Sekretaris Jenderal CSTO ngusulake rong tanggal kanggo Parade Kemenangan sing ditundha

39
Sekretaris Jenderal CSTO ngusulake rong tanggal kanggo Parade Kemenangan sing ditundha

Rong tanggal anyar kanggo parade militer sing ditundha kanggo ngurmati ulang tahun 75th saka Kamenangan diusulake dening Sekretaris Jenderal Organisasi Perjanjian Keamanan Kolektif (CSTO) Stanislav Zas ing wawancara karo RIA News.

Njawab pitakonan saka wartawan, Sekretaris Jenderal CSTO mratelakake kapercayan manawa parade sing ditundha bakal ditindakake ing kasus apa wae, nanging iki bakal gumantung saka kahanan panyebaran infeksi koronavirus. Nanging, dheweke ngusulake rong tanggal sing bisa ditindakake kanggo parade kasebut. Miturut Zas, salah siji saka tanggal bisa 24 Juni - dina parade pisanan ing Red Square ing 1945, lan kaloro - awal September, i.e. pungkasan Perang Donya II.



(...) Keputusan kasebut, mesthine bakal ditindakake dening pimpinan Federasi Rusia. Miturut pendapatku, paling ora rong tanggal bisa dianggep - 24 Juni, nalika Parade pisanan ditindakake ing taun 1945, iki bakal dadi simbolis. (...) Minangka pilihan kapindho, kita bisa nimbang awal September - dina Perang Donya II rampung. Iku uga bakal dadi simbolis. Tanggal liyane mesthi bisa.

- ngandika Sekretaris Jenderal CSTO.

Kajaba iku, dheweke ngelingi yen negara-negara CSTO lagi nyiapake kanthi serius kanggo parade ing Lapangan Merah tanggal 9 Mei lan siap ngirim unit militer kanggo melu ing prosesi solemn. Apa militer asing bakal melu parade sing dijadwal maneh, Zas ora nerangake.

Sadurunge, Review Militer nglaporake keputusan kanggo mbaleni bagean udhara parade, sing ditindakake tanggal 9 Mei 2020. Iku bakal njupuk Panggonan bebarengan karo bagean lemah saka parade rescheduled, nanging tanggal durung ditemtokake.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    39 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -6
      15 Mei 2020 13:38
      Lan apa babagan CSTO ??
      Ing tanah air Stanislav Zasya, Parade wis liwati ..
    2. -3
      15 Mei 2020 13:38
      ya, sial, sabisa-bisa, dheweke ora bisa nganakake parade biasane, ana sawetara birokrasi sing berlebihan, apa pancen angel banget kanggo nemtokake tanggal siji (amarga ora bisa tanggal 9) lan nyiapake?
      1. 0
        16 Mei 2020 01:53
        Kutipan: Vasily Ponomarev
        Ya, pancen angel banget kanggo nemtokake tanggal siji (amarga tanggal 9 ora bisa) lan nyiapake?

        Amarga, umume, ing tanggal 24 Juni, kahanan koronavirus ora bakal saya apik. Lan mbok menawa malah luwih angel.
    3. +1
      15 Mei 2020 13:52
      CIS, CSTO - ora ana rapat-rapat sing nemtokake babagan dana anggaran. basa
    4. 0
      15 Mei 2020 13:53
      9 Mei Dina Kamenangan. Lan Parade uga ana ing 9 Mei. Yen ora bisa dianakake Parade amarga force majeure, mula iki bisa ditangani kanthi pangerten.
      Parade ing wektu liyane minangka pamer. Pamer-pameran dibuwang dening wong sing duwe ajining dhiri. Keturunan sing menang pengin negesake awake dhewe kanthi biaya leluhure.
      1. -2
        15 Mei 2020 14:00
        Malah luwih saka iku - dudu keturunan sing menang, nanging sing mutusake kanggo pangkat dhewe ing antarane ..
        1. +2
          15 Mei 2020 14:09
          Bubar, ana sing pengin gabung karo sing dikalahake. Contone, mattressophile kondhang. Miturut wong-wong mau, luwih becik dadi bar sinetron ing Kulon sing padhang tinimbang bangga karo leluhurmu ing Rusia.
      2. 0
        15 Mei 2020 14:06
        Luwih-luwih turune wong kang kasorake arep mbalangake balung marang turune wong kang menang, awit padha wedi marang bebendune.
      3. -1
        15 Mei 2020 15:55
        ya allah... sipil earthliness apa ... pamer tuku iPhone kanggo 100 mowers ing kredit. lan parade punika wacana solemn saka pasukan ing wusana sawetara. pahargyan.
        1. +5
          15 Mei 2020 17:04
          show-off iku tuku iPhone kanggo 100 mowers ing kredit.
          Hakim saka menara lonceng sampeyan. Sing luwih dhuwur menara lonceng, sing luwih pamer.
    5. + 13
      15 Mei 2020 14:01
      Lan apa, 24 Juni mung mengeti 75th saka Victory Parade pisanan, banget simbolis.
      1. +2
        15 Mei 2020 14:05
        Yen muni kaya ngono, mula kita bisa setuju.
        1. +2
          15 Mei 2020 14:07
          Kanggo iki, ana media, dheweke bakal nyuarake kaya ngono, ora bakal menyang ngendi wae.
        2. +2
          15 Mei 2020 15:38
          T. menyang Federasi Rusia ora mbatalake undhangan kanggo mitra manca kanggo acara, dheweke bakal ngenteni pungkasan karantina ora mung ing Rusia.
          Secara pribadi, aku uga mikir tanggal 24 Juni minangka tanggal sing paling apik.
          Lan ing wulan Sèptèmbêr, prayoginipun ngawontenaken Parade ing wulan Sèptèmbêr, langkung celak dhatêng Jêpan, langkung sae ing Vladivostok.
          Lan RRC, lan DPRK, lan Mongolia, aku ora bakal mikir.
          1. +2
            16 Mei 2020 07:34
            Aku setuju yen kita butuh parade kaya ngono. Amarga ing mburi perayaan 9 Mei, para pahlawan perang Soviet-Jepang sing cendhak iki rada lali. Padha katon metu saka prestasi umum saka wong kita. Lan ing kene ana conto kepahlawanan ora kurang, deleng informasi babagan Pahlawan Uni Soviet Maria Tsukanova. Utawa babagan Pyotr Ilyichev lan Nikolai Vilkov, Mikhail Yanko...
            Ing bab mung ana ora cukup papan kanggo parade saka skala serius, nanging kita bakal mikir bab.
      2. -1
        15 Mei 2020 14:10
        Road sendok kanggo nedha bengi.
      3. 0
        18 Mei 2020 07:26
        24 Juni minangka tanggal sing cocog banget kanggo Parade Kamenangan, sing paling mungkin digunakake dening "penjamin" lan "kanca oligarki" kanggo nindakake kampanye sing kuat (kanthi kedok agitasi patriotik) kanggo nyurung pikirane Rakyat. saka perlu kanggo milih "FOR" sing disebut "amandemen Konstitusi."
    6. +1
      15 Mei 2020 14:07
      Sampeyan bisa nganakake Parade, ngucapake salam marang para veteran perang, banjur lali karo masalahe nganti Dina Kemenangan sabanjure.
      Sampeyan ora bisa nganakake parade, ngucapake salam marang para veteran perang lan ngrampungake masalah nganti dina Kemenangan sabanjure.
      Lan luwih apik yaiku Parade, lan sugeng lan aja lali karo solusi masalah.. hi

      P.S. Aku kabeh wong bakal ndhukung pilihan katelu ... Nanging iku tansah padha karo pilihan katelu?
      1. +5
        15 Mei 2020 15:40
        Omar, hello! Seneng ndeleng sampeyan!!!
        Bisa dianakake parade ing tanggal 7 November. Revolusi ndadekake Negara, sing saka agraris dadi negara adidaya, sing bisa nglawan kabeh Eropah, sing lara nasionalisme.
        Ing dina iki ing 41g. pasukan saka parade tindak menyang ngarep lan wiwit break mburi Nazi. Ing istilah politik lan psikologis, parade iki minangka wiwitan saka kamenangan Nazi Jerman. hi
        Sugeng Liburan! Salam rahayu saking sedulur KZ!!!
        1. +2
          15 Mei 2020 15:47
          Quote: Kasym
          Omar, hello! Seneng ndeleng sampeyan!!!

          Aleykuma salam Dauren kanggo sampeyan lan sedulur Kazakhstan!!
          Sampeyan bisa nindakake.. Nanging keputusan ing pawai ora digawe dening kita, lan luwih ora ana ing situs web VO. hi
    7. 0
      15 Mei 2020 15:00
      Lan apa Stas apa karo Victory Parade ing Red Square?!
    8. +5
      15 Mei 2020 15:31
      Kanggo njaga wewenang, aku nyaranake nganakake parade BERGABUNG tanggal 24 Juni lan ngajak ALL bekas republik Soviet kanggo melu. Ing kono kita bakal weruh sapa sing ...
      1. +2
        15 Mei 2020 16:00
        Piye, minus maneh? Nanging....
        Aku menehi ide ..., gunakake !!!
        1. 0
          16 Mei 2020 01:59
          Quote: Kalender
          Aku menehi ide ..., gunakake !!!

          Ide iki ora anyar. Lan pancen apa sing ditindakake pimpinan negara. Bener, ora perlu kertas lakmus. Dadi saben wong ngerti sapa sing bakal teka lan sapa sing ora. Intine ana ing rincian - kepiye alasan kanggo ora melu.
    9. +1
      15 Mei 2020 18:28
      sing nunjuk agen CIA iki?
      1. 0
        15 Mei 2020 19:14
        Quote: Eun Yi
        sing nunjuk agen CIA iki?

        Mungkin dheweke agen ganda? ngguyu
    10. +1
      15 Mei 2020 19:48
      Parade Kemenangan tansah dianakake "kanggo mèngeti Kemenangan rakyat Soviet nglawan Nazi Jerman" lan ora ana hubungane karo pungkasane Perang Donya II. Operasi lokal (saka segi skala) kanggo nylametake "pasuryan" saka sekutu freeloader, sing, ing skenario sing beda, mesthi main-main karo Jepang sajrone 20 taun liyane, sanajan ana bom atom, ora narik ing Victory Parade ing kahanan apa wae! Yen acara iki kedadeyan ing wulan September, bakal dadi "parade kekalahan"!
      1. +1
        15 Mei 2020 23:47
        Kutipan saka: beer-youk
        Operasi lokal (saka segi skala) kanggo nylametake "pasuryan" saka sekutu freeloader, sing, ing skenario sing beda, mesthi main-main karo Jepang sajrone 20 taun liyane, sanajan ana bom atom, ora narik ing Victory Parade ing kahanan apa wae!

        Che serius?
        Kerugian Soviet ana 36,5 ewu wong, sing 12 ewu tiwas lan ilang.

        Yaiku, sanajan sampeyan ora nggatekake asil saka perlawanan Jepang sing cedhak, 12 ewu pejuang kita, apa sampeyan mikir iki ora narik parade?
        Aku bakal ngulungake senapan mesin iki marang wong sing pinter ing sofa, sing ora mung nyedhot bubuk mesiu, nanging uga ora ngerti sisih endi kanggo nyedhaki senapan mesin lan dikirim menyang papan sing panas. konsep kasunyatan. wong bodho

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"