Review militèr

MBT lan pangripta

39
Kanggo sawetara dekade, bangunan tank Soviet adhedhasar papat perusahaan utama. Iku padha organisasi anjog ing kabeh industri saka kendaraan wojo. Kanggo peralatan tank jinis anyar waja, senjata anyar lan peralatan elektronik anyar digawe. Perusahaan kasebut yaiku Pabrik Teknik Transportasi Kharkov lan Biro Desain Teknik, Pabrik Leningrad Kirov lan Nizhny Tagil Uralvagonzavod. Perusahaan iki nyedhiyakake kabeh Uni Soviet lan negara-negara sing dibentuk ing reruntuhan kanthi kendaraan lapis baja. Coba dekade pungkasan urip pabrik-pabrik kasebut, sing digandhengake karo sukses paling gedhe ing bidang bangunan tank.

Kharkov pabrik lan biro desain

Saka 1 Januari 1966, biro desain tank (departemen 60) lan bengkel produksi tank eksperimen (toko 190) dening Ordo Mentri Industri Pertahanan No. 62 saka 06.05.65/XNUMX/XNUMX. digabung dadi perusahaan independen "Kharkov Design Bureau for Mechanical Engineering" (KMDB). A.A diangkat dadi Kepala lan Kepala Desainer KMDB. Morozov.

organisasi Kharkov melu pembangunan lan Déwan nawakke main peran penting banget ing nasib kendaraan wojo domestik. Kasunyatane yaiku kabeh tank Rusia / Soviet sing saiki ana ing salah siji cara utawa tanggal bali menyang Kharkov T-64A. Kajaba iku, sawetara taun sawisé diadopsi, kendaraan iki minangka sing pisanan kalebu ing kelas anyar kendaraan lapis baja - tank tempur utama (MBTs). Salajengipun, tank utama ngusir kelas liyane saka tentara Soviet.

Prasyarat kanggo nggawe T-64A lan, minangka asil, pisanan muncul MBT domestik ing awal seket. Ing wektu iki, dadi cetha yen tank domestik sing wis ana lan janjeni, kanthi tren pembangunan sing wis ana, bisa kalah karo wong manca sing njanjeni kanthi sawetara cara. Utamane, divisi dadi tank medium lan abot lan kekhususan kelas sing disebabake iki ora nyedhiyakake keseimbangan tenaga, perlindungan lan mobilitas sing tepat. Sajrone ngrampungake masalah sing ana, sawetara "Obyek" eksperimen digawe, ing ngendi macem-macem solusi teknis digawe. Saka kabeh conto kasebut, mung 432 Obyek, sing dilebokake ing layanan miturut sebutan T-64A, mlebu ing seri kasebut. Wigati dicathet menawa T-64A ora ditampa kanthi cepet. Sadurunge pesenan kanggo diadopsi menyang layanan, sawetara sasi dileksanakake kanggo operasi uji coba militer lan ngilangi cacat desain.

MBT T-64


Proyek Kharkov sabanjure yaiku "Obyek 434". Iki digawe ing basis saka sadurungé "432", nanging njupuk menyang akun shortcomings dikenali lan views paling modern ing tumindak perang. Akibaté, tank anyar wis dikembangaké, kang digabungake engine diesel 5TDA saka desain asli, multi-lapisan waja gabungan, bedhil smoothbore lan sawetara inovasi liyane. Kaping pisanan, tank anyar iki dilengkapi pistol smoothbore 115 mm D-68 (2A21). Ing versi sakteruse, piyambakipun pikantuk kaliber 2A26 luwih serius saka 125 milimeter. Wis ing versi pisanan tank anyar nglewati kabeh kendaraan domestik kasedhiya ing syarat-syarat mobilitas lan ora rodok olo kanggo wong-wong mau ing syarat-syarat firepower. Ing separo pisanan taun 60-an, versi tank sing padha digawe, sing nganggo meriam 125 mm. Wigati dimangerteni manawa kanggo pisanan ing praktik domestik dipasang ing "Obyek 434" gun smoothbore kanthi loader otomatis. Antarane liyane, iki ngidini kru dikurangi dadi telung wong.

MBT lan pangripta
MBT T-64A. Gambar kasebut dijupuk saka sampul majalah "Kawruh Militer" No. 9, 1994 (http://russianarms.mybb.ru)


Mengko, ing basis saka T-64A, tukang tank Kharkov digawe sawetara modifikasi, kalebu jero. Saka kabeh opsi, iku worth kang lagi nyimak T-64B, kang nampa sawetara peralatan anyar kanggo njamin safety saka kru lan nambah akurasi geni; T-64BM kanthi mesin 1000 hp anyar, uga T-64BV, sing nampa kompatibilitas karo sistem proteksi dinamis. Sawise runtuh Uni Soviet, pabrik Kharkov lan biro desain ora mandhegake kegiatane. Ing pertengahan nineties, modernisasi jero tank T-80UD sing diprodhuksi ing Kharkov ditindakake. Modifikasi beda karo tank basa kanthi mesin anyar sing luwih gedhe, bedhil anyar lan peralatan ing papan sing dianyari. Tank kasebut nampa sebutan T-84. A little mengko, T-84 iki nganyari kanggo negara T-84U Oplot. Nalika tank iki diadopsi dening tentara Ukraina, mung bagean lisan tetep saka jeneng asli. Bentenane utama antarane Oplot lan T-84 asli yaiku sistem penampakan, dirakit saka peralatan manca. Ing 2009, Oplot dilebokake ing layanan. A sethitik luwih saka rolas mesin saka jinis iki dikirim menyang pasukan. Bebarengan karo Oplot, MBT T-84-120 Yatagan digawe. Kanggo melu kompetisi Turki kanggo nyedhiyakake kendaraan lapis baja anyar, para perancang Biro Desain Kharkov kanggo Teknik Mesin. A.A. Morozov, gun 125-mm diganti karo meriam 120-mm (standar NATO), lan loader otomatis rampung redone. Sesuai karo syarat Turki, stowage dipindhah menyang mburi menara. Senjata tambahan, elektronik lan komponen liyane saka Yatagan dituku ing luar negeri amarga sifat ekspor proyek kasebut. T-84-120 ora bisa menang tender Turki - Leopard Jerman 2 dadi juara. Saiki, mung siji Yatagan sing ana.

T-84U "Oplot". Persiapan kanggo parade ing Kiev, 1999 (http://armor.kiev.ua)


Tank perang utama "Yatagan" ing Turki (http://armor.kiev.ua)


Pabrik Kirov

Biro desain Pabrik Kirov Leningrad (saiki St. Petersburg), wiwit pungkasan taun 20-an, wis nggawe tank. Gagasan paling misuwur saka insinyur Leningrad yaiku tank saka kulawarga KV. Sayange, iki kendaraan wojo abot ing siji wektu ora bisa duwe efek samesthine ing Course saka perang. Ternyata, terobosan teknis pabrik Kirov ana ing ngarep.

Insinyur lan buruh Leningrad sing nggawe tank produksi pertama ing donya sing dilengkapi mesin turbin gas (GTE) - T-80. Ing idea kanggo nglengkapi kendaraan wojo karo jinis anyar engine muncul ing awal sèket. Ing tengah dekade, loro mesin turbin gas eksperimental PD-1 kanthi kapasitas 1000 hp dirakit ing LKZ. Daya dhuwur saka mesin prajanji wong prospek apik ing lapangan nawakke abot. Nanging, rauh owah-owahan ing views ing perang mangsa, lan nitahaken saka nawakke abot iki mandegake. Wigati dicathet yen mesin PD-1 mung eksperimen: akeh "penyakit kanak-kanak" sing ing taun-taun teka kudu ditangani sacara eksklusif karo testing lan refinement, nanging ora karo penyebaran produksi massal. Ing wektu sing padha, pimpinan negara ngerti prospek arah lan nuntut supaya karya kasebut dicepetake. Dadi, miturut Menteri Gedung Mesin Sedheng V.A. Malyshev, ing rong puluh taun (ing pertengahan 70s), pembangkit listrik turbin gas kudu nyebar ing teknologi lemah. Babagan wektu, ternyata, dheweke ora salah, sing ora bisa dikandhakake babagan asumsi babagan ruang lingkup aplikasi kasebut.

Tank tempur utama T-80 (Obyek 219sp1)


Ing separo pisanan taun suwidakan, kabeh biro desain tank Uni Soviet, antarane liyane, ngembangaken tank janjeni karo mesin turbin gas. Insinyur Kharkov dipimpin déning A.A. Morozov - T-64T, lan banjur Nizhny Tagil, dipimpin déning L.N. Kartseva - "Obyek 167T". Kaloro mesin kasebut dilengkapi mesin saka kulawarga GTD-3T, sing asline digawe kanggo helikopter. Nanging, kuwi "nyilih" wis efek arang banget kasil ing operasi saka tanduran daya tank. Alesan utama iki yaiku bledug. Mesin turbin gas saka helikopter nyedot ing bledug mung ing sawetara orane tumrap sekolah saka pesawat, lan malah ing jumlah cukup cilik. Tank kasebut, banjur mlaku ing lemah lan meh kabeh wektu ngunggahake bledug ing saubengé. Mesthine, mesin turbin gas kanthi konsumsi udara sing dhuwur "kebak" bledug sawayah-wayah, sing asring nyebabake malfunctions lan breakdowns.

Ing taun 1968, Pabrik Kirov dibutuhake kanggo modernisasi Kharkov T-64. Kaputusan Dewan Menteri babagan instalasi pembangkit listrik turbin gas ing tank. Wigati yen wektu iki, bebarengan karo Biro Desain. Klimov ngembangake mesin tank khusus. Ing pimpinan S.P. Izotov nindakake karya ing modernisasi radikal saka sistem turbin gas ana. Mesin GTD-1000T rampung kanthi kapasitas sewu tenaga kuda dipasang ing eksperimen "Obyek 219sp1". Nalika nguji prototipe iki, sawetara masalah diidentifikasi ing desain mesin. Ing wektu sing padha, dadi cetha yen sasis tank T-64 sing ana ing wangun saiki ora bisa digunakake bebarengan karo mesin sing kuat. Meh kabeh unsur pindah mlaku kudu reworked: rollers, trek, suspensi, etc. Kajaba iku, menara wis ngalami sawetara owah-owahan. Kanggo senjata lan peralatan tambahan, tetep padha.

Kanggo meh pitung taun, prototipe kanthi sebutan "Obyek 219sp2" ngubengi TPA, ngatasi macem-macem alangan lan nyopir menyang wilayah salju lan pasir. Ing taun 1976, tes tank anyar rampung, lan ing tanggal 6 Juli dilebokake ing layanan kanthi jeneng T-80. Modernisasi tank utama pisanan ditindakake ing taun 1978, nalika T-80 nampa kemampuan kanggo murub misil sing dipandu lan huruf "B" ing sebutan kasebut. T-80B anyar nggawa sistem senjata dipandu 9K112-1 Cobra. Rudal 9M112 diluncurake liwat laras peluncur 2A46-2. Modifikasi tank sabanjure dilengkapi sistem proteksi dinamis, bedhil mesin anti-pesawat sing dikontrol remot, lsp.

T-80UD "Birch"


Owah-owahan desain sing paling penting ditindakake ing paruh pertama taun 80-an. Ing taun 1987, tank T-80UD Bereza diprodhuksi. Iku bedo saka asli "Eighties" ing engine. Kanggo sawetara alasan, utamané saka alam ekonomi, iki ngajokaken kanggo nginstal engine diesel saka kapasitas padha tinimbang engine turbin gas. Dimangerteni manawa anane tank ing pasukan kanthi sistem senjata sing padha lan pembangkit listrik sing beda bakal nyederhanakake logistik lan pangopènan peralatan nalika perang. Kabeh modifikasi luwih saka tank T-80 digawa metu ing rong arah: ing basis saka modifikasi turbin gas lan ing basis saka Bereza. Secara total, luwih saka telung puluh modifikasi tank T-80 digawe, kira-kira setengah saka Kharkov KBM.

Kanggo sawetara alasan, Pabrik Leningrad Kirov mung nglumpuk sawetara batch tank T-80. Salajengipun, produksi ditransfer menyang Omsk Transport Engineering Plant lan Kharkov. Minangka kanggo nggawe mesin anyar, desain Biro Kirov Plant, miturut laporan, ing taun pisanan sawise ambruk Uni Soviet terus bisa kanggo nambah T-80, nanging banjur dipateni. Paling kamungkinan, pembangunan paling anyar ana "Obyek 292" - T-80, bersenjata karo mriem 152-mm. Saiki, pangembangan aktif tema T-80 ditindakake dening perancang Kharkov.

Tank berpengalaman "obyek 292"


Uralvagonzavod

Ing wektu sing padha karo Pabrik Kirov, Nizhny Tagil Uralvagonzavod uga gabung karo "lomba" kanggo nggawe tank utama. Salah sawijining alasan utama yaiku kekurangan tank T-64 sing diidentifikasi. Butuh wektu kanggo ndandani masalah, lan tank anyar kudu dikirim sanalika bisa lan akeh. Kemungkinan industri nggawe bisa miwiti produksi ing salah sawijining tanduran ing industri kasebut. Nanging, Kharkov nandur. Malysheva ora bisa nyedhiyakake kabeh perusahaan kanthi jumlah mesin diesel 5TD sing dibutuhake. Alternatif kanggo mesin Kharkov bisa dadi Chelyabinsk B-45/46. Akibaté, Kharkov nyiptakaké tank Object-438, banjur ganti jeneng dadi Object-439 - T-64A kanthi mesin diesel V-45. Iki dianggep bakal diprodhuksi ing Nizhny Tagil.

Obyek 172M-2M "Buffalo" (http://btvt.narod.ru)


Nanging pimpinan Uralvagonzavod mekso sing padha ora kudu dipeksa kanggo berkembang desain wong liya, nanging diijini kanggo nggawe dhewe. Nanging, Biro desain Uralvagonzavod ora nolak dokumentasi kasedhiya ing "Obyek 439" lan Applied ing project sawijining sawetara pembangunan ing topik T-64A, bab awak waja lan menara. Ora ngalami owah-owahan lan komposisi senjata. Ing wektu sing padha, loader otomatis didesain ulang. Wigati dicathet menawa amarga desaine, wangun menara kudu rada diowahi. Fitur karakteristik liyane saka pangembangan peminjaman yaiku non-interchangeability saka sawetara unit. Kaping pisanan, iki ditrapake kanggo gearbox onboard. Insinyur Nizhny Tagil rada ngganti desain unit kasebut, sing, nanging ora bisa ngasilake kothak sing padha kanggo loro tank.

Ing taun 1973, asil "obyek 172M" diadopsi dening tentara Soviet miturut sebutan T-72. Minangka asil saka kaputusan iki, pasukan rampung karo rong jinis tank utama, umume padha ing karakteristik, nanging beda banget ing syarat-syarat produksi. Ya, lan modernisasi dibutuhake T-64A karo panggantos saka engine ora bisa metu - T-72 ana jenis campuran saka kawruh saka Kharkov lan Nizhny Tagil desain biro. Nanging, T-72 tindak menyang pasukan.

Kita kerep krungu sing T-72 rodok olo saka Kharkov T-64A ing syarat-syarat sawijining ciri. Nanging, kombinasi saka kabisan lan biaya ndadekake iku bisa kanggo relatif cepet nglengkapi nomer cekap saka unit tank karo peralatan anyar lan ngatur pangiriman ekspor. Kajaba iku, T-72 diprodhuksi ing luar negeri kanthi lisensi: ing India, Irak, Polandia lan Cekoslowakia. Ing basis saka T-72 asli digawe rong rolas modifikasi, sawetara kang tekan produksi massal. Pungkasan, ing negara manca, utamané ing tilas republik Soviet, digawe rong puluh varian saka T-72, beda-beda saka saben liyane ing komposisi saka peralatan lan senjata.

T-72B (M) Rusia ing Chechnya, tank kasebut dilengkapi layar kisi kanggo nglindhungi anti-tank gaman pertempuran cedhak (RPG). (http://btvt.narod.ru)


T-72M1 India (http://btvt.narod.ru)


Modifikasi pungkasan tank T-72 yaiku T-72BU, banjur dijenengi T-90. Kaping pisanan, kendaraan lapis baja kanthi sebutan "Obyek 188" dimaksudake minangka kompromi antarane T-72 lan peralatan paling anyar. Kanggo nindakake iki, sistem kontrol senjata anyar dipasang ing T-72BU / T-90, uga pesawat saka peralatan protèktif. Wigati dicathet yen T-90 minangka tank domestik pisanan sing pisanan entuk kesempatan kanggo nggunakake ora mung dinamis, nanging uga proteksi aktif. Sistem Shtora-1 nyedhiyakake pangayoman marang senjata anti-tank sing dipandu kanthi macem-macem cara panuntun. Kanggo nindakake iki, sistem kasebut kalebu lampu sorot inframerah lan peluncur granat kumelun. Kanthi upgrade utama peralatan lan instalasi sistem anyar, undercarriage meh rampung tetep padha.

Ing taun 1992, T-90 diadopsi dening tentara Rusia. Ing sawetara taun sabanjure, amarga kahanan ekonomi sing angel, mung 120 unit sing dibangun. Produksi T-90 kanggo kabutuhan dhewe diterusake mung ing 2004, nalika versi dianyari tank ing sebutan T-90A tindak menyang produksi. Modifikasi iki nduweni menara anyar kanthi tingkat perlindungan sing luwih dhuwur, sawetara peralatan anyar, uga mesin diesel V-1000S-92 2 tenaga kuda. Muncul ing ora wektu paling apik kanggo negara, T-90 dadi basis kanggo mung rolas modifikasi, bagean owahan kang tetep ing gambar. Ing pungkasan taun 90-an, versi ekspor T-90S muncul, sing langsung kasengsem karo militer India lan dituku kanthi jumlah akeh. Asring mbantah manawa kontrak iki nyegah Uralvagonzavod ditinggal tanpa kerja lan ninggalake industri tank.

Tank T-90A (mbokmenawa model 2004) saka brigade bedhil motorized 19 tanpa layar sisih, Vladikavkaz, Ossetia Utara, 7 September 2010 (foto - Denis Mokrushin, http://twower.livejournal.com).


Modifikasi paling anyar saka T-90 saiki yaiku T-90S (ing sawetara sumber diwenehi sebutan ora resmi T-90SM lan T-90MS). Iki dilengkapi karo gun 2A46M-5 dianyari, kang, dibandhingake karo bedhil sadurungé, wis akurasi luwih lan urip layanan maneh. Uga, kru saiki duwe piranti ndeleng lan ndeleng kanthi fungsi pencitra termal, sing ngidini tank bisa digunakake kapan wae lan ing meh kabeh kahanan cuaca. Kapentingan khusus yaiku sistem pengawasan video kanggo ngawasi lingkungan, dipasang ing atap menara. Owah-owahan sing signifikan uga ditindakake kanggo sistem proteksi dinamis lan aktif. Dituduhake yen T-90S (T-90SM, T-90MS) bisa dadi kendaraan tempur sing bakal dadi tentara Rusia nganti sing terakhir nampa jumlah tank sing anyar ("Armata"). Ing wektu sing padha, kinerja dhuwur saka tank anyar "diimpensasi" dening rega owahan. Lan kaprigelan tuku mesin iki kadhangkala ditakokake. Siji cara utawa liyane, T-90S (T-90SM, T-90MS) bisa uga nemokake panuku ing luar negeri. Thanks kanggo iki, Nizhny Tagil Uralvagonzavod bakal bisa njaga potensial ing bidang bangunan tank lan nguwasani teknologi anyar.

Tank T-90S sing ditingkatake ing pameran senjata REA-2011 ing Nizhny Tagil (http://otvaga2004.narod.ru)


Tinimbang afterword

Prastawa rong puluh taun kepungkur, kang njupuk Panggonan ing gesang superpower disebut Uni Soviet, wis efek banget unfavorable ing kabeh lingkungan ekonomi lan industri. Amarga iki, Rusia pisanan ilang pabrik Kharkov lan KBM, lan banjur pabrik Kirov uga ninggalake bangunan tank. Akibaté, mung siji tanduran tetep ing kabèh negara, kang melu produksi tank, lan ora kendaraan wojo liyane. Mbok menawa negara kudu menehi perhatian khusus kanggo pengawetan lan pangembangan Uralvagonzavod sing isih ana. Mundhut perusahaan iki bakal duwe akibat sing ala kanggo kabeh negara - tentara bakal ditinggal tanpa peralatan anyar, lan negara ora bakal entuk bathi saka pangiriman ekspor. Lan kanggo pabrik kasebut, uga kanggo karyawan, kontrak pertahanan banget, nguntungake.

Mesthi, ing negara kita ana perusahaan liyane sing ngumpulake kendaraan lapis baja kanggo tentara. Nanging, transfer produksi menyang situs liya mesthi mbutuhake wektu lan gaweyan. Iku meh ora worth pindhah menyang biaya iki. Ya, yen sampeyan pengin entuk produksi tank anyar, mula dadi sing nomer loro ing negara kasebut, lan ora mung siji.


Miturut situs web:
http://morozov.com.ua/
http://kzgroup.ru/
http://uvz.ru/
http://armor.kiev.ua/
http://t-80b.ru/
http://tank-t-90.ru/
http://oborona.ru/
http://odnako.org/
Pengarang:
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Sablezub
    Sablezub 1 Agustus 2012 08:48
    +2
    Sawise maca artikel kasebut, aku mikir - T-90A minangka 72-ka modern (modernisasi jero banget) ... -72 dimodernisasi? Apa watesan kanggo modernisasi tank iki? Aku ngerti yen saka sudut pandang nyimpen sumber daya, iki minangka solusi sing apik, nanging ana sing ora bisa ditingkatake nganti tanpa wates, ana watesan tartamtu .. .
    1. Kakang tengah
      Kakang tengah 1 Agustus 2012 09:14
      +1
      Sablezub
      ngapa ora. Apa reinvent setir nalika ana dhasar dhasar gedhe?
      1. sinis
        sinis 1 Agustus 2012 19:21
        -7
        Quote: Kakang tengah
        ngapa ora.

        Ana ekspresi kaya mangkene:
        Bulldog gelut ing ngisor karpet

        T-80 sing luwih anyar lan luwih janjeni kalah ing perang iki, mula saiki
        17 modifikasi T-72
        lan tank paling modern ing Rusia!
        Boten kados Ukraina.
        keprungu
        Ya, minus artikel, hak cipta murni. bener saka kawruh saka penulis nol.
        ngguyu
        1. sinis
          sinis 2 Agustus 2012 18:20
          -1
          Minus?!
          Ya, kanggo Gusti! Bener, dheweke tansah prick mripate!

          Apa euphemism ayu ing artikel
          Kanggo sawetara alasan, Pabrik Leningrad Kirov mung nglumpuk sawetara batch tank T-80. Salajengipun, produksi ditransfer menyang Omsk Transport Engineering Plant lan Kharkov.

          Kanggo informasi sampeyan, direktur umum Revolusi Oktober Transport Engineering Plant kanggo nguwasani produksi massal T-80 nampa bintang Pahlawan Buruh Sosialis, lan akeh penghargaan liyane uga dianugerahi.
          Kanggo pangembangan umum minus gentlemen, aku nyathet
          Minangka bagéan saka GPO "ZTM" klebu Biro Teknik Angkutan Plant and Design of Transport Engineering (KBTM).

          Lan piranti lunak iki dumadakan ora kejawab kanthi aman ing dhaptar?
          Miturut cara, bubar ngandika: Armata ora lali Black Eagle?
          keprungu
    2. Barrel
      Barrel 1 Agustus 2012 09:24
      -3
      Sampeyan ora bisa teka karo apa-apa anyar. Iku kaya kulkas. Dheweke teka ing wiwitan abad kaping 19 lan nganti saiki mung modernisasi. Nah, apa sing anyar ing kulkas sampeyan bisa mikir? Mangkono uga karo tank kita. Padha teka munggah karo T-64 lan wiwit gawé macem-macem modifikasi.
      1. moldawan
        moldawan 1 Agustus 2012 10:06
        +4
        tank ora nemokke, lagi dikembangaké, digawe Malech ngguyu ing esuk
      2. iSpoiler
        iSpoiler 1 Agustus 2012 10:21
        0
        Aku ora bakal kaget yen t-90 minangka t-34 sing dimodernisasi banget.
        Inggih, uga, iku uga tank sing sukses banget ..))
        1. leon-iv
          leon-iv 1 Agustus 2012 11:26
          0
          oh, iki mbokmenawa modernisasi Ft-100 kaping 17, dadi luwih salaman lan ora sopan.
        2. evgenm55
          evgenm55 3 Agustus 2012 10:53
          0
          Pejuang iku salah - paramèter lan tugas beda. Ora kanggo sebutno kemungkinan. Waca artikel maneh.
      3. evgenm55
        evgenm55 3 Agustus 2012 10:51
        0
        Umumé, aku setuju. Miturut pendidikan - tanker / legendaris ChVTKU /, kanthi layanan - Angkatan Udara.
    3. leon-iv
      leon-iv 1 Agustus 2012 09:54
      0
      Apa sampeyan mikir kasunyatan iki?
    4. datur
      datur 1 Agustus 2012 13:44
      0
      Sablezub,
      kabeh wong nindakake iki, apa istimewane?
      1. Sablezub
        Sablezub 1 Agustus 2012 16:56
        -2
        Aku ngomong babagan watesan modernisasi, lan ora babagan sapa sing nindakake apa lan kepiye ... miturut logika sampeyan, apa gunane nggawe t-50, yen sampeyan bisa njupuk su-27 lan modernisasi nganti sampeyan. re biru ing pasuryan (sawise kabeh, padha ora teka munggah karo apa-apa anyar, supaya padha mbantah kene ) ... utawa Mungkin iki "Boreas", njupuk prau saka wektu Perang Donya II lan kanggo dangu antusias melu modernisasi ... Aku nyoba ngomong yen kita butuh tank "generasi anyar", lan obrolan sing ora ana gunane saka tina - "t-90, iki T-34 sing dimodernisasi banget ... "terus karo sampeyan .. strategi perang anyar, helikopter sing padha (sing uga didandani, lan ora ana ing Perang Donya II), misil, sistem anti-tank, lan liya-liyane, ndhikte aturan anyar kanggo nggawe lan fungsionalitas. tank kanggo perang kaya mengkono ... kene aku ngomong bab ...
    5. diesel
      diesel 1 Agustus 2012 21:36
      0
      Leopard 1A1 1A2 1A3 1A4 1A5 berkembang dadi Leopard 2........
      M1 M1A1 M1A2......

      Opo sing salah?? iki minangka praktik global.
      1. Kars
        Kars 1 Agustus 2012 21:51
        +1
        Kutipan saka Diesel
        1A5 ngrembaka dadi Leopard 2


        Ora kaya iki
        Kutipan saka Diesel
        M1 M1A1

        iku bener

        Kutipan saka Diesel
        M1A1 M1A2......

        Bedane luwih kosmetik.
        1. diesel
          diesel 2 Agustus 2012 21:55
          +1
          Kutipan saka Kars
          Ora kaya iki


          Ing njaba, awak banget padha, menara beda, kahanan padha karo T72 lan T90. Nyuwun
          1. Kars
            Kars 2 Agustus 2012 22:24
            0
            Kutipan saka Diesel
            Ing njaba, kasus kasebut meh padha,

            Dadi constipation kaya gelding.
            Kutipan saka Diesel
            kahanan padha ing t72 lan t90

            ora kaya ngono
            1. diesel
              diesel 4 Agustus 2012 19:15
              0
              Kutipan saka Kars
              ora kaya ngono


              Apa jenis wangkal sampeyan duwe, kasus T90 lan T72 padha njaba padha ?? padha, menara beda, kok ora? sampeyan nyoba mangertos lan mikir apa sing ditulis .... Kita ora nelpon t90 t72bu, padha ora nelpon leo2 leo 1a6, logika prasaja nglirik
              1. Kars
                Kars 4 Agustus 2012 19:34
                0
                Kutipan saka Diesel
                Kowe bandel banget

                Yen sampeyan bener, ya, Leopard 2 malah duwe rollers sing ora padha karo Leopard 1. Struktur waja awak ora padha, malah externally. Struktur awak.
                Kutipan saka Diesel
                Kita ora nelpon T90 T72BU

                Lan padha kudu duwe.
                Kutipan saka Diesel
                logika prasaja

                Muga-muga foto kasebut bakal luwih logis tinimbang logika sederhana sampeyan.
                1. sinis
                  sinis 5 Agustus 2012 18:12
                  0
                  Kutipan saka Diesel
                  Kita ora nelpon T90 T72BU

                  и
                  Kutipan saka Kars
                  Lan padha kudu duwe.

                  Apa sampeyan ngerti ing kene critane luwih menarik.
                  T-90 rumiyin (?) dimodernisasi T-72 (turret), wektu iki.
                  T-72 rumiyin (?) modern T-64 (hull), iki loro.
                  Lan kanggo siji, loro, kita entuk T-90 kaping pindho minangka T-64 sing dimodernisasi.
                  Sejatine, ora ana sing salah! Ekonomi luwih saka sabdho!
                  Nanging aja mung muni kabeh lonceng lan bengok: T-90 minangka tembung pungkasan ing bangunan tank Rusia !!
                  ombenan
                  1. Kars
                    Kars 5 Agustus 2012 18:54
                    0
                    Quote: Sinis
                    : T-90 minangka tembung pungkasan ing bangunan tank Rusia !!

                    Extreme, digunakake kanggo kula minangka pacangan tank muni banget sedih.
                    Quote: Sinis
                    Apa sampeyan ngerti ing kene critane luwih menarik.

                    Apa iki apik kanggo kula?
                    1. sinis
                      sinis 5 Agustus 2012 19:15
                      0
                      Kutipan saka Kars
                      Apa iki apik kanggo kula?

                      ya wis.
                      Kutipan saka Kars
                      Ngerti...

                      Ngapunten kanggo poking involuntary.
                      Wacan : Sampeyan ndeleng ...
                      Nyuwun
                      1. Kars
                        Kars 5 Agustus 2012 19:25
                        0
                        Quote: Sinis
                        Ngapunten kanggo poking involuntary.

                        Ing Internet, aku ora nggatekake babagan iki.

                        lan yen
                        Quote: Sinis
                        ya wis.

                        Banjur pitakonan luwih ditanggulangi apa sing luwih mirip karo teknologi.
                        T-72 lan T-90 utawa
                        Leopard 1 lan Leopard 2

                        Kutipan saka Kars
                        1A5 ngrembaka dadi Leopard 2

                        Ora kaya iki

                        Kutipan saka Diesel
                        Ing njaba, awak banget padha, menara beda, kahanan padha karo T72 lan T90.
                      2. sinis
                        sinis 5 Agustus 2012 19:57
                        0
                        Kutipan saka Kars
                        Sing ngrampungake masalah luwih ...

                        Satemene aku ngelingi / ngerti ora ana kriteria sing jelas.
                        Saben uwong nerusake saka gagasane.
                        Ing kene, contone, nguripake telung puluh papat sing misuwur, banjur adhedhasar tren anyar, mesthine kudu diganti paling ora kaping pindho, utawa malah telu, nanging ...
                        Ing kene, miturut pendapatku, T-34 (85) duwe hak luwih akeh kanggo sebutan T-44, nanging ...
                        Ing kene, T-90 dijenengi adhedhasar taun, kaya-kaya, woro-woro model mesin. Lan carane beda saka asline ora penting!
                        Kaya sing dicritakake : Bisnis murni, ora ana sing pribadi.
                        Ya
                        kang wis podho liyane teknologi.

                        Ayo ora ndemek teknologi.
                        Lan alamiah mobil kita, Ekonomi kudu ekonomi!
                        apik
                      3. Kars
                        Kars 5 Agustus 2012 20:11
                        0
                        Quote: Sinis
                        Ing kene, miturut pendapatku, T-34 (85) duwe hak luwih akeh kanggo sebutan T-44, nanging


                        Oke ayo menyang sisih liyane
                        Saka-t-34 sampeyan bisa nggawe T-34 -85
                        Saka T-72 sampeyan bisa nggawe T-90
                        MUSTAKA nggawe Leopard 1 saka Leopard 2 (ora, mesthi, sampeyan bisa nyawiji Leo 1 lan nggawe Leo 2 saka logam iki - nanging massa rada ora cukup)
                        Quote: Sinis
                        Lan carane beda saka asline ora penting!

                        Lan dheweke mlumpat ing kana.
                      4. sinis
                        sinis 5 Agustus 2012 21:26
                        0
                        Kutipan saka Kars
                        Saka T-72 sampeyan bisa nggawe T-90
                        Leopard 1 ORA BISA digawe Leopard 2

                        Lan sapa sing mbantah?
                        ombenan
    6. kozache
      kozache 2 Agustus 2012 20:16
      0
      A anyar lagi digawe. Iki sing "Armata". Nanging, iki minangka platform kanggo macem-macem kendaraan lapis baja abot. Kalebu tank. Nalika aku ngerti saka crita insinyur saka UralVagonZavod, T-90 ora mlebu ing Angkatan Bersenjata RF, tank saka pasukan dimodernisasi. Mangkono, dheweke nambah profesionalisme karyawan, ngirit dhuwit (90 dudu produk sing murah, malah yen diganti, kenapa nyuplai menyang Angkatan Bersenjata.)
  2. kpox
    kpox 1 Agustus 2012 08:59
    +2
    Yagene iki ora ditindakake? Lan "Armata"?
    1. Splin
      Splin 1 Agustus 2012 10:36
      -3
      Lan apa neraka dheweke perlu. T-90 isih wow!. Bener, iku perlu sethitik "reflash"
  3. Barrel
    Barrel 1 Agustus 2012 09:20
    0
    T-64 minangka jinis pisanan, sing anyar, lan T-80 minangka kelanjutan saka seri tank "utama".
  4. Feanor
    Feanor 1 Agustus 2012 09:26
    0
    Lan pisanan T-64s padha nawakke medium, MBT tindak karo T-64A.
    1. evgenm55
      evgenm55 3 Agustus 2012 10:54
      0
      Sumber asli?
  5. Splin
    Splin 1 Agustus 2012 10:40
    +1
    T-72-120 lan BM Yatagan ora duwe amunisi tambahan sing digawa bali kaya T-90MS, nanging ing mburi AZ. Sampeyan ora bisa nempel cangkang NATO kesatuan menyang menara kita.
    1. Kars
      Kars 1 Agustus 2012 13:17
      +2
      Lan kaya wayahe iki
      T-84-120 ora bisa menang tender Turki - Leopard Jerman 2 dadi juara

      Dadi hocheisa ngomong - Tenan?
      Apa ora apa-apa yen tender Turki dibatalake amarga potongan dana?

      Dadi artikel kanggo kenalan umum - Aku bakal ngenteni bom saka Gurkhan - analisis komparatif part 2 wassat
      1. Splin
        Splin 1 Agustus 2012 13:44
        0
        Wong India ing forum uga mbuwang bom iki. Nol reaksi!
        1. Kars
          Kars 1 Agustus 2012 14:36
          0
          Utawa malah bisa metu saka patriotisme --- sawise kabeh, operato paling gedhe ing 90s
          1. Splin
            Splin 1 Agustus 2012 14:53
            0
            Amarga patriotisme, dheweke nyurung Arjun luwih dhisik tinimbang T-90. T-90 pangkat rada luwih dhuwur tinimbang Al-Khaid, sanajan Paks diremehake.
            1. Kars
              Kars 1 Agustus 2012 15:05
              0
              Inggih, kanggo kula, arjun 1 dudu salinan leo2a4 sing sukses banget, lan sanajan patriotisme diwutahake, dheweke ora bakal luwih apik.

              Lan kepiye carane ngevaluasi T-84 ing layanan karo Pakistan?
              1. Splin
                Splin 1 Agustus 2012 16:21
                0
                Luwih T-80UD. Padha meri, nanging ora nyinggung kita. Bener, ana sing ngusulake kanggo ngilangi hubungan diplomatik amarga kita nyedhiyakake mesin tank menyang Pakistan lan China.
      2. evgenm55
        evgenm55 3 Agustus 2012 11:02
        0
        Aku ora nemoni Leo-2, nanging wong-wong sing ana ing Irak, Suriah lan liya-liyané ing sacedhake mesthi kandha: kita minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur lan luwih bisa urip. iku.
  6. wong liyo595
    wong liyo595 1 Agustus 2012 10:45
    +5
    tank kita ora kanggo parade, nanging kanggo perang nyata lan marsh-ara-ara ing dalan ............... ing Arab Saudi, nalika tank liyane macet ing bledug (merkava, macan tutul lan abrams), kita nindakake tugas sing disetel ..... bisa uga elektronik sing luwih elek, kurang kepenak ... nanging tank kasebut dudu limosin lan digawe kanggo tujuan liyane - kanggo numpes mamang wong liya babagan senjata Rusia. prajurit
    1. Sarapan Wisatawan
      Sarapan Wisatawan 1 Agustus 2012 11:58
      +2
      Kepiye carane Merkava rampung ing Arab Saudi? Ngerti apa sing sampeyan tulis.
  7. AK-74-1
    AK-74-1 1 Agustus 2012 11:00
    +1
    Artikel sing apik. Sayange ana sawetara jeneng sing nggawe ajiné waja. Saiki sawetara wong ngelingi M. I. Koshkin, Menteri Malyshev lan akeh liyane. Sawetara wong ngelingi Menteri Ustinov, sing menehi cara kanggo "64-ke", "72-ke" lan "80-ke".
    Sayange yen sejarah ora ngidinke swasana subjunctive.
    1. stas57
      stas57 1 Agustus 2012 13:10
      0
      Saiki sawetara wong ngelingi M. I. Koshkin

      ya, aku ora percaya
  8. mkpda
    mkpda 1 Agustus 2012 11:37
    +1
    Artikel kasebut diarani "MBT lan pangripta", nanging ana ringkesan babagan hardware, nanging sakperangan alesan ora ana jeneng sing nggawe. Iku katon utamané aneh marang latar mburi jeneng Izotov - Desainer Umum NPO. Klimov, ing ngendi mesin GTD-1000T digawe. Lan kenapa ora elinga yen obyek 219 wiwit digawe ing Kotin, lan Kepala Desainer pisanan yaiku Ermolaev, sing uga melu nggawe T-28!
  9. grizzlir
    grizzlir 1 Agustus 2012 12:26
    +1
    Pira taun kepungkur wiwit diadopsi model tank anyar udakara 50 taun kepungkur? Luwih sethithik utawa kurang saka 10. Lan sanajan akeh sing bakal mbantah manawa akeh model sabanjure minangka modernisasi sing jero saka sing sadurunge, aku bakal ujar manawa. T-90 beda karo T-64 minangka TV kanthi layar plasma saka lampu siji. Saiki pikirake pirang-pirang taun dheweke nyoba nglairake model tank anyar sing kudu ngganti sing saiki digunakake. Ana sawetara alasan kanggo iki. Ana sawetara desainer sing isih ana ing biro desain sing melu perkembangan anyar kendaraan militer, pabrik-pabrik durung siap ngeculake model anyar amarga kekurangan peralatan produksi modern, ana sawetara banget. Buruh sing nduweni kualifikasi dhuwur sing ditinggal ing pabrik-pabrik iki sing nglumpukake peralatan militer. Lan sing paling penting, sampeyan wis krungu utawa maca babagan karakteristik kinerja sing ditindakake dening Kementerian Pertahanan ing tank generasi sabanjure, kira-kira 20 taun kepungkur, nanging militer terus-terusan. diganti lan desainer kudu nggawe owahan kanggo proyek sing wis rampung jam Kamentrian Perang dhewe iki rampung bingung ing panjaluk.
    1. leon-iv
      leon-iv 1 Agustus 2012 14:35
      0
      Sampeyan luwih apik takon karo Comrade Paravoz babagan fitting lan peralatan maneh teknis saka UVZ))))
      1. Armata
        Armata 1 Agustus 2012 14:42
        +1
        Aku ora bisa ngomong apa-apa bab Armata, iki kasus UVZ. Nanging padha pesen bab sing gegandhengan saka institusi riset kita, lan padha mbayar banget kanggo iku. Dadi anggere duwe dhuwit, dheweke bakal pindhah.
        1. Kars
          Kars 1 Agustus 2012 22:15
          +4
          Foto liyane model Armata
          1. saturnus.mmm
            saturnus.mmm 1 Agustus 2012 23:21
            +1
            Kutipan saka Kars
            Foto liyane model Armata

            Dadi ora ana apa-apa, nanging dheweke diarani "kendaraan artileri tempur ing sasis basis gabungan" Armata "lan ing cendhak, kaya ing lagu, BAM.
  10. Prokhor
    Prokhor 1 Agustus 2012 21:15
    +1
    Tanpa wates "aduk" karo aliran adonan sing ora ana telas - kita nyekseni perbaikan moronik dalan Rusia sing ora ana telas.
    Muga-muga UVZ ora ngetutake dalan sing ganas iki lan nggawe tank sing apik.
  11. weru17
    weru17 2 Agustus 2012 09:53
    0
    Ayo kula njlentrehake sethithik: T-64 minangka tank medium, lan saiki T-64A minangka pertempuran utama recourse
    1. Splin
      Splin 2 Agustus 2012 11:02
      0
      T-64 duweni meriam 115 mm kaya T-62, lan T-64A duweni meriam 125 mm, luwih akeh tinimbang T-10 sing abot. Sing. dheweke ora cocog karo kategori apa wae.
      1. evgenm55
        evgenm55 3 Agustus 2012 12:03
        0
        Mula iku diarani BASIC.
  12. hv78 wuh
    hv78 wuh 2 Agustus 2012 11:44
    0
    Negara apik tenan - wong apik tenan, iku perlu kanggo nyolong database saka khusus. layanan
    lan sijine iku ing Internet, Aku mung gumun. Lan saiki kabeh wong bisa ngerteni informasi babagan saben kita.
    Nalika aku weruh iki, aku umume wedi http://poisksng.tk
    amarga nomer telpon, alamat, korespondensi pribadi ing jaringan sosial kasedhiya kanggo kabeh wong. jaringan.
    Sampeyan ora ngerti apa bodho ing donya. Nanging aku wis ngerti lan mbusak kacaku, sing dakkarepake supaya bisa ditindakake kanthi cepet !!!
  13. iwanniegrozny
    iwanniegrozny 2 Agustus 2012 17:42
    +2
    Penulis kelalen kanggo sebutno Omsktransmash, ngendi T-80U diprodhuksi
    1. sinis
      sinis 2 Agustus 2012 18:29
      +2
      Kutipan saka: iwanniegrozny
      Penulis lali

      Sing tepat, dheweke lali
      Quote: Sinis
      GPO "ZTM" kalebu Pabrik Teknik Transportasi lan Biro Desain Teknik Transportasi (KBTM)

      KBTM , Tanah kelairan Pinokio !!!
      ombenan
  14. kozache
    kozache 2 Agustus 2012 20:25
    +2
    Aku arep matur nuwun kanggo kabeh diskusi sing tenang babagan topik kasebut, ing ngendi Rusia lan Ukraina padha. Lan sing ana ing situs web Ukrainia kanggo gaman - aku ora maca akeh squeals lan squabbles ing rambler.

    Matur nuwun sepisan maneh. Situs apik, pengunjung gedhe, diskusi sehat normal.
  15. geni
    geni 8 Oktober 2012 14:00
    0
    Review video saka T-64