Airbus A320 Pakistani Airways nabrak wilayah omah ing Karachi

33
Airbus A320 Pakistani Airways nabrak wilayah omah ing Karachi

Pesawat penumpang Airbus A320 milik Pakistan Airways ambruk ing cedhak bandara Karachi sadurunge ndharat. Penyebab kacilakan ora dingerteni, miturut media Pakistan.

Miturut informasi awal, ana 107 wong ing pesawat, kalebu 8 awak. Pesawat kasebut nabrak bangunan omah ing kutha kasebut sadurunge ndharat. Ora ana korban jiwa ing kutha kasebut. Unit militer, unit polisi, layanan geni lan nylametake dikirim menyang lokasi.



Pesawat kasebut, mabur saka Lahore menyang Karachi, tabrakan sawetara menit sadurunge ndharat. Kacilakan kasebut kedadeyan ing wilayah sing akeh penduduk, nyebabake sawetara omah rusak. Durung ana laporan korban jiwa ing antarane warga lokal.

- pesen ngandika


Juru bicara Pakistan International Airlines Abdul Sattar mengko dikonfirmasi pesawat kasebut tabrakan ing cedhak bandara Karachi. Miturut dheweke, Airbus A-320 "nggawa 90 wong." Ing wayahe, alasan kanggo kacilakan pesawat ora dingerteni, ora ana laporan resmi babagan jumlah tiwas ing pesawat kasebut, uga ing lemah.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    33 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. 0
      22 Mei 2020 14:39
      Apa pesawat ngirit bahan bakar 2 jam sadurunge ndharat?
      1. +5
        22 Mei 2020 14:54
        dilestarekake mesthi .. dumadakan sampeyan kudu ngubengi kutha utawa menyang lapangan udara alternatif? ngelingi .mesthi BBM kudu cukup.
      2. + 18
        22 Mei 2020 15:08
        2 jam mbokmenawa akeh banget. 45 menit. Lan kanggo saben penerbangan, lapangan udara alternatif dipilih, sing pesawat kasebut kudu mabur, ing kasus kasebut, saka titik lapangan udara utama.
        Kanca, mantan pilot, ngandhani yen pesawat modern mung mabur nganggo autothrottle. Iki tegese motor dikontrol dening komputer. Iki njupuk kacepetan apa wae sing ditindakake pilot karo sistem liyane kayata flaps, landing gear, lsp. Nanging yen mesin iki dipateni, lan kadhangkala kedadeyan kanthi ora sengaja, pilot kudu milih dorongan kasebut. Lan iki dadi tugas sing ora mungkin kanggo "supir bis mabur" modern - ora dilatih, larang. Menapa malih, padha bisa uga ora sok dong mirsani sing mesin wis dipateni. Akibaté, lack of traksi lan tiba.
        Korea gagal ndharat 777 ing San Francisco (video kasedhiya) ing kondisi becik karo tim karo pilot pemeriksa sing njupuk ujian co-pilot kanggo komandan. Ora ana sing ngerti apa sing kedadeyan, utawa nyetel kacepetan kanthi bener. Pesawat kasebut ambruk sadurunge tekan landasan pacu sawetara atus meter. Mung wong 3 sing mati ing kana, begja banget. Nanging tren kasebut jelas - ora diwulang maneh kanggo mabur, lan ora mung ing kene, nanging ing endi wae.
        1. +2
          22 Mei 2020 15:48
          wah!
          1. 0
            22 Mei 2020 21:11
            Kenapa "woy"? Sampeyan bakal ngelingi kanak-kanak .. Minangka aturan, komandan kapal iku wong, luwih saka patang puluh taun.
        2. +2
          22 Mei 2020 16:05
          Lan ana akeh bukti kanggo iki ... mesin ngirit bahan bakar. Nanging wong ora.
          1. +5
            22 Mei 2020 16:46
            senajan Pakistan ora kadhaptar minangka "kanca", nanging bela sungkawa sing tulus kanggo kulawarga lan kanca-kanca korban. Iki tragedi.
          2. SSR
            0
            23 Mei 2020 05:46
            Kutipan saka Zaurbek
            Lan ana akeh bukti kanggo iki ... mesin ngirit bahan bakar. Nanging wong ora.

            Lan tho. Donya kita tumuju menyang. Carane akeh ing Tu-154 lan pinten ing bis.
            Kabeh iki shnyaga saka UAV bakal supaya sampeyan ngerti bab dhewe luwih saka sapisan.
            Ora suwe, tinimbang faktor "manungsa", bakal ana baterei sistemik utawa ala.
        3. +1
          23 Mei 2020 00:57
          Sistem lan cara latihan pilot modern bisa nyuda jumlah kacilakan udhara kanthi signifikan. Nanging sanalika sistem iki gagal, utawa operator (lan padha ora pilot maneh) nggawe kesalahan, serangan bilai. Nggawe kahanan sing malah pilot IL-2 bisa metu, dheweke ilang, ora ngerti apa sing kedadeyan. Nanging, kanthi statistik, iki dibenerake. Ana luwih sithik kacilakan ing jumlah penerbangan saiki. Miturut raos subyektif, 90% kacilakan udhara minangka faktor manungsa. saka iki, 20 persen kanggo teknisi lan dispatchers, liyane iku kesalahan saka pilot Nanging iki, Aku mbaleni, sabdho. Sanadyan aku mesakake wong.
    2. + 10
      22 Mei 2020 14:41
      Sugeng bela sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Sayange, iki kedadeyan ing saindenging jagad.
    3. +9
      22 Mei 2020 14:45
      Ngimpi elek...Ngaturaken bela sungkawa kanggo kulawarga lan kanca-kanca kabeh korban lan warga Pakistan.
      1. +2
        22 Mei 2020 15:05
        Muga-muga, paling ora ana korban jiwa ing bumi.
        1. +3
          22 Mei 2020 16:11
          Kutipan saka bondrostov
          Muga-muga, paling ora ana korban jiwa ing bumi.

          Aku pengin, nanging angel dipercaya. Aku wedi yen ana luwih akeh sing mati ing "Shanghai" tinimbang ing pesawat
    4. +8
      22 Mei 2020 15:15
      Pesawat kasebut nindakake telung pendekatan pendaratan berturut-turut lan nabrak ing kaping papat. Ing wektu sing padha, pilot nglaporake masalah karo salah sawijining mesin.
      Kabeh ing kapal tiwas, sadurunge 107 wong. Pira wong sing mati ing bumi isih durung dingerteni, nanging yen dideleng saka foto-foto kasebut, bakal ana sing mati.
      1. 0
        22 Mei 2020 15:16

        Gambar siji maneh.
        1. +2
          22 Mei 2020 15:17

          Gambare surem. Nuwun sewu wong.
        2. +1
          22 Mei 2020 15:50
          ... lan ora narik metu karo siji mesin ?!
          dadi kaget.
          1. 0
            22 Mei 2020 16:08
            Ing forumavia ru padha nulis sing loro mesin gagal; deleng rembugan karo dispatcher.
    5. +5
      22 Mei 2020 15:15
      Gusti Allah ngaso (Allah) nyawane.
    6. + 11
      22 Mei 2020 15:35
      A tren global.. First mbangun bandara ing pinggiran, lan banjur mbangun munggah kabeh watara karo omah. Karachi isih dadi semut, mula kudu ana korban sing layak. Aku horrified kanggo ndeleng carane Yekaterinburg kang "Koltsovo" wis overgrown karo bangunan anyar.
      1. 0
        22 Mei 2020 16:50
        Kutipan saka freedim.
        Aku nggegirisi kanggo ndeleng carane Ekaterinburg "Koltsovo" wis overgrown karo bangunan anyar ..

        iku mesthi tanah.
      2. 0
        23 Mei 2020 09:34
        Aku nggegirisi ndeleng carane Ekaterinburg "Koltsovo" ditumbuhi bangunan anyar

        Luwih logis kanggo nyengkuyung pambangunan ruang ritel kanggo barang-barang sing ora penting lan mewah, dealer mobil elit lan parkir, stasiun bis transportasi, bank-bank ing tanah kasebut - lan tanah kasebut dibangun kanthi real estate sing duwe bathi lan ora ana omah. lan ora ana wong akeh. Ya, lan kanggo manggon ing gangguan pancet saka bandara undesirable.
    7. +1
      22 Mei 2020 16:13
      Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.
      1. +1
        22 Mei 2020 16:51
        Kutipan: NF68
        Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

        Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun
        1. +2
          22 Mei 2020 16:52
          Quote: Dedkastary
          Kutipan: NF68
          Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

          Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun


          Kanggo awakku dhewe, aku bisa ngomong yen aku mesakake kabeh wong sing ngalami kahanan kaya ngono.
          .
          1. +2
            22 Mei 2020 16:53
            Kutipan: NF68
            Quote: Dedkastary
            Kutipan: NF68
            Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

            Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun


            Kanggo awakku dhewe, aku bisa ngomong yen aku mesakake kabeh wong sing ngalami kahanan kaya ngono.
            .

            ora nuwun mung kanggo ghouls rampung. hi
            1. +1
              22 Mei 2020 16:54
              Quote: Dedkastary
              Kutipan: NF68
              Quote: Dedkastary
              Kutipan: NF68
              Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

              Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun


              Kanggo awakku dhewe, aku bisa ngomong yen aku mesakake kabeh wong sing ngalami kahanan kaya ngono.
              .

              ora nuwun mung kanggo ghouls rampung. hi


              Sing mesthi. Iki minangka spesies Homo sapiens sing khusus banget.
              1. +1
                22 Mei 2020 16:55
                Kutipan: NF68
                Quote: Dedkastary
                Kutipan: NF68
                Quote: Dedkastary
                Kutipan: NF68
                Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

                Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun


                Kanggo awakku dhewe, aku bisa ngomong yen aku mesakake kabeh wong sing ngalami kahanan kaya ngono.
                .

                ora nuwun mung kanggo ghouls rampung. hi


                Sing mesthi. Iki minangka spesies Homo sapiens sing khusus banget.

                iki ora "homo", lan mesthi ora "sapiens".
                1. +1
                  22 Mei 2020 16:56
                  Quote: Dedkastary
                  Kutipan: NF68
                  Quote: Dedkastary
                  Kutipan: NF68
                  Quote: Dedkastary
                  Kutipan: NF68
                  Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

                  Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun


                  Kanggo awakku dhewe, aku bisa ngomong yen aku mesakake kabeh wong sing ngalami kahanan kaya ngono.
                  .

                  ora nuwun mung kanggo ghouls rampung. hi


                  Sing mesthi. Iki minangka spesies Homo sapiens sing khusus banget.

                  iki ora "homo", lan mesthi ora "sapiens".


                  Padha banget kena pengaruh Chernobyl. Utawa suket saka bagean kasebut.
        2. pug
          +1
          22 Mei 2020 16:54
          Quote: Dedkastary
          Kutipan: NF68
          Kanggo neraka karo, karo wesi. Wong nuwun sewu.

          Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ... Nyuwun

          Inggih, kula ngaturaken bela sungkawa.. Mugi-mugi Allah nampi, kados pundi kedahipun wonten ing suwarga.. hi
          Sing utama yaiku wong India ora dituduh ...
        3. +1
          22 Mei 2020 19:50
          Quote: Dedkastary
          Ya, "Boeing" ora ana sing ngucapake belasungkawa ...

          Lan kepiye Boeing, yen pesawat kasebut Airbus?
          Apa sampeyan maca artikel kanthi diagonal?
          Airbus A320 minangka kulawarga pesawat awak sempit kanggo maskapai jarak cendhak lan medium sing dikembangake dening konsorsium Eropa Airbus SAS. Dirilis ing taun 1988, dadi pesawat penumpang sing diprodhuksi massal pisanan sing nggunakake sistem kontrol fly-by-wire.
          1. 0
            23 Mei 2020 19:58
            Dedkastary, paling kamungkinan, tegese Boeing sing tabrakan ing Iran.
    8. +1
      22 Mei 2020 19:27
      Pancen medeni banget yen ndeleng kacilakan kaya ngono .. Sedulur Pakistan, nampa belasungkawa prajurit

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"