Review militèr

Keanehan sing diamati saka ajaran brigade tank Cina

111

lulus ing China tank latihan ing ngendi kru tank tempur utama PLA Type96 melu. Iki minangka kendaraan 42,5 ton, persenjataan utama yaiku bedhil smoothbore 125 mm. Gun tank ZPT-98 minangka salinan tanpa lisensi saka 2A46M (D-81TM), sing dikembangake luwih saka setengah abad kepungkur ing USSR.


Sajrone latihan, tanker tank brigade Tentara 72 saka PLA nggarap macem-macem katrampilan. Fitur latihan, kaya sing kacathet ing China dhewe, yaiku puluhan tank mlebu ing wilayah pegunungan - "menyang wilayah sing ora pati ngerti", ing ngendi dheweke kudu ngevaluasi kahanan kasebut lan melu perang karo mungsuh sing dipoyoki.

Kapal tanker Cina nyathet yen kangelan yaiku kudu mlebu ruang operasional liwat koridor sing sempit ing wilayah pegunungan lan perbukitan.



Ing sawetara wilayah, tank saka brigade 72 kudu ngliwati dalan sing sempit, ing loro-lorone ana gunung-gunung, saliyane vegetasi sing rada padhet.

Yen mungsuh banget kondisional karo kang padha arep perang ora "ngenteni" kanggo kolom tank ing papan mbukak (kaya sing dibayangke dening legenda saka latihan), nanging njupuk posisi ing dhuwur printah, banjur iku kamungkinan sing paling saka nawakke bakal ing geni sworo cangkem karo kabeh jalaran sabanjuré kanggo wong-wong mau lan kanggo kru sing. Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget. Sing aneh yaiku kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian. Ora jelas apa jenis "penilaian kahanan" sajrone latihan komando brigade ing kasus iki.

Nanging tanker China nganggo topeng medis ...
Foto sing digunakake:
81.cn
111 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Voletsky
    Voletsky 20 Mei 2020 15:56
    + 12
    Yahudi cosplayed, padha uga tindak liwat bukit kanggo Libanon; misale jek kaya padha mlebu, diobong kanggo troshka lan ninggalake ... MediaWiki.
    1. Krasnodar
      Krasnodar 20 Mei 2020 16:07
      +1
      Iku ing Libanon pisanan - perang ing Stsltan Yakub. Kabeh luwih gampang ing kaloro)). Lan goblok ngguyu
      1. Voletsky
        Voletsky 20 Mei 2020 16:13
        +5
        uga, ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake ing bukit-bukit Taiwan, kaya-kaya tandha alas sing ora pati ngerti; ngenteni apik saka donnie
        1. Krasnodar
          Krasnodar 20 Mei 2020 16:14
          +5
          Aku ora mikir iki kanggo Taiwan - tinimbang Tibet, India
          1. Voletsky
            Voletsky 20 Mei 2020 16:21
            +9
            Aku mangu-mangu bab Tibet (sampeyan ora mbukak menyang tank ana, lan kahanan ing short term ora portend apa-apa), India uga arep ana. Nanging kontrol ing segara, ngendi benteng demokrasi janji bakal sijine Reds ing pose saka sic, iku, kaya, luwih janjeni. Lan ora sejam yen Doni, kanthi kegilaan, ngomong babagan basis kanggo nglindhungi sistem demokrasi ing Formosa, sing tegese operasi pendaratan langsung, lan sanksi ekstensif marang China sing dibutuhake Doni.
            1. Krasnodar
              Krasnodar 20 Mei 2020 16:24
              0
              Apa sampeyan mikir yen wong Cina bakal wani nggunakake tank ing kana? Yen padha duwe otak, banjur padha suffocate pulo karo carcasses infanteri, amarga. tank ing terrain kuwi marang tentara tingkat Taiwan punika gamble murni. Padha bakal diantemi resik, ngendi padha bakal liwat ing kabeh
              1. Voletsky
                Voletsky 20 Mei 2020 16:30
                + 14
                neraka ngerti tenan :) Aku mung dianggep Taiwan target luwih janjeni saka Tibet utawa India.
                Dadi, ya, rudal lan serangan bom ing pangkalan, disusul karo pendhudhukan pusat administratif dening marinir; banjur pikachu motorized nyekel lan nyuda kanthong saka resistance
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 20 Mei 2020 16:32
                  0
                  Piye wae, ya.
                  1. Syurik70
                    Syurik70 20 Mei 2020 21:55
                    +2
                    Sampeyan ora bisa njupuk kemampuan kanggo sinau saka wong Tionghoa.
                    Uga kemampuan kanggo sinau saka konflik militer wong liya.
                    Penulis, mesthi, seneng-seneng dipoyoki wong Tionghoa, nanging ing permusuhan nyata, aku pracaya, swarms pengintaian lan serangan UAVs bakal nyumerepi ing teater.

                    China nuduhake kemampuane kanthi cetha, ngatur pertunjukan ing ngendi UAV raksasa dibentuk dadi macem-macem tokoh sing obah. Saka tokoh kasebut, Piranti Lunak kanggo swarm UAV bakal pas karo owah-owahan minimal. Lan padha duwe programer tengen.
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 20 Mei 2020 22:01
                      +1
                      Bisa uga, dheweke minangka wong sing kerja keras sing disiplin banget. Nanging, kaya wong Taiwan
                2. kenig1
                  kenig1 20 Mei 2020 19:40
                  +2
                  Kok dikira-kira, Tibet, India, China duwe wates karo negara liya, iki ajaran.
                  1. Voletsky
                    Voletsky 20 Mei 2020 19:42
                    +4
                    iki mung latihan ngendi padha mulang kanggo drive carts ing terrain ora pati ngerti
              2. Lara Croft
                Lara Croft 21 Mei 2020 00:04
                +1
                Kutipan saka Krasnodar
                Apa sampeyan mikir yen wong Cina bakal wani nggunakake tank ing kana? Yen padha duwe otak, banjur padha suffocate pulo karo carcasses infanteri, amarga. tank ing terrain kuwi marang tentara tingkat Taiwan punika gamble murni. Dheweke bakal ditendhang kanthi resik, menyang ngendi wae

                Apa sampeyan bisa nyritakake babagan "kekuwatan" NE Taiwan?
                Sanajan ing babagan peralatan, kasedhiyan peralatan militer modern, Angkatan Bersenjata Taiwan kalebu sing paling apik ing wilayah Asia-Pasifik, nanging dheweke duwe sawetara masalah serius sing ngrusak gambar kasebut.

                - Kahanan moral lan psikologis sing kurang saka militer Taiwan. Dheweke dadi pewaris tentara Kuomintang, ing komando Chiang Kai-shek - ngalami akeh kekalahan saka pasukan Jepang wiwit taun 1937 nganti 1945, dikalahake dening Tentara Pembebasan Rakyat Mao Zedong, lan ing taun 1949 mlayu cepet-cepet menyang pulo Taiwan. Lan padha ora numpes ana mung amarga lack saka kapal transportasi ing PLA ing jumlah cekap, uga dhukungan saka Amerika Serikat. Alasan utama kekalahan PLA, senadyan kaunggulan ing persenjataan, yaiku moral sing kurang, disiplin sing ringkih, incompetence perwira lan venality saka komando dhuwur. Kabeh alasan iki ora ilang, mung dilancarake kanthi urip lan wektu sing apik.
                - Tentara Taiwan "kondhang" amarga akeh skandal korupsi.
                - Tentara kasebut kanthi jelas ngoperasikake sistem tanggung jawab bebarengan, lan sapa wae sing nyoba ngrusak lan "nyerang prestise angkatan bersenjata" ora mung bebaya epaulettes, nanging - asring - lan urip.
                - Unprofessionalism lan disiplin kurang, bab 500 wong saben taun ing tentara, kabeh batalyon. Tingkat bunuh diri ing antarane wajib militer kira-kira kaping pindho luwih dhuwur tinimbang kanca-kancane ing urip sipil. Mung ing latihan militèr paling anyar, wektu sing pas karo patemon antara Obama lan Hu Jintao, nalika diluncurake rudal udara-ke-lemah lan udara-ke-udara, sapratelune ora kena target.
                - Kepemimpinan militèr sing paling dhuwur minangka kasta "ora bisa disentuh", amarga ora bisa ngontrol masyarakat.

                Akibaté, yen Beijing mutusake operasi militer, bisa uga ora bakal nemoni perlawanan sing kuat. Akeh wong Tionghoa Taiwan sing bakal setuju karo pilihan otonomi, miturut conto Hong Kong.

                https://topwar.ru/3475-tajvan-voennye-programmy-problemy-vs.html

                Pasukan darat Taiwan dumadi saka 35 brigade, sing 25 minangka infanteri., limang tank lan telung brigade mekanis.
                https://yandex.ru/turbo?text=http%3A%2F%2Fwarfor.me%2Fsuhoputnyie-voyska-tayvanya%2F
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 21 Mei 2020 00:12
                  0
                  Kanggo kualitas moral sing kurang 70 taun kepungkur, meh siji abad wis liwati))
                  Kanggo skandal korupsi - yen ora ana, bunuh diri ing antarane kanca-kanca tansah ngluwihi persentase warga sipil. Katelu saka pluru ora kejawab - padha ora pamer kaya, wis plus. Lan dheweke bakal berjuang keras kanggo standar urip - dheweke ora gelem mlebu ing China amarga nyuda standar urip yen ana aneksasi sing kasar.
                  1. Lara Croft
                    Lara Croft 21 Mei 2020 00:22
                    +1
                    Kutipan saka Krasnodar
                    Kanggo kualitas moral sing kurang 70 taun kepungkur, meh siji abad wis liwati))

                    Marang kita babagan wektu suwe sing wis liwati wiwit kekalahan prajurit Argentina saiki lan prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina sing wis ngliwati "boiler" ....
                    Yen ora ana owah-owahan sing luwih apik ing Angkatan Bersenjata, mula dadi klompok tawanan perang sing bersenjata sementara ....
                    Minangka kanggo skandal korupsi - ngendi padha ora

                    Nang endi wae iki ora diangkat dadi peran "agama" ....
                    lampus ing antarane warga sipil tansah ngluwihi persentase warga sipil

                    Ing kabeh tentara ....?
                    Katelu saka rudal ora kena - ora pamer kaya ngono, wis plus.

                    ... Pembayar pajak Taiwan (uga wong Yahudi Israel sing ana hubungane karo IDF) ora nuduhake "seneng" karo sampeyan ....
                    Lan dheweke bakal berjuang keras kanggo standar urip - dheweke ora gelem mlebu ing China amarga nyuda urip.

                    Apa sampeyan wis nganakake survey ing antarane populasi, sinau komposisi nasional Taiwan lan pengaruh macem-macem partai politik ing Taiwan ing populasi?
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 21 Mei 2020 00:39
                      -2
                      1) Nanging ora 70 taun - mbandhingaké Wehrmacht lan Bundeswehr ngguyu
                      2) Korupsi - uga, ing kabeh bekas kamp sosialis
                      3) Banget
                      Wong enom karo bagasi saka Komplek remaja, tanpa sanak keluarga lan ing sistem otoriter hirarkis
                      4) Cetha yen ora bakal dibagi - apa maneh dongeng sing disiarkan saka TV ora bakal hawala - sawise kabeh, kabeh wis lulus tenggat wektu)).
                      5) Aku ora ngerti - mung sing aku ngerti yaiku dheweke wis diajari sengit marang PKC wiwit kelas awal sekolah.
                      1. Lara Croft
                        Lara Croft 21 Mei 2020 00:54
                        +2
                        Kutipan saka Krasnodar
                        4) Cetha yen dheweke ora bakal dibagi - apa maneh dongeng sing disiarake saka TV ora bakal duwe hawala - sawise kabeh, kabeh wis liwati)).

                        Kaya ing Denmark - 4 sasi ....
                        Wektu tugas aktif wajib militer ing Taiwan saiki dicekak nganti 4 wulan. Kaya ing ngisor iki saka crita-crita personil militer, sajrone dina aktif (dinas reguler) conscripts praktis ora melu ing latihan geni. Latihan ditindakake ing T65K2 lawas lan senapan serbu T91 anyar, kaliber 5,56 mm. Sajrone kursus dhasar latihan militer (latihan dhasar) kanggo saben wajib militer diparengake kurang saka 100 babak. Crews 120 mm T63 mortir lan 66 mm M72 RPGs ora olahraga tembak babak urip, nanging utamané melu disassembling lan reresik senjata. Padha ditrapake kanggo nguwasani 40 mm T85 underbarrel grenade nguripake.
                        Sawise latihan patang sasi, para wajib militer didaftarake ing Komando Cadangan, ing ngendi dheweke dilatih ing kamp latihan limang dina saben rong taun. Ora dingerteni jumlah cadangan sing teka ing kamp pelatihan kasebut lan kepiye programe modern, nanging Employment karo wong-wong mau, minangka ngandika, suda kanggo kinerja karya kluwarga. mangkono ora ana pusat pelatihan ing Taiwan kanggo latihan ing operasi pertempuran ing macem-macem jinis terrain - ing kutha, ing alas utawa ing gunung..

                        https://zen.yandex.ru/media/id/5c14533ec78ace00ab6e8490/voorujennye-sily-taivania-nujdaiutsia-v-pomosci-5c75223006dc8700b30ec5f0 (статья 2019 г.)
                        Ora delve menyang - siji-sijine sing aku ngerti yaiku dheweke diajari sengit marang PKC wiwit awal sekolah

                        muspra.
                        Asil jajak pendapat ing sawetara taun kepungkur ora owah akeh. Mung 9% saka wong sing ditliti ujar manawa wis siyap gabung karo angkatan bersenjata yen ana invasi Cina, 6% liyane duwe niat kanggo nglawan para penjajah. Kosok baline, 25% responden ujar manawa ora bakal nindakake apa wae, 15% bakal ninggalake Taiwan, lan 2-3% bakal langsung nyerah. Milisi Patriot nggawe bagean cilik saka populasi Taiwan.
                        Sanajan miturut Taipei Times, survey sing ditindakake ing September 2018 menehi asil ing ngisor iki:
                        - 36,2 persen responden ndhukung Taiwan independen;
                        - 26,1 persen padha ndhukung manunggalaken karo China;
                        - 23,2 persen ndhukung njaga "status quo";
                        Pranyata mayoritas wong Taiwan isih ora kepengin dadi bagian saka Republik Rakyat China. Yen kita nganggep asil saka loro survey iki minangka pelengkap, padha ora mbantah saben liyane. Mbok menawa akeh wong Taiwan sing luwih seneng Taiwan sing merdika... nanging yen ana invasi, dheweke ora bakal nglawan. Paling ora wong sing luwih wicaksana.

                        Deleng ana ...
                        Aku mikir Taiwan, ing sawetara pangertene, bakal disimpen kanthi formasi sing ora teratur kaya Hemvern Skandinavia ... kawangun ing garis nasional ....
                      2. Krasnodar
                        Krasnodar 21 Mei 2020 20:54
                        0
                        Inggih, yen deadline 4 sasi - iki dudu tentara
      2. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 20 Mei 2020 16:25
        -2
        Sultan Yakub? Lan apa sejatine wadi sing liwat ing kana?
        1. Krasnodar
          Krasnodar 20 Mei 2020 16:29
          +3
          Ing Sultan Yakub, kita nyopir ing dalan antarane bukit, aku ora ngerti ngendi. Kelangan mobil pisanan lan pungkasan. Kita njaluk dhukungan seni, entuk geni sing ramah. Dheweke meh ora lunga, ninggalake peralatan sing rusak lan sawetara 200-an.
          1. Zeev Zeev
            Zeev Zeev 20 Mei 2020 17:26
            -1
            https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BE%D0%B9_%D0%BF%D1%80%D0%B8_%D0%A1%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%BD-%D0%AF%D0%BA%D1%83%D0%B1%D0%B5
            1. Krasnodar
              Krasnodar 20 Mei 2020 17:31
              0
              Tank lan pengangkut personel waja, sing ngetutake komandan, ing sisih liya desa mlebu [/b] lembah ciyut. Ing kene Efroni mutusake ngenteni ing wayah wengi[6].
              Ing wayah subuh, loro-lorone ngerti kahanan kasebut: pasukan Israel cilik dikepung dening pasukan Siria sing luwih unggul. Saka serangan pasukan infantri, wong Siria pindhah menyang artileri ing posisi Efroni. Komandhan Israèl nuli njaluk bantuan radio[7]. Preduli saka panyuwunan iki, pasukan cadangan Israel wis dikirim menyang wilayah perang, kang tugas kanggo netepake kontrol liwat kabeh sektor, nanging padha tak bogged mudhun ing perang karo Siria limang kilometer saka Sultan Yakub[6].

              Rong batalyon artileri dikirim langsung kanggo ngluwari batalyon Efroni, nanging malah padha ora bisa break liwat ring pasukan Siria[6]. Nanging, wong Siria dhewe ora cepet-cepet miwiti perang tank karo Israel lan terus murub saka kadohan lan nyerang karo infantri bersenjata rudal anti-tank [5]. Kajaba iku, tank Israel diserang saka udara dening sepasang MiG Siria, dene dhukungan udara sing dijaluk dening Efroni ora nate katon.

              Israèl ing ring Siria lajêng nandhang kapitunaning tenaga tuwin prabotipun, pêrangipun sami kentekan, sarta saking pêpêntahing parentah, kapratelakakên malih tumênggung [6]. Kira-kira jam 9 esuk tanggal 11 Juni, meh kabeh pasukan artileri IDF sing kasedhiya ing wilayah kasebut ditarik menyang bukit-bukit ing sekitar Sultan Yakub [5] - paling ora 11 batalyon artileri wis siyap mbukak tutup nalika tank Efroni lan armor personel operator diwiwiti. kanggo mindhah. Para kru tank sing rusak disebarake ing antarane operator personel lapis baja, lan Israel, kanthi artileri edging, miwiti spurt sing suwene 16 menit. Ing dalan, tank liyane ilang, dadi jumlah kendaraan sing ilang dadi wolung, lan papat prajurit liyane tiwas. Terobosan kasebut kasil rampung ing 9:06[6].

              Aku ngrungokake lan maca maracas babagan geni kanca.
              1. Maki Avellievich
                Maki Avellievich 21 Mei 2020 05:34
                0
                Kutipan saka Krasnodar
                Aku ngrungokake lan maca maracas babagan geni kanca.

                "moraki" ombenan
            2. kenig1
              kenig1 20 Mei 2020 19:41
              0
              Apa sampeyan nulis ing basa Ibrani?
              1. Krasnodar
                Krasnodar 21 Mei 2020 08:49
                -1
                Short for Moreshet Krav - warisan bela dhiri
      3. KLV
        KLV 21 Mei 2020 20:19
        0
        Pisanan apa? Perang ing apa? Mangga nulis kanthi bener. Ngajeni mripat lan sabare pamaca liyane!
  2. Masha
    Masha 20 Mei 2020 15:56
    +2
    Susah sinau, gampang berjuang...
  3. Kasym
    Kasym 20 Mei 2020 15:58
    +1
    Ngalahake tank 1st - kabeh kolom dipeksa kanggo nguripake "mburi" siji kanggo mbusak "gabus". hi
    1. mbah kakung
      mbah kakung 20 Mei 2020 16:56
      +3
      Quote: Kasym
      Ngalahake tank 1st - kabeh kolom dipeksa kanggo nguripake "mburi" siji kanggo mbusak "gabus". hi

      genre klasik...
  4. 5-9
    5-9 20 Mei 2020 16:03
    +5
    Kayane mung olah raga nyopir ing kahanan kang angel....
  5. Krasnodar
    Krasnodar 20 Mei 2020 16:09
    0
    Tibet lan India
    Petunjuk))
  6. Vitaly Tsymbal
    Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 16:10
    +7
    Ing foto kasebut, minangka petugas SA, aku weruh siji keanehan saka latihan kasebut - ing pasuryan tanker Cina ana topeng kain kasa putih, dudu topeng gas ijo))))
    1. mbah kakung
      mbah kakung 20 Mei 2020 16:58
      +3
      Quote: Vitaly Tsymbal
      Ing foto kasebut, minangka petugas SA, aku weruh siji keanehan saka latihan kasebut - ing pasuryan tanker Cina ana topeng kain kasa putih, dudu topeng gas ijo))))

      kok ora ngerti covid19 merajalela nang gunung???
      1. Vitaly Tsymbal
        Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 17:02
        +5
        Kok, masker bensin ora nylametake sampeyan saka covid?))) Yen ora, aku terus-terusan nggawa topeng gas ing mobil))) Mungkin sia-sia ???
    2. Krasnodar
      Krasnodar 20 Mei 2020 17:35
      +1
      Adhuh...
      Ana telung komentar ing kene:
      1) Tangki dhewe mbukak sampah - swara, clang, lsp.
      2) Ing topeng gas - kaca tingal bakal kabut lan apa sing bakal katon ing kono? )))
      3) Unmasking omong kosong - iki rompi sing disorot saka ndhuwur wangun - iku fabulously viewed ing piranti night vision
      1. Vitaly Tsymbal
        Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 18:15
        +1
        Oh ... carane trep kanggo ngarahake, sanajan saka Kalash asli sampeyan)))), lan perang ing wilayah alas gunung meh tansah cedhak !!!!
        1. Krasnodar
          Krasnodar 20 Mei 2020 18:36
          0
          Ing bandage kanggo ngarahake ing pertempuran cedhak? ))) ngguyu
      2. Vitaly Tsymbal
        Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 18:23
        -1
        Babagan rompi))) Sampeyan mesthi duwe informasi manawa Comrade Li Xi Qing saka Angkatan Udara Rusia dadi komando tank Cina ing foto))) ??? Mbokmenawa, supaya ora dibukak rompi ing piranti night vision sak DAY, dheweke khusus nganggo topeng gauze))))????
        1. Krasnodar
          Krasnodar 20 Mei 2020 18:37
          0
          Ora, aku ngomong babagan faktor unmasker saka macem-macem tentara ing donya sedulur
          1. Vitaly Tsymbal
            Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 18:41
            -1
            Lan tentara apa sing nganggo rompi (ora luwih akeh), utamane tanker? Aku ora bakal ngomong apa-apa babagan tanker kita)))))
            1. Krasnodar
              Krasnodar 20 Mei 2020 18:41
              0
              Airborne ora nganggo?
              1. Vitaly Tsymbal
                Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 18:42
                -1
                Aku ngomong babagan tanker ing PVN))) ???
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 20 Mei 2020 18:45
                  +1
                  Sawise maneh - tank minangka faktor unmasking sing cukup)). Siluet ing tank uga katon, malah ngguyu Ing bandage, utawa ing topeng ninja, ing moncong pasuryan smeared karo lendhut
                  Lan rompi (potongan sing menonjol) katon ing sesanti wengi
                  1. Vitaly Tsymbal
                    Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 18:50
                    -1
                    Dadi tank dudu penembak jitu ing penyergapan, kudu katon lan krungu saka kadohan, supaya mungsuh wedi)))) Nalika Perang Dunia II, tank gemuruh lan clang "swara" khusus ing wayah wengi, ngenalake mungsuh dadi "wedi".
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 20 Mei 2020 18:55
                      -1
                      Iki bisa dingerteni .... uga kasunyatan sing ing kasus iki bandage ora faktor unmasking ombenan Tank stasioner sing disamar digunakake ing Perang Dunia II, lan panzerophobia - miturut pendapatku, ing taun 1973 kabeh wong wis lulus.
      3. parkello
        parkello 20 Mei 2020 22:22
        0
        kabeh bener bab rame, lan kringet turbin gemuruh, nanging babagan topeng gas. ana potlot khusus kanggo kaca tingal utawa membran protèktif, ing versi liyane, ing kabeh kaca saka njero. Perkembangan Soviet Ing sekolah, aku sijine topeng gas pisanan ing pertahanan sipil (pawulangan pertahanan sipil disebut sing) lan tarik salib karo potlot banjur gosok ing kaca. potlot dhewe hidrofobik. ngilangake sembarang penylametan Kelembapan ing kaca kanggo akeh jam. Aku mlayu nganggo topeng gas lan ngliwati kamar gas ing sekolah (untung aku bisa mlebu ing USSR) lan babagan rompi ing tank .. uga, aku ora nate mbantah. Tank sadurunge mbukak hatches. Saben hilllock utawa a Bunch saka senjata anti-tank wis kasebut kanthi teliti, sinaoni. lan mung yen ora ana wong ing radius 1,5 km sing diijini mbukak hatches. uga liwati ... sanadyan ora ing tank nanging ing transporter M-113A2 saka Angkatan Bersenjata Republik Yunani. lan imager termal iki ora njupuk luwih saka 1,5 km. tank dhewe katon, nanging ora wong ing rompi. yen wong katon ing pandelengan, banjur tanker wis ngaco lan pinned piyambak ora ana kang ngerti ngendi. Aku lunga liwat tank M-48 karo 105 mm gun ing latihan. Nalika aku nyerahake menyang sopir ... saiki babagan covid 19, topeng gas ora bisa nglindhungi, kene sampeyan butuh stoking lan gaun ganti lan, umume, set lengkap RHBZ.
        1. Krasnodar
          Krasnodar 20 Mei 2020 22:46
          0
          Yamos! ))
          Kanggo topeng gas - ujian kanggo nginstal sistem solusi saline menyang urat ing kondisi pertempuran (Israel) - sampeyan mbukak 400 meter ing topeng gas, sarung tangan lan setelan perlindungan kimia. Banjur sampeyan nglebokake venflon menyang urat saka kanca - kanthi jarum. Ora potlot, ora anjir ngguyu
          Rompi ora ana ing tank - rompi katon metu saka wangun Angkatan Udara - sisih ndhuwur sternum.
          Kanggo tank - aku ora ngerti carane ing Yunani, padha duwe aturan dhewe + NATO, ing komandan tank IDF tansah macet metu saka hatches - kaya sampeyan bisa ndeleng luwih apik + pamer.
          Saka Covid - Aku ora duwe informasi. Mbokmenawa, sampeyan kudu mbucal ing sawetara jinis ara-ara samun ing remot desa sajrone pandemi - mesthi bakal mbantu)).
          1. parkello
            parkello 20 Mei 2020 23:17
            0
            Aku uga njupuk ujian ing NVP lan ing GO ing sekolah. Aku entuk "telpon" menyang sekolah ing taun 80 lan lulus saka kelas 90 ing 11 lan dideportasi saka USSR minangka unsur musuhan. nanging aku nggawe topeng gas kaping pindho saben minggu ing sekolah nganti kelas 11. Mulane, aku wiwit ngerti soko ing wong. saiki, miturut covid .. Aku duwe informasi minangka wong sing wis dikarantina kanggo tuberkulosis. lan yen padha ngganti (sanajan aku ora mikir) manual ing tambang kesehatan, banjur padha bisa ngenalaken inovasi. Lan sadurunge, setelan lengkap RKhBZ diandelake yen ana epidemi lan vaksinasi karo antibodi kanggo epidemi. isih bisa meksa wong-wong mau kanggo mbilas irung ... umume, aku ora ngremehake seragamku, ora ngliwati tali pundhakku ... gampang banget, sampeyan ora bakal njupuk aku nganggo tangan kosong, aku ' m sak tenane pinter, Aku duwe pengalaman njupuk lan dijupuk. 6.000 dijupuk. 5,6 mm bedhil dawa, 317 parachute mlumpat: ing D-5, D-6, D1-5U, UT-15 (PO-9 mung ora duwe wektu) Uni iki numpes nangis Aku nggawe injeksi kabeh jinis. Kabeh jinis dropper (aku uga sijine diabetes) ing Yunani wiwit 91 karo ijin panggonan. Warga wiwit 1993. liyane, Aku ora ala ing bandaging macem-macem jinis wounds, Aku bisa jahitan, (yen ana soko). lan aku isih bakal ngawula yen disebut. kanggo tank, aku bakal ngomong iki - komandan kita uga macet metu saka ndhuwur luwih saka ing waja ... iki kedadean nyebar ... padha wedi ora ana panggonan kanggo mbukak (ing tangan siji, kabeh iku tengen. lan ora ono kanggo pindhah) ing liyane .. ana downside, ora siji komandan platoon saka tentara Yunani bisa gumunggung padha karo kula ... Aku ora mung ngawula, aku sinau kanggo urip. ing dhewe .... Aku ora wedi kanggo aku Aku bakal Feed loro liyane karo kula .. padha ora bakal mati keluwen (Inggih, paling soko) lan aku ngerti soko bab bedhil mesin siji ... lah, piye..? umume, saka a nganti z lan kosok balene, saka z nganti a ...
            1. Krasnodar
              Krasnodar 20 Mei 2020 23:20
              0
              Ditilik dening kiriman, pantes pena Homer, sampeyan duwe akar Tsalkinsky)).
              1. parkello
                parkello 20 Mei 2020 23:23
                0
                Aku ora guess .. Tsikhijvarsky aku .. Borjomi nglirik
                1. Krasnodar
                  Krasnodar 20 Mei 2020 23:25
                  0
                  Bojoku saka Dmanisi
                  Nanging sampeyan kabeh dianggep minangka Tsalkin - sub-etnos saka Yunani Pontic)).
                  1. parkello
                    parkello 20 Mei 2020 23:52
                    0
                    Aku wis menyang Dmanisi ... wong Azerbaijan pancen luwih akeh tinimbang wong Yunani, lan sing manggon ing kana yaiku wong Yunani, yaiku wong-wong sing teka ing taun 1824 saka Erzurum lan Kars. karo Jendral Paskevich ... lan kita manggon ing kono sadurunge negara Georgia dibentuk ... iku kabeh. Nanging aku kekancan karo Tsalkins .... kanggo akèh taun. Aku ngunjungi Dmanisi amarga aku lunga menyang ziarat .. St. Paul lan Peter .. ana sawetara desa kita ... Aku ora ngelingi jeneng, aku lunga ing kono nalika isih cilik, mung kelingan, akeh Azerbaijan manggon ing kono. lan desa-desa Yunani, ana 3 utawa 4 ... Aku ora ngelingi persis ... Aku mlumpat karo parasut ing lapangan udara Bolnisi. Iku salah siji cara kanggo pindhah, pisanan Bolnisi, banjur Dmanisi ... banjur Shulaveri, Suibulak, lan Jembatan Abang menyang Azerbaijan.
                    1. Krasnodar
                      Krasnodar 21 Mei 2020 00:14
                      -1
                      Bener - ana akeh wong Azerbaijan ing kana, bapak mertua marang)). Lan kabeh kulawarga nganggo basa Azerbaijan.
                      1. parkello
                        parkello 21 Mei 2020 00:23
                        0
                        padha bungah-bungaha, maratuwamu lan bojomu iku wong Yunani sejati... Aku ngurmati, aku bakal nggegirisi ing gorokane para Tsalkin. kanggo wong Gomaretsky uga ... aku kelingan apa desane.. Gomareti, aku nginep ing kono nganti wengi, supaya ing wayah esuk aku menyang Ai Pavlos ke ai Petri. Gomareti I ... dheweke langsung nglilani aku nginep, tanpa pitakonan sing ora perlu. wong padha ... padha ketemu wong Yunani. Lan aku arep ziarat. Padha langsung ketemu kabeh, lan mobil. Lan guide-translator. kabeh wong ing kana nganggo basa Turkik.. ing Musrmanja.. basa sing padha karo wong Azerbaijan. padha ngerti saben liyane lan ngandika bebas ing basa ... nanging aku ora ngerti carane. Aku isih ora ngerti carane ... Aku ora ngerti, aku mung bisa sinau kutukan ana. nglirik
                      2. Krasnodar
                        Krasnodar 21 Mei 2020 00:32
                        0
                        ngguyu
                        Kene bungaha, aja bungah - 4 anak))
                      3. parkello
                        parkello 21 Mei 2020 00:35
                        0
                        lan matur nuwun Gusti! Gusti Allah mberkahi kabeh wong kanthi kesehatan ... padha duwe liyane. Lan apa sing ora duwe, bakal entuk dhewe.
                      4. Krasnodar
                        Krasnodar 21 Mei 2020 00:41
                        0
                        Matur nuwun, seneng ngomong karo sampeyan! Aku turu - tangi sesuk karo cilik hi Lan padha tangi esuk sad
                      5. parkello
                        parkello 21 Mei 2020 00:44
                        0
                        entuk.. sugeng dalu. iku apik kanggo chatting. Mlebet...Krasnodar. kita asring pengunjung kene. bakal ana sing ngomong, nulis ...
        2. Maki Avellievich
          Maki Avellievich 21 Mei 2020 05:39
          0
          Kutipan saka parkello
          kabeh bener bab rame, lan kringet turbin gemuruh, nanging babagan topeng gas. ana potlot khusus kanggo kaca tingal utawa membran protèktif.

          Potlot iku apik, nanging nalika kringet banjir mripat, iku ora Matter apa kaca tingal wis fogged munggah utawa ora.
  7. Pvi1206
    Pvi1206 20 Mei 2020 16:12
    +1
    sampeyan kudu nglatih tentara terus-terusan ... lan legenda yaiku kanggo ngalihake mata para pengamat saka njaba ...
  8. wuh wuh
    wuh wuh 20 Mei 2020 16:16
    + 11
    Ing asas, latihan apa wae ing wilayah sing ora pati ngerti iku migunani.
    Amarga para petugas wis biasa ing papan latihan sing padha. Katon
    tumindak stereotyped: "taun kepungkur kita nindakake maneuver kuwi, iku liwati
    sugeng riyadi, taun punika badhe katindakaken malih.” Lan sateruse.
  9. KVU-NSVD
    KVU-NSVD 20 Mei 2020 16:22
    + 11
    Yen kabeh sing diterangake ing cathetan kasebut bener, mula tugas ing tahap latihan iki yaiku pawai brigade liwat wilayah pegunungan sing kurang dijelajahi ing wilayah sing ora dikuwasani mungsuh, ing cendhak, dheweke nindakake gerakan brigade. kolom ing kondisi non-poligon. Yen ora, kurang intelijen lan interaksi karo penerbangan lan cabang militer liyane ora bisa diterangake, lan aku ora kepéngin nganggep wong-wong Cina sing ora ngerti.
    1. Lopatov
      Lopatov 20 Mei 2020 16:28
      +4
      Kutipan: KVU-NSVD
      banjur tugas ing tahap latihan iki yaiku pawai brigade liwat wilayah pegunungan sing ora diteliti ing wilayah sing ora dikuwasani mungsuh.

      Kanggo wates Indo-Burma utawa Indo-Pakistan?
      Bisa.
    2. Voletsky
      Voletsky 20 Mei 2020 17:16
      +2
      nyokong; hubungan karo India ora dadi tegang, lan ana ora perlu kanggo nesu mati penari kakehan, padha wis duwe hubungan karo Pakistan ing negara kontrasepsi tegang. Traktor roda utawa entheng luwih praktis ing gunung tinimbang 40t+
  10. Lopatov
    Lopatov 20 Mei 2020 16:23
    +4
    Yen mungsuh banget kondisional karo kang padha arep perang ora "ngenteni" kanggo kolom tank ing papan mbukak (kaya sing dibayangke dening legenda saka latihan), nanging njupuk posisi ing dhuwur printah, banjur iku kamungkinan sing paling saka nawakke bakal ing geni sworo cangkem karo kabeh jalaran sabanjuré kanggo wong-wong mau lan kanggo kru sing. Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget. Sing aneh yaiku kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian. Ora jelas apa jenis "penilaian kahanan" sajrone latihan komando brigade ing kasus iki.

    ngguyu ngguyu ngguyu
    Nyatane, unit gunung lan airmobile, unit lan formasi luwih diadaptasi kanggo operasi ing gunung. Sing kudu ngrampungake tugas kanthi aman ngawal formasi senjata gabungan "berat" menyang wilayah operasi kaya sing dikarepake.
    1. Vitaly Tsymbal
      Vitaly Tsymbal 20 Mei 2020 17:12
      -1
      Bener, aku wong Cina ora bodho. Latihan tingkat Brigade. Dheweke kerja ing kompleks kanthi pengintaian, lan artileri, lan sappers .... PLA mbokmenawa duwe unit bedhil motorized ing TBR .... Telung tank Ukrainia nyopir telung kilometer liwat lapangan kanthi dhukungan saka UAZ lawas. lan diiringi tanker instruktur militèr Lithuania))) -latihan sing wis ana sing wis ana ing saindenging jagad))))
    2. Maki Avellievich
      Maki Avellievich 21 Mei 2020 05:42
      0
      Kutipan: Lopatov
      Nyatane, unit gunung lan airmobile, unit lan formasi luwih diadaptasi kanggo operasi ing gunung.

      Cina "mbuwang liwat Ardennes" Sepur
  11. Kars
    Kars 20 Mei 2020 16:28
    0
    Ora ana sing nglarang pre-treatment ing wilayah sing bisa uga ana penyergapan. RSZO lan penerbangan, sawise kabeh, ora kudu nganggur. Paling kamungkinan, helikopter kudu maju.
    1. mbah kakung
      mbah kakung 20 Mei 2020 16:59
      0
      Kutipan saka Kars
      Ora ana sing nglarang pre-treatment ing wilayah sing bisa uga ana penyergapan. RSZO lan penerbangan, sawise kabeh, ora kudu nganggur. Paling kamungkinan, helikopter kudu maju.

      Afghan ngajari kita akeh, China ora.
  12. Zeev Zeev
    Zeev Zeev 20 Mei 2020 16:32
    +4

    Yen mungsuh banget kondisional karo kang padha arep perang ora "ngenteni" kanggo kolom tank ing papan mbukak (kaya sing dibayangke dening legenda latihan), nanging njupuk posisi ing dhuwur komando,

    Iki yen mungsuh duwe kesempatan lan wektu kanggo njupuk posisi ing dhuwur printah. Paling ora ana rong panggonan ing tapel wates Cina, sing bisa dadi mungsuh mung njaga tapel wates tanpa gaman abot ing gunung. Iki minangka wilayah Gunung Pektusan ing tapel wates karo DPRK (kabeh senjata anti-tank lan alangan teknik dikonsentrasi ing sisih kidul, saka Korea) lan Greater Khingan, ing persimpangan wates Mongolia, China. lan Rusia.
  13. alstr
    alstr 20 Mei 2020 16:34
    0
    Aku wonder kok ing topeng lan ora topeng gas?
  14. BARKAS
    BARKAS 20 Mei 2020 16:38
    +1
    Dheweke mung njupuk area sing ora dingerteni kanggo latihan, lan kasunyatane yen ana gunung, mula mekanik lan komandan duwe latihan tambahan.
  15. Cimpak
    Cimpak 20 Mei 2020 16:41
    +1
    Apa bagean jurnalistik:
    Gun tank ZPT-98 minangka salinan tanpa lisensi saka 2A46M (D-81TM), sing dikembangake luwih saka setengah abad kepungkur ing USSR.

    Nanging ora ana bedhil 2A46M ing kabeh tank Rusia modern, kalebu T-72B3, T-80BVM, T-90M. Mung "Armata" sing bakal duwe bedhil anyar 2A82, nanging durung ditampa ing layanan :(
    1. AAG
      AAG 21 Mei 2020 07:34
      0
      Kutipan saka cympak
      Apa bagean jurnalistik:
      Gun tank ZPT-98 minangka salinan tanpa lisensi saka 2A46M (D-81TM), sing dikembangake luwih saka setengah abad kepungkur ing USSR.

      Nanging ora ana bedhil 2A46M ing kabeh tank Rusia modern, kalebu T-72B3, T-80BVM, T-90M. Mung "Armata" sing bakal duwe bedhil anyar 2A82, nanging durung ditampa ing layanan :(

      Sakit pun...
  16. svp67
    svp67 20 Mei 2020 16:43
    +5
    . Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget. Sing aneh yaiku kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian.
    Lan pilihan sing pasukan terjun payung utawa unit cahya liyane saka PLA wis dijupuk liwat lan tekan ing dhataran, lan nawakke kudu mlaku ing sadawane dalan gunung, ing tumit saka penembake gunung maju lan metu menyang dhataran kanggo ngeculake unit kebangkrutan lan ngembangake serangan sing wis ana ing dhataran ora cocog? Manuver kasebut minangka tandha kanggo India lan Rusia.
    Nanging ana pilihan liyane. Iki tapel wates antarane loro Korea. Ana mung wilayah sing padha, pegunungan ing wilayah DPRK lan dadi datar, nganti Seoul ... Ing kasus apa wae, piwulang kasebut menehi alesan kanggo mikir.
    1. mbah kakung
      mbah kakung 20 Mei 2020 17:01
      0
      Kutipan saka: svp67
      kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian.
      Lan pilihan sing paratroopers utawa unit cahya liyane saka PLA wis dijupuk liwat lan tekan ing dhataran,

      Apa sebabe wong Cina mlaku mlaku menyang ndhuwur? tank bakal lunga lan bali ... kene "piwulang ..."
    2. Zeev Zeev
      Zeev Zeev 20 Mei 2020 17:32
      -6
      Apa RRC bakal perang karo Korea, sing minangka salah sawijining mitra dagang paling gedhe sing makaryakke mayuta-yuta wong Tionghoa, utawa bakal nangkep DPRK kanthi pimpinan sing ora nyukupi ngobahake tongkat nuklir ing kabeh arah, saka ngendi buruh tamu lan sawetara eselon. bathi batu bara saben wulan?
      1. Lopatov
        Lopatov 20 Mei 2020 18:01
        +7
        Kutipan saka Zeev Zeev
        China bakal perang karo Korea

        ditunjuk.
        Amarga padha dadi sekutune Amerika, lan ing wilayahe ana pasukan gedhe sing ngancam Cina.
        1. Zeev Zeev
          Zeev Zeev 20 Mei 2020 18:23
          -5
          AS dudu mungsuh militer China. Nanging minangka mitra dagang paling gedhe. Menapa malih, partner cukup uga-bersenjata, kanggo perang karo kang ora mung duwe bathi ekonomi, nanging uga cukup mbebayani saka titik militèr tampilan. Semono uga karo sekutu AS ing wilayah kasebut, sing sampeyan bisa mbengkongake otot, nanging sing luwih larang kanggo didemek. Nanging kanggo ngatur Perang Sosialis II, kaya ing 1979 nglawan Vietnam, iku cukup bisa lan migunani saka kabeh titik tampilan. Ing Seoul, kanggo bantuan ing pacifying wong Juche raging, padha mung bakal matur nuwun, lan padha bakal menehi saperangan pulo regejegan.
          1. Lopatov
            Lopatov 20 Mei 2020 18:30
            +9
            Kutipan saka Zeev Zeev
            AS dudu mungsuh militer China

            Ya.
            Lan banyu kasebut ora teles.
            Lan konsep "Air-Sea Battle" Amerika digawe kanggo nyekel Israel
            1. Zeev Zeev
              Zeev Zeev 20 Mei 2020 18:33
              -3
              Amarga banyu udan, perang antarane RRC lan AS luwih sithik tinimbang pengambilalihan gabungan lan disarmament DPRK dening tetanggan sisih kidul lan lor. Eyang mrentah jagad (lan aku ora ngomong babagan Merkel lan Elizabeth), dudu tank. Lan Kakaisaran Celestial dikuwasani dening para pragmatis, dudu fanatik. Iki minangka rahasia sukses China.
              1. Lopatov
                Lopatov 20 Mei 2020 18:43
                +5
                Kutipan saka Zeev Zeev
                Amarga banyu udan, perang antarane China lan Amerika Serikat luwih sithik.

                Amerika tansah provokasi China. Lan temtunipun bakal mbukak menyang jotosan apik kanggo untu ing pungkasan.
                Sawisé iku, Amerika bakal ora cukup kanggo miwiti perang.

                Dheweke wis nyiapake perang karo mantan sekutu wiwit runtuh USSR. Kabeh tumindak China ing bidang militer minangka langkah sing perlu.
            2. Paranoid50
              Paranoid50 20 Mei 2020 19:41
              +2
              Kutipan: Lopatov
              konsep "Air-Sea Battle" digawe kanggo nyekel Israel

              Sial, kabeh bisa, nanging ora ana sing bisa nggawe versi kasebut. wassat hi
          2. svp67
            svp67 20 Mei 2020 19:32
            0
            Kutipan saka Zeev Zeev
            AS dudu mungsuh militer China. Nanging minangka mitra dagang paling gedhe.

            Saiki dheweke saka "mitra", dadi saingan liyane ...
            1. Zeev Zeev
              Zeev Zeev 20 Mei 2020 20:14
              -2
              China ora duwe teknologi dhuwur dhewe ing tingkat sing cukup dhuwur, ing Amerika Serikat ora ana jumlah tenaga kerja sing murah. Negara-negara kasebut duwe sawetara titik saingan
              1. svp67
                svp67 21 Mei 2020 05:32
                0
                Kutipan saka Zeev Zeev
                Negara-negara kasebut duwe sawetara titik saingan

                Mung sawetara milyar ...
                1. Zeev Zeev
                  Zeev Zeev 21 Mei 2020 05:54
                  0
                  Apa miliaran pancen penting banget nalika nerangake triliun?
                  1. svp67
                    svp67 21 Mei 2020 05:58
                    0
                    Kutipan saka Zeev Zeev
                    Apa miliaran pancen penting banget nalika nerangake triliun?

                    Malah tanpa sen ora bakal ana triliun ...
                    Lan kasunyatan manawa China lan Amerika Serikat dudu mitra, nanging saingan, paling ora ana ing wilayah sing padha ​​​​​​5G, lan liya-liyane, wis dadi accompli.
                    Lan "trip" Amerika Serikat menyang China babagan tuku Motor Sich, uga, minangka mitra ...
          3. gsev
            gsev 20 Mei 2020 22:22
            0
            Kutipan saka Zeev Zeev
            AS dudu mungsuh militer China. Nanging minangka mitra dagang paling gedhe.

            Jerman ing musim semi 1941 minangka mitra paling penting saka USSR. Nanging, ing wektu iku, ora ana negara kang bisa independen nglakokaké perang nyerang marang USSR. Saiki ora ana wong liya kajaba Amerika Serikat sing bisa nglancarake perang nyerang marang RRC lan ora nyatakake kepinginan kanggo ngemot RRC. Pengalaman Jepang nuduhake yen, sawise dadi negara sing sugih lan merdika, dheweke terus dadi sekutu militer Amerika Serikat lan nyedhiyakake wilayah kanggo pangkalan AS. Korea Selatan uga Ora ana kerjasama ekonomi karo Korea Selatan sing bakal ngluwihi biaya pangkalan AS ing sisih lor Pyongyang. Mulane, yen pimpinan ing RRC ora bodho, dheweke bakal luwih seneng manunggalake Korea ing pimpinan Pyongyang. Nganti taun 1970-1975, wong lor luwih dinamis tinimbang wong kidul, lan saiki padha nglawan coronovirus kanthi luwih efektif. Mulane, iku ndadekake China kanggo nglindhungi DPRK saka loro kidul lan Amerika Serikat.
            1. Zeev Zeev
              Zeev Zeev 21 Mei 2020 05:56
              0
              Apa sampeyan mikir yen RRC bakal ndhukung pengemis lemu?
              1. wong liyo1985
                wong liyo1985 21 Mei 2020 06:18
                +1
                Dheweke ora duwe pilihan liyane. DPRK dhewe ora ana kapentingan kanggo sapa wae, wis diangkat dadi mungsuh suwe sadurunge nggawe senjata nuklir, Korea Selatan ngupayakake upaya paling gedhe kanggo njaga DPRK.
                1. Zeev Zeev
                  Zeev Zeev 21 Mei 2020 06:22
                  0
                  Korea ora butuh pepadhamu sing bisa nyerang Seoul nganggo artileri.
                  1. wong liyo1985
                    wong liyo1985 21 Mei 2020 06:43
                    +2
                    Lan mulane, hukum NB dileksanakake ing Republik Kazakhstan, miturut kabeh wong Korea Utara minangka separatis, amarga nduweni karya Kim Il Sung minangka pakunjaran, kanggo nindakake lagu-lagu Korea Lor sing bisa dipenjara saka 3 nganti 7 taun. lan jumlah sing padha mundhut saka hak. Lan uga Republik Kazakhstan lan Amerika Serikat saben taun nindakake latihan kanthi partisipasi 200-300 ewu personel militer Korea Selatan, mesthi, langkah kasebut nyumbang kanggo pangembangan perdamaian ing wilayah kasebut. ngguyu
                    1. Zeev Zeev
                      Zeev Zeev 21 Mei 2020 07:51
                      -1
                      Kita elinga sapa sing miwiti Perang Korea, ta?
              2. gsev
                gsev 24 Mei 2020 01:34
                0
                Kutipan saka Zeev Zeev
                Apa sampeyan mikir yen RRC bakal ndhukung pengemis lemu?

                Dear Kim Jong-un, ngatur perang nglawan koronavirus luwih sukses tinimbang pimpinan Israel, Rusia, China utawa Amerika Serikat. Ora ana masalah karo peralatan perlindungan biologis lan sistem medis ora dadi stupor amarga kakehan. Aku sing DPRK bakal ngomong liyane babagan dhewe.
        2. svp67
          svp67 20 Mei 2020 19:30
          0
          Kutipan: Lopatov
          Amarga padha dadi sekutune Amerika, lan ing wilayahe ana pasukan gedhe sing ngancam Cina.

          Ya, lan siji-sijine sing cedhak karo wilayah China.
    3. 75 Sergey
      75 Sergey 20 Mei 2020 18:21
      0
      ojo nentremake ati, bahaya ngremehake mungsuh, kok DPRK?
      1. Zeev Zeev
        Zeev Zeev 20 Mei 2020 18:36
        -3
        Dheweke ora butuh Korea Lor. Nanging eliminasi saka hotbed saka tension sing interferes karo bisnis, lan malah alesan kanggo orane basis Amérika ing Korea lan Okinawa, ing nalisir, ora babras ing kabeh.
        1. gsev
          gsev 24 Mei 2020 01:39
          0
          Kutipan saka Zeev Zeev
          alasan kanggo orane pangkalan Amerika ing Korea lan Okinawa

          Anane DPRK ora mengaruhi kepinginan AS duwe pangkalan ing Okinawa lan Kunashir. Ing sawijining wektu, diplomat Jepang langsung nyatakake marang mitra Soviet M. Kapitsa yen transfer Kuriles menyang Jepang ora bakal nyumbang kanggo pangembangan perdagangan sing padha antarane USSR lan Jepang utawa investasi Jepang ing Timur Jauh Soviet.
      2. Lopatov
        Lopatov 20 Mei 2020 18:43
        +1
        Kutipan: 75 Sergey
        apa kanggo wong-wong mau DPRK?

        Sekutu.
  17. APASUS
    APASUS 20 Mei 2020 16:46
    +1
    Perang ing gunung, salah sawijining taktik sing paling angel, banjur ana tank. Apa China kaya-kaya menehi pitunjuk marang sapa wae?
  18. Irit
    Irit 20 Mei 2020 16:55
    +1
    Apa wong Tionghoa uga pengin perang cilik sing menang? Kanthi materi, dheweke saiki mung bisa ngremukake mungsuh sing sarat karo gunung mayit. Amarga, perang ing gunung kanggo kendaraan lapis baja tansah rampung karo akeh peralatan militer sing diobong, lan gunung mayit.
  19. wong liyo1985
    wong liyo1985 20 Mei 2020 17:06
    +2
    Aku wonder kok penulis announced anané pangayoman?
  20. Thunderbolt
    Thunderbolt 20 Mei 2020 17:09
    +2
    Yen mungsuh banget kondisional karo kang padha arep perang ora "ngenteni" kanggo kolom tank ing papan mbukak (kaya sing dibayangke dening legenda saka latihan), nanging njupuk posisi ing dhuwur printah, banjur iku kamungkinan sing paling saka nawakke bakal ing geni sworo cangkem karo kabeh jalaran sabanjuré kanggo wong-wong mau lan kanggo kru sing. Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget. Sing aneh yaiku kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian. Ora jelas apa jenis "penilaian kahanan" sajrone latihan komando brigade ing kasus iki.

    Nanging tanker China nganggo topeng medis ...
    Iki paragraf sing aneh, mula aku bakal ngilangi titik-titik.
    Yen mungsuh banget kondisional karo kang padha arep perang ora "ngenteni" kanggo kolom tank ing papan mbukak (kaya sing dibayangke dening legenda saka latihan), nanging njupuk posisi ing dhuwur printah, banjur iku kamungkinan sing paling saka nawakke bakal ing geni sworo cangkem karo kabeh jalaran sabanjuré kanggo wong-wong mau lan kanggo kru sing.
    Iki normal nalika rencana wani katon ing markas lan tim tentara ing lemah ngatur kanggo relatif covertly narik munggah mogok kelompok seluler kanggo titik terobosan. Banjur efek "ora nyana" katon lan detasemen maju, kaya piso liwat butter, wedged menyang pertahanan mungsuh, nuthuk mudhun alangan cilik.
    . Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget.
    Iki minangka seni militèr klasik --- "maju liwat rawa-rawa
    Belarus", lan ora sirah-on ing sistem multi-lane benteng didhukung dening jaringan dalan ring dikembangaké kang cadangan mobile mungsuh lenggah karo tugas counterattack. Nguripake modernitas lan kasunyatan, banjur ana apa-apa aneh. Yen kita nggatekake kemampuan militer tetanggan sing paling cedhak karo RRC ngadhepi wong Tionghoa ing medan perang, tentara PLA bisa nggawe jurang gunung / dalan / bisa dilewati pasukane kanthi gampang. pasukan mobil udara lan sing diarani "creeping" pasukan khusus.
    Sing aneh yaiku kolom tank maju ing gunung sanajan tanpa pengintaian
    Ora ana informasi sing sithik banget kanggo nggawe pernyataan tanpa syarat kasebut. Babagan brigade kasebut bisa didhukung dening intelijen tingkat paling dhuwur / nggunakake kabeh cara sing kasedhiya /, utawa bisa uga brigade mung nindakake pengawal tempur saka dhawuhe. artikel banget sethitik kanggo categorically nyatakake siji utawa liyane.
    Nanging tanker China nganggo topeng medis ...
    Aku ora weruh apa-apa sing salah. Yen virus nyebar ing planet iki, mula langkah-langkah perlindungan dhasar mesthi ora bakal cilaka.
  21. cniza
    cniza 20 Mei 2020 17:23
    +3
    Ing babagan iki, latihan tank Cina lan legenda, miturut mungsuh sing ngarepake serangan sing ora ana kesempatan, katon aneh banget.


    Aku ngerti kabeh, nanging artikel iki kanggo kita kritik Cina, nanging ngendi iku kapercayan sing iki bener.
  22. Andvigor
    Andvigor 20 Mei 2020 17:31
    +2
    Apa sampeyan mikir kanggo nylametake Dalai Lama saka virus?!
  23. 75 Sergey
    75 Sergey 20 Mei 2020 18:17
    +1
    Soko legenda latihan katon kaya Kita bakal "mbebasake" Rusia.
    Apa sing bakal kita jawab?
  24. Wogluskr nyata
    Wogluskr nyata 20 Mei 2020 20:28
    0
    Tionghoa mriksa apa aku bisa nyopir
  25. tahanan
    tahanan 20 Mei 2020 20:33
    0
    Pengintaian aerial angel, ijo sing cerah ora bakal luwih kenthel. Apa jenis wong bodho ing wilayah mbukak bakal ketemu kabeh waja iki? Burn menyang neraka karo kabeh kolom ing koridor iki. Kajaba, mesthi, sawetara atus ewu infantri ora bakal mbukak ahead saka nawakke, combing wilayah. Dadi babar blas ora masuk akal.
  26. Shaykin Vladimir
    Shaykin Vladimir 20 Mei 2020 20:40
    0
    Bukit-bukit lan gunung-gunung ngalang-alangi visibilitas lan dheweke nggawe pawai peksa ing sisih mburi sing jero, banjur dumadakan katon yen "mburi sing jero" minangka garis ngarep, mula banjur mundur saka kolom kasebut, mula nyerang "mungsuh".
    Inggih, apa mengkono lan ora supaya padha disiapake kanggo surprises.
  27. Victor Dubrovsky
    Victor Dubrovsky 22 Mei 2020 08:11
    0
    Sayange, latihan kita asring ditindakake kanthi panemu awal yen mungsuh wuta, budheg lan umume lengkap ... :(