Review militèr

Presiden wis nyetel tanggal anyar kanggo voting babagan amandemen Konstitusi

267

Presiden Rusia ndhukung gagasan Ella Pamfilova kanggo milih tanggal kanggo milih kanggo amandemen Konstitusi. Kepala CEC nyaranake milih dina pisanan Juli minangka tanggal kasebut. Wigati dicathet yen tanggal 1 Juli iku dina Rebo. Sadurungé dikabaraké yèn voting bisa ditindakake "ing tengah minggu", lan dina pemungutan suara bakal diumumake minangka preian.


Dadi dikenal yen sadurunge disetujoni tanggal voting, Vladimir Putin nganakake konsultasi cilik karo Menteri Pendidikan.

Présidhèn takon apa bakal dadi tanggal 1 Juli rong acara bakal intersect: ekspresi karsane Rusia lan lulus Ujian Negara Bersatu dening bocah-bocah sekolah ing siji utawa subjek liyane? Diterangake marang kepala negara yen Ujian Negara Bersatu ora bakal dianakake tanggal 1 Juli - tanggal liyane wis direncanakake.

Presiden nyathet yen sadurunge ana proposal kanggo milih amandemen ing 24 Juni, dina Parade Kamenangan. Nanging kepala negara ujar manawa rong acara sing beda-beda ora kudu bingung.

Нужно напомнить, что первоначально в качестве даты голосования назначалось 22 апреля. Но известные события внесли свои коррективы.

Iku uga worth ngelingi statement sensasional saka kepala CEC, Ms. Pamfilova, sing bener nyatakake yen pendapat rakyat babagan amandemen ora bisa dijaluk maneh, amarga "panguwasa sing sah wis njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo mbenake Dasar. Hukum.” Miturut Pamfilova, presiden pengin krungu "panemu tambahan saka wong sing ora diwenehake dening Konstitusi saiki."

Foto sing digunakake:
Situs web Presiden Federasi Rusia
267 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pereira
    Pereira 1 Juni 2020 17:22
    + 17
    Yen akhir minggu, banjur voting bisa uga pas karo budhal massal menyang dachas.
    1. Sling cutter
      Sling cutter 1 Juni 2020 17:31
      + 29
      Jajak pendapat muluk-muluk kanggo dhuwit rakyat nalika pandemi .....
      bisa wis dijaluk liwat telpon, asil dikenal.
      1. SRC P-15
        SRC P-15 1 Juni 2020 17:35
        + 21
        Iku uga worth ngelingi statement sensasional saka kepala CEC, Ms. Pamfilova, sing bener nyatakake yen pendapat rakyat babagan amandemen ora bisa dijaluk maneh, amarga "panguwasa sing sah wis njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo mbenake Dasar. Hukum.”

        Wektu kanggo Panfilova mabur menyang angkasa supaya bisa kaya Tereshkova! ya
        1. Lannan Shi
          Lannan Shi 1 Juni 2020 17:45
          + 21
          Kutipan: SRTs P-15
          Wektu kanggo Panfilova mabur menyang angkasa supaya bisa dadi kaya Tereshkova

          ora. Inggih, ing umum, dheweke bener, yen sampeyan mikir babagan iki. lanang tartamtu frayed, mutusaké carane iku bakal luwih trep kanggo wong-wong mau. Cho ana sivolapyh takon banjur? Kabeh padha, iku bakal minangka mutusaké, lan ora minangka pedunung pengin. Lan wanita enom ... Mung ngethok bebener uterus. Ing sawetara cara, posisi dheweke malah pantes diajeni. Paling ora dheweke luwih jujur ​​tinimbang penjamin kita.
          1. Tatiana
            Tatiana 1 Juni 2020 19:07
            +4
            Presiden wis netepake tanggal anyar kanggo voting babagan amandemen Konstitusi wiwit 24 Juni nganti 1 Juli.
            То правильно.

            Banjur aku kaget sadurunge yen CEC Federasi Rusia mutusake kanggo nggabungake rong acara tanggal 24 Juni - Parade Kamenangan lan voting babagan amandemen Konstitusi Federasi Rusia ?!

            Народ же 24 июня - на радостях по случаю проведения Парада Победы - точно пьяненький и на веселе будет! ngguyu
            1. petualang
              petualang 2 Juni 2020 08:45
              0
              Kutipan: Tatyana
              Народ же 24 июня - на радостях по случаю проведения Парада Победы - точно пьяненький и на веселе будет!

              Luwih becik ora najisake preinan kaya ngono kanthi swara iki.. Kabeh kudu dipikir lan diwaspadai.!
          2. minder
            minder 1 Juni 2020 21:52
            -1
            Lan sampeyan, kanca. letnan kolonel, kindle, utawa mung komentar? Yen sampeyan
            bocah wadon
            , banjur pisanan condescendingly diapura. Nanging mung ing kasus, sijine minus.
            1. Hagen
              Hagen 2 Juni 2020 06:38
              0
              Quote: Pengendara motor
              Lan sampeyan, kanca. letnan kolonel, kindle

              Apa ora aneh kanggo sampeyan yen kabeh pitenah lan kritik saka acara saiki pas karo hakekat lan nada rengek "amarga genangan"? Kebetulan? ngguyu
        2. Misha Jujur
          Misha Jujur 1 Juni 2020 18:18
          0
          Kutipan: SRTs P-15
          Iku uga worth ngelingi statement sensasional saka kepala CEC, Ms. Pamfilova, sing bener nyatakake yen pendapat rakyat babagan amandemen ora bisa dijaluk maneh, amarga "panguwasa sing sah wis njupuk langkah-langkah sing cocog kanggo mbenake Dasar. Hukum.”

          Wektu kanggo Panfilova mabur menyang angkasa supaya bisa kaya Tereshkova! ya

          Apa mung karo grafis komputer. )
        3. Nyrobsky
          Nyrobsky 2 Juni 2020 00:18
          -2
          Kutipan: SRTs P-15
          Wektu kanggo Panfilova mabur menyang angkasa,

          Irrevocably, siji cara. ya
      2. opus
        opus 1 Juni 2020 17:50
        + 32
        Quote: Sling cutter
        Jajak pendapat muluk-muluk kanggo dhuwit rakyat nalika pandemi .....
        bisa wis dijaluk liwat telpon, asil dikenal.


        Quote: penulis
        Presiden wis nyetel tanggal anyar kanggo voting babagan amandemen Konstitusi


        Ana paribasan Rusia sing apik -
        Sing ngomong bab apa, lan lousy bab adus


        Teks lengkap amandemen Konstitusi: apa sing kita pilih?



        Duma Negara diadopsi ing maca kapindho amandemen kanggo Hukum Dasar negara kita. Kaping pisanan, paket amandemen Konstitusi diwiwiti tanggal 20 Januari dening Presiden Rusia Vladimir Putin. Banjur udakara 400 amandemen disiapake kanggo maca kaping pindho, kalebu deputi lan senator.
        PATANG atus.... apik

        Зы. мало получают депутаты и министры, катострафически мало. Если -бы получали Зп с надбавками по 5 000 000 рублей в месяц, то поправлок было бы 4000
        Aku uga ngusulake kanggo kalebu aturan dalan ing Konstitusi
        1. Sling cutter
          Sling cutter 1 Juni 2020 17:58
          + 19
          Kutipan saka opus
          Banjur udakara 400 amandemen disiapake kanggo maca kaping pindho, kalebu deputi lan senator.
          PATANG atus..

          Salam Kolega! ombenan Lan kok padha patang atus, sampeyan menehi 800 !!!
          Aku bakal nggawe amandemen supaya dadi anget ing mangsa panas lan salju tiba ing mangsa. apik
          1. opus
            opus 1 Juni 2020 18:11
            + 13
            Quote: Sling cutter
            Aku bakal nggawe amandemen supaya dadi anget ing mangsa panas lan salju tiba ing mangsa.

            "WHO bakal menehi предложит больше"?
            1. Misha Jujur
              Misha Jujur 1 Juni 2020 18:17
              + 11
              Mulane RI ambruk ... Kakehan kekurangan sing katon ing manis ...
          2. Misha Jujur
            Misha Jujur 1 Juni 2020 18:13
            -4
            Kanca Stalin jelas karo sampeyan ............................................ ..................))))
          3. Alex Kaadilan
            Alex Kaadilan 2 Juni 2020 10:41
            +3
            Sulaiman, Allah, Muhammad, aku bakal ditambahake marang Gusti Allah sing luar biasa, supaya wong liya ora gelo.
        2. Svarog
          Svarog 1 Juni 2020 18:15
          + 17
          Kutipan saka opus
          Зы. мало получают депутаты и министры, катострафически мало. Если -бы получали Зп с надбавками по 5 000 000 рублей в месяц, то поправлок было бы 4000

          Lha kok iso nginep neng feeder.. saliyane RFP ternyata yo ngono, nek ora luwih.. Meh kabeh Edros dadi jutawan..
          1. opus
            opus 1 Juni 2020 18:26
            + 23
            Kutipan saka Svarog
            .. Meh kabeh Edros dadi jutawan ..

            kanca renang.
            Yen ana miliarder ing Duma Kutha Moskow .... Apa sing bisa dakkandhakake babagan Duma Negara.

            Kanggo taun, income speaker Moscow City Duma Shaposhnikov tambah dening 79 kaping
            Ketua Duma Moscow ngumumake income meh 2 milyar rubles. Dheweke ngubungake kenaikan pendapatan sing signifikan amarga dodolan sekuritas.


            неповерил сперва...
            nanging ora

            INFORMASI TENTANG PENDAPATAN, PROPERTI lan TANGGUNG JAWAB SIFAT PROPERTI WONG NYEMU KANTOR NEGERI KOTA MOSCOW LAN ANGGOTA KELUARGANYA SAKA 1 JANUARI SAMPAI 31 DESEMBER 2019
            1. aviator6768
              aviator6768 3 Juni 2020 01:58
              +1
              Kanggo nindakake apa? Ya, sawetara sing siap (sacara moral lan militer), lan liyane? nyenengi?
              1. opus
                opus 3 Juni 2020 16:18
                +2
                Kutipan: aviator6768
                Делать -то что ?

                Mung ana siji cara legal:
                pemilu.
                Impeachment / recall saka wakil utawa sapa wae diramalake bener dileksanakake fisik.
                Ing "negara sing ayu", saiki, sanajan KONSTITUSI lan siji piket dilarang, nyatane.

                malah dadi wakil
                nggawa menyang tanggung jawab administratif peserta saka piket siji, digabungake dening kesatuan gol, organisasi umum, territorially gravitating menyang saben liyane, nanging dileksanakake sequentially, lan ora bebarengan, ing framework saka aturan saiki saka Federasi Rusia, utamané. , miturut Art. 20.2 saka Kode Pelanggaran Administratif Federasi Rusia, mokal, lan tumindak minangka wangun encroachment ing hak piket, dijamin dening Art. 31 saka Konstitusi Federasi Rusia.

                lan padha ngidoni putusan Mahkamah Konstitusi
          2. Silvestr
            Silvestr 1 Juni 2020 19:39
            +5
            Kutipan saka Svarog
            Lha kok iso nginep neng feeder.. saliyane RFP ternyata yo ngono, nek ora luwih.. Meh kabeh Edros dadi jutawan..

          3. WIKI
            WIKI 1 Juni 2020 20:38
            + 11
            Kutipan saka Svarog
            Dadi sampeyan ora bisa nindakake apa wae kanggo tetep ing feeder ..

            400 amandemen! Ora ketompo carane akeh dandan kita birokrat teka karo, anggere kabeh tetep padha.
            1. Overlock
              Overlock 1 Juni 2020 22:20
              +7
              Kutipan saka wiki
              Ora ketompo carane akeh dandan kita birokrat teka karo, anggere kabeh tetep padha.

              Pertarungan terakhir mereka...
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Magog
          Magog 1 Juni 2020 18:37
          +1
          Aku uga ngusulake kanggo kalebu aturan dalan ing Konstitusi
          Ora guyon: Konstitusi saiki ora nyebutake aturan lalu lintas, sanajan wis suwe ana rembugan "anggota duma" babagan kudu nggawe "Undang-undang Lalu Lintas Jalan", lan referensi sing cocog karo Konstitusi .. Nanging, ana sing mikir menehi tembung aturan lalu lintas menyang Polisi Lalu Lintas Departemen Administrasi Negara - wiwit iku "madhouse karo Aturan" ora mandheg.
          1. opus
            opus 1 Juni 2020 18:50
            +9
            Quote: Magog
            "Undang-undang Lalu Lintas Jalan", lan referensi sing cocog ing Konstitusi.

            sing. Aku ngerti sampeyan kanthi bener - sampeyan kalebu. SDA ing hukum dhasar ... malah ing wangun link?
            1. Ing Konstitusi AS tembung "demokrasi" ora kasebut.
            Kajaba iku, Konstitusi Amerika minangka rekaman cendhak - kasusun saka 4,4 ewu tembung.
            2. Konstitusi anyar Ekuador (kaping rong puluh ing sajarah negara) wiwit ditrapake tanggal 21 Oktober 2008. Konstitusi kasebut kalebu 444 artikel teks utama.
            belay
            квадор стал первой в мире страной, закрепивший права природы на уровне Конституции.
            3. Aku propose kanggo nambah ing ngisor iki kanggo Konstitusi Federasi Rusia:
            Bumi iku planet, bunder lan muter ngubengi srengenge.
            - Cuci tangan sawise mangan.
            - Amerika ora mabur menyang rembulan lan kabeh syuting rampung ing Hollywood.
            Elon Musk minangka charlatan
            - lsp
            4. Aku paling seneng konstitusi Jepang. senajan ana 103 artikel, nanging gunggunge ana 15 kaca, kabeh wis jelas lan bisa dingerteni.
            日本 國民 は, 正義正義 秩序 を と する 國際 平和 誠實 に 希求 を, のの たる 戰爭 と 武力 による 威嚇 は 武力 武力 武力 は 武力は, 國際國際 を する として を 放棄 を を を を を をHI.
            前項の目的を達するため、陸海空軍その他の戰力は、これを保持しない。
            wassat
            5. Konstitusi Ukraina lan Talmud kapindho bisa nembus sirah, mangu-mangu 9 Aku ragu yen ana sing maca)

            ==========
            Pengacara yaiku wong sing ngapusi Bebener
            1. Magog
              Magog 1 Juni 2020 19:02
              -2
              Sembarang warga Federasi Rusia, arep metu menyang dalan / dalan, kudu ngetutake aturan lalu lintas! Endi sing ditulis? Iki ngendi sampeyan kudu nuduhake Konstitusi! Utawa ora? Aturan lalu lintas duwe kekuwatan hukum federal - mula kudu kasebut "Undhang-undhang", dudu "Aturan". Lan cat kabeh ana, hak mudhun kanggo peraturan pangopènan dalan lan tanggung jawab layanan dalan kanggo nglanggar Hukum.
              1. Sling cutter
                Sling cutter 1 Juni 2020 19:08
                + 15
                Quote: Magog
                Sembarang warga Federasi Rusia, arep metu menyang dalan / dalan, kudu ngetutake aturan lalu lintas! Endi sing ditulis? Iki ngendi sampeyan kudu nuduhake Konstitusi! Utawa ora? Aturan lalu lintas duwe kekuwatan hukum federal - mula kudu kasebut "Undhang-undhang", dudu "Aturan".

                Inggih, ya, lan malah menehi resep "Ngrokok mbebayani kesehatan", konstitusi bakal tahan kabeh.
                1. opus
                  opus 1 Juni 2020 23:04
                  +7
                  Quote: Sling cutter
                  Ну да и ещё прописать "Курение вредит вашему здоровью

                  kita nulis kabeh. kertas bakal tahan kabeh
                  Pelukis gajah nglukis lanskap,
                  Nanging sadurunge dikirim menyang vernissage,
                  Dheweke ngajak kanca-kancane ndeleng kanvas.
                  Para connoisseurs wis teka. Gajah mbukak gambar kasebut.
                  "Inggih, nggih, - wiwit baya, -
                  Lanskap apik! Nanging aku ora weruh Neil ...
                  "Sing ora ana Nil, ora ana alangan gedhe! -
                  Segel ngandika. Nanging ing endi salju? Ing endi es?"
                  “Izinkan aku!” si mol kaget.
                  Ana sing luwih penting tinimbang es!
                  Artis lali kebon." -
                  "Oink-oink," gerutu babi, -
                  Gambar kasebut sukses, kanca-kanca!
                  Nanging saka sudut pandang kita babi,
                  Mesthi ana acorns ing."
                  Все пожеланья принял слон.
                  Dheweke njupuk cat maneh
                  Lan kagem rencang-rencang sedaya ingkang saged kula aturaken
                  seneng karo sikat gajah,
                  Nggambarake salju lan es,
                  Lan Kali Nil, lan wit oak, lan kebon,
                  Lan malah madu
                  (Yen ana beruang dumadakan
                  Ayo ndeleng gambar)
              2. opus
                opus 1 Juni 2020 19:15
                + 11
                Quote: Magog
                Endi sing ditulis?

                lan ngendi iku ngandika sing bakal njagong utawa mbayar denda kanggo apa apa, iku salah?
                Kode Pelanggaran Administratif minangka kode utawa undang-undang, nanging babagan KUHPerdata? Lan babagan EC EAEU, kepiye keputusan pemerintah?
                eh opo?
                njawab
                hukum lan tumindak hukum liyaneditampa ing Federasi Rusia, nora kudu mbantah Konstitusi Federasi Rusia.


                Quote: Magog
                SDA duwe kekuwatan hukum federal - iki carane kudu kasebut "Undhang-undhang", dudu "Aturan"

                SDA minangka "set aturan" sing diadopsi Keputusan Pemerintah RF tanggal 23.10.1993/1090/26.03.2020 N 6 (kaya sing diowahi ing XNUMX/XNUMX/XNUMX) "Ing Aturan Dalan" (bebarengan karo "Ketentuan dhasar kanggo Diakoni Kendaraan kanggo Operasi lan Kewajiban Pejabat kanggo Njamin Keamanan . .. Ing Kompetensi. acc. Bab XNUMX. Konstitusi Federasi Rusia
                lan "hukum" contone
                Undang-undang Federal No. 10.12.1995-FZ tanggal 196 Desember 30.07.2019 (kaya sing diowahi tanggal XNUMX Juli XNUMX) "On Road Safety"
                Quote: Magog
                Lan cat kabeh ana, hak mudhun kanggo peraturan pangopènan dalan lan tanggung jawab layanan dalan kanggo nglanggar Hukum.

                banjur bakal dadi Ensiklopedia Soviet Agung ing pirang-pirang volume.
                Lan isih ora bakal ana dalan
              3. fif21
                fif21 1 Juni 2020 19:40
                +4
                Quote: Magog
                Aturan lalu lintas duwe kekuwatan hukum federal - mula kudu kasebut "Undhang-undhang", dudu "Aturan".

                Kanggo nglanggar aturan - administratif, kanggo nglanggar hukum - istilah recourse
              4. mordvin 3
                mordvin 3 1 Juni 2020 21:41
                +5
                Quote: Magog
                Sembarang warga Federasi Rusia, arep metu menyang dalan / dalan, kudu ngetutake aturan lalu lintas! Endi sing ditulis? Iki ngendi sampeyan kudu nuduhake Konstitusi!

                Apa sampeyan guyon aku?
                1. Magog
                  Magog 2 Juni 2020 10:16
                  -1
                  Тут правильно подметили, что ПДД действуют на всей территории РФ согласно Постановлению Правительства России "от 23.10.1993 N 1090 (ред. от 26.03.2020)", что приводит к практике ежеквартального ( буквально ! ) редактирования ПДД. Уже сами ГАИ-шники ошалели от таких темпов изменений. Такие Постановления по разным поводам случаются чуть ли не по десятку в год - поди уследи за каждым ! Вот это и есть - ИЗДЕВАТЕЛЬСТВО ! Причём, ПДД год от года от этого лучше не становятся... Разумно, на мой взгляд, собрать компетентную редакционную группу независимых экспертов и, наконец, сделать сбалансированный "Закон о дорожном движении" - пусть даже в многотомном изложении, а для массового информирования издать некие выдержки - рекомендации/правила движения по дорогам. Ссылка на закон должна быть в тексте Конституции. Примеры такого подхода к ПДД можно для начала подсмотреть в соответствующих законах других стран.
                  1. Zefr
                    Zefr 2 Juni 2020 18:15
                    0
                    Satemene aku ngerti, "hukum dasar" minangka memorandum politik strategis sing mangsuli pitakon "kepriye carane kita bakal urip?". Apa hubungane aturan lalu lintas karo sistem politik sing ana ing Konstitusi?
                    1. Magog
                      Magog 2 Juni 2020 19:56
                      0
                      Konstitusi nemtokake arah utama aktivitas negara kanggo njamin hak warga. Kalebu hak "gerakan bebas" (Pasal 27). Prosedur kanggo gerakan iki diatur dening macem-macem Aturan Lalu Lintas: dening dalan, rel, banyu lan transportasi udhara. Ing kene, tembung dibutuhake sing nggabungake konsep "gerakan bebas warga" lan "kewajiban kanggo tundhuk karo prosedur kanggo gerakan sing ditetepake dening negara", yaiku, kalebu aturan lalu lintas. Ing Konstitusi, ing tugas-tugas Pemerintah, ora ana norma "nyunting Aturan Dalan" (Pasal 114), sing aktif ditindakake ing wektu saiki ... Pamrentah kudu netepi keputusan kasebut. saka negara paling dhuwur. panguwasa ing kerangka hukum sing ana, lan ora terus-terusan ngganti sing terakhir supaya cocog karo tugas sing saiki - iki babagan akeh Keputusan sing duwe kekuwatan hukum ...
                      1. Zefr
                        Zefr 2 Juni 2020 20:14
                        0
                        Yaiku, pamrentah ora bisa nemtokake tatanan gerakan lan terus-terusan ngowahi.
                        Ayo dilebokake ing konstitusi.
                        Теперь ничего менять нельзя.
                        Lan apa sampeyan njupuk sing bakal persis urutan paling apik? Lan kenapa persis pesenan sing luwih apik iki ora bisa ditulis sadurunge ing hukum? Yen sadurunge ora bisa, kenapa saiki bisa? Lan kanthi cara sing banjur ora ana sing bisa diganti?
                        Lan yen amandemen kasebut penting banget, kenapa (...) akeh iklan sing kosong ing endi wae kanggo amandemen kasebut? Ora perlu amandemen ing iklan. Dadi aku yakin dheweke pengin ngedol apa-apa marang aku. Lan aku ora butuh
                      2. Magog
                        Magog 2 Juni 2020 20:25
                        0
                        Introduce a wording menyang Konstitusi kang saben warga kapekso ing aktivitas kanggo dipandu dening hukum negara - aturan lalu lintas (Aturan), ngenalaken dening Decree tartamtu (minangka ternyata, ora konstitusional!) ora bisa dianggep minangka a "hukum" sanajan jenenge ..., ora kanggo sebutno minangka dokumen iki. Mula kudu ana “UU DD”. Saiki, muga-muga sampeyan ngerti ide kasebut? Lan "kekuwatan legislatif", yaiku, anggota Duma, kudu ngganti hukum. Lan ngganti liwat Duma ora gampang lan cepet kaya saiki!
                      3. Zefr
                        Zefr 2 Juni 2020 21:11
                        0
                        Pfft... Apa karo kita? Iku cukup kanggo nggawe tembung anyar, contone, "self-isolasi", lan maneh ora ana hukum. Lan konstitusi ora bakal mbantu
                      4. Magog
                        Magog 2 Juni 2020 21:21
                        0
                        "Periode kesiapan paling dhuwur", "ngasingake diri", "lencana elektronik", lsp. bakal dituduhake ing hukum ing mangsa ngarep, yen padha "ora lali." Ing sawetoro wektu, iki bisa uga, ing tingkat resolusi lan dekrit ... Miturut cara, babagan "isolasi diri" inisiatif sing cocog saka Dewan Federasi wis diumumake. Bener, bisa kelakon kanthi cara sing padha karo "Hukum DD": padha bungah lan cepet mapan ... Nanging apa, lan kabeh banjur liwat Way!
        5. wong janggut
          wong janggut 1 Juni 2020 20:38
          +5
          Kutipan saka opus
          Quote: Sling cutter
          Jajak pendapat muluk-muluk kanggo dhuwit rakyat nalika pandemi .....
          bisa wis dijaluk liwat telpon, asil dikenal.


          Quote: penulis
          Presiden wis nyetel tanggal anyar kanggo voting babagan amandemen Konstitusi


          Ana paribasan Rusia sing apik -
          Sing ngomong bab apa, lan lousy bab adus


          Teks lengkap amandemen Konstitusi: apa sing kita pilih?



          Duma Negara diadopsi ing maca kapindho amandemen kanggo Hukum Dasar negara kita. Kaping pisanan, paket amandemen Konstitusi diwiwiti tanggal 20 Januari dening Presiden Rusia Vladimir Putin. Banjur udakara 400 amandemen disiapake kanggo maca kaping pindho, kalebu deputi lan senator.
          PATANG atus.... apik

          Зы. мало получают депутаты и министры, катострафически мало. Если -бы получали Зп с надбавками по 5 000 000 рублей в месяц, то поправлок было бы 4000
          Aku uga ngusulake kanggo kalebu aturan dalan ing Konstitusi

          Vote, ojo voting, sampeyan tetep entuk .... zeroing.
          Makarya bebarengan kanggo keuntungan kula, iku nyawiji. (C) Prostokvashino, kucing Matroskin.
          Kanggo zeroing tanpa clinking kaca tingal ombenan
          1. aviator6768
            aviator6768 3 Juni 2020 02:02
            +1
            arep menyang ngendi? Sapa sing bakal mimpin? Apa sampeyan percaya karo owah-owahan pemilihan?
          2. angin puyuh
            angin puyuh 3 Juni 2020 06:55
            0
            Yen ora ana swara 90% kanggo ngganti Konstitusi, ora bakal ana zeroing, nanging saluran lengkap menyang sump sejarah manungsa, nanging iki bakal diputusake dening rakyat ing tanggal 1 Juli.
            Wektu kanggo ngelingake kabeh wong ...
        6. Vadim237
          Vadim237 1 Juni 2020 21:06
          -5
          Paling ora ana rong amandemen babagan larangan duwe kewarganegaraan asing lan akun ing luar negeri - masing-masing, lan real estate uga, para senator, wakil lan hakim wis didhukung kanggo milih.
          1. mordvin 3
            mordvin 3 1 Juni 2020 21:43
            + 16
            Kutipan: Vadim237
            lan real estate, banget, kanggo senator lan timbalan

            Senator lan wakil nolak amandemen iki.
            1. Vadim237
              Vadim237 2 Juni 2020 14:18
              +3
              Yen dheweke ora duwe akun lan kewarganegaraan manca, mula ora ana real estate ing negara apa wae, amarga real estate mbutuhake keperluan, pajak tanah lan liya-liyane, lan sampeyan ora bisa entuk properti tanpa kewarganegaraan, kajaba ing UAE.
            2. aviator6768
              aviator6768 3 Juni 2020 02:04
              +2
              Ya, ya, dheweke takon - dheweke nglawan! Padha nglawan! Lan sampeyan (kita) - milih sing sampeyan seneng ...
          2. opus
            opus 1 Juni 2020 21:46
            + 17
            Kutipan: Vadim237
            babagan larangan duwe kewarganegaraan lan akun asing ing luar negeri - mula, real estate uga disaranake milih para senator, wakil lan hakim

            mung hakim lan presiden.
            lan mung watesan ora larangan (ora nang endi wae, nanging ana watesan tembung)
            lan babagan real estate ora gugu
            KABEH BAKAL DIBERIKAN KEPADA SAUDARA



            Kabeh keributan iki mung kanggo:

            lan iki ora "diiklanake" ing 1,2 lan saluran negara liyane, ora kaya "kucing"

            diwaca kanthi tliti
          3. Overlock
            Overlock 1 Juni 2020 22:22
            +9
            Kutipan: Vadim237
            loro amandemen babagan larangan duwe kewarganegaraan asing lan akun ing luar negeri - masing-masing, lan real estate, uga, para senator, wakil lan hakim wis didhukung kanggo milih.

            milih, sing mung hukum kanggo nglarang iki wis dawa. Masalahe yaiku hukum iki ora bisa, amandemen sampeyan uga ora bakal bisa.
            1. Vadim237
              Vadim237 2 Juni 2020 14:13
              -2
              Yen padha resmi ditulis metu ing konstitusi lan digawe dening hukum, iku bakal bisa kanggo poke ing bathuk, nanging kasunyatan sing padha duwe real estate lan akun luar negeri luwih gampang kanggo nggoleki lan mbuktekaken saben taun.
          4. Kawiwitan
            Kawiwitan 2 Juni 2020 04:15
            +3
            Apa sampeyan ngapusi utawa ora ngerti?
            Tampilake amandemen nglarang duwe akun lan properti ing luar negeri
          5. Kawiwitan
            Kawiwitan 2 Juni 2020 04:18
            +4
            Kewarganegaraan manca wis dilarang dening Hukum Federal wiwit 2006.
            Kekurangan?
            Apa amandemen inflated, hukum wis ana.
            Utawa hukum ora cukup?
            Yen ya, amandemen ora bakal mbantu.
            Usul inflated ing pungkasan
        7. Komentar wis dibusak.
        8. angin puyuh
          angin puyuh 3 Juni 2020 06:44
          0
          Зы. мало получают депутаты и министры, катострафически мало. Если -бы получали Зп с надбавками по 5 000 000 рублей в месяц, то поправлок было бы 4000
          Aku uga ngusulake kanggo kalebu aturan dalan ing Konstitusi

          Lan sampeyan nuduhake paling ora SATU amandemen bab 1, 2 lan 9 saka Konstitusi Federasi Rusia.
          Даже если вам заплатить 400 000 000 руб. депутатской зарплаты вы всё равно ничего не нароете.
          LAN KENAPA?
      3. minder
        minder 1 Juni 2020 21:36
        0
        Aku bakal milih yen aku entuk kesempatan. Lan sampeyan [kabeh pangguna forum]? Utawa mung ing pawon?
        1. Varyag_0711
          Varyag_0711 2 Juni 2020 00:21
          +1
          Motorist (Dormidond Evlampievich)
          Aku bakal milih yen aku entuk kesempatan. Lan sampeyan [kabeh pangguna forum]? Utawa mung ing pawon?
          Nyatane, voting sampeyan ora bakal ngatasi APA-APA. Lan ora ana sing bakal krungu NO sampeyan. Kanthi teka ing stasiun polling, sampeyan mung bakal nambah jumlah pemilih lan, kanthi mangkono, legitimasi coven iki.
          Aku ora bakal lunga dhewe (sanajan aku mesthi menyang kabeh pemilihan) lan aku bakal dissuade kabeh wong saka melok SCAM iki.

          P.S. Putin pungkasanipun ambruk ing mripatku karo sirkus iki. Aku mung bisa ngomong aku bakal tetep ing galley nganti pungkasan, ing pangertèn nganti klelep babar pisan.
    2. Avior
      Avior 1 Juni 2020 17:50
      +9
      Mulane dina Rebo
      Senin utawa Jumuah mesthi padha.
      Lan dina Rebo, sedina bakal luwih sithik
    3. Sipil
      Sipil 1 Juni 2020 17:50
      + 16
      Aku manthuk ing monitor, iku dianggep ngendi kanggo mlebu? Apa dheweke bakal nggawa aku menyang Rosneft, amarga aku milih pisanan?
    4. Svarog
      Svarog 1 Juni 2020 18:11
      +9
      Quote: Pereira
      Yen akhir minggu, banjur voting bisa uga pas karo budhal massal menyang dachas.

      Semono uga maksude. Voting iku formal, Aku ora ana sing mangu-mangu sing zeroed bakal mrentah menyang kuburan.
    5. 210okv
      210okv 1 Juni 2020 18:44
      + 16
      Inggih, milih lan pindhah. Mungkasi manthuk ing teknologi lan ngapusi. Yen kita teka lan milih babagan iki, ora ana teknologi sing bakal mbantu. Iki ditrapake kanggo voting apa wae.
      1. Sipil
        Sipil 1 Juni 2020 20:19
        +1
        Kutipan: 210 okv
        Inggih, milih lan pindhah. Mungkasi manthuk ing teknologi lan ngapusi. Yen kita teka lan milih babagan iki, ora ana teknologi sing bakal mbantu. Iki ditrapake kanggo voting apa wae.

        Dear, pendapat sampeyan wis ora menarik maneh) kabeh wong wis ngerti yen 99%)
        1. 210okv
          210okv 2 Juni 2020 06:18
          +3
          Aku ngurmati pendapatku. Lan aku ngerti yen ora ana sing bisa nyolong suaraku, yen sampeyan mikir, aja milih milih. Sayange, ana puluhan yuta, mula wong-wong bajingan iki nunggang kita kaya sing dikarepake.
    6. krillon
      krillon 1 Juni 2020 23:01
      +1
      Dideleng saka jembare mlaku, asil pemungutan suara wis ditemtokake?
  2. Misha Jujur
    Misha Jujur 1 Juni 2020 17:24
    +7
    "Iku uga worth ngelingi statement sensational saka kepala CEC, Ms. Pamfilova, sing bener nyatakake yen pendapat saka wong ing amandemen ora bisa maneh takon, amarga" panguwasa sah wis njupuk langkah-langkah sing cocok kanggo mbenake Hukum Dasar." Miturut Pamfilova, presiden pengin krungu "panemu tambahan saka wong sing ora diwenehake dening Konstitusi saiki."

    Panemune para abdi iku ora ana sing narik kawigaten. )
    1. Voletsky
      Voletsky 1 Juni 2020 17:36
      -14
      Sampeyan kudu ngerti yen pendapat sampeyan dijaluk saka sopan santun; yen kaputusan wis digawe ing ndhuwur sing bakal ana owah-owahan ing konstitusi, banjur bakal. Ing cilik saka kegiatan banget warga, langkah-langkah bakal dijupuk, kaya ing kabeh donya beradab.
      1. Komentar wis dibusak.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Misha Jujur
            Misha Jujur 1 Juni 2020 17:47
            +4
            Aku minangka Stalinis - kanthi definisi aku ora bisa - bengok "Heil". Aku luwih seneng keselak. Lan amarga aku uga penggemar metode Beria, aku luwih seneng nyekek liyane)
            1. Voletsky
              Voletsky 1 Juni 2020 17:50
              0
              Quote: Misha Jujur
              Aku wong Stalinis

              Koba iku pinter, lan kejem lan karo jumlah serius saka cynicism :) Sampeyan pracaya marang gambar, lan ora netepi views lan gagasan ....
              1. Misha Jujur
                Misha Jujur 1 Juni 2020 17:55
                -2
                Aku ora percaya karo gambar. Aku mung pracaya ing pakurmatan lan kejujuran.
                Miturut cara
                Kutipan saka Voletsky
                kejam lan kanthi sinis sing serius :)

                mung babagan aku)
                1. Voletsky
                  Voletsky 1 Juni 2020 18:00
                  -1
                  huh huh :)

                  Mung wae, kapitalisme ing Kobe ora dilarang sacara struktural, lan bisnis pribadi ana :)
                  Quote: Misha Jujur
                  mung babagan aku)

                  sampeyan ora kejawab bagean babagan "pinter"? :))))
                  1. Misha Jujur
                    Misha Jujur 1 Juni 2020 18:10
                    -4
                    Kutipan saka Voletsky
                    вы специально часть про "умный" пропустили ?

                    Aku ninggalake kanggo wong bodho - supaya wong-wong mau ngrusak otak.)
                    1. Voletsky
                      Voletsky 1 Juni 2020 18:12
                      -7
                      Oke :)) Sarkasme iku apik, aku metu saka kene, banjur sing rahayu teka mlaku, paling ora bisa ngobrol karo sampeyan, lan humor wis ...
                      1. Misha Jujur
                        Misha Jujur 1 Juni 2020 18:19
                        -3
                        Kutipan saka Voletsky
                        Oke :)) Sarkasme iku apik, aku metu saka kene, banjur sing rahayu teka mlaku, paling ora bisa ngobrol karo sampeyan, lan humor wis ...

                        Mesakaké. ) Tulis - nelpon yen ana apa-apa ... )
              2. Krasnoyarsk
                Krasnoyarsk 1 Juni 2020 18:11
                +3
                Kutipan saka Voletsky
                Koba iku pinter, lan kejem, lan karo jumlah serius saka cynicism

                Hard utawa kejem?
                Deleng sejarah, apa sampeyan bakal ketemu karo pimpinan negara sing sukses ing kana? Kanthi para pemimpin sing alus kaya ngono, negara kasebut ilang utawa ilang saka peta politik jagad iki. Apa sampeyan pengin liyane?
                1. Misha Jujur
                  Misha Jujur 1 Juni 2020 18:31
                  0
                  Bener kowé. Apa sampeyan wedi nulis?
            2. tatra
              tatra 1 Juni 2020 18:07
              +9
              Wong-wong sing ing Putin "lan saiki iku luwih apik tinimbang ing USSR" master gedhe saka bengok-bengok Mlawan, nanging padha duwe masalah gedhe karo FOR - yen mung iku financial ono gunane kanggo wong-wong mau, utawa ono gunane ing propaganda anti-Soviet sing, lagi. marga saka MediaWiki kanggo nggawe mitos anti-Soviet "kepiye sadurunge komunis kabeh apik banget," padha ngalembana strictly siji rojo Russian mung amarga iku pungkasan.
        2. Ora Rusia liberoid
          Ora Rusia liberoid 1 Juni 2020 17:51
          -16
          lan ing mratelakake panemume kita kudu kabeh Zyuganov lan Platoshkin zigue?
          1. Misha Jujur
            Misha Jujur 1 Juni 2020 17:59
            +4
            Aku ora ngerti babagan Platoshkin, nanging guillotine mesthi nangis ing sisih kidul)
          2. paul3390
            paul3390 1 Juni 2020 18:05
            +6
            Lan apa bab iki? Ora siji utawa liyane mesthi komunis ...
            1. Misha Jujur
              Misha Jujur 1 Juni 2020 18:11
              -3
              Platoshkin minangka sosialis. Dheweke menarik kanggo aku. )
              1. Vadim237
                Vadim237 1 Juni 2020 21:18
                -2
                "Platoshkin minangka sosialis" - Luwih, populis lan balabol kanthi pengalaman 25 taun sing manggon ing luar negeri minangka konsul, lan pitakonan apa ana layanan khusus manca sing direkrut dheweke sajrone 25 taun urip ing kono tetep mbukak. Aktivitase sawise 2014 lan dheweke uga munggah gunung sing menehi dhuwit kanggo kampanye.
                1. Misha Jujur
                  Misha Jujur 2 Juni 2020 00:15
                  +1
                  Насчет него не знаю - но вот мне интересно, а вы откуда так хорошо знаете про Платошкина? У меня 3 варианта - либо вы его пламенный поклонник разочарованный в отказе. Либо вы очередной ВВП-бот топящий всех возможных конкурентов "главкома". Либо же вы фанат ВВП. Какой вариант наиболее правдивый?)
        3. gurzuf
          gurzuf 1 Juni 2020 19:13
          +1
          Apa sampeyan mikir yen wis milih maneh GDP, kapitalisme bakal ninggalake wates Federasi Rusia ??? ora
      2. Misha Jujur
        Misha Jujur 1 Juni 2020 17:43
        +3
        Kutipan saka Voletsky
        kaya ing jagad peradaban kabeh.

        Lan ing "dunia beradab"? Aku dhewe mikir yen donya wis edan lan langsung menyang neraka? Lan dheweke ora butuh bantuan.
        1. Voletsky
          Voletsky 1 Juni 2020 17:45
          -2
          Quote: Misha Jujur
          Lan ing "dunia beradab"? Aku dhewe mikir yen donya wis edan lan langsung menyang neraka? Lan dheweke ora butuh bantuan.

          Iki diarani "Fatalism" kancaku, lan rambute abu-abu katon saka iku, uga swasana depresi :) More humor, lan pikirane positif ...
          1. Misha Jujur
            Misha Jujur 1 Juni 2020 17:52
            -3
            Alah, nanging aku durung kancaku. Aduh... Tulung aku ora geser mudhun menyang 37?)
            1. Voletsky
              Voletsky 1 Juni 2020 17:54
              -2
              Quote: Misha Jujur
              Alah, nanging aku durung kancaku. Aduh... Tulung aku ora geser mudhun menyang 37?)

              Maksudku, ora bisa turu utawa apa? :)

              Aku dudu liberal lan dudu Stalinis :) Aku duwe pandangan dhewe, nanging dheweke ora peduli karo topik iki ... meritocrat biasa.
              1. Misha Jujur
                Misha Jujur 1 Juni 2020 18:02
                +3
                Kutipan saka Voletsky
                meritocrat biasa

                Iku mesthi kaya iki - sampeyan nggoleki dhukungan ... Lan dheweke ngandhani - meritocrat utawa luwih elek ...)
                1. Voletsky
                  Voletsky 1 Juni 2020 18:15
                  -5
                  Kencing wedhus, gawe pager luwih rata !!! :))))
                  1. Misha Jujur
                    Misha Jujur 1 Juni 2020 18:33
                    +3
                    Udan ing paling bantuan?
                    1. Voletsky
                      Voletsky 1 Juni 2020 18:36
                      -5
                      Ing endi dokumen sing dilampirake, endi saksi saksi, sapa sing sampeyan gawa, kanca Beria? :))))
              2. uwis
                uwis 1 Juni 2020 18:40
                +1
                Ваши взгляды как никогда близки к возможности реализации (с технической точки зрения). Если представить рейтинговую систему с хранением в блокчейне, защищенную от поддельных вставок и полностью доступную для просмотра всеми гражданами. В т.ч. кем, кому, когда, за что был поднят рейтинг. )))
      3. dzvero
        dzvero 1 Juni 2020 18:00
        -5
        Mung ana siji ukuran - ambang disetel (20-25%), lan yen turnout luwih murah, asil referendum ora dianggep.
      4. paul3390
        paul3390 1 Juni 2020 18:03
        + 16
        panemumu dijaluk saka sopan santun
        Aja mikir. Biasane, GDP nindakake kabeh perkara sing ora becik marang wong-wong tanpa ngganggu babagan sopan santun. Iku mung sing teka saka Vladimir Zero dadi blatantly ora sah sing kudu nyumerepi dhewe karo paling kaya gombal .. Kanggo ing perusahaan saka Kim, Mobutu, Mugabe, Duvalier lan presiden liyane kanggo urip, iku piye wae ora ing kabeh. trep kanggo komunikasi karo West coveted. Iki carane sampeyan muter demokrasi.
      5. Utama
        Utama 1 Juni 2020 18:18
        +5
        Kutipan saka Voletsky
        Ing cilik saka kegiatan banget warga, langkah-langkah bakal dijupuk, kaya ing kabeh donya beradab.

        Bakal padha ngalahake?
      6. krillon
        krillon 1 Juni 2020 23:05
        0
        Kaya ing Minneanapolis utawa Los Angeles?
    2. kredo
      kredo 1 Juni 2020 17:38
      -4
      Dheweke mung pengin ngirit belanja pamrentah, nanging dheweke ujar kanthi clumsily nganti akeh sing mikir babagan sing padha karo sampeyan. Aja ngadili dheweke kanthi kasar, mung ndeleng penampilane. Karya sing tanggung jawab wis nyedhot kabeh jus urip lan ora ana kekuwatan maneh kanggo menehi perhatian sing sensitif marang tembung sampeyan.
      1. Misha Jujur
        Misha Jujur 1 Juni 2020 18:07
        +1
        Omongi aku, apa sampeyan serius babagan omong kosong iki? Utawa sampeyan mung guyon?)
        PS. Utawa sampeyan mung lunga?)
        1. kredo
          kredo 1 Juni 2020 18:14
          -1
          Quote: Misha Jujur
          Omongi aku, apa sampeyan serius babagan omong kosong iki? Utawa sampeyan mung guyon?)
          PS. Utawa sampeyan mung lunga?)

          Ojo ngadili dewe, percayalah, ora kabeh wong bodho koyo kowe.
          1. Misha Jujur
            Misha Jujur 1 Juni 2020 18:35
            +1
            Dadi aku ngadili sampeyan ...
  3. GRIGORIY76
    GRIGORIY76 1 Juni 2020 17:30
    +1
    Carane voting bakal diatur? Aku kadhaptar ing wilayah Yaroslavl, lan tanggal 1 Juli aku bakal ana ing wilayah Arkhangelsk, apa aku bisa milih?
    1. Vadim dok
      Vadim dok 1 Juni 2020 17:35
      + 13
      "Voting" diijini TANPA menehi paspor! Aja kuwatir, kabeh wis kasedhiya!
      1. Bai
        Bai 1 Juni 2020 17:37
        +4
        aku bisa milih?

        Kanggo apa? Dheweke ujar kanthi jelas yen kabeh wis diputusake lan diresmikake.
        1. carnifexx
          carnifexx 1 Juni 2020 18:34
          +3
          Kanggo apa? Dheweke ujar kanthi jelas - kabeh wis diputusake lan diresmikake
          Supaya penjamin bisa ngerteni panemune rakyat, sanajan ana alesan dheweke yakin yen rakyat bakal nyengkuyung amandemen kasebut.
          1. Silvestr
            Silvestr 1 Juni 2020 19:44
            +2
            Kutipan saka Carnifex
            senajan sakperangan alesan dheweke yakin yen rakyat bakal ndhukung amandemen kasebut

            ora yakin babagan. Milih dheweke iku sifate pribadi - sadurunge lunga, dheweke kepengin ngyakinake awake dhewe babagan rasa tresna marang negarane. Dheweke kepengin ngrungokake apa sing nyenengake dheweke. Bisa utawa ora gumantung ing kabeh wong. Nyatane, voting ora kanggo konstitusionalitas, nanging kanggo Putin - "ya" utawa "ora"
          2. Vadim237
            Vadim237 1 Juni 2020 21:20
            0
            Dhukungan aja kuwatir.
            1. Overlock
              Overlock 1 Juni 2020 22:25
              +1
              Kutipan: Vadim237
              Dhukungan aja kuwatir.

              saben bangsa pantes dadi panguwasa. Dadi ngladeni dheweke kanthi becik
      2. Sling cutter
        Sling cutter 1 Juni 2020 17:42
        +8
        Kutipan: Vadim dok
        "Voting" diijini TANPA menehi paspor! Aja kuwatir, kabeh wis kasedhiya!

      3. manuk gagak
        manuk gagak 1 Juni 2020 17:46
        + 19
        Kutipan: Vadim dok
        "Vote" diijini TANPA nampilake paspor!

        Ya, kita ujar kediktatoran, otokrasi, Abad Pertengahan! Apa kebebasan! Ora suwe bakal bisa milih tanpa stasiun polling, surat suara lan pengamat! Aku manthuk ing TV ing program kissel - aku wis ngrampungake tugas sipil! .
    2. tenan
      tenan 1 Juni 2020 17:42
      +5
      ya sampeyan optimis nglirik
  4. kredo
    kredo 1 Juni 2020 17:31
    + 14
    Ing 56 detik saka pidato, mbaleni tembung "sah" lan turunan 4 utawa 5 kaping mung minangka dhuwur saka wicara. Nanging ana akeh tembung ing basa Rusia sing bisa saingan lan ngganti tautologi saka kepala CEC ing wicara. Contone, tembung utawa frase - sah, cukup, ditetepake dening Konstitusi, etc.
    Ella wis entuk, wektune dheweke ngaso.
    1. Sling cutter
      Sling cutter 1 Juni 2020 17:36
      + 12
      Quote: kredo
      Ella wis entuk, wektune dheweke ngaso.

      Dheweke ora duwe wektu kanggo ngaso, dheweke uga kepengin dadi "pahlawan buruh", sing ndadekake dheweke luwih elek tinimbang Wrotenberg utawa Kinder.
    2. Voletsky
      Voletsky 1 Juni 2020 17:38
      +8
      Quote: kredo
      Kanggo 56 detik wicara, baleni tembung "sah" lan turunane kaping 4 utawa 5.

      nanging penjamin seneng karo tembung iki, mula para punggawa njupuk; kayadene ing sawijine wektu kabeh padha mburu, lan padha melu banbinton
    3. Utama
      Utama 1 Juni 2020 18:22
      +3
      Quote: kredo
      Ing 56 detik saka pidato, mbaleni tembung "sah" lan turunan 4 utawa 5 kaping mung minangka dhuwur saka wicara. Nanging ana akeh tembung ing basa Rusia sing bisa saingan lan ngganti tautologi saka kepala CEC ing wicara. Contone, tembung utawa frasa

      Setara!!! manungsa waé!! Ambruk - wrung out!!!
    4. Silvestr
      Silvestr 1 Juni 2020 19:45
      +5
      Quote: kredo
      Ing 56 detik saka pidato, mbaleni tembung "sah" lan turunan 4 utawa 5 kaping mung minangka dhuwur saka wicara.

      Aku ora setuju ing "ilat-diikat". Iki minangka upaya kanggo mbuktekake marang wong-wong yen kekarepane sah.
  5. Jerman 4223
    Jerman 4223 1 Juni 2020 17:32
    + 11
    Inggih, sampeyan kudu pindhah lan mratelakake panemume. Aku ora peduli apa sing dipikirake Panfilova.
    1. Avior
      Avior 1 Juni 2020 17:52
      -10
      Sapa sing butuh?
      1. Jerman 4223
        Jerman 4223 1 Juni 2020 17:55
        +7
        Aku butuh, apa bakal cocog karo sampeyan?
      2. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 1 Juni 2020 19:19
        -13
        Aku bakal lunga lan milih ya. Artikel sosial lan hak kewan ora ngganggu aku. Sikap netral. Sawetara owah-owahan ing hubungan antarane cabang-cabang pamaréntahan sing aku seneng, sanajan katon ora cukup. Aku ndhukung larangan ing dual kewarganegaraan pejabat lan ban ing akun manca karo wong-wong mau. Kajaba iku, aku ndhukung nyebutake peran pembentuk negara saka wong Rusia lan peran khusus basa Rusia. Senajan aku mikir tembung kasebut rada setengah ati. Aku ndhukung pranata ing pangayoman saka integritas wilayah. Sing diarani zeroing yaiku sikap netral. Paling kamungkinan, Putin ora bakal nominasi ing 2024. Yen dheweke, aku ora weruh apa-apa salah. Ing kasus apa wae, amarga umure, dheweke bakal dipeksa kanthi serius nuduhake kekuwatan karo Pamrentah lan Duma Negara.
        1. mordvin 3
          mordvin 3 1 Juni 2020 22:33
          +2
          Kutipan: Sergeyj1972
          Aku ndhukung sebutno peran negara-mbentuk wong Rusia lan peran khusus saka basa Rusia

          Lan apa tegese? Buruh tamu bakal dipeksa njupuk ujian? Apa sing nggunakake pengering rambut bakal didenda? Apa pratandha McDonald's bakal ditulis ing Cyrillic?
        2. krillon
          krillon 1 Juni 2020 23:22
          -2
          Ing mburi kabeh husks, nyatane mung siji pitakonan penting, apa dheweke duwe kesempatan kanggo terus nata. Kanthi anane kita ing stasiun polling, kita kudu njamin legitimasi proposal iki. Kabeh liya kanggo wiwitan. Sampeyan bisa ndhukung nyebataken lan peran khusus minangka akeh sing kaya, nanging negara, minangka adoh aku ngerti, iku federal, iku disebut Federasi Rusia, lan apa panggonan sampeyan propose kanggo nyedhiakke kanggo republik. Kepiye sampeyan ngrancang kanggo meksa keputusan sampeyan? Daya kudu diganti. Titik. Aku setir dhewe, menehi kanggo wong liya.
          1. stiletto
            stiletto 3 Juni 2020 12:40
            0
            Kutipan: krillon
            Daya kudu diganti

            Marang Lukashenka.
            1. krillon
              krillon 3 Juni 2020 23:11
              0
              Ayo wong Belarus ngomong karo dheweke.
        3. Fikys
          Fikys 2 Juni 2020 02:35
          0
          Kutipan: Sergeyj1972
          Aku bakal lunga lan milih

          Аналогично. И примерно по тем же мотивам. Откровенно не понимаю многих местных, на словах ратующих за суверенит России, а на деле его саботирующих.
        4. Kawiwitan
          Kawiwitan 2 Juni 2020 04:31
          -1
          Ana mesthi bagean saka populasi kira-kira 25/30% sing ndhukung pamaréntah saiki, ora ketompo, nanging mung kanggo kasunyatan sing "daya", malah jellyfish. Semacam "gen" alam kecenderungan..
          1. stiletto
            stiletto 3 Juni 2020 12:43
            0
            kecenderungan "gen".

            Tampilake diploma babagan genetika lan artikel ilmiah babagan gen wong Rusia lan babagan gen kecenderungan kanthi luwih rinci, uga, aja lali ngomong babagan gen wong sampeyan.
      3. Silvestr
        Silvestr 1 Juni 2020 19:49
        +8
        Kutipan saka Avior
        Sapa sing butuh?

        Ora tau menang boikot ing endi wae. Kene sampeyan, ora setuju, ora lunga, nanging konsonan - lunga. Voting sampeyan digandhengake karo dheweke. Wis menang? Mangkono dheweke menang. Lawan ora teka, nanging swarane "milih".
        1. Avior
          Avior 1 Juni 2020 20:32
          +2
          Ya, saka ngendi sampeyan entuk gagasan yen aku boikot?
          Wong kasebut nulis supaya aku pengin ngerti apa asil sing dikarepake saka iki?
          Dandan ngenteni kanggo awake dhewe minangka asil, utawa dheweke, contone, nganggep perlu kanggo ndhukung panguwasa, utawa mung ngomong, sanajan anonim, sanajan iki ora ngganti apa-apa, utawa liya - aku pengin ngerti.
          Mbokmenawa aku ora ngrumusake pitakonan kasebut kanthi apik, nanging reaksi sing cetha nglawan kepinginan kanggo njlentrehake tembung kasebut.
          Lan apa sing sampeyan tulis, aku ngerti.
          hi
          1. Sling cutter
            Sling cutter 1 Juni 2020 20:51
            +5
            Kutipan saka Avior
            Ya, saka ngendi sampeyan entuk gagasan yen aku boikot?

            Kamrad hi , mung ana rong pilihan, pindhah utawa ora, mung iki ora bakal ngganti asil. Wangyu sing elochka bakal tarik 70 penampilan lan 70 "kanggo". Ing turnout punika legitimization saka "sirkus", nanging ing tangan liyane, cetha "marang" dadi "kanggo" bisa mimpin kanggo discontent.
            Mangkene jadwale. hi
        2. wong janggut
          wong janggut 1 Juni 2020 20:57
          +4
          Kutipan saka Silvestr
          Kutipan saka Avior
          Sapa sing butuh?

          Ora tau menang boikot ing endi wae. Kene sampeyan, ora setuju, ora lunga, nanging konsonan - lunga. Voting sampeyan digandhengake karo dheweke. Wis menang? Mangkono dheweke menang. Lawan ora teka, nanging swarane "milih".

          Komisi pemilihan nggawe protokol akhir pemungutan suara. Kula nyambut damel dados anggota panitia pemilu lan ningali asil pemalsuan guru ingkang kinurmatan. Sawise komisi precinct ditutup, protokol dipalsukan lan pemalsuan digawa menyang TEC. Iki minangka guru jujur ​​sing kita duwe. Kaping pisanan, dheweke ngapusi wong tuwa ing TPS, nylundupke direktur sekolah menyang wakil lokal, lan banjur nyogok saka wong tuwa kanggo nyekolahke anak-anake. Apa sing bisa diwulangake marang bocah-bocah? Kanggo ngapusi, ngapusi, tegese, nyolong, njupuk suap.
          Lan ing pungkasan? Lan ing pungkasan, 146% pamilih bakal milih kanggo nul zeroizer sing wis nol.
          Kenapa USSR ambruk kanthi gampang? Amarga kabeh wis bosen karo goroh panguwasa. Saiki apa? Siji goroh saka kabeh tingkat pemerintahan. Mung bebener. Ora ana dhuwit, nanging sampeyan terus. Kita ora njaluk sampeyan nglairake. Pasta tansah murah, lan liya-liyane.
          1. stiletto
            stiletto 3 Juni 2020 12:54
            0
            Posting foto, video babagan carane guru minangka pejabat utama korupsi ing negara, yen sampeyan nyekseni akeh kejahatan, mula minangka warga negara sing jujur ​​​​mesthine sampeyan kudu nulis statement menyang polisi, nanging amarga sampeyan troll, sampeyan nglumpukake kabeh sing ora becik. bab negara kita lan dikirim, lan sampeyan ora duwe bukti.
        3. minder
          minder 1 Juni 2020 22:28
          +3
          Kene sampeyan, ora setuju, ora lunga, nanging konsonan - lunga

          Sylvester, apa sampeyan pindhah menyang voting kontrol? Utawa mung kene sampeyan ngetokaké empedu?
          1. Kawiwitan
            Kawiwitan 2 Juni 2020 14:31
            0
            Ngaso saka Ukraina, ana liyane sing dibahas ing kene
        4. stiletto
          stiletto 3 Juni 2020 12:49
          0
          Tuan-tuan, kerja ing komisi pemilihan lan delengen dhewe kepiye carane milih, banjur sampeyan ora perlu nggawe crita babagan pemilihan lan ngumpulake sampah ing Internet. Ing Roma kuno, sing duwe hak milih diarani Warga. Dheweke berjuang kanggo hak milih 100 taun kepungkur, nanging ing jaman saiki ana wong sing kanthi sukarela nyerahake hak kasebut - iki minangka budak sing ora tanggung jawab lan ora duwe pendapat dhewe.
    2. carnifexx
      carnifexx 1 Juni 2020 18:33
      +3
      Oh ya, amarga penjamin kepengin ngerti panemune rakyat babagan amandemen kasebut, mula dheweke kudu menehi pendapat kasebut marang dheweke.
  6. Pengawal73
    Pengawal73 1 Juni 2020 17:32
    +8
    Quote: Misha Jujur
    "Iku uga worth ngelingi statement sensational saka kepala CEC, Ms. Pamfilova, sing bener nyatakake yen pendapat saka wong ing amandemen ora bisa maneh takon, amarga" panguwasa sah wis njupuk langkah-langkah sing cocok kanggo mbenake Hukum Dasar." Miturut Pamfilova, presiden pengin krungu "panemu tambahan saka wong sing ora diwenehake dening Konstitusi saiki."

    Panemune para abdi iku ora ana sing narik kawigaten. )

    Hey tante apik!!! Pravdorub saka elit daya. Ora ana sing ngomong kanthi banter, nanging dheweke ana ing kene kanggo sampeyan.
  7. kenig1
    kenig1 1 Juni 2020 17:36
    +7
    Ya, ing mantan Ketua Dewan ing Presiden Federasi Rusia kanggo ningkataké pembangunan institusi masyarakat sipil lan hak asasi manungsa, dheweke lay mudhun kaya.
    1. carnifexx
      carnifexx 1 Juni 2020 18:30
      +3
      Aku bakal luwih ayu lan luwih enom, aku malah bakal bungah, nanging umume sedih
      1. Gardamir
        Gardamir 1 Juni 2020 19:01
        + 12
        Aku malah bakal bungah
        njaluk bungah

  8. Ayo dadi break liwat
    Ayo dadi break liwat 1 Juni 2020 17:36
    -5
    Отлично apik Ayo padha milih!
  9. penembake gunung
    penembake gunung 1 Juni 2020 17:37
    -4
    Выходной, выходной...это же хорошо! ngguyu
  10. Prahlad
    Prahlad 1 Juni 2020 17:46
    -1
    Kabeh bakal ditindakake kanthi adoh (liwat Internet) lan kabeh dijahit
    1. Silvestr
      Silvestr 1 Juni 2020 19:51
      +9
      Kutipan saka Prahlad
      Kabeh bakal ditindakake kanthi jarak adoh (liwat Internet)

      miturut jajak pendapat paling anyar, sakperangan alesan wong ora pindhah menyang voting Internet Nyuwun
      Padha arep teka kanggo Piece saka kertas lan nyabrang soko metu Nyuwun
    2. krillon
      krillon 1 Juni 2020 23:42
      +5
      Sapa sing kasengsem bisa nemokake statements saka pangembang saka sistem "GAS-pemilihan", Yuri Lomov, bab brainchild kang. CEC minangka kantor Kantor Administratif Presiden, sing ana ing sangu. Dadi peran wis dawa disebarake.
  11. pesawat alex
    pesawat alex 1 Juni 2020 17:50
    + 12
    Kita kudu mandheg ngayunake braces lan nglelebke galley !!!!kita kabeh lunga lan milih dadi siji !! utawa sampeyan pengin kaya dill ?? ayo ngomong ora ana pandemi lan amandemen ya !!!!! kabeh kanggo voting langsung lan remot.
    1. kancane
      kancane 1 Juni 2020 18:02
      +4
      Kita kudu mandheg ngayunake braces lan nglelebke galley !!!!kita kabeh lunga lan milih dadi siji !! utawa sampeyan pengin kaya dill ?? ayo ngomong ora ana pandemi lan amandemen ya !!!!! kabeh kanggo voting langsung lan remot.


      Offset ngguyu
    2. Jamur
      Jamur 1 Juni 2020 18:17
      -4
      Apa iku kobong? Iki apik eseman
    3. kenig1
      kenig1 1 Juni 2020 18:19
      0
      Sarkasme memikat, plus!
  12. kanggo
    kanggo 1 Juni 2020 17:51
    +7
    "Kritik, saran"
    Aku propose sing panrimo saka gaji, tunjangan, subsidi, etc.. dianggep idin kanggo owah-owahan.
  13. yfast
    yfast 1 Juni 2020 17:56
    +6
    Sing penjamin ora sabar, kaya menyang WC. Bisa telung sasi lan ngenteni decency.
    1. depressant
      depressant 1 Juni 2020 21:54
      +3
      Kolega, Putin ora bisa ngenteni. Owah-owahan utama bakal teka. Aku ora mangu-mangu yen ing instruksi Putin, cepet-cepet, ing Eve Taun Anyar, Keputusan unprecedented saka Pemerintah Federasi Rusia No. Kalebu, simpenan lenga, gas, tanah, lan liya-liyane - kabeh sing dadi milik negara. Land reform lagi disiapake kanthi kapisah. Temenan, graters bisa antarane oligarki kanggo bêsik manis saka property negara. Privatisasi tanah kanthi basis voucher sing disebarake ing taun 3260-an ora bisa mlaku kanthi lancar. Lan iki ringkes banget babagan apa sing bakal teka. Yaiku, transisi lengkap lan final saka sosialisme menyang kapitalisme ing kahanan nalika bagean pinunjul saka populasi, kalebu malah enom, isih mikir ing kategori sosialis. Ora mungkin transisi kasebut kanthi divisi sisa-sisa properti sing sadurunge umum ora krasa lara kanggo negara kasebut. Akibaté, kita lagi mlebu ing periode kahanan kang ora tetep politik internal, kang mbebayani amarga gerah-wishers konco cordon, ngarahke ing agresi marang negara kita, lan krisis politik lan ekonomi global, kang temtu bakal protracted. Voting babagan amandemen minangka cara Putin kanggo ngerteni kekuwatan politik sing bisa diandelake. Ing tartamtu, ing wusana - ing wong. Ketoke, Putin kudu nahan tekanan serius saka ibukutha gedhe, sing bisa tuku swasana protes ing pucuk lan kanthi mangkono ngrusak negara. Paling ora modal mikir. Mula nyatane Putin kudu ngerteni apa populasi kasebut minangka dhukungan utawa wis nyingkir. Nanging penting kanggo kula apa Putin bakal nganggep kapentinganku ing kabeh crita iki.
      1. Sling cutter
        Sling cutter 1 Juni 2020 22:24
        +3
        Quote: depresi
        Putin kudu nahan tekanan serius saka ibukutha gedhe, sing bisa tuku swasana protes ing pucuk lan kanthi mangkono ngrusak negara. Paling ora modal mikir.

        Salam iki! hi Apa sampeyan wis nyoba ngetung dhuwit kanca, paling ora "putih"?
        Quote: depresi
        o iku penting kanggo kula apa Putin bakal njupuk menyang akun kapentingan ing kabèh crita iki.

        Mesthi ora!
      2. Overlock
        Overlock 1 Juni 2020 22:28
        +3
        Quote: depresi
        Putin kudu ngerteni manawa populasi minangka andalan utawa wis nyingkir.

        ana mamang ... sawise reformasi pensiun?
        Quote: depresi
        Nanging penting kanggo kula apa Putin bakal nganggep kapentinganku ing kabeh crita iki.

        wis dijupuk menyang akun, pajak mundhakaken, umur leren lan ing.. ing trifles
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 2 Juni 2020 07:29
          0
          Umur pensiun diunggahake miturut instruksi IMF, iki minangka prioritas hukum internasional tinimbang hukum Rusia.
          Ing amandemen, mung bakal dibatalake.
          1. Vladivostok 1969
            Vladivostok 1969 2 Juni 2020 09:44
            +2
            Kepiye IMF bisa mengaruhi umur pensiun? Mbok menawa, yen Rusia wis dikreditake, mula dheweke (IMF) bisa ngetrapake macem-macem kahanan.Nanging kaya sing dilaporake panguwasa, utang njaba Federasi Rusia terus saya suda nganti saiki. kasengsem ing mundhakaken umur leren.
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 2 Juni 2020 18:43
              -2
              Prasaja banget, ana artikel 15 ing konstitusi ing paragraf 4
              ngandika:
              4. Prinsip lan norma hukum internasional lan perjanjian internasional Federasi Rusia sing diakoni umum minangka bagéan integral saka sistem hukum. Yen kasepakatan internasional Federasi Rusia netepake aturan liyane tinimbang sing diwenehake dening hukum, banjur aturan perjanjian internasional bakal ditrapake.
              Ana putusan Mahkamah Agung sing nyatakake yen makna lan isi norma-norma sing diakoni sacara umum diungkapake dening lembaga internasional PBB. IMF minangka institusi internasional, mula keputusane minangka bagean saka sistem hukum kita.
      3. krillon
        krillon 1 Juni 2020 23:57
        -1
        Dreamer - sampeyan nelpon kula! Rombongan ndadekake raja! Ora wong, oh, populasi. Panemune dianggep pungkasan, yen kabeh. Aparat keamanan dikuwasani, gubernur, yaiku asisten Presiden ing lapangan, korps gubernur sing setya, liyane ora digawa, lan apa kepentingan kita?
      4. stiletto
        stiletto 3 Juni 2020 12:57
        0
        Sampeyan bisa ketemu wis misuwur
        Keputusan Pemerintah Federasi Rusia No. 3260-r babagan privatisasi kabeh properti federal sajrone rong taun sabanjure
        ?
        1. depressant
          depressant 3 Juni 2020 13:04
          0
          A kolega mung ngetik ing search engine Urutan lan ing, search engine bakal menehi kanggo sampeyan.
  14. Pvi1206
    Pvi1206 1 Juni 2020 17:57
    + 10
    Warga, inget!
    Suwene gelombang kapindho koronavirus bakal gumantung saka asil voting babagan amandemen Konstitusi!
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 1 Juni 2020 18:38
      +5
      Resep apik kanggo baranovirus.
  15. Ultra
    Ultra 1 Juni 2020 17:58
    -2
    Aku bakal agitate kanca lan kenalan kanggo pindhah milih, alamiah marang amandemen.
    1. tatra
      tatra 1 Juni 2020 18:17
      -5
      Lan aku ora bakal melu ing sandiwara iki.
      1. Silvestr
        Silvestr 1 Juni 2020 19:52
        +1
        Kutipan saka tatra
        Lan aku ora bakal melu ing sandiwara iki.

        muspra!
        1. tatra
          tatra 1 Juni 2020 20:29
          +1
          Kabeh amandemen wis diadopsi, lan panguwasa mung kudu nuduhake yen wong-wong padha teka kanggo ndhukung. Mulané aku ora bakal ana ing golonganmu iki, kanggo bungahing kekuwatan.
    2. carnifexx
      carnifexx 1 Juni 2020 18:26
      +1
      Aku setuju, good luck. Nanging nglirwakake perkara sing paling bodho iki, amarga ora ana ambang minimal, lan karyawan negara lan wong liya bakal didorong milih "bener"
    3. kain
      kain 1 Juni 2020 18:40
      -2
      Kutipan saka ultra
      Aku bakal agitate kanca lan kenalan kanggo pindhah milih, alamiah marang amandemen.

      lan kenapa amandemen ora cocog? Apa sampeyan malah maca?
    4. Jerman 4223
      Jerman 4223 1 Juni 2020 18:40
      -2
      Dadi sampeyan kanggo?! kewarganegaraan dual pejabat, lan prioritas hukum internasional liwat Russian.
    5. stiletto
      stiletto 3 Juni 2020 12:58
      0
      Kolega, banjur ora mung kanca lan kenalan, uga, uga
  16. Mortido
    Mortido 1 Juni 2020 18:09
    +7
    Yagene voting ostentatious iki tanpa pilihan, kang luwih utawa kurang seger vinaigrette warni amandemen, lan minangka sajian utama iki bosok zeroing saka kang reeks mbeling lan sing sandiwara sengsara iki dipentasake.
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 1 Juni 2020 18:44
      +1
      Mungkin supaya ora ana maneh iki.
      https://youtu.be/6Vv7KeEpyz8
  17. Svarog
    Svarog 1 Juni 2020 18:13
    +2
    Sampeyan uga kudu ngelingi statement sensasional saka kepala CEC, Ibu Pamfilova, sing bener nyatakake yen panemu rakyat babagan amandemen ora bisa dijaluk maneh.

    А когда мнение народа спрашивали? Особенно если оно не совпадает с властьимущими.. Пенсионную реформу обтяпали , а тут вообще проще простого..
    1. Terenin
      Terenin 1 Juni 2020 21:03
      0
      Kutipan saka Svarog
      Sampeyan uga kudu ngelingi statement sensasional saka kepala CEC, Ibu Pamfilova, sing bener nyatakake yen panemu rakyat babagan amandemen ora bisa dijaluk maneh.

      . Dheweke ngrampungake reformasi pensiun, nanging ing kene umume luwih gampang tinimbang sadurunge.

      Miturut pendapatku, reformasi pensiun mesthi salah.
      1. Jerman 4223
        Jerman 4223 2 Juni 2020 07:40
        +3
        Iki ora salah, iki instruksi langsung saka IMF. Iki minangka prioritas hukum internasional tinimbang hukum Rusia, kenapa sampeyan mikir nalika Putin wiwit ngomong babagan amandemen, dheweke pisanan wiwit ngomong babagan kedaulatan lan kita ora bisa ana tanpa.
        1. Terenin
          Terenin 2 Juni 2020 09:05
          +3
          Kutipan: German 4223
          Iki ora salah, iki instruksi langsung saka IMF. Iki minangka prioritas hukum internasional tinimbang hukum Rusia, kenapa sampeyan mikir nalika Putin wiwit ngomong babagan amandemen, dheweke pisanan wiwit ngomong babagan kedaulatan lan kita ora bisa ana tanpa.

          Mesthi wae. Ora mungkin kanggo ngrampungake pitakonan babagan urip batin ing pengaruhe wong liya.
          hi
  18. carnifexx
    carnifexx 1 Juni 2020 18:24
    -1
    Voting kanggo legitimasi amandemen, amarga Duma Negara kasusun saka Edra, lan Putin piyambak mangertos bilih Edro punika bajingan (dheweke tindak minangka nominasi piyambak), lan karo bantuan saka pidato kuwi, nambah HFS paling reset.
  19. parusnik
    parusnik 1 Juni 2020 18:24
    +6
    Hmm .... Kita kabeh ngenteni dina iki, ora sabar .... Nalika kita milih kanggo ngreset tenggat wektu ...
  20. kredo
    kredo 1 Juni 2020 18:35
    -1
    Quote: sing paling penting
    Quote: kredo
    Ing 56 detik saka pidato, mbaleni tembung "sah" lan turunan 4 utawa 5 kaping mung minangka dhuwur saka wicara. Nanging ana akeh tembung ing basa Rusia sing bisa saingan lan ngganti tautologi saka kepala CEC ing wicara. Contone, tembung utawa frasa

    Setara!!! manungsa waé!! Ambruk - wrung out!!!

    Mangkono uga ora ala, mung ing tembung pisanan tandha alus dilalekake.
  21. kain
    kain 1 Juni 2020 18:36
    -1
    Quote: Misha Jujur
    Apa mung karo grafis komputer. )

    lan babagan grafis?
  22. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 1 Juni 2020 18:38
    +2
    Kaya "milih" kanggo / nglawan soko / apa / sing wis diputusake!))
    Lan aku terus mikir babagan istilah anyar: "normalitas anyar"))
    Wis, Mikhalych! ©
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 2 Juni 2020 07:44
      +1
      Keputusane rakyat luwih dhuwur tinimbang keputusane panguwasa.
      Kene sampeyan ditawani kanggo nolak pejabat hak kanggo dual kewarganegaraan, yen sampeyan ora, banjur hak iki bakal legalized kanggo wong-wong mau.
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 2 Juni 2020 09:43
        +2
        Undhang-undhang larangan kasebut wis ana wiwit taun 2006.. Saka kasunyatan sing bakal mlebu maneh, apa sing bakal diganti?
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 2 Juni 2020 17:59
          +1
          Ya, nanging Hukum Federal iku siji, lan konstitusi liyane. Kajaba iku, Hukum Federal ngemot siji leladen babagan topik iki, "kajaba diwenehake dening perjanjian internasional."
          Ana celah lan bakal ditutup.
          1. penasehat level 2
            penasehat level 2 2 Juni 2020 21:55
            +2
            Lha nek menurutmu iku lumrahe yen Undang-Undang Federal ora bisa, nanging pas ditulis ing Konstitusi, kabeh bakal bisa.. banjur logika jawaban sampeyan ora bisa dingerteni, amarga aku ora weruh. alasan kanggo nggawe dhuwit saka duplikasi..
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 2 Juni 2020 22:31
              0
              Logika sampeyan uga ora jelas kanggo aku, utawa luwih, "kanggo ngremukake ibuku, aku bakal frostbite kuping," ana akeh informasi sing migunani ing amandemen kasebut lan ora ana sing nggegirisi.
              Apa sing salah karo prioritas hukum nasional tinimbang hukum internasional?
              Utawa suksesi saka USSR?
              Hukum sing ditulis ing konstitusi nduweni kekuwatan sing luwih dhuwur. Lan ing Hukum Federal ana celah ing topik perjanjian internasional, yaiku, yen kewarganegaraan dual diidini dening perjanjian internasional, mula uga diidini kanggo pejabat. Hukum iki, kaya drawbar, katon ora mungkin, nanging yen sampeyan pengin ..
              Mesthi, ora kabeh hukum dileksanakake, iki bener, nanging luwih apik nalika iku. Lawlessness luwih elek.
              1. penasehat level 2
                penasehat level 2 2 Juni 2020 22:41
                +2
                Sampeyan ndeleng, Hukum Federal wajib kanggo kabeh warga Federasi Rusia kanggo tundhuk.. WAJIB! Lan yen sampeyan nambahake norma ing Konstitusi, ora bisa dadi wajib maneh, amarga kudu dileksanakake kanthi jelas lan kaya ngono. kerja saiki.. Lan liyane sing sampeyan dhaptar uga wis ana sing beda-beda ing Hukum Federal kanggo dangu.. Duplikasi ana Hukum Federal terus utawa bab sing wis dingerteni, kayata tembung bab Gusti Allah. sing anyar tenan yaiku dewan negara lan nol..
                1. Malyuta
                  Malyuta 2 Juni 2020 22:54
                  +3
                  Quote: penasehat level 2
                  Sampeyan ndeleng

                  Comrade, nah, padha ora ngerti, mulane padha ngaco babagan cookie Polovtsy, 330 Spartans karo Scylla lan Charybdis, sampeyan uga bisa ngomong bab bunnies runaway putih-abu-abu, ing tembung liyane, bunker ngandika, kacarita skrepostan .
                2. Jerman 4223
                  Jerman 4223 2 Juni 2020 23:07
                  0
                  Dewan Negara iku dudu anyar, wiwit taun 2002 yen ora salah.
                  Iki minangka badan penasehat lan ora duwe kekuwatan.
                  Lan ora ana zeroing ing amandemen, iki minangka hukum sing kapisah lan wis diadopsi.
  23. kain
    kain 1 Juni 2020 18:39
    -1
    Kutipan saka parusnik
    Hmm .... Kita kabeh ngenteni dina iki, ora sabar .... Nalika kita milih kanggo ngreset tenggat wektu ...

    Aku ora milih nol, nanging kanggo amandemen liyane ...
    Nanging yen sampeyan ora maca, nanging mung krungu nang endi wae ... iki dudu posisi sipil ing kabeh
    1. parusnik
      parusnik 1 Juni 2020 18:54
      +7
      A total 206 amandemen kanggo Konstitusi ... Iki carane akeh Federal Hukum kudu diganti lan Federal Hukum anyar kudu diadopsi ing sambungan karo amandemen ... Iki carane akeh karya kanggo timbalan kita liwat dasawarsa sabanjuré lan setengah ... Pranyata yen ing 30 taun ana Konstitusi Federasi Rusia, padha ngerti carane iku ora sampurna? Kajaba iku, padha ngerti nalika kabeh syarat presiden wis kadaluwarsa? . .
      1. Jerman 4223
        Jerman 4223 1 Juni 2020 20:00
        +1
        Imperfect punika nedahaken entheng, dhasar ditulis dening USIAD, ing AS.
        1. Sergeyj1972
          Sergeyj1972 2 Juni 2020 13:39
          -1
          Teks kasebut dhewe ditulis kanthi apik. Alekseev lan Mishin padha wong pinter lan pengacara kelas dhuwur. Akeh sing dijupuk saka Konstitusi Prancis, nanging diterangake kanthi luwih akeh. Yen kita njupuk bagean sing dikhususake kanggo hubungan federal, mula pengaruh Konstitusi Amerika Serikat, Jerman lan malah India ora bisa ditolak. Nanging ing umum, skema delimitasi kakuwasan, uga wangun pamaréntahan, temen beda saka kabeh negara kadhaptar iki. Federalisme lan ora koperasi, Jerman-Austria, lan dudu model Amerika. Nanging ora meh padha karo federalisme super-sentralisasi model Indo-Pakistan-Venezuela.
          1. Jerman 4223
            Jerman 4223 2 Juni 2020 20:25
            0
            Aku ora ngerti carane pinter Alekseev lan Mishin. Nanging bab siji saka dhasar saka tatanan konstitusional, kabeh bab liyane ora bisa mbantah, iki ditulis dening USAID, lan iki dituduhake ing situs resmi. Aku maca.
    2. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 1 Juni 2020 19:24
      -1
      Aku duwe posisi sing padha.
    3. Silvestr
      Silvestr 1 Juni 2020 19:59
      +7
      Kutipan saka ungu
      Lan kanggo ndandani liyane ...

      apa istimewane wong-wong mau? Kabeh wis ana ing konstitusi lawas lan hukum federal. Iku tetep kanggo nepaki wong. Lan elit ora peduli lan bakal terus ngidoni. Dheweke milih tanah air ANA! Lan entuk kene!

      Dadi Navka tuku apartemen ing New York lan iku. A hukum federal 7 Mei 2013 Pak N 79-FZ nglarang iki lan Peskov kudu dipecat saka layanan sipil. Nanging hukum ora ditulis kanggo wong-wong mau lan padha ora perlu amandemen. Koreksi kanggo wong sing nyedhot
      1. yfast
        yfast 1 Juni 2020 22:45
        0
        Dadi apa kekuwatan kanggo milih maneh luwih apik tinimbang nyetel konstitusi? Lajêng malih Cheka, Dzerzhinsky, garpu, surplus taksiran, gantungan ing pondhok, kados ing taun 1917, lan salam malih.
  24. kain
    kain 1 Juni 2020 18:44
    -1
    Kutipan saka kenig1
    Ya, ing mantan Ketua Dewan ing Presiden Federasi Rusia kanggo ningkataké pembangunan institusi masyarakat sipil lan hak asasi manungsa, dheweke lay mudhun kaya.

    Nah, bakal ana fluff? Utawa wis dadi pakulinan sampeyan ngapusi wong sing ora ana dhasare?
  25. Bshkaus
    Bshkaus 1 Juni 2020 18:50
    +6
    Aku duwe pitakonan kanggo anggota forum, nanging sing bener bakal milih? Kanggo kula, voting dening e-mail, utawa meh tanpa menehi passports, lagi ngandika dina ing Vesti FM, ora mung overkill, iku wis seragam lawlessness.
    1. parusnik
      parusnik 1 Juni 2020 22:02
      +2
      Iki wis wujud kekacauan.
      ... Kene, kene .. titik iku kanggo pindhah ..
    2. minder
      minder 1 Juni 2020 22:53
      +3
      sing bener bakal milih?

      Aku bakal lunga, aku nulis ing ndhuwur. Aku mikir luwih apik milih ing TPS tinimbang ngobrol ing forum. Matur nuwun kanggo pitakonan sing bener.
      1. mordvin 3
        mordvin 3 1 Juni 2020 23:56
        +2
        Quote: Pengendara motor
        Aku bakal lunga, aku nulis ing ndhuwur. Aku mikir luwih apik milih ing TPS tinimbang ngobrol ing forum

        Aku ora bakal lunga amarga pendapat kita ora ana gunane. Kabeh wis diputusake, lan voting kanthi asil 70% mung dibutuhake supaya presiden bisa ngobahake kertas iki kanthi asil.
    3. stiletto
      stiletto 3 Juni 2020 13:00
      0
      Ngrungokake liyane
      Kutipan: Bshkaus
      Vesti FM
      padha ora bakal ngomong sing ana.
  26. kain
    kain 1 Juni 2020 18:56
    -8
    Kutipan saka parusnik
    A total 206 amandemen kanggo Konstitusi ... Iki carane akeh Federal Hukum kudu diganti lan Federal Hukum anyar kudu diadopsi ing sambungan karo amandemen ... Iki carane akeh karya kanggo timbalan kita liwat dasawarsa sabanjuré lan setengah ... Pranyata yen ing 30 taun ana Konstitusi Federasi Rusia, padha ngerti carane iku ora sampurna? Kajaba iku, padha ngerti nalika kabeh syarat presiden wis kadaluwarsa? . .

    sing. Apa sampeyan mikir bakal kaya ngono?
    Owah-owahan ing konstitusi dibutuhake, lan ora peduli babagan reset iki. Zeroing worth amandemen iki
    1. Silvestr
      Silvestr 1 Juni 2020 20:01
      +2
      Kutipan saka ungu
      ngidoni reset iki. Zeroing worth amandemen iki

      kurban Putin kanggo kalanggengan? Nganti Rusia pungkasan? Coba minat babagan tingkat kematian ing saindenging negara sajrone 2 taun kepungkur
      1. stiletto
        stiletto 3 Juni 2020 13:02
        0
        Tampilake statistik kematian, mangga! Aja bingung kita karo Ukraina!
    2. parusnik
      parusnik 1 Juni 2020 21:37
      +7
      sing. Apa sampeyan mikir bakal kaya ngono?
      ... Lan saka apa sampeyan nggawe kesimpulan kasebut? Aku wis nulis .. "Nanging ora luwih gampang kanggo ora melu omong kosong lan nganggo Konstitusi anyar, tanpa zeroing ..." Ing taun-taun pungkasan pamaréntahan, kanca-kancane ngembangake Konstitusi anyar, njupuk kabeh amandemen, lan ing wektu sing isih ana, bisa uga ana sing dipikirake .. Dheweke nampa, kabeh komposisi ninggalake presiden lan pemilihan anyar adhedhasar Konstitusi anyar. lan Duma ...
  27. kain
    kain 1 Juni 2020 19:06
    -1
    Quote: Misha Jujur
    Panemune para abdi iku ora ana sing narik kawigaten. )

    dadi luwih becik meneng wae ngguyu
    1. gurzuf
      gurzuf 1 Juni 2020 19:29
      +2
      apik lan iku bener!
  28. Tanggalan
    Tanggalan 1 Juni 2020 19:07
    -2
    Saiki sampeyan manggon ...
  29. Gennady Korsunov
    Gennady Korsunov 1 Juni 2020 19:09
    -1
    Nol iki bakal ilang !! Lan minangka adoh saka Rusia!! Sawise kabeh tumindak ala sing ditindakake kanggo rakyat, sing bakal milih dheweke ..
    1. stiletto
      stiletto 3 Juni 2020 13:03
      0
      Mula, puji Zelensky sampeyan lan pilih kanggo periode kaping 2! Banjur dheweke ora nindakake apa-apa kanggo pisanan!
  30. Komentar wis dibusak.
    1. tatra
      tatra 1 Juni 2020 19:46
      +6
      Kanggo sawetara alasan, Putin lan wong-wong sing ndhukung dheweke wis ora keganggu dening "Konstitusi sing ditulis dening Amerika" kanggo 20 taun, nanging saiki padha ora sabar. Lan apa gunane milih utawa nglawan apa sing wis diadopsi dening panguwasa? Kanggo panguwasa ing TV nyalib babagan "dukungan populer kanggo keputusan partai lan pamrentah"? Loro-lorone panguwasa dhewe lan kabeh wong normal ing Rusia ngerti manawa saliyane saka pamrentahan Putin ing salawas-lawase, ora ana sing bakal owah amarga amandemen kasebut.
      1. tagil
        tagil 1 Juni 2020 19:54
        +2
        Lan apa gunane milih utawa nglawan apa sing wis diadopsi dening panguwasa?
        Lha apa masalahe, banjur njerit kaya geni. Para panguwasa nguwasani sampeyan, supaya sampeyan ora kurang.
        Loro-lorone panguwasa dhewe lan kabeh wong normal ing Rusia ngerti manawa saliyane saka pamrentahan Putin ing salawas-lawase, ora ana sing bakal owah amarga amandemen kasebut.
        Aku bakal ngelingake sampeyan statement iki nalika tembung sampeyan ora kelakon. Nanging sakperangan alesan aku yakin sampeyan uga bakal nemokake sabdhoning kanggo budhal Putin ing cahya sing sarujuk kanggo sampeyan. Ya, lan sapa sing menehi hak kanggo ngomong atas jenenge kabeh wong normal lan atas jenenge kabeh bangsa???
        1. tatra
          tatra 1 Juni 2020 20:26
          +5
          Sampeyan ora mbantah tembungku kanthi cara apa wae, mung nesu. Mungsuh saka komunis karo "amandemen" iki zombifying wong Rusia ing cara sing padha zombified wong Ukrainia karo Agreement Association karo EU.
          1. tagil
            tagil 1 Juni 2020 21:00
            0
            "Komunis jujur ​​lan anggota Komsomol" rampung ing 1991, nalika padha kesusu kanggo tuku lan mung cocok Enterprises wong, tanah, sumber daya mineral lan kabeh kasugihan liyane saka Uni Soviet kanggo apa-apa. Dadi aja ngomong kanggo wong-wong sing dhewe, kanthi tangane dhewe lan kanggo kepentingane dhewe, ngrusak negarane. Padha ngrusak wong iki supaya padha hunchback ing tetanduran lan pabrik dijupuk saka wong-wong mau, entuk kanggo mantan komunis yachts lan kedaton padha sing nyalahke panguwasa, lan anak-anake mung sinau lan manggon ing luar negeri.
            Mungsuh saka komunis karo "amandemen" iki zombifying wong Rusia ing cara sing padha zombified wong Ukrainia karo Agreement Association karo EU.
            Kabeh liyane tanpa komentar omong kosong.
            1. tatra
              tatra 1 Juni 2020 21:06
              +4
              Lan saiki bali saka Anti-Soviet Looking Glass menyang kasunyatan. Ing tlatah USSR, kanggo kabeh 100 taun sawise Revolusi Oktober, wong dipérang dadi Soviet, lan menyang sampeyan, anti-Soviet. Ing wulan Oktober 1917, wong-wong Soviet ngrebut negara kasebut, lan tansah bangga, ing Perestroika anti-Soviet sampeyan, wong-wong anti-Soviet sampeyan ngrebut negara kasebut, lan kanthi pengecut nyalahake wong-wong Soviet babagan iki. Lan iki wis cetha sapa sing ngrebut negara kanthi tujuan sing apik, lan njupuk tanggung jawab kanggo negara lan wong, lan sing ngrebut negara kanggo tujuan pidana, lan ora gelem tanggung jawab kanggo negara lan wong.
              Lan aku ora duwe khayalan. Lan miturut pola sing padha, mungsuh saka komunis zombified wong ing Maidan -2004 lan sadurunge pungkasan "Pemilu Putin" - sing sawise kabeh iki, kabeh bakal dadi luwih apik kanggo wong.
              1. tagil
                tagil 1 Juni 2020 21:10
                +2
                Oke, aku ora bakal mbantah maneh, nanging aku duwe pitakon kanggo sampeyan. Sebutna wong-wong komunis sing nganggep awake dhewe ana ing negara kita.
                1. tatra
                  tatra 1 Juni 2020 21:14
                  +2
                  Lha, kok wong-wong anti-Soviet sampeyan, sing mbayangno kanthi serius yen dheweke luwih apik tinimbang wong-wong Soviet, dadi seneng ngrembug babagan wong-wong Soviet, kabeh sing ditindakake, lan ora seneng ngrembug awake dhewe, kabeh sing sampeyan dhewe nindakake ing jaman Soviet lan pasca-Soviet? Apa masalah sampeyan karo psyche, mentalitas, amarga sampeyan duwe passion manic kanggo kritik? Yaiku, amarga kasunyatan manawa kanggo ngritik aku lan Komunis, sampeyan takon pitakonan iki. Kabeh sing paling apik, aja kuwatir.
                  1. tagil
                    tagil 1 Juni 2020 21:29
                    +5
                    Ha, lha kok wong-wong anti-Soviet sampeyan, sing serius mbayangake yen dheweke luwih apik tinimbang wong-wong Soviet, seneng banget ngrembug babagan wong-wong Soviet.
                    Yen sampeyan ora ngerti, banjur wong anti-Soviet ninggalake rangking wong Soviet (ora ana wong liya ing negara kita). Lan kasunyatan sing dadi anti-Soviet digawe kabeh efforts dening komunis.
                    Dadi ora seneng ngrembug awake dhewe, kabeh sing sampeyan lakoni ing jaman Soviet lan pasca-Soviet?
                    Lan aku ora duwe apa-apa kanggo ngrembug dhewe. Ing jaman Soviet, aku njabat ing tapel wates, lan nalika runtuh USSR, aku uga njabat ing tapel wates lan mbela apa sing isih ana ing negaraku, mbela kanthi harfiah, kanthi getih, aku lan wong liya. Lajêng mbelani nagari kula, botên rêmên, botên sumêrêp gulune, nanging, rêrêgêd untu kula, kula lênggah ing pagunungan, supados sliramu lan ingkang kados makatên wau, sagêd rêmên. Sampeyan, kaya wong liya, mung nggayuh tujuan-POWER. Mung lan kabeh. Lan aku ora weruh komunis nyata ing negara kita, nanging aku weruh grabbers padha sing bakal nyolong saka wong ora kurang. Mung maneh maling iki bakal ditutupi karo slogan.
            2. mordvin 3
              mordvin 3 2 Juni 2020 00:04
              -1
              Quote: tagil
              "Komunis sing jujur ​​lan anggota Komsomol" rampung ing taun 1991,

              Aja singsot.
              1. tagil
                tagil 2 Juni 2020 11:24
                0
                Dadi singsot menyang sungu pionir lan etung pira sing bakal teka ing telpon, banjur sampeyan bakal ngomong.
                1. mordvin 3
                  mordvin 3 2 Juni 2020 18:14
                  0
                  Quote: tagil
                  Dadi singsot menyang sungu pionir lan etung pira sing bakal teka ing telpon, banjur sampeyan bakal ngomong.

                  Aku weruh komunis jujur ​​sing, sawise 1991, nolak apartemen free.
                  1. tagil
                    tagil 2 Juni 2020 18:33
                    +1
                    Lan aku ngerti pengusaha jujur ​​sing ora nyolong dhuwit saka negara lan sapisan sasi padha bantuan panti asuhan kanggo setengah saka jumlah padha entuk ing sasi. Lan apa ana akeh komunis lan pengusaha ing negara kasebut?
      2. Sling cutter
        Sling cutter 1 Juni 2020 21:28
        +4
        Kutipan saka tatra
        Lan apa gunane milih utawa nglawan apa sing wis diadopsi dening panguwasa? Kanggo panguwasa ing TV nyalib babagan "dukungan populer kanggo keputusan partai lan pamrentah"?

        Kolega tresna , kabeh sing mbok omong bener. Secara pribadi, aku duwe pitakon, kenapa dheweke kesusu? Menapa malih, alam dhewe nesu marang nyoba pisanan, lan kaloro ana Circus ing umum, ora passports needed, voting ing tarub utawa layanan umum, liyane, sampeyan bisa pre-vote minangka awal minangka 25th tanpa nerangake alasan.
        Sawise "petungan" Elochka bisa uga ana 350 yuta kita belay
        1. Romey
          Romey 1 Juni 2020 21:42
          +4
          Kanca-kanca, kanthi voting, asile ketok. Lunga utawa ora mrana. Pamflet anyar kanthi tulisan iki wis didol. Nanging, ketoke, siji setengah nganti rong taun sabanjure bakal menarik banget. Paling kamungkinan, kita bakal weruh variasi ing tema kothak snuff utawa selendang. Inggih, ing mburi paling awon stasiun Dno. Aku luwih prihatin babagan pitakonan, apa bisa ngrebut kekuwatan saka klompok kekuwatan Grefo-Kudrin?
          1. Sling cutter
            Sling cutter 1 Juni 2020 21:59
            0
            Kutipan: Romey
            Kanca-kanca, kanthi voting, asile ketok.

            Hello Kamrad! ombenan Aku pancen setuju, voting iku goblok, mung ana liyane Multi-cara Point konco iku. Nanging konsekwensi tetep ing omah lan mungkasi industri bakal dadi gedhe nalika musim gugur, mula kabeh bakal katon - tarif, pembayaran sing ditundha, persiapan kanggo musim sekolah, lan liya-liyane. lan liya-liyane.
            Lan ing beyo kita bakal nyegat, pedunung ing massa pengin retribusi lan siap kanggo "nyuwek kain", lan kita, ing siji, kudu nyawiji karo kabeh pasukan waras, mung koalisi paling jembar, ora ana cara liya.
            PySy. Secara pribadi, aku ora bakal melu voting, nanging aku njaluk sampeyan ngrekam yen aku "MELAWAN".
            1. Overlock
              Overlock 1 Juni 2020 22:31
              +8
              Quote: Sling cutter
              Secara pribadi, aku ora bakal melu voting, nanging aku njaluk sampeyan ngrekam yen aku "MELAWAN".

              ngendi kanggo ndandani? Ing apa?
              1. Sling cutter
                Sling cutter 1 Juni 2020 22:37
                0
                Kutipan: Overlock
                ngendi kanggo ndandani? Ing apa?

                Kamrad hi Secara pribadi, aku seneng proposal Udaltsov.
                Apa saran sampeyan, aku seneng ngrungokake.
            2. stiletto
              stiletto 3 Juni 2020 13:05
              -1
              Mesthi sampeyan ora bakal lunga, sampeyan warga Ukraina!
  31. yuta
    yuta 1 Juni 2020 19:17
    +3
    Aku ora bakal pindhah ing asas. Aku ora bakal njamin turnout sing, nanging padha bakal nulis nomer sembarang.
    Wektu kanggo Putin pensiun, lan suwe
    1. stiletto
      stiletto 3 Juni 2020 13:06
      -1
      Aja lunga - ngombe bir, lan kita bakal lunga lan ora bakal takon sampeyan!
  32. Sergeyj1972
    Sergeyj1972 1 Juni 2020 19:27
    -10
    Kanggo kula, sawetara amandemen luwih penting tinimbang nul, ora ketompo carane sampeyan nambani. Dadi aku bakal milih ya.
    1. penembake gunung
      penembake gunung 1 Juni 2020 19:52
      -5
      Kutipan: Sergeyj1972
      Kanggo kula, sawetara amandemen luwih penting tinimbang nul, ora ketompo carane sampeyan nambani. Dadi aku bakal milih ya.

      Posisi sing paling bener! apik
      1. Jerman 4223
        Jerman 4223 2 Juni 2020 20:48
        +2
        Carane akeh minusers pegatan kene, Aku uga kanggo amandemen.
        Awit kita ngomong babagan kedaulatan negara kita!
  33. Cossack 471
    Cossack 471 1 Juni 2020 19:48
    +3
    Hati nurani ora sah, ora ana wong sing saiki ana ing Duma maneh, yen ora, kita bakal diwenehi pensiun supaya ora ana sing bisa nampa.
  34. jaket tank
    jaket tank 1 Juni 2020 19:51
    -1
    Брак-это союз мужчины и женщины!
    1. Romey
      Romey 1 Juni 2020 20:06
      +6
      Eeeee?! Utawa sing mburi-wheel-drive gedhe-gedhe nyelinep munggah dadi agresif sing Code Family ora cukup?
      1. jaket tank
        jaket tank 1 Juni 2020 20:09
        -7
        Apa sampeyan ora seneng amandemen konservatif babagan suksesi USSR, sejarah lan memori Perang Dunia II, Gusti Allah, kulawarga lan bocah-bocah? Dadi sampeyan liberal ...
        1. Romey
          Romey 1 Juni 2020 20:29
          +1
          Uh-huh... Lan uga agen Departemen Luar Negeri lan Dinas Keamanan. Lan minangka agen, isih nguber galley sing apik banget. Lan Konstitusi ora supaya mburi-wheel drive karo kelet kanggo drive adoh saka sampeyan?
          1. jaket tank
            jaket tank 1 Juni 2020 20:42
            -4
            Ing geyrop, dheweke uga meneng, kaya gubugku ing pinggir, lan saiki bocah enom njupuk bocah-bocah lan menehi drive roda mburi ... Lan pelajaran LGBT saka taman kanak-kanak saka 4-6 taun. wassat
            Dadi sh...
            Sampeyan liberal lan Russophobe.
            1. Romey
              Romey 1 Juni 2020 21:28
              +5
              Mesthi Russophobe. Sawise kabeh, kabeh wong ngerti yen saben wong sing nglawan Putin lan Putinists liberal iku Russophobes lan liberal. Pengeran! Carane pathetic lan ridiculous sampeyan. Aku wanted kanggo kekacoan watara lan troll sethitik, supaya nggawa menyang panas putih (lan aku bisa nindakake iku), nanging aku ora bakal. Lan dadi lucu ... Aku malah bakal uncalan tandha plus.
              1. jaket tank
                jaket tank 1 Juni 2020 21:55
                -4
                Lima jinis utama idiocy sosial:
                pengangkatan Yahudi
                kasetyan
                Liberalisme
                karesikan
                Nihilisme
                Sampeyan wis ngumpulake liberalisme lan ksatria ...
                Loro saka limang wassat
          2. parusnik
            parusnik 1 Juni 2020 21:41
            +2
            Uh-huh... Lan uga agen Departemen Luar Negeri lan Dinas Keamanan.
            ... Mangkono ing kuping lan ndeleng watara: "Apa sampeyan ngedol lemari klambi Slavic?" ... ngguyu
            1. Romey
              Romey 1 Juni 2020 21:50
              +2
              Lemari klambi didol. Aku bisa kurban amben nikel-dilapisi. Kanthi nightstand.
              1. parusnik
                parusnik 1 Juni 2020 22:06
                +2
                Bener.karo meja makan. nglirik
      2. parusnik
        parusnik 1 Juni 2020 21:53
        0
        Ya, ana 99% saka amandemen, iki owah-owahan kanggo Federal Hukum, lan padha ora bakal rampung mbantah Konstitusi ... Utawa Adoption saka hukum ing lilo tanpo pekso, iku bakal pancen ora unconstitutional .. Nanging bab Gusti Allah, lucune kudune piro nek negarane multi-confessional ..Apa ana departemen agama opo majelis agama macem-macem agama?
    2. stiletto
      stiletto 3 Juni 2020 13:08
      +1
      Wis papat - marang. Sapa wong-wong iki? Yagene padha ana ing kene?
      1. jaket tank
        jaket tank 3 Juni 2020 20:10
        -2
        Iki Tinto Brassy lol
  35. anjey
    anjey 1 Juni 2020 20:09
    +1
    Mishustin, carane kamera digital bisa nawakake kanggo milih kabeh negara ing jaringan sosial utawa layanan umum ngguyu
    1. GELEZNII_KAPUT
      GELEZNII_KAPUT 2 Juni 2020 17:37
      -1
      Ing Odnoklassniki. Sampeyan ora kudu milih, lan sampeyan bisa ndeleng kabeh!))
  36. Keyser Soze
    Keyser Soze 1 Juni 2020 20:34
    +1
    Inggih, logis yen Tsar sampeyan pengin ngreset menyang nol .... yen liyane teka, dheweke bakal nuntut utawa Gusti Allah ora bakal njupuk dhuwit. Dheweke ora bakal mlayu menyang California, sing paling gedhe yaiku Rostov .... ngguyu

    Eh, muspra padha nguwasani Kekaisaran, para boyar-boyar kasebut malah padha perang ing sangisore Borodino ....
    1. Vadim237
      Vadim237 1 Juni 2020 21:26
      -4
      Ing taun 2024, Putin bakal lunga amarga umure luwih saka 70 lan wis jelas yen dheweke kesel. Dheweke bakal nyelehake kolonel utawa jenderal GRU, utawa paling awon Mishustin, lan dheweke bakal lelayaran saka pamrentah menyang properti sing ditanggepi dening negara lan pensiun yuta dolar.
  37. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 1 Juni 2020 21:37
    +3
    100500 banding kanggo negara, 100500 penundaan tanggal pemungutan suara - piye wae bos wiwit tumindak kanthi ora stabil ..
  38. Shahno
    Shahno 1 Juni 2020 22:13
    -1
    /%Presiden netepake tanggal anyar kanggo voting babagan amandemen Konstitusi //
    Iki mung ateges siji, kabeh masalah liyane kajaba sing sah wis dirampungake ...
  39. Alien Saka
    Alien Saka 1 Juni 2020 23:08
    +2
    Sawetara jinis surealisme, dudu pemilu ...... (
  40. awdrgy
    awdrgy 1 Juni 2020 23:55
    -1
    Aku ketoke bisu amarga aku isih ora ngerti kok amandemen iki lan apa pitfalls (ora cetha lan mulane curiga) Aku dipercaya intuisi, lan dheweke ngandika sing ora ana owah-owahan saka amandemen kanggo wong biasa, nanging diwenehi. incomprehensibility, bisa dadi luwih elek. Umumé, kaya biasane, mula ora ana gunane mbuwang wektu kanggo milih. Saiki, yen cognac diwenehake gratis ing kana, bakal dadi masalah liyane))
  41. Antonio_Mariarti
    Antonio_Mariarti 2 Juni 2020 00:20
    0
    Atraksi mung ana. Sing Rusia ditetepake minangka utama, utawa luwih wong sing mbentuk negara (sawise kabeh, iki bisa dingerteni kanthi logis), nanging amarga amandemen liyane, aku bakal milih.
  42. aviator6768
    aviator6768 2 Juni 2020 02:20
    0
    Aku mbaleni, Lemah! Old Man lan sing (karo kabeh rasa ora percaya marang dheweke), tumindak luwih decisively. Ana kebingungan ing negara amarga ARVI (yaiku, virus pernapasan, ana akeh: sars, atipikal, lan liya-liyane, flu, hepatitis, AIDS - wong nyaring, virus mutasi - iki normal). wedi? Ora, aku kesed banget .... Rong puluh taun liyane? Aku ora ngerti, sampeyan kudu mikir keras kanggo kabeh wong ... Lan raja - mutusake, sampeyan ora bakal becik kanggo kabeh wong (uga, dheweke ngerti awake dhewe ...)
  43. aviator6768
    aviator6768 2 Juni 2020 02:50
    0
    Sadurungé, kanthi tegas "Kanggo" mung babagan dominasi hukum internasional. Saiki - "Aku ragu-ragu, nanging ..." (c), kepriye tumindake raja ... Luwih tepate - ora ana ...
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 2 Juni 2020 21:06
      0
      Lan kepiye yen kita isih dirampok lan dirusak liwat hukum internasional iki? Mungkin iki kesempatan pungkasan kanggo negara metu saka bolongan. Ngrungokake Wakil Fedorov, iki minangka salah sawijining pendiri Rusia Bersatu, nanging miturut dheweke, yen amandemen liwati, proses mulihake negara ing wates 1945 bakal diwiwiti. Kuwi multi-cara.
      1. aviator6768
        aviator6768 2 Juni 2020 21:09
        0
        Iki ora bisa dibantah, sampeyan bener. Aku mbaleni - iki mung rac. gandum ing kabeh usaha. Iku mung mbingungake apa sing ditindakake miturut "saos" iki lan CARA.
        1. Jerman 4223
          Jerman 4223 2 Juni 2020 22:15
          +1
          Lan apa sing mbingungake kajaba ngreset tenggat wektu?
          Kabeh amandemen kanggo kasus kasebut.
          Supremasi sistem hukum kita liwat internasional, larangan kewarganegaraan dual kanggo pejabat, jaminan sosial. Suksesi saka USSR.
          Aku ora bakal dhaftar kabeh, nanging aku maca ana apa-apa elek.
          1. aviator6768
            aviator6768 3 Juni 2020 00:31
            +1
            Konstitusi! sikap iki ... Aku mbaleni - CARA! Mungkin persepsi tumindake ing kondisi orvi iki superimposed, nanging .... Elinga carane iku diadopsi ing 93? Versi Konstitusi IKI - tanpa majelis konstitusional, tanpa diskusi nasional, tanpa swara siji.. . Apa iku ngelingake sampeyan apa wae? iki prelude .... Iku infuriates kula liyane sing padha "zeroing" lagi di-push ing ora marang latar mburi 2003 (lenga ing 96,7), nanging saiki - uga, ngomong, "lads, padha ngomong, ok, kabeh. isih ora cukup apik, nanging ayo padha sabar ... ora, Bravura marches - "kita malah luwih apik tinimbang" ... Bloomberg kanggo mbantu sampeyan (dheweke ana ing keuangan). kanggo kasunyatan sing sampeyan kudu - 1) terus terang, 2) mutusake, sampeyan ora bakal nyenengake kabeh wong (paling ora pura-pura maju menyang wong ...)
            1. Jerman 4223
              Jerman 4223 3 Juni 2020 06:20
              +1
              Lan sing nindakake brovada ostentatious iki? MEDIA MASSA. Lan sapa sing bener-bener ngontrol media kasebut? Ya, sing mbayar dhuwit, penghasilan utama media yaiku pariwara, pariwara utamane digandhengake karo perusahaan Barat. Merek Barat mbayar dhuwit sing apik kanggo pariwara, lan ngidini saluran TV ana, nyewa presenter populer, mbayar gaji karyawan, lan tuku peralatan sing larang. Keuangan minangka pengungkit tekanan sing kuat. Ora ana direktur saluran TV utawa koran sing pengin ditinggal tanpa dheweke. Panguwasa ora duwe tekanan ing media, censorship dilarang ing negara kita, Putin ora bisa mbusak direktur saluran TV utawa koran. Dheweke ora duwe hak kanggo mbuwang dhuwit luwih akeh, amarga dheweke ora ngatur ekonomi, bank sentral lan kementerian keuangan nindakake iki, preduli saka panguwasa liyane. Kabeh sing dikandhakake lan ditampilake ing media minangka propaganda, lan propaganda iki dudu duweke kita. Mula saka iku, bravado kang gumebyar, kang ora cocog karo kaanan kang nyata, saben dina tumetes ing kuping, iku ora mung kaya mangkono, malah ndadekake nesu marang wong.
            2. Jerman 4223
              Jerman 4223 3 Juni 2020 06:49
              +1
              И ещё один момент , почему сейчас голосование. Вы вероятно не вкурсе но весь прошлый год по всей стране шёл сбор подписей чтобы этот референдум инициировать. Голосования в этом году тоже могло не быть если бы не удалось собрать свыше двух миллионов подписей.
              Ana bisu pati ing media babagan iki.
              Ну Путин конечно тоже не растерялся и воспользовался этим в своих интересах,я про обнуление. Но как по мне поправки этого стоют.
  44. vadimtt
    vadimtt 2 Juni 2020 09:26
    -2
    Kutipan saka Svarog
    bakal mrentah menyang kuburan.

    "будет править до обнуления страны" - так много вероятнее ngguyu
  45. yfast
    yfast 2 Juni 2020 09:48
    +2
    "В России вступил в силу временный запрет на импорт топлива" - вот так надо стимуровать голосовать за поправки. Мы не нищеброды какие-нибудь покупать дешевое топливо. Водители и так богатые люди, а в магазины товар все равно на лошадях привозят.
    1. Vadim237
      Vadim237 2 Juni 2020 14:25
      +1
      Sampeyan ora bakal seneng karo bahan bakar sing murah iki, amarga kanthi gerakan sing sithik tangan para bakul BBM, bahan bakar murah ing pom-pom bensin kasebut bakal didol kanthi rega sing padha karo rega domestik - utamane saiki ora ana sing nolak bathi - nanging produsen bakal nandhang sangsara ing kasus apa wae kanthi ngasilake volume bahan bakar sing luwih cilik.
  46. angin puyuh
    angin puyuh 3 Juni 2020 07:02
    0
    Swara ora bakal kanggo amandemen, lagi diadopsi. Swara bakal kanggo ngganti Konstitusi Federasi Rusia sing dipilih dening rakyat ing taun 1993. Mung sumber daya - wong Federasi Rusia - duwe hak kuwi!
  47. Alexander Yaroshenko
    Alexander Yaroshenko 6 Juni 2020 06:03
    -1
    Tikus nyoba metu saka bunker ....