Review militèr

Trump ngancam bakal ngirim pasukan menyang Minneapolis rusuhan

190

Presiden AS Donald Trump ora seneng karo ora bisa walikota Minneapolis kanggo mulihake ketertiban ing kutha kasebut. Lan yen panguwasa kutha ora bisa ngrampungake masalah iki dhewe, banjur Trump bakal nggawa pasukan kasebut.


Presiden Amerika Serikat nulis babagan iki ing kaca Twitter.

Dheweke nyebut walikota Minneapolis sing lemah:

Salah siji sing weakling, Walikota Jacob Frey, narik awake bebarengan lan subdues wong akeh, utawa aku dhewe bakal ngirim National Guard ana.

Alesan kanggo protes massal yaiku matine Afrika-Amerika George Floyd amarga kesalahane polisi sing nahan dheweke, sing kedadeyan tanggal 25 Mei. Rekaman penahanan kasebut nyerang jaringan sosial, nyebabake nesu ing antarane warga kutha kasebut.


Kiriman Twitter Trump ditemoni nesu Amerika. Presiden Amerika Serikat nulis ing komentar yen tangane kebak getih, nuding dheweke nutupi pembunuh.

Protes kasebut mundhak dadi kerusuhan sing ora bisa ditindakake polisi lokal. Malah nganti para perusuh ngobong kantor polisi lan ngrusak sawetara mobil aparat penegak hukum.




Sejatine, ide kanggo nggawa Pengawal Nasional menyang kutha kanggo nyenengake para demonstran dudu Trump. Malah sadurunge, Gubernur Minnesota Tim Walz nuntut mlebu pasukan menyang Minneapolis. Dheweke ujar manawa dheweke ndhukung protes kanthi tentrem, nanging pasukan pembakaran lan karusakan nggunakake langkah sing paling abot.
190 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. sergo1914
    sergo1914 29 Mei 2020 11:53
    + 27
    Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?
    1. FenH
      FenH 29 Mei 2020 11:56
      + 49
      Kutipan saka: sergo1914
      Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?

      Mesthi, mung wong kesed ora ngidak-idak barak karo Obama ombenan
      1. NEXUS
        NEXUS 29 Mei 2020 12:00
        + 12
        Kutipan: FenH
        Mesthi, mung wong kesed ora ngidak-idak barak karo Obama


        Kaya-kaya ana pitakonan luwih akeh tinimbang jawaban.
      2. sergo1914
        sergo1914 29 Mei 2020 12:00
        + 19
        Kutipan: FenH
        Kutipan saka: sergo1914
        Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?

        Mesthi, mung wong kesed ora ngidak-idak barak karo Obama ombenan


        Ora, uga, mbayangno nang endi wae ing Vorkuta utawa Naryan-Mar, polisi numpes wong kulit ireng kanthi dhengkul menyang aspal. Kabeh negara bakal gonjang-ganjing.
        1. Charik
          Charik 29 Mei 2020 13:55
          -12
          Менты только граждан России калечат или на деньги разводят-дельных мало
        2. Normal ok
          Normal ok 29 Mei 2020 14:35
          0
          Kutipan saka: sergo1914
          Kutipan: FenH
          Kutipan saka: sergo1914
          Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?

          Mesthi, mung wong kesed ora ngidak-idak barak karo Obama ombenan


          Ora, uga, mbayangno nang endi wae ing Vorkuta utawa Naryan-Mar, polisi numpes wong kulit ireng kanthi dhengkul menyang aspal. Kabeh negara bakal gonjang-ganjing.

          Padha jiwit wong dhewe ana ora ing cara detski. Mung ana wong sing ngadeg kanggo wong ireng, nanging ora ana sing kanggo Rusia.
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 29 Mei 2020 17:00
            -1
            Mung ana wong sing ngadeg kanggo wong ireng, nanging ora ana sing kanggo Rusia.


            oh, oposisi sing sedhih iki kanggo Rusia ... Sampeyan pancene nyebabake rasa ora duwe pangarep-arep, disiram kanthi welas asih

            1. pesawat
              pesawat 30 Mei 2020 14:27
              0
              Kutipan saka Bald-head Dwarf
              Masalahe yaiku ing psikologi budak Federasi Rusia lan wong-wong bakal meneng! Lan ing AS, wong bakal luwih bebas, lan kaya sing sampeyan ngerteni, setengah negara ngadeg kanggo nimbali Negro.

              Мама держи меня на стуле. Если вы такой правильный то негра пожалуйста называйте афроамериканцем. Иначе можно в штатах и срок схлопотать. А то и перо в бок. А насчет всколыхнулись штатишки.. Да черных стреляют и калечат в год тысячами и всем на них плевать. Где протесты у стен ООН ? Где свобода демократии..? Где равенство рас и наций ? Молчали бы лучше в тряпочку. Поджечь машины и погромить магазины под шумок дело нехитрое но только потом ответка будет и не хилая. Это вам не мягкие российские законы там все серьезней.
        3. Vicontas
          Vicontas 29 Mei 2020 19:00
          +1
          Aja nglakoake! Ing dina liyane, siji "karamel" saka Kuba ditemokake ing wadhah sampah ing wangun "kargo 200" lan ing negara sing ora lengkap - dipotong dadi potongan! Dadi mung polisi sing swayed, kringet nggoleki penulis komposisi iki!
          1. sagita
            sagita 30 Mei 2020 22:30
            -1
            Sampeyan ora becik kanggo nelpon (jeneng jeneng), "karamel", wong Afrika-Amerika, sanajan dheweke minangka "cah wadon sing kurang tanggung jawab sosial", sampeyan mikir dheweke wis rampung ing wilayah kasebut kanthi karsane dhewe.
            1. Vicontas
              Vicontas 31 Mei 2020 21:44
              0
              Kutipan saka sagitch
              Sampeyan ora becik kanggo nelpon (jeneng jeneng), "karamel", wong Afrika-Amerika, sanajan dheweke minangka "cah wadon sing kurang tanggung jawab sosial", kanthi cara dhewe.

              Aku ora nyebataken minangka ciri kanggo aksara kapindho alfabet! Lan apa sing sampeyan nemokake nyerang (saru, nyerang, ngremehake) ing "karamel"? Werna kulit lan ora muni nyerang! Beda karo ireng..sing! Apa sing arep sampeyan pin ing aku!
    2. tihonmarine
      tihonmarine 29 Mei 2020 11:58
      +5
      Kutipan saka: sergo1914
      Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia?

      Lan dheweke wis muncul ing Rusia?
      1. FenH
        FenH 29 Mei 2020 12:04
        + 18
        Kutipan saka tihonmarine
        Kutipan saka: sergo1914
        Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia?

        Lan dheweke wis muncul ing Rusia?

        Peter the Great ana ing layanan! Siji liyane digawe ing Zhmurki
        1. Ka-52
          Ka-52 29 Mei 2020 12:13
          + 22
          Siji liyane digawe ing Zhmurki

          ora mung siji ngguyu

          1. FenH
            FenH 29 Mei 2020 12:14
            +9
            Kutipan: Ka-52
            Siji liyane digawe ing Zhmurki

            ora mung siji ngguyu


            apik ombenan
            1. Revolver
              Revolver 31 Mei 2020 06:21
              +1
              Ing kene, wong kulit putih nganggo dandanan ireng bakal dipangan karo telek amarga nglanggar kabeneran politik.
              1. FenH
                FenH 31 Mei 2020 09:00
                0
                Quote: Nagant
                Ing kene, wong kulit putih nganggo dandanan ireng bakal dipangan karo telek amarga nglanggar kabeneran politik.

                Wong-wong sing aneh, dheweke ora ngerti apa-apa, lan ora ana kabeneran politik ing dandanan Nyuwun
                Mungkin dheweke ngrasa kaya wong ireng, piye wae ora sabar ombenan
        2. Maximilian37
          Maximilian37 29 Mei 2020 16:06
          +1
          Dadi kaya wong Rusia sing padha, umume, utawa apa sing diarani ing negara kita? "populasi ireng Rusia"? mandheg
      2. Ravil_Asnafovich
        Ravil_Asnafovich 29 Mei 2020 12:19
        +3
        Ya, Pierre Narcisse.
      3. sergo1914
        sergo1914 29 Mei 2020 12:34
        -3
        Kutipan saka tihonmarine
        Kutipan saka: sergo1914
        Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia?

        Lan dheweke wis muncul ing Rusia?


        Negara-negara uga ngguyu. Banjur padha kapilih dadi presiden. Apa warna sing bakal dadi penerus? Mesthi?
        1. Swasta-K
          Swasta-K 30 Mei 2020 12:23
          +1
          Barack Obama dudu wong ireng!
          Bark Obama TYPICAL mulat!
          Ibune wong Yahudi putih!
          Iku aturan bodho ing AS kanggo nimbang "colored" sapa sing duwe paling 1/4 admixture saka lomba non-putih.
          Nanging kita, wong sing duwe budaya, aja lali istilah "mulatto" sing apik.
          Lan umume - ndeleng prilaku, tata krama, lan liya-liyane, aku bakal ngomong yen Barak kaya "putih tanned", amarga antics Negro karakteristik, nada swara, krama, lan liya-liyane, ora ana.
      4. Gardamir
        Gardamir 29 Mei 2020 12:57
        + 14
        Aku ora ngerti babagan Rusia, nanging ing Moskow kabeh wektu.
        1. KELAS
          KELAS 29 Mei 2020 14:47
          +9
          Ing pinggiran kutha, dheweke adol kosmetik sing diobong. Kaya gypsies biyen.
        2. lis-ik
          lis-ik 29 Mei 2020 19:13
          +1
          Kutipan: Gardamir
          Aku ora ngerti babagan Rusia, nanging ing Moskow kabeh wektu.

          Oke, kabeh dalan watara. Mung ing menagerie ing Miklukho-Maclay, jejere Universitas RUDN. Padha adol obat-obatan.
      5. Charik
        Charik 29 Mei 2020 13:58
        + 11
        Ha, ing Voronezh aku sinau akeh minangka dokter, malah 20 taun kepungkur - Aku weruh carane wong ireng ketemu karo wong wadon - desa cilik, liwat menyang dacha lan weruh carane dheweke disapu resik (Russeled) ing taman.
    3. ALLxANDr
      ALLxANDr 29 Mei 2020 12:17
      +8
      Diobong, diobong kanthi cetha, supaya ora metu! Ayo padha nguyuh ing omah demokrasi sing ditandur ing saindenging jagad!
      1. NordUral
        NordUral 29 Mei 2020 12:27
        +2
        Apa kita ora bisa duwe iki?
        1. Boris Silet
          Boris Silet 29 Mei 2020 15:19
          -4
          Kutipan: NordUral
          Apa kita ora bisa duwe iki?

          durung. Nanging undang-undang sing dibutuhake wis ditindakake. Ngenteni.
          https://yandex.ru/turbo/s/vesti.ru/doc.html?pcgi=id%3D3259234
    4. barmaleyka
      barmaleyka 29 Mei 2020 12:23
      +8
      Kutipan saka: sergo1914
      Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia?

    5. Andrey Krasnoyarsky
      Andrey Krasnoyarsky 29 Mei 2020 14:51
      +4
      Sadurunge nindhes populasi kulit ireng ing Rusia, sampeyan kudu nemokake ...
      1. barmaleyka
        barmaleyka 29 Mei 2020 21:58
        +2
        Quote: Andrey Krasnoyarsky
        kudu ketemu dulu...

    6. kuroneko
      kuroneko 29 Mei 2020 15:04
      + 15
      Kutipan saka: sergo1914
      Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?

      Ingkang utama yaiku kita bisa mangsuli maneh negara kanthi cara kita, kanthi cara Soviet:
      "Lan sampeyan duwe wong ireng sing dihukum!"
      1. Gardamir
        Gardamir 29 Mei 2020 15:34
        +8
        ing Soviet:
        Saiki kita duwe. Aja padha dadi ireng, aja nganti padha lynched.
        Sapa sing ngerti carane ngelingi Sobyanin saka walikota?
        1. lis-ik
          lis-ik 29 Mei 2020 19:18
          +1
          Kutipan: Gardamir
          ing Soviet:
          Saiki kita duwe. Aja padha dadi ireng, aja nganti padha lynched.
          Sapa sing ngerti carane ngelingi Sobyanin saka walikota?

          Ana wong sing nandur modal ing pabrik kanggo nggawe topeng. Ana wong sing nyoba, ngenalake karantina sing ketat lan nyoba adol topeng kasebut menyang populasi kanthi rega spekulatif, lan kabeh wates karo kothak ora dipasang. Kajaba iku, aku curiga yen kabeh bantuan kamanungsan saka China durung ditindakake. Apa sampeyan walikota? Nalika dheweke mabuk, dheweke bakal tiba dhewe utawa bakal ditakoni yen dheweke mandheg nuduhake.
          1. lintang
            lintang 29 Mei 2020 19:37
            +3
            Kutipan saka lisik
            Yen wis kebak, bakal tiba dhewe.

            0n luwih mbledhos tinimbang tiba
          2. Gardamir
            Gardamir 29 Mei 2020 20:19
            -2
            Nalika wis kebak


      2. barmaleyka
        barmaleyka 29 Mei 2020 21:59
        0
        Kutipan saka Kuroneko
        "Lan sampeyan duwe wong ireng sing dihukum!"

        kita ora bisa bantuan nanging nyumerepi, padha ulig karo dhengkul
  2. Ravil_Asnafovich
    Ravil_Asnafovich 29 Mei 2020 11:56
    + 14
    Dheweke ngetrapake piagam ing saindenging jagad, nanging kepiye awake dhewe ???
    1. Sergey39
      Sergey39 29 Mei 2020 12:22
      + 13
      Ya. Revolusi warna wis dadi inisiator.
    2. Lister
      Lister 29 Mei 2020 12:32
      + 20
      Dheweke duwe bacchanalia lengkap babagan pelanggaran hukum, sing, kanthi cara, dheweke nindakake ing saindenging jagad.
  3. parkello
    parkello 29 Mei 2020 11:57
    + 20
    dheweke mung mateni wong ... sad
    1. NEXUS
      NEXUS 29 Mei 2020 12:07
      + 17
      Kutipan saka parkello
      dheweke mung mateni wong ... sad

      Sampeyan ngerti, sinau wis rampung ing AS. Dheweke njupuk rong klompok wong. Sawetara dilebokake ing konsol kanthi saklar saiki lan pengatur daya, dene liyane dilebokake ing kursi listrik. Ing wektu sing padha, klompok sing lungguh ing kursi listrik iku aktor, nanging nyatane ora ana tegangan listrik ing kabel, nanging ... sing nguripake arus ora ngerti.
      Им предложили ,на свое усмотрение ,включать напряжение от нуля до смертельной в 450 вольт. При этом,артисты на стуле и кричали и вели себя ,будто действительно их бьют током.
      Dadi 65% wong sing nguripake voltase menehi 450 volt.
      Tegese, wong-wong sing wis nguwasani wong liya, luwih seneng nggunakake kanthi maksimal, kaya sing kita deleng ing crita polisi iki, sing nyatane bodho mateni wong liya sing dikuasai.
      1. Alexander
        Alexander 29 Mei 2020 13:01
        + 17
        Kutipan: NEXUS
        Iki persis apa sing kita deleng ing crita polisi iki, sing, nyatane, bodho mateni wong liya sing dikuasai.

        Bisa uga dianggep yen wong negro sadurunge mati ora nolak apa-apa lan pamer ing ati, amarga ora ana polisi sing waras (lan wong bodho ora dijupuk ana, ana kompetisi lan pilihan) sing ngganggu awake dhewe. dawa "stranglement" yen dheweke ora aktif munggah pangkat.
        1. Charik
          Charik 29 Mei 2020 14:00
          -2
          wong bodho ora digawa menyang polisi?
        2. Boris Silet
          Boris Silet 29 Mei 2020 15:31
          + 18
          Kutipan saka Alexander
          wong bodho aja mrana

          Oh ora kasunyatan. Ing pasuryan saka wong sing ngadeg ing jejere lan nyopot kamera - gunung akal sing lurus.
        3. Maximilian37
          Maximilian37 29 Mei 2020 16:12
          0
          sedulur pulisi, kabeh wis jelas. Apa sampeyan wis nonton video penahanan?
          1. barmaleyka
            barmaleyka 29 Mei 2020 22:01
            -1
            lan sampeyan mesthi maca prasejarah penahanan
        4. parkello
          parkello 29 Mei 2020 16:45
          +3
          ora ana alesan kanggo dheweke ora digebugi wong sing gumlethak ing lemah, lan ing dalan, dheweke nyoba ngomong yen dheweke bakal mati, nanging ora ngrungokake. ana prakara apa iya, padha duwe bedhil stun, padha bisa gampang ngalahake metu yen dheweke utamané kasar. nanging dheweke ora nate katon kasar ... lan polisi kasebut mung mateni dheweke, ngrasakake kemampuane kanggo nindakake piala, kanggo piala.. amarga sampeyan ora bisa ngarani apik kanthi cara apa wae.. kanggo sapa wae. yen wong lanang wis dosa, banjur pengadilan kudu nuduh wong, lan ora lynch wong. iki nggunakake wewenang resmi, karo ora nggatekke lengkap ing bagean saka wali tatanan. ngendi pesenan? malah yen polisi matèni supaya gampang, kanggo kesenengan. wonge sadis.. dhemen ing siksane. nganti nesu..iku tandha mati yen wong ngompol dhewe. Apa sampeyan tau ngalami wong mati ing tangan sampeyan? Apa sampeyan ngerti apa iku kanggo nylametake nyawa, ora njupuk? Dene aku, polisi kudu diukum kursi listrik. dheweke ngluwihi kekuwatane nganti mati sing ditahan. lan ora nolak .. iki matèni, malih, premeditated. nggunakake wewenang lan nerak hukum. sing kudu dijawab karo wong-wong sing paring pangwasa. iku wae...
    2. roket757
      roket757 29 Mei 2020 12:09
      + 27
      Bener, iki pembunuhan, masyarakat ora percaya karo jaminan saka panguwasa kanggo pengadilan sing adil lan ora gelem nandhang sewenang-wenang polisi. Ora ana sayap tengen, nganti pungkasan, maneh ... mung kabeh wis ngluwihi akal.
      1. kn54
        kn54 29 Mei 2020 12:37
        + 15
        Четыре офицера полиции Миннеаполиса, которые стали виновниками смерти задержанного уже уволены. И названы имена двух служителей закона, непосредственно применявших силу к Джорджу Флойду- им может грозить реальный тюремный срок за "нарушение протокола при аресте и причинение смерти".
        Penjarahan lan pembakaran toko lan ATM ing kutha diwiwiti.
        Warga bersenjata senapan otomatis muncul ing lurung-lurung ing Minneapolis, sing nyebut awake dhewe "sukarelawan" lan pembela para pengusaha saka vandal sing ora dikendhaleni.Sawijining penjarah ditembak mati, ana uga sing tatu.
        1. roket757
          roket757 29 Mei 2020 13:00
          + 12
          Kutipan saka knn54
          Sekawan perwira polisi Minneapolis sing tanggung jawab kanggo matine tahanan kasebut wis dipecat. lan

          Lan ORA PENTING, SAIKI! sing utama yaiku wong-wong kudu percaya karo pengadilan sing adil sadurunge! Wong-wong ora percaya ... asile wis ana ing pasuryan, saiki.
          Pitakonan, kapan tentrem bakal teka, siji utawa liyane, apa wong bakal miwiti pracaya ... apa ora ???
          panguwasa kudu nangani masalah iki sapunika, lan banjur ... iki kanggo dangu.
          1. Dauria
            Dauria 29 Mei 2020 22:54
            +3
            Lan ORA PENTING, SAIKI! sing utama yaiku wong-wong kudu percaya karo pengadilan sing adil sadurunge!


            Apa ora aneh kanggo sampeyan yen ora mung nuntut pengadilan sing adil, nanging rampokan toko, penjarahan lan perang geng? Dadi, kabupaten isih padha. Lan polisi tindak ana, kaya kita menyang Jerman ing mburi. Ora ana sing nggawe alesan kanggo pulisi. Ya, misale jek yen populasi ing kono padha perang karo polisi, nanging kepiye carane ndandani, menehi "sidang sing adil".
            Apa ora ngelingake crita Budanov?
            1. roket757
              roket757 29 Mei 2020 23:15
              0
              Kaya sing diterangake Zlobin ... negara kasebut dermocratic, wilayah kasebut tenang, korban ora kriminal ... nanging meh padha duwe pogrom nalika demonstrasi massal.
        2. Paranoid50
          Paranoid50 29 Mei 2020 13:03
          + 12
          Kutipan saka knn54
          Warga bersenjata senapan otomatis sing nyebut awake dhewe "sukarelawan" muncul ing dalan-dalan Minneapolis

          Padha nelpon piyambak rednecks. ya
        3. Boris Silet
          Boris Silet 29 Mei 2020 15:33
          +6
          Kutipan saka knn54
          dipecat

          "Paukuman" sing kejem banget. Kanggo rajapati.
    3. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 29 Mei 2020 12:47
      + 17
      Dheweke ujar manawa ing Amerika Serikat ana siji asu polisi sing dituduh rasisme. Dheweke nemokake obat-obatan, biasane wong kulit ireng, nuwun sewu - Amerika Afrika.
      1. barmaleyka
        barmaleyka 29 Mei 2020 22:03
        0
        Kutipan: AS Ivanov.
        nuwun sewu - Afrika Amerika.

        nanging aku kepingin weruh apa nelpon wong ireng saka Afrika? aran
        1. AS Ivanov.
          AS Ivanov. 29 Mei 2020 22:32
          0
          A Negro, dheweke uga Negro ing Afrika.
  4. mojohed2012
    mojohed2012 29 Mei 2020 11:57
    + 19
    Mesthi, ana pangarep-arep khayalan yen Minneapolis bakal ngobong sekring ing saindenging AS, nanging cilik banget. Ferguson uga mbalela sawetara taun kepungkur, lan ing ngendi dheweke saiki?
    Umumé, kita nunggu pangembangan acara lan Gusti Allah mbantu para pejuang kanggo kesetaraan (kanggo ambruk negara) lan kanggo kabeh sing apik nglawan kabeh sing ala.
    1. Paranoid50
      Paranoid50 29 Mei 2020 13:40
      + 12
      Kutipan saka mojohed2012
      ana pangarep-arep sing Minneapolis bakal ngobong sekring kabeh liwat USA, nanging cilik banget.

      Ketoke, padha njupuk iki menyang akun, amarga padha wis ngenalaken nat. njaga - kanggo wiwitan 500 wong.
    2. Pussycat
      Pussycat 29 Mei 2020 15:16
      + 11
      шоу будут подогревевать демократы за 40 млн черных голосов хоть они и плохо на выборы ходют . Байден уже пообещал Обамихе кабинет . все знают Трамп еще тот наш белый пацан ....
      это убийство было посл каплей с этим карантином вирусом черным страховка не по карману много мрут в тех районах...
      хотя давить коленом до конца чувака в наручниках кровь ручьем действительно не обязательно ..
    3. kucing Rusia
      kucing Rusia 29 Mei 2020 21:04
      +2
      Ayo padha ngelingi kutha Ferguson, Missouri tanggal 9 Agustus 2014 (ing Obama "Ireng"), tanggal 9 Desember ing taun sing padha (2014), kabeh kerusuhan mati. Petugas polisi Darren Wilson ditemokaké ora guilty amarga lack of corpus delicti. Almarhum Michael Brown, sing ngelingi dheweke saiki?
  5. tihonmarine
    tihonmarine 29 Mei 2020 12:00
    + 10
    Kiriman Twitter Trump ditemoni nesu Amerika.
    Lan malah wong Amerika putih nesu?
    1. Lister
      Lister 29 Mei 2020 12:34
      + 27
      Kabeh padha nesu, kalebu wong kulit putih.
    2. piyambakan
      piyambakan 29 Mei 2020 13:52
      + 16
      Kutipan saka tihonmarine
      Lan malah wong Amerika putih nesu?

      Ora ana wong sing aman saka pelanggaran polisi, sanajan putih, malah abu-abu
    3. Antokha
      Antokha 29 Mei 2020 15:08
      +8
      Lan malah wong Amerika putih nesu?

      Ya, dheweke mung wedi yen pandangane sing sejatine bakal dingerteni, mula dheweke ngasuransiake awake dhewe
  6. penembake gunung
    penembake gunung 29 Mei 2020 12:00
    + 18
    Carane cepet kabeh flare munggah! Lan sing paling penting, dheweke langsung mlayu ngrampok toko! Nah, iki hiburan nasional ... Amerika. Warga paling liberal lan taat hukum ing planet Bumi ... mulane dheweke nggawa Pax Americana kanggo kabeh wong ... ngguyu
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 29 Mei 2020 12:05
      + 16
      Ya, dheweke wis duwe tentara kutub, dudu Amerika, nanging sing pengin kewarganegaraan .. Dadi ora jelas sapa, ing pimpinan imperialis, perang ing saindenging jagad ...
    2. Maki Avellievich
      Maki Avellievich 29 Mei 2020 13:00
      +3
      Quote: penembak gunung
      Carane cepet kabeh flare munggah! Lan sing paling penting, dheweke langsung mlayu ngrampok toko! Nah, iki minangka hiburan nasional.

      это развлечение негритянское и латинос. WASP как правило этим не балуются.
      1. Zanika
        Zanika 29 Mei 2020 13:04
        +6
        Kutipan: Maki Avellievich
        Quote: penembak gunung
        Carane cepet kabeh flare munggah! Lan sing paling penting, dheweke langsung mlayu ngrampok toko! Nah, iki minangka hiburan nasional.

        это развлечение негритянское и латинос. WASP как правило этим не балуются.

        У вас с арабами быстро разбираются в Израиле , ведь так Маки ? Мочите из всех видов вооружений )кроме пока ЯО)))))Печи там не строите еще на оккупированных территориях Ливана и т.д.? Шутка )))
        Tulis keluhan..?
        1. Maki Avellievich
          Maki Avellievich 29 Mei 2020 13:07
          -1
          Kutipan saka Zanik
          Sampeyan cepet-cepet urusan karo wong Arab, ta, Maki? Nyingkirake kabeh jinis senjata) kajaba saiki senjata nuklir))))) Aja nggawe tungku ana ing wilayah sing dikuwasani Libanon, lsp.

          ambegan roto-roto rowange. jaga kesehatan lan idu.
          ing topik ana anggit utawa mung bakal banjir?
          1. Zanika
            Zanika 29 Mei 2020 13:35
            +6
            Kutipan: Maki Avellievich
            ambegan roto-roto rowange. jaga kesehatan lan idu.
            ing topik ana anggit utawa mung bakal banjir?

            Ya ambeganku rata.. Kowe ndadak bungah hi
            Aku memuji sampeyan))))
            Kutipan: Maki Avellievich
            dear, dina sadurunge wingi sampeyan mlebu VO kanggo nindakake istirahat psikologis kanggo dhewe kene?

            Lan aku ora duwe hak kanggo ngritik sampeyan?
            Kutipan: Maki Avellievich
            ora biyasa nulis keluhan bab wong bodho suci ing kene.
            Aku duwe pakurmatan

            Apa sampeyan duwe pakurmatan ing Israel? Pernyataan sing menarik ... Ya, sanajan kanthi ngenyek lan jahat, uga, ..
        2. Maki Avellievich
          Maki Avellievich 29 Mei 2020 13:11
          -2
          Kutipan saka Zanik
          Sampeyan lan wong Arab cepet-cepet diurutake ing Israel, apa Maki? Basah saka kabeh jinis senjata) kajaba saiki senjata nuklir))))) Aja nggawe tungku ana ing wilayah sing dikuwasani Libanon, lsp? Ngakak)))
          Tulis keluhan..?

          dear, dina sadurunge wingi sampeyan mlebu VO kanggo nindakake istirahat psikologis kanggo dhewe kene?
          ora biyasa nulis keluhan bab wong bodho suci ing kene.
          Aku duwe pakurmatan hi
      2. Dym71
        Dym71 29 Mei 2020 13:58
        +3
        Kutipan: Maki Avellievich
        hiburan iki Negro lan Latinos. WASPs ora biasane muter-muter karo iki.

        Oh ya, "tuan-tuan" padha!
        Perintah WASP
        Aja ngapusi, aja nyolong, aja ngapusi ... ora perlu.

  7. Zanika
    Zanika 29 Mei 2020 12:06
    -3
    Вот она "demokrasi" во всей красе ..Ау неолибералы ! Такое хотите из нашей России сотворить ? Старна "великих возможностей" ..?
    Sampeyan uga bisa nyepak nganggo sikil (malah cokotan kaya kasparik)) .. duka
    1. Boris Silet
      Boris Silet 29 Mei 2020 16:02
      +4
      Kutipan saka Zanik
      Hey neoliberal! Apa sampeyan pengin nggawe iki saka Rusia kita?

      Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging padha ora mikir. Umume wong-wong sing njerit babagan "kabebasan" ora bisa ngenteni dina nalika "becik" liberal bakal nggawa "ala" sing ora liberal menyang dhengkul, sawise iku bakal mateni kanthi brutal.
      Elinga apa orgasme kethek iki kejiret saka video karo ontran-ontran getih Gaddafi.
  8. roket757
    roket757 29 Mei 2020 12:06
    + 12
    Gubernur Minnesota Tim Walz ... ujar manawa dheweke ndhukung protes kanthi tentrem, nanging pasukan pembakaran lan karusakan nggunakake langkah sing paling abot.

    Lha, ya wis bledosan.
    Kanggo alesan, alesan wis cetha ... nanging banjur ing ngendi? Sanadyan para panguwasa tansah nyengkuyung tumindake polisi, nanging iki minangka kepinginan alami, para prajurit kudu ngerti, yen ora kaya ......
    1. Lister
      Lister 29 Mei 2020 12:39
      + 21
      Kutipan saka roket757
      Kanggo alesan, alesan wis cetha ... nanging banjur ing ngendi?

      Salajengipun, miturut rencana, larangan lengkap polisi lan kebebasan kanggo nglanggar hukum.
      Serius, Amerika kudu ngganti sistem penegakan hukum, bisa uga ora bakal kerusuhan Miniapolises lan Ferguson.
      1. roket757
        roket757 29 Mei 2020 13:09
        + 14
        Quote: Lister
        Amerika kudu ngganti sistem penegakan hukum,

        Apa sampeyan mikir yen panguwasa sing padha, manajer sing padha, kaya sing ditindakake sewelas taun kepungkur, bisa ngganti dhasar ???
        Tandha babagan departemen, iki minangka watesan reformasi ...
        Dadi omong-omonge BENAR-BENAR NANG Endi!!!
        1. cniza
          cniza 29 Mei 2020 14:05
          + 14
          Saben dina padha duwe liyane fun lan liyane fun, padha bisa muter metu yen ora mandheg.
          1. roket757
            roket757 29 Mei 2020 14:13
            + 13
            Aku mung arep ngomong ... Inggih, sho, MANEH!
            Sawise pogrom pungkasan, ora akeh wektu sing wis liwati ... sanajan, apa sing diganti sawise kerusuhan kasebut?
            Ora ana gunane kanggo ngira babagan skala saiki ... ayo ndeleng kepiye kedadeyane. Iki rake Amer langgeng, padha bakal stomp ing maneh lan maneh.
            1. cniza
              cniza 29 Mei 2020 14:49
              +5
              Ayo padha nari, kita mung bisa ndeleng ...
      2. Zanika
        Zanika 29 Mei 2020 13:14
        +7
        Quote: Lister
        Serius, Amerika kudu ngganti sistem penegakan hukum, bisa uga ora bakal kerusuhan Miniapolises lan Ferguson.

        ngguyu Inggih, sampeyan menehi .. Ana padha perbudakan meh ical ing 60s
        Umume wong ireng ora duwe daya, lan saiki lagi nindhes kanthi cara sing bisa ditindakake.. Wong tani dicekik dhengkul, medeni !!!!!
        Вот она страна свободы !!! Так ее нахваливают неолиберы у нас ,но сами боятся туды ехать на ПМЖ ..
        1. barmaleyka
          barmaleyka 29 Mei 2020 22:06
          0
          Kutipan saka Zanik
          Wong Negro umume ora duwe daya

          kapan?
          nek saiki kaya kiye, Gusti Allah paring pangapura marang wong kulit ireng, aku meneng wae yen kowe ngarani wong ireng iku wong ireng.
        2. muham
          muham 30 Mei 2020 01:53
          0
          Kutipan saka Zanik
          lan saiki ditindhes kanthi cara apa wae.. Wong tani dicekik dhengkul, medeni !!!!!
          Meehan, kok ora ngajak wong kulit ireng Amerika sing ditindhes menyang panggonan sampeyan, kanthi lemah ya? Ayo diorder, khususe sing tertindas.
      3. kuroneko
        kuroneko 29 Mei 2020 14:57
        + 11
        Quote: Lister
        Salajengipun, miturut rencana, larangan lengkap polisi lan kebebasan kanggo nglanggar hukum.
        Serius, Amerika kudu ngganti sistem penegakan hukum, bisa uga ora bakal kerusuhan Miniapolises lan Ferguson.

        Ayo padha njupuk conto saka Amerika Latin banjur - padha nggawe "skuad pati". Mung siji saka mantan polisi. Senajan ing negara sing setengah saka populasi duwe senjata api ing tangane ... wah, bakal nyenengake, mesthine.
  9. KabehBiBek
    KabehBiBek 29 Mei 2020 12:08
    + 15
    Pitakonan: pirang-pirang wong ireng sing dibutuhake kanggo miwiti kerusuhan ing negara-negara?
    Wangsulan: -1.
    1. Maki Avellievich
      Maki Avellievich 29 Mei 2020 13:02
      +3
      Kutipan saka AllBiBek
      Pitakonan: pirang-pirang wong ireng sing dibutuhake kanggo miwiti kerusuhan ing negara-negara?
      Wangsulan: -1.

      Aku kira, ya.
      iku bener keselak karo dhengkul nalika tangan ana ing kanthong, iku piye wae ora comme il faut.
      1. KabehBiBek
        KabehBiBek 29 Mei 2020 13:52
        +1
        Iku menehi saran dhewe, gumantung apa lan apa sing kudu ditindakake nganggo tangan kiwa iki ing kanthong celana sampeyan ...
      2. Krasnodar
        Krasnodar 29 Mei 2020 15:28
        -7
        Kutipan: Maki Avellievich

        Aku kira, ya.
        iku bener keselak karo dhengkul nalika tangan ana ing kanthong, iku piye wae ora comme il faut.

        Cheto dadi kasengsem ing sesambungan karo masyarakat - mirengke attentively kanggo kabeh, kneeling ngguyu Ing Magava, aku keselak karo tangan - sanalika wong wiwit "lembut" - ngeculake nglirik
        1. Boris Silet
          Boris Silet 29 Mei 2020 16:21
          0
          Kutipan saka Krasnodar
          Aku keselak karo tanganku

          Apa sampeyan sesak napas banget?
          1. Krasnodar
            Krasnodar 29 Mei 2020 16:23
            -2
            Kurang saka sing dakkarepake ngguyu
            1. Boris Silet
              Boris Silet 29 Mei 2020 16:48
              0
              Kutipan saka Krasnodar
              Kurang saka sing dakkarepake

              Sing. Apa sampeyan mung nyedhot wong ing impen sampeyan? Ora dimangerteni
              1. Krasnodar
                Krasnodar 29 Mei 2020 18:20
                -3
                Apa aku ora ngerti, Aku ora kaget, kancaku, sing karo kula ing sampeyan lol
                Dicekik sawetara, aku pengin nyekek liyane)).
                Sing luwih cetha?
                1. Boris Silet
                  Boris Silet 29 Mei 2020 18:54
                  +2
                  Kutipan saka Krasnodar
                  karo aku kanggo kowe

                  Minangka wong sadis sing seneng nyekek wong, apa sampeyan isih ngarepake rasa hormat? Ayo
                  1. Krasnodar
                    Krasnodar 29 Mei 2020 18:59
                    -2
                    Hammer ing Yandex utawa Google "aturan sopan santun" - Internet minangka jendela utama sampeyan menyang jagad gedhe, nengsemake lan ora bisa diakses - bisa uga bakal mulang sampeyan. ngguyu
                    1. Boris Silet
                      Boris Silet 29 Mei 2020 19:06
                      +2
                      Kutipan saka Krasnodar
                      tata krama alus

                      Ya wis. Sadists biasane nguripake wong dhewe. Carane akeh Interview karo tawanan kuwi lying watara ing Internet - sakperangan alesan, saben wong pracaya padha pantes perawatan apik.
                      Kita duwe gambar sing cukup klasik.
                      1. Krasnodar
                        Krasnodar 29 Mei 2020 19:11
                        -2
                        Kene - kene - lying watara ing internet ngguyu Isih ana foto wanita ayu sing ana ing sekitar, tampilan saka macem-macem negara ing donya, lan liya-liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan amarga ana browser)).
                      2. Boris Silet
                        Boris Silet 29 Mei 2020 21:47
                        0
                        Kutipan saka Krasnodar
                        wanita

                        Sampeyan uga dicekik wanita, sadis?
                      3. Krasnodar
                        Krasnodar 29 Mei 2020 21:48
                        0
                        Lan apa sampeyan kasengsem ing iki, nakal? ))
                      4. Boris Silet
                        Boris Silet 29 Mei 2020 22:29
                        0
                        Apa jenis pranks ana
                      5. Krasnodar
                        Krasnodar 29 Mei 2020 23:09
                        -2
                        Kutipan: Boris Razor
                        Apa jenis pranks ana

                        Aku ora ngerti apa, lan aku ora pengin ngerti. Tukang prank.
        2. Maximilian37
          Maximilian37 29 Mei 2020 16:26
          +2
          kita keselak wong-wong mau, keselak wong-wong mau, keselak wong-wong mau.
          1. Krasnodar
            Krasnodar 29 Mei 2020 18:20
            -1
            Aku uga eling Sharikov ngguyu
    2. Zanika
      Zanika 29 Mei 2020 13:19
      0
      Kutipan saka AllBiBek
      Pitakonan: pirang-pirang wong ireng sing dibutuhake kanggo miwiti kerusuhan ing negara-negara?
      Wangsulan: -1.

      Mbagekke buku ana "Pakdhe Tom kang Cabin" lan banjur marang liwat RT apa Anglo-Saxon karo wong-wong mau lan karo wong India dening wong pribumi .. Banjur iku bab teknologi! hi Sawise maca nalika isih cilik (sawise kabeh, pancen ana lan saiki), kita kepengin nylametake wong-wong India sing ditindhes. Afrika Amerika ...
      Вот такие дела были и рванули бы ,но СССР развалили падлы !
      1. barmaleyka
        barmaleyka 29 Mei 2020 22:09
        0
        Kutipan saka Zanik
        Mbagekke buku ana "Kabin Pakdhe Tom" lan banjur marang ing RT

        marga saka bebener, buku iku omong kosong saka banyu paling murni, lan Gusti Allah ngalang-alangi yen ireng ing kasur menang, banjur kabeh donya bakal gumeter.
    3. kuroneko
      kuroneko 29 Mei 2020 14:59
      0
      Kutipan saka AllBiBek
      Pitakonan: pirang-pirang wong ireng sing dibutuhake kanggo miwiti kerusuhan ing negara-negara?
      Wangsulan: -1.

      Ora, aku bakal njlentrehake.
      Amandemen siji lan kaping pindho kanggo Konstitusi (ing hak warga kanggo njaga lan ngangkat senjata).
  10. kamulyan1974
    kamulyan1974 29 Mei 2020 12:08
    + 16
    Dideleng saka cuplikan saka kutha sing apes iki, kanthi kedok protes, toko-toko dirampok.
    Aku uga ngirim pasukan.
    1. sabakina
      sabakina 29 Mei 2020 12:22
      + 11
      Namesake, yen elinga, ing komedi "Akademi Polisi" pogroms tindak amarga saka apel dibuwang. nglirik
      1. kamulyan1974
        kamulyan1974 29 Mei 2020 13:03
        +4
        посмотрел и вспомнил. Как говорится ,выше головы не прыгнешь. Какая жизнь, такой и юмор,
  11. pribadhi junior
    pribadhi junior 29 Mei 2020 12:12
    +4
    Kutipan saka: sergo1914
    Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia? Aja lingsem. Apa dheweke uga ditindhes?

    Afroniger njupuk oyod kanthi aman mung ing demokrasi. Lan kita ora duwe.
  12. Operator
    Operator 29 Mei 2020 12:12
    + 14
    Piquancy saka kahanan ing Minneapolis diwenehi dening kasunyatan sing administrasi kutha lan negara dipimpin déning Demokrat - mungsuh politik saka Trump Republik lan pembuangan (ing tembung) saka populasi ireng Amerika. keprungu
    1. KabehBiBek
      KabehBiBek 29 Mei 2020 13:55
      +3
      Aku bakal ngomong maneh, ana wong ireng sing tanggung jawab kabeh polisi.
      1. Boris Silet
        Boris Silet 29 Mei 2020 16:44
        +3
        Kutipan saka AllBiBek
        ana polisi kabeh wong ireng lan kepala

        Kaya iki?
  13. AVA77
    AVA77 29 Mei 2020 12:14
    + 16
    Amerika, luwih akeh sampeyan ngrusak lan ngobong lan nyolong, luwih adhem.
    Aja mandheg, luwih nyenengake kanthi cemlorot, kabeh jagad nyawang sampeyan kanthi pangarep-arep. ngguyu
  14. pribadhi junior
    pribadhi junior 29 Mei 2020 12:15
    + 14
    Kutipan: kamulyan1974
    Dideleng saka cuplikan saka kutha sing apes iki, kanthi kedok protes, toko-toko dirampok.

    Nalika iku beda?
  15. Angin bebas
    Angin bebas 29 Mei 2020 12:22
    +2
    Хорошего негра один раз в кине видел, В Верминаторе2, он там себя подорвал, а так ну их к дьяволу. Только вот от чего умер непонятно, из штанов ручей выбежал хоть и негр здоровый, наверно сердце слабое. Толстый бегает явно азиат. Полицай что с верху здоровый кабан, может шею сломал. Так то даже при удушении нужно минут 6-9 душить чтоб наверняка.
    1. kula 1970
      kula 1970 29 Mei 2020 14:18
      +1
      8 menit dhengkul dicekel tenggorokan
    2. Krasnodar
      Krasnodar 29 Mei 2020 15:31
      -1
      Quote: Angin bebas
      Хорошего негра один раз в кине видел, В Верминаторе2, он там себя подорвал, а так ну их к дьяволу. Только вот от чего умер непонятно, из штанов ручей выбежал хоть и негр здоровый, наверно сердце слабое. Толстый бегает явно азиат. Полицай что с верху здоровый кабан, может шею сломал. Так то даже при удушении нужно минут 6-9 душить чтоб наверняка.

      Sawise telung puluh detik, wong sehat wiwit lemes, sawise 40 sampeyan bisa ngeculake - dudu pejuang. ngguyu
      1. Maki Avellievich
        Maki Avellievich 29 Mei 2020 21:05
        +2
        Kutipan saka Krasnodar
        Sawise telung puluh detik, wong sehat wiwit lemes, sawise 40 sampeyan bisa ngeculake - dudu pejuang.

        Краснодар, я знал что Магаве крутые нравы, ни то что в пехоте, но вы прямо специалист как я посмотрю.
        iya iku, kang ditembak marang wong Arab, nanging padha, kaya kang padha ngomong, padha karo gegaman. nanging mung kanggo keselak iku kabar kanggo kula. sanajan bisa ing checkpoints nalika kontak cedhak beda.

        пс. всем мальчискам из детского венского хора которые тут "ужасались" начёт душения противника, подумайте что бы вы делали когда в вас вцепится кадр с ножом. будте покойны, и нет такие трюки выкинете чтоб выжить.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Krasnodar
          Krasnodar 29 Mei 2020 21:46
          0
          Ora, dudu pamblokiran dalan - sanajan ana uga gelut, nanging arang banget lan amarga kesalahane kanca sing duwe bakat.
          Kerja polisi - perlawanan kanggo penahanan, direncanakake utawa nalika kerusuhan. Infantri duwe tugas sing beda - aku dadi reservist ing IDF, aku uga kudu njupuk, sanajan ora akeh.
          Minangka kanggo pigura karo piso - iki ora kelakon kanggo kula, matur nuwun marang Gusti Allah. Aku bakal nyoba nyurung awakku lan tembak, mbokmenawa ..
  16. rotmistr60
    rotmistr60 29 Mei 2020 12:23
    +5
    Salah siji iki kelemahane, Walikota Jacob Frey, bakal narik awake lan ngalahake wong akeh, utawa aku bakal ngirim Pengawal Nasional ana.
    Dheweke ngina walikota, sing muter kaya ing wajan, ngancam bakal nggawa Pengawal Nasional - loro ing siji botol lan sing paling penting, kaya biasane ing Twitter. Lan apa ora kuwat kanggo pindhah menyang papan kasebut lan tenangake populasi?
    sergo1914
    Lan apa kahanan karo populasi ireng Rusia?
    Inggih, mesthi ora bakal bisa. Luwih gampang kanggo nyatakake rasa kuwatir babagan posisi gay. Ironi, ironi, nanging aku ora nolak yen ing dina-dina sing bakal teka, kita bakal krungu saka media Amerika crita sing nyenengake babagan wong ing Rusia.
    1. Ren
      Ren 29 Mei 2020 12:45
      0
      Kutipan: rotmistr60
      Dheweke ngina walikota, sing muter kaya ing wajan, ngancam bakal nggawa Pengawal Nasional - loro ing siji botol lan sing paling penting, kaya biasane ing Twitter. Lan apa ora kuwat kanggo pindhah menyang papan kasebut lan tenangake populasi?

      Dadi negara iki (Minnesota, 10 pemilih) ora milih dheweke (Trump). Iki minangka warisan lan benteng Demokrat. Ya, ing pemilu iki, aku mikir, dheweke ora ngetung. hi
    2. Charik
      Charik 29 Mei 2020 14:06
      -3
      Ha, apa GDP dadi tenang?
  17. Ham
    Ham 29 Mei 2020 12:25
    + 10
    Sing paling menarik yaiku ora ana protes ing ngendi wae (AS, Prancis, iki umume olahraga, Inggris ...), dheweke mesthi bakal ngalami rampokan toko lan pembakaran mobil ...
    1. AS Ivanov.
      AS Ivanov. 29 Mei 2020 12:48
      -3
      Apa sampeyan mikir kita bakal beda?
      1. KabehBiBek
        KabehBiBek 29 Mei 2020 13:00
        +1
        Dadi yen kita duwe sing padha - kenapa sampeyan ana ing kene? Menyang Amerika Serikat, paling ora ambegan ing udhara kamardikan ing pungkasan.
        1. cniza
          cniza 29 Mei 2020 13:59
          +8
          Wong akeh tumindake padha ing endi wae, lan yen ora mandheg, bakal padha ...
  18. carnifexx
    carnifexx 29 Mei 2020 12:27
    +2
    Kerusuhan paling anyar ing AS. Usaha liyane dening Trump kanggo nggunakake acara kasebut kanggo entuk manfaat liwat Twitter, kanthi posisi dadi pimpinan sing kuwat. Kita bakal weruh, sawise kabeh, sawise COVID-19, kemungkinan pemilihan maneh ora dhuwur
    1. KabehBiBek
      KabehBiBek 29 Mei 2020 12:58
      0
      Dheweke mutusake kanggo njupuk dhewe ing dhengkul ana, yaiku, kanggo nutup Twitter. Kanggo apik.
  19. Centurion pungkasan
    Centurion pungkasan 29 Mei 2020 12:32
    0
    Lha ya...dudu wong-wong, nanging wong akeh. Nggawe America Great Agein ... wow ... nanging nyatane elit Amerika ora nganggep rakyate dadi wong. Kekuwatan dhuwit minangka dhuwit kekuwatan, grin ala kapitalisme. Budak kudu meneng lan kerja, etselop bakal teka - kaping telu ku lan ing etsikh kanthi kuku abang panas
    1. barmaleyka
      barmaleyka 29 Mei 2020 12:47
      +4
      Kutipan saka Last Centurion
      ya, dudu wong, nanging wong akeh

      marga saka bener iku pancen wong akeh
      Yen sampeyan pengin ngerti apa sing kedadeyan nalika wong-wong ireng "apes" iki entuk kekuwatan, pindhah menyang Afrika Kidul
      1. Paranoid50
        Paranoid50 29 Mei 2020 13:46
        +5
        Kutipan: Barmaleyka
        apa mengkono nalika iki "apes" cemeng njaluk daya

        Ana nuansa: ireng, ing umum, ora takon kanggo njupuk wong liwat puddle. ngguyu
        1. barmaleyka
          barmaleyka 29 Mei 2020 14:07
          +4
          Kutipan saka Paranoid50
          Ana nuansa: ireng, ing umum, ora takon kanggo njupuk wong liwat puddle.

          uga, padha ora koyone digawa menyang Afrika Kidul, padha mlayu menyang Prancis piyambak, minangka aturan, ngendi wae tekan kanggo daya, padha netepake Nazisme ireng.
        2. barmaleyka
          barmaleyka 29 Mei 2020 14:16
          +3
          Kutipan saka Paranoid50
          Ana nuansa: ireng, ing umum, ora takon kanggo njupuk wong liwat puddle.

          lan ngenteni, sisih puddle putih lan alus
          1. Paranoid50
            Paranoid50 29 Mei 2020 14:20
            +3
            Kutipan: Barmaleyka
            ngadeg puddles sisih padha putih lan alus

            Ora, padha ora tau alus, lan iki pleases, amarga iku jenis nanggepi kasur kanggo kawicaksanan bestial. Mulane, nalika laporan "kerusuhan ireng" teka saka konco puddle a, Aku ROOT "pertempuran babak". ya ngguyu
            1. barmaleyka
              barmaleyka 29 Mei 2020 14:22
              +3
              bab utama iku kasur ireng ora tekan WMD
              1. Paranoid50
                Paranoid50 29 Mei 2020 15:00
                +1
                Kutipan: Barmaleyka
                supaya kasur ireng ora tekan WMD

                Siji bubar bubar. ya ngguyu
        3. Maki Avellievich
          Maki Avellievich 29 Mei 2020 21:17
          +1
          Kutipan saka Paranoid50
          Ana nuansa: ireng, ing umum, ora takon kanggo njupuk wong liwat puddle.

          iki bener, nanging ana siji nuansa liyane: nalika padha ngatur Liberia kanggo mantan abdi, padha ora rush kanggo ambegan udhara kamardikan.
          ing sangisore rakit saka wong kulit putih, iku ketoke luwih trep kanggo wong-wong mau.
          Miturut cara, iki negara kamardikan, Liberia mulya!
          Aku wis menyang Mali lan Senegal. akeh dalan kutha bisa bingung karo mbucal sampah.


      2. cniza
        cniza 29 Mei 2020 13:57
        +3
        Ora mung babagan warna kulit, nanging wong akeh minangka organisme khusus kewan ...
  20. novel66
    novel66 29 Mei 2020 12:33
    0
    sampeyan kudu ngetik, sampeyan ora bisa njupuk karo kapak saka segara
    1. cniza
      cniza 29 Mei 2020 13:57
      +4
      Trump ora bakal teyeng. hi
      1. novel66
        novel66 29 Mei 2020 14:03
        0
        tapi busuk...wis mambu.. hi
        1. cniza
          cniza 29 Mei 2020 14:09
          +2
          Aku mikir ora suwe mesin "cuci" bakal diluncurake ...
  21. APASUS
    APASUS 29 Mei 2020 12:34
    + 12
    Kanggo ngerti inti saka masalah, iku ora bab Amerika, nanging bab aturan diadegaké! Coba ngomong apa-apa marang polisi ing Amerika Serikat utawa mung nyedhaki dheweke. Kaping pisanan, iku worth ngelingi wong-wong sing ngadeg munggah kanggo hak-hak lan kabebasan-kabebasan, nilai-nilai Western, ngendi negara pancene nuntut saka warga. gambar, ana uga layanan pajak, migrasi, layanan perlindungan anak!!!
    1. KabehBiBek
      KabehBiBek 29 Mei 2020 13:02
      0
      Sing, padha duwe - iku kabeh babagan aturan diadegaké, lan supaya padha apik, nanging karo kita - wong bodho ora padha, aku ngerti sampeyan bener?
      1. APASUS
        APASUS 29 Mei 2020 14:56
        +5
        Kutipan saka AllBiBek
        Sing, padha duwe - iku kabeh babagan aturan diadegaké, lan supaya padha apik, nanging karo kita - wong bodho ora padha, aku ngerti sampeyan bener?

        Ora, ora bener. Kaping pisanan, aku ngomong babagan sistem, lan sampeyan nerjemahake topik kasebut menyang wong
    2. Charik
      Charik 29 Mei 2020 14:09
      -2
      Nanging kita duwe -https://www.youtube.com/watch?v=61DhXZ69YTY
    3. Alex Kaadilan
      Alex Kaadilan 29 Mei 2020 18:38
      0
      Saben uwong nonton seri: The line of duty
  22. NEOZ
    NEOZ 29 Mei 2020 12:37
    + 12
    piye kabare pasukan? apa dudu bocah-bocah?
  23. KabehBiBek
    KabehBiBek 29 Mei 2020 12:56
    0
    Nanging ing umum, iku piye wae aneh, kanggo dina katelu saka pogrom, lan Trail Russian durung ketemu. Ing pungkasan, mesthine bakal nemokake, nanging Departemen Luar Negeri wis dadi rada kesed.
    1. cniza
      cniza 29 Mei 2020 13:53
      +3
      Pompeo kayane lagi preian utawa ndhelik saka virus ...
    2. barmaleyka
      barmaleyka 29 Mei 2020 22:13
      0
      Kutipan saka AllBiBek
      . Ing pungkasan, mesthine, dheweke bakal nemokake, nanging Departemen Luar Negeri wis dadi kesed.

      lan kok nggoleki dheweke (jejak) ?!
  24. Roso 56
    Roso 56 29 Mei 2020 13:04
    -2
    Trump luwih apik nyewa wong Ukrainia, dheweke wis berpengalaman, dheweke bakal nembak penyerang lan kabeh bisnis. Sawise kabeh, dheweke minangka mitra strategis, kaya kodhok ijo kanthi kedok Presiden Banderlogia ujar, lan mitra butuh bantuan.
    1. cniza
      cniza 29 Mei 2020 13:52
      +1
      Bisa debat yen Amerika Serikat duwe pengalaman luwih akeh babagan perkara kasebut, lan sapa sing ngrusak Ukraina.
    2. KabehBiBek
      KabehBiBek 29 Mei 2020 16:18
      0
      Lan dheweke wis latihan, ing dina liyane ing pinggiran kutha Kyiv, minibus ilegal, amarga mundhut lalu lintas penumpang amarga mbukak metro karo legal, dijupuk kanggo rute isih. Iku aneh sing mung saka Gamelan lan tanpa nggunakake granat.
  25. Klmn
    Klmn 29 Mei 2020 13:14
    +4
    Ing negara-negara, polisi tansah kaya ngono, sampeyan bakal munggah ing dhadhamu tanpa ijin, dheweke bakal bang, aku isih ngguyu kepiye sing nomer loro ora dijupuk amarga ngina aku tugas. Mung wae dheweke duwe sistem hukum lan ketertiban.
    Lan aku ora ngelingi yen dheweke miwiti kerusuhan ing kana amarga ditahan utawa mateni wong kulit putih, iku sugestif ...
    Ora ana apa-apa sing khusus, bakal nggawa tentara, bakal bubar kabeh lan kabeh, nyatane ana 50% demonstran (yen ora luwih), moroder bodho, kanthi kedok ngrebut luwih akeh.
    Ing Prancis, ing kahanan kaya mengkono, umume, kabeh wong wis suwe wis dikumbah saka mobil pemadam kebakaran, dibenturi watu gas luh, lan dilurusake nganggo peluru karet.
  26. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 29 Mei 2020 13:18
    +7
    Apa dheweke ora ngerti yen pembakaran, pembunuhan, pogrom minangka bagean saka protes kanthi tentrem? Apa ora kaya ngono ing Ukraina nalika AS ndhukung "para demonstran sing tentrem"?
    Aku kepingin weruh ing dina apa media bakal ngetokake jejak Rusia?
    1. cniza
      cniza 29 Mei 2020 13:51
      +4
      Aku mikir sing rauh, saiki padha bakal nemokake peretas kita ing jaringan, sing finance lan nglakoake munggah karep.
  27. Zanika
    Zanika 29 Mei 2020 13:21
    -5
    Kutipan: kamulyan1974
    Dideleng saka cuplikan saka kutha sing apes iki, kanthi kedok protes, toko-toko dirampok.
    Aku uga ngirim pasukan.

    Endi sing menarik? )))) Lan aku bakal nyengkuyung protes iki kanthi dhuwit lan liya-liyane, supaya bisa tuwuh maneh ..
    1. barmaleyka
      barmaleyka 29 Mei 2020 22:15
      0
      Kutipan saka Zanik
      biar makin berkembang..

      lan nalika iki ... kekuwatan dibuwang, apa sing bakal sampeyan lakoni?!
      apa sampeyan mikir ing siji wektu kasur metu saka katresnan kanggo Rusia dipeksa ukrov lan kazakhs kanggo nyerahke kabeh senjata nuklir?!
      lan sing bakal meksa kasur ireng dipasrahake menyang senjata nuklir?!
  28. ApJlekuHo
    ApJlekuHo 29 Mei 2020 13:35
    -1
    ... ing protes padha ngrampok toko lan ngalahake wong kulit putih!? 90% kabeh kejahatan serius ing AS ditindakake dening "Amerika Afrika". Dheweke ora peduli babagan keadilan, mung dadi pengikut.
    1. cniza
      cniza 29 Mei 2020 13:49
      +4
      Iki minangka tumindake wong akeh, lan tumindak miturut hukum sing beda.
    2. Charik
      Charik 29 Mei 2020 14:11
      -2
      Apa Amerika Latin metu saka bisnis?
  29. cniza
    cniza 29 Mei 2020 13:48
    +2
    Rekaman penahanan kasebut nyerang jaringan sosial, nyebabake nesu ing antarane warga kutha kasebut.


    Apa sing bakal kelakon yen kedadeyan kaya ing Rusia.
    1. Zanika
      Zanika 29 Mei 2020 13:57
      0
      Kutipan saka cniza
      Rekaman penahanan kasebut nyerang jaringan sosial, nyebabake nesu ing antarane warga kutha kasebut.


      Apa sing bakal kelakon yen kedadeyan kaya ing Rusia.

      Санкции наложили очередные ! Хотя я бы некоторых протестунов и ..Ну вы поняли hi Nanging sayang kanggo wong ireng, dheweke ora mbengok "mudhun karo rezim getih lan dudu blogger" ..
      Dheweke mung nyuwil gulu, sanajan dheweke bengok-bengok, aku ora duwe apa-apa kanggo ambegan.
      Navalny bakal dadi karo kita)))))
      1. barmaleyka
        barmaleyka 29 Mei 2020 22:18
        0
        Kutipan saka Zanik
        Nanging sayang kanggo wong ireng, dheweke ora mbengok "mudhun karo rezim getih lan dudu blogger" ..

        dheweke mung maling
    2. KabehBiBek
      KabehBiBek 29 Mei 2020 13:57
      +2
      Petugas penegak hukum sing ora sopan nahan "spesialis sing narik kawigaten saka negara-negara tanggane" amarga tumindak ala lan tumindak ilegal bakal dipuji dening wong sing liwat, nanging apa?
      1. cniza
        cniza 29 Mei 2020 14:08
        +2
        Wong liwat bisa, nanging kabeh Kulon ...
        1. KabehBiBek
          KabehBiBek 30 Mei 2020 00:03
          0
          Ya, Kamentrian Luar Negeri kita wis ngirim cathetan menyang Departemen Luar Negeri sing njaluk investigasi sing tliti lan ora adil babagan pembunuhan Negro iki dening polisi, mula supaya dheweke nuduhake cara nanggapi kanthi bener.
    3. Romawi123567
      Romawi123567 29 Mei 2020 14:24
      -6
      Ing Rusia, ora ana sing nembak babagan carane polisi ngrebut tangan warga ..))
      1. KabehBiBek
        KabehBiBek 30 Mei 2020 00:27
        +2
        Uh-huh, tangane digawa menyang gerbong padi, nyebul partikel debu, supaya korban rezim njupuk selfie ing kana.
  30. Ayo dadi break liwat
    Ayo dadi break liwat 29 Mei 2020 14:09
    -2
    Afromaidan ing tumindak
  31. Romawi123567
    Romawi123567 29 Mei 2020 14:23
    -5
    Jare paribasan – protes, ojo protes, ya bakal entuk.
    Mbokmenawa, ing babagan iki, kita padha karo amers ..
  32. pribadhi junior
    pribadhi junior 29 Mei 2020 14:23
    +1
    Kutipan: Viktor Sergeev
    Aku kepingin weruh ing dina apa media bakal ngetokake jejak Rusia?

    Malah wingi, sadurunge padha diobong mudhun kantor polisi lan wiwit "rampok rampokan", saperangan saka mgayomi ilmuwan politik Amérika announced insidious Rusia, nelpon ing warga kanggo njupuk menyang lurung-lurung liwat Internet kanggo ndhukung kabebasan-kabebasan demokratis. Inggih, kabeh kaya biasane.
  33. Komentar wis dibusak.
  34. Antokha
    Antokha 29 Mei 2020 15:31
    +7
    Masalah rasial sing bakal ngrusak Amerika. Wong kulit putih menehi kesempatan kanggo wong ireng dadi rasis, lan dheweke langsung njupuk kauntungan saka iku. Rasisme putih dilarang banget, ireng didhawuhi ora digatekake. Wong ireng manggon ing ghetto dhewe ing kutha-kutha nanging nyebar menyang wilayah liyane, wong kulit putih nglacak gerakan populasi kulit ireng, kalebu menyang tetanggan, lan pindhah. Putih nyoba manggon ing tetanggan larang ngendi Negro ora bisa pindhah ing dhuwit. Putih ora bisa nindakake apa-apa liyane, amarga rasisme ireng ora resmi ana. Saka wektu kanggo wektu ana pogrom, kaya iki, kang ireng duwe telung tugas: kanggo ngrampog, numpes lan break kabeh ing dalan, lan lumpuh, utawa luwih, matèni jumlah maksimum wong putih, amarga ireng ora diadili kanggo pogrom. matèni wong putih. Polisi ngerti sejatine kedadeyan, lan dheweke ora duwe ilusi babagan wong ireng. Polisi campur, nanging saka segi tingkat sosial padha ing kono. Iki pancene mordovorot educated. Kantor polisi pancen korupsi, ora bisa. Sumber penghasilan utama yaiku obat-obatan. Ing tetanggan ireng, keterlibatan total wong enom ing obat-obatan, ing antarane wong kulit putih sajrone 20 taun kepungkur, iki uga dadi scourge. Polisi banget dilindhungi dening hukum, mula kadhangkala ana keluwihan kaya iki. Negro wis digunakake kanggo mikir sing kabeh bisa kanggo wong, polisi duwe hak kanggo njupuk wong, antarane liyane. Wong-wong Negro tansah siap njeblug. Wong kulit putih dilarang nanggepi lan ngrembug, mung mlayu.
    Amerika bakal dirusak dening ras. Ora lan ora bisa ditanggulangi ing kerangka mentalitas Amerika.
  35. Kamulyan kanggo Berkut
    Kamulyan kanggo Berkut 29 Mei 2020 15:34
    +9
    Salah siji sing weakling, Walikota Jacob Frey, narik awake bebarengan lan subdues wong akeh, utawa aku dhewe bakal ngirim National Guard ana.

  36. Pvi1206
    Pvi1206 29 Mei 2020 15:37
    +2
    masalah gagah - wiwitan ... ora bakal ana pasukan sing cukup kanggo kabeh kutha AS .... sampeyan kudu cepet-cepet mundur saka pangkalan asing ...
  37. NF68
    NF68 29 Mei 2020 15:50
    -1
    Iku demokrasi. Ing paling apik.
  38. Bayangan041
    Bayangan041 29 Mei 2020 16:06
    +2
    Amerika kobong apik ... nyenengake mripat ... Muga-muga AS bakal nandhang nasib USSR !!!
    1. barmaleyka
      barmaleyka 29 Mei 2020 22:20
      0
      Kutipan: Shadow041
      Amerika kobong apik ... nyenengake mripat ... Muga-muga AS bakal nandhang nasib USSR !!!

      lan apa sing bakal sampeyan lakoni sawise iku, aku ora ngomong babagan krisis global, apa sing bakal sampeyan lakoni karo WMD Amerika?!!!!!!!!!!!
  39. faterdom
    faterdom 29 Mei 2020 17:48
    -1
    "Lan kita nelpon Negro Negro" (Danila saka negara mundur)
    Ing Suriah, uga diwiwiti kanthi pembakaran lan ngrusak kantor polisi ... Lan banjur dadi luwih elek lan luwih elek, nganti Rusia ngupayakake bantuan kanggo panguwasa sing sah ...
    Apa Trump duweke kita? Utawa durung duwe kita?
    1. KabehBiBek
      KabehBiBek 30 Mei 2020 00:04
      0
      Inggih, ing kasus iki, aku bisa nyedhiakke dacha cedhak Rostov.
  40. Al Asad
    Al Asad 30 Mei 2020 22:28
    0
    Panguwasa AS ngrusak pucuk pisanan kebebasan lan demokrasi, lan ora kanggo pisanan.
    Wektu kanggo ngetrapake sanksi.
    Oh ya, iki urusan internal "luar biasa" ngguyu
    Ora ana Ukraina utawa China
  41. Revolver
    Revolver 31 Mei 2020 06:32
    0
    Если бы только в Минессоте, так они еще и в Нью Йорке, Вашингтоне, и еще нескольких городах бузят. Разграбили и подожгли, в частности, обувной магазин, украли все кроме рабочих ботинок. Им не нужно, они не работают. Трампу давно пора вводить войска и отдать приказ на стрельбу боевыми.
    При этом эти Африканские Американцы во время погромов совершенно не блюдут социальное дистанцирование. А среди них заболеваемость и смертность и так в разы выше чем в среднем по стране, по причине сопутствующих факторов - ожирение, пьянство, наркомания, астма, диабет, и еще много болячек связанных с нездоровым образом жизни, а также плохой генетикой. К примеру, серповидная анемия (sickle cell anemia) практически бывает только у них. Так что, может, хоть вирус с погромщиками разберется.