Denmark mbatalake kontingen militer saka pangkalan Irak Ain Assad: komentar saka Denmark biasa

29
Denmark mbatalake kontingen militer saka pangkalan Irak Ain Assad: komentar saka Denmark biasa

Kamentrian Pertahanan Denmark wis ngumumake yen mundur kontingen militer Denmark saka pangkalan NATO Irak Ain Asad, dumunung ing provinsi Anbar. Pangkalan kasebut asring kasebut ing hubungane karo operasi Iran "Martir Soleimani", sing ditindakake kanggo nanggepi penghapusan Jenderal IRGC dening Amerika. Iran nindakake operasi, sing ana hubungane karo serangan rudal ing pangkalan militer kasebut, tanggal 8 Januari taun iki.

Elinga yen ing wektu iku infrastruktur pangkalan Ain Assad rusak banget. Kaping pisanan, komando militer Amerika nyatakake yen ora ana prajurit sing tatu, banjur dumadakan katon puluhan militèr didiagnosa ngalami kejut cangkang lan ciloko.



Komando kontingen militèr Denmark nglapurake yen gendera nasional Denmark diturunake ing pangkalan Ain Asad ing Irak, sing banjur "nandhani pungkasane kehadiran militer Denmark ing pangkalan iki, sing diwiwiti ing 2014."

Ing wektu sing padha, Kamentrian Pertahanan Denmark nyathet yen dheweke lagi siyap kanggo njupuk komando kontingen militer NATO ing Irak. Nanging, militer Denmark ora bakal nindakake operasi anti-teroris maneh, nanging bakal fokus, kaya sing dikandhakake, kanggo menehi instruksi marang prajurit Irak. Pasukan sing isih ana ing Irak bakal ana ing markas NATO ing Baghdad.

Ditambahake yen pertimbangan babagan kehadiran militer luwih akeh pasukan Denmark ing Irak dianggep dening parlemen negara kasebut. Kacathet yen para anggota parlemen kudu ngonfirmasi kesiapan kanggo nampa komando kontingen NATO ing wilayah Irak dening militer Denmark.
Wigati minangka komentar saka wong Denmark biasa ing publikasi Jyllands-Posten:

Kai Hansen:

Iku bakal menarik yen Menteri Pertahanan marang kita apa wong enom Denmark (assuming sampeyan ora ngirim prajurit wadon kanggo Irak) kudu resiko urip ing Irak?



Gitte Christiansen:

Aku ora ngerti kenapa Denmark lan Denmark campur tangan ing perang ing Timur Tengah. Kita duwe akeh wong enom sehat saka Irak ing Denmark, kok padha ora mulih kanggo perang kanggo negara?



Gert Sauer:

Ayo para penasehat pasokan EU sing ngerti basa ing kana. Ayo dadi wong Irak dhewe, sing diwulangake demokrasi lan bisnis ing kene

Napa dheweke mutusake kanggo mundur kontingen Denmark saka pangkalan Ain Assad mung saiki - meh nem wulan sawise serangan rudal Iran? Miturut sawetara laporan, personel militer Denmark melu pemulihan infrastruktur fasilitas militer NATO iki.
  • Twitter / Kamentrian Pertahanan Denmark
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

29 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +3
    1 Juni 2020 16:16
    Ya, kaya, kanthi bantuan sampeyan, Danes. Wong Irak bakal nangis lan ngobahake saputangan.
    1. -1
      1 Juni 2020 17:16
      Yagene kedadeyan kasebut? Dheweke digawa metu saka pangkalan menyang Baghdad
    2. +2
      1 Juni 2020 17:21
      Quote: Pereira
      Irak bakal nangis lan gelombang
      ...
      ... RPG)
      1. +1
        1 Juni 2020 17:24
        Uga pilihan apik.
        1. -1
          1 Juni 2020 17:27
          Quote: Pereira
          Uga pilihan apik.

          Paling apik! Kanggo kita - luwih becik karo peluncuran mandiri sing ora dikarepake)
          1. +1
            1 Juni 2020 17:31
            Banjur sampeyan bisa ngucapake salam.
            1. 0
              1 Juni 2020 17:33
              Dadi dudu salam. Lan pamit)
            2. 0
              2 Juni 2020 02:55
              Latihan ... Nganti saiki, digunakake tinimbang dumbbell ing tentara..))
    3. +3
      1 Juni 2020 18:46
      Quote: Pereira
      Wong Irak bakal nangis lan ngobahake saputangan.

      Lan migran Irak bakal mbantu ngunggahake tingkat lair ing Denmark! Ing rasa syukur, nalika wong Denmark bakal mlayu ngliwati wedhi Mesopotamia!
    4. +1
      1 Juni 2020 22:09
      Lan sapa sing njaga Denmark ing Irak?
  2. +1
    1 Juni 2020 16:19
    Tikus iku sing pisanan mlayu saka kapal sing tenggelam.
  3. +2
    1 Juni 2020 16:24
    Wong Denmark, sawise kabeh, dibuwang nganggo potongan pai minyak Irak, nanging isih ana pangarep-arep kanggo remah .. ngguyu
  4. Tur
    +4
    1 Juni 2020 16:27
    Aku ora ngerti kenapa Denmark lan Denmark campur tangan ing perang ing Timur Tengah. Kita duwe akeh enom sehat sehat saka Irak ing Denmark, kok padha ora mulih kanggo perang kanggo negara?

    Iku apik yen sampeyan ora ngerti.
    Lan bungaha yen "wong enom saka Irak" sing manggon ing Denmark ora nggawe aturan kanggo perang kanggo negarane, njeblug lan mateni populasi ing negara teka, yaiku. Danes.
    Padha lungguh lan lungguh. Ing gulu.
    Lan Danes enom lungguh ing pangkalan ing Irak lan lungguh.
  5. 0
    1 Juni 2020 16:43
    Ing endi Denmark lan ing ngendi Irak ... mdyayaya ... Denmark ngirim pasukane menyang Mars kanggo nglindhungi demokrasi saka alien saka rasi lintang Alpha Centauri.
    1. +1
      1 Juni 2020 17:32
      Hegemon bakal dhawuh lan bakal mabur ing kana
  6. +1
    1 Juni 2020 17:08
    pedunung Denmark mung udakara 5,8 yuta wong ... lan ing kana ... padha gelut ing negara liya ...
  7. +1
    1 Juni 2020 17:16
    - Prajurit sing isih ana ing Irak bakal ana ing markas NATO ing Baghdad.
    "Kabeh ayem ing Baghdad" ... Kanggo saiki.
  8. +1
    1 Juni 2020 17:18
    Kutipan: Pvi1206
    pedunung Denmark mung udakara 5,8 yuta wong ... lan ing kana ... padha gelut ing negara liya ...

    Dheweke ora nggawe keputusan dhewe :-( Eurosolidarity ing tumit saka Big Friend transatlantik.
  9. 0
    1 Juni 2020 17:21
    Apa sing ditindakake warga Denmark ing Irak? Apa kapentingan sing padha duwe?
    1. +1
      1 Juni 2020 17:34
      Ana ing kono kanggo kepentingane wong liya, nanging ing Eropah ora bakal nglanggar kepentingane
  10. +1
    1 Juni 2020 18:05
    iki soko sing ora njagong ing ngarep, Aku uga kurang ajar Viking
  11. 0
    1 Juni 2020 18:48
    Komando kontingen militèr Denmark nglapurake yen gendera nasional Denmark diturunake ing pangkalan Ain Asad ing Irak, sing banjur "nandhani pungkasane kehadiran militer Denmark ing pangkalan iki, sing diwiwiti ing 2014."

    --yaiku tentara salib ing Eropa
  12. +2
    1 Juni 2020 19:37
    fokus, kaya sing kasebut, ing briefing pasukan Irak.

    Lan aku tansah kepingin weruh - apa sing bisa diwulangake para prajurit kasebut? Nganggo helm sungu lan ngacungake kapak kuno? Nalika padha sinau supaya wong liya saiki nyoba mulang?
    1. 0
      2 Juni 2020 21:22
      Vasyan - helm horned lan sumbu loro tangan mung muncul ing Hollywood, lan - padha bajak laut biasa.
      1. 0
        2 Juni 2020 23:42
        Kutipan saka: Petrik66
        Vasyan - helm horned lan sumbu loro tangan mung muncul ing Hollywood, lan - padha bajak laut biasa.

        Apa bedane? Inggih, nganggo helm hornless tegese padha bakal mulang sampeyan, nanging bab tangan loro Aku ora nyebutake kapak.wassat Pembajakan biasa banjur bakal diwulang? Dadi bocah-bocah Somalia dhewe bakal mulang sapa wae sing disenengi, yen sampeyan takon ...
        Ing endi wong Denmark sing licik bisa ngajari wong liya perang? Kajaba - barmaleev.
  13. 0
    2 Juni 2020 02:53
    Kepiye kesimpulane .... Kabeh wong 15? Iki minangka pukulan sing jelas kanggo nyuda ketegangan lan nambah keamanan ing wilayah sing dianakake bayonet dening 10 ewu wong saka Pin .. entuk ..))))
  14. 0
    2 Juni 2020 06:20
    Napa dheweke mutusake kanggo mundur kontingen Denmark saka pangkalan Ain Assad mung saiki - meh nem wulan sawise serangan rudal Iran?
    Kabeh nem sasi bebek gumeter wedi, lan mung saiki dheweke wiwit nguripake otak sing ora mung bisa mateni, nanging kanthi sukses sing padha)) keprungu isi munggah lan THEM.
    1. 0
      2 Juni 2020 21:21
      Dacians minangka leluhur saka wong Romania.
  15. 0
    2 Juni 2020 21:20
    Mekaten, pungkasaning cariyos, Pangeran Dukuh mangsuli voros; Kanggo mbucal utawa ora kanggo mbucal?!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"