Dawn - bear saka resimen udhara kaping Perang Patriotik Agung

5
Dawn - bear saka resimen udhara kaping Perang Patriotik Agung

Tembakan modern saka bruwang ing salah sawijining lapangan udara


Sajrone Perang Patriotik Agung, akeh foto sing dijupuk. Penulise loro koresponden garis ngarep lan prajurit sing seneng duwe kamera. Ana gambar sing dikenal ing saindenging jagad. Contone, iki minangka gambar pengikatan Banner Abang ing Reichstag utawa panangkepan Field Marshal Paulus ing Stalingrad. Lan ana wong-wong sing kurang dikenal, utawa ora ana sing ngerti - ora penulis utawa jeneng para pejuang ing foto sing dijupuk.



Saluran Sky Artist nyritakake babagan gambar sing menarik saka jaman Perang Dunia II. Iku nggambarake pilot militer S.M. Nechaev ing latar mburi pesawat La-7. Perusahaan pilot banget ora biasa. Iki bruwang. Prasasti ing foto kasebut ngandhakake yen prajurite lagi dolanan karo bocah beruang.

Saka memoar saka ace misuwur Ivan Kozhedub, dadi metu sing jeneng bear iku Dawn. Kozhedub ngandhani carane dheweke ketemu Zorka sanalika sawise tekan ing posisi anyar kanggo awake dhewe - wakil komandan resimen udhara ing wektu iku ing Polandia. Para petani Ukraina Kulon, sing dibebasake saka Nazi, menehi cub bear iki marang Marsekal Alexander Novikov.

rinci sejarah babagan bear saka resimen - ing saluran Sky Artist:

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    5 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +2
      7 Mei 2020 13:51
      Simbahku (ex-conscript, mandor baterei), sadurunge perang, duwe wedhus resimen Yashka ing resimen artileri. Miturut critane mbahku, mbahku, esuk-esuk budhal nyambut gawe, mesthi njupuk wortel kanggo dheweke.
      1. +3
        7 Mei 2020 16:49
        Kutipan: AS Ivanov.
        wedhus resimen Yashka

        iki padha ora sawetara .. ing kabeh limo jeneng.
        1. +2
          7 Mei 2020 16:51
          Panglima divisi iki gored, Yashka ora seneng komandan divisi. Ora ana apa-apa, wedhus kasebut ora ditindhes, komandan divisi yaiku wong sing duwe rasa humor.
    2. +1
      7 Mei 2020 14:51
      Aku lair ing Kamchatka. Bapakku njabat ing pertahanan udara. Para penjaga tapel wates menehi sing unik (wong sing nyolong saka mbah kakungku karo kertas / dokumen liyane sing menarik, malah unik nganti abad kaping 19) foto ing ngendi bocah beruang nyekel mangkuk. ing paws ngarep, ngenteni giliran ing ruang makan outpost.
    3. +2
      7 Mei 2020 20:18
      Beruang ing foto yen ora salah jenenge Mansur.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"