Türkiye bakal nyedhiyakake Kazakhstan karo MV sing dikontrol saka jarak jauh Aselsan SARP DUAL

9
Türkiye bakal nyedhiyakake Kazakhstan karo MV sing dikontrol saka jarak jauh Aselsan SARP DUAL

Türkiye bakal nyedhiyakake Kazakhstan karo modul senjata sing dikontrol saka jarak jauh. Miturut media Turki, Aselsan bakal nyedhiyakake angkatan bersenjata Kazakhstan nganggo SARP DUAL DUMV.

Perusahaan Turki Aselsan, minangka bagéan saka program lokalisasi produksi ing negara manca, nandatangani persetujuan karo Kazakh JV Kazakhstan Aselsan Engineering (KAE) kanggo nyedhiyakake modul senjata sing dikontrol jarak jauh. Rincian kontrak kasebut ora dibeberke, dikenal manawa wong Turki arep nambah kapasitas produksi usaha patungan ing Kazakhstan supaya bisa nyukupi kabutuhan tentara Kazakh ing modul senjata sing dikontrol saka jarak jauh saka jinis iki, uga senjata liyane digawe Turki.



Kaya sing kasebut ing perusahaan, massa SARP DUAL DUMV ora ngluwihi 250 kg (tanpa senjata lan amunisi), bisa dipasang ing kabeh jinis kendaraan lapis baja, uga ing postingan stasioner. Minangka persenjataan utama, modul tempur bisa dilengkapi senapan mesin 7,62 mm utawa 12,7 mm, uga peluncur granat otomatis 40 mm. Senapan mesin 7,62-mm kapindho bisa dipasang minangka senjata tambahan.


Kaya sing ditekanake ing Aselsan, modul senjata sing dikontrol saka jarak jauh SARP diwenehake menyang negara 20 ing donya, kalebu negara anggota NATO.
  • https://twitter.com/Acemal71
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    13 May 2020
    Ing judhul, mbenerake BM kanggo MV (modul senjata). Lan dianggep minangka kendaraan tempur sing dikontrol kanthi jarak jauh
    1. -2
      13 May 2020
      Apa dheweke bakal dikontrol saka Turki? :)
  2. Komentar wis dibusak.
  3. +7
    13 May 2020
    Komplek industri militer Turki bakal berkembang ing ngarepe kita lan kanthi cara nguwasani pasar.
  4. +1
    13 May 2020
    Ay, aku, yay, Turki munggah menyang wilayah ekonomi sing diklaim China lan wis suwe saya suwe. Ya, lan Rusia kanthi historis nyedhiyakake senjata. Ora kejawab utawa gagal menehi alternatif?
    1. +3
      13 May 2020
      Ing 2012 Kazakhstan sarujuk karo Alselsan Turki ing construction ing Astana saka joint venture kanggo produksi piranti elektron-optik (alat sesanti wengi, piranti imaging termal). Dianggep yen ing 10 taun Republik Kazakhstan bakal tuku produk perusahaan iki kanggo 300 yuta dolar, Turki kanggo 200 yuta, negara CIS kanggo 500 yuta ... Produk padha ngeweruhi malah saka milisi Donbass (liwat perantara Rusia). - kacarita ing komentar ing VO ) ... Kita uga sarujuk karo wong Turki ing produksi gabungan saka operator personel wojo, nanging macet (Turki ora pengin rampung localize produksi ing Republik Kazakhstan). Paling kamungkinan, DUMV iki bakal diinstal ing operator personel wojo Afrika Kidul, kang uga wiwit diprodhuksi ing Kazakhstan (4 * 4, 6 * 6 lan 8 * 8). hi
  5. +1
    13 May 2020
    kita kelangan posisi kita ing negara CIS sayangé
    1. +2
      13 May 2020
      Kita kelangan lemah wiwit runtuh USSR lan Pakta Warsawa, lan kita ora bisa mandheg kanthi cara apa wae
  6. +2
    13 May 2020
    Sistem SARP uga bisa diinstal ing platform lepas pantai.
    Mungkin aku salah, nanging Kazakhs 17 utawa 18 saurutan "klien" Aselsan. Nanging isih nyengsemaken.
  7. 0
    13 May 2020
    nalika modul kasebut dilengkapi intelijen buatan, dheweke dhewe bakal mutusake sapa sing bakal ditembak ... sing bakal nyenengake ...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"