5
                    Iki isih kembang, woh wohan beri pait ing ngarep. Lan aku ora mikir iku adoh banget.
              2. ZAV69
                ZAV69 4 Mei 2020 23:52
                -5
                Kutipan saka vvnab
                Iku babagan paten iki.
                https://tech.liga.net/technology/novosti/microsoft-zapatentovala-mayning-kriptovalyuty-s-pomoschyu-mozgovyh-voln

                Sampeyan bakal kepeksa nindakake apa sing dikarepake para pemegang teknologi kasebut. Kanggo ganjaran.

                Ya, iku mung master anyar ora kejawab siji rinci metu saka ngarsane, supaya chip warga Russian, paling sing cocog hukum Russian kudu diadopsi. Nanging pamrentah kita dhewe luwih seneng ngawasi warga, paling ora supaya kekuwatan iki ora ilang. Dadi sing duwe teknologi bakal ngrokok hookah ing ranch.
                1. vvnab
                  vvnab 5 Mei 2020 18:12
                  +1
                  supaya chip warga Russian, ing paling cocog hukum Russian kudu diadopsi

                  Apa sampeyan ngomong babagan? hukum apa? Apa sampeyan uga butuh hukum sing cocog kanggo nggawe tato utawa nglebokake waos? Apa sampeyan ngetutake link kasebut?
                  Iki dudu babagan paksaan, nanging babagan sukarela chipization. Yen iki ndadekke income nyata, banjur wong dhewe baris kanggo Kripik.
                  Mesthi wae, bisa kanthi jelas nglarang prakara iki ing tingkat negara, nanging kita bisa ndeleng kanthi efektif kepiye negara bisa ngatasi fenomena kasebut ing kasus "pamblokiran" telegram, pelacak torrent, nglarang bitcoin, "sukses". ing perang nglawan panyebaran obat-obatan, lsp. Aku ora mung ngomong babagan Rusia saiki ...
                  Jarahan pungkasane bakal menang kabeh lan kabeh wong, kalebu akal sehat.
                  1. ZAV69
                    ZAV69 5 Mei 2020 22:12
                    -3
                    Kutipan saka vvnab
                    Iki ora babagan dipeksa, nanging babagan chipization sukarela.

                    Apa sampeyan ndeleng kanthi teliti? Mikita ngandika sing tanpa chip, sampeyan mung bisa Count ing proyek janitor a. Mesthi, dheweke podzagnet, iki mokal tanpa hukum sing cocog, nanging Pak Nakhalkov mimpin setengah ati kanggo kasunyatan sing kabeh ing gati wis dijupuk.
                    Yen bakal nggawa penghasilan nyata
                    iku bakal nggawa income nalika operator "cocog". Yen billy gate pengin operator milih calon sing bener - bakal ana penghasilan, yen ora milih - bakal ana denda. Pamrentah apa sing pengin para pemilih dikontrol saka njaba nganggo wortel lan pecut?
                    Kutipan saka vvnab
                    sepira efektife negara bisa ngatasi fenomena kasebut, kita bisa ndeleng kanthi pribadi ing kasus "pamblokiran" telegram

                    Pracayaa, nalika bokong negara wiwit panggang, bakal perang kanthi tenanan. Kanggo telegram, ora ana sing ngalangi, mula nggawe visibilitas. Iku cukup kanggo mesthekake yen klien telegram ora bisa njaluk alamat server ngendi iku bakal nyambung lan iku, ora ana telegram.
            2. kasuis68
              kasuis68 5 Mei 2020 06:04
              +3
              Antarane liyane - kanggo ngilangke operator. Sugeng rawuh ing neoslavery.
            3. Alexey G
              Alexey G 5 Mei 2020 11:52
              +6
              Telpon bisa dibuwang, nanging chip kasebut ora mungkin
          6. piyambakan
            piyambakan 4 Mei 2020 11:08
            + 15
            Kutipan saka codetalker
            Iki durung wayahe kanggo chipping. Ora pas banget. Yen chipiroaat, banjur kabeh bebarengan. Lan carane chip Afrika?

            Sapa sing butuh iki? Sampeyan wis wiwit ngetokake pass elektronik. Kanggo entuk, sampeyan upload kabeh data paspor, foto, foto karo paspor, foto paspor dhewe.. Data sampeyan mlebu ing database elektronik siji lan sampeyan bener wis chipped tanpa chip .. Sampeyan malah ora perlu kanggo milih, padha bakal mutusaké kanggo sampeyan. ngguyu ngguyu
            1. Komentar wis dibusak.
              1. NordUral
                NordUral 5 Mei 2020 12:11
                +5
                Nyesel kowe, Sergey Samkovlan kita ngomong.
            2. _Sergey_
              _Sergey_ 5 Mei 2020 04:29
              -1
              Nalika sampeyan nampa passport, iku wis ing database bebarengan karo SNILS, TIN lan omong kosong liyane. Nalika sampeyan tuku smartphone, sampeyan wis bisa dilacak. Apa malah keganggu karo Kripik?
          7. Non Partai
            Non Partai 4 Mei 2020 12:48
            -1
            Ora perlu dicemplungake, bakal digunakake minangka tenaga kerja, minangka tenaga kerja sing buta huruf.
          8. avdkrd
            avdkrd 4 Mei 2020 13:07
            + 22
            Kutipan saka codetalker
            Iki durung wayahe kanggo chipping. Ora pas banget. Yen chipiroaat, banjur kabeh bebarengan. Lan carane chip Afrika?

            Mbalik ing taun 2017, Gates nampilake sistem chipping, lan ing taun 2019, sanajan sadurunge "pandemi", dheweke wis lobi kanggo "vaksin" sing ngemot microchip sing ngirim data dhasar (lokasi lan bioreport) liwat 5g kanthi kemungkinan nganyari versi kasebut. Fungsionalitas kabeh chip luwih akeh, sing utama yaiku posisi, nanging kemungkinan pengaruhe awak dianggep, lan ing kene mung bisa spekulasi. Amarga kanthi 99% ponsel, posisi (sanajan tanpa GPS) wis ngliwati panggung, kanggo aku pribadi, fungsi kripik wis jelas lan iki dudu perawatan utawa vaksinasi.
            Aku ora duwe sikap paling apik marang Mikhalkov, mung amarga posisi sprei. Kanthi rilis Besogon iki, dheweke nuwuhake rasa hormat sing tulus. Bisa diarani yen dheweke wis entuk prestasi sipil. Kanggo penggemar teori konspirasi, kabeh sing digunakake Mikhalkov ing film iki ana ing sumber terbuka, saliyane, dheweke ora nggunakake kuotasi sing ora dingerteni, nanging video wawancara lan pidato.
            Mikhalkov mbukak abses sing cukup kuwat - Pusat Yeltsin, sekte koronavirus, konspirasi nyata saka bagean elit donya kanggo nggawe maneh tatanan donya lan netepake tumindak pimpinan negara, Sberbank, lan Bank Sentral sing ana hubungane karo warga.
          9. Artavazdych
            Artavazdych 4 Mei 2020 21:53
            -1
            Luwih gampang tinimbang kita. Ana sawetara wong sing duwe pendidikan lan mikir. We wis cukup kanggo saiki.
            Dheweke duwe masalah karo Rusia utawa Belarus.
            Lan IT ing Afrika wis cukup
          10. vfwfr
            vfwfr 5 Mei 2020 18:10
            0
            ebola, sars .. njupuk loro ... bombardment pucet ..
          11. evgeniy.plotnikov.2019mail.ru
            +1
            Ing Amerika, padha chipping wiwit abad pungkasan, yen SHO, dear codetalker. Where lan apa ,, wektu ,, isih kudu ,, nyedhaki ,,? Delengen ing sakubenge. ALL barang lan produk ditandhani karo enem kondhang. Loro garis tipis ing wiwitan, tengah lan pungkasan barcode. Deleng paspor Rusia sampeyan. Saben nomer kaca dibingkai kanthi gaya telung enem. ,, Iku ketoke ,, , ,, dhewe ,,? Ndhuwur Kremlin ana pentagram setan. Sinar munggah minangka simbol Antikristus, sinar mudhun minangka simbol Iblis. Freemason lan Satanis Leiba Bronstein (Trotsky) sing ngenalake sampah iki menyang Tentara Abang ngerti apa sing ditindakake. Helmsmen saiki negara saiki ing tlatah Rusia ora ngerti? Ing njaba, dheweke ora katon kaya lulusan sekolah koreksi ... Respect kanggo masa lalu Soviet? "Penghormatan" iki jelas katon ing "kamuflase" taunan sing larang banget saka mausoleum. Ing wusana prayaan pinunjul ing Red Square. Iklan (!) ing salib cedhak apotek. ,, ketoke,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pejabat pajak ngirim tagihan wong liya menyang jeneng kanthi cara sing lawas lan ora ndeleng NOMOR. Ewon kasus. Saka iki cetha katon sing nomer ngenalaken sabenere karo o s in o lan m lan gol reged - kanggo ngremehake, ,, count ,, , kontrol., ,, sijine ing panggonan ,,. Normal ,, kamp konsentrasi elektronik,,. Utawa maneh, ketoke,,? Dheweke pancen ora nglawan kejahatan, nanging nyenengi, ,, tuwuh, ing sing diarani. zona,,, pariwara,, ing serial TV lan ,,chansons,,. Banjur marang sapa kabeh kamera kasebut ing saben wektu? Maneh, ketoke, lan,, dhewe,,?
            Apa ora wektune kanggo ngerti yen iki perang sewu taun normal lan biasa manungsa lan dudu manungsa? Apa ora wektu kanggo takon marang panguwasa Rusia? Uga, sisih endi dheweke? Apa ora wektu kanggo nonhumans mandeg l lan v a t?
            1. tukang kode
              tukang kode 8 Mei 2020 14:46
              0
              Apa hubungane tulisanmu karo chiptzation?
              1. evgeniy.plotnikov.2019mail.ru
                evgeniy.plotnikov.2019mail.ru 10 Mei 2020 17:35
                0
                Aku ngomong, dear codetalker, sing "biasa non-manungsa" wis OPENED. Wong-wong, ujarku, dibuwang menyang "kamp konsentrasi elektronik". Apa sampeyan mikir dheweke bakal nuduhake trik kasebut ... badut kaya ngono ... kanthi suling, ta? Kaya dene Nazi ing kemah biasa wiwit taun 1939 nganti 1945. Dheweke uga nuduhake trik.. kanthi nggawe sabun saka daging manungsa.
                Utawa, ing mratelakake panemume, padha chip kanggo "kapentingan olahraga"? Aku ngomong sing satanists cilaka wong. Apa sampeyan ngomong babagan?
                1. tukang kode
                  tukang kode 10 Mei 2020 17:40
                  +1
                  Aku ngomong babagan unsur tartamtu saka proses sing sampeyan njlèntrèhaké. Chipping, mesthi, bakal ditindakake ora kanggo sawetara jinis koleksi informasi, nanging kanggo kontrol (kalebu fisiologis) biomas. Nanging chipping kuwi mung bisa kanggo kabeh peradaban bebarengan. Ora mungkin chip sawetara (mung klompok cilik minangka eksperimen), nanging ora sawetara. Ing sawetoro wektu, chippers ora duwe kesempatan kuwi.
        2. Doccor18
          Doccor18 4 Mei 2020 07:17
          + 27
          Ing sasi, kanthi gampang, dheweke ngenalake sesuatu sing, ing wektu liyane, bakal entuk persuasi lan pariwara sing angel.
          lan farce.
          1. tukang kode
            tukang kode 4 Mei 2020 14:44
            +1
            Nanging ana persiapan. telaten. Dheweke tahan nganti pirang-pirang taun.
        3. tihonmarine
          tihonmarine 4 Mei 2020 08:38
          +2
          Kutipan saka Beaver1982
          Ing kene kabeh wong padha, kaya ing bathhouse - proletariat, borjuis, bintang bisnis pertunjukan lan wong sing ora duwe omah.

          ing siji manajemen.
      2. Stas157
        Stas157 4 Mei 2020 07:47
        + 50
        Quote: Pemberontak
        Kutipan saka artikel "In Memory of Herzen" (1912) dening V.I. Ulyanov (Lenin)

        The Decembrist nggugah Herzen. Herzen ngluncurake agitasi revolusioner .... Badai iku obahe massa dhewe. ... Serangan badai pisanan ana ing taun 1905. Sing sabanjure wiwit tuwuh sadurunge mata kita.

        Ya, iki minangka cikal bakal gerakan massa, lan banjur revolusi.

        Ing sajarah modern, acara kasebut diwiwiti dening Putin dhewe, kanthi nampa Crimea menyang Pelabuhan asale. Banjur kabeh wong, malah sing amorf, dumadakan dadi kasengsem ing politik lan tindakake - nanging, carane iku ing Ukraina. Dhukungan Putin ing wektu iku 150%. Malah komunis ndhukung usahane. Carane akeh pangarepan!

        Nanging, Swiss Burhalter teka ... lan kabeh salah. Nanging "gerakan massa" wis kedadeyan! Kuciwane kaya pesona. Gagal ing Ukraina sacara sakabèhané, rampokan pensiun lan mundhakaken pajak ngedhunake rating "kolektor tanah" ing ngisor plinth. Lan padha mbukak mripate - ing ngendi lan ing sangisore "budak ing galleys" sejatine ndayung. Rasa ora puas ing antarane wong akeh tambah akeh. Kita tindakake pangembangan kahanan revolusioner.
        1. Pemberontak
          Pemberontak 4 Mei 2020 07:51
          +7
          Kutipan: Stas157
          Nanging, Swiss Burhalter teka ... lan kabeh salah!

          Mungkin maca sing salah?

          ora,Burhalter(Burkhalter) _, a BUCHHALTER ?
          1. Stas157
            Stas157 4 Mei 2020 08:19
            + 24
            Quote: Pemberontak
            Ora, Burkhalter (Burkhalter) _, nanging BUCHHALTER?

            Paling ora diarani pot ... sing utama jelas ing ngendi jarum "Koshchei" didhelikake. Lan iku dadi metu sing bisa blackmailed karo soko.
        2. Altona
          Altona 4 Mei 2020 09:08
          + 24
          Kutipan: Stas157
          Lan padha mbukak mripate - ing ngendi lan ing sangisore "budak ing galleys" sejatine ndayung.

          --------------------------
          Gref mung salah siji saka beneficiaries saka negara privatized kita, uga, ana sawetara jeneng kulawarga, lan "rower" iku mung sirah ngomong, sing kudu marang wong tales bab "Polovtsy lan Pechenegs." Mekaten. Negara iku kanggo wong-wong mau, ora kanggo sampeyan lan aku. Ing kene para patriot Vlasov lan para penyayang pendhudhukan saiki nyuwek dhewe ing tricolor nyoba mbuktekaken ngelawan.
          1. figwam
            figwam 4 Mei 2020 10:47
            +7
            Kutipan saka Altona
            Gref mung minangka salah sawijining wong sing entuk manfaat saka negara privatisasi kita



            Lan ing kene apa sing diomongake Chubais ing 2011, utamane saka menit kaping 7, miturut klub Romawi, milyaran kudu mati.
          2. kelip-kelip
            kelip-kelip 5 Mei 2020 09:53
            +3
            lan "rower" iku mung sirah ngomong, kang kudu marang wong crita bab "Polovtsy lan Pechenegs".

            Mekaten.

            apik
            Aku iri karo kowe.
        3. 210okv
          210okv 4 Mei 2020 10:52
          -5
          Mikhalkov, mesthi, isih vane cuaca. Klan iki urip kanthi apik ing kabeh wektu. Lan saiki dheweke katon pengin mbengkongake sadurunge sing duwe, sing mesthi bakal teka. Lan paling kamungkinan ora saka klan Putin.
        4. CSKA
          CSKA 4 Mei 2020 11:13
          +1
          Kutipan: Stas157
          Nanging, Swiss Burhalter teka ... lan kabeh salah.

          )))) Paling ora ndeleng tanggal nalika dheweke teka lan nalika dhukungan penting kanggo LDNR diwiwiti.
        5. DenZ
          DenZ 4 Mei 2020 11:15
          -2
          Kutipan: Stas157
          Ing sajarah modern, acara kasebut diwiwiti dening Putin dhewe, kanthi nampa Crimea menyang Pelabuhan asale.
          Lan apa sing nyebabake keraguan babagan kabutuhan acara iki? Satemene aku, ora babar pisan. Yen mayoritas wong ora seneng acara kasebut, mula iki bakal dadi kesempatan kanggo revolusi. Conto karo Crimea ora kasil.
      3. bar
        bar 4 Mei 2020 08:03
        +7
        Aku ora bakal mbandhingaké Gentleman iki uga-panganan ing saluran saka budget negara, sing dianggep piyambak ing Papan karo panguwasa, lan sing rada diklik ing irung supaya ora kanggo bully dhuwur, karo Herzen. Ukuran pribadine ora bisa dibandhingake.
        1. pmkemcity
          pmkemcity 4 Mei 2020 08:17
          + 18
          Aja ngluhurake Herzen - jinis isih padha, jinis "Trotsky abad kang", utawa "Berezovsky kita." Lan ora kurang saka gawe piala kanggo Rusia.
          1. bar
            bar 4 Mei 2020 08:49
            -3
            Aku ora exaggerate. Mung yen mbandhingake Mikhalkov sanajan karo "jinis" kaya ngono, jelas ora ana ing sih Mikhalkov.
          2. AEF
            AEF 4 Mei 2020 21:00
            +3
            Aku maca babagan Herzen nang endi wae (ora suwe banget) ing kene yen dheweke, kaya-kaya, karo Rockefellers utawa karo Rothschilds ing hubungan getih, lan iku "saka ing kono" sing tema "gerakan revolusioner saka massa ing. Rusia" asale, sing (topik) wiwit tangi supaya ora ilang. Ketoke, dening iki padha ngetung ing poto-rusak Rusia kanggo bêsik. Lan ing pungkasan, Rusia, sawise rong révolusi ing 1917, reinkarnasi menyang USSR - negara kuat.
            Mung pengkhianatan saka panguwasa ndhuwur ngrusak negara saka njero.
        2. Altona
          Altona 4 Mei 2020 09:11
          +6
          Kutipan saka bar
          Aku ora bakal mbandhingake priyayi iki kanthi panganan sing apik karo nyedhot anggaran negara, sing nganggep awake dhewe ing papan karo panguwasa.

          ----------------------
          Master, kaya korup "tiligent", ngrasa yen dhingklik bakal keno geni ing dheweke, nyoba kanggo alon-alon miwiti kadohan saka saiki, wiwit cokotan saka sisih liyane, ora langsung.
        3. www.zyablik.olga
          www.zyablik.olga 4 Mei 2020 11:43
          +6
          Kutipan saka bar
          Aku ora bakal mbandhingaké Gentleman iki uga-panganan ing saluran saka budget negara, sing dianggep piyambak ing Papan karo panguwasa, lan sing rada diklik ing irung supaya ora kanggo bully dhuwur, karo Herzen. Ukuran pribadine ora bisa dibandhingake.

          Yen wong lanang iki ora ana hubungane karo panguwasa, dheweke ora bakal duwe telpon pemerintah "Selenite-2G ATS" ing kantore.
          1. NordUral
            NordUral 4 Mei 2020 16:46
            +3
            Gusti Allah mberkahi dheweke lan hubungane karo Kremlin.
            Mikhalkov cetha yen getih master saka getih daya iki.
            Nanging loro release, lan motivasi ora penting, bakal bantuan tangi wong. Iki babagan viper liberal ing Yekaterinburg lan masalah iki.
      4. Selevc
        Selevc 4 Mei 2020 10:59
        +1
        The Decembrist nggugah Herzen. Herzen ngluncurake agitasi revolusioner.


        Kita wis ngliwati iki ing sekolah - iki minangka presentasi sejarah abad ka-19 ing tingkat Sharikovs !!! Sampeyan luwih apik njupuk kapentingan ing sing mbayar Herzen kanggo Bell lan kanggo mbukak revolusi .. Ing sembarang negara waras, iki pelanggaran pidana lan disebut Kegiatan subversif lan panggilan kanggo nggulingake kekuwatan !!!

        Lan babagan Decembrist, umume, njerit - nyatane, Decembrist mbalela nalika ana perjuangan kanggo tahta ing Rusia .. Lan sakperangan alesan, nalika pemberontakan, Decembrist nguwuh "Ing tahta Konstantin !!!" ""
        Dheweke malah bisa ngeculake dhuwit kanthi profil Konstantin ...
        Ing Rusia, perjuangan biasa kanggo tahta terus - Konstantin didhukung dening demokrat (ing basa modern) lan Nakolai dening konservatif ...
        Iku kabeh - liyane pathos babagan pemberontakan Decembrist ditambahake dening sastra lan sejarawan Soviet ...
      5. stopkran
        stopkran 5 Mei 2020 09:36
        +1
        Ilyich mbokmenawa kelalen sing Decembrist padha diudhek kanggo kraman dening Mason, lan Herzen iki panganan saka tangan Rothschild. ))
      6. frog
        frog 5 Mei 2020 13:37
        0
        Kita pengin turu ... Lan kita ora bisa lolos
        Saka ngelak turu lan ngelak kanggo ngadili kabeh wong ...
        Ah, para Decembrist!.. Aja nggugah Herzen!..
        Sampeyan ora bisa tangi wong ing Rusia.
      7. MVG
        MVG 10 Mei 2020 19:23
        0
        Aku bakal dadi ora populer ing kene, nanging aku ora bisa mangsuli: Herzen, lan Chernyshevsky, Belinsky lan liya-liyane sing kita sinau ing sekolah minangka pejuang "progresif" kanggo "kebebasan" rakyat minangka agen pengaruh biasa. saka elit finansial wektu iku, uga V.I. Lenin ing wektu iku. Mesthi, seneng cenderung seneng. Wong apik ora nganjurake revolusi. Nggawe dhuwit kanggo propaganda kerusuhan (getih manungsa) minangka ukuran paling dhuwur saka kejahatan
    2. Sipil
      Sipil 4 Mei 2020 06:52
      + 16
      Kanggo ngiyanati ing wektu, iki ora ngiyanati - iki kanggo foresee (s).
      1. Keong N9
        Keong N9 4 Mei 2020 07:41
        +5
        Kanggo miwiti, tenan, apa sing dadi "seditious kanggo panguwasa" ing transfer gerah saka Mikhalkov? A-Ora apa-apa! Kabeh ana kaya biasane: setengah diwenehi soko "ala", nanging ora jelas apa, keluhan babagan kasunyatan sing kabeh ora kaya sing dikarepake, sing kudu disalahake - "mesthi wae, kita kabeh kudu disalahake. ing wiwitan", nanging ana wong liya sing salah .... Sapa iki "wong"? Ora ana sing ngerti, nanging dheweke ana lan "ngresiki negara" lan kanthi semangat sing padha. Siji-sijine perkara sing bisa dianggep minangka hasutan yaiku ujare "kabebasan wis ilang, lan" ora ana kamardikan "teka ing panggonane" lan "wong sing ndandosi negara" - iku kabeh. Pendapatku akeh banget kene ing VO padha nulis bab iki ora pati penting, program sycophant Mikhalkov kang akhir-akhir iki ... Ana sing perlu kanggo ningkataké iku, ing cara iki, kaya, katon, iku "dijupuk" saka udhara (sanajan nyatane, iku mung dipindhah menyang non- wektu rating amarga kelangan pamirsa, lan ora amarga hasutan)! tegese presenter ngomong babagan sing relevan ing program iki! Bali menyang layar lan nonton! Mratelakake panemume, penulis "Besogon" entuk. mendem, dadi kuwat kanggo kuwi ombone sing wong mandheg nonton program, kajaba monarkis utamané wangkal - apologists kanggo "Rusia sing kita wis ilang"... Dadi padha di-push program menyang wektu non-rating, lan Nikitushka paling kamungkinan ngerti iki. ing advance lan khusus ing program pungkasan rada ditambahi orane katrangan kanggo "kritik".Nanging saiki ana alesan kanggo wong kanggo nggawe sawetara gangguan-katon- Aku, banget, "kanggo sampeyan" lan kaya "marang"! Nonton acaraku! Mratelakake panemume: kanthi "skandal" sing entheng kaya ngono, Nikitushka pengin ngolehake "rating" lan mung, dheweke ngerti ing kene, dheweke rumangsa ana sing "nyiapake" kanggo ngganti ing Kremlin, mula dheweke nyebarake jerami cilik kanggo awake dhewe. , mung ing kasus, nanging banjur kakehan didilat sawetara. Saiki, babagan teori konspirasi - "sapa sing nutupi (transfer) transfer" - jawabane: sing duwe saluran sing disiarkan Mikhalkov, apa dheweke pancen bodho lan ora ngerti sapa sing duwe saluran iki? Yen dheweke ora ngerti, banjur supaya dheweke nonton program Navalny, ing ngendi dheweke ngunyah kanthi rinci sing nduweni media ing Rusia, sapa wong iki, lan apa sing bisa diarepake saka wong iki. Bener, ora ana "Besogon" lan petunjuk tipis "konspirasi" sing dibutuhake, yen ana wong sing kudu ngerti sapa sing ana ing Rusia modern lan sing pancene duwe "ing kanthong, deleng Lyosha - dheweke" wis kabeh ditata ing "rak" - aja ilang. Aja seneng Leshenka "ala-ala"? Mesthi, sampeyan ora seneng, supaya katon ing "pria alus" Nikitushka karo muter mripat ing topik "teori konspirasi"...
        1. Viktor Lyutvin
          Viktor Lyutvin 4 Mei 2020 09:00
          +6
          Ya, dheweke minangka oportunis khas, dheweke bakal urip ing pemerintahan apa wae. Lan ya, dheweke wis sawetara views ing Internet, nang endi wae watara 500 ewu, lan saiki video pungkasan wis liwat 2 yuta views.
          1. 5-9
            5-9 4 Mei 2020 16:46
            +3
            Metu saka simulacrum ..... Mikhalkov berjuang kanggo ndeleng ing YouTube ... iku ridiculous wis ing swara. Nikita minangka kaliber utama, dheweke ora nembak ing shkolota
        2. 30 ing
          30 ing 4 Mei 2020 09:02
          +5
          Kutipan: Keong N9
          Bener, ora ana "Besogon" lan sawetara petunjuk "konspirasi" sing dibutuhake, yen ana wong sing kudu ngerti sapa sing ana ing Rusia modern lan sing pancene duwe "ing kanthong, deleng Lyosha - dheweke" wis kabeh ditata ing -rak"-aja kesasar.

          Apa sampeyan tenggelam kanggo akeh? Khodorkovsky lan co!?
          1. DEDPIKHTO
            DEDPIKHTO 4 Mei 2020 09:58
            0
            Kutipan: 30 vis
            Kutipan: Keong N9
            Bener, ora ana "Besogon" lan sawetara petunjuk "konspirasi" sing dibutuhake, yen ana wong sing kudu ngerti sapa sing ana ing Rusia modern lan sing pancene duwe "ing kanthong, deleng Lyosha - dheweke" wis kabeh ditata ing -rak"-aja kesasar.

            Apa sampeyan tenggelam kanggo akeh? Khodorkovsky lan co!?

            Inggih, yen dina iki bebener ana ing sisih fasteners, banjur kok duelist Zakharova nggabung dadi shamefully? ngguyu Apa sampeyan bakal pillory Navalny lan Khodorkovsky, utawa ora ana apa-apa kanggo nutupi? nglirik
            1. Kronos
              Kronos 4 Mei 2020 10:26
              -1
              Dheweke dadi siji klompok
              1. DEDPIKHTO
                DEDPIKHTO 4 Mei 2020 10:56
                +2
                Kutipan: Kronos
                Dheweke dadi siji klompok

                Ya, kabeh padha penganut kapitalisme, lan perang kabeh dhemit iki mung bakal ngrusak peraga saka borjuis daya ... Wayahe utama ora kantun, kanggo ngrebut reins ing wektu .. nglirik
            2. Siberia54
              Siberia54 5 Mei 2020 15:35
              0
              Zakharova (utawa sapa wae jenenge), minangka pejabat dhuwur saka Kementerian Luar Negeri, tumindak cukup ...
          2. Silvestr
            Silvestr 4 Mei 2020 10:53
            +7
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan tenggelam kanggo akeh? Khodorkovsky lan co!?

            sampeyan mung mikir wong! Ing bayang-bayang ana pasuryan sing beda-beda, sing ora disangka. Miturut cara, Navalny minangka wakil saka salah sawijining "menara Kremlin" sing bocor bukti kompromi. Iki wis ora-brainer. Apa sampeyan bisa menehi cek, kuitansi lan dokumen liyane kanggo wong sing duwe kekuwatan utawa ngluncurake quadcopter ing omah Medvedev? Iku wektu kanggo mikir lan njelasno karo sirah, lan ora manggon ing panangkaran saka kothak
          3. Lannan Shi
            Lannan Shi 4 Mei 2020 11:44
            +2
            Kutipan: 30 vis
            Apa sampeyan tenggelam kanggo akeh?

            Lan kepiye yen Navalny ujar sesuk yen wong ambegan oksigen lan bumi bunder? Apa sampeyan bakal miwiti mbuktekake manawa iki minangka manipulasi Departemen Luar Negeri? Lan nyatane, kita minangka reptil sing ambegan metana, lan rembulan dipaku ing langit nganggo paku? Masalahe ora akeh lan hodors. Masalahe ana ing struktur masyarakat sing wis dibangun. Lan akeh banget pinter. Dheweke ngapusi bebener. Dheweke bisa uga duwe tujuan sing paling ala, nanging kanggo nggayuh, sampeyan ora perlu ngapusi. Cukup mung kanggo nuduhake kabeh negatif, digawe dening cara, ora kabeh dening Departemen Luar Negeri. Lan malah dening panguwasa wicaksana lan patriotik saka Rusia. Lan kanggo ngrusak akeh, ora sacara fisik, nanging minangka fenomena ing politik, cukup mung kanggo ngilangi kekurangan kasebut. Lan yen ana sing ora pengin iki, mula bisa uga wong iki sing kudu disalahake, dudu Departemen Luar Negeri?
            Umumé, nyalahake pangilon kanggo kekurangan fisiognomi dudu posisi sing paling cerdas.
            1. Golovan Jack
              Golovan Jack 4 Mei 2020 11:50
              -3
              Quote: Lannan Shi
              nyalahke pangilon kanggo shortcomings saka physiognomy Panjenengan, posisi ora pinter

              Navalny iku bengkok pangilon. Sawetara wong seneng ndeleng, amarga lengkungan pangilon iki bisa mbenerake "kekurangan fisiognomi" ya
              1. Lannan Shi
                Lannan Shi 4 Mei 2020 12:24
                +8
                Dadi aku ora mangsuli sampeyan. Lan aku ora bakal terus. Lan ora amarga sampeyan nyebut pikirane luar biasa pinter, iku, ing umum, strictly ngelawan. Aku mung slacking. Nanging dina iki aku repot-repot karo kembang, pupuk, meneh, kecepitanku wis rada mumet, aku bakal mangsuli sepisan.
                Kutipan: Golovan Jack
                Navalny minangka pangilon sing bengkok.

                Aku mbaleni. Nefig manthuk ing pangilon. Lan pasuryan isih, ya, kurva padha gumun. Loro conto prasaja. Saka pra-krisis lan krisis. Rusia. Nuduhake GDP donya - 2%. Nuduhake ing pamilik yacht ndhuwur - 20%. KryzYs. Hasil Nornickel 2019. Beban operasi - 224 yard, penghasilan net - 191 yard. Sing. Mung kanthi biaya penghasilan, mung taun kepungkur, kantor iki bisa kerja meh setaun ing mode biasa tanpa entuk dhuwit saka dodolan. Nanging, ing dhaptar sing kena pengaruh korona. Lan sampeyan kudu nyedhiakke akeh dhuwit saka budget kanggo shareholders apes. Kepiye Potanin tanpa penghasilan dolar? Bakal tambah parah... Gangguan... Urgent-urgent kanggo nylametake wong miskin.
                ya wis. Pasuryane bengkok. Kapentingan negara diijolake kanggo kepentingane Potanin. Lan ing crookedness iki pasuryan, lan kabeh akeh saka werni bumi bakal ngidoni. Lan sampeyan nindakake. Dadi drown ing nimbali saka apes Potanin Deripaskas lan Abramovichs mati keluwen. Sawise kabeh, Rusia wis pinasthi tanpa wong-wong mau. Lan tanpa operator gabungan, dokter lan tukang roti, bakal gampang urip.
                Dixi.
                1. Golovan Jack
                  Golovan Jack 4 Mei 2020 12:36
                  -9
                  Quote: Lannan Shi
                  Lan sampeyan nindakake. Dadi tenggelam ing pertahanan Potanin Deripaskas lan Abramovich sing mati keluwen

                  Lucu. Tuduhake ngendi aku "klelep" kanggo iki. subyek ya

                  Quote: Lannan Shi
                  Dadi aku ora mangsuli sampeyan. Lan aku ora bakal terus. Lan ora amarga sampeyan nyebut pikirane luar biasa pinter, iku, ing umum, strictly ngelawan. Aku mung slacking. Nanging dina iki aku repot-repot karo kembang, pupuk, maneh, jijik iki rada dulled

                  Rudeness, deushka, minangka tandha posisi sing ringkih. Panjenengan, ing kasus iki.

                  Medeni sampeyan nyekel, ya, sampeyan ngerti carane. argumentasi Panjenengan ngluwihi kabeh kritik, njupuk ing paling padha Norilsk Nikel ... uh-uh, nanging apa ngomong karo otomatis winates ... oke, manggon ing sing digunakake kanggo. Sampeyan ora ngganggu aku ya
            2. bangsa
              bangsa 4 Mei 2020 23:55
              +1
              Lan kepiye yen Navalny ujar sesuk yen wong ambegan oksigen lan bumi bunder? Apa sampeyan bakal miwiti mbuktekake manawa iki minangka manipulasi Departemen Luar Negeri?

              ora. Aku bakal ngomong yen dheweke lan wong-wong sing pracaya marang dheweke ora sinau, kanthi gampang, wong. Wong ambegan hawa, oksigen murni bakal "ngobong" paru-paru sampeyan. Lan Bumi kira-kira duwe wangun geoid, iku bal oblate, yen ana sing ora ngerti.
              Lan nyatane. Goroh sing paling mbebayani yaiku goroh sing rada bener. Kanggo keasliane. Saiki, yen aku menehi sampeyan ember madu sing paling sethithik sak sendok guano, apa sampeyan bakal mangan lan memuji? Kajaba iku, "wahyu" tokoh iki asring palsu.
              1. Siberia54
                Siberia54 5 Mei 2020 15:38
                0
                Ing gambar tanpa banyu, katon kaya koper plump
        3. Alexey G
          Alexey G 5 Mei 2020 12:42
          0
          Kanggo kula, monarki-apologist Rusia Mikhalkov luwih apik tinimbang neo-fasis Liberal, sing diomongake Mikhalkov, uga karo campuran Kabbalah! Luwih becik urip ing masyarakat manungsa tinimbang ing masyarakat kediktatoran teknologi lan divisi dadi kasta. Lan aku nonton besogon kanthi seneng banget.
          Nikita minangka intelektual Rusia kanthi oyod bangsawan.
          1. bangsa
            bangsa 19 Mei 2020 13:16
            0
            Siji-sijine pitakon yaiku pabrik sapa sing menehi banyu ...
    3. ROSO 42
      ROSO 42 4 Mei 2020 08:19
      + 10
      Kutipan saka Beaver1982
      N. Mikhalkov kanthi terang-terangan ujar manawa kita kabeh wis samesthine

      Apa ngandika Mikhalkov?
      "Aku ora duwe tugas kanggo nyenyamah utawa nyenyamah sapa wae. Tugasku yaiku kanggo ngerteni…”
      Dadi, minangka asil saka "pertandingan sing terus-terusan", dheweke nemtokake negatif utawa positif saka fenomena iki utawa kasebut (acara) ... LAN EVERYTHING !!!
      Dheweke ora duwe telpon kanggo tumindak, uga cara kanggo ngilangi fenomena utawa panyebab sing nggawe. Iki minangka tribun sing paling umum. Lan ing kasus kita, televisi pribadi, diduweni dening wong tartamtu, mutusake supaya ora ketegangan kanthi nuduhake video sing ora positif kanggo dheweke ... ONLY AND EVERYTHING!!!
      Lan ora perlu kanggo nggawe Zheleznyak metu saka wong, lan malah liyane Lenin ing 1917. Philistine Mikhalkov menehi jotosan langsung. Vanity dheweke nampa tamparan umum ing saluran sing mesthine dikelola negara. Nyeri!!! éling ing cepet sing karo sampeyan, kuwi "gedhe, kuat lan Versatile" tokoh, padha bisa nindakake persis padha karo wong saka antrian kanggo nyimpen.
      Iki minangka tragedi gedhe lan cilik saka wong sing nganggep awake dhewe gedhe lan ora bisa diganti - ing kahanan sing bisa dirasakake sapa sing dadi bos ing omah (sing duwe saluran TV Rossiya 24 ing kanthong ...
      1. volodimer
        volodimer 4 Mei 2020 09:00
        +7
        Ing program-program kasebut, Mikhalkov kadhangkala ngandhani perkara sing bener, nanging iki ora nggawe dheweke dadi "pejuang nglawan sistem." Dheweke minangka salah sawijining katup ing kompor tekanan kaya Partai Komunis Federasi Rusia karo Pakdhe ZYu, Partai Demokrat Liberal lan oposisi liyane, Sobchaks-Navalny, Kasparovs-Nemtsovs ... Aku ora seneng karo rezim sing ana, nanging aku ora bakal njagong ing jejere karakter kasebut. Kanggo gagasan babagan masa depan negara yaiku pengawetan sistem nalika ngganti sawetara kodhok karo liyane, nanging saka rawa dhewe. Lan ya, Nikita ditabuh ing tinsel, mula dheweke bungah, didilat, didilat, lan iki ...
      2. Sergey Samkov
        Sergey Samkov 4 Mei 2020 23:07
        +3
        Miturut pendapat sampeyan, luwih becik nonton Petrosyan lan Vodonaeva kanthi plug silit ing tangane. ora ana pendidikan, program pelatihan, lowongan kerja sing diiklanake, liputan institusi pendidikan sing menehi spesialisasi khusus ... Ing program-crita, mung ana aktor sing dibuwang, pegatan, dirampok .. Nonton televisi kita, siji entuk. kesan sing mung aktor lan Kolya Baksov manggon ing Rusia. ora nganggep acara dhiskusi 60 menit lan liya-liyane minangka program sing ngembangake analytics .. Iki mung fakta lan nyedhot ..
    4. alekseykabanets
      alekseykabanets 4 Mei 2020 08:39
      -1
      Kutipan saka Beaver1982
      N. Mikhalkov kanthi terang-terangan ujar manawa sing nunggu kita kabeh yaiku prospek sing paling nyata lan surem, iki ora diapura. Lan, ora ana teori konspirasi ing kene.

      Aku luwih kasengsem ing pesenan "penyalin utama negara" ing dina iki, sapa sing ana?
      1. KELAS
        KELAS 4 Mei 2020 09:00
        +4
        Aku ora tau nonton saluran Besogon. Lan saiki aku bakal nyoba nemokake masalah iki ing YouTube kanggo nulis kang panemu. Aku ora seneng nyanyi nganggo swarane wong liya.
        1. KELAS
          KELAS 4 Mei 2020 09:56
          + 10
          Dideleng. Kanthi kabeh kepinginan, aku ora bisa mbantah apa wae skripsine.
      2. Altona
        Altona 4 Mei 2020 09:32
        0
        Kutipan saka: aleksejkabanets
        Aku luwih kasengsem ing pesenan "penyalin utama negara" ing dina iki, sapa sing ana?

        -----------------
        Panjenenganipun nepaki urutan imperous, incites gething antarane kelompok sosial. Paling kamungkinan, dheweke makili pejabat keamanan kondisional, mbokmenawa ana kontrak, kaya Solovyov, kanggo PR kanggo polisi utawa pengawal.
      3. Nyrobsky
        Nyrobsky 4 Mei 2020 11:21
        + 14
        Kutipan saka: aleksejkabanets
        Kutipan saka Beaver1982
        N. Mikhalkov ngandika kanthi terang-terangan yen apa sing nunggu kita kabeh minangka prospek sing paling nyata lan surem, iki ora diapura.Lan ora ana teori konspirasi ing kene.

        Aku luwih kasengsem dhawuhe sing saiki dileksanakake dening "penyalin utama negara", sing ana ing mburi?

        Ora, ana sing salah ing kene. Academician Glazyev bubar nyatakake "bebener sing ora nyenengake" lan ngusulake "langkah-langkah sing ora nyenengake babagan transaksi ijol-ijolan manca", sawise para kepala bank, sing dipimpin Nabiullina, nguwuh-uwuh lan njaluk publik supaya akademisi kasebut ditutup. Ing kene, Nikita mbuwang "bata" menyang taman sing padha karo "hops wangi" lan ing sadawane dalan, njupuk reaksi gemeter saka bagean tartamtu saka "beau monde" politik lan finansial, dheweke kasil mateni sawetara "bumblebees shaggy". . Menapa malih, loro Glazyev lan Mikhalkov "ditembak" meh bebarengan, hinting ing "kanthong" lan apa dumunung ing, kang strained wong-wong sing terus-terusan rummaging watara ing (kanthong). Mbokmenawa iki "zhzhzhzhzhzhzh" ora prasaja lan nuduhake yen perjuangan klan ing kuwasa mundhak, amarga padha pindhah menyang injeksi umum.
        1. Altona
          Altona 4 Mei 2020 12:30
          0
          Kutipan: Nyrobsky
          Mbokmenawa iki "zhzhzhzhzhzhzh" ora prasaja lan nuduhake yen perjuangan klan ing kuwasa mundhak, amarga padha pindhah menyang injeksi umum.

          ------------------------
          Umumé, wis jelas katon manawa kita saiki ana ing daya tarik perjuangan kekuwatan internal. Ibu lenga lan lenga gas mandhek dadi pencari nafkah, mulane raja-raja hidrokarbon padha banget weakened financial minangka asil saka iki, minangka subyek saka kakuwasan politik, daya diunekake. Pejabat keamanan kondisional nyadari yen Rosneft lan Gazprom ora bakal bisa menehi panganan maneh, mula sektor finansial kudu dibuwang, ing ngendi dhuwit kasebut bisa didhelikake ing ngisor tong minyak. Kabeh wis prasaja ing kene, kaya ing dalan gop-stop "-apa sampeyan duwe dhuwit? -Ora! -Nanging yen aku nemokake?".
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 4 Mei 2020 12:43
            +2
            Kutipan saka Altona
            Ibu lenga lan lenga gas mandhek dadi pencari nafkah, mulane raja-raja hidrokarbon padha banget weakened financial minangka asil saka iki, minangka subyek saka kakuwasan politik, daya diunekake.

            Ana bab iku. Silushka lunga, lan dheweke pengin mangan kaya sadurunge ing telung tenggorokan, nanging ana wong, kanthi transfer besgonnyh lan saran ekonomi, munggah ing tenggorokan kaya balung lan nglanggar garis tertib mbangun rencana muddy kanggo pangembangan dana saka NWF. Mesthine pembuat film lan akademisi ora dadi kanca sing mandiri lan giat, nanging makili bagean liyane sing ora setuju karo carane bagean iki pengin nguwasani babos. Nanging trik kasebut bakal dikuasai kanthi cara apa wae, yen ora dening wong-wong mau, banjur wong liya.
        2. AEF
          AEF 4 Mei 2020 21:23
          +1
          Inggih, iku perlu kanggo piye wae nimbulaké "squeals saka konco layar", konco kang ndhelikake saka "pengungkit rahasia saka daya", ndhelikake saka publisitas. Kanthi cara iki, padha wiwit "nyopir gendéra". Ketoke kabeh mlaku miturut HPP.
          1. Nyrobsky
            Nyrobsky 4 Mei 2020 21:26
            +3
            Kutipan saka AEF
            Kanthi cara iki, padha wiwit "nyopir gendéra". Ketoke kabeh mlaku miturut HPP.

            Bisa. ya
            1. AEF
              AEF 4 Mei 2020 23:08
              -1
              Sing ora jelas mung (mungkin ora mung kanggo aku) sing apa.
              Ing rapat-rapat online anyar sing ditampilake, VVPutin narik kawigaten babagan kegagalan netepi pesenan VVPutin kanggo ngilangi akibat saka bencana alam sing kedadeyan ing Wilayah Krasnodar, ing Wilayah Irkutsk, ing Primorye sawetara taun kepungkur. Ing kono akeh korban properti, kreteg, dalan, bangunan omah lan infrastruktur liyane rusak.
              Dadi, nalika ditakoni dening VVPutin kenapa akibat saka kedadeyan alam kasebut durung diilangi, Gubernur Primorsky ngeluh babagan kekurangan utawa kekurangan dhuwit .....
              Kanggo kang Mentri Keuangan Siluanov supaya, veiledly, diarani miturut omongane uwong lack dikarepake kanggo dana amarga "dheweke dhewe ora bisa Master wong" lan omong kosong liyane babagan sawetara jenis utang. VVPutin njupuk jawaban kasebut kanthi regane.
              Amarga dheweke ngarahake jawaban iki minangka celaan marang "pengadu" dhewe - marang gubernur kasebut. Lan dheweke kepeksa nutup, amarga dheweke ora, ora pengin, ing ngarepe kabeh negara, ngomong yen dhuwit sing diparengake kanggo mbiayai penghapusan akibat saka bencana alam tekan pemain lokal liwat sawetara bank perantara sing "twist. " wong-wong mau kanggo nampa " navara " lan pindhah menyang " pemain " ing pungkasan taun, nalika padha ora bisa digunakake maneh. Kanggo subkontraktor ora bisa kanggo "tembung pakurmatan" nalika ora ana prepayment, etc. Lan iki kedadeyan kanthi disetujoni saka Kementerian Keuangan ing kabeh kasus. Amarga aku ora bakal percaya yen Kementerian Keuangan ora ngerti babagan "peredaran dhuwit" iki.
              Inggih, kepiye carane iki bisa ditindakake miturut kabijakan VVPutin saiki (wis sepuluh taun) kanggo nguatake kontrol finansial, utamane sawise "pendaratan suap Menteri Pembangunan Ekonomi Padlyukaev (Ulyukaev)". Kanthi cara sing padha, implementasine kabeh program Negara sing diumumake dening VVPutin disabotase. Ing ngisor iki mung siji-sijine conto pribadi (kontrol manual) dening Putin, nalika dheweke dipeksa mbusak sawetara oligarki sekutu sing nyolong 8 milyar. rubles kanggo construction saka fasilitas Olympic ing Sochi.
              Ya, kanthi perhatian banget saka VVPutin banjur menyang konstruksi kanggo Olimpiade, angel nyolong lan ora bisa miwiti "nggulung dhuwit Olimpiade" amarga jadwal sing ketat kanggo tenggat wektu kanggo pangiriman obyek kanthi tepat. .
              Nanging banjur VVPutin kudu "nggali luwih jero" supaya bisa mbukak kabeh sistem manipulasi keuangan ing mburi layar.
              Contone, conto liyane babagan topik iki yaiku kosmodrom Vostochny. Lan uga .... stadion ing St. Petersburg (Zenith Arena, misale jek), sing "munggah ing rega" kaping pirang-pirang sajrone proses konstruksi.
              Ana cukup conto "kekacoan finansial" kanggo GDP kanggo mikir babagan "efisiensi sistem."
              Ora jelas apa sing ngalangi dheweke?
      4. Alexey G
        Alexey G 5 Mei 2020 12:45
        0
        Kok copyist? Sapa sing disalin?
    5. ZAV69
      ZAV69 4 Mei 2020 09:44
      -2
      Dadi iki ngandika malah sadurunge Mikhalkov, utawa rodo maringi tulodho. Kripik, kontrol. Kita bakal teka iki cepet utawa mengko. Ya, kita bakal teka ing kana, nimbang yen kita wis teka. Mung kontrol liwat segara. Ing bab mung ora ana kontrol.
    6. yowis
      yowis 4 Mei 2020 15:36
      0
      Iki censorship. Sapa sing sensor? Sing jenenge saiki ora dingerteni. Ing taun-taun revolusi proletar diarani "ibukutha donya".
    7. valton
      valton 4 Mei 2020 17:48
      +2
      Kuwatir yen nalika wong-wong kaya "setengah gelas" lan liya-liyane lungguh ing Duma Negara, bakal angel banget kanggo ngganti apa wae ing negara kasebut kanthi luwih apik!
    8. GAF
      GAF 5 Mei 2020 10:09
      +1
      Kutipan saka Beaver1982
      N. Mikhalkov kanthi terang-terangan ngandika

      Nikita ngojok-ojoki ula, lan cacahe ana ing Mesir pepeteng.
      1. berang-berang1982
        berang-berang1982 5 Mei 2020 11:09
        +2
        Kutipan saka G.A.F.
        Nikita ngojok-ojoki ula, lan cacahe ana ing Mesir pepeteng.

        Jenenge legiun
    9. yowis
      yowis 6 Mei 2020 23:25
      +1
      Kutipan saka Beaver1982
      prospek sing paling nyata lan surem

      Apa sampeyan milih iki? Apa iki dijamin dening Konstitusi?
  2. Pimpinan saka Redskins
    Pimpinan saka Redskins 4 Mei 2020 06:37
    +1
    Mung sepisan, cukup suwe, aku mutusake kanggo nonton program iki lan, kanthi cepet, aku ngerti - "dudu aku" ...
    Aku setuju yen presentation saka informasi ana aneh ... Umumé, aku duwe wektu hard kanggo mbayangno sing nonton "besogona". Kanca-kanca cedhakku mesthi ora.
    1. tukang kode
      tukang kode 4 Mei 2020 06:42
      + 29
      Umume, aku duwe ide ala sing nonton "besogon". Kanca-kanca cedhakku mesthi ora.
      Udakara 2,5 yuta tampilan ing YouTube. Objectively, cukup nomer nyengsemaken.
      1. yuliatreb
        yuliatreb 4 Mei 2020 07:42
        +2
        Dadi sawise iklan kaya ngono, kepiye ora katon, sampeyan ngerti, woh-wohan sing dilarang nggawe napsu.
    2. ROSO 42
      ROSO 42 4 Mei 2020 08:28
      + 17
      Quote: Pemimpin Redskins
      Umume aku angel mbayangake sapa sing nonton "besogon". Kanca-kanca cedhakku mesthi ora.

      Bisa mbayangno, aku ora ngerti sapa wae sing nonton saluran Rusia 24 lan nonton release Besogon. Saluran televisi (umum rong puluh) wis dadi operator pariwara, kawulo sing ora adil lan acara televisi sing ala, ing ngendi dheweke ngupayakake umbah-umbah kotor ing ngarepe penonton utawa "stun" karo sampah, humor datar ing tingkat njlentrehake fisiologi manungsa. Ana program apik sing kapisah ing saluran sing beda-beda, nanging cukup langka lan film animasi lan film ing jaman Soviet.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 4 Mei 2020 08:44
      -3
      Quote: Pemimpin Redskins
      Umume aku angel mbayangake sapa sing nonton "besogon". Kanca-kanca cedhakku mesthi ora.

      Ing wiwitan taun 2000-an, dheweke nyanyi pujian, nanging saiki dheweke wis ngiwa lan wiwit nyalahake. Piye wae ora lanang.
    4. Altona
      Altona 4 Mei 2020 09:34
      +4
      Quote: Pemimpin Redskins
      Aku setuju yen presentasi informasi ana sing aneh ...

      -------------------------------
      Pangiriman biasane ana, lunyu lan streamline karo ngempet "kepiye bisa urip tanpa burgomaster saiki?".
  3. Pakdhe Lee
    Pakdhe Lee 4 Mei 2020 06:38
    +8
    aja menehi pitutur kanggo mikir lan mbandhingake, nalar lan mangu-mangu.
    Nanging iki persis apa sing diarani Mikhalkov!
  4. U-58
    U-58 4 Mei 2020 06:57
    + 37
    Lan iki dudu Zyuganov, dudu Grudinin.
    Iki "mung" Mikhalkov. Kula. Saka bunderan banget cedhak karo daya, kanggo trough.
    Lan reaksi kasebut. Kanggo karusakan.
    Pitakonan:
    Lan apa sing bakal kelakon yen oposisi nyata saka pasukan nasional-patriotik pengin ngumumake jabatane?
    Apa lan pinten bakal sukses?
    Pira akun sing bakal ana ing bank asing?
    Pira kilogram emas sing bakal ditemokake?
    Pira pirang-pirang kasus pidana babagan "pahala lawas" sing bakal muncul utawa diwiwiti?
    Jawaban kanggo pitakonan retorika Mikhalkov yaiku: negara ana ing kanthong sampeyan. Nanging ora wong ...
    1. tihonmarine
      tihonmarine 4 Mei 2020 08:45
      -5
      Kutipan: U-58
      Jawaban kanggo pitakonan retorika Mikhalkov yaiku: negara ana ing kanthong sampeyan. Nanging ora wong ...

      Mung weathervane.
    2. 30 ing
      30 ing 4 Mei 2020 09:06
      +3
      Kutipan: U-58
      Lan iki dudu Zyuganov, dudu Grudinin.

      Lan ngendi iki "komunis", njupuk strawberries ...? Utawa padha wedi nulis banding kanggo wong lan program, nerbitaké ing YouTube ???? Dadi lik Dusya saka lawang sabanjure bisa menehi saran, lan iki lungguh ing cache ???
      1. U-58
        U-58 4 Mei 2020 11:29
        +1
        Nanging aku ora nulis babagan Zyuganov komunis lan ora babagan Grudinin non-partai.
        Aku nulis babagan kahanan nalika perlu kanggo nyebut posisi tartamtu lan babagan reaksi panguwasa babagan iki.
        1. 30 ing
          30 ing 4 Mei 2020 13:34
          -2
          Kutipan: U-58
          Nanging aku ora nulis babagan Zyuganov komunis lan ora babagan Grudinin non-partai.
          Aku nulis babagan kahanan nalika perlu kanggo nyebut posisi tartamtu lan babagan reaksi panguwasa babagan iki.

          Lha , ayo padha medharake apa sing didhelikake .. Pemimpinmu .. Nanging sapa ? Podvalny lan Khodorkovsky karo Garry Kasparov lan co!
          1. U-58
            U-58 4 Mei 2020 16:18
            +2
            Sampeyan, dhuh, wis munggah pangkat ikiral kene, lan sampeyan melu provokasi minangka kopral ....
            1. 30 ing
              30 ing 4 Mei 2020 21:42
              +3
              Kutipan: U-58
              Sampeyan, dhuh, wis munggah pangkat ikiral kene, lan sampeyan melu provokasi minangka kopral ....

              Repot-repot nggawa provokasi ing statementku ... sayang ... Bebener iku tansah ora nyenengake Wektu iki ... Lan kok goyangake hawa kanggo pinten muspra ... Apa ndhelikake, ndhelikake .. Ora, ngomong langsung - "Aku program ing transformasi saka Rusia ... Monsieur Shishkin, utawa Ogurtsov "- ing pungkasan akeh, Kasparov ... Yen ora, iku dadi metu kaya tram boor surreptitiously ngusapi tangan ing mburi a wong ngadeg ing ngarep, utawa nyebul irung ing mburi lan marem ...
  5. Deck
    Deck 4 Mei 2020 06:58
    -21
    Kutipan saka codetalker
    Umume, aku duwe ide ala sing nonton "besogon". Kanca-kanca cedhakku mesthi ora.
    Udakara 2,5 yuta tampilan ing YouTube. Objectively, cukup jumlah nyengsemaken.


    2.5 yuta wong "aneh" saka 140 yuta normal. Ora ala, jujur. Masyarakat sing meh sehat.
    1. tukang servis.
      tukang servis. 4 Mei 2020 07:33
      +8
      Kepiye carane mriksa normalitas? Ana sing bakal ngomong yen 2.5 yuta normal lan 140 ora normal. Sapa sing bener?
      1. ROSO 42
        ROSO 42 4 Mei 2020 08:31
        + 14
        Quote: tukang servis.
        Kepiye carane mriksa normalitas? Ana sing bakal ngomong yen 2.5 yuta normal lan 140 ora normal. Sapa sing bener?

        Aku bakal cedhak karo bebener yen aku ngomong yen YuoTube ing Rusia ora kasedhiya kanggo saben warga. Lan 2 tampilan minangka angka sing dhuwur banget.
        1. Deck
          Deck 4 Mei 2020 11:22
          -6
          Inggih, "aneh" padha gelo. Nanging muspra! Yen luwih cedhak karo bebener, banjur "besogon" kanthi 378 pelanggan minangka bug dibandhingake saluran "Masha lan Bear" kanthi 000 yuta pelanggan lan 29.2 milyar tampilan. Ditresnani ing VO "Aleksey Navalny" - 23.8 yuta pelanggan lan 3.6 yuta tampilan. Tegese, masyarakat menehi pambiji marang pakaryane guru kang kinurmatan ngguyu
  6. BLADFROST
    BLADFROST 4 Mei 2020 06:58
    + 28
    Inggih, Nikita Sergeevich! Kanggo wektu sing suwe, Gref sektarian iki kudu ditampilake kanggo kabeh wong.
    1. Keong N9
      Keong N9 4 Mei 2020 10:17
      -2
      ya. Kaping pisanan, Sberbank dijupuk saka Gref (uga, carane "dijupuk" - kaya pamaréntah "tuku metu") Sberbank, saiki "denunciator" Mikhalkov "tangi" ... soko "mangu samar nyiksa kula" ... Kaya - iku "Wah - Wah, ora sembarangan ......
      1. 30 ing
        30 ing 4 Mei 2020 13:36
        0
        Kutipan: Keong N9
        Kaping pisanan, Sberbank dijupuk saka Gref (uga, carane "dijupuk" - kaya pamaréntah "tuku metu") Sberbank, saiki "denunciator" Mikhalkov "tangi" ... soko "mangu samar nyiksa kula" ... Kaya - iku "Wah - Wah, ora sembarangan ......

        Dadi iki apik utawa ala? Awakmu ora mendung... wassat pendapat ... Utawa ora ana pendapat, nanging ana perang karo abang !
    2. ROSO 42
      ROSO 42 4 Mei 2020 11:01
      +9
      Kutipan saka BLADFROST
      Inggih, Nikita Sergeevich! Kanggo wektu sing suwe, Gref sektarian iki kudu ditampilake kanggo kabeh wong.

      Aku bakal mangsuli sampeyan mung amarga sampeyan mbokmenawa ora ngelingi yen Gref ngandika tembung iki ing 2012 ing SPIEF:

      Lan kanca apik Nikita, sing ngrilis dokumenter "Tanah Manca" lan "Tanah Dhewe" ing taun 2013, bisa uga wis ngerti babagan iki, nanging mung ngomong ing taun 2020 ...
      Kanggo ahli Matvienko, dheweke kacathet amarga kapinteran dheweke dadi "walikota" St. Petersburg ...
      Sampeyan ngerti kanthi bener, Nikita Sergeevich dadi luwih wani Zyuganov padha, sing mung lungguh lan "pees ing popok" nalika perlu kanggo nggawe video lan program kuwi ing "topik tartamtu".
      Sampeyan diarani wong sing apik, nanging apa sing wis owah sawise dipindhah? Mbok, sawise njupuk program saka udhara, panguwasa ora pengin nggawe iku cetha kanggo pirsawan sudhut sing ora duwe Internet, PC, ora pindhah menyang forum ekonomi, sing ana lan manifestation saka fungsi managerial, wis digambari malah sing diajeni, "dipakani, disandangi ya dikaruniai elus-elus pangeran"...
      Mungkin kita ana ing ambang owah-owahan radikal ing negara kasebut.
  7. anjey
    anjey 4 Mei 2020 07:04
    +3
    Rusia kudu mandhiri lan merdika, duwe dalan lan papan dhewe ing jagad iki, lan yen pamrentahan negara wis didigital, luwih akeh babagan kontrol internal marang pejabat lan bisnis, kene aku karo tangan loro. Nanging Mikhalkov smoothed wayahe iki lan tetep meneng, nerjemahake kabeh ing negatif saka World Global Digital Control System. Apa ora asu dikubur kene???
    Pejabat lan pengusaha Rusia luwih wedi karo chipization lan kontrol digital tinimbang wong biasa, mula transfer Mikhalkov pancen ambigu.
    1. Keong N9
      Keong N9 4 Mei 2020 08:09
      -4
      Nanging Mikhalkov smoothed wayahe iki lan tetep meneng, nerjemahake kabeh menyang negatif saka World Global Digital Control System. Apa ora asu dikubur kene ???

      Ya, "dikubur" ing kene - ana ing Kulon, ujare, bakal ana "anti-manungsa ala, kanggo kantong dhuwit, ngubengi wong, digitalisasi sing ora ana sing butuh kajaba panguwasa", lan ing Rusia bakal ana. dadi "padhang, diparingi Gusti Allah, nggawa kabecikan, perlu kanggo kabeh wong, patriotik, dadi tresna lan cedhak, digitalisasi.
      1. anjey
        anjey 4 Mei 2020 08:16
        +2
        Sampeyan ketoke marang negara ngontrol kabeh aliran financial ing negara, lan iku bakal becik ing luar negeri, pracaya kula, sing ora duwe apa-apa kanggo ndhelikake lan nindakake operasi dubious gedhe ing pasar financial, kang wis boten sumelang ing bab, lan ora ana. wong bener-bener bebas a priori, wong kita tansah gumantung ing wong utawa soko. Merdika iku khayalan.
        1. Keong N9
          Keong N9 4 Mei 2020 08:19
          +1
          Ya, aku nglawan "kerah nganggo tali". Apa sampeyan seneng? Ketoke sampeyan durung nonton film "Musuh Negara"? Nanging iki "Hollywood" kanthi akhir sing seneng, lan kasunyatane luwih peteng.
        2. NDR-791
          NDR-791 4 Mei 2020 08:40
          -1
          Sampeyan ketoke nentang negara sing ngontrol kabeh aliran finansial ing negara kasebut, lan luwih becik ing luar negeri
          Apa sampeyan wis ndeleng kewan sing dicelupake? Inggih, paling sapi karo tag ing kuping? Apa sampeyan tau mikir kenapa sapi duwe tag, nanging pangon ora? Miturut cara, Kripik modern bisa disuntikake karo inokulasi prasaja ... Cah ayu! Lan sampeyan wis ditemtokake "ing ngendi perlu." Soko kanggo vaksinasi saka kabeh klelep kabeh babak taun. Lan sing ora njupuk ROOT, padha wis disebut "crossbows".
          1. 30 ing
            30 ing 4 Mei 2020 13:48
            0
            Kutipan: NDR-791
            Apa sampeyan wis ndeleng kewan sing dicelupake?

            Aku duwe asu kripik.. Terus piye? Sapa sing bisa mimpin wong-wong mau??? Lan aku ngguyu karo wong-wong sing nyoba mimpin dheweke !!!! Kaya paspor, ya. Chip serves kanggo identifikasi .. A passport ora perlu .. Ing cilik saka asu, pedigree, pemilik iku pemilik .. Iku mokal kanggo palsu, nyolong. Kowe wedi iki?? Sampeyan ora bisa nyolong, palsu dokumen.
            1. NDR-791
              NDR-791 4 Mei 2020 13:57
              -4
              Apa aku nyebutake kepemimpinan dening wong?
              1. 30 ing
                30 ing 4 Mei 2020 14:00
                +1
                "Lho, paling ora sapi sing kupinge duwe tag? Apa sampeyan ora duwe pitakon kenapa sapi duwe tag, nanging pangon ora?" --- Omonganmu? Panjenengan. Apa tembung sampeyan?
                Kutipan: NDR-791
                Apa aku nyebutake kepemimpinan dening wong?
                Distorting ora prayoga!
                1. Komentar wis dibusak.
            2. anjey
              anjey 4 Mei 2020 19:17
              +2
              Akeh sing mung kuwatir babagan kontrol Gelembung Kebebasan Keuntungan. Wong sing rata-rata cilik lan taat hukum, dheweke wis suwe lan tansah ana ing sangisore negara, lan luwih-luwih saiki ing jaman Internet-digital iki. pajak, silihan, transaksi tundhuk registrasi negara, jaringan sosial lan TD lan TP.
        3. AA17
          AA17 4 Mei 2020 08:56
          + 12
          "Kebebasan iku khayalan." Aku setuju karo tembung sampeyan. Ngomong ing asas, padha nyoba kanggo instill ing kita: "Liberalisme (saka Latin liberalis - free) nyatakake hak-hak lan kamardikan saben wong minangka nilai paling dhuwur." Nanging nyatane, Liberalisme minangka ideologi minangka goroh, goroh, sinis. Tembung "pasar" ndhelikake dominasi kaku saka sawetara perusahaan tartamtu (ing wilayah, ing negara, ing donya), ing tembung "kabebasan konsumsi" beban utang seumur hidup saka mayoritas populasi (wilayah). , negara, donya) masked dening klompok cilik saka pamilik babu financial, istilah "toleransi nutupi munggah pilihan seksual perverted saka masyarakat cilik wong (LGBT). Liberalisme minangka ideologi kanggo nggayuh dominasi minoritas marang mayoritas.
        4. IS-80_RVGK2
          IS-80_RVGK2 4 Mei 2020 11:17
          +7
          Ing kene pitakonan utama yaiku sapa sing duwe negara iki. Lan belongs utamane kanggo ibukutha gedhe, sing nemtokake vektor gerakan. Lan luwih akeh kesempatan kanggo ngontrol sampeyan, luwih elek kanggo sampeyan, amarga ora tumindak kanggo kepentingan sampeyan.
          1. sedan
            sedan 4 Mei 2020 17:29
            -1
            Lan kagolong utamane kanggo ibukutha gedhe, ...

            Ora Rusia lan malah internasional.
            1. IS-80_RVGK2
              IS-80_RVGK2 5 Mei 2020 10:43
              -1
              Reptilians saka Nibiru?
      2. KELAS
        KELAS 4 Mei 2020 11:35
        +4
        Kutipan: Keong N9
        Ya, "dikubur" ing kene - ana ing Kulon, ujare, bakal ana "anti-manungsa ala, kanggo kantong dhuwit, ngubengi wong, digitalisasi sing ora ana sing butuh kajaba panguwasa", lan ing Rusia bakal ana. dadi "padhang, diparingi Gusti Allah, nggawa kabecikan, perlu kanggo kabeh wong, patriotik, dadi tresna lan cedhak, digitalisasi.

        Kepiye sampeyan ngerti pesen utama transmisi kasebut? Kayane sampeyan durung nonton kabeh!
    2. ROSO 42
      ROSO 42 4 Mei 2020 08:37
      +1
      Kutipan saka anjey
      Pejabat lan pengusaha Rusia luwih wedi karo chipization lan kontrol digital tinimbang wong biasa ...

      wassat Lan padha uga wedi pensiun ing 65, taxing celengan liwat 1 rubles, Rising prices kanggo bensin lan sembako, nransfer dhuwit kanggo perusahaan lepas pantai, overruns biaya, Revelations Navalny, subway nitih, asu tanpa muzzles, lan wong beda-beda sing nglanggar regime saka "isolasi dhewe" ... aran
      Dadi aku kepengin weruh sapa ing Rusia sing bakal ngontrol dheweke?
  8. kartalovkolya
    kartalovkolya 4 Mei 2020 07:04
    + 16
    Bebener babagan sampeyan lan urusan sampeyan, oh, kepiye dheweke ora seneng karo sing ana ing "palung pakan"! Apa sampeyan tau nyoba ngusir babi saka palung? Sampeyan ora bisa nindakake tanpa klub apik! Mikhalkov, kanthi "Besogon" kaya tes lakmus, langsung nyelehake kabeh wong lan kabeh ing panggonane, lan saiki misale jek, miturut "lolong liberal" iki, reresik "stable Augean" mung cedhak! Mikhalkov ora nindakake apa-apa!
    1. ROSO 42
      ROSO 42 4 Mei 2020 08:38
      +5
      Kutipan saka: kartalovkolya
      Apa sampeyan tau nyoba ngusir babi saka palung? Sampeyan ora bisa nindakake tanpa klub apik!

      Aku nyoba ... Sampeyan ora bisa ngusir sawetara babi saka palung karo klub.
    2. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 4 Mei 2020 11:20
      0
      Aha ngresiki parasit siji dening parasit liyane. Apa sing dikarepake saka iki? Iku ora kanggo kapentingan sampeyan.
  9. Angrybeard
    Angrybeard 4 Mei 2020 07:06
    + 12
    Iku kabeh babagan konteks. Omong kosong pantes Ren TV digawa lan Pimenov mung saiki, babagan Gates, nanging ing konteks konspirasi saka "wong" marang "kita". Lan banjur dadi metu "penjaga" diuripake. Masalahe yaiku para pengawal ora njaga peradaban Rusia, nanging chimera sing ora sregep .. sing ringkih, ora pantes kanggo wong Rusia, struktur manajemen, kaya-kaya sengaja dibangun saka fitur paling selektif saka kekaisaran Rusia, periode stagnant. watara bangkekan koloni gedhang tartamtu, dibumboni karo saus "unparalleled" lan "topi uncalan" nanging ing kahanan awal 41 taun, lan ing umum, misale jek sing padha isih sinau ing Uni Soviet, nanging ing ngendi iku akeh sing ora nyukupi asale.
  10. amatir
    amatir 4 Mei 2020 07:13
    -9
    Mikhalkov dipuntudhuh minangka "provoking", "lumps kabeh ing siji tumpukan", "distorsi kasunyatan" lan "kutipan metu saka konteks"

    Dheweke lumps kabeh bebarengan. Conjuncturer nasal dipindhah saka feeder, mula dheweke wiwit nesu.
  11. yuliatreb
    yuliatreb 4 Mei 2020 07:14
    + 13
    Jeneng acara TV wiwit entuk makna semantik, wiwitane Nikita Sergeevich nyebul kaya wong liya ing siji pipa, mbokmenawa acara sing kedadeyan ing saubengé nggawe wong sing padhang sing lungguh kanthi tenang ana ing jerone, lan ngenteni ing swiwi. . Lan umume, exorcising setan ing negara kita ora tugas matur nuwun, nalika kabeh sumber daya wis klempakan ing tangané, lan gegaman utama massa karusakan - media.
  12. Irit
    Irit 4 Mei 2020 07:16
    0
    Kita butuh Mikhalkov minangka menteri informasi lan media, supaya panguwasa luwih kerep krungu bebener, supaya bisa ngomong "sepisanan"!
  13. ASAD
    ASAD 4 Mei 2020 07:18
    + 12
    Iku menarik kanggo krungu carane pengawas Solovyov bakal menehi komentar babagan acara iki!
    1. NDR-791
      NDR-791 4 Mei 2020 08:46
      +1
      Dheweke banget ora nggatekake. Sawise kabeh, ana masalah sing luwih penting...Ukraina, umpamane, gagal.
  14. Abrosimov Sergey Olegovich
    Abrosimov Sergey Olegovich 4 Mei 2020 07:24
    +2
    ...jaga, censorship!...dilarang!!...dibuwang saka udhara!!!... Aku nggugah Pasukan Gelap Agung lan iki payback!!!... Wah, iku bisa dingerteni. Nanging, iki mbingungake: apa gunane njupuk program sing dipromosikan saka udhara, nampilake ing "wektu non-rating" lan liya "nyurung" lan malah luwih umum "nendhang" penulis, yen aku, uga sedulurku, bisa katon ing Internet. Kritik sing ngrusak ing koran minangka pariwara sing apik banget, lan malah wong-wong sing krungu babagan pisanan bakal cepet-cepet nggoleki lan nonton program kasebut ing Internet. Saora-orane amarga penasaran. umum, banjur penulis ngomong sing bener !!! Mulane, kabeh luwih perlu kanggo ndeleng siji iki lan kepungkur lan mangsa!!!
    Bengi iki aku mesthi bakal nggoleki program iki ing YouTube. Penasaran tenan dadi luwih ...
    1. Fanur Galiev
      Fanur Galiev 4 Mei 2020 07:58
      +2
      Miturut cara, kedadeyan kaya iki wis kedadeyan. Sawise saperangan taun kepungkur, ing mratelakake panemume, siji uga dijupuk saka udhara. Lan adoh kita lunga. Iku cepet dadi paling viewed ing YouTube kabeh program kang.
  15. parusnik
    parusnik 4 Mei 2020 07:38
    +8
    Ora keduman, Nikita Sergeevich, wah, salah ngomong.. Kedaden.. Ngusapi snot kanca, ngusapi luh.. Bakal rukun.. bakal nelpon simbah maneh kanggo maca crita sadurunge turu.. .
  16. Pengawal giliran
    Pengawal giliran 4 Mei 2020 07:39
    + 15
    Kanggo Gref, sanksi pribadi luwih penting tinimbang sanksi Sberbank ing Crimea. Bapak-bapak wedi banget karo sanksi pribadi.
  17. ROSO 42
    ROSO 42 4 Mei 2020 08:02
    +3
    Sapa sing duwe apa ing kanthonge? Deleng, komentar sing menarik banget saka wong sing ora sopan ("disensor")

    hi
  18. 9 PA
    9 PA 4 Mei 2020 08:10
    -6
    Lan masalah iki babagan B Gates lan chipization massa ?? Ya, dheweke kudu bajingan ing TV ing wektu prima, sawise Igor Prokopenko. Miturut cara, liwat struktur kontrol Mikhalkov, padha maneh munggah menyang kanthong kita ing wangun tax ing reproduksi. Jenenge legiun: Soloviev, Kiselev, Skabeeva, Shein, Zakharov ana, Nikita. Klumpukne wong-wong mau lan ing program kurang ajar kanggo nindakake pikirane abot babagan Ibu Rusia
  19. Svetlan
    Svetlan 4 Mei 2020 08:13
    +2
    Quote: Pemberontak
    Ora, Burkhalter (Burkhalter) _, nanging BUCHHALTER?

    Jeneng sing umum lan ora umum kanthi jeneng Burkhalter. jeneng Swiss.
  20. Brigadir
    Brigadir 4 Mei 2020 08:19
    + 14
    Dheweke mambu kucing sing daginge dipangan, mula dheweke nyoba nyurung Mikhalkov menyang wektu sing ora populer.

    Lan wong ngomong bab chipping yen wong teka karo chip, padha bakal sijine chip iki ing sak panggonan kanggo wong. Klebu aku uga!

    Lan saiki meh ora ana sing percaya karo "galley dayung" lan tembung lan panjaluke.
    Kita ora bakal lali utawa ngapura marang pensiun "reformasi".
    Kepiye carane ora bisa ngapura tutup terus-terusan kanggo "Pinokio sugih" kanthi bentuk nolak kanggo ngenalake dheweke pajak progresif, sing saiki ana ing kabeh negara ing donya, kajaba Rusia.

    Wong-wong ing Rusia wis suwe ngerti sapa "master" iki digunakake.
    Malah Gorbachev ora ana maneh nyebabake permusuhan populer kaya "pendayung" iki.
    1. 72jora72
      72jora72 4 Mei 2020 09:02
      +4
      Lan saiki meh ora ana sing percaya karo "galley dayung" lan tembung lan panjaluke.
      "Rowinger" ing sasi kepungkur, miturut pendapatku, umume "lali" kabeh .......
    2. Siberian
      Siberian 6 Mei 2020 02:02
      0
      Quote: Brigadir
      Lan wong ngomong bab chipping yen wong teka karo chip, padha bakal sijine chip iki ing sak panggonan kanggo wong. Klebu aku uga!

      Sayange, sawise padha ngumumake nggawe "vaksin", akeh sing bakal mlayu menyang "chip" ... Kajaba iku, bakal dadi "kanggo kabecikan, kenyamanan lan keamanan kita" ... kaya Layanan Negara, SNILS, lsp. lsp., lsp. Sisane bakal diperes kanthi ekonomi lan kanthi macem-macem pass QR supaya akeh sing ora bisa urip ... Aku wedi sampeyan ora siram nganggo topi sing isih ana ...
      Penyebab kita, mesthi, bener, nanging pendekatan sistematis dibutuhake ing kene.
  21. nikvic46
    nikvic46 4 Mei 2020 08:40
    -1
    Yen Mikhalkov ora scolded Gates, kabeh bakal rampung sepi. Kabeh kritikus fokus ing iki, lan padha ora Care babagan Gref.
  22. oracle
    oracle 4 Mei 2020 08:40
    +4
    Pranyata kaya ing paribasan: aja kondhang nalika sepi. Sing dadi masalah, ana akeh wong sing duwe kuwasa sing kepengin urip ing gambar lan mirip Amerika Serikat sing ditresnani. Kanggo wong-wong sing dipilih, wong-wong mau makili massa abu-abu, ora dilatih, ora dikontrol, sing kudu dilebokake ing papan sing pantes.
    1. NDR-791
      NDR-791 4 Mei 2020 08:50
      -3
      Ing negara, sikap iki ala. Ing kana, wong akeh bersenjata langsung mlayu menyang dalan. Wis kaping pirang-pirang.
  23. Valery Potapov
    Valery Potapov 4 Mei 2020 08:43
    0
    Ambune wong sing duwe bakat pungkasane entuk ora kanthi ngalahake budak ing kandhang.
    1. Keong N9
      Keong N9 4 Mei 2020 09:04
      +4
      Nalika aku mirsani siaran pisanan, aku mung gumun ing tenderness karo kang ngedika bab struktur daya bener ing "tsarist Rusia", bab carane kabeh wis bener dibangun ana, lan pungkasanipun! Rusia obah ing arah sing bener - kita duwe meh "tsar" ing dhampar, diubengi dening "bunder utama saka penasehat lan kanca cedhak" gumantung ing "pikiran" lan "clerks" - pejabat, saiki tetep mung kanggo " narik munggah", ngajari "ngeculke" kanggo mulang wong mituhu, rajin, ngormati panguwasa, rajin, bali menyang modesty agama, lan sapiturute. Dadi Nikitushka didilat, nyoba ... wanted kanggo njaluk menyang rangking saka bangsawan anyar, lan dudu bangsawan biasa, nanging pilar. Nanging ora bisa ditindakake, reinkarnasi sing bener saka monarki sing bener lan ketat ora ngenteni .... ora ngenteni ...
  24. roket757
    roket757 4 Mei 2020 09:02
    +1
    Sawise kabeh, ora ana sing anyar, ora ana sing ngomong.
    Ing kahanan kaya ngono, yen ana wong sing "nyuwil", mula wong liya butuh. Kekuwatan iku Dhuwit, ing endi wae lan ing kabeh ....
    Golek sing entuk manfaat!
    Kita, sing ana ing ngisor iki, mung dadi tambahan ing "perayaan urip" iki!
  25. Zaurbek
    Zaurbek 4 Mei 2020 09:08
    +2
    Saiki saben oligarki duwe wartawan kanthong, kaya Leontva saka Rosneft .... Sberbank lan VTB duwe sing padha ... supaya padha nggarap dhuwit. Gref duwe gambar saka bankir sing enlightened, inovatif, lan ing kene direktur nyiarake barang sing ora bisa dingerteni!
    1. berang-berang1982
      berang-berang1982 4 Mei 2020 09:29
      +2
      Kutipan saka Zaurbek
      Gref nduweni gambar saka bankir sing enlightened, inovatif

      Miturutku, dheweke nduweni citra inisiat, dudu pencerahan, bedane gedhe, kok bisa lolos kabeh - okultisme, shamanisme lan hobi liyane sing padha.
      1. Zaurbek
        Zaurbek 4 Mei 2020 09:32
        0
        Cedhak karo raga utawa raga....
        1. berang-berang1982
          berang-berang1982 4 Mei 2020 09:35
          0
          Kutipan saka Zaurbek
          Cedhak karo raga utawa raga....

          Wong-wong kuwi ora diijini nyedhaki awak (badan), iki mung pemain sing sregep.
    2. EVDmitri
      EVDmitri 4 Mei 2020 12:38
      -1
      Hmm... Lan sapa sing duwe Rosneft? Oligarki iki jenenge sopo?
  26. akarfoxhound
    akarfoxhound 4 Mei 2020 09:29
    +6
    Chipping bakal gampang - yen sampeyan pengin entuk "manfaat" - entuk chip. Yen sampeyan pengin sinau - chip, yen sampeyan pengin bisa ing wilayah tartamtu - chip, etc. Banjur bakal luwih gampang - apa sampeyan pengin roti? - chip, lenga kanggo iku - chip
  27. Pvi1206
    Pvi1206 4 Mei 2020 09:31
    +4
    Babagan bebener Komsomol ...
    Ing kios koran, ana wong sing takon: - Apa sampeyan duwe koran?
    bakul: - Ora ana bebener, Rusia didol, Komsomolskaya Pravda lunga saka tangan menyang tangan ...
    Ing radio KP padha muter musik debility ... ora bisa ngrungokake ...
    1. sniperino
      sniperino 4 Mei 2020 09:39
      +6
      Kutipan: Pvi1206
      Ing kios koran, ana wong sing takon: - Apa sampeyan duwe koran?
      bakul: - Ora ana bebener, Rusia didol, Komsomolskaya Pravda tindak saka tangan kanggo tangan
      Aku krungu maneh ing 70s, nanging pilihan liyane: "Ora ana bebener, Rusia wis didol, Buruh tetep kanggo 3 kopecks."
    2. Keong N9
      Keong N9 4 Mei 2020 09:43
      +6
      Ing kios koran, ana wong sing takon: - Apa sampeyan duwe koran?
      bakul: - Ora ana bebener, Rusia didol, Komsomolskaya Pravda lunga saka tangan menyang tangan ...

      Ana tutugan: "..... siji "Buruh" kanggo 3 kopecks tetep ...." nglirik
      1. sniperino
        sniperino 4 Mei 2020 12:07
        +1
        Kutipan: Keong N9
        "Buruh" kanggo 3 kopecks
        bener, kanggo 3, ora ing 3, kaya sing daktulis ing ndhuwur.
    3. EVDmitri
      EVDmitri 4 Mei 2020 12:36
      +3
      Alas, iku ora Komsomol maneh, lan iku ora bener. Dheweke mung CP saiki. Kaya MK dudu anggota Komsomol, lan dudu Moskow ...
    4. Komentar wis dibusak.
  28. aiguillette
    aiguillette 4 Mei 2020 09:55
    +1
    Kutipan: Abrosimov Sergey Olegovich
    ...penjaga, censorship!...dilarang!!...dibuwang saka udara!!!... Aku nggugah Pasukan Gelap Agung lan iki payback!!!... Wah, iku bisa dingerteni... .
    Bengi iki aku mesthi bakal nggoleki program iki ing YouTube. Penasaran tenan dadi luwih ...

    dadi sampeyan ora ngerti apa, nanging sampeyan wis ngadili. Aku mangu-mangu yen sawise nonton apa wae sampeyan bakal ngerti yen ora dirancang kanggo sampeyan, aja ketegangan dhewe, sampeyan mesthi ora bisa ngrungokake lan nonton nganti suwe. Lan ana 80 persen sampeyan ing kene
  29. aiguillette
    aiguillette 4 Mei 2020 10:08
    +2
    Quote: Brigadir

    Lan wong ngomong bab chipping yen wong teka karo chip, padha bakal sijine chip iki ing sak panggonan kanggo wong. Klebu aku uga!

    carane wani lan foridable kita kabeh! pegulat, aphids. sampeyan malah ora bakal ngerti, nanging soko wis njagong ing sampeyan. sampeyan bakal lunga, kaya biasane, kanthi cara patriotik, kanggo ngaso ing antalya, lan dheweke bakal ngandhani sampeyan ana, nelpon kanca, infèksi usus kita saya tambah parah, kita bakal menehi vaksinasi, lan kabeh bakal oke. ora gelem ya, mengko tak mbalekno maneh, ora, duite ora dibalekake, ana kontrak, ditulis nganggo huruf cilik. lan sampeyan bakal ngganti apa wae sing disenengi - sawise kabeh, kabeh wis dibayar, apa sing kudu ditindakake saiki? lan iku, pejuang kanggo kamardikan pribadi wis siyap. iku kabeh diwiwiti karo ponsel, nanging iki padha trifles, padha isih sabdho dening perang nglawan terorisme. saiki padha ora bakal mbenerake apa-apa, padha bakal sijine sadurunge kasunyatan
  30. aiguillette
    aiguillette 4 Mei 2020 10:13
    +4
    Kutipan saka akarfoxhound
    Chipping bakal gampang - yen sampeyan pengin entuk "manfaat" - entuk chip. Yen sampeyan pengin sinau - chip, yen sampeyan pengin bisa ing wilayah tartamtu - chip, etc. Banjur bakal luwih gampang - apa sampeyan pengin roti? - chip, lenga kanggo iku - chip

    supaya Mikhalkov ngomong babagan iki
  31. Silvestr
    Silvestr 4 Mei 2020 10:43
    +7
    Lan durung - ing kanthong?
    yen Mikhalkov wis disensor, mula dheweke pancen ndemek kesimpulan sing paling jero lan paling mbebayani kanggo panguwasa ...
    .... pangenalan pahit saka kasunyatan ketok sing "pemikiran strategis", kemampuan kanggo ngetung tumindak global lan long-term jalaran, negara Rusia, sayangé, pincang kanggo dina iki.

    ora lumpuh, nanging ilang
  32. gvozdan
    gvozdan 4 Mei 2020 10:49
    0
    Sawise "dibakar dening srengenge-2,3" ora ana iman ing Mikhalkov. Pelacur sing padha karo kabeh pembuat film liyane, kanthi pengecualian langka. Aku isih kelingan carane Mikhalkov dhewe kampanye kanggo Yeltsin sadurunge mangsa kapindho
  33. Alex Alexeev
    Alex Alexeev 4 Mei 2020 10:59
    +1
    Saben uwong kudu ngerti babagan iki! Prospek sing nggegirisi. Sampeyan ora kudu nyerah! Rencana kuwi kudu dilawan.
  34. 3vs
    3vs 4 Mei 2020 11:04
    0
    Apa ora wektu maneh kanggo mbentuk milisi rakyat ing Nizhny Novgorod, kanggo nggoleki Minins lan Pozharskys kanggo mbebasake Moskow saka dominasi asing?!
    Yen ora ana kesimpulan sing digawe dening pimpinan paling dhuwur ing negara babagan kepemimpinan Perusahaan Televisi lan Radio Negara Kabeh-Rusia lan manajer Sberbank, lan ora ana jawaban sing bisa dingerteni kanggo pitakonan sing diajukake dening Mikhalkov, mula pitakonan kasebut pancen muncul. , nanging kanggo sapa warga kerja,
    marang negarane lan rakyate, utawa duwe tanah air liyane lan Rusia dudu negarane?
    1. IS-80_RVGK2
      IS-80_RVGK2 4 Mei 2020 11:26
      -1
      Sadurunge nyopir omong kosong iki, sampeyan bakal maca buku sing cerdas. Yen ora, sampeyan bakal nglawan kincir angin nganti pungkasan urip tanpa tangi saka kursi.
  35. Vadim Golubkov
    Vadim Golubkov 4 Mei 2020 11:06
    +4
    Aku seneng sawetara program Besogon, akeh sing bener lan elek.
    1. Selevc
      Selevc 4 Mei 2020 11:24
      -1
      Miturut cara, Mikhalkov kaya-kaya kaya Herzen modern - mung ana bedane ... Dheweke nindakake kabeh kanthi ceroboh - kanthi kesel sing cerdas ...

      Akibaté, kanggo Nikita Sergeevich, "salawas-lawase kesel ing srengenge", kabeh metu saka siji panggonan ing urip - loro kanggo njupuk film lan dokumenter ... Piye wae, kabeh iku tipis kanggo intelektual ing dhengkul 7 ... Katon yen dheweke bisa ngisi pedhut, muter-muter saka biru lan sesuk piye wae kabeh crumbles lan mabur adoh kaya kumelun liwat jendhela !!! Iki minangka pambiji minangka sutradara ... Dheweke aktor sing apik, nanging ora ana maneh ...
  36. Komentar wis dibusak.
  37. Pilat2009
    Pilat2009 4 Mei 2020 11:20
    0
    Carane ngumpulake dhuwit saka manufaktur lan bakul media panyimpenan supaya Mikhalkov kanggo Aku entuk proyek apik karo anakku kanggo saperangan
  38. V a d i m
    V a d i m 4 Mei 2020 11:25
    +2
    Analisis sing apik banget, penulis sing dikasihi!
    Miturut reaksi media, saiki gampang ngerteni sapa sing ana ing sisih liberal Barat.
    Media apa sing sejatine dikontrol dening struktur supranasional.
  39. serezhasoldatow
    serezhasoldatow 4 Mei 2020 11:36
    +1
    Aku nyoba ngerti apa sing dirembug, nanging aku ora ngerti. Mikhalkov mbangun baris kanthi cetha, komentator wis tiba ing ... hamster dubur. Artikel +, komentar BIG MINUS.
  40. piyambakan
    piyambakan 4 Mei 2020 11:50
    +1
    Aku ora bakal njelasno pribadine Mikhalkov N.S.
    Aku mung ora ngerti siji bab .. Apa dheweke mung ngerti ing 2020 yen ana censorship ing TV ing Rusia?
    1. DEDPIKHTO
      DEDPIKHTO 4 Mei 2020 12:23
      0
      Quote: sepi
      Aku mung ora ngerti siji bab .. Apa dheweke mung ngerti ing 2020 yen ana censorship ing TV ing Rusia?
      Ora, saiki dheweke ngerti yen dheweke dudu priyayi, nanging wong sing ora sopan, sing uga dicemplungake ing kandhang, kaya kabeh budak sing nakal ... pichalka. ngguyu
      1. piyambakan
        piyambakan 4 Mei 2020 12:29
        +1
        Kutipan: DEDPIHTO
        iku dudu priyayi, nanging kakung, kang uga disebat ing kandhang,

        Nalika padha ora ndemek dheweke, kabeh ana ing openwork ... nanging yen padha natoni wong, nyimpen, bantuan
  41. Andrey Shapashnikov
    Andrey Shapashnikov 4 Mei 2020 11:56
    0
    N. Mikhalkov uga rampung)) kabeh daya kanggo wong.
  42. kriten
    kriten 4 Mei 2020 11:56
    0
    Kabeh cabang pamaréntahan kebak karo wong sing curang lan pengkhianat. Kajaba iku, Kremlin kanthi tenang nyengkuyung dheweke, sanajan ngidini demagoguery babagan nguatake negara lan ningkatake kesejahteraan rakyat. Mulane, reaksi liyane saka wong-wong sing duwe negara ing kanthong lan sing serves Kremlin lan ngirim ora samesthine.
  43. bosivanov
    bosivanov 4 Mei 2020 12:04
    +1
    Wis mateng!
    Kanggo nindakake apa?
  44. Ronald reagan
    Ronald reagan 4 Mei 2020 12:25
    +4
    Mikhalkov apik banget. Kabeh mau munggah. Transmisi saya tambah apik. Aku ngirim rekaman program sing direkam menyang arsipku. Ana uga pidato Zhirinovsky sadurunge invasi AS ing Irak lan Kurnigyan ing 080808. Padha topikal kanggo wektu lan informasi sing enak.
    Aku sengit Gref saka wayahe dheweke muncul. Iku cetha lan langgeng. Dheweke ngidoni Matvienko nalika dheweke ana ing St. Saiki kayane dheweke wis dadi luwih solid lan waras. Moscow arang nambah wong, nanging kasunyatan. Sanajan bisa uga katon.
    Kasunyatan bilih Gates punika scum ora perlu diterangake kanggo kula. Aku ngerti babagan iki wiwit nalika Mikhalkov sing dihormati ora mikir babagan apa NSA, ing ngendi sumber daya utama karo program Eshalon.
    Nanging perlu kanggo menehi hasil karo pemilik saka media kanthong sing wis dipun promosiaken buron khusus. Lan minangka ngirim. Lan ora nganggo bokong, nanging karo sing ngontrol bokong iki ...
  45. EVDmitri
    EVDmitri 4 Mei 2020 12:29
    +1
    Iku misale jek kula sing pirembagan bab total chipping mbesuk ngalihake manungsa waé saka apa wis rampung kanggo wong-wong mau karo bantuan saka media, Internet, jaringan sosial lan smartphone, malih, kanggo dhuwit dhewe. Nalika wong nyiapake kanggo ngusir perambahan ing kulit dhewe kanthi implanting microchip, dheweke bakal ditawakake "penak" anyar kanggo komunikasi online lan madhangi uripe nggunakake gadget sing luwih pinter karo saben generasi anyar. Dheweke, gadget, ora takon maneh arep nggawe film utawa ora nggawe film, ngrungokake utawa ora ngrungokake obrolan, ngirim utawa ora informasi menyang awan. Tanpa njupuk smartphone kita metu saka kanthong, kita ngomong babagan, ayo ngomong, yen bakal luwih apik kanggo nganyari lemari klambi, lan mangga - ing browser wis ana iklan intrusive saka barang-barang modis paling anyar. Kita mbayar ing toko liwat smartphone, lan please - ing Kulon padha wis ngerti statistik saka operasi banking. Lan ora perlu chip kanggo mblokir oksigen finansial saka wong sing ora seneng.
    1. Selevc
      Selevc 4 Mei 2020 12:48
      +1
      Kutipan saka EVDmitri
      Dheweke, gadget, ora takon maneh arep nggawe film utawa ora nggawe film, ngrungokake utawa ora ngrungokake obrolan, ngirim utawa ora informasi menyang awan.

      Ora ana siaran banter sing serius ing TV babagan topik kasebut - "Sarana komunikasi modern minangka cara nelusuri pangguna, uga ngatur lan ngontrol dheweke uga ..." ... Kangge, ilmiah lan teknis. kemajuan ing wilayah iki mung mlaku ngliwati planet kanthi cepet ...

      Napa chip wong - yen sampeyan mung bisa menehi piranti sing bisa ngontrol dheweke ??? Napa implan microchip - yen telpon rata-rata wong tansah karo dheweke lan luwih akeh kewan omo bisa dibangun ing telpon ...))
      1. EVDmitri
        EVDmitri 4 Mei 2020 13:15
        0
        Dadi apa sing dakkandhakake? Nalika wong wedi yen bakal nyelehake "bug" ing kulite, kewan omo iki ditanam ing endhas - kaya kutu ing asu ...
  46. semuil
    semuil 4 Mei 2020 12:41
    0
    Dheweke mbokmenawa ngritik Zulikha iki kanthi rottenness liberal, sing di-push menyang wong Rusia saka saluran federal.
    1. 9 PA
      9 PA 4 Mei 2020 13:04
      -1
      Apa sing ora disenengi Zuleya?
      1. Usher
        Usher 5 Mei 2020 10:11
        0
        Omong kosong lengkap!
        1. 9 PA
          9 PA 5 Mei 2020 10:40
          0
          Ngerti, ora katon nanging aku ngukum
  47. cniza
    cniza 4 Mei 2020 13:49
    +1
    kegiatan padha "Yeltsin Center", kang banget orane kang nimbulaké akeh Rusian, kanggo sijine iku mildly, bewilderment.
    Apa ora saka ngendi "angin"?


    Banget akurat ngeweruhi ... , Aku bakal ngluwihi chain menyang konsulat AS ing Yekaterinburg.
  48. mbakyu
    mbakyu 4 Mei 2020 13:49
    0
    Wicara Gref malah ora kudu dikomentari ... sapa sing kudu sampeyan supaya ora ngerti ... utamane amarga umume kita ora manggon ing Nikolina Gora lan ndeleng kabeh.
  49. camo teka
    camo teka 4 Mei 2020 14:07
    0
    Nanging nalika Mikhalkov ngandika ing harmoni karo release
    karo "garis partai resmi", elit kita sing ngatur
    dirasakake banget, malah, aku kelingan,
    Putin ngutip dheweke. Liyane njupuk munggah
    ngendikane sang nata. Nanging, aku pribadi ora mikir sing
    printah "pasuryan" diwenehi presiden, apa maneh, ora
    Aku yakin manawa dheweke nyetujoni usaha kasebut. Nanging,
    lagi ngomong, retinue muter raja minangka retinue iki
    praktis, lan nalika sawetara retinue dheweke kena pengaruh,
    kapentingan, banjur wiwit tumindak malah nalisir
    panemune sang nata. Lan banjur dadi cukup jelas -
    senajan wicaksana sang nata. lan sijine ing panggonan sing
    ngabdi marang Panjenengané kanthi tumemen, kang diandelaké
    ing usahane, angel banget. Lan wis
    ana wis luwih saka sapisan ing sajarah Rusia saiki nalika wong
    dadi isin kanggo panguwasa - mung elinga
    reformasi pensiun. Lan saiki - Mikhalkov iku kabeh
    disebut nganggo jeneng dhewe-dhewe, lan lolongane wong akeh sing rakus
    ngubengi dhampar, kaya sing ditunjuk dening pujangga gedhe.
    Mikhalkov adoh saka kang atraktif kanggo kula, ing kang
    kreasi, iku rasah edifying, lan kadhangkala
    lan mboseni, nanging ing kene ora bisa setuju karo dheweke,
    yen sampeyan serius mikir babagan ngendi sampeyan ngupayakake
    saiki sing jenenge elit...
  50. Max1995
    Max1995 4 Mei 2020 14:45
    +1
    Bener, INFA, bener utawa ora, babagan Gates, Glaive lan liya-liyane wis roaming Internet meh sepuluh taun.
    Lan dumadakan Mikhalkov uga menehi.
    kasep? ya wis.
    Kebetulan karo wektu epidemi? ya wis.
    Kabeh bebener? Susah..
    Ora tembung bab TCTerms bonus ngenalaken, contone, ing "sosialis" China. Babagan investasi Gatez ing obat-obatan kanggo penyakit Afrika sing langka lan produk pertanian anyar (GMO utawa non-GMO).
    Lan babagan "Glefs, Chubais, Kudrins lan Sobchaks" ... minangka kanca saka Keluarga.