"F-21 bakal mbantu nglawan militerisasi tapel wates China": AS nyoba adol India variasi saka F-16

23

Amerika Serikat terus nyoba ngedol India akeh versi upgrade saka pesawat tempur F-16. Iki minangka pejuang F-21, sing wiwitane diumumake minangka produk khusus kanggo pasar India. Amerika Serikat ngarepake yen New Delhi bakal tuku sawetara rolas F-21 kanggo kabutuhan Angkatan Udara minangka bagean saka "program modernisasi armada udara."

Sisih Amerika jelas ora isin amarga sawetara minggu kepungkur Angkatan Udara India ngumumake yen durung siyap nimbang tuku F-21, amarga India duwe program dhewe kanggo nggawe pejuang "parameter sing padha" - Tejas.



Juru bicara Lockheed Martin John Losinger nyathet yen F-21 "luwih unggul tinimbang akeh pesaing saka penerbangan generasi kaping papat." Ketoke, Losinger ora duwe wani ngomong yen dheweke duwe pikiran persis "Tejas" India - dheweke ngerti yen tembung kasebut bisa nyebabake bebendu India. Nanging, manufaktur Amerika lan media tartamtu sing nglobi kapentingane ora nyuda tekanan ing India.

Kepentingan Nasional nerbitake artikel dening Chris Osborne, ing ngendi dheweke ngumumake "kegunaan tuku pesawat tempur F-21 Amerika sing ana hubungane karo militerisasi wilayah tapel wates dening China." Penulis nulis manawa radar AFAR sing digunakake ing F-21 "bebarengan karo senjata canggih", uga sistem perang elektronik, bakal bisa nglawan penerbangan militer China ing sisih lor-wétan negara kasebut.

Osborne nyebutake artikel Indian Express minangka conto, sing ngaku duwe gambar satelit (padha dilaporake marang para pamaca dening Military Review) babagan penyebaran infrastruktur militer China "sawetara langkah saka tapel wates India." Yen kita dipandu dening logika media sing dijenengi, banjur tanpa variasi saka F-16, India "ora bisa nolak penguatan China ing tapel wates."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    23 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      5 2020 Juni
      Cukup miturut "aturan" !!! Yen sampeyan pengin adol senjata, gawe kahanan "pelanggan" kudu tuku ... utawa gawe uwong yakin yen kahanan kaya ngono!
      Sawise kabeh, ora ana sing anyar ing kerajinan iki, perdagangan, wis diciptakake !!!
      1. +4
        5 2020 Juni
        Inggih, saiki ana tumindak konstan. Loro-lorone narik pasukane.
        Cohorts ngadeg biasa adhep-adhepan.



        China wis disebaraké rodha lan tank gunung, uga sawijining Raptor, operasi ing dhuwur 4000 meter, uncalan unit pasukan khusus ing panjalukan saka pengawal tapel wates kanggo nguatake.


        Inggih, skirmishes biasa ing tongkat.
        1. +3
          5 2020 Juni
          Butting ... bisa dadi apa wae, nanging saiki, ana apa wae.
        2. +2
          5 2020 Juni
          Pulo Damansky 1968.....




          1. -1
            5 2020 Juni
            Total? Aku Daman ing China
            1. 0
              6 2020 Juni
              Lan Eropa ing sangisore Amerika.
      2. -4
        5 2020 Juni
        Kutipan saka roket757
        Cukup miturut "aturan" !!! Yen sampeyan pengin adol senjata, gawe kahanan "pelanggan" kudu tuku ... utawa gawe uwong yakin yen kahanan kaya ngono!

        Nah, luwih tepate, yaiku, ing Kulon ana teori "divide and conquer.."
        Supaya adoh, iku durung bisa kanggo muter mati Rusia karo China (elinga apa gelombang ancaman saka China ana?) Saiki padha mutusaké kanggo pindhah cara sing luwih gampang kanggo muter mati India karo China lan Pakistan .. Lan pejuang, meh ing biaya , nyoba goyangake, ngarep-arep keuntungan luwih akeh saka konflik ..Oh uga!
        1. +3
          5 2020 Juni
          Kutipan saka: Moxolov
          Lan pejuang, meh ing biaya, nyoba kanggo awis ing, ngarep-arep kanggo luwih keluwihan MediaWiki saka konflik .. uga, uga!

          Ing kana, sanajan ora ana konflik babagan pangopènan peralatan sing larang, dheweke ngerti carane EARN lan ora kuwat!
          Iki soko paus minke kudu sinau saka! Sawise kabeh, ora ana sing bakal nyopir ora ala, peralatan sing dibutuhake menyang pojok adoh saka hangar amarga kekurangan suku cadang lan liya-liyane.
          Kajaba iku, pejuang, yen Yankees ora main trik karo modernisasi, iku pejuang sing pantes, sing wis mbuktekake kabeh kanggo kabeh wong. Model sukses.
          1. -1
            5 2020 Juni
            Kutipan saka roket757
            Ing kana, sanajan ora ana konflik babagan pangopènan peralatan sing larang, dheweke ngerti carane EARN lan ora kuwat!

            Utamane yen peralatan militer ditutupi cat mengkilat.. Ora ana wong India sing ora bisa tuku.. Lan kanggo kemampuan tempur, iki sekunder..
            Dheweke perang karo Pakistan ing udhara ing MiG-21 lan ora ala ..))))
            Kutipan saka roket757
            Kajaba iku, pejuang, yen Yankees ora main trik karo modernisasi, iku pejuang sing pantes, sing wis mbuktekake kabeh kanggo kabeh wong. Model sukses.

            Inggih, Aku ora argue karo model buktiaken ing musuhan .. Malah Israel isih digunakake sak bombing, etc. hi
            1. 0
              5 2020 Juni
              Kutipan saka: Moxolov
              MIG-21 kita perang lan ora ala ..

              Pejuang sing apik, ing tangan sing bisa ... nanging dheweke mungkasi karir militer, kanthi alasan objektif.
            2. -1
              5 2020 Juni
              Dheweke perang karo Pakistan ing udhara ing MiG-21 lan ora ala ..)

              Bison ana ing kono. Ing kono saka "kita" mung glider sing isih ana
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +1
      5 2020 Juni
      Amerika Serikat terus nyoba ngedol India akeh versi upgrade saka pesawat tempur F-16.

      Napa ora F35? India bisa uga kasengsem. Ya, sanajan rega diturunake kanggo wiwitan. Banjur F16, sapa sing butuh..
    4. +1
      5 2020 Juni
      "Pembunuh Angkatan Udara Cina", Nanging.
    5. +4
      5 2020 Juni
      Pesawat apik, tawaran apik, mung marketing Amerika ngrusak kabeh .... ancaman sanksi lan conto ala saka inconstancy ing persetujuan.
    6. +1
      5 2020 Juni
      babagan "kagunaan tuku pesawat tempur F-21 Amerika sing ana hubungane karo militerisasi wilayah tapel wates dening China"
      Apa sampeyan ora bakal nindakake kanggo marketing, malah blackmail politik. Aja tuku - aja bali wilayah kasebut. Lan nyatane yen China bisa nganggep iki minangka hasutan kanggo konflik ora menehi apa-apa, sing utama yaiku entuk barang-barange.
    7. +1
      5 2020 Juni
      F-16 minangka pesawat sing apik lan diuji wektu. Yen wis dimodernisasi kanthi bener, isih bakal dilayani.
      PS. Aku sengit mobil modern diiseni karo elektronik (minangka conto modernisasi mbebayani). Land Cruiser 70 utawa Vito 115 (sadurunge restyling 2010), ing versi modern - sing apik banget.
      1. +4
        5 2020 Juni
        F-16 dikemas karo elektronik kaya F-35.
        Nalika F-16 pisanan muncul ing Angkatan Udara Israel, ace terus-terusan sumpah:
        "Iki dudu pesawat, nanging komputer kanthi swiwi, ora ngidini pilot nindakake apa-apa,
        mbenerake kabeh manuver.
        ageng, kaping sepuluh luwih dhuwur tinimbang F-35 sing saiki aktif dikritik.
        1. +1
          5 2020 Juni
          F-16 dikemas karo elektronik kaya F-35.


          Miturut cara, klompok pisanan pilot enom kanggo F16 budhal menyang Amerika Serikat dina liyane. 3 taun sinau. Dheweke bakal nglatih saka awal (15 wong) lan iki uga kalebu ing rega transaksi. Aku bungah yen wong enom bakal numpak teknologi modern.
          1. +8
            5 2020 Juni
            Ya, ana alesan kanggo bungah. Dheweke bakal diajari mabur lan .... mateni (iki pilot militer). Lan sapa sing kudu mateni? Sapa mungsuh paling gedhe NATO?
            +++++++++++++++++++++++++
            Aku wedi ora akeh ing kene sing bakal ngormati kabungahanmu.
            1. 0
              5 2020 Juni
              Lan sapa sing kudu mateni? Sapa mungsuh paling gedhe NATO?


              Dear kolega, iki Eropah. Ora ana sing bakal mateni sapa wae. Mugi sing ekonomi lan alesan aturan kene. Lan apa yen malah saiki kita "matèni" dening oligarki kita dhewe, lan ora dening tentara Rusia. Katelu, Rusia ora nang endi wae pusat kejahatan - kita ana ing Balkan lan kita ora duwe wektu kanggo sampeyan, jujur ​​... :) Ana sawetara konflik potensial ing saubengé kita - Yunani lan Turki, Serbia lan Albania, supaya sampeyan kudu duwe dolanan modern.
    8. -1
      5 2020 Juni
      Dheweke repainted F16 kuna, liwati minangka F21 lan nyoba kanggo push menyang hoarders kondhang - India, sing wis kekacoan lengkap ing pasukan karo peralatan))
    9. +1
      5 2020 Juni
      F-16 minangka pesawat sing apik, akeh sing wis ngomong babagan iki. Iku lagi ngalami modernisasi, banget modern ing syarat-syarat ngisi. Uripe padha karo MiG 29. Nanging Amerika dhewe mulang saben wong supaya dipimpin dening iklan lan anti-iklan. Lan saiki padha mlayu menyang dheweke. Hindhu mung ora pengin, ora ana logika. ora pengin.
      1. 0
        7 2020 Juni
        Njupuk conto saka wong Turki. Tuku C400 lan metu saka program. Lan dhuwit wis nandur modhal. Apa sebabe mitra kaya ngono dibutuhake?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"