Peletakan proyek RTO kaping papat 22800 "Karakurt" kanggo Armada Pasifik ditundha

27
Peletakan proyek RTO kaping papat 22800 "Karakurt" kanggo Armada Pasifik ditundha

Proyek RTO kaping papat 22800 kanggo Pasifik armada (Armada Pasifik), jenenge "Pavlovsk", bakal dilebokake ing musim panas iki, tanggal sing tepat durung ditemtokake. Iki diumumake ing wawancara karo koran Krasnaya Zvezda dening komandan Armada Pasifik, Laksamana Sergei Avakyants.

Miturut komandan, pambangunan kapal roket cilik bakal ditindakake dening Amur Shipbuilding Plant ing Komsomolsk-on-Amur, ing ngendi telung kapal saka seri iki wis dibangun. Sadurunge, layanan pers perusahaan kasebut ngumumake peletakan kapal kasebut ing awal Mei taun iki, nanging ketoke rencana kasebut kudu direvisi amarga infeksi koronavirus lan laying kasebut ditundha ing musim panas. Tanggal pas durung ditemtokake.



Kapal kasebut bakal dibangun miturut kontrak kanggo mbangun enem kapal rudal cilik kanggo Armada Pasifik. Persetujuan kasebut nyedhiyakake pambangunan papat RTO ing Galangan Kapal Amur lan loro liyane ing Vostochnaya Verf ing Vladivostok. RTO pungkasan saka seri Amur kudu mlebu layanan ing 2025, seri Vladivostok - ing 2022.

RTOs bakal dadi papat ing construction kanggo Armada Pasifik, iku wis nampa jeneng "Pavlovsk". Rong RTO pisanan saka "seri Pasifik" - "Rzhev" lan "Udomlya" dilebokake ing 1 Juli taun kepungkur, RTO katelu proyek 22800 "Karakurt", sing diarani "Ussuriysk", dilebokake ing pungkasan Desember. 2019.

Kapal rudal cilik Project 22800 minangka seri rudal multi-tujuan lan kapal artileri Rusia saka zona segara cedhak (korvet cilik). Tujuan utama RTO yaiku nindakake operasi tempur ing zona segara sing cedhak lan nindakake tugas kanthi mandiri lan minangka bagean saka klompok kapal.

RTOs proyek iki dawane 67 meter, jembaré 11 meter lan rancangan 4 meter. Pamindahan - udakara 800 ton, jarak jelajah - nganti 2500 mil, otonomi - 15 dina. Persenjataan utama yaiku siji PU UKSK (kompleks kapal universal) 3S14 RK "Kaliber", siji 76-mm gun gunung AK-176MA, ZRAK "Pantsir-M", loro 14.5-mm utawa 12,7-mm bedhil mesin Gunung MTPU.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    27 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -10
      20 May 2020
      carane kakehan RTO padha karo cruiser ??
      1. +5
        20 May 2020
        Kutipan: novel66
        carane kakehan RTO padha karo cruiser ??

        Kepiye carane? Kaya pirang-pirang kolonel sing padha karo marshal?
        1. +3
          20 May 2020
          "Lan ing parrots luwih suwe" p.
          Sejatine publikasi. Dilebokake, ora dilebokake, ora apa-apa. Mung upacara adat. Sing penting yaiku kontrak lan implementasine (pembayaran awal lan pembayaran kanggo karya sing ditindakake, nutup volume karya sing ditindakake).
        2. -12
          20 May 2020
          kaya ngono! kapan kita bisa nganggep yen kapal peringkat pisanan wis dadi luwih
          1. +5
            20 May 2020
            Flyer, nuwun sewu.. nanging kok kudu peringkat 1?
            1. -1
              20 May 2020
              supaya luwih menarik kanggo ngarahake!
              1. +4
                20 May 2020
                Liwat bagasi? opo
                1. -1
                  20 May 2020
                  ya, liwat OAK!
                  1. +5
                    20 May 2020
                    Selehake kriteria penerbangan sampeyan, mung yew!
                    1. 0
                      20 May 2020
                      burdock sampeyan, ing kayu delta aviation!
                      1. +3
                        20 May 2020
                        Kutipan: novel66
                        ing kayu delta penerbangan!

                        Oak?
                        1. 0
                          20 May 2020
                          oh para pelaut...
                          Kayu Delta, utawa chipboard-10, utawa lignofol, utawa balinite minangka bahan komposit struktural, plastik laminasi kayu adhedhasar resin formaldehida sing diperkuat karo serat kayu. Iki dipikolehi kanthi plastikisasi veneer kayu (biasane birch) kanthi impregnating karo resin fenol utawa kresol-formaldehida, banjur ditekan panas ing tekanan dhuwur.
                        2. +2
                          20 May 2020
                          Kutipan: novel66
                          biasane birch

                          Dadi menyang ngendi kabeh wit birch? am
                        3. -1
                          20 May 2020
                          kowe kangen?
                          Nalika jam nyetak kanggo pungkasan wektu ...
                          Nanging, tuan-tuan, carane sampeyan pengin njupuk
                          Antarane birches saka jalur tengah.
                          Antarane birches saka jalur tengah.
                        4. +1
                          20 May 2020
                          Shooting mesthi ora kangen ngguyu
                        5. -1
                          20 May 2020
                          wis apik, punika naval hardening! apik
      2. +1
        20 May 2020
        Kutipan: novel66
        carane kakehan RTO padha karo cruiser ??

        Gumantung apa beban amunisi saka cruiser / rudal anti-kapal sing diduweni cruiser. RTO iki nduweni muatan amunisi 8 KR.
      3. +4
        20 May 2020
        ing babagan kaliber utama, mung setengah ... yen dibandhingake karo Atlant!
        Sampeyan katon kaya 38 parrots 20 kaping ngguyu
        1. +1
          20 May 2020
          kaliber utama iku bedhil ???
          1. +3
            20 May 2020
            Nah, iku meneng!
            1. +2
              20 May 2020
              Dheweke HELIKOPTER?????
              1. +2
                20 May 2020
                Tanah kelairan bakal dhawuh lan sampeyan ora bakal nyingkiri))))
                1. +2
                  20 May 2020
                  kaya mangkono dheweke lol
    2. +2
      20 May 2020
      Ya, kabar ing VO kebak pesen ngelawan. Ing siji cabang padha nulis - "tenggat wektu wis diumumake", lan ing kono ing sabanjure - "tenggat wektu wis ditundha." Kanggo kabeh jinis senjata kuwi omong kosong. Katon kaya publikasi gosip saka "sumber sing cedhak karo ... sing pengin tetep anonim", lan sing ora tanggung jawab kanggo "bazaar". recourse
    3. +2
      20 May 2020
      kok saiki lay "Karakurts" maneh, nalika iku wis cetha kanggo saben wong sing kacepetan assembling tanduran daya kanggo wong-wong mau dening "Zvezda" saka mesin M-507D1, saben taun ora luwih saka pesawat kanggo ONE (uga , maksimal siji lan setengah) kapal, lan wis dirungokake hulls (tanpa tanduran daya ) ing "Pella" piyambak, paling TIGA Unit dangle saka tembok outfitting (ing proses nunggu pembangkit listrik) ?! Sing sapa lan ngapa program gawe kapal kuwi?! Apa iki sengaja sabotase utawa demensia?!
      1. +1
        20 May 2020
        Kutipan: Nemchinov Vl
        Sing sapa lan ngapa program gawe kapal kuwi?!

        Ekonomi sing direncanakake ora kanggo kapitalisme.
        1. +2
          20 May 2020
          Kutipan saka Piramidon
          Ekonomi sing direncanakake ora kanggo kapitalisme.
          miturut ekonomi sing direncanakake (ing USSR), jumlah sing dijanjikake 1155 lan 1135 cocog karo kemampuan Zarya-Mashproekt, nyedhiyani wong-wong mau ing proses pas wektune (saka mesin turbin gas lan reducer Nikolaev) !! Mulane, padha EM 956 "Sarych", dipeksa kanggo ngrancang lan mbangun ing pembangkit listrik boiler-turbin (amarga banjur, mesin turbin gas ora cukup kanggo wong-wong mau, yen uga direncanakake kanggo pembangkit listrik Nikolaev !!).
          Kutipan saka Piramidon
          iku ora kanggo kapitalisme.
          nanging kapitalisme lan autisme ora cocog !!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"