Jendral Polandia nyebutake modernisasi T-72 menyang tingkat T-72B3 modern

66
Jendral Polandia nyebutake modernisasi T-72 menyang tingkat T-72B3 modern

Rusia modernisasi Soviet tank T-72, nggawa menyang tingkat modern, nalika Polandia wis ora bisa nindakake apa-apa karo tank padha kanggo 30 taun, tinimbang modernizing, nindakake "wêdakakêna telek". Pernyataan iki digawe dening Jenderal Polandia Waldemar Skshipchak ing wawancara karo portal Kresy, nyerat RT.

Miturut jenderal, tentara Rusia bakal nampa luwih saka 120 tank T-72B3M sing dimodernisasi kanthi serius ing pungkasan taun, sing uga mlebu layanan karo militer Belarusia. Ing wektu sing padha, sajrone 30 taun kepungkur, militer Polandia mung dijanjekake kanggo modernisasi tank T-72 ing layanan, nanging ora bisa menehi apa-apa, amarga Polandia "ora ana potensial."



Iki amarga kasunyatan manawa solusi sing ditrapake Rusia ing omah efektif, antara liya, ing sisih kulon potensial, yaiku, ing Eropa Wétan. Modernisasi T-72 banget jero lan sacara signifikan nguatake kekuwatan tank iki. Apa sing diarani modernisasi, sejatine, "telek bubuk," kaya sing nate ujar ing Buku Umum. Iki ora upgrade!

- nandheske mantan komandan pasukan darat Polandia, dheweke dadi tanker.

Minangka cara metu saka kahanan iki, umum ngusulake kanggo nganakke kontrak kanggo perakitan tank manca ing Polandia, kang ing mangsa bakal ngganti T-72 Soviet ing pasukan. Skshipchak ngusulake kanggo milih "Abrams" Amerika minangka tank kasebut lan ngumpulake tank 450-550 ing perusahaan Polandia.

Mesthine kita kudu lali babagan modernisasi T-72 kita, amarga kita ora bakal nindakake. Kita ora bisa nindakake kanthi cara sing tank iki bakal nepaki pangarepan tentara (...)

ngandika.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    66 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 18
      19 May 2020
      Kabeh padha weruh cahya nalika dadi mantan ....
      1. + 29
        19 May 2020
        Iku dudu titikane. Dheweke ngomong omong kosong populis!
        Skshipchak nawakake kanggo milih "Abrams" Amerika

        Ing teater operasi Eropa lan Abrams ...
        Ya, mung babagan logistik lan bobot lan karakteristik ukuran.
        Versi paling anyar saka Abrams bobote luwih saka 76 ton kanthi ambane luwih saka 3,6 meter!
        Ya, mung mokal kanggo nyelehake ing platform sepur Eropa lan / utawa Rusia. Aku wis meneng babagan pawai ing dalan sing sempit lan jembatan ing Eropa ...
        Abrams apik ing papan sing gedhe lan mbukak, dheweke pengin nulis ing ara-ara samun, nanging eling yen dheweke duwe masalah karo operasi turbin ing kahanan pasir lan bledug lan, kanthi linuwih saka pembangkit listrik.
        Nah, kaya iki.
        1. +5
          19 May 2020
          Kutipan saka olegfbi
          Ing teater operasi Eropa lan Abrams ...

          Sampeyan mbokmenawa bingung karo Merkava? Ya, mung Abrams digawe utamane kanggo teater operasi Eropa.
          1. +1
            19 May 2020
            Mungkin aku bingung ... Aku ora bakal mbantah.
            Mung kanggo mbandhingake, T-72:
            Bobot tempur - 41 - 42 ton
            Jembar ing layar - 3,46 m.
            Cruising ing dalan gedhe - 700 km.
            Liyane saka fitur sing iso dibandhingke.
            1. -1
              19 May 2020
              Kutipan saka olegfbi
              Mungkin aku bingung ... Aku ora bakal mbantah.
              Mung kanggo mbandhingake, T-72:
              Bobot tempur - 41 - 42 ton
              Jembar ing layar - 3,46 m.
              Cruising ing dalan gedhe - 700 km.
              Liyane saka fitur sing iso dibandhingke.

              Dadi konsep dheweke ora nyerang, nanging defensif. Inggih, kaya, kanggo defend marang armada tank Soviet ing téater operasi Eropah. Analog saka bedhil self-propelled anti-tank.
              1. +9
                19 May 2020
                Dadi konsep dheweke ora nyerang, nanging defensif.

                Dheweke, ing pangertene amers, duwe posisi pertahanan ???!!!
                Kaya sing diucapake ing Odessa - Aja ngomong sandalku! hi
                1. +5
                  19 May 2020
                  Kutipan saka olegfbi
                  Dadi konsep dheweke ora nyerang, nanging defensif.

                  Dheweke, ing pangertene amers, duwe posisi pertahanan ???!!!
                  Kaya sing diucapake ing Odessa - Aja ngomong sandalku! hi

                  ya wis! Ing jaman USSR, ora ana sing sumunar kanggo amer ing teater operasi Eropa kanthi senjata konvensional. Elingi T-80U yen, aku ora salah, kaya rong dina diwenehi kanggo njaluk Channel.
                  1. -2
                    20 May 2020
                    rong dina diwenehi kanggo pindhah menyang Channel

                    Ana topik kaya ngono.
                    Nanging ana wayahe liyane. Divisi tank dirancang kanggo 45 - 50 menit perang!
                    Sawise wektu iki, ana 2 opsi:
                    1. Divisi rusak
                    2. Bahan bakar lan amunisi entek.
                    Ing kasus apa wae, divisi ora siap tempur.
                    Dadi, 48 jam menyang Saluran, dheweke ana ing peta staf.
                    1. +2
                      20 May 2020
                      Kutipan saka olegfbi
                      Sawise wektu iki, ana 2 opsi:
                      1. Divisi rusak
                      2. Bahan bakar lan amunisi entek.

                      Dadi manawa, nanging mung yen dheweke nglawan perang senjata gabungan sing dawa! Lan yen dheweke nembus lan mlebu ruang operasional ......, mula sing paling penting yaiku kacepetan, ngrusak resistensi lokal nalika lelungan, ngliwati wilayah sing dikubengi, lsp ...
                      1. 0
                        20 May 2020
                        Iku uga bener!
                2. -1
                  19 May 2020
                  Ora sandal, nanging lonceng
              2. 0
                19 May 2020
                Kutipan saka: neri73-r
                Kutipan saka olegfbi
                Mungkin aku bingung ... Aku ora bakal mbantah.
                Mung kanggo mbandhingake, T-72:
                Bobot tempur - 41 - 42 ton
                Jembar ing layar - 3,46 m.
                Cruising ing dalan gedhe - 700 km.
                Liyane saka fitur sing iso dibandhingke.

                Dadi konsep dheweke ora nyerang, nanging defensif. Inggih, kaya, kanggo defend marang armada tank Soviet ing téater operasi Eropah. Analog saka bedhil self-propelled anti-tank.

                Ya, iku timbangan. Dheweke bakal bisa nransfer akeh tank menyang ETVD sajrone sawetara dina, yen sampeyan tiba-tiba mikir nyerang armada kasebut? ngguyu
                1. +2
                  20 May 2020
                  Kutipan saka Doliva63
                  Ya, iku timbangan. Dheweke bakal bisa nransfer akeh tank menyang ETVD sajrone sawetara dina, yen sampeyan tiba-tiba mikir nyerang armada kasebut?

                  Lan kok transfer wong-wong mau, padha ana ing dina iku.
                  1. 0
                    20 May 2020
                    Kutipan saka: neri73-r
                    Kutipan saka Doliva63
                    Ya, iku timbangan. Dheweke bakal bisa nransfer akeh tank menyang ETVD sajrone sawetara dina, yen sampeyan tiba-tiba mikir nyerang armada kasebut?

                    Lan kok transfer wong-wong mau, padha ana ing dina iku.

                    Kanthi jumlah tank sing kasedhiya, dheweke ora bisa ngganggu rencana hipotetis kita ngguyu
          2. +2
            19 May 2020
            Kanggo teater operasi Eropa kanthi 76 ton lan ambane 3,6m? Aja ngomong, iki kanggo Eropah, kaya mobil Lincoln Continental, yen ora ana liyane ing kene.
          3. 0
            20 May 2020
            Kutipan saka: neri73-r
            bingung karo Merkava?

            Merkava tau mesin turbine, lan yen sampeyan nggawe kesalahan, banjur ora akeh, versi M1 2C 3650 sudhut, lan bobot 64 ton, temenan ora pas ing platform railway, lan transporter khusus dibutuhake kanggo transportasi ing dalan gedhe.
            Ya, lan "Abrams" saiki ora diprodhuksi, Kutub jelas telat, yen mung tuku barang bekas saka panyimpenan.
        2. +1
          19 May 2020
          Kutipan saka olegfbi
          Versi paling anyar saka Abrams bobote luwih saka 76 ton kanthi ambane luwih saka 3,6 meter!

          apa padha sijine pamblokiran konkrit dikiataken ing wong? wassat
          1. +1
            19 May 2020
            Lha, sapa ngerti? ngguyu
            Ketoke mung nguber keamanan tambah, kanggo ngrusak ciri liyane.
            Bener aku ora ngerti Nyuwun
            1. 5-9
              -1
              20 May 2020
              Keamanan kabeh MBT Kulon luwih elek (utamane saka sisih mburi) kanca-kanca saka USSR / RF .... volume sing dilindhungi gedhe ... kanggo keamanan sing padha, ora kudu bobote 60-65, nanging 75-80 ton
          2. +2
            19 May 2020
            Quote: Dedkastary
            apa padha sijine pamblokiran konkrit dikiataken ing wong?

            Kutipan saka olegfbi
            Lha, sapa ngerti? ngguyu
            Ketoke mung nguber keamanan tambah, kanggo ngrusak ciri liyane.
            Bener aku ora ngerti


            Volume reserved gedhe. hi Mbandhingake siluet Abrams lan T-(64/72/80/90).
            1. +8
              19 May 2020
              umume, "Jenderal Polandia" pancen "cukup":
              Jendral Polandia Waldemar Skshipchak "ora nolak" serangan nuklir ing Rusia atas jenenge NATO. Nanging sing utama yaiku kanggo mesthekake yen pihak kasebut ngganti serangan nuklir ing wilayah Ukraina
              wassat
              Ana fenomena kaya ing jaman kuna - panci wuda. Iki minangka kategori priyayi "gratis" sing rada akeh ing Persemakmuran, sing, amarga mlarat, ora duwe tanah utawa petani lan disewakake minangka abdi utawa abdi tempur menyang panci sing luwih kuat lan kuat. Nanging ing wektu sing padha, saka keluwihan saka ambisi independen, padha bengok-bengok luwih banter saka wong lan goyangake sabers, lan amarga saka lack of motsi tengen, padha setya wagged buntut ing ngarepe agung menehi roti.

              Sapa sing pacaran karo Pakdhe Sam?

              Sing persis ing peran "pan-clap" kuwi - ing basa Polandia sampeyan bisa ngomong sługus - mung dadi Jendral Polandia Waldemar Skrzypczak (Waldemar Skrzypczak). Ing wawancara karo Wirtualna Polska, miturut judhul karakteristik "Polandia minangka negara garis ngarep. Kita dhewe ora bakal menang perang karo Rusia, "dheweke ngumumake yen "dibenerake kanthi militer" yen Amerika Serikat ngluncurake serangan nuklir ing Rusia. . Malah yen korban pisanan saka skenario kuwi Polandia dhewe.

              Jendral pensiunan Polandia, sing jenenge diterjemahake, kanthi cara, minangka "Pemain biola", ora sedhih banget babagan iki:

              Aja duwe khayalan. Polandia minangka negara garis ngarep, mula bakal dadi wilayah bentrokan, kaya nalika Pakta Warsawa. Banjur Amerika arep mungkasi Tentara Abang ing Polandia kanthi serangan nuklir. Saiki, uga ana rencana kasebut yen Putin nyerang. Kanggo kita wong Polandia, skenario kasebut, mesthi, ora bisa ditampa. Nanging yen perang diwiwiti, ora ana sing bakal takon pendapat kita. Kita ora bakal ngganti lokasi geografis kita.

              Pan telanjang sing gagah, wani! Dheweke siap ngorbanake Polandia, kaya ing jaman Pakta Warsawa! Bener, ora ana sejarawan siji-sijine sing bakal ngelingi siji-sijine pertandhingan ing wilayah sing saiki dadi Polandia - kajaba sing ditindakake dening Polandia dhewe nglawan negarane.

              Ya, lan jenderal profesional kudu isin mlumpat kaya badut lucu babagan fakta sejarah. Kanggo "Tentara Abang" ing Polandia ora liya mung njaga mburi klompok militer Soviet sing kuat ing GDR: cukup kanggo mbandhingake jumlah pasukan Grup Pasukan Soviet ing Jerman (GSVG) 500 ewu wong lan 7 ewu tank karo Grup Pasukan Utara adhedhasar ing Polandia 50 ewu prajurit lan 600 tank. Iku mung siji-sijine sing ditinggalake dening Amerika kanggo ngebom Polandia nalika, yen ana perang, tank Rusia wis ana ing Rhine telung dina sabanjure! Banjur Amerika duwe rencana sing kurang ambisius: kanggo njeblug tambang atom ing wilayah Fulda kanggo nundha tank sing padha ing Vogelsberg lan Spessart pass kanggo ngungsi Frankfurt am Main, lan banjur ngrusak watu ing pinggiran Rhine kanggo nyegah armada Rusia nyabrang kali iki.

              Lan saiki, ing wawancara, Waldemar Skrzypczak nyelehake Polandia saiki ing panggonan FRG kasebut. Ing tanah dheweke, "panci kuat" saka sebrang samodra kudu mungkasi "agresi" Rusia sing anyar. Lan marga saka master kuwi, abdi Valdemar ora bakal cukup lemes kanggo nyilem menyang sumber. Malah yen nuklir
              .https://yandex.ru/turbo?text=https%3A%2F%2Ftsargrad.tv%2Farticles%2Fvoldemar-sobralsja-nyrnut-v-fontan-jadernogo-vzryva_192926
              1. +3
                20 May 2020
                Quote: Dedkastary

                Bener, ora ana sejarawan siji-sijine sing bakal ngelingi siji-sijine pertandhingan ing wilayah sing saiki dadi Polandia - kajaba sing ditindakake dening Polandia dhewe nglawan negarane.

            2. +2
              19 May 2020
              Kutipan saka: neri73-r
              Volume reserved gedhe. Mbandhingake siluet Abrams lan T-(64/72/80/90).

              Inggih, ing T, wiwit saka 64, ana loader otomatis, lan ing M1 wong ireng, oh, ngapura Amerika Afrika saka dhuwur basket karo pompa munggah Otot kanggo nyeret Nihan. Lan apa sing bakal njupuk papan liyane? Maneh, volume udara otomatis kanggo ambegan ora perlu. Iku bedane ing volume sing dipesen lan, miturut ukuran njaba, lan ukuran target.
              Bener, nalika aku nyebutake argumentasi sing padha ing forum basa Inggris, kanggo nanggepi aku nampa argumentasi sing mateni: yen ulat sampeyan mati, apa loader otomatis bakal mbantu sampeyan ndandani?
              1. +1
                20 May 2020
                Quote: Nagant
                nalika uler sampeyan mati, bakal loader otomatis mbantu ndandani iku akeh?

                Lan yen wong Negro tiwas, sapa sing bakal ndandani angsa kasebut?
                Ai-i-i-i! Dheweke mateni wong ireng, mateni wong ireng ... ngguyu
            3. +4
              20 May 2020
              Kutipan saka: neri73-r
              Mbandhingake siluet Abrams lan T-(64/72/80/90).

        3. +1
          19 May 2020
          Kutipan saka olegfbi
          Ya, mung mokal kanggo nyelehake ing platform sepur Eropa lan / utawa Rusia. Aku wis meneng babagan pawai ing dalan sing sempit lan jembatan ing Eropa ...

          Supaya padha sijine tangan! Nanging sawise ngatur logistik, tank kita bakal ngliwati jembatan lan nyebar ing dalan apa wae!
        4. +1
          21 May 2020
          Kutipan saka olegfbi
          Iku dudu titikane. Dheweke ngomong omong kosong populis!
          Skshipchak nawakake kanggo milih "Abrams" Amerika

          Ing teater operasi Eropa lan Abrams ...
          Ya, mung babagan logistik lan bobot lan karakteristik ukuran.
          Versi paling anyar saka Abrams bobote luwih saka 76 ton kanthi ambane luwih saka 3,6 meter!
          Ya, mung mokal kanggo nyelehake ing platform sepur Eropa lan / utawa Rusia. Aku wis meneng babagan pawai ing dalan sing sempit lan jembatan ing Eropa ...
          Abrams apik ing papan sing gedhe lan mbukak, dheweke pengin nulis ing ara-ara samun, nanging eling yen dheweke duwe masalah karo operasi turbin ing kahanan pasir lan bledug lan, kanthi linuwih saka pembangkit listrik.
          Nah, kaya iki.

          Sampeyan ora bisa nerangake marang jenderal Polandia yen Abrams ora cocok kanggo teater operasi Eropa.
          eling Lackey ora ngidini kanggo éling sing monster iki ora bakal ngliwati lurung-lurung Eropah panah, lan ora saben jembatan bakal tahan.
          Nalika gowno kondhang ana ing kepala jenderal Polandia, sampeyan ora bisa mbuktekake apa-apa marang jenderal iki ... Nyuwun
    2. +5
      19 May 2020
      Njupuk Ukrainians bantuan, padha bakal modernize nawakke ana, sing bakal ngelingi kanggo abad! wong bodho Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo dilat bokong Yankees - kanggo ngumpulake abrashka ing ngarep wong bodho !Yen ana kekurangan otak kanggo modernisasi T72, apa jenis abrams lan sing bakal dipercaya kanggo ngumpulake? ?? wong bodho wong bodho
      1. Bom
        -1
        19 May 2020
        Padha bakal dipercaya, nanging ora abrams, nanging soko prasaja saka celengan belang. Alamiah kanggo $. Kabeh padha, tank iki bakal kethokan logam siji utawa liyane ing mangsa.
        1. + 17
          19 May 2020
          Apa Polandia bisa tuku lisensi BT-7 tinimbang Abrams? eseman
      2. +4
        19 May 2020
        Abrams diklumpukake ing Mesir. Ing Polandia, aku yakin budaya produksi luwih dhuwur. T-72 dirakit ing Polandia lan Abrams bakal dirakit. Padha mung njaluk nyisihaken saka kabeh Soviet. Uga, saliyane Abrams, mung Leopard 2A7 sing bisa dipilih. Ya, wong Jerman ora bakal ngedol lisensi kasebut.
        1. +7
          19 May 2020
          Kutipan: V.I.P.
          Abrams diklumpukake ing Mesir. Ing Polandia, aku yakin budaya produksi luwih dhuwur. T-72 dirakit ing Polandia lan Abrams bakal dirakit. Padha mung njaluk nyisihaken saka kabeh Soviet. Uga, saliyane Abrams, mung Leopard 2A7 sing bisa dipilih. Ya, wong Jerman ora bakal ngedol lisensi kasebut.

          Jerman mesthi ora bakal menehi, nanging "Abramovs" ... supaya padha ngumpulake ... apa masalah karo kita? mung ing pungkasan, ora perlu ninggalake "negara" kaya Polandia. gawe kebon apel...gedhe.
          1. 0
            19 May 2020
            lan Mongol bakal setuju manggon ing kebon apel?
        2. 0
          19 May 2020
          Bakal menarik kanggo ndeleng kepiye carane nggawe pabrik kanggo produksi Abrams wiwit awal ...
        3. +1
          19 May 2020
          Abrams diklumpukake ing Mesir.
          Nanging sawise kabeh, produksi abrams ing Amerika Serikat wis mandheg lan suwe. Yen ora salah, mung siji pabrik perbaikan tank ing Amerika. Lan ing ngendi Mesir entuk komponen kanggo abrash?
        4. 0
          20 May 2020
          Kutipan: V.I.P.
          Abrams diklumpukake ing Mesir. Ing Polandia, aku yakin budaya produksi luwih dhuwur. T-72 dirakit ing Polandia lan Abrams bakal dirakit. Padha mung njaluk nyisihaken saka kabeh Soviet. Uga, saliyane Abrams, mung Leopard 2A7 sing bisa dipilih. Ya, wong Jerman ora bakal ngedol lisensi kasebut.

          Sapa sing nyingkirake apa? Apa shisha? Padha ora bisa modernize Leopards free (ing wektu sing padha ndandani mau), nanging sampeyan njupuk akeh impen udan saka sawetara pensiunan jenderal.
    3. -1
      19 May 2020
      Amerika bakal ngedol sampah lawas kanggo dheweke lan dheweke bakal seneng
      1. +3
        19 May 2020
        Quote: Tembus
        Amerika bakal ngedol sampah lawas kanggo dheweke lan dheweke bakal seneng

        ora Meehan, padha arep ngumpul karo "obeng" - kaya dhewe!
      2. 0
        20 May 2020
        sing mesthi, wong Polandia ora bisa ndeleng abrams, paling apik, dheweke bakal ndhudhuk m60 ing ara-ara samun lan didol kanthi rega f35.
    4. +2
      19 May 2020
      padha mung janji kanggo modernisasi tank T-72 ing layanan, nanging padha ora bisa kurban apa-apa, wiwit Polandia "ora ana potensial."
      Ya, tegese ora ana potensial kanggo layanan, nanging kanggo
      ngusulake milih "Abrams" Amerika lan ngumpulake tank 450-550 ing perusahaan Polandia.
      ana potensial. ngguyu Sapa sing padha nyumerepi mie? Utawa dheweke mikir yen dheweke nyatakake awake dhewe "ing ngarep ngemot ancaman Rusia ing Eropa", mula para pamilik bakal menehi 500 tank Abrams. ngguyu
    5. +1
      19 May 2020
      "Pseudomodernism", Nanging.
      Lan Yankees ora butuh saingan.
    6. +1
      19 May 2020
      Iku warta dadi warta!
      Siji-potong Umum lan malah Polandia! Wewenang!!! sedulur
      Bravo VO apik
    7. +1
      19 May 2020
      Ayo! Maju! Luwih akeh tank Amerika sing sampeyan lakoni, lan sing paling penting, luwih akeh dhuwit sing sampeyan gunakake, luwih apik kanggo kita. Kanggo yen ana apa-apa, banjur ing kasus apa wae, kita ora bakal nggawa sampeyan mudhun karo tank.
    8. +2
      19 May 2020
      bubuk telek
      lan apa neraka? padha unflattering supaya bab sing PL 01? Ora ana tank Polandia liyane, sanajan iki sejatine ora ngguyu
    9. +1
      19 May 2020
      Huta Staleva Vola mbokmenawa minangka pabrikan alat berat paling apik ing Eropah Wétan. Poliaks bisa nggawe kendaraan lapis baja sing apik. Nanging apa dheweke "demokratisasi" kaya Ukraina, lan saiki dheweke nindakake mung kanthi lisensi utawa mung majelis? Apa sing kedadeyan karo Hut?
    10. +2
      19 May 2020
      Skshipchak ngusulake kanggo milih "Abrams" Amerika minangka tank kasebut lan ngumpulake tank 450-550 ing perusahaan Polandia.


      Ya, mesthi, kaya tanpa master ...
    11. -1
      19 May 2020
      Abrams ing Polandia, uga, kaya paus ing kali. Senajan supaya wong-wong mau tuku, nanging luwih, tank iki sampurna numpes pasukan bersenjata saka negara kang serves, iku ora kanggo apa-apa sing Yunani nolak hadiah saka sewu coffins iki.
    12. +2
      19 May 2020
      Skshipchak ngusulake milih "Abrams" Amerika lan nglumpukake tank 450-550 ing perusahaan Polandia.
      Kabeh padha, ASSEMBLY, ora MANUFACTURING ... Padha isih kudu ditawakake bahan bakar kanggo tuku saka Amerika Serikat, banjur ing umum Polandia bakal dadi "bojo sing paling ditresnani" ...
    13. 0
      19 May 2020
      Polandia kudu dikirim menyang Ukraina kanggo dismantling, lan supaya padha tuku Leo kanggo awake dhewe
    14. +2
      19 May 2020
      ngguyu Sing diarani modernisasi, sejatine "wêdakakêna bubuk," kaya sing diomongake Jendral Buk, kanthi cara langsung prajurit.
    15. 0
      19 May 2020
      Lan apa wong Amerika janji marang Polandia mung menehi kit kanggo ngrakit tank 450-550 Abrams? Ing tangan siji, Jendral Polandia Waldemar Skshipchak kayane mikir kanthi bener:
      Kanggo 30 taun saiki, Polandia ora bisa nindakake apa-apa karo tank sing padha, tinimbang modernisasi, nindakake "wêdakakêna telek".

      Lan ing tangan liyane, maneh sawetara jenis Fantasi
    16. +1
      19 May 2020
      Pitakonan utama ora dijamin: apa padha butuh tank kanggo "drang nah osten" bebarengan karo "Reich" utawa mung duwe bantahan marang Berlin?
    17. +1
      19 May 2020
      mung Abrams!!!! Macan tutul minangka bebaya bali saka tanah sing ditransfer dening Stalin, Merkava - ora bakal ngapura Holocaust, Armata umume minangka penjajah sing langgeng, wong Cina mbebayani influenza kanggo babi, manuk ... ya coronovirus minangka fungsi tambahan. .... Mung Abrams !!! Tank paling demokratis ing donya """)))))
    18. -3
      19 May 2020
      Psheks padha apik ing ngawula Nazi, lan fertilizing kebon karo awu saka tawanan burned saka kamp konsentrasi. Dadi wong-wong mau ora tau arep gelut utawa kerja lan ora ngerti carane. Nganti saiki, buruh migran menyang punuk. Ya, padha bubuk.
      1. 0
        19 May 2020
        .
        Ukuran: 7,62x54
        Psheks apik ing ngawula Nazi
        Kutub? Apa sampeyan ngladeni Nazi? Mergo aku durung krungu. Nanging bebarengan karo Tentara Abang padha perang. Lan kita uga ora lali yen kita uga sekutu.
        1. +4
          19 May 2020
          Mung amarga sampeyan ora krungu soko ora ateges ora kelakon. Luwih akeh wong Polandia sing perang ing sisih Nazi Jerman tinimbang ing sisih USSR. Kira-kira setengah yuta Polandia saka Silesia Atas lan Pomerania ngliwati wadyabala Jerman. Uga, Polandia minangka bagéan saka papat divisi SS, siji brigade SS rampung Polandia. Sawetara puluhan ewu liyane dadi polisi.
        2. +2
          19 May 2020
          Kutipan saka Metlik
          padha perang bebarengan karo tentara abang.

          Lan uga nglawan Tentara Abang. Tentara Craiova ing Polandia kaya Bandera ing Ukraina, padha ditembak ing mburi saka sudhut kanthi cara sing padha, nyerang patroli, nyetel bledosan lan pembakaran. Lan banjur padha nesu yen nalika padha mundhakaken badai marang Jerman ing Warsawa, Rusian dinuga sengaja nyawang liwat Kali Vistula nalika Jerman remuk karo tank. Kasunyatan bilih wadyabala kesel dening sasi perang nyerang lan ora duwe kekuatan lan sarana kanggo meksa Vistula ora goyangake.
    19. +1
      19 May 2020
      Jendral Polandia ujar manawa kabeh bener.

      Poland ora duwe kesempatan kanggo modernisasi tank Soviet, amarga iku perlu ora mung kanggo nyumerepi DZ anyar ing tank lan sijine imager termal, nanging uga kanggo ngganti bedhil lan miwiti prodhuksi amunisi anyar, utamané cangkang sub-kaliber. Kabeh iki ngluwihi kekuwatan Polandia, ana sawetara sumber daya.

      Nanging kanggo setuju ing perakitan tank, malah Abrams cukup nyata. Dheweke tuku 35 F-35, dheweke bakal tuku 400 Abrams, mung butuh 6 milyar dolar kanggo iki, dheweke bakal nguwasani.
    20. 0
      19 May 2020
      Pralna. Ayo Abrams tuku. Lan T-72 kudu dituku kanthi rega kethokan, dimodernisasi lan didol. Iran, contone, utawa Irak, utawa loro-lorone.
    21. 0
      19 May 2020
      Polandia nyoba dadi pos luar AS ing Eropa lan wedi karo kompetisi saka Ukraina.
      Aku ora ngerti apa dhuwit Rech tuku F-35, nanging ketoke ana dhuwit.
      Kahanan iki mung bisa diowahi yen Rusia dadi kekuwatan sing kuwat, lan ora mung ing babagan senjata, nanging uga ing babagan ningkatake taraf urip warga, nanging ora ngrusak pertahanan (sayange, saiki kita wis ilang. potensial mobilisasi).
      Polandia iki hyena (lan kaya kabeh sing sadurunge), sing mangan turahan saka meja master lan sapa sing duwe luwih saka turahan iki, bakal tiba ing ngisor iki, nanging kita duwe panganan ala karo turahan, kita dhewe ora cukup, nanging iki ora ateges sing kita utang menehi kabeh ing prices nyang-nyangan, banjur serfs bakal mikir kathah bab piyambak.
    22. 0
      19 May 2020
      Ya, ing ngendi dheweke bakal entuk 2,5 milyar kanggo Cadillac gurun Amerika? Iki ing ngira minimal) Pinten biaya kanggo mbukak conveyor liwat kasus, Aku umume wedi kanggo mikir. Kepiye babagan biaya operasi? Umumé, kanthi teoritis, aku pengin ndeleng perkiraan produksi lan kabeh sing ana gandhengane karo 400 Abrams ing variasi M1A2 SEP V.3.
    23. 0
      19 May 2020
      Polandia wis ora bisa nindakake apa-apa karo tank padha kanggo 30 taun saiki, tinimbang modernizing, tinimbang nindakake "bledug telek"


      Hahah, iku lima, carane kritis dhewe))
      Ayo wong-wong mau nyebat kabijakan luar negeri "bubarake telek", awake dhewe "mangan telek", amarga minuman keras kasebut wis ilang))
    24. Komentar wis dibusak.
    25. 0
      19 May 2020
      Dheweke ora bisa nganyarke tank sing ana, nanging bisa ngasilake tank anyar. Tegese, produksi saka awal luwih gampang kanggo dheweke. Iki aneh.
    26. 0
      20 May 2020
      Lan ing mratelakake panemume, jenderal Polandia iku corny ngganggu babagan rollback. Kanthi modernisasi, mesthine ora diidini nyolong, lan jumlahe luwih sithik.
    27. 0
      20 May 2020
      Psheks, padha psheks, sing bakal ngidini padha mbangun ABRAMS ing POLAND?
      Cetha yen pelamar kasebut nggunakake apa wae
    28. 5-9
      -1
      20 May 2020
      Zradniki-podniks ... Jerman menehi subsidi sampeyan ing EU, nanging tinimbang tuku pizza Leopradov, sampeyan pengin Abrams ing jaban rangkah ... lan ora ana sing anyar lan ora bakal ana, apa ana bekas pizza ing pasar?
      Inggih, ide banget kanggo tuku 2 MBT kanthi karakteristik kinerja sing padha yaiku saka pikiran sing apik.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"