Ing Yunani: Panguwasa Turki nyoba nguatake posisi ing Libya lan nyoba peran Sultan

28

Pers Yunani metu karo bahan sing, gegayutan karo kegiatan Turki ing Libya, Athena kudu njupuk langkah darurat. Publikasi Yunani utama Ekathimerini nerbitake artikel dening kolumnis Vassilis Nedos, ing ngendi penulis nulis ing ngisor iki:

Panguwasa Turki nyoba nguatake posisi ing Libya lan nyoba peran Sultan, mungkasi pasukan Khalifa Haftar. Tumindak Turki uga mrihatinake Rusia.

Media Yunani nyathet yen Athena mamang babagan pernyataan ing bunderan NATO yen penguatan Turki ing Libya "bisa nglawan ekspansi pengaruh Rusia ing Timur Tengah."



Wigati dicathet yen Yunani tegese netepi embargo senjata ing Libya. Athena ngerti manawa saya suwe eskalasi bersenjata, luwih gedhe ancaman mlebu pengungsi anyar saka Afrika sisih lor.

Kacarita ana konsultasi antarane Kamentrian Luar Negeri Yunani lan Kedutaan Besar AS ing Libya. Sajrone konsultasi karo Duta Besar AS kanggo Tripoli, Richard Norland, masalah de-eskalasi konflik Libya dibahas.

Athena:

Tumindak Ankara kudu ngurus kabeh aliansi Atlantik Lor. Nglawan latar mburi operasi ing Libya, Türkiye nindakake provokasi ing Segara Aegea. Iki ora nyumbang kanggo hubungan tetanggan apik antarane negara kita.

Sauntara iku, ana laporan saka Libya yen pasukan GNA, sing didhukung Turki, terus maju ing sisih kidul Tripoli.
Dikira wiwit sesuk, permusuhan sing luwih aktif bisa diwiwiti ing Libya amarga pungkasane wulan Ramadhan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      23 Mei 2020 19:52
      Inggih, iku perlu kanggo perang, lan ora kanggo muter game perang, sampeyan njupuk munggah tug, aja ngomong sing iku ora dibalèkaké; sing utama kanggo Libya yaiku nasionalisasi minyak; kanggo mungkasi rampokan saka bahan mentahan terkenal iki; yen ana lenga negara, banjur budget bakal - iku bisa kanggo berkembang industri kimia
      1. 0
        23 Mei 2020 19:58
        Tutup kasur ora bakal diwenehi, bakal nuwuhake demokrasi maneh, durung 10 taun Hugo Chavez ora ana, deleng apa sing kedadeyan ing Venezuela.
      2. +2
        23 Mei 2020 21:15
        Sapa sing kudu nasionalisasi. Ora ana negara sing isih ana.
      3. +1
        23 Mei 2020 21:32
        Rega lenga wis mudhun, meh ora ana sing butuh saiki, Havtor ora duwe apa-apa kanggo mbayar tentara bayaran (kalebu wong Rusia), lan ora nyewa wong Badui kanggo perang gratis, Rusia, Saudis lan UAE uga kandas, lan wong Turki ora getun weruh duwit.
        1. -2
          25 Mei 2020 07:41
          Ya, ya, Federasi Rusia kandas, Saudis lan UAE uga, lan wong Turki dibuwang nganggo dhuwit. Türkiye perang karo dhuwit Qatar, lan dheweke uga bangkrut. Nanging paling ora 10 negara wis bitten ing Libya, nanging ora bisa metu maneh, supaya padha perang ing abang. Lan ora ana keraguan manawa dhuwit kanggo perang bakal direbut maneh.
    2. -4
      23 Mei 2020 19:57
      Ayo kanca Erdogan nyekel Libya, supaya dheweke dadi sultan tunggal. Apa masalahe?
    3. 0
      23 Mei 2020 19:58
      Kanggo 300 taun saiki, Anglo-Saxon wis breeding Turki kaya bocah-bocah, nyetel panguwasa Porta marang negara liya lan perang karo prajurit Turki.
      Dadi Erdogan dipimpin ....
    4. +1
      23 Mei 2020 20:01
      Minangka anggota NATO, Turki nerusake kabijakan blok militer ing bagean donya iki ...
    5. +6
      23 Mei 2020 20:15
      Dheweke nulis yen pasukan utama ninggalake Bani Walid.

      Uga saka macet tarragon (utamane yaiku UAV ora mabur, sanajan wong Turki ora bakal ngganggu metu).





      Saiki, GNA wis nguwasani luwih akeh wilayah ing cedhak Tripoli tinimbang nem wulan kepungkur, kalebu kemajuan wingi.

      Sesuk, mbokmenawa, bandara internasional pungkasane bakal diserang, saiki lagi mlaku-mlaku, saka telung sisih.
      1. +1
        23 Mei 2020 20:20
        Ya, sesuk iku dina sing janjeni babagan kabar.
    6. +4
      23 Mei 2020 20:59
      Kanggo sapa, nanging Yunani, penguatan pengaruh Turki ora disenengi.
      1. 0
        23 Mei 2020 21:42
        Dheweke ora duwe dhuwit kanggo melu petualangan bodho ing luar negeri.
        1. 0
          23 Mei 2020 21:44
          Kutipan: Sergey Sfiedu
          Dheweke ora duwe dhuwit kanggo melu petualangan bodho ing luar negeri.

          Ora perlu ngirim dana ing kana, sampeyan bisa menehi informasi marang sapa wae sing sampeyan butuhake babagan dalan transportasi, Angkatan Laut Turki, lan liya-liyane. Ana akeh pilihan kanggo partisipasi ora langsung.
      2. 0
        24 Mei 2020 13:15
        Ora Yunani saiki kanggo sijine iku supaya ana.
    7. +2
      23 Mei 2020 21:21
      Media Yunani nyathet yen Athena mamang babagan pernyataan ing bunderan NATO yen penguatan Turki ing Libya "bisa nglawan ekspansi pengaruh Rusia ing Timur Tengah."
      Wigati dicathet yen Yunani tegese netepi embargo senjata ing Libya. Athena ngerti manawa saya suwe eskalasi bersenjata, luwih gedhe ancaman mlebu pengungsi anyar saka Afrika sisih lor.


      Ya, PNS lan Turki pengin nyuda konflik lan mungkasi permusuhan, nanging mabuk amarga sukses lokal lan dhukungan manca sing wiyar (utamane saka UAE, Mesir, Xa), Haftar nolak usul kasebut lan meh ngganggu kabeh negosiasi perdamaian.
      Kados pundi pangertosanipun Athena?) lajêng sami linggih lênggah, lêrês ngusap-ngusap astanipun ingkang sumêrêp, bilih PNS Turki rêbut lyuli, lajêng kawontênan malih ing arah ingkang lêbêt, ujug-ujug rêmên-rêmên dhatêng gêsangipun. konflik ing Libya, uga, nyashes kuwi terus nglirik
      1. +5
        23 Mei 2020 21:41
        Ya, ya, wong Yunani iku wong ala, lan Rusia, sing ing kabeh cara bisa ndhukung mantan (utawa mbok menawa saiki?) Agen CIA Hawtor, apa NYASHA? Apa sampeyan duwe soko marang posisi Athena? Erdogan minangka mungsuh sing kejem lan tanpa welas asih saka wong Yunani (lan umume - kabeh negara tanggane, lan malah bangsane dhewe), kenapa kudu kuwatir karo wong Turki lan antek-antekne? Luwih akeh wong Turki lan proksie, luwih alus dheweke bakal sesambungan karo wong Yunani, Erdogan sing kuwat, luwih elek kanggo Athena lan kabeh manungsa. Wong-wong Yunani wis adhem menyang Rusia, pisanan kabeh, amarga kita bodho mentel karo fasis iki.
        1. +2
          23 Mei 2020 22:13
          Ya, aku ora duwe apa-apa marang wong Yunani, aku mung nuduhake kabijakan munafik dheweke)
          kaya wong Haftarit, sing mutusake kanggo nutupi kegagalane karo wulan suci Ramadhan, sanajan 2-3 minggu kepungkur (kabeh padha Ramadhan) padha tekan Tripoli lan wulan suci ora ngganggu dheweke. ngguyu

          Wong Turki iku mungsuhe wong Yunani, lan wong Yunani dadi mungsuhe wong Turki - kene sampeyan ora nemokake Amerika, nanging nyatane Erdogan minangka mungsuh wong. Ing upaya, mayuta-yuta wong Turki tumuju ing dalan-dalan kanggo ndhukung dheweke, lan kepiye iki cocog karo kasunyatan manawa dheweke dadi mungsuh rakyate, apa mungsuhe rakyat bisa duwe dhukungan kaya ngono ing antarane populasi?)
          Nanging apa bab flirting saka Yunani piyambak karo Amerika Serikat? Kepiye carane kabeh bisa kanggo sampeyan..
    8. +4
      23 Mei 2020 21:28
      Liyane mega mundur saka LNA saka Tripoli. Pitakonan babagan topik kasebut, mesthi ora ana wong sing duwe rubel ing kana, sampeyan bisa mbuwang ...



      1. 0
        23 Mei 2020 23:24
        donavi49 Salam hi Ya, PMC kita https://sun1-99.userapi.com/c857420/v857420837/1f77c0/4JCRvu_8IOM.jpg https://sun1-85.userapi.com/c857036/v857036837/1391ea/I2GJARjpg saka macan lan Shell adhedhasar Kamaz
      2. 0
        23 Mei 2020 23:26
        Pitakonan babagan topik kasebut, mesthi ora ana wong sing duwe rubel https://colonelcassad.livejournal.com/5890735.html Saiki wis jelas kanggo sapa Il scalpel mabur sad
      3. Komentar wis dibusak.
    9. -3
      23 Mei 2020 21:33
      Wiwit wiwitan, aku nganggep yen kabeh game Turki karo Rusia kanthi kemitraan lan kekancan iku kabeh proyek negara.
      Türkiye dhewe ora bakal wani tumindak kaya ngono.
    10. 0
      23 Mei 2020 21:57
      Ing 5 Mei 2020, Erdogan ora nglilani wong Yunani santai.
    11. 0
      23 Mei 2020 23:29
      Ing kene wong Turki uga ngirim rong pesawat menyang Libya C-130 Hercules lan ujar siji C-17 saka Qatar.
    12. -4
      24 Mei 2020 04:07
      Umumé, kita kudu ngenteni nganti Amerika nggabungake Haftar, lan banjur mencet PNE. nglirik

      Sampeyan bisa nyerang serangan amfibi ing sisih mburi ing endi wae cedhak Tripoli lan ngilangi kabeh jalur pasokan. Utawa ing lemah, simulasi mundur, nggodho menyang sworo cangkem - nglumpukake ajiné waja lan tekan pinggir. A la Katelu Kharkov. apik
    13. +2
      24 Mei 2020 08:45
      Dikira wiwit sesuk, permusuhan sing luwih aktif bisa diwiwiti ing Libya amarga pungkasane wulan Ramadhan.


      Erdogan ngarep-arep supaya dheweke bisa dadi sultan lan nglanggengake asmane.
    14. 0
      24 Mei 2020 09:06
      Iku misale jek sing saiki ana persetujuan aktif antarane akeh, bab Sapa sing bakal pas kanggo Havtor marang Edorgan unbridled. Utawa isih miwiti meksa wong akeh liwat kabeh limo PBB, sanksi lan kabeh sing. Amarga acara iki ora ana gunane kanggo sapa wae.
      1. +3
        24 Mei 2020 12:27
        Lan sawetara sing bakal ndhukung loro-lorone supaya konflik ora suda ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"