Review militèr

"Pangeran Vladimir" nduweni gerakan sing tenang lan "Mace" sing nggegirisi

51
"Pangeran Vladimir" nduweni gerakan sing tenang lan "Mace" sing nggegirisi
A acara landmark njupuk Panggonan ing galangan kapal saka tanduran Sevmash ing Severodvinsk - Presiden Vladimir Putin njupuk bagéyan ing laying saka kapal selam nuklir strategis generasi paling anyar Knyaz Vladimir.

Ing taun 2020, kita kudu duwe wolung kapal proyek Borei, presiden nyetel tugas kanggo Sevmash.

Iki minangka siji-sijine galangan kapal ing Rusia ing ngendi kapal selam nuklir dibangun. Tanduran kasebut nduweni masa lalu sing mulya: kanggo kabeh critane Naval armada 128 kapal bertenaga nuklir ditransfer. Saiki, kapal selam nuklir Vladimir Monomakh lan Kazan dibangun ing Sevmash, lan operator rudal kapal selam nuklir generasi anyar Yuri Dolgoruky uga disiapake kanggo transfer menyang Angkatan Laut Rusia.

Umumé, nglawan latar mburi tangisan tradisional babagan ambruk tentara lan angkatan laut, kabar babagan apa sing kedadeyan karo Angkatan Laut Rusia katon aneh. Yen kita nganalisa aliran warta Ing taun iki, ana rasa sing cetha yen gosip babagan ambruk Angkatan Bersenjata kita rada kegedhen. Mesthine, ora bisa dibandhingake karo jaman Soviet, nalika operator rudal padha manggang kaya kue panas, nanging ora ana balapan senjata.

Ing Kawa liburan pelaut militèr, Panglima Angkatan Laut Rusia Viktor Chirkov ngumumake yen armada kita, kanggo pisanan ing sajarah pasca-Soviet, miwiti rearmament gedhe-gedhe: ing 2012, pelaut militèr. bakal nampa 10-15 kapal, kalebu kapal selam nuklir lan fregat. Sajrone patang taun kepungkur, 15 kapal wis ditampa ing Angkatan Laut. Panglima uga ngonfirmasi manawa Rusia bisa miwiti mbangun kapal induk anyar sawise 2020, lan ngumumake kemungkinan lokasi anyar kanggo kapal kita ing Kuba, Seychelles lan Vietnam.

Kasunyatan yen penting banget kanggo Rusia bisa ngrebut kekuwatan angkatan laut, bubar diucapake ing kaca koran kita dening Akademisi, Pahlawan Rusia Valentin Pashin, sing ngabdiake kabeh urip kanggo pambangunan kapal perang. Pashin nyebutake tokoh sing nguwatirake yen ing segara rasio potensial pertahanan kita karo Amerika yaiku 1:10. Ing wektu sing padha, sanajan ana reset sing diumumake, mitra luar negeri ora ndhelikake kasunyatan manawa Rusia isih ana ing antarane mungsuh. Lan kahanan geopolitik umum ing jagad iki ora menehi alesan kanggo santai. Ketoke, Kepemimpinan Rusia soberly netepke informasi sing mlebu, mulane, saiki wis mbayar manungsa waé khusus kanggo modernisasi armada kapal selam nuklir.
Kapal selam nuklir Project 955A Borey-A sing mentas dilebokake kalebu operator rudal strategis nuklir generasi kaping papat.

Sajrone pambangunan Boreev, prestasi anyar digunakake kanggo nggawe peralatan elektronik kapal lan nyuda gangguan. Persenjataan utama yaiku sistem rudal Bulava anyar.

Kapal selam kelas iki dirancang kanggo ngirim serangan rudal marang fasilitas militer-industri musuh sing strategis.

Dheweke dilengkapi ruang penyelamat pop-up, sing dirancang kanggo kabeh kru. Kapal selam kelas Borey dawane 170 meter, ambane 13,5 meter, jerone 450 meter, lan duwe awak 107. Kanggo tujuan pertahanan diri, kapal Project 955 dilengkapi wolung tabung torpedo.

Miturut cara, kita bubar ndeleng proses positif ing akeh bidang militer sing ana hubungane karo rearmament. Paling anyar, kontrak ditandatangani kanggo pambangunan 48 pesawat tempur multifungsi Su-35, 92 pesawat tempur garis ngarep Su-34, lan 24 pesawat tempur berbasis operator MiG-29K. Nanging, saiki kahanan ing angkatan laut katon luwih apik tinimbang ing cabang militer liyane.

Tembung kanggo pakar: Igor Korotchenko, editor-in-chief majalah Pertahanan Nasional

- Ing bisnis rearmament, kita wis nggawe kemajuan sing apik ing pirang-pirang wilayah, nanging, mesthi, armada saiki diwènèhi perhatian khusus, amarga iki ngidini kita nggambar kekuwatan adoh saka pesisir.

Pelaksanaan program skala penuh kanggo pambangunan kapal selam generasi anyar wis diwiwiti ing negara kasebut. Iki ditrapake kanggo kapal selam nuklir strategis kelas Borey (wolung bakal dibangun) lan kapal selam multi-tujuan kelas Severodvinsk.

Frigates lan korvet anyar sing digawe nggunakake teknologi Stealth dilebokake. Pakaryan wiwit mbangun kapal perang ing zona samudra. Peletakan kapal selam operator 955 proyek kaping papat minangka tandha manawa Rusia wis nglumpukake potensial lan kekuwatan sing cukup lan kabeh gosip babagan ambruk angkatan bersenjata kita mung ora cocog karo kasunyatan. Gosip kasebut minangka bagean saka perang informasi nglawan negara kita, nalika nyoba menehi inspirasi kanggo pesimisme lan andhap asor.

Mesthine, Amerika Serikat saiki dadi kekuwatan militer nomer 1, nanging saiki kita ora perlu melu balapan senjata. Ana pengalaman negatif saka USSR, sing ora bisa nanggung beban militer sing ora bisa ditanggung, mula penting banget kanggo nggunakake 20 triliun rubel kanthi rasional kanggo program rearmament negara. Armada minangka kesenengan sing larang banget, atusan perusahaan melu produksi kapal perang lan kapal selam. Ing jagad iki, siji bisa ngetung negara sing bisa nyedhiyakake siklus lengkap konstruksi kapal selam nuklir - saka pembangunan nganti diluncurake. Matur nuwun Gusti, kita ora mbuwang potensial Soviet, kita njaga lan malah nguatake.

Program rearmament armada ditindakake kanthi sukses, sing utama yaiku ora ana panyerapan belanja pertahanan sing direncanakake.

Mesthi, ing USSR padha ngginakaken akeh dhuwit, nanging dina mbuwang wis dadi luwih efisien. Tumit Achilles Angkatan Laut Soviet ora ana titik basis, lan kapal-kapal kasebut nggarap sumber daya nalika ana ing dalan. Dhukungan pesisir lan kahanan urip kanggo personel ora diatur. Saiki kahanan iki saya ganti dadi luwih apik. Contone, ing Vilyuchinsk, ing ngendi pangkalan kapal selam nuklir saka Armada Pasifik, mung digawe kahanan sing apik kanggo layanan lan rekreasi para pelaut. Omah lan apartemen sing apik dibangun ing kana, taman kanak-kanak sing apik, rumah sakit angkatan laut - kabeh iki muncul ing abad anyar. Ing kono bakal teka operator rudal kelas Borey pisanan, lan kanggo wong-wong mau wis ana infrastruktur pesisir sing bakal ngluwihi siklus urip kapal selam nuklir.

Miturut cara kasebut, bali armada kita menyang Cam Ranh, sing saiki dirembug, cukup nyata, utamane sawise negosiasi karo Presiden Vietnam lan alokasi utangan $ 10 milyar dening Rusia kanggo negara iki. Minangka bagéan saka negosiasi kasebut, ide nggunakake Cam Ranh minangka titik logistik kanggo kapal Armada Pasifik muncul. Dina iki kita ora butuh pangkalan militer lengkap ing kana, cukup kanggo duwe titik ing Cam Ranh ing ngendi kru bisa ngaso, ngisi bahan bakar kapal, lan nindakake perbaikan rutin.
Sumber asli:
http://www.trud.ru
51 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. DEMENSI
    DEMENSI 1 Agustus 2012 12:11
    +7
    nanging ora ana lomba senjata uga.

    Sapa sing ngomong omong kosong kuwi?
    Dadi, bisa uga, apa dhuwit kanggo mbuwang "Boreas" iki?
    1. Tersky
      Tersky 1 Agustus 2012 12:22
      + 16
      Kutipan saka DEMENTI
      Dadi, bisa uga, apa dhuwit kanggo mbuwang "Boreas" iki?

      Inggih, kanggo kaendahan kuwi, apa ora, amers "kaya" kanggo squeal babi
      utamané diiseni karo ngisi kuwi
      1. Abang 015
        Abang 015 1 Agustus 2012 13:51
        +7
        kaendahan elek! "kabeh sing paling apik kanggo bocah-bocah Amerika"
        1. IrkIt
          IrkIt 1 Agustus 2012 15:14
          +4
          Anak duwe masa depan tanpa perang. Lan Toys ayu kanggo politikus, padha bajingan tresna kanggo tuku nishtyachkovye iku kanggo murah. Saiki ayo ngenteni hadiah :)
        2. Russ-
          Russ- 1 Agustus 2012 19:25
          +1
          Kutipan saka abang 015
          "kabeh sing paling apik kanggo bocah-bocah Amerika"

          Lan wong tuwane!
        3. Teploteh-nick
          Teploteh-nick 1 Agustus 2012 20:37
          0
          Kamulyan kanggo Rusia !!! ombenan
          Kamulyan kanggo Putin !!! ombenan
          Dibakar ing neraka Ameram lan Nate!!! am
          1. vvvvv
            vvvvv 1 Agustus 2012 21:46
            +2
            Ora saben wong mikir kaya ngono ... Saiki aku nampa kanthi pribadi (aku ngrembug babagan umum):
            Patriot Dina iki, 13:03 | salam. Aku mratelakake panemume pribadi.
            Aku maca akeh pesen, kalebu sampeyan, ngendi panyengkuyung Putin umpluk ing tutuk mbuktekaken yen dheweke ora guilty saka apa-apa.
            Putin ora didakwa kanthi kasunyatan manawa dheweke kudu disalahake kanggo tragedi ing Krymsk, dheweke didakwa karo perkara liya:
            - dheweke kudu disalahake amarga kasunyatane sajrone 12 taun dheweke nggawe mesin birokrasi sing korup khusus kanggo ngompa sumber daya metu saka negara kasebut kanthi mundur ing luar negeri.
            - dheweke kaluputan amarga nggawe sistem sing ora bisa nggawe lan ora duwe tujuan kanggo nindakake kabecikan bangsa.
            - dheweke kudu disalahake amarga saka 10 rubel sing dialokasikan saka anggaran kanggo tujuan tartamtu, 6 rubel dicolong dening birokrat-antek ing macem-macem tingkat piramida maling.
            - iku guilty saka nggawe sistem kang ora ana siji tanggung jawab kanggo apa-apa
            - dheweke kudu disalahake amarga kasunyatane ing endi wae lan ing endi wae media sing dikendhaleni kadhangkala ngganti data kasebut. Conto nyata saka penipuan kuwi ana 167 wong ing latar mburi monstrous, miturut saksi mata, korban ing Krymsk.
            Kene FOR THIS ALL iku pribadi GUILTY PUTIN! Lan, kaya sing dakkarepake, cepet utawa mengko dheweke bakal diukum!

            Pendapatku yaiku Putin nggawe apa sing bisa ditindakake. Mungkin dheweke dudu wong suci, malah ora adoh. Nanging, plus sing katon saka kegiatane ing sesanti luwih gedhe tinimbang minus. Dadi, Patriot (apa?) ora ngyakinake aku. Aku ora setuju ing titik tartamtu ing akeh babagan.
      2. beech
        beech 1 Agustus 2012 15:31
        -1
        soko aku ora pracaya gada iki, diwenehi sing meh setengah saka Bukak padha negatif !!! Luwih, dheweke bakal nggawe kapal selam nuklir iki, warta kaya ngono bakal luwih asring, atiku langsung bungah !!!
    2. Sakhalin
      Sakhalin 1 Agustus 2012 12:35
      + 11
      Urip ora mulang apa-apa marang wong-wong sing pracaya marang janji-janji lan jaminan saka Kulon, dipimpin dening wong-wong Saxon sing ora sopan ... Hussein, Milosevic, Kadafi lan liya-liyane, akeh liyane sing dipangan cacing ing kuburan, lan kejujuran West bisa marang utamané colorfully .. kajaba mesthi karo medium bab sesi spiritualistic setuju kanggo nguripake metu.
      Umumé, miturut dhawuh lawas, Yen sampeyan pengin tentrem, nyiapake perang!
      Dadi, pambangunan armada sing bakal nglindhungi kepentingan kedaulatan RUSIA minangka perkara sing sampeyan bisa lan kudu mbuwang dhuwit!
    3. aksakal
      aksakal 1 Agustus 2012 12:54
      +2
      Demen, foto mung super! ngguyu ngguyu
      1. Dreadnout
        Dreadnout 1 Agustus 2012 13:13
        +2
        Tsar Vladimir nyelehake pangeran - jenenge. Shutka.
        1. Teploteh-nick
          Teploteh-nick 1 Agustus 2012 20:45
          -2
          Kutipan: s-t Petrov
          s-t Petrov

          Halo. Sampeyan ilang suwe banget! Kabeh komentar sampeyan - mung gedhe lan kandel ++++++++++++++!
          Kamulyan kanggo Rusia !!! ombenan
  2. s-t Petrov
    s-t Petrov 1 Agustus 2012 12:13
    + 20
    ya, aku ngomong suwe yen alarmisme lan old-timerism berkembang ing Runet =]

    Yen sampeyan ora mbuwang dhuwit ing Boreas, mula kabeh negara bakal mbayar rega kaping telu kanggo kamardikan lan kamardikan =] tanpa Boreas luwih larang tinimbang karo dheweke.
    1. Sakhalin
      Sakhalin 1 Agustus 2012 12:36
      +2
      + Pancen bener!
      1. IrkIt
        IrkIt 1 Agustus 2012 15:17
        +1
        Ing ngisor iki ana paribasan sing cocog.
        Sampeyan ora pengin mangan tentara sampeyan. Sampeyan bakal Feed wong liya.
        1. Sablezub
          Sablezub 1 Agustus 2012 22:18
          +1
          pitakonan ora malah apa iku perlu utawa ora kanggo mbangun "boreas" ... kene pitakonan luwih global ... Rusia ing wektu iki, lan ing mangsa (yen ana siji), iku mung pasukan sing njaga donya saka perang donya. ..Rusia dipeksa kanggo lengen, nglampahi ageng (entuk, ora dicithak) dhuwit kanggo ora mung keamanan dhewe, nanging uga kanggo keamanan donya, ora ketompo carane banter muni .. . "Boreas", "cheetahs", t-50, "yards", s-400, etc., iki minangka asil sing Rusia dipeksa dening kasunyatan ing donya modern ... ana redistribusi liyane saka donya. , kanthi getih, kudeta, revolusi, lan kabeh iki miturut gendera "demokratisasi global" ...
    2. KuygoroZhIK
      KuygoroZhIK 1 Agustus 2012 12:54
      +1
      nanging rega ora bakal "telu", nanging 30 kaping luwih. Kita mbangun karo iki ing pikiran :)
      1. Russ-
        Russ- 1 Agustus 2012 19:29
        0
        Quote: KuygoroZhIK
        ora bakal "telu", nanging 30 kaping luwih

        Ora jam telung puluh. Lan anumerta.
    3. Tukang game
      Tukang game 1 Agustus 2012 13:01
      0
      s-t Petrov, "Alarmisme lan kentut lawas" + naif khianat, ditambah karo pelanggaran hukum = Kepinginan paling gedhe saka Kulon (khusus NATO) lan Asia kanggo ngrebut sumber daya kita.
  3. klimpopov
    klimpopov 1 Agustus 2012 12:13
    +5
    Kasunyatan manawa penting banget kanggo Rusia bisa ngrebut kekuwatan angkatan laut, bubar diucapake ing kaca koran kita dening Akademisi, Pahlawan Rusia Valentin Pashin, sing ngabdiake kabeh urip kanggo pambangunan kapal perang. Pashin nyebutake tokoh sing nguwatirake yen ing segara rasio potensial pertahanan kita karo Amerika yaiku 1:10. Ing wektu sing padha, sanajan ana reset sing diumumake, mitra luar negeri ora ndhelikake kasunyatan manawa Rusia isih ana ing antarane mungsuh.

    Iku ketok kanggo kula. Yen Rusia minangka negara merdika, mula mung kudu duwe tentara lan angkatan laut sing kuwat. Lan mbuwang akeh dhuwit kanggo senjata modern. Banjur bakal dadi masalah kanggo ndhikte syarat-syarat Rusia menyang Kulon.

    Gada kasebut diadopsi, sapa ngerti?
  4. s-t Petrov
    s-t Petrov 1 Agustus 2012 12:16
    +6
    kabeh iku ok karo Mace.

    Panglima Angkatan Laut Rusia, Wakil Laksamana Viktor Chirkov, ngumumake adopsi nyata rudal balistik antarbenua berbasis laut R-30 Bulava.
    1. klimpopov
      klimpopov 1 Agustus 2012 12:18
      +1
      Lan dheweke bakal ngrampungake proses kasebut, kaya aku ngerti?
      Спасибо
      1. SSR
        SSR 1 Agustus 2012 13:28
        +2
        Saiki kudu digawa manawa ... pengkhianat ditemokake ing antarane wong .. melu ngembangake Mace.
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 1 Agustus 2012 13:47
          +4
          yen padha ketemu, padha angon, lan yen padha grazes wong, padha bisa push wong salah informasi. kene, banget, kabeh iku ambigu.
          1. Russ-
            Russ- 1 Agustus 2012 19:31
            0
            Kutipan: s-t Petrov
            yen padha ketemu, padha angon, lan yen padha grazes wong, padha bisa push wong salah informasi. kene, banget, kabeh iku ambigu

            100% ing titik
            Lan informasi kasebut dhewe - kayane ora ana artine. Mulane padha menehi sethitik - sanajan aku bakal matèni wong
        2. klimpopov
          klimpopov 1 Agustus 2012 13:48
          +1
          ora ketompo carane ora ana sabotase ing gada, iku crita rampung aneh lan ana akeh Bukak gagal.
          1. s-t Petrov
            s-t Petrov 1 Agustus 2012 14:01
            +4
            FSB kerja. Ora ana alesan kanggo mangu-mangu =]
  5. Kaa
    Kaa 1 Agustus 2012 12:17
    +8
    "pelayaran kab pungkasan generasi "Pangeran Vladimir".
    Kanggo tembung kasebut ... Ora pungkasan, nanging pungkasan!
    1. Tersky
      Tersky 1 Agustus 2012 12:35
      +5
      Quote: Kaa
      Kanggo tembung kasebut ... Ora pungkasan, nanging pungkasan!

      Colleague, artikel kasebut ditulis dening wong sing adoh saka konsep tentara lan tentara ..., ing pasukan sing wis ratted ing turnips kanggo iki negatif ..
  6. ketemu
    ketemu 1 Agustus 2012 12:23
    + 10
    Go Rusia!!!
  7. Putih
    Putih 1 Agustus 2012 12:25
    +9
    Sing apa kapal selam ing Uni, lan saiki padha ngerti carane nindakake ing Rusia.
    Operator rudal kapal selam mbokmenawa siji-sijine komponen saka triad sing dijamin bakal nyerang maneh yen ana kedadeyan
    1. Russ-
      Russ- 1 Agustus 2012 19:36
      +1
      Kutipan saka putih
      Operator rudal kapal selam mbokmenawa siji-sijine komponen saka triad sing dijamin bakal nyerang maneh yen ana kedadeyan

      Jawaban sing dijamin - ing kasus apa wae - bakal nyebabake kabeh komponen triad kanthi cara kasebut - sistem Perimeter - (tangan mati) - durung ana sing mbatalake. Kapal selam nuklir dirancang luwih kanggo ngrampungake.
  8. lefterlin53rus
    lefterlin53rus 1 Agustus 2012 12:27
    +6
    Kanthi bantuan saka angkatan laut, Rusia nglindhungi ora mung wilayah lan kamardikan, nanging uga kapentingan ekonomi ing donya. yen padha nyerah, losses bakal kaping pirang-pirang luwih saka biaya Boreys padha
    1. Russ-
      Russ- 1 Agustus 2012 19:36
      0
      Kutipan saka lewerlin53rus
      Amarga yen padha nyerah

      Iki pancen ora bisa ditampa.
      1. lefterlin53rus
        lefterlin53rus 1 Agustus 2012 23:21
        0
        Kutipan: Russ-
        Iki pancen ora bisa ditampa.

        Iki pancen ora bisa ditampa !!
  9. bajak laut1966
    bajak laut1966 1 Agustus 2012 12:34
    +6
    Kita butuh Kamran, kanca-kanca bakal ngerti aku nglirik
    1. vadimN
      vadimN 1 Agustus 2012 12:51
      +5
      lan Kuba ... uga Angola, Suriah, Mesir ... lan India bakal becik! ombenan
      1. ketemu
        ketemu 1 Agustus 2012 12:52
        +3
        Kutipan saka vadim
        lan Kuba ... uga Angola, Suriah, Mesir ... lan India bakal becik!

        Apa bisa luwih murah kanggo ngilangi AS ???))) keprungu
        1. vadimN
          vadimN 1 Agustus 2012 13:03
          +2
          Pzhalsta, nampilake studi kelayakan saka ambruk Amerika Serikat. Nomer bakal nuduhake ... ngguyu
        2. lelikas
          lelikas 1 Agustus 2012 13:33
          +1
          Utawa nyewa panggonan kanggo basis ana langsung, amarga padha ngomong yen kita saiki kanca, supaya padha bantuan panggonan ing cara grapyak.
  10. Drapper
    Drapper 1 Agustus 2012 12:39
    +1
    nalika operator rudal panggang kaya roti panas, nanging iki mesthi ora perlu, kualitas luwih.
  11. Yuras222
    Yuras222 1 Agustus 2012 12:45
    +3
    Ora kabeh diukur nganggo dhuwit, pembantaian rakyat lan runtuhe negara ora bisa dibalekake nganggo dhuwit. Dhuwit ora dadi tujuan, nanging mung minangka salah sawijining sarana kanggo nggayuh tujuan kasebut. Lan tujuan nyata yaiku negara sing kuwat kanthi bobot ing arena internasional, ekonomi maju, sugih, warga sing dilindhungi.
  12. leon-iv
    leon-iv 1 Agustus 2012 12:58
    +2
    Frigates lan korvet anyar sing digawe nggunakake teknologi Stealth dilebokake.
    Nanging kok pr 22350 kuwi pembangunan alon?
    IMHO, kapal-kapal iki kudune wis dioperasikake bebarengan karo mistral, lan dheweke jancok mu-mu
  13. Bronis
    Bronis 1 Agustus 2012 13:01
    +1
    Dideleng saka foto-foto kasebut, Borea meh mbentuk lambung sing kuwat. Dadi, iki dudu "upacara peletakan", nanging "upacara rampung", sing nyenengake. Penjelajah strategis kanthi yakin mlebu ing seri kasebut. Saiki kita uga bakal nindakake perkara sing padha karo kapal selam nuklir multi-tujuan lan kapal selam diesel-listrik.
    1. lelikas
      lelikas 1 Agustus 2012 13:37
      +1
      Nganti saiki iki mung siji bagean, nanging mung kanggo saiki.
      1. Altman
        Altman 1 Agustus 2012 15:45
        0
        Aku maca manawa korps kasebut dibentuk ing "Pangeran Vladimir" ..
        1. Russ-
          Russ- 1 Agustus 2012 19:38
          0
          Kutipan saka altman
          "Pangeran Vladimir"

          Aja ngomong sapa-sapa jeneng mburi - Shh. nglirik
      2. Altman
        Altman 2 Agustus 2012 12:06
        0
        sing milih aku ..http://www.armstass.su/?page=article&aid=109197&cid=25
  14. Nechai
    Nechai 1 Agustus 2012 13:01
    0
    Kutipan saka ketemu
    lan Kuba ... uga Angola, Suriah, Mesir ... lan India bakal becik!
    Apa bisa luwih murah kanggo ngilangi AS ???))

    Ing ngarsane saka ndhuwur dening Vadim bakal kontribusi kanggo ambruk saka USA, utawa kosok balene, kamakmuran, ngiyataken daya, apa sampeyan mikir?
    1. vadimN
      vadimN 1 Agustus 2012 13:14
      +1
      Pitakonan ora prasaja. Ing negara kanthi ekonomi sing biasane diatur, tuwuhing belanja militer nyumbang kanggo pertumbuhan ekonomi kabeh, utamane yen para prajurit nandur modal ing teknologi dhuwur, sing enggal-enggal mlebu ing lingkungan sing tentrem.
      Saka sudut pandang moral lan etika, tesis "perang ngunggahake ekonomi" katon absurd lan galak, nanging ing urip iki isih bener.

      Aku ngomong "durung" mung amarga ekonomi Western klasik ing [email protected] jero. Aku ora seneng dheweke ngrampungake masalah ekonomi kanthi cara militer. Ing sisih liya, ekonomi kita durung siyap kanggo nglawan kanca-kanca kasebut ing bidang militer kanthi efektif.
      Cara lan instrumen liyane kanggo reorganisasi lan kontrol Donya kudu dideleng. Ing mratelakake panemume, iki kaya manajemen unstructured miturut Efimov (google lan golek). Nanging mekanisme kasebut mbutuhake pangerten sing beda babagan kabeh lan kabeh wong lan nandur modal akeh dhuwit ing aset media, ideologi, propaganda ... lan netralake mekanisme manajemen sing ora terstruktur saiki, sing diluncurake ora kanggo kepentingan Rusia.
      1. Drapper
        Drapper 1 Agustus 2012 13:32
        0
        Ana sumber daya mineral ing Rusia, iku kabeh ekonomi, ing sisih kulon ekonomi "apa sing digawe lan didol" lan "ing ngendi dheweke tuku luwih murah" ngguyu lan luwih murah ing China, iku kabeh krisis
        1. s-t Petrov
          s-t Petrov 1 Agustus 2012 13:49
          +3
          ing China, sampeyan ora bisa tuku generator uap kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, lan barang-barang berteknologi tinggi liyane =]

          kabeh wong lali karo snot babagan ambruk, kanggo ngomong yen atom tentrem Rusia minangka trendsetter lan pisanan ing dhaptar kemajuan =]

          Lan supaya sampeyan bisa ngliwati akeh wilayah industri.
  15. 8 perusahaan
    8 perusahaan 1 Agustus 2012 13:19
    +6
    Gosip yen kabeh ing Rusia wis dijarah, didol lan dirusak, rada dibesar-besarkan. nglirik
  16. Elenv
    Elenv 1 Agustus 2012 13:38
    +5


    Putin nerangake marang para amers yen dheweke wis siyap perang.
    Pangeran Vladimir nglawan kapal induk J Bush,)))
    1. s-t Petrov
      s-t Petrov 1 Agustus 2012 13:48
      +4
      ana prediksi sing kita deftly bakal nulis metu n * zda kanggo sapa ing abad 21 keprungu
      1. Elenv
        Elenv 1 Agustus 2012 16:06
        0
        Kanggo iki, kita kabeh wong Rusia kudu kerja tanpa kesel, nanging ora mungkin sukses, STALIN ora ana ing kita)))
        1. Russ-
          Russ- 1 Agustus 2012 19:39
          +3
          Kutipan: Elenv
          STALIN ora ana ing kita

          Putin kudu cukup - mung wajib - yen ora ana!
      2. Russ-
        Russ- 1 Agustus 2012 19:39
        0
        Kutipan: s-t Petrov
        ana prediksi sing kita deftly bakal nulis metu n * zda kanggo sapa ing abad 21

        Dadi bakal !!! ombenan
    2. Russ-
      Russ- 1 Agustus 2012 19:38
      +1
      Kutipan: Elenv
      Pangeran Vladimir vs kapal induk J Bush

      Super!
  17. PiP
    PiP 1 Agustus 2012 13:56
    0
    Isih, saperangan saka BDKs anyar kanggo saben armada, lan banjur bakal bisa ngomong karo kapercayan sing Rusia bisa kanggo defend kapentingan ing ngendi wae ing donya ing perang sembarang (donya || lokal)
  18. olifus
    olifus 1 Agustus 2012 14:07
    -2
    Maneh, Vovchik diwenehi bagean "kiwa" saka prau kanggo nggawe "papan", amarga lambung Pangeran Vladimir sing awet wis suwe, lan ing foto bagean biasa. nglirik
    1. Altman
      Altman 1 Agustus 2012 15:47
      +1
      Cukup tengen .. maca babagan iki bubar, nanging ora ing situs iki
      1. olifus
        olifus 1 Agustus 2012 19:29
        +1
        Kutipan saka altman
        Cukup tengen .. maca babagan iki bubar, nanging ora ing situs iki

        lan aku weruh aku iki downvoted dening "utamané enlightened", nanging apa aku wrote ndhuwur iku bener bener lan informasi dijupuk ora saka langit-langit, nanging saka situs construction saka kapal selam iki. prau iki wis dibangun ing Sevmash, yen memori serves, wiwit 2009 lan pisanan iki mestine disebut "Saint Nicholas", nanging sakperangan alesan padha outplayed.
  19. Pak Man
    Pak Man 1 Agustus 2012 14:58
    +1
    ... dina iki kahanan ing armada mesthi katon luwih apik tinimbang ing cabang militer liyane ...
    Mesthi wae, mafia "Italia" ing Wilayah Moskow ora bisa nyogok angkatan laut ... eseman
  20. Ortrega
    Ortrega 1 Agustus 2012 19:13
    +1
    Siji entuk kesan yen kita wis suwe ngombé, nanging banjur ana wayahe nalika wong lanang tangi esuk, katon ing pangilon, banjur menyang dalan. belay lan ngandika: "Kabeh iku apik kanggo ngombe, iku wektu kanggo njupuk munggah pikiran, yen ora sawetara sipil anteng tanpa kula. sedulur
    We Rusia duwe fitur kuwi, nanging luwih telat saka ora tau apik