RTO "Odintsovo" karo ZRPK "Pantsir-M" siap kanggo uji coba segara

51
RTO "Odintsovo" karo ZRPK "Pantsir-M" siap kanggo uji coba segara

Kapal rudal cilik produksi kapindho (MRK) proyek 22800 (kode "Karakurt") "Odintsovo" wis siap kanggo uji coba segara pabrik, sing bakal diwiwiti ing mangsa ngarep. Iki dilapurake dening Mil.Press FlotProm, nyebutake sumber ing industri galangan kapal.

Miturut koran kasebut, versi angkatan laut saka sistem rudal anti-pesawat lan sistem artileri Pantsir-M dipasang ing kapal kasebut. Ing pungkasan April, kapal miwiti degaussing, nyoba mooring wiwit ing pertengahan Februari.



Saiki, RTO wis siyap mlebu uji coba segara pabrik, sing mesthine diwiwiti ing wulan April, nanging amarga kahanan panyebaran infeksi koronavirus, dheweke ditundha tanpa wates. Awak kapal, sing dilatih ing Pusat Latihan Gabungan Angkatan Laut Rusia ing St.

Kaya sing dilaporake sadurunge, RTO direncanakake ditransfer menyang Angkatan Laut sadurunge pungkasan taun iki, kapal kasebut bakal menyang Baltik.

Kaya sing diterangake ing layanan pers perusahaan, Odintsovo RTO minangka kapal serial pisanan proyek iki, sing nampa versi angkatan laut saka sistem pertahanan udara Pantsir-M, kapal timbal saka seri lan RTO serial pisanan nampa 30- mm AK-630 artileri gunung.

RTO "Odintsovo" (sadurungé "Shkval") iku kapal katelu ing seri, glethakaken mudhun ing Pella lan serial kaloro sawise timbal "Mytishchi" lan serial pisanan "Sovetsk", wis klebu ing Baltik. armada. Ditetepake / diluncurake tanggal 29 Juli 2016 / 5 Mei 2018.

RTOs proyek iki dawane 67 meter, jembaré 11 meter lan rancangan 4 meter. Pamindahan - udakara 800 ton, jarak jelajah - nganti 2500 mil, otonomi - 15 dina. Pembangkit listrik - telung mesin diesel M-507D-1 lan telung generator diesel DGAS-315.

Persenjataan utama yaiku siji PU UKSK (kompleks kapal universal) 3S14 RK kanggo 8 KR "Kaliber", siji 76-mm gun gunung AK-176MA, ZRAK "Pantsir-M", loro 14.5-mm utawa 12,7-mm machine gun gunung MTPU .
  • https://fleetphoto.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

51 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 15
    6 Mei 2020 10:06
    Kapal roket cilik "Odintsovo" (sadurunge "Shkval") ing demagnetisasi tanggal 1 Mei 2020.
    1. +3
      6 Mei 2020 10:52
      Ganteng! Bakal ana luwih akeh. Lan peluncur iku universal, bisa njupuk Zircons, lan iki ora guyon maneh! Sawetara wong kena diare saka bayi kasebut.
      1. +5
        6 Mei 2020 11:13
        Kutipan saka maiman61
        Ganteng! Bakal ana luwih akeh. Lan peluncur iku universal, bisa njupuk Zircons, lan iki ora guyon maneh! Sawetara wong kena diare saka bayi kasebut.

        Murah lan nesu. Ana sing bisa plug bolongan ing Black lan Baltik Segara. Bener, iku ala karo PLO ing Karakurt, nanging bakal nindakake kanggo kelas kaya RTOs.
        RTOs proyek iki dawane 67 meter, jembaré 11 meter lan rancangan 4 meter. Pamindahan - udakara 800 ton, jarak jelajah - nganti 2500 mil, otonomi - 15 dina. Pembangkit listrik - telung mesin diesel M-507D-1 lan telung generator diesel DGAS-315.

        Nanging iki ora bisa nanging bungah-bungah. Mesin dhewe.
        1. 0
          6 Mei 2020 23:22
          Kutipan: Sky Strike fighter
          mesin dhewe

          Saka mesin kasebut sampeyan ora bakal seneng banget. Painfully padha masalah. Kapal bakal luwih akeh ndandani ing pangkalan tinimbang menyang segara.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. -12
        6 Mei 2020 12:26
        Kutipan saka maiman61
        Sawetara wong kena diare saka bayi kasebut.

        diare, mung ing sirah potriot kosong ... lan ora ana maneh ....
      3. +2
        6 Mei 2020 12:58
        Kutipan saka maiman61
        Lan peluncur iku universal, bisa njupuk Zircons, lan iki ora guyon maneh!

        =========
        Inggih, babagan "Zircons" - iki isih "karo pitchfork ing banyu" - sampeyan bisa uga kudu nguatake UKKS .... Ya, lan pamindahan ora cukup .... Ya, aja ngira (driji). nyabrang - kanggo luck) - bakal dadi "apa sing diwènèhaké dhokter! Inggih, "ora bakal bisa" - supaya dheweke bakal "nggawe rustle" karo "Kaliber" lan "Onyxes" ora mung ing Baltik, nanging ing saindhenging Eropah ..... Lan yen padha "tinker" karo 3M -14 (nganggep metu saka negara saka Prajanjian INF) - lan umume kabeh EU bisa katahan ing wedi!
  2. 0
    6 Mei 2020 10:16
    Cangkang kasebut wis kabukten kanthi apik.
    Akeh telek mabur ing akun ing Suriah.
    1. +6
      6 Mei 2020 10:22
      soko akeh informasi ing jaringan ana ing nalisir, sing Pantsir ing Suriah makarya noticeably Samsaya Awon saka torus, linuwih informasi mesthi bisa dipertanyakan, nanging kita duwe kabeh informasi bab linuwih iki, sampeyan ora bisa dipercaya. statements resmi, padha tansah nggoleki, penet Western banget, padha tansah ala
      1. +4
        6 Mei 2020 10:25
        Kutipan saka _Ugene_
        soko akeh informasi ing jaringan ana ing nalisir, sing Shell ing Suriah makarya noticeably Samsaya Awon saka torus
        Inggih, padha duwe tugas beda.
        Komplek militer Thor. Ngiringi kolom BTT.
        Objek karapas.
        Maneh, siji dijupuk TOR kaping pirang-pirang luwih larang saka dijupuk Shell.
        Nanging pira lan apa sing ditembak nganggo bedhil lan ditembak?
        Sajarah meneng.
        1. +5
          6 Mei 2020 10:27
          mula kapal sing nganggo Pantsir-M ora bakal nggatekake katrangan kaya ngono nalika mabur
          1. +1
            6 Mei 2020 10:29
            Ya, insinyur iki mikir apa-apa, lan para pelaut ora digawe nganggo driji.
            Sawise kabeh, carane pelaut karo Polyment-Redoubt nandhang sangsara ...
            Nganti S-350 rampung. (Padha mung roket)
            Aku mikir para pelaut ora pengin nari ing rake sing kaping pindho.
            Muga-muga dheweke duwe "kawruh rahasia"!
            1. -12
              6 Mei 2020 10:50
              Ya, mesthi ana korupsi.
        2. 0
          6 Mei 2020 10:49
          Yagene sampeyan mutusake manawa rudal Torah luwih larang tinimbang Pantsyrevskaya, yen loro-lorone minangka komando radio?
          1. +1
            6 Mei 2020 15:10
            Apa sampeyan ora weruh bedane?
            1. 0
              6 Mei 2020 15:18
              Lan apa sing sampeyan deleng, amarga rudal Torah bakal regane kaping pirang-pirang?
              1. +2
                6 Mei 2020 15:26
                Miwiti saka peluncuran vertikal (yaiku, sistem deklinasi dibutuhake) lan diakhiri karo sekring - ing Shell iku semi-aktif. Lan sateruse ing saindhenging pabrik pangolahan daging
      2. +2
        6 Mei 2020 11:04
        Kutipan saka _Ugene_
        soko akeh informasi ing jaringan ana ing nalisir, sing Pantsir ing Suriah makarya noticeably Samsaya Awon saka torus, linuwih informasi mesthi bisa dipertanyakan, nanging kita duwe kabeh informasi bab linuwih iki, sampeyan ora bisa dipercaya. statements resmi, padha tansah nggoleki, penet Western banget, padha tansah ala

        Iki ngandika bab versi lawas saka Shell, sawise upgrade kabeh wis didandani, iki dites ing laku.
      3. +5
        6 Mei 2020 13:12
        Kutipan saka _Ugene_
        jaringan ana ing nalisir sing Shell ing Suriah makarya noticeably Samsaya Awon saka Torah

        =======
        Sanajan dheweke ("Shell" lan kerja ing Suriah luwih elek "Torah" (sing aku duwe sawetara keraguan - yaiku, aku kerja akeh luwih elek), iki ora ateges dheweke ("Shell") - kerjane KUWAT!!!

        PS Lan sanajan aku luwih seneng "Thor", nanging "Shell" ORA kena disalahake! Kuat и efektif sistem!
        Lan kekurangane .... Dadi sapa sing ora duwe ??? Saben SISTEM duwe "+" lan "-" dhewe. Kaluwihan sing ora jelas saka "wetted" yaiku rong bedhil enem laras 30 mm - ing segara iki migunani banget lan ora mung kanggo pertahanan udara / pertahanan rudal!
      4. +1
        6 Mei 2020 15:03
        Kutipan saka _Ugene_
        statements resmi ora bisa dipercaya, padha tansah nindakake uga, pers Western banget, padha tansah nindakake ala

        Kabeh wis jelas karo sing Barat, nanging karo sing resmi, uga aneh. Contone, yen sampeyan nindakake kampanye pariwara kanggo perusahaan sampeyan, sampeyan bakal nuduhake sukses ing kabeh cara lan ora ngomong babagan kekalahan, kerugian, perkawinan, korupsi bayangan, lan liya-liyane. Kabeh gagal lan kabeh negativitas, nang endi wae khusus kanggo "panggunaan resmi" lan panguwasa sing relevan. Lan ing umum, "ngumbah linen reged" ora ditampa. Ing kene, mesthine, kabeh wong bakal mulai bengok-bengok yen dheweke ujar "wong kudu ngerti." Aku ora argue, iku kudu, nanging ora kabeh lan ora tansah. Iku cukup kanggo maca forum, malah kene ing VO, lan iku langsung cetha carane sawetara "ahli saka wong" mung nunggu sawetara jenis kasunyatan negatif langsung pour metu ton saka feces. Lan kanggo tentara, lan negara, lan kanggo rakyat kabeh. Kita ora duwe tentara, wong ora padha, negara dilalekake dening Gusti Allah, nanging pemerintah umume.
        1. 0
          6 Mei 2020 16:55
          pramila ingkang sami anggen kula matur, kula namung muji piyambak-piyambak saha kanthi tliti ndhelikaken sedaya kaluputan saha kekiranganipun, pers Barat, kosok wangsulipun, madosi sedaya kalepatan, lan menawi boten wonten, yasa, lan wong Tionghoa akhir-akhir iki kelakuane kaya ngono, akibate wong awam entuk informasi saka ngendi? ora ana pihak sing bisa dipercaya
    2. +2
      6 Mei 2020 12:29
      Kutipan saka: Victor_B
      Cangkang kasebut wis kabukten kanthi apik.

      mbah iki ngomong kanggo loro ...Media China ngaku yen Tentara Arab Suriah nilar rudal anti-pesawat lan sistem bedhil Pantsir-S1 Rusia amarga "inefisiensi pertahanan" marang serangan Israel..Aku ora nganggep ngomong iki, nanging wong-wong Yahudi mabur lan ngebom ing omah, lan kabeh tembung babagan bengkok lan perjanjian karo wong Yahudi iku palsu.
      1. +2
        6 Mei 2020 13:30
        Quote: Tiksi-3
        Media China ngaku yen Tentara Arab Siria nilar rudal anti-pesawat lan sistem bedhil Pantsir-S1 Rusia amarga "inefisiensi pertahanan" marang serangan Israel.

        =======
        ya wis! Ing kono (ing Suriah) uga ana S-300 PMU-1 (yaiku satus punika worth, lan ora tunas!). Bisa dingerteni - Suriah saiki mung ukuran lengkap perang karo Israel mung ora cukup .... Kanggo "rasa seneng lengkap"! Dadi apa? S-300 PMU-1 - apa uga "omong kosong" ???
        P.S. Rekomendasi: Dmitry! Kurang "dituruti" dening informasi saka media Cina - padha duwe ing kono (ing Suriah) - kapentingan sampeyan! Dheweke wis suwe nyoba nyegat pasar senjata iki: kekancan (karo Federasi Rusia) yaiku kekancan, lan pribadi kapentingan punika kapentingan pribadi! dheweke isih ora ana sing mbatalake! Nyuwun
      2. 0
        6 Mei 2020 15:19
        Sampeyan kudune ngrungokake apa sing diomongake media Zimbabwe - ing kono medeni. Punapa malih, kados ingkang dipun wangsuli, kanca-kanca Tionghoa gadhah kapengin piyambak-piyambak.
        1. 0
          7 Mei 2020 00:19
          Wong Tionghoa ora mung omong – omong. Padha ngedol radar menyang Siria. Lan radar kualitas dhuwur iki (ora kaya Rusia) ngganggu Israel. Aku kudu ngirim F-35 kanggo mateni wong-wong mau. Siji dirusak kanggo peringatan. Wong Siria sing kapindho njupuk.
          1. 0
            7 Mei 2020 08:59
            Aku mikir umum bakal pengin rincian reged, kaya apa kualitas.
  3. -25
    6 Mei 2020 10:17
    Muga-muga ora klelep.
    1. +6
      6 Mei 2020 10:27
      Kenapa dheweke kudu klelep?
    2. +6
      6 Mei 2020 12:13
      Sampeyan bakal ngomong iki marang para pelaut, sampeyan mesthi bakal kecemplung
      1. 0
        6 Mei 2020 13:34
        Quote: Charik
        Sampeyan bakal ngomong iki marang para pelaut, sampeyan mesthi bakal kecemplung

        ========
        Lan - ora ing море, utawa liyane badan banyu - nanging ing papan sing luwih "mundane" (kasedhiya sanajan ing apartemen kutha utawa barak!). wassat
  4. -13
    6 Mei 2020 10:24
    Lha kok mung 8 "Kaliber"?
    Dheweke bakal 28....!
    1. +5
      6 Mei 2020 10:28
      kenapa ora 56?) mbusak kabeh jinis cangkang lan logging) miwiti tongkang kanthi peluncur lan voila)
      1. +3
        6 Mei 2020 10:33
        Kutipan saka carstorm 11
        miwiti tongkang kanthi peluncur lan voila)

        Lan ing tongkang bakal ana wadhah biasa. ayem tentrem. Miturut paningal.
    2. 0
      6 Mei 2020 13:38
      Kutipan saka sadurunge
      Lha kok mung 8 "Kaliber"?
      Dheweke bakal 28....!

      =======
      Banjur dheweke bakal dadi "Pot" lan dudu "Odinets"! wong bodho
      PS Senajan, yen iki wikan minangka sawetara jenis (ora banget sukses) "tampilan humor" wassat - sing bakal mudhun ....
  5. + 22
    6 Mei 2020 10:26
    Aku bakal mbukak lan smash, saperangan saka kaca tingal saka Crimean port anggur ("KrymNASH") kanggo Odintsovo RTO, pitung kaki ing keel sawijining ... Aku manggon ing kutha Odintsovo ..
    1. +5
      6 Mei 2020 10:30
      Kutipan saka megadeth
      "CrimeaNASH"

      Huruf "Shkval" ora dipotong saka sisih, nanging dicet. Kapal kasebut disponsori dening kutha "Odintsovo", lan, kanthi mangkono, replenishment personel saka ing kono bakal nampa macem-macem pitulungan patronase.
      1. +6
        6 Mei 2020 10:51
        Bodho, iki ngganti jeneng serial. Lan ya, iku pertanda ala.
    2. GAF
      +3
      6 Mei 2020 10:36
      Ojo lali mangan. Kanggo RTOs, senjata cukup prayoga.
    3. +1
      6 Mei 2020 10:55
      Siji botol akeh, rong botol apik, telung botol ora cukup!
    4. 0
      6 Mei 2020 13:43
      Kutipan saka megadeth
      Aku manggon ing Odintsovo..

      ======
      Banjur - kanggo Odintsovo lan Odintsovo!!! ombenan
    5. +2
      6 Mei 2020 13:44

      Kutipan saka megadeth
      Aku bakal mbukak lan smash, saperangan saka kaca tingal saka Crimean port anggur ("KrymNASH") kanggo Odintsovo RTO, pitung kaki ing keel sawijining ... Aku manggon ing kutha Odintsovo ..

      Eh, port salah saiki lunga .... Ora tengen .... Sadurunge, Crimean abang ing telung gurgles, botol saka tenggorokan ... Crimean wormwood, plucked twig, sniffed lan apik ...... ... Lan ing fontanel ing pantai, loro liyane cooling .... Kanca sejati, obrolan apik. swarane ombak.... Lagu - "Oh, ana ngendi kanca kita, kanca katelu ...." Mung kadal rustles karo awak lentur ing lereng watu ... Kabeh kesehatan lan ayem tentrem! ombenan
  6. 0
    6 Mei 2020 10:37
    Kapal butuh pertahanan udara dhewe.
    "Shell" kaya kabeh sistem liyane sing diupgrade, ditambah sistem pengintaian lan kontrol sing luwih kuat sing bisa diselehake ing kapal ...
    Mesthi, nganti diverifikasi, bakal ana keraguan utawa pangarepan sing dhuwur. Iku pancene.
    1. +1
      6 Mei 2020 18:10
      Ya, uji coba laut sing bakal teka menarik banget. Yen mung kabeh wong bakal ngomong "Hurrah!" liwati. Pira taun kita wis ngenteni HIM ... Lan HE kudu ing saben kapal, diwiwiti karo corvette (RTO).
      1. 0
        6 Mei 2020 18:51
        Yen komplek durung siyap, amarga padha nyelipake supaya luwih efisien, banjur oke. Iku luwih apik kanggo ngukur kaping sepuluh saka pour kabeh maneh!
  7. 0
    6 Mei 2020 11:31
    Apa dheweke duwe SOC dhewe? Lan apa ora "Dagger" kanggo jam?
    1. +4
      6 Mei 2020 12:08
      Ana SOC. SOC Pantsyrya ing mast, 4 HEADLIGHTS looking ing arah beda. Lan iki Pantsyr-M
      1. +1
        6 Mei 2020 12:25
        Sing. sosial lan ss dipisahake? Ora kaya versi tanah?
        1. +1
          6 Mei 2020 12:29
          ya wis. Deleng kanthi ati-ati ing tentara Pantsyr banjur ing segara, lan ing mast RTO. FAR SOC luwih saka dikenali. Mung ing tentara 2 lampu sing dipasang 180 derajat, ing angkatan laut 4.
    2. + 10
      6 Mei 2020 12:33
      Kutipan: huntsman650
      Lan apa ora "Dagger" kanggo jam?

      Iki minangka versi segara saka "Shell". Sing katon banget mirip karo Dirk - amarga padha duwe pangembang. Sampeyan bisa mbedakake "Pantsir-M" lan "Kortik" mung dening radar. eseman
      Pantsir-M:

      "Dirk":
      1. 0
        6 Mei 2020 22:14
        "Kortik" ora tau entuk RMok, dheweke ora mabur, kabeh wong nembak "Daggers". Ing latihan Dewan Federasi)))
  8. 0
    7 Mei 2020 11:50
    Dideleng saka foto kasebut, "Cangkang" ana ing buritan. Tegese, kanggo ngusir serangan saka mungsuh udara, sampeyan kudu nguripake maneh menyang dheweke (mungsuh).
    Apa pancene mokal kanggo mesthekake yen sistem pertahanan udara bakal duwe geni bunder.
    1. 0
      7 Mei 2020 18:41
      Ana AK-176MA + Bagheera ing irung.
      Yen ora cukup, wektu turnaround kanggo ngetik target sing teka saka irung menyang sektor waja geni kira-kira 10-20 detik.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"