Review militèr

Kabeh Bohong saka Ratings Tank - Part II

117
Nglamar Metode Benchmarking kanggo Evaluasi Kendaraan Lapis Baja

Pungkasane. miwiti: Kabeh Kebohongan Rating Tank - Part I

Bagean kapindho artikel kasebut ngemot asil sing ngonfirmasi sifat khusus saka bahan analitis sing diterbitake ing media manca ing global tank taman-taman.

Karakteristik taktik lan teknis utama tank diwenehi ing tabel 1-3. Analisis karakteristik kinerja utama bisa dibandhingake karo indikator kompleks sifat tempur sing cocog miturut metodologi kanggo ngevaluasi tingkat militer-teknis (VTU).

Kabeh Bohong saka Ratings Tank - Part II


Podo utawa unggul

Indikator mesin umum (Tabel 1) nuduhake yen kanthi daya mesin 1,3-1,5 kaping luwih gedhe, nanging uga massa 1,3-1,35 kaping luwih gedhe, tank M1A2 ana ing level tank T-90A ing babagan daya tartamtu. Njupuk menyang akun karakteristik presented saka sawetara bahan bakar, meksa tartamtu ing lemah, kacepetan ing dalan gedhe lan ing terrain atos, kita bisa nganggep yen kendaraan Amérika lan Rusia sacoro prakteke padha karo mobilitas. Ing cara kanggo ngevaluasi WTU, nalika ngitung indikator mobilitas kompleks, saliyane karakteristik kinerja sing dituduhake ing ndhuwur, sifat mobilitas tartamtu dianggep, yaiku kacepetan, throughput lan otonomi bahan bakar. Tank T-90AM sing dimodernisasi kanthi mesin tenaga sing tambah lan langkah-langkah tambahan kanggo logistik lan sasis, sing wis digarap saiki lan dienalake ing proses produksi massal, bakal ana ing tingkat utawa malah ngluwihi manca modern. tank ing syarat-syarat mobilitas.


Tabel 1


Karakteristik keamanan nuduhake yen tank M1A2 ora duwe kauntungan sing signifikan tinimbang T-90A (Tabel 2).


Tabel 2


Miturut pratondho pribadi saka Komplek senjata (Tabel 3), serial T-90A ing tingkat M1A2. Ngarsane ing kendaraan pisanan saka kompleks gaman sing dipandu, sistem kanggo detonasi jarak jauh saka cangkang fragmentasi bledosan dhuwur (HE) kanthi signifikan nambah kemampuan potensial tank kanggo nglawan macem-macem target ing medan perang. Umumé, daya tembak T-90A ngluwihi M1A2 kanthi sepuluh persen.


Tabel 3


Lan T-90AM modern bisa ngluwihi utawa ing tingkat tank manca paling apik "Leopard-2A6" lan M1A2 SEP.

Dikenal manawa kekuwatan sistem artileri sebanding karo kuadrat kaliber. Liyane iku padha (teknologi manufaktur, rigidity, lengkungan, dijupuk urip), 125 mm gun sepuluh persen luwih kuat tinimbang 120 mm gun. Ing taun 2003, tank nganggo bedhil 2A46M4 (5) sing ditingkatake lan proyektil sub-kaliber (BPS) anyar sing nambah daya diluncurake. Nanging, produksi serial BPS iki durung dikuasai. Analisis kasebut nuduhake manawa bedhil 125 mm bisa tekan lan ngluwihi bedhil L55 tank Leopard-2A6 sing dianyari ing babagan energi moncong lan faktor daya.

Akibaté, kanthi terus-terusan kerja kanggo nambah bedhil 2A46M4 (5) lan 2A82 lan amunisi, T-90AM sing ditingkatake bakal ngluwihi Leopard-2A6 lan M1A2 SEP ing babagan daya tembak.

Iki sing paling penting
Ayo kita nimbang penilaian komparatif saka telung sifat tempur utama tank M1A2 lan T-90A - mobilitas, keamanan lan daya tembak, digawe miturut metode mbandhingake karakteristik kinerja utama lan VTU (Tabel 4).


Tabel 4


Nalika ngevaluasi indikator kompleks tank ing babagan WTU, saliyane indikator sifat tempur utama sing dibahas ing ndhuwur, indikator kapabilitas operasional (PEV) digunakake. Ing pambiji indikator iki, beda-beda ing sistem dhukungan teknis tank ing tentara lan kasedhiyan sistem diagnostik teknis otomatis dadi penting. PEV dievaluasi kanggo siklus urip saka tank, njupuk menyang akun recoverability lan mundhut irretrievable sak operasi lan ing cilik saka karusakan pertempuran. Nilai indikator kompleks tank M1A2, T-90A, "Leopard-2A6" miturut WTU ditampilake ing Tabel 5. Tank T-90A dijupuk minangka unit.


Tabel 5


Mangkono, Assessment komparatif presented, loro ing syarat-syarat sifat tempur utama lan karakteristik kinerja utama sing mbentuk tampilan saka kendaraan minangka kabèh, nuduhake closeness saka tingkat paling apik tank manca modern lan T-90A. Nganggep cadangan teknis sing ana kanggo pangembangan tank domestik utama, indikator WTU bisa ditambah 25-30 persen dibandhingake karo indikator T-90AM WTU.


Nalika ngevaluasi daya saing tank ing pasar donya, indikator sing paling penting yaiku rasio kualitas rega. Miturut dheweke, T-90, T-90A lan versi sing ditingkatake ngluwihi kabeh tank manca modern paling apik kanthi kaping 2-2,5. Iki ditemtokake kanthi kasunyatan manawa biaya kendaraan domestik 2-3 kaping kurang saka biaya kendaraan manca kanthi kualitas tempur sing meh padha.

Mangkono, rating armada tank donya sing diterbitake ing media manca bisa digawe khusus lan, minangka aturan, ora cocog karo kahanan sing bener, utamane babagan indikator "kualitas rega".
Pengarang:
117 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. grizzlir
    grizzlir 2 Agustus 2012 07:55
    + 34
    Aku ora nonton utawa maca rating tank saka tank modern. Umume, kabeh rating digunakake kanggo ngiklanake lan promosi sawetara model. Rating sing paling akurat yaiku tes perang. Nalika model siji nglawan liyane. maintainability, gampang pangopènan lan omnivorous saka pembangkit listrik.
    1. slas
      slas 2 Agustus 2012 08:52
      + 12
      Kutipan saka: grizzly
      Rating paling akurat, tes perang. Nalika siji model nglawan liyane. Ing pertempuran nyata, waja utawa daya mesin bisa uga kurang penting saka maintainability, ease saka pangopènan lan omnivorousness saka pembangkit listrik.

      Ya, aku setuju 100% otopsi bakal ditampilake)
      1. SerGL
        SerGL 2 Agustus 2012 09:23
        + 16
        Mbandhingake tank umume ora ana sing matur nuwun. Tes spherical tank ing kahanan pertempuran ing vakum kudu ditindakake ing permukaan sing padha kaya meja kanthi kru klon sing padha (duwe pengalaman lan wektu reaksi sing padha). Apa iku nyata? Takon ing mesin telusur "Endi sing luwih apik "Tiger" utawa "IS-2"?" - sampeyan bakal nemokake ton saka holivars.

        Ngomong babagan tank sing luwih apik, aja lali yen perang ora dimenangake mung tank. Pertempuran minangka interaksi kabeh cabang angkatan bersenjata. Saiki iki teknologi informasi. Ayo kantun / kalah saiki - ing perang, tank bakal wuta.

        Imager termal sing padha ngidini Amerika ndeteksi lan njupuk tank Irak saka produksi kita tanpa mlebu zona deteksi lan geni sing efektif saka sing terakhir. Apa kita duwe produksi imager termal ing negara kita? Ora. We tuku saka Prancis.
        1. PSih2097
          PSih2097 2 Agustus 2012 12:35
          +9
          Apa kita duwe produksi imager termal ing negara kita? Ora. We tuku saka Prancis.

          ing Belarus ana apa kita tuku saka Prancis - pitakonan kanggo dhingklik.
          1. SerGL
            SerGL 2 Agustus 2012 14:11
            +3
            Kutipan saka PSih2097
            ing Belarus ana apa kita tuku saka Prancis - pitakonan kanggo dhingklik.


            Umume akeh pitakon marang dheweke, nanging bisa uga (kutipan):
            "karakteristik kinerja tombol kanggo njamin daya saing imager termal karo analog liyane, kabeh liyane minangka paramèter pertempuran padha, bobot lan volume. Contone, pencitra termal Prancis kanggo helikopter bobote rong kilogram, dene industri Rusia saiki bisa ngasilake peralatan kasebut kanthi bobot paling sethithik 12 kg kanthi ukuran sing cocog."

            kutipan liyane:
            "Basis teoretis gedhe, masalahe ana ing infantilisme teknologi"
            1. siluman
              siluman 2 Agustus 2012 16:25
              +2
              Nyatane, pemandangan Belarus uga nggunakake imager termal Prancis.
        2. lamunan
          2 Agustus 2012 12:36
          +2
          Kanggo sing kasengsem, sampeyan bisa maca diskusi ing forum babagan topik: Tank abot paling apik ing Perang Donya II
        3. siluman
          siluman 2 Agustus 2012 13:53
          +7
          Kutipan saka sergl
          Apa kita duwe produksi imager termal ing negara kita? Ora. We tuku saka Prancis

          Apa sampeyan ora tindakake kabar? Wiwit taun iki, kita wis ngasilake pencitra termal dhewe.
          1. SerGL
            SerGL 2 Agustus 2012 14:08
            +3
            Kutipan saka Stealth.
            Apa sampeyan ora tindakake kabar? Wiwit taun iki, kita wis ngasilake pencitra termal dhewe


            Ing Vologda nggunakake teknologi Prancis? ngendi kita pembangunan sing padha utawa luwih apik?
            1. siluman
              siluman 2 Agustus 2012 16:23
              +2
              Sial, bubar ing situs iki ana kabar yen dheweke pungkasane miwiti produksi pencitra termal dhewe.
              Iki kaya dheweke:
              http://topwar.ru/16564-seriynoe-proizvodstvo-rossiyskih-teplovizionnyh-pricelnyh
              -prisposobleniy-dlya-bronetankovoy-tehniki-nachnetsya-uzhe-v-2012-godu.html
            2. Nick
              Nick 3 Agustus 2012 22:55
              0
              Kutipan saka sergl
              Ing Vologda nggunakake teknologi Prancis?

              Nanging produksi sawijining.
              Wong Tionghoa ing "Soyuz" ah mabur menyang angkasa lan ora adus uap. Ingkang utama yaiku kita wis nguwasani produksi imager termal ing omah lan saiki kita duwe kamardikan saka negara manca ing segmen iki.
          2. Protey
            Protey 3 Agustus 2012 18:28
            0
            Aku wonder carane bakal karo linuwih? Banjur dheweke bakal ngremuk uler nganggo palu godam lan iku - ora bakal ana kerabat!
        4. ytqnhfk
          ytqnhfk 2 Agustus 2012 19:29
          -1
          Saiki ana tindakake warta!
        5. Bronis
          Bronis 2 Agustus 2012 20:04
          +1
          Kayane kita ngembangake produksi ing 2012
          1. SerGL
            SerGL 3 Agustus 2012 08:07
            +1
            Kutipan saka Bronis.

            Kayane kita ngembangake produksi ing 2012


            Ing artikel kasebut, aku ora weruh asil tes negara, mung jaminan para pangembang. Mungkin iki minangka cacat ing artikel kasebut.

            Setuju, sing paling penting yaiku basis unsur. Lan kudu produksi dhewe.
            1. Lyolik
              Lyolik 3 Agustus 2012 08:31
              -10
              ya, kita ora duwe produksi dhewe ... lan ora bakal ana kanggo sèket taun sabanjuré. kita ora ngerti carane bisa ... kita ngerti carane thump ... lan isi kabeh limo omong kosong ing forum.
              1. Nick
                Nick 3 Agustus 2012 22:57
                0
                Quote: Lelik
                kita ora ngerti cara kerja ... kita ngerti carane ngethok ...

                Sampeyan salah! Kita apik ing loro.
                1. Lyolik
                  Lyolik 4 Agustus 2012 18:38
                  0
                  Siji ora cocog karo liyane. Luwih saka 20 taun ing produksi, amarga spesifik saka karya kesah setengah negara lan meh nang endi wae bab sing padha. Aja ngomong yen aku mung apes ...
        6. zynaps
          zynaps 3 Agustus 2012 02:40
          +1
          Kutipan saka sergl
          Apa kita duwe produksi imager termal ing negara kita? Ora. We tuku saka Prancis.


          tuku imager termal kabeh saka Prancis wis mlaku ing rake Saddam. "Tetenger" ing elektronik durung dibatalake. mulane, padha mung tuku matriks imagers termal, lan nindakake kit awak dhewe. Ayo dadi saiki.
        7. evgenm55
          evgenm55 3 Agustus 2012 13:13
          -2
          IS-2 mecah macan dadi separo nganggo meriam, sanajan ing artileri anti tank ora ana.
        8. Gagak1972
          Gagak1972 3 Agustus 2012 18:39
          -1
          Minangka ternyata ing Irak sing padha, Amerika ngginakaken 5 nganti 40 cangkang kanggo numpes tank kita, lan imager termal ora mbantu, amarga. padha murub saka jarak maksimum - 5 km .....
          Aku ora bisa nemokake link menyang artikel iki ... recourse
          1. Kars
            Kars 3 Agustus 2012 18:54
            +2
            umume, ing artikel sing sampeyan gunakake - jumlah inti uranium sing ditemokake dituduhake - luwih saka 20 000 potongan (Aku ora ngetung dhewe, aku nyritakake maneh), nanging aku ora bisa ngomong apa sebabe kesimpulan sing dijupuk saka iki.Amarga ora dituduhake apa mung 120 kalebu ana mm utawa amunisi liyane.
            Dene tembak saka jarak maksimal --- aku ora duwe informasi apa-apa. Nanging aku tetep percaya yen BPS efektif nganti maksimal 3000 m, kabeh crita babagan BPS super Amer sing nembus bathuk. T-72 (utawa T-90 kanggo milih saka) ora luwih saka exaggeration.
            1. Gagak1972
              Gagak1972 9 Agustus 2012 15:30
              0
              Hallo Andrew!!!! Dadi aku ngomong babagan iki .... Lan omong-omong, aku maca babagan iki ora mung ing artikel sing .... Aku mung ngelingi ... Umumé, geni efektif saka bedhil tank ditembakake mung ing jarak munggah. nganti 3000 m , yen ora njupuk roket mesthi ..... More - iki wis njupuk ing manuk sparrows, sawur gedhe banget ....
  2. urik
    urik 2 Agustus 2012 08:09
    +4
    Artikel kasebut mesthi informatif. Aku penulis conscientiously diklumpukake lan sistematised informasi. Artikel kasebut nduweni hak kanggo dilebokake ing argumentasi perang nglawan para pendukung keuntungan MBT Barat.
    Bingung mung siji. "Leopard-2A6" lan M1A2 SEP wis diprodhuksi lan dikirim menyang pasukan, lan kita ngenteni "Armata".
    1. siluman
      siluman 2 Agustus 2012 13:57
      +1
      Kaping pisanan, pitutur marang aku carane akeh Jerman duwe Leopard-2A6, lan carane akeh Amerika duwe M1A2 SEP ?.
      Kapindho, nalika kita ngenteni "Armata", sing, ing teori, kudu ngluwihi tank saka generasi kepungkur kaya kapal perang skuadron "Dreadnought", kita ora lungguh idly dening, nanging nganyarke T-72 kanggo tingkat T-90A.
      Saiki modernisasi pirang-pirang ewu T-72 kanthi cepet tuwa menyang tingkat T-90A bakal luwih migunani tinimbang tuku sawetara atus tank anyar.
  3. Prokhor
    Prokhor 2 Agustus 2012 08:13
    0
    Apa parameter iki "daya sistem artileri"? Nyuwun Apa sing diukur?
    Siji-sijine sing disambungake karo kaliber yaiku jumlah bahan peledak ing fragmentasi bledosan dhuwur utawa proyektil kumulatif, nanging ora proporsional karo kuadrat kaliber, nanging kubus.
    1. siluman
      siluman 2 Agustus 2012 14:00
      +1
      Quote: Prokhor
      Ing bab mung related kanggo kaliber

      Iku misale jek kula sing nuduhake energi moncong saka bedhil (minangka adoh aku ngerti, iki jumlah bahan peledak ing daya kang energi kinetik projectile langsung gumantung).
      1. Kars
        Kars 2 Agustus 2012 14:03
        -1
        Kutipan saka Stealth.
        iki nomer bledosan ing muatan

        Ora ana bahan peledak ing muatan propelan.
        1. siluman
          siluman 2 Agustus 2012 16:26
          +1
          Ya, maksudku bubuk mesiu. Sithik tumpul ngguyu
        2. Prokhor
          Prokhor 2 Agustus 2012 16:30
          +3
          Bahan peledak (bahan peledak) dipérang dadi propelling, blasting lan initiating. Gunpowder - mbuwang bledosan.
          1. Kars
            Kars 2 Agustus 2012 19:30
            0
            Quote: Prokhor
            Gunpowder - mbuwang bledosan.

            Aku setuju, nanging isih Burns, lan ora njeblug.
            1. zynaps
              zynaps 3 Agustus 2012 02:43
              +1
              Kutipan saka Kars
              Aku setuju, nanging isih Burns, lan ora njeblug.


              ing kahanan tartamtu - banget malah.
              1. Kars
                Kars 3 Agustus 2012 09:49
                -2
                Kutipan saka Zynaps
                ing kahanan tartamtu - banget malah


                Macaroni lan checkers? Mungkin aku ngobong 20 kilogram lan ora ana sing njeblug.
                1. Kars
                  Kars 3 Agustus 2012 11:59
                  +1
                  Lan apa iku? Ing kahanan tartamtu, glepung mbledhos, uga gula.
                  1. Protey
                    Protey 3 Agustus 2012 18:35
                    0
                    A penundaan saka sembarang bledug combustible ing volume cekap gedhe bakal pop supaya ora katon cukup!
  4. M.Petrus
    M.Petrus 2 Agustus 2012 08:15
    +3
    Sapa sing peduli babagan rating kasebut? Kanggo bakul, mbok menawa, ora ana tentara.
    Lan tandhing tank dhewe ora mungkin. Sawise kabeh, tank biasane ora nglawan tank. Lan kabeh rating mung ngapusi awake dhewe.
    1. PSih2097
      PSih2097 2 Agustus 2012 12:36
      +4
      Sawise kabeh, tank biasane ora nglawan tank.

      Jerman sadurunge Kursk Bulge uga mikir kaya ...
      1. zynaps
        zynaps 3 Agustus 2012 02:47
        +1
        ing Kursk Bulge (cedhak Prokhorovka) kahanan iki atypical. sak kabeh perang ana loro kuwi - near Brody lan ing wilayah Prokhorovka. utamané amarga tank kita ing mangsa panas 1943 padha rodok olo saka Jerman lan mung bisa nyuwek Jerman ing kadohan cendhak. akeh kendaraan lapis baja Jerman dirusak dening tambang lan PTA.
    2. Cadangan Letnan Kolonel
      Cadangan Letnan Kolonel 3 Agustus 2012 04:28
      0
      "Sawise kabeh, tank biasane ora nglawan tank." - kenapa sampeyan butuh tank? Numpes infanteri mungsuh? Apa sampeyan kanthi kasempatan melu pambangunan Angkatan Bersenjata RF? Banjur sawise kesimpulan kasebut, Angkatan Bersenjata RF bakal tuku pirang-pirang kendaraan lapis baja lan bakal nglawan mungsuh.
      1. Lyolik
        Lyolik 3 Agustus 2012 08:24
        -3
        lan dheweke bakal nindakake kanthi bener ... kaping ganti ... nawakke wis dawa outlived migunani, lan sampeyan macet ing 43rd.
        1. Protey
          Protey 3 Agustus 2012 18:41
          0
          Ora perlu ekstrem, lan tank lan kendaraan roda dibutuhake - kabeh gumantung ing kahanan tartamtu + aplikasi kanthi wicaksana! Banjur padha ndamel tank menyang Grozny, nanging carane padha diobong ing Perang Donya II nalika dijupuk kutha - padha lali, ... utawa ngetung ing.
          1. Lyolik
            Lyolik 4 Agustus 2012 18:22
            0
            Trik iku ora ana wong liya sing bakal gelut ing lapangan lan ora bakal !!! Lan ing kutha, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, tank minangka barang sing ora ana gunane. Lan kabeh wong wis suwe ngerti iki ... kajaba sampeyan. Sampeyan, minangka bocah sekolah, terus mbantah sapa sing luwih keren tinimbang terminator utawa robocop ???
            1. Kars
              Kars 4 Agustus 2012 18:47
              0
              Quote: Lelik
              Lan ing kutha, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, tank minangka barang sing ora ana gunane. Lan kabeh wong wis suwe ngerti iki ...


              Lan sapa sing ngerti iki? Wong Prancis sing nggawe Leclec AZUR? Utawa wong Jerman nganggo Leopard 2 A7? Utawa mungkin wong Amerika nganggo Kit Survival Urban Tank Abrams?
              1. Lyolik
                Lyolik 6 Agustus 2012 23:58
                0
                Iki ora bisa diarani modernisasi jero tank sing dikembangake ing 70-80s! 40 taun!!! Sawise ambruk Pakta Warsawa, ora ana sing bakal mbayar sapa sing ngerti.
                1. Kars
                  Kars 7 Agustus 2012 00:22
                  0
                  Quote: Lelik
                  Iki malah ora bisa disebut modernisasi jero tank

                  Apa bedane? Lan iki modernisasi, lan sampeyan ora kudu kuwatir babagan ambane. Iki digawe kanggo kutha - Urban tegese teori sampeyan
                  Quote: Lelik
                  Lan ing kutha, kaya sing wis dingerteni kanthi bener, tank minangka barang sing ora ana gunane. Lan kabeh wong wis suwe ngerti babagan iki

                  ora nuduhake.
                  Gratis.
                  1. Lyolik
                    Lyolik 7 Agustus 2012 01:29
                    0
                    tinting kaca lan reflektor ing mudguards uga kelangan ...
                    Lan aku ora ngerti babagan kebebasan?!?! Aku wis omah-omah, lan aku ora kaya ngono. Fu apa njijiki ... Carane ora isin ...
  5. Prokhor
    Prokhor 2 Agustus 2012 08:23
    +1
    Ora mungkin para penyusun rating ngerti yen amunisi kanggo tank Rusia (ora kabeh, ora!), Kira-kira 10 taun kepungkur, digawe kanthi nyebarake bubuk mesiu saka biaya sing wis ana sawetara taun menyang lambung anyar. Kadhangkala bubuk mesiu lawas dicampur karo anyar.
    Aku wonder carane informasi iki bakal mengaruhi rating?

    1. datur
      datur 2 Agustus 2012 09:23
      +1
      Prokhor [/ sampeyan pribadi mirsani jinis iki?
      1. Prokhor
        Prokhor 2 Agustus 2012 09:40
        + 11
        Aku ora mung nonton, aku nindakake - Aku tanggung jawab kanggo pasar!!!
        1. alex86
          alex86 2 Agustus 2012 19:11
          +1
          Aku dudu spesialis sing kuwat, nanging bubuk mesiu kudu dibuwang sawise sawetara wektu (padha diproses dadi cat nitro ing pabrik bubuk mesiu Kazan), dadi pranyata tanker sing gagah berani duwe risiko ora mung nalika perang, nanging uga. ing wektu tentrem amarga pembakaran spontan bubuk mesiu?
          1. Prokhor
            Prokhor 3 Agustus 2012 08:36
            +1
            Wêdakakêna pyroxylin duwe umur rak sing rada dawa, nanging casing kobong saka tembakan tank saka kain pyroxylin sing diresapi TNT kurang tahan.
            Praktek kasebut dhewe ganas - bubuk mesiu lawas campur karo anyar, campuran umur, siklus kasebut bola-bali - lan ora ana sing ngerti kepiye bubuk mesiu kuno ing campuran neraka iki.
            Mungkin dheweke ora nindakake maneh ...
  6. AK-74-1
    AK-74-1 2 Agustus 2012 09:07
    +4
    Artikel gedhe. Analisis sing apik banget lan akurat. Ana pratondho sing kontroversial, nanging umume kabeh nggambarake kasunyatan. Indikator penilaian kira-kira padha digunakake ing latihan ing 1991 ing 1GV TA, nalika modifikasi T-64, T-72 lan T-80 dibandhingake ing lapangan kanggo nemtokake MBT paling apik kanggo USSR.
    Aku ora setuju karo siji indikator - rega. Ing mratelakake panemume, perlu kanggo mbandhingake ora indikator biaya ing istilah dollar, nanging indikator biaya materi, biaya tenaga kerja, kasedhiyan kapasitas produksi lan karakteristik obyektif liyane.
    Nganti saiki, nilai mata uang ditemtokake adhedhasar kurs mata uang spekulatif saka mata uang tartamtu. Volume logam, titanium, man-hours ing pabrik MBT minangka indikator objektif.
  7. Kars
    Kars 2 Agustus 2012 10:07
    +6
    Artikel omong kosong komplit ---- yen sampeyan pengin ngapusi dhewe ---- banjur ngapusi dhewe.
    Aku ora ngerti apa sebabe nyuda jarak jelajah ing sadawane dalan gedhe Abrams nganti 100 km? Apa luwih gampang? Iku padha karo perkiraan pesenan lan jangkauan pangenalan target ---- menarik nalika Abrams M1A2 ditembak ing lapangan latihan Kubinka ?

    Nanging poster iku ayu lan kritik ing
    http://andrei-bt.livejournal.com/153966.html
    1. gor
      gor 2 Agustus 2012 10:55
      0
      Kita ora ngomong babagan ngurangi cadangan daya, ing tes, abrams nuduhake 97 km saben jam lan kanggo ngurangi nyandhang ing suspensi lan bagean mesin, diputusake kanggo matesi kacepetan nganti 72 km saben jam. Aku ora ngerti babagan tank Rusia ing pangertèn iki
      1. Kars
        Kars 2 Agustus 2012 11:20
        0
        Kutipan saka gor
        iku ora bab ngurangi cadangan daya

        Tenan?Lan ngendi kacepetan?
        Ing tabel, cadangan daya yaiku 350, monograf menehi 450, Wikipedia 410.
        1. gor
          gor 2 Agustus 2012 11:45
          -1
          tabel uga kadhangkala disusun dening wong-wong sing padha krungu ngendi muni lan ora ngerti ngendi iku. Aku sajujure ora maca tabel. Aku mung ora cukup ngerti ngendi sampeyan entuk kurang saka 100. Saiki wis cetha.
        2. sore
          sore 2 Agustus 2012 20:14
          +1
          ing tender Yunani:
          Sajrone Maret (1000 km) diadegake:
          Stroke:
          - "Abrame" - 365 km;
          - "Leopard-2" - 375 km;
          - "Challenger" - 440 km;
          - "Leclerc" - 500 km (tanpa rong barel tambahan);
          - T-84 - 450 km.
          - T-80U - 350 km.
          1. Kars
            Kars 2 Agustus 2012 22:54
            0
            Test 2 Maret 1000 km
            Sajrone Maret, gagal lan malfungsi ing ngisor iki dideteksi:
            - tank "Abrams M1A2" - ora ana 3 sepatu saka sabuk ulat, mandeg dipeksa nalika nggawe march karo nindakake karya imbuhan;
            - tank "Leclerc" - masalah karo cooling engine utawa gearbox, minangka engine ora dipateni ing halts cilik (10-15 menit). Ing mandeg dawa (sawise 124 km saka roto) - imbuhan utawa ndandani karya ing engine;
            - tank "Challenger 2E" - malfunctions saka engine utawa gearbox (ora bisa terus obah sawise mandeg dawa, teka ing taman dhewe 3 jam sawise nawakke liyane nggawe Maret saben dina). Penggantian sepatu trek sing bola-bali ing proses nggawe pawai;
            - tank T-84 - nalika nggawe pawai saben dina pisanan, kru Yunani, sawise ngliwati bagean pegunungan ing rute kasebut, ora gelem nerusake obah, nuduhake tambah kesel, kru diganti karo Ukrainia.
            Gagal spedometer sajrone Maret saben dina pisanan.
            - Tank "Leopard 2A5" - sawise Maret saben dina katelu diganti 2nd kiwa lan 5 tengen gembong.
            Sawise ngrampungake 1000 km ing kabeh tank, sabuk ulat diganti.
            Kepala klompok kerja tank Leopard 2A5 nyuwun panitia kanggo nindakake tes bobot tank, amarga dheweke percaya yen tank Leclerc nuduhake kinerja sing apik ing Maret amarga digawe ing versi entheng. Panitia wis ngrancang tes nalika bali saka pawai, nanging tes kasebut ora ditindakake amarga keterbatasan wektu ing tes kasebut.

            Sajrone Maret, iki diadegaké:
            Stroke:
            - "Abrame" - 365 km;
            - "Leopard-2" - 375 km;
            - "Challenger" - 440 km;
            - "Leclerc" - 500 km (tanpa rong barel tambahan);
            - T-84 - 450 km.



            Ing kono, ing umum, keajaiban kedaden, nanging mung iki laporan saka wong sing ora cukup Yunani lan ana akeh kesenjangan.
            Lan t-80U ora kasebut ing kabeh konteks umum, Aku ora ngerti ngendi asalé.
            Tes 1. tembok 1 m

            tank "Abrams MA2" - bundhas sirah kanggo komandan Yunani nalika ninggalake alangan. Crew diganti Amérika;
            tank "Leclerc" - ora komentar;
            tank "Challenger2E" - bundhas sirah kanggo komandan Yunani nalika ninggalake alangan, tancep bedhil menyang lemah nalika ninggalake alangan.
            tank T-84 - ciloko kanggo anggota kru Yunani nalika nyoba kanggo ngatasi alangan. Tembok durung dikalahake. Awak diganti karo Ukraina, kru Ukraina ngalahake tembok, nanging muncung knalpot rusak nalika metu.
            tank "Leopard 2A5" - ora komentar.
            bolongan 2,5 m

            kabeh tank nyabrang selokan tanpa komentar.

            kemiringan 30%

            tank "Abrams M1A2" ora bisa mandheg ing keturunan (kru Amérika);
            tank "Leclerc" - ora komentar;
            tank "Challenger 2E" - ora. bisa munggah ing slope, slippage trek ulat;
            tank T-84 - ora bisa menek slope karo mandeg (kru Ukraina);


            tank "Leopard 2A5" - ora bisa menek slope. Pimpinan kelompok protes marang panitia yen alasan kegagalan tes kasebut yaiku anané jejak karet saka trek tank sadurungé. Protes kasebut ditolak dening panitia, amarga sawise tank Leopard 2A5, tes kasebut ditindakake dening tank T-80U lan alangan kasebut diatasi.

            tes t 1998.
            1. Bad_gr
              Bad_gr 3 Agustus 2012 00:15
              -1
              Kutipan saka Kars
              Lan t-80U ora kasebut ing kabeh konteks umum, Aku ora ngerti ngendi asalé.

              Laporan babagan partisipasi T-80U ing tender kanggo pasokan tank utama kanggo angkatan bersenjata Yunani http://btvt.narod.ru/4/tender.htm
              Ing wiki (http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2-80) ditulis:
              "... Varian saka T-80UM, dikembangake khusus kanggo tender Yunani; transmisi hidrostatik lan kontrol anyar dipasang ..."

              Umumé, T-80UM, dudu T-80UD (T-84)
              1. Kars
                Kars 3 Agustus 2012 00:23
                -1
                Kutipan saka: Bad_gr
                http://btvt.narod.ru/4/tender.htm



                Lan? Apa sampeyan mikir saka ngendi aku entuk kuotasi?
                Kepala klompok spesialis Asosiasi Produksi OZTM Yu.Mishchenko

                Kutipan saka: Bad_gr
                Varian T-80UM dirancang khusus kanggo tender Yunani

                Nanging ing konteks umum, ora kasebut.
                Tes 6, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 23, 29, 33 T-80U ora nindakake.


                Tes 17 Kemungkinan tekan target kanthi tembakan pisanan

                Tes 18

                Ora ana informasi babagan asil tes 17 lan 13.



                Test 19 Nindakake shooting kanggo akurasi ing target obah

                Test 20 Nindakake shooting kanggo akurasi ing target obah ing gerakan

                Asil sing dipikolehi kanggo tes 19 lan 20:

                Tank "Abrams M1A", "Leclerc", "Leopard 2M5", "Challenger 2E" ora ana informasi;

                Tank T-84 ora ana informasi saka panggonan, 6 hit saka 10 dijupuk ing pamindhahan;

                Tank "Challenger 2E" bali saka test amarga mesin utawa gearbox malfunction


                Laporan sing apik banget, ta? Lan sepisan maneh aku bakal mbaleni tes kasebut ing taun 1998, lan ing tabel artikel iki ana tank sing ora ana ing produksi massal, uga tank sing diprodhuksi sawise 2000. Dadi, conto kasebut bisa dijupuk menyang akun karo babagan amba.
        3. Protey
          Protey 3 Agustus 2012 18:46
          0
          Kacepetan banget malah luwih! Kacepetan sing luwih dhuwur - konsumsi luwih akeh, nyandhang sasis sing luwih dhuwur.
          1. Kars
            Kars 3 Agustus 2012 18:50
            0
            Kutipan saka Protey
            Kacepetan banget malah

            Tenan?
            Kutipan saka Protey
            Kacepetan sing luwih dhuwur - konsumsi luwih akeh, nyandhang sasis sing luwih dhuwur.

            Ora bisa!!

            Lan ing kacepetan apa konsumsi bahan bakar diwilang? Maksimum? Utawa njelajah? (Aku ora ngerti yen istilah cruise cocok)
            Lan konsumsi bahan bakar uga kena pengaruh tension trek, suhu sekitar lan arah angin - bakal kita nimbang?
      2. mkpda
        mkpda 2 Agustus 2012 14:48
        0
        Kahanan sing padha karo T-80.
    2. Prokhor
      Prokhor 2 Agustus 2012 16:33
      +1
      Lan aja ngomong - sampeyan kesel ndeleng 55-62-72 dijupuk dening amers, nalika kita moyoki Abrash ing Kubinka ?! am
  8. SerGL
    SerGL 2 Agustus 2012 10:08
    +1
    Oalah, kene aku ketemu.

    Kritik artikel iki - http://andrei-bt.livejournal.com/153966.html
    1. Lazer
      Lazer 2 Agustus 2012 10:32
      +1
      Aku mbaleni, "saben sandpiper memuji rawa." Sapa sing bakal nemokake kesalahane barang-barang sing diprodhuksi lan didol, lan kritik sing mbangun apik banget, utamane yen dianggep.
    2. sore
      sore 2 Agustus 2012 20:31
      +1
      Iki dudu kritik - Andryusha maneh nggawe bodho.
      Boten kados "kang" mung nomer, Stepanov paling nuduhake carane lan saka apa koefisien dijupuk.
      Lan "Tarasenko" saka ngendi tokoh sing jenenge teka saka? Ra ono sing weruh. Lan ora kasengsem.
      1. Kars
        Kars 3 Agustus 2012 22:41
        0
        Kutipan saka vecher
        Stepanov paling nuduhake carane lan saka apa koefisien dijupuk.

        Lan ngendi iku? Aja nyorot nganggo kutipan?
  9. Splin
    Splin 2 Agustus 2012 10:23
    0
    Lan nalika T-90 Rusia tiba ing rega kanggo tingkat Cina?
    1. Kars
      Kars 2 Agustus 2012 10:55
      +1
      Lan aku luwih kasengsem ing apa Leclerc 2
      1. elang_ireng
        elang_ireng 2 Agustus 2012 11:20
        +1
        Dadi artikel kasebut diarani "FALSE saka tank rating", aku ora ngerti kepiye Leopard-3 durung dibandhingake)))))))))
        1. vorobey
          vorobey 2 Agustus 2012 13:13
          +3
          oh, kabeh kumpulan bebarengan. Halo kabeh.
      2. Patos89
        Patos89 2 Agustus 2012 11:31
        +1
        Xs saka ngendi asale, penulis mbokmenawa nduweni akses menyang data FSB
      3. urzul
        urzul 2 Agustus 2012 13:17
        0
        Penulis tegese "Blok 2"
        1. Kars
          Kars 2 Agustus 2012 13:21
          0
          Lan kenapa ora AZUR banjur apa Challenger 2, ana uga sawetara modifikasi.
          Lan Leclerc 2, miturut presreleases, mesthine nganggo bedhil 140 mm.
          1. urzul
            urzul 2 Agustus 2012 14:23
            0
            Aku wedi Stepanov ora ngandhani kita.
          2. elang_ireng
            elang_ireng 2 Agustus 2012 17:50
            0
            ing cendhak, iki HFS tank padha kabeh liyane, mung karo vektor beda, penulis mung wanted kanggo nyorot apa ing nawakke seneng menang dibandhingake liyane. HFS bakal transparent yen sampeyan ngidini kethek utawa alien milih, Aku kanggo kabeh modifikasi saka T-64 lan T-72, aku ora patriot?
  10. priyayi
    priyayi 2 Agustus 2012 10:24
    0
    artikel ketoke gemeter, ketoke, penulis wis kesel karo artikel ing ngendi iku ditulis yen tank Western luwih apik, Yen ora, iku menarik banget, njupuk menyang akun meja, kita bisa ngomong sing larang ora ateges luwih.
  11. Patos89
    Patos89 2 Agustus 2012 10:57
    +5
    Ya, kabeh iki apik, nanging ana alangan cilik. Pira T-90 sing ana ing layanan saiki ??? T-90AM mung ora luwih saka 2 lembar, akeh tank T-72 lan modifikasine, lan T-80 lan T-90 yen diketik 1.5 ewu wis apik, miturut elektronik sing dibutuhake saiki, T90AM mung cocok
  12. Sarapan Wisatawan
    Sarapan Wisatawan 2 Agustus 2012 11:33
    +1
    Aku ora ngerti apa jenis parameter kuwi "survivability" ing tabel kapindho lan apa iku tegese "iku"?
  13. Strashila
    Strashila 2 Agustus 2012 11:41
    0
    Tanpa kru, tank minangka potongan wesi.
  14. hv78 wuh
    hv78 wuh 2 Agustus 2012 11:49
    0
    Negara apik tenan - wong apik tenan, iku perlu kanggo nyolong database saka khusus. layanan
    lan sijine iku ing Internet, Aku mung gumun. Lan saiki kabeh wong bisa ngerteni informasi babagan saben kita.
    Nalika aku weruh iki, aku umume wedi http://poisksng.tk
    amarga nomer telpon, alamat, korespondensi pribadi ing jaringan sosial kasedhiya kanggo kabeh wong. jaringan.
    Sampeyan ora ngerti apa bodho ing donya. Nanging aku wis ngerti lan mbusak kacaku, sing dakkarepake supaya bisa ditindakake kanthi cepet !!!
  15. keylogger
    keylogger 2 Agustus 2012 11:52
    0
    kanggo perang karo kita, kang menehi kritik dening ratings iki, padha ora pengin
  16. Boba
    Boba 2 Agustus 2012 12:57
    0
    Cetha banget!
    nanging ora ala,
  17. 6o6 wis
    6o6 wis 2 Agustus 2012 13:22
    0
    Dikenal manawa kekuwatan sistem artileri sebanding karo kuadrat kaliber. Liyane iku padha (teknologi manufaktur, rigidity, kelengkungan, dijupuk urip), 125 mm bedhil sepuluh persen luwih kuat tinimbang 120 mm bedhil.
    1. alex86
      alex86 2 Agustus 2012 19:23
      0
      Kabeh bakal apik, tekanan kita nalika dipecat yaiku (kira-kira) 5500 atmosfer, lan Jerman duwe 8600 atmosfer. Lan teknologi autofrettage, ujare, ilang karo kita - dheweke ora nindakake nganti suwe lan lali kepiye ...
      1. sore
        sore 2 Agustus 2012 20:18
        +2
        Miturut data sing dikawruhi saka Internet EU, tekanan remuk maksimal bedhil kita lan Barat bisa dibandhingake - ing wilayah 6000 atm.
        Lan bedhil wis autofrettating kanggo dangu.
        1. alex86
          alex86 2 Agustus 2012 21:19
          0
          Saka sumber sing padha, sawise kabeh, kita duwe nganti 6000, Jerman duwe 8800. autofretted - nanging saiki aku ora ngerti, aku mbaleni apa sing dakrungu (maca) - padha lali carane. Ora nggumunake, periskop kanggo kapal selam diprentahake saka kita ing KOMZ - dheweke nimbali wong tuwa loro, dheweke ora bisa nindakake, pelanggan tuku ing China.
  18. Kars
    Kars 2 Agustus 2012 14:08
    0
    Uga titik sing menarik - apa owah-owahan ing M256 iki dadi kaya L55 Jerman? Aku durung weruh abrash karo tong minyak dawa.

    Ya, lan ora jelas kenapa ora kasebut yen Abrams bisa nggunakake OFS buatan Jerman?

    Lan mung menarik carane koefisien kasebut diitung sing dadi siji, lan luwih saka siji.
    Kutipan saka: 6o6er
    Liyane iku padha (teknologi manufaktur, rigidity, kelengkungan, dijupuk urip), 125 mm bedhil sepuluh persen luwih kuat tinimbang 120 mm bedhil.

    Mung kene nyekel, padha ora padha, lan sampeyan ora sebutno projectile ing kabeh.
    1. vorobey
      vorobey 2 Agustus 2012 14:24
      +3
      Ing pertengahan 1992, Rheinmetall ngumumake yen wis ngembangake, kanthi inisiatif dhewe, bedhil smoothbore 120 mm anyar kanthi tong minyak kaliber 55, sing minangka panggantos langsung kanggo bedhil 120 mm modern kanthi laras kaliber 44 sing dipasang ing tank Leopard. -2" digunakake dening Jerman, Walanda lan Swiss, lan ing wangun dipunéwahi digunakake dening Jepang lan Amerika Serikat.

      Emks Amerika minangka elk Jerman sing padha karo sungsang sing diowahi.

      Andrei, apa sampeyan isih nyuwek nyawa babagan rating kasebut?
      1. Kars
        Kars 2 Agustus 2012 16:13
        +4
        Kutipan saka vorobey
        Andrei, apa sampeyan isih nyuwek nyawa babagan rating kasebut?

        Nah, tikus goreng lan lemak babi bisa dirembug tanpa aku, mula aku seneng.
        Kutipan saka vorobey
        anyar 120 mm gun smoothbore karo dawa tong minyak 55 kaliber

        Dheweke ngadeg ing Leo2A6, nanging aku ora weruh sing padha sijine iku ing abrash. Minangka 44, iku tetep.
        1. vorobey
          vorobey 3 Agustus 2012 12:11
          +1
          Lho, kok sampeyan daging babi ing wort.

          Aku ninggalake topik kasebut (babagan tank). Aku arep maca, nanging aku ora pengin aktif ngganggu. Salo luwih menarik.
          1. Kars
            Kars 3 Agustus 2012 12:26
            +2
            Yen aku dadi tanker, mungkin lemak bakal luwih menarik kanggo aku.
    2. mkpda
      mkpda 2 Agustus 2012 14:53
      +2
      Aku ora ngerti carane sampeyan bisa mbandhingake persenjataan tank tanpa mbandhingake amunisi.
  19. Splin
    Splin 2 Agustus 2012 14:17
    +1
    Aku ora ngerti, yen T-90AM duwe kabeh paramèter sing luwih dhuwur, kok "Armata" ?. Utawa gludhug Leclerc-2 Leopard-2 pancen krungu? utawa Challenger karo gun pindho laras! wassat
    1. vorobey
      vorobey 2 Agustus 2012 14:32
      +4
      Liyane sing ora bisa diendhegake. Sugeng dalu. Ing sumber terbuka sampeyan pengin nemokake data sing bener lan ora kontradiktif. Kabeh intelijen narik 90% informasi ing papan sing padha. Lan saben sandpiper terus memuji dhewe.
      1. Splin
        Splin 2 Agustus 2012 14:39
        +1
        hi!. Aku kudu ngerti apa kanggo mbantah karo Polandia.
        Lan kanthi cara, jenengku Dan. Dudu Denis, dudu Daniel, dudu Daniluppo... Denis jenengku mung ana ing Jerman ing taman kanak-kanak lan ing Hongaria ing sekolah. Batya duwe masalah karo urusan politik - amarga jenengku kaya sekretaris Cina. Aku wis ngembangake fobia tartamtu wiwit cilik. Coba jelasake marang bocah kenapa dheweke dadi Danny ing omah, lan Deniska ing taman kanak-kanak.
        1. vorobey
          vorobey 2 Agustus 2012 15:33
          +3
          Iku luwih gampang kanggo terus nelpon sampeyan self-propelled.
          1. Splin
            Splin 2 Agustus 2012 15:36
            +1
            Aku ndhukung! prajurit
          2. Splin
            Splin 2 Agustus 2012 17:29
            0
            vorobey,
            Ngomong-ngomong, apa T-90A duwe proteksi ranjau "mad" kaya ngono, miturut pendapatku, amarga AZ, apa ora kuwat?
            1. DIMS
              DIMS 2 Agustus 2012 20:37
              +1
              Ya, amarga karakteristik "proteksi tambang" lan malah ing TNT padha karo omong kosong
              1. vorobey
                vorobey 3 Agustus 2012 12:14
                +1
                Self-propelled gun ngrungokake Dmitry.
  20. Perch_1
    Perch_1 2 Agustus 2012 15:20
    +1
    Kabeh tabel lan cara WTU nggambarake sethitik negara nyata, kasunyatan bakal nggambarake shooting nyata ing sawetara saka amunisi nyata lan bedhil.
    1. sore
      sore 2 Agustus 2012 20:22
      0
      Kanggo pambiji awal, mung "tabel lan metode" sing cocog.
  21. DNA
    DNA 2 Agustus 2012 16:49
    +2
    Ya wis suwe jelas. Coba bayangake aku nggawe tank lan ora kompetitif lan kalah karo tank liyane. Nanging aku duwe akèh dhuwit, Aku miwiti mromosiaken tank ing kabeh aspèk bisa, lan mesthi bribing kabeh limo ahli ana lan suppressing kabeh gosip bisa. Sistem PR Kulon dianggo kaya biasane.
    1. vorobey
      vorobey 3 Agustus 2012 12:16
      +1
      Ora kabeh. Sekolah bangunan tank Jerman bisa nyerep ora mung prestasi lan kesalahane Ferdinand Porsche sing ora iso lali, nanging uga perkembangan sekolah Soviet.
  22. peteng
    peteng 3 Agustus 2012 12:27
    -1
    oh iki artikele sapa sing nulis iki akeh banget kesalahane sing lucu-lucu ing tangan siji lan sedhih ing sisih liyane babagan indikator mobilitas, aku ora ngerti kenapa ora nguripake akselerasi lan rem. padha ora ngandika sing T90 diesel cenderung ilang 300-350 jaran.
    Karakteristik keamanan nuduhake yen tank M1A2 ora duwe kauntungan sing signifikan

    Inggih, yen mung karakteristik sing dituduhake, banjur kita pracaya.
    Ngomong-ngomong, saiki ayo ngomong babagan kelangsungan urip - amunisi gundhul.
    Gun 125mm sepuluh persen luwih kuat tinimbang bedhil 120mm

    Aku langsung kelingan BPS Abrams 790mm, ing jarak 2 km.
    Marang 450mm kanggo T90.
    cangkang sub-kaliber waja-piercing anyar (BPS) tambah daya

    Kang ora ana ing alam, lan luwih ing tentara.
    Lan kok padha ora elinga sipil MRM-KE, kang tekan 12 km.
    Padha ora ngandika sing cocog sumber saka bedhil T90 ing bokong lengkap, minangka kualitas sakabèhé saka kabeh bedhil.
    Meja firepower umume mateni ...
    Miturut indikator iki, T90 dumunung ing tingkat M1, kang wis gun 105 mm.
    Lan ing kene malah luwih dhuwur tinimbang A2, penulis kudu sejajar karo Jules Verne.
    kisaran identifikasi target tank ing wayah wengi

    Imager termal Abrams, sing ing wayah wengi bisa mbedakake panas saka kotoran ing jarak 4 km, luwih murah tinimbang imager termal T90. Sing luwih tuwa tinimbang kotoran mammoth sing ditemokake ing Siberia. Lan iki pancen bener, amarga wong Prancis bakal ora ngedol apa-apa anyar lan apik.
    Efisiensi-Biaya

    Iku banget kandel kanggo mlebu ing meja iki tank sing wis tau perang, efficiency lan daya saing kang pitakonan amba.
    Aku wis bisu bab pangopènan lan panggantos saka Unit lan bagean sing T90 ora cocog kanggo apa-apa, ora LEO ora Abrams.
    Sayange, tinimbang ngapikake tangki, wong-wong padha melu elevasi.
  23. iwanniegrozny
    iwanniegrozny 3 Agustus 2012 13:18
    +1
    Kanggo sawetara alesan, artikel ora nuduhake (utawa aku ora sok dong mirsani) kuwi cacat desain serius saka Soviet lan, patut, tank Russian minangka panggonan seko amunisi ing kompartemen gelut, kang ndadékaké kanggo karusakan dijamin saka tank lan kru ing. acara detonasi amunisi. Sa adoh aku ngerti, iki minangka salah sawijining alasan utama kanggo nolak ngembangake garis T-90 kanggo nggawe mesin anyar.
    1. 6o6 wis
      6o6 wis 3 Agustus 2012 14:35
      -4
      Iki dudu cacat desain, konsep tank Soviet kaya ing ngisor iki.
      Ing kahanan modern, iku katon kaya drawback ageng, kaya loader otomatis lan amunisi kapisah.
      1. Splin
        Splin 3 Agustus 2012 15:52
        -1
        Aku ora bakal ngomong apa-apa bab AZ, nanging bab loading kapisah-lengan, sampeyan salah. Isih ana debat ing Kulon babagan cara sing luwih apik. Sing luwih efektif yaiku kacepetan utawa massa sing luwih gedhe sajrone penetrasi. Dina iki, cangkang kita lan manca wis cedhak banget. Lan nalika dijupuk 140-mm teka menyang operasi. kene NATO ora bisa nindakake tanpa AZ utawa RGZ.
    2. avdkrd
      avdkrd 26 Agustus 2012 16:59
      0
      nuduhake paling ora siji tank kulon sing kurang amunisi ing kompartemen gelut, sinau materiel - ing niche menara mung ana bagean amunisi lan ing abrams lan macan tutul lan challenger. Emphasis ing nawakke kita digawe dening saingan pemasar, nalika sakperangan alesan lali bab masalah padha ing ngarep, lan forum manovars Pick munggah omong kosong iki.
      Penempatan amunisi tahap pertama ing menara tank Leopard-2
      Amunisi saka tataran pisanan (15 dijupuk) diselehake ing tumpukan, trep kanggo akses, ing sisih kiwa niche mburi menara konco partisi wojo. Wektu kanggo siklus pangisian daya saka tumpukan iki yaiku 6-8 detik. Amunisi liyane (27 puteran) ana ing gudang sing ana ing kompartemen kontrol, ing sisih kiwa kursi pembalap, mesthine ora ana gunane ing kahanan perang tank sing cepet. Solusi iki, senadyan masalah serius karo akses menyang bagean utama saka amunisi tank, Ngartekno nyuda kerentanan ing acara saka seng nembus waja utama.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 26 Agustus 2012 22:39
        -1
        Kutipan saka avdkrd
        nuduhake paling ora siji tank kulon sing ora duwe amunisi ing kompartemen gelut,

        Ing modifikasi modern saka "Abrams" ora ana amunisi ing pertempuran, kabeh ing menara, konco pemisahan.
        Ing tank kita, mung amunisi tambahan, sing kasebar ing pertempuran, nyebabake bebaya tambah. Ing tank, rak ditutupi kanthi aman. Lan drum (conveyor) dhewe, dumunung ing ngisor tank, ing salah siji panggonan paling dilindhungi + ing T-90 iku tambahan wojo.
        Miturut cara, ing T-90MS amunisi tambahan, kang nuduhke bebaya tambah, dijupuk metu menyang rak amunisi turret, lan bledosan ora nuduhke bebaya kanggo kru.
  24. 6o6 wis
    6o6 wis 3 Agustus 2012 16:56
    0
    Ing Kulon, ora ana sing mbantah babagan iki, nanging nggunakake cangkang kesatuan. Lan cangkang ora cedhak karo efek ngrusak. Kantor Rheinmetall sing apik banget luwih dhisik tinimbang liyane.
    1. Kars
      Kars 3 Agustus 2012 17:09
      0
      Kutipan saka: 6o6er
      nanging nggunakake cangkang kesatuan

      Kutipan saka: 6o6er
      drawback ageng, kaya loader otomatis lan amunisi kapisah

      Inggris nggunakake kapisah-cartridge loading.
      Wong Prancis tuwin Jêpan punika botên sagêd mudal, prancis wontên ing sanginggiling bedhil, tiyang Jêpan wontên ing sangandhaping bedhil Jêrman ingkang sami wontên ing Abrams tuwin macan tutul.
    2. Splin
      Splin 3 Agustus 2012 17:16
      +1
      Andrei ngerti, yen ana mangu-mangu, Aku ngirim everyone kanggo forum Indian. Ing kana, beda karo pernyataan sing banter, tabel ditata. foto, video. Aku bisa menehi saran yen ora ana masalah karo borjuis
      1. Kars
        Kars 3 Agustus 2012 17:30
        +1
        Ya, aku wis dadi meja dhewe, lan, ing asas, aku malah siap ngomong yen tank Ukrainia ora kalebu ing dhaftar, iku cukup adil lan ora bias.
  25. DDG1000
    DDG1000 3 Agustus 2012 17:16
    0
    Utamane kanggo patriot redneck eseman

    Nanging saka taiga menyang segara Inggris. Tentara Merah kabeh... ngguyu
  26. DDG1000
    DDG1000 3 Agustus 2012 17:19
    -3
    Utamane kanggo patriot redneck ngguyu
    Nanging saka taiga menyang segara Inggris. Tentara Merah kabeh...
    1. Kars
      Kars 3 Agustus 2012 17:28
      +2
      Ayo, dheweke mung nuduhake supaya dheweke nuduhake. Apa wae bisa kedadeyan.
      1. DDG1000
        DDG1000 3 Agustus 2012 17:41
        -3
        Mesthi wae kedadeyan ngguyu Mangga ngujo
    2. Protey
      Protey 3 Agustus 2012 18:58
      0
      Dadi kaya - "menehi wong bodho kaca horseradish - salah siji break utawa ilang!"
  27. DDG1000
    DDG1000 3 Agustus 2012 17:39
    -3
    Raska power!!! ngguyu

    Lan iki kedadeyan ing "ora bisa dikalahake" ngguyu
    1. Kars
      Kars 3 Agustus 2012 17:42
      +5
      Oh aku ndeleng sampeyan seneng-seneng karo dhewe?
      Sayange aku ora bisa
      1. Kars
        Kars 3 Agustus 2012 17:44
        +4
        Lan ana akeh barang
        1. DDG1000
          DDG1000 3 Agustus 2012 17:51
          -3
          Seneng mripat ngguyu
      2. DDG1000
        DDG1000 3 Agustus 2012 17:46
        -4
        Ora, apa sampeyan ngguyu Aku bisa nindakake akeh! lol
        1. Kars
          Kars 3 Agustus 2012 17:49
          +2
          Kutipan: DDG1000
          Aku bisa nindakake akeh

          Ya, iki bisa dingerteni ora preduli apa sing ditawakake troll wassat
          Nanging apa sampeyan pengin ngomong babagan iki? Ora ana sing istimewa ing gambar kasebut, bisa uga nganggo tembung?
  28. DDG1000
    DDG1000 3 Agustus 2012 18:10
    -2
    Lan aku arep ngomong yen sampeyan ora kudu sombong, amarga kendaraan lapis baja kita kabeh omong kosong! ngguyu
    1. Kars
      Kars 3 Agustus 2012 18:12
      +2
      Kutipan: DDG1000
      amarga kendaraan lapis baja kita kabeh omong kosong

      Ya, sampeyan bisa uga. Ora bisa nggawe kesimpulan mung saka gambar sing sampeyan bayangake. Nanging aku wedi yen sampeyan ora ngerti iki.
      1. DDG1000
        DDG1000 3 Agustus 2012 18:18
        -3
        Sayange aku ora ngerti ngguyu
        1. Kars
          Kars 3 Agustus 2012 18:22
          +3
          Kutipan: DDG1000
          Sayange aku ora ngerti

          Iki aku yakin.
          Iku bakal menarik yen ing foto apa sampeyan nyedhiyani kanggo rangking saka Abrams utawa Leopard 2. Yen ora, ing Course saka foto sampeyan bisa ngerti sing padha (Abrams utawa Leopard 2) macet 3-5 km konco.

          Nuwun sewu menawi saksampunipun panjenengan kuciwa ing gesang.
    2. Protey
      Protey 3 Agustus 2012 19:02
      0
      Iku ora masalah teknologi, sing nindakake iku tangane metu saka bokonge, nanging ora ana sirahe !!
    3. avdkrd
      avdkrd 26 Agustus 2012 17:04
      +1
      sampeyan omong kosong. Aku ora ngerti apa rashka (iki istilah bully) Aku manggon ing Rusia. Yen sampeyan ngirim foto kacilakan sing nglibatake Mercedes, apa sampeyan bakal nyimpulake yen industri mobil Jerman iku telek?
  29. segamegament
    segamegament 3 Agustus 2012 21:33
    0
    Kuwi apik! Wong Papua lan super duper triper tancheg ngguyu
  30. segamegament
    segamegament 3 Agustus 2012 22:08
    +1
    Utawa mbebayani ...
    1. Kars
      Kars 3 Agustus 2012 22:39
      0
      Bantuan visual sing wis lawas. Kanthi iki, meh ora bisa tabrakan karo iki.
  31. peteng
    peteng 3 Agustus 2012 23:33
    +1
    Aku ora bakal ngomong apa-apa bab AZ, nanging bab loading kapisah-lengan, sampeyan salah. Isih ana debat ing Kulon babagan cara sing luwih apik. Sing luwih efektif yaiku kacepetan utawa massa sing luwih gedhe sajrone penetrasi. Dina iki, cangkang kita lan manca wis cedhak banget. Lan nalika dijupuk 140-mm teka menyang operasi. kene NATO ora bisa nindakake tanpa AZ utawa RGZ.

    Uniter luwih apik, aku pengin ndeleng kru tank nalika A3 gagal, kanggo efek ngrusak, aku ora ngerti apa tegese cedhak.
    790 kanggo Abrams lan 300mm kanggo T90, mungguh, ing kadohan saka 2km, ing mratelakake panemume ana apa-apa cedhak kene lan 450mm, kanggo bps saka tambah daya.
    Bantuan visual sing wis lawas. Kanthi iki, meh ora bisa tabrakan karo iki.

    Bisa uga kanggo Garda Nasional duwe abrams kaya ngono.
    1. Kars
      Kars 4 Agustus 2012 14:21
      0
      Kutipan saka Darck
      Apa Garda Nasional bisa duwe abrams

      banjur sampeyan kudu nulis - manual kanggo wong India yen padha dig munggah tomahawk perang
  32. peteng
    peteng 4 Agustus 2012 22:33
    +1
    banjur sampeyan kudu nulis - manual kanggo wong India yen padha dig munggah tomahawk perang

    Lan apa karo wong India? Kakangku njabat ing Garda Nasional, dheweke ana ing Afghanistan lan ing Irak.
  33. Kars
    Kars 4 Agustus 2012 22:45
    0
    Kutipan saka Darck
    Kakangku njabat ing Garda Nasional, dheweke ana ing Afghanistan lan ing Irak.

    Lan padha menehi Abrams M1 ana?
  34. peteng
    peteng 4 Agustus 2012 23:22
    +1
    Lan padha menehi Abrams M1 ana?

    Lha piye M1, M1A1 lan A2 sing rattled menyang Irak, kmp wis M1A1H / A lan A2 / HA. /3.
    1. Kars
      Kars 4 Agustus 2012 23:33
      0
      Kutipan saka Darck
      Dheweke duwe M1A1 lan A2 sing rattled menyang Irak

      Apa sampeyan mikir ing gambar?
      Kutipan saka Darck
      KMP nduweni M1A1H / A lan A2 / HA.32 lan 19 mung digantung ing papan sing winates.

      Aku ora ngerti apa sing sampeyan omongake.
      Kutipan saka Darck
      Dadi keruwetan kabeh (wuda) abrams padha.

      Bener? Nanging sanajan ing gambar, salah sawijining papan dituduhake ora bener kanggo RPG sing dicekel tangan, lan kanggo ATGM, proyeksi onboard bisa dadi abang.
      Lan kanggo Abrams wuda - apa sampeyan mikir Yankees ora duwe dhuwit DZ cukup kanggo nyumerepi kabeh?
  35. peteng
    peteng 5 Agustus 2012 00:17
    +1
    Apa sampeyan mikir ing gambar?

    M1
    Lan kanggo Abrams wuda - apa sampeyan mikir Yankees ora duwe dhuwit DZ cukup kanggo nyumerepi kabeh?

    Ora ana sing arep nyumerepi kabeh D3 abrams, iki duwe efek ala kanggo kinerja nyopir, sing aku ngerti, M1A1 / A2, M1A1H / A-2H / A, M1A1AIM telanjang, yen perlu, bisa gantung D3, ing kasunyatan ora luwih saka 300 abrams Hung.
    Bener? Nanging sanajan ing gambar, salah sawijining papan dituduhake ora bener kanggo RPG sing dicekel tangan

    Njupuk lan ndandani iku kanggo seneng.
    lan kanggo ATGMs, proyeksi onboard bisa rampung abang.

    Iku gumantung apa jenis bayi, contone, iku ora kamungkinan sing soko bakal bisa kanggo nindakake ana, lan ana KAZ ing abrams.
    1. Kars
      Kars 5 Agustus 2012 10:57
      0
      Kutipan saka Darck
      M1

      Banjur aku ora ngerti apa sing sampeyan lakoni.
      Kutipan saka Darck
      Ora ana sing bakal nimbang kabeh D3 abrams, iki duwe efek ala ing kinerja nyopir

      Ekstra 700-800 kg?
      Kutipan saka Darck
      Sak ngertiku M1A1 / A2, M1A1H / A-2H / A, M1A1AIM telanjang

      Wong-wong mau menyang ngendi?
      Kutipan saka Darck
      Yen perlu, padha bisa nyumerepi D3, nyatane ora luwih saka 300 abrams digantung

      Ya, Amerika Serikat ora nindakake perang --- nyoba metu saka Afghanistan lan Irak.
      Kutipan saka Darck
      Iku gumantung apa jenis bayi, contone, iku ora kamungkinan sing soko bakal bisa kanggo nindakake ana

      Yen RPG-7 nindakake (abrash), banjur sing cilik bakal nindakake, utamane.. wuda..
      Kutipan saka Darck
      ya, lan ana KAZ ing abrams

      ora ---- yen miturut sampeyan, dheweke ora malah nggantung karo DZ. Ana siji ing Merkava, nanging aku mikir yen Yankees njaluk wong Yahudi kanggo ngedol - aku ora krungu bab iku durung.
  36. peteng
    peteng 5 Agustus 2012 16:36
    +1
    M1A1 duwe zona lemah sing padha karo M1. Yagene upaya iki pamer?
    Ekstra 700-800 kg?

    Lha saiki aku ngerti kok.
    Wong-wong mau menyang ngendi?

    Afghanistan, Irak, Eropa, Arab Saudi, lsp.
    Ya, Amerika Serikat ora nindakake perang --- nyoba metu saka Afghanistan lan Irak.

    Napa sampeyan nulis iki?
    Yen RPG-7 nindakake (abrash), banjur sing cilik bakal nindakake, utamane.. wuda..

    Sampeyan nulis kaya ngono, kaya sing cilik luwih unggul tinimbang RPG. Lan aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng jumlah hit / penetrasi Abrams.
    ora ---- yen miturut sampeyan, dheweke ora malah nggantung karo DZ. Ana siji ing Merkava, nanging aku mikir yen Yankees njaluk wong Yahudi kanggo ngedol - aku ora krungu bab iku durung.

    Yen sampeyan nulis yen sampeyan ora, banjur paling manawa iki, Aku ora ngomong bab piala kanggo sampeyan. Ing Amerika Serikat, piala dilebokake ing mobil lapis baja, nalika bolt wis dipasang ing tank.
    1. Kars
      Kars 5 Agustus 2012 17:40
      0
      Kutipan saka Darck
      M1A1 duwe zona lemah sing padha karo M1. Yagene upaya iki pamer?

      Lan sing ngomong bab M1A1 --- iki rags kuna saka Irak pisanan Ing konflik karo Federasi Rusia, yen bakal M1A2 SEP V2 utawa M1A2 TUSK
      Kutipan saka Darck
      Lha saiki aku ngerti kok.

      Lan pira bobote ARAT utawa ARAT 2 sampeyan?
      Kutipan saka Darck
      Afghanistan, Irak, Eropa, Arab Saudi, lsp.

      Lan ing ngendi negara sing durung ana perang? Lan kepiye dheweke mangkat ing Irak bisa dideleng ing saindenging Internet. Lan ing ngendi, umpamane, 300 sing nganggo DZ menyang New Mexico?
      Kutipan saka Darck
      ngungkuli rpg

      Bayi - waja 400 mm RPG 7 (granat lawas) 260-300 mm
      Kutipan saka Darck
      Lan aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng jumlah hit / penetrasi Abrams

      Dadi kabari aku lan aku bakal mriksa.
      Kutipan saka Darck
      Yen sampeyan nulis yen sampeyan ora, paling ora mesthine

      Oke, aku bakal nulis kaya iki --- ing Abrams M1 ---- M1A2 --- M1A2 SEP V2 ora ana sistem proteksi aktif kayata piala utawa arena sing diinstal.
      Sampeyan bisa nyedhiyani foto Abrams karo KAZ diinstal ing Irak utawa Afghanistan?
  37. peteng
    peteng 5 Agustus 2012 21:57
    +1
    Lan sapa sing ngomong babagan M1A1 --- iki minangka kain kuna saka Irak pisanan

    Aku ngomong yen ing Irak kapindho lan ing Afghanistan padha ora nuduhake piyambak kanti awon.
    Ing konflik karo RF yen bakal M1A2 SEP V2 utawa M1A2 TUSK

    M1A1 ora kalah karo T90 lan M1A2 SEP sing padha, uga dipimpin dening TUSK. M1A2 SEP mung sawetara ing Tentara lan ora bakal cukup kanggo perang serius. M1A1 bakal dianyari, nanging ora M1A2.
    Lan pira bobote ARAT utawa ARAT 2 sampeyan?

    ARAT abot bab 2 ton, nanging aku ora ngerti ARAT 2, nanging temenan luwih, amarga iku ARAT + XM32 ana 66 piring ing loro larik lan 22 ing menara, yen memori serves kula tengen.
    Lan ing ngendi negara sing durung ana perang?Lan carane mundur ing Irak bisa dideleng ing saindenging Internet. Lan ing ngendi, umpamane, 300 sing nganggo DZ?

    Ok, kanggo nggawe cetha, aku bakal ngomong tank iki perang ing Afghanistan lan ing perang Irak kapindho. Lan patroli pindhah saka D3, ing Irak padha.
    Bayi - waja 400 mm RPG 7 (granat lawas) 260-300 mm

    Ya, wong lanang saka Al-Qaeda mlumpat nastolgia lan mung nggunakake granat lawas, kangen karo retro?
    Dadi kabari aku lan aku bakal mriksa.

    Dear, sayangé aku ora duwe informasi kuwi, Aku mung bisa Quote wong-wong sing ngawula ing Irak, sing ngandika sing 4 hits ing tank padha norma. kanggo Pentagon.
    Oke, aku bakal nulis kaya iki --- ing Abrams M1 ---- M1A2 --- M1A2 SEP V2 ora ana sistem proteksi aktif kayata piala utawa arena sing diinstal.

    Ora ana, nanging ana AN / VLQ-6, AN / VLQ-7 ing abrams lan bradleys.
    1. Kars
      Kars 5 Agustus 2012 23:02
      +1
      Kutipan saka Darck
      Aku ngomong yen ing Irak kapindho lan ing Afghanistan padha ora nuduhake piyambak kanti awon.

      Dheweke ora nuduhake awake dhewe, utamane ing Afghanistan, ing ngendi dheweke diangkut 8 taun sawise invasi.
      Kutipan saka Darck
      M1A1 ora kalah karo T90 lan

      Kita umume ora ngrembug T-90, menyang gambar.
      Kutipan saka Darck
      ARAT bobote kira-kira 2 ton, nanging aku ora ngerti ARAT 2, nanging temenan luwih, amarga iku ARAT + XM32 ana 66 piring ing loro baris lan 22 ing menara, yen memori sandi ngawula tengen.

      ora bakal uncalan link, banjur iku luwih gampang kanggo tuku kontak DZ ing Ukraina
      Kutipan saka Darck
      lan 22 ing menara

      kita mung kasengsem ing proyeksi sisih ditandhani abang ing gambar.
      Kutipan saka Darck
      Sayange, aku duwe informasi kaya ngono

      banjur kenapa sampeyan ngirim kula kanggo nonton lan nggawe sawetara kesimpulan?
      Kutipan saka Darck
      Irak, sing ngandika sing 4 tank hit padha pakewuh
      T-72 lan 10 tahan. Lan kenek ngendi.
      Kutipan saka Darck
      Lan sampeyan bisa nggoleki statistik ing net, sawetara jenis pusat analitis conducted riset kanggo Pentagon ing sembarang.
      Inggih, temokake, aja dadi ora ana dhasar---nanging umume kedadeyan kasebut ora bisa diakses kanthi mbukak.

      Kutipan saka Darck
      Ora ana sing kaya ngono

      Banjur sampeyan lara apa *
      Kutipan saka Darck
      nanging ana AN / VLQ-6, AN / VLQ-7 ing abrams lan bradley

      Inggih, nggawa foto ing Irak, sanajan iku ora KAZ ing kabeh, nanging aku ngerti, iku ora serial lan luwih saka stasiun dipatèni optik lan ora bisa nindakake apa-apa marang Malyutka.

      http://www.fas.org/man/dod-101/sys/land/stingray.htm

      Kutipan saka Darck
      Ok, kanggo nerangake kanthi jelas, aku bakal ujar manawa tank iki perang ing Afghanistan lan ing perang Irak kaping pindho. Lan patroli pindhah saka D3, ing Irak sing padha.

      Inggih, awit marang wong-wong mau instruksi iki karo M1 ora ketinggalan jaman?



      Kutipan saka Darck
      Ya, wong lanang saka Al-Qaeda mlumpat nastolgia lan, kangen karo retro, dheweke mung nggunakake granat lawas?


      Inggih, CIA ora nyedhiyakake senjata modern maneh, Irak ana ing embargo, mula ora ana granat modern, utawa mung sithik banget.
      Kutipan saka Darck
      Yen sampeyan temenan 7B, kemungkinan dheweke bisa nembus sisih pinggir abrams sithik saka urutan 0.35.

      iku karo sisih 70 mm? Ana luwih saka sapisan kasus kaya mengkono, sampeyan bisa maca link menyang refutation saka laporan Pentagon.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 6 Agustus 2012 23:03
        -1
        Korps "Abrams":


        1. Bad_gr
          Bad_gr 10 Agustus 2012 18:44
          0
          Miturut cara, mbayar manungsa waé kanggo blotch saka waja tambahan ing ngarep tank, kang (visually, saka foto) nambah kekandelan saka waja ing panggonan iki (wilayah tank ngarep) nang endi wae. nganti 6 cm, lan ing rekomendasi iki
          wilayah ngendi iku worth njupuk lan ngendi iku ora ditandhani. Where waja tambahan ora ditandhani abang.
          Nanging awak iki dudu sing pungkasan. Ing anyar, waja tambahan dadi bebarengan kabeh awak.
          T-72-90 nduweni papan 7 cm.
          Nanging sapa sing duwe benteng sing luwih apik? kita saiki wis ajeg karo remote sensing, nanging apa Abrams? Kasunyatan sing DZ ora ajeg diinstal ing Abrams - padha ngedika bab iki, nanging bulwark mung waja utawa karo sawetara jenis zest? yen mung waja, banjur kekandelan sawijining?
  38. peteng
    peteng 6 Agustus 2012 15:38
    +1
    Dheweke ora nuduhake awake dhewe, utamane ing Afghanistan, ing ngendi dheweke diangkut 8 taun sawise invasi.

    Sampeyan luwih ngerti carane dheweke ora nuduhake awake dhewe utawa nuduhake awake dhewe.
    Kita umume ora ngrembug T-90, menyang gambar.

    Inggih, oke .... A saperangan saka kiriman kepungkur ana konflik karo Federasi Rusia lan maya sampah M1A1, lan saiki gambar maneh ... 25 pigura?
    banjur luwih gampang kanggo tuku kontak DZ ing Ukraina

    Dear, aku kudu komentar utawa sampeyan bakal ngerti?
    kita mung kasengsem ing proyeksi sisih ditandhani abang ing gambar.

    Lungguhe ana pira, ya wis kasengsem karo ARAT 2, kalebu nguatake proyeksi sisih menara.
    banjur kenapa sampeyan ngirim kula kanggo nonton lan nggawe sawetara kesimpulan?

    Supaya sampeyan paling ora ngerti sadurunge nulis.
    T-72 lan 10 tahan.

    Nalika wong ngomong 4 hits padha pakewuh, paling kamungkinan iku massive. Mbandhingaké karo kasus terisolasi bodho, mesthi, yen mung kabeh T72s bisa tahan 10 poto, utawa ing paling akeh. Lan T72 lan T90 uga bisa pierced karo RPGs Aku ngerti yen siji moto, siji matèni, banjur sampeyan isih bisa ngomong bab kasunyatan sing abrams tiba malah karo RPG 7. Nanging ora ana bab kuwi kene lan luwih ngandika kualitas. apa aku wanted sampeyan aku mangertos lan panginten sing bisa tarik Serat nalika nulis bab 4 hits, nanging sampeyan tindak nang endi wae ing alas.
    Inggih, goleki, aja nganti tanpa dhasar

    http://www.usatoday.com/news/world/iraq/2005-03-29-abrams-tank-a_x.htm
    Paling ora sawetara statistik.
    lan dadi paling kamungkinan iku dadi dadi deplorable sing ora kasedhiya ing akses mbukak.Ora kanggo sebutno sing iki bakal mbukak nomer nyata saka losses.

    Dadi ora yakin aku nulis, banjur kenapa kabeh iki?
    Banjur sampeyan lara apa *

    Aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng apa sing dianggep KAZ, banjur nulis, yen ora, mula lara.
    Inggih, nggawa foto ing Irak

    http://www.youtube.com/watch?v=Z0QJUHrT9yg&feature=watch_response
    Nonton video iki, wiwit 41 detik, ana kothak karo pangilon ing sisih kiwa lawang komandan, iku.
    lan marang Malyutka mung ora bisa nindakake apa-apa.

    Ya, dheweke ora bisa nindakake apa-apa kajaba ndeteksi operator (yen bisa, tembak sirahe), bukak layar kumelun, pasang interferensi IR lan, kanthi jarak 200 meter saka tank, njupuk roket menyang sisih. 40-45 derajat lan dheweke ora bisa nindakake apa-apa. apik
    Inggih, awit marang wong-wong mau instruksi iki karo M1 ora ketinggalan jaman?

    Iku babagan
    Bantuan visual sing wis lawas. Kanthi iki, meh ora bisa tabrakan karo iki.

    Kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana apa-apa ing kene babagan kasunyatan manawa, nglawan ARAT 2 dipasang ing abrams, saka senjata anti-tank sing dicekel tangan, ranjau darat lan tambang, instruksi iki wis ketinggalan jaman. Afghanistan, sampeyan bakal nemoni dheweke saiki.
    Inggih, CIA ora nyedhiyakake senjata modern maneh, Irak ana ing embargo, mula ora ana granat modern, utawa mung sithik banget.

    Ayo, banyu kaya ana embargo, ketoke sadurunge embargo iki, Irak lungguh kanthi tenang lan ora tuku apa-apa saka sapa wae. Kanggo nggawe urip luwih gampang kanggo mungsuh, contone, Iran. ing Irak pancen ana retro. jimat.
    iku karo sisih 70 mm?

    Lan ing mratelakake panemume, kang wis 70mm foil ana lan 70 mm mung kekandelan saka layar sisih.
    Kasus kasebut luwih saka sepisan, sampeyan bisa maca link menyang refutation saka laporan Pentagon.

    Kanggo miwiti, aku pengin ndeleng luwih saka sepisan kasus kekalahan tank Abrams kanthi granat RPG7B.
    1. Kars
      Kars 6 Agustus 2012 16:09
      +1
      Kutipan saka Darck
      Sampeyan luwih ngerti carane dheweke ora nuduhake awake dhewe utawa nuduhake awake dhewe

      Alami luwih katon
      Miturut informasi sing diwenehake dening Mayor Jenderal T. Tucker, ing Februari 2005, 70% saka armada tank 1135 Abrams sing ditugasake ing Irak nampa karusakan saka macem-macem tingkat keruwetan.


      Kutipan saka Darck
      Inggih, oke .... A saperangan saka kiriman kepungkur ana konflik karo Federasi Rusia lan maya sampah M1A1, lan saiki gambar maneh ... 25 pigura?

      Alamiah, gambar dianggep minangka manual kanggo prajurit Rusia ing perang individu nglawan US Abrams MBT, lan tank outdated diselehake ing gambar, nanging bakal ana tank karo sistem DZ ing sisih. T-90?
      Kutipan saka Darck
      Dear, aku kudu komentar utawa sampeyan bakal ngerti?

      Perlu.
      Kutipan saka Darck
      Pira sing lungguh ana, sampeyan tertarik karo ARAT 2, kalebu nguatake proyeksi sisih menara.

      lan apa? Instalasi ora bisa kanthi kapisah? Ya, umume, iki broblem Abrams - apik yen rasio daya-kanggo-bobot ora ngidini mbeta pesawat lengkap sistem sensing remot tanpa mundhut maneuverability.

      Kutipan saka Darck
      Nalika wong ngomong 4 hits padha pakewuh, paling kamungkinan iku massive

      Sampeyan ora ngerti apa sing diomongake wong, lan ing ngendi laporan Pentagon?
      Kutipan saka Darck
      paling kamungkinan iku massive

      Ing apa pratelan iki adhedhasar?
      Kutipan saka Darck
      T72 lan T90 uga bisa ditusuk karo RPG

      Bisa uga, nanging ora nganggo amunisi RPG-7 lawas lan proyeksi onboard luwih aman tinimbang Abrams tanpa penginderaan jarak jauh.
      Kutipan saka Darck
      Aku ngerti yen siji nembak, siji mateni, sampeyan isih bisa ngomong babagan kasunyatan sing abrams tiba sanajan nganggo RPG 7

      Abrams Valts saka RPG-7 model lawas, lan iku mung gumantung ing pengalaman saka penembake karo siji utawa luwih granat sing bakal ngalahake wong metu.
      Kutipan saka Darck
      http://www.usatoday.com/news/world/iraq/2005-03-29-abrams-tank-a_x.htm
      Paling ora sawetara statistik

      Babagan apa-apa.
      Kutipan saka Darck
      Dadi ora yakin aku nulis, banjur kenapa kabeh iki?

      Ya, ora kaya sampeyan, aku ora duwe laporan Pentagon, mula aku nggawe asumsi.
      Kutipan saka Darck
      Aku menehi saran supaya sampeyan ndeleng apa sing dianggep KAZ, banjur nulis, yen ora, mula lara.

      Kutipan saka Darck
      Oke, aku bakal nulis kaya iki --- ing Abrams M1 ---- M1A2 --- M1A2 SEP V2 ora ana sistem proteksi aktif kayata piala utawa arena sing diinstal.
      Ora ana sing kaya ngono

      Lan ora ana sing lara, amarga kompleks sing sampeyan lakoni bakal sinau kanggo njupuk amunisi sing mlebu, mula bakal dadi KAZ, uga persenjataan tank utama yaiku KAZ - kanthi aktif nglindhungi tank, aku ngomong babagan bedhil.
      Kutipan saka Darck
      http://www.youtube.com/watch?v=Z0QJUHrT9yg&feature=watch_response
      Nonton video iki, wiwit 41 detik, ana kothak karo pangilon ing sisih kiwa lawang komandan, iku.

      Dadi sampeyan ora bisa nggawa foto ing Irak, mesthi. Yen ora, ngenteni 41 detik, ana sing ndeleng. Nanging aku bakal nggawa sampeyan sing baris.
      http://btvt.narod.ru/5/iraq2003/2003.htm
      Kutipan saka Darck
      Nalika sampeyan bisa ndeleng ora ana

      Aku ora weruh.
      Kutipan saka Darck
      Maneh, ing Irak sing padha lan ing Afghanistan sing padha, sampeyan bakal nemoni dheweke saiki.

      Apa instruksi kasebut nganggo basa Arab? Ora ana tulisan WARRIOR OF RUSSIA --- apa dheweke ana ing Irak lan Afghanistan?
      Kutipan saka Darck
      .Ing kene pikirane kaya ngono, ana sing ngapusi, utawa ing Irak pancen ana jimat retro.

      Dadi nggawa foto partisan Irak kanthi RPG -7 sing dilengkapi granat PG-7VP
      Kutipan saka Darck
      Lan ing mratelakake panemume, kang wis 70mm foil ana lan 70 mm mung kekandelan saka layar sisih.

      70 mm punika kekandelan saka waja sisih.
      http://gurkhan.blogspot.com/2012/08/1-72.html

      Kutipan saka Darck
      ndeleng luwih saka sapisan kasus asor tank Abrams karo grenades RPG7B. Kanggo duwe soko kanggo refute.

      Kutipan saka Darck
      http://www.usatoday.com/news/world/iraq/2005-03-29-abrams-tank-a_x.htm

      Kepiye carane Abrams ditembak mudhun lan rusak ing kana? Saka UAV? Helikopter serang? Artileri lan tank?
      Februari 2005, 70% saka armada tank saka 1135 Abrams nampa karusakan saka macem-macem derajat keruwetan,
      1. Kars
        Kars 6 Agustus 2012 17:12
        +1
        Kutipan saka Darck
        Nalika wong ngomong 4 hits padha pakewuh, paling kamungkinan iku massive

        Kutipan saka Darck
        http://www.usatoday.com/news/world/iraq/2005-03-29-abrams-tank-a_x.htm
        Paling ora sawetara statistik.


        Ing kene, minangka conto paling ora sawetara statistik - apa sampeyan bisa diajeni kanthi kinerja sing paling apik dening AS?
        http://www.waronline.org/IDF/Articles/history/2nd-lebanon-war/acv-losses/
        Kutipan saka Darck
        Gangguan IR lan ing jarak 200 meter saka tank, pindhah rudal menyang sisih kanthi 40-45 derajat

        Oh ya, iki bakal bantuan akeh saka RPG lan PTRS Baby bassoon lan kompetisi karo kontrol printah dening kabel, lan aku ora malah ngomong babagan cangkang seni.
  39. peteng
    peteng 6 Agustus 2012 20:16
    +1
    Alami luwih katon

    Maneh, upaya kasebut nuduhake.
    Miturut informasi sing diwenehake dening Mayor Jenderal T. Tucker, ing Februari 2005, 70% saka armada tank 1135 Abrams sing ditugasake ing Irak nampa karusakan saka macem-macem tingkat keruwetan.

    Lan apa, iki tabet sing paling 70% saka Abrams diserang.Yen padha wrote sing 70% saka Abrams wis waja pierced utawa 70% padha numpes / dipatèni, banjur poke artikel padha.
    Mesthine, gambar kasebut dianggep minangka manual kanggo prajurit Rusia ing perang individu nglawan AS Abrams MBT, lan tank lawas diselehake ing gambar, nanging nyatane bakal ana tank karo sistem DZ ing sisih pinggir.

    Kepiye sampeyan ngerti tank apa sing bakal dadi .... Ing Amerika Serikat, dheweke malah curiga anane sampeyan? Yen ana perang karo negara sing duwe tank, mula kemungkinan saham bakal ana ing maneuverability, ing perang kasebut, abot. tank dimuat karo D3 bakal mati bobot, iki bakal matèni kemampuan salib-negara, kacepetan, penundaan, etc.
    Lan babagan T-90?

    Nanging nalika ana perang, banjur T90 ora ana hubungane, yen M1A1 bisa nglawan T90 lan ora kalah karo M1A2 ing perang nglawan MBT mungsuh lan luwih gampang ing wektu sing padha, mula iku Pikiran teka ing aku, kok padha ora bakal digunakake, amarga miturut tembung sampeyan ora kudu.
    Perlu.

    Kontak ora bakal nylametake sampeyan saka senjata anti-tank modern, sing mung dirancang kanggo nglindhungi dinamis, ora bakal nylametake sampeyan saka tambang lan ranjau darat saka UYa, nanging ARAT digawe mung kanggo iki, saka apa sing bisa sampeyan lakoni. Kutha iki nduweni pamblokiran sing gedhe lan kandel, mula bobote banget.
    lan apa instalasi kapisah ora bisa?

    Kayane yen ana wong sing mimpin diskusi, dheweke kudu ngerti apa sing ditulis, lan ora takon pitakonan kaya ngono.
    Inggih, umume, iki broblem Abrams - iku apik yen rasio daya-kanggo-bobot ora ngidini mbeta pesawat lengkap senjata sensing remot tanpa mundhut saka maneuverability.

    Napa sampeyan butuh kacepetan utawa kemampuan maneuver ing kutha? Apa sampeyan mikir carane ngindari proyektil ing Hollywood?
    Sithik wong ngomong

    Sampeyan ora kasengsem ing apa sing padha ing Irak lan perang ngandika, sampeyan ora kasengsem ing apa Pentagon nyerat, banjur salah siji drive mrana dhewe utawa ngomong karo Mujahidin.
    Ngendi laporan Pentagon?

    Ing Pentagon, nelpon wong-wong mau.
    carane Komplek sing wis diwenehi bakal sinau kanggo njupuk mudhun amunisi mlebu supaya bakal dadi KAZ

    Saiki aku bakal mulang, KAZ dipérang dadi pirang-pirang kategori, peringatan, striking lan netralisasi. Sing terakhir kalebu AN / VLQ-6. Pelajaran wis rampung! lan piala?
    .
    Dadi sampeyan ora bisa nggawa foto ing Irak, mesthi

    Aku ora ngerti kenapa sampeyan ora seneng video ing Irak.
    lan banjur ngenteni 41 detik, soko peering.

    Nanging bisa dingerteni, tuku dhewe monitor normal, angel ora sok dong mirsani bandura ukuran sirahe wong, sing saiki banjur terus-terusan flickers ing meh saben abrams.
    Nanging aku bakal nggawa sampeyan sing mudhun
    http://btvt.narod.ru/5/iraq2003/2003.htm

    Lan apa sing kudu dakdeleng ing kana? Sapratelon saka waja ora ditusuk, setengah kena ranjau darat lan dirusak dhewe, liyane amarga pelanggaran keamanan. Lan udakara 3-4 tank ditabrak RPG saka macem-macem sisih. , RPG sing ora ditulis (carane akeh sing ora ana hits). Yen sampeyan nganggep manawa militan nggunakake taktik lan njupuk ing panggonan sing padha kaping pindho utawa kaping telu, mula iki umume Achtung. Aku ora ngerti apa jenis waja. bisa tahan.
    Soko sing ora nambah nganti stats.
    Aku ora weruh.

    Yen sampeyan ora bisa ndeleng apa sing sampeyan tulis ... wong bodho
    [
    Kandhane WARRIOR OF RUSSIA --- apa dheweke ana ing Irak lan Afghanistan?

    Utawa aku kudu ngeja iku uga?
    Dadi nggawa foto partisan Irak kanthi RPG -7 sing dilengkapi granat PG-7VP

    Pisanan, nggawa foto PG-7VP sing padha. Banjur critakna saka ngendi para partisan entuk RPG 29 lan banjur mikir babagan embargo.
    70 mm punika kekandelan saka waja sisih.

    70mm punika kekandelan saka layar, kekandelan saka waja (sisih sasis) ing wilayah weakened 25mm.
    Babagan apa-apa.

    Dadi sampeyan mutusake, yen ora ana apa-apa, kenapa sampeyan nglebokake statistik kasebut ing kene? wassat
    lan proyeksi onboard luwih aman tinimbang Abrams tanpa remote sensing.

    Apa iku, luwih rumit tinimbang Abrams? Luwih apik ing nomer tanpa abstraksi.
    Abrams Valts saka RPG-7 model lawas, lan iku mung gumantung ing pengalaman saka penembake karo siji utawa luwih granat sing bakal ngalahake wong metu.

    Apa tegese tiba, tiba apa? Yen sampeyan pengin ngomong apa sing bisa dipatèni, banjur tunjukake marang kita, siji tembak, siji mateni.
    Kepiye carane Abrams ditembak mudhun lan rusak ing kana? Saka UAV? Helikopter serang? Artileri lan tank?

    Rusak lan ditembak beda-beda, dheweke pancene perang nglawan Abrams nganggo helikopter. Wong Irak uga duwe tank, diunekake ing IED lan dipecat ing RPG7/29 (sering diunekake lan langsung ditembak). .
    1. Kars
      Kars 6 Agustus 2012 20:57
      +1
      Kutipan saka Darck
      Maneh, upaya kasebut nuduhake.

      Inggih, aku mung setuju karo sampeyan.
      Kutipan saka Darck
      Sampeyan luwih ngerti carane dheweke ora nuduhake awake dhewe utawa nuduhake awake dhewe

      Kutipan saka Darck
      .Yen padha nulis yen 70% saka abrams wis waja pierced utawa 70% padha numpes / dipatèni, banjur poke artikel padha.

      Tenan?
      Kutipan saka Darck
      padha ora ngatonake awake dhewe

      Kutipan saka Kars
      2005 taun macem-macem derajat karusakan gravitasi nampa 70% saka armada tank saka 1135 "Abrams

      Kutipan saka Darck
      Kepiye sampeyan ngerti tank apa sing bakal dadi ....

      Kepiye saka ngendi? Abrams mesthine bakal beroperasi nganti 2030
      Kutipan saka Darck
      Yen ana perang karo negara sing duwe nawakke, banjur paling kamungkinan saham bakal maneuverability, ing perang kaya tank abot dimuat karo D3 bakal mati bobot, iki bakal matèni kemampuan salib-negara, kacepetan, penundaan, etc.

      Sampeyan ngomong omong kosong murni, lan nawakke wis abot, lan emphasis ing maneuverability ana ing 70s ing Leopard 1 lan AMX-30 padha diganti dening kendaraan abot, nanging sampeyan bisa ndeleng ing nawakke ora aku.
      Kutipan saka Darck
      Kontak ora bakal nylametake sampeyan saka senjata anti-tank modern

      Nanging bakal nylametake kabeh pemberontak saka RPG. Lan amarga DZne abot banget nganti abraga ora bisa nindakake, mula iki dalan metu.

      Kutipan saka Darck
      Sampeyan ora kasengsem ing apa sing padha ing Irak lan perang ngomong, sampeyan ora kasengsem ing apa Pentagon nyerat

      Aku ora kasengsem ing dongeng, lan aku kasengsem ing bahan analitis - Pentagon ora kaya divider - iku tegese ora ana apa-apa kanggo gumunggung.
      Kutipan saka Darck
      Ing Pentagon, nelpon wong-wong mau.

      Dadi sampeyan ora bisa menehi informasi apa wae.
      Kutipan saka Darck
      Saiki aku bakal mulang, KAZ dipérang dadi pirang-pirang kategori, peringatan, striking lan netralisasi. Sing terakhir kalebu AN / VLQ-6. Pelajaran wis rampung! lan piala?
      .

      Sampeyan ora nulis apa-apa babagan jinis KAZ sing diinstal. Lan ing ngendi, kajaba tembung sampeyan, konfirmasi iki?
      Kutipan saka Darck
      , angel ora weruh bandura sing ukurane sirahe wong, sing saiki terus kelip-kelip ing meh saben abrams.

      Nyatane, panemune panorama gunner sing diinstal saka model M1A2 meh terus kedhip, lan ing 41 detik sawetara jinis kothak logam tanpa jendhela lan pratandha apa wae ---- sampeyan bisa menehi gambar referensi? Maksudku foto.
      Kutipan saka Darck
      Lan udakara 3-4 tank sing ditabrak RPG saka macem-macem sisih, sing RPG ora ditulis (pira hit uga ora ditulis.

      Lan apa? Sampeyan ora nggawa foto Irak kanthi tembakan modern menyang RPG, mula karusakane ditindakake 7V. Dene foto kasebut - njaluk Pentagon album Abrams sing rusak kanthi deskripsi kabeh 70 % saka Abrams rusak, lan kasunyatan sing jaringan popolo lan begja.
      Soko Pentagon ora seneng ngomong babagan tank Super sing diantrekake.
      Kutipan saka Darck
      Soko iku ora narik ing statistik

      Apa aku janji? Aku menehi conto statistik Israel, sampeyan ora nggawa apa-apa, mung sawetara artikel.
      Kutipan saka Darck
      Yen sampeyan ora weruh maneh apa sing ditulis

      Aku wrote sing Tabel punika outdated, lan sampeyan ngakoni iki, aku ora weruh luwih ana.
      Kutipan saka Darck
      Kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana apa-apa ing kene babagan kasunyatan manawa, nglawan ARAT 2 dipasang ing abrams, saka senjata anti-tank sing dicekel tangan, ranjau darat lan tambang, instruksi iki wis lawas.

      Kutipan saka Darck
      Lan ana tulisan sing meh ora bisa nemoni kaya ngono

      Ya, mung wong India ing Wilayah AS sing bisa stalnut karo M1, lan modernisasi Abrams dhewe terus - lan WARRIORS Rusia ora bakal tabrakan karo model lawas.
      Kutipan saka Darck
      Kanggo miwiti, nggawa foto PG-7VP sing padha

      http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9F%D0%93-7
      Kutipan saka Darck
      .Banjur ngomong ngendi partisans entuk RPG 29 saka lan banjur mikir bab embargo

      Dadi ngendi fotone ing Irak?
      Kutipan saka Darck
      70mm punika kekandelan saka layar, kekandelan saka waja (sisih chassis) ing wilayah weakened 25mm

      Pendapat sampeyan malah luwih elek
      Layar dipasang ing awak ing kurung kanthi bantuan engsel, bagean kasebut disambungake karo sambungan engsel-lan-loop. Bagean ngarep sing paling gedhe dipasang kanthi kaku ing awak. Kekandelan saben bagean (kajaba ngarep) kira-kira 70 mm, total massa layar loro-lorone 1,5 ton, kanggo nambah resistance tambang, waja saka sisih ngarep ngisor awak wis tambah kanggo. 30-32 mm, nalika kekandelan saka piring hull ngisor ing bagean mburi 12,5 mm. Diferensiasi kekandelan saka piring waja ditrapake ing saindhenging tank adhedhasar statistik distribusi hit: kekandelan saka piring waja ndhuwur awak beda-beda gumantung saka 50 mm ing sisih ngisor kanggo 125 mm cedhak turret barbette, kekandelan saka waja panutup MTO. beda-beda gumantung saka 25 nganti 32,5 mm, turret - saka 25 nganti 125 mm, sisi awak - saka 45 nganti 60 mm

      Kutipan saka Darck
      Apa iku - luwih rumit tinimbang abrams? Luwih apik ing angka tanpa abstraksi
      1. Kars
        Kars 6 Agustus 2012 20:59
        +1
        http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82-5
        rata-rata, nambah waja saka OBPS 250 mm, saka COP 650 mm (i.e. saka COP 2 kaping

        Kutipan saka Darck
        Dadi sampeyan mutusake, yen ora ana apa-apa, kenapa sampeyan nglebokake statistik kasebut ing kene?

        Kanggo nggampangake sampeyan, ana siji baris ---
        bab 70% saka luwih saka 1,100 tank digunakake ing Irak
        Kutipan saka Darck
        Apa tegese tiba?

        Iki minangka istilah sehari-hari ---- nanging kanthi cara, nalika bar torsi Abrams kobong, dheweke tiba ing ngisor.
        Kutipan saka Darck
        banjur nuduhake kita iki, siji moto, siji matèni.


        Pilih sing sampeyan seneng, sampeyan bisa mbuwang geni ing Camp Doha, lan apa sing sampeyan tembak ing van?
        Kutipan saka Darck
        Rusak lan ditembak beda-beda, dheweke pancen nglawan Abrams lan helikopter

        Lan kepiye kemajuane?
        Kutipan saka Darck
        Padha nyelehake tambang, karo UYA, sing uga nyebabake karusakan nanging ora nembus waja.

        Pancen? Lan apa jinis tambang kasebut? Lan ing ngendi aku bisa maca utawa ndeleng foto sing ora nembus iki?
        Kutipan saka Darck
        .Wong Irak uga duwe tank

        Ana, nanging ora suwe banget. Lan karusakan utama kabeh RPG sing padha ---- uga, bisa uga kabeh statistik sing padha lan monograf saka Pentagon? Dheweke ora duwe apa-apa sing didhelikake ---- ana monograf ing Grozny ora ana apa-apa, sanajan foto sing diantrekake ing jaringan.
  40. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 01:26
    0
    Inggih, aku mung setuju karo sampeyan.

    Ora usah ngaku-ngaku, iki usahaku kanggo pamer wassat
    2005, 70% saka armada tank saka 1135 Abrams ngalami karusakan saka macem-macem tingkat keruwetan.

    lha kok pok-pokan maneh kok kudu diterangno maneh nek tank dicemplungi, trus kena kerusakan, padahal diobrak-abrik, statistik iki ngomong.
    Kepiye saka ngendi? Abrams mesthine bakal beroperasi nganti 2030

    Lan dheweke wis nelpon sampeyan saka Pentagon lan ujar manawa bakal nyerang lan tank apa sing bakal digunakake?
    Lan emphasis ing maneuverability ana ing 70s ing Leopard 1 lan AMX-30, padha diganti dening kendaraan abot.

    Nanging, apa sampeyan serius? lan ngontrol wilayah / nyedhiyakake dhukungan geni. Iki minangka perang maneuver, yen tank macet utawa alon banget, mula bakal nyabrang, utawa ora perlu ana, amarga nalika entuk Ing kana, mungsuh sing wis digali bakal nyentak dheweke, varian saka perang isting, ing ngendi T72 ditingkatake kanggo ngiyataken waja, minangka asil tank dadi saya abot lan dikubur bodho, mengko abrams teka. lan kabeh padha nyabrang.
    Nanging sampeyan bisa katon ing tank ora dadi utawa aku.

    Sampeyan ora kudu gugup.
    Nanging bakal nylametake para pemberontak saka RPG

    Saka RPG saka kabeh jinis pemberontak, kebon binatang ora nyimpen kanthi ala.
    Lan sarehne DZ-ne iku abot banget nganti abraga ora bisa mikul, mula iki dalan metune.

    Aku wis nulis kanggo apa D3 iki digawe, enggal suspensi Abrams bakal dimodernisasi, rasane luwih entheng sak ton, bedhil uga katon entheng.
    Aku ora kasengsem ing crita

    Inggih, yen kapal tanker Rusia, sampeyan saiki bakal ngarani kasunyatan, kaya sing dakelingake, ing Chechnya padha, mung kemewahan tankmen lan gambar saperangan.
    lan aku kasengsem ing bahan analitis - Pentagon ora dibagi kaya - iku tegese ora ana apa-apa kanggo gumunggung.

    Iki cara sing ditindakake nalika perang wis rampung, nalika kabeh wong ngetung, ngringkes, nganalisa, nyuda.
    Lan ing ngendi aku bisa maca utawa ndeleng foto non-penetrasi iki?

    Luwih becik takon ing ngendi sampeyan bisa ndeleng foto penetrasi, ora ana kasus kasebut.
    Ya, mungkin kabeh statistik sing padha lan monograf saka Pentagon?

    Dadi menyang Pentagon, aku kesed kanggo ndeleng. Ya, lan ora mungkin ana nomer sing tepat nganti kabeh digulung.
    Ps, apa komentar ing situs iki?
    1. Kars
      Kars 7 Agustus 2012 01:51
      +2
      Kutipan saka Darck
      Ora usah ngaku-ngaku, iki usahaku kanggo pamer

      Ya, mesthi, yen nggawe sampeyan luwih apik.
      Kutipan saka Darck
      lha kok pok-pokan maneh, opo maneh sing kudu tak jelaske nek tanke diobrak-abrik, trus bakalan rusak, padahal lagi dipecat lan statistik iki ngomongke.

      Iki carane dheweke nuduhake awake dhewe, ing konflik intensitas rendah.
      Kutipan saka Darck
      Oke, sampeyan serius, sampeyan jenius, apa sampeyan bakat?

      Aku ngerti.
      Kutipan saka Darck
      Apa sampeyan mikir dheweke nggawe dheweke gampang

      Sapa sing ngomong? Kasunyatan manawa dheweke luwih gampang yaiku -- Az lan konsep perang nuklir total.
      Kutipan saka Darck
      Iki minangka perang maneuver, yen tank macet utawa alon banget, banjur padha nyabrang, utawa ora perlu ana ing kono, amarga yen wis tekan kono, mungsuh sing wis digali bakal dicegat. pilihan, perang bebener, ngendi T72 dianakaké modernisasi kanggo ngiyataken waja, minangka asil saka tank dadi luwih abot lan padha bodho disarèkaké, mengko abrams teka lan kabeh wong liwat.

      Ing endi sampeyan wis maca omong kosong kaya ngono? Sampeyan malah ora ngerti perang Easting 73 kosong, modernisasi, dikubur - dudu sebabe diselehake ing caponiers - ora persis saka ara-ara samun.

      Kutipan saka Darck
      Saka RPG saka kabeh jinis pemberontak, kebon binatang ora nyimpen kanthi ala

      Kep opo iki, wong amerika sing nguncalake adonan--- nang TUSK, tapi apa sampeyan bisa nglebokake kabeh menyang kandhang?
      Kutipan saka Darck
      Aku wis nulis kanggo apa D3 iki digawe, enggal suspensi Abrams bakal dimodernisasi, rasane luwih entheng sak ton, bedhil uga katon entheng.

      Tenan? Apa bedhil bakal entheng? Apa sampeyan. Lan DZ digawe kanggo perlindungan, ora liya.
      Kutipan saka Darck
      Bingkai 25 wis diwiwiti maneh. Ana ngendi aku ngakoni soko?

      Aku wis ngira.
      Kutipan saka Darck
      Oke, yen kapal tanker Rusia, saiki sampeyan bakal ngarani kasunyatan, kaya sing dakelingake, ing Chechnya padha, mung kemewahan tankmen lan sawetara gambar.

      Bener? Ana monograf lan aku nyebutake. Sampeyan ora bisa nyebut apa-apa lan iki FAKTA.
      Kutipan saka Darck
      Aku ora nemokake PG-7VP sampeyan ana.

      Goleki, ana, piring kaya granat mung P kaya R Inggris
      7BP
      Kutipan saka Darck
      Matur nuwun, Aku ngerti iki, nanging aku ora ngerti sing sampeyan ora ngerti kang KAZ ing abrams.

      Ora ana KAZ ing Abrams, nduweni tekanan optik lan sistem jamming
      Kutipan saka Darck
      katon nganti 2030

      Iku dudu aku, nanging Pentagon bakal operate lan modernisasi nalika sampeyan nulis dhewe --- kanthi relief bedhil --- Abrams nganti 2030
      Kutipan saka Darck
      http://www.youtube.com/watch?v=Vs4nJb9kWwI
      http://www.youtube.com/watch?v=bOJX8wiO4jk

      Iki dudu foto.
      Kutipan saka Darck
      Ing nomenklatur kanggo KAZ iki, utawa kanggo liyane, bakal ngomong apa kelas / jinis. Wikipedia rustle, kudu ana

      Lan apa sing kutipan lemah?Referensi?

      Kutipan saka Darck
      , yen miturut sampeyan, prajurit Rusia bakal nemoni M1A2 TUSK, banjur miturut logika sing padha, mesthine bakal nemoni M1A1 (sing sejatine M1, zona sing rawan padha) Banjur kenapa kabeh iki maneh?

      Apa sampeyan delirious? Yagene padha diwajibake? Ing wektu iku, TUSK bisa lan bakal tetep modifikasi paling tuwa, lan A1 bakal flashed maneh.
      Kutipan saka Darck
      pirang-pirang taun

      Ana tanggal.
      Kutipan saka Darck
      saka COP 650 mm (yaiku saka COP 2 kaping
      Iki mesthi ora ala, nanging karo bedhil anti-tank ana

      Apa sampeyan, ing umum, iku kaya mengkono sing Abrashi kobong saka manuk lawas lan PG
      Kutipan saka Darck
      Aku ngenteni penembake sing berpengalaman banget kanggo ngonfirmasi teori iki

      Apa ngenteni? Sampeyan ndeleng asil ing kuburan, lan kasunyatan sing Yankees wiwit ngeruk turnips lan nindakake TUSK, iku ora mung sing padha miwiti.
      Kutipan saka Darck
      Apa sing kudu dipilih ing kana, gambar sing padha sing dibuwang sepisanan, maneh IED, pirang-pirang hits, karusakan dening maverick lan omong kosong liyane

      Ana liyane kene, nanging sampeyan ora menehi link kanggo album Pentagon --- nanging ana akeh RPGs ana.
      Kutipan saka Darck
      Xs ndeleng dhewe, ketoke ana mi24s marang wong-wong mau.

      HZ ora count, menehi kita data Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa malah menehi bab .. Panah setan wedhi .. Aku bakal ngguyu.
      Kutipan saka Darck
      Ana, tinimbang jet kumulatif, kosong logam, tambang anti-pesawat, kaya sing diarani.

      Apa bener? Nanging kita ora ngerti jeneng wong-wong mau? Apa dheweke lagi dilayani karo tentara Irak? Foto-foto sappers Yankee sing gagah prakosa? Ora ana jejak penetrasi?
      Kaya ora ana link utawa foto RPG 29 Vampire ing Irak.
      Kutipan saka Darck
      Yen ana uga 2 RPG, malah karo 7B lawas, siji bakal njupuk mudhun D3, lan kaloro wis jahitan waja sing ora ana. (Tembak ing panggonan sing padha

      Apa sampeyan dadi tentara? Apa sampeyan njupuk saka RPG-7 kanthi target sing obah? Aku malah ora ngomong babagan target kasebut dipecat. Sampeyan mung gampang nulis.

      Dadi benang regejegan ilang ing endi wae --- nanging kasunyatane tetep ---- Gambar saka M1 sing dimaksudake kanggo Perang Rusia wis ketinggalan jaman.

      Lan kabeh padha, foto KAZ ing Abrams ora bakal lara.
  41. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 02:12
    +1
    Pilih kang gedhe-gedhe sing kaya, sampeyan bisa malah uncalan mati geni ing Camp Doha

    Aku ora ngerti apa milih ana, maneh bab sing padha, mavericks, kaping hits, fires, omong kosong.
    Lan kepiye kemajuane?

    xs mi 24 ndeleng dhewe.
    bab 70% saka luwih saka 1,100 tank digunakake ing Irak
    bab 70% saka luwih saka 1,100 tank digunakake ing Irak wis disabetake dening geni mungsuh, biasane karo karusakan cilik.
    70% saka 1100 tank ing Irak teka ing geni mungsuh, sing paling akeh karusakan cilik.
    rata-rata, nambah waja saka OBPS 250 mm, saka COP 650 mm (i.e. saka COP 2 kaping

    250mm saka M829 lan 829A1, iki kotoran lawas, saiki padha nggunakake A3 lan E4.650 wis metu. ora ana, ing umum, sampeyan njaluk siji diantrekake T3.
    Dadi ngendi fotone ing Irak?

    http://www.youtube.com/watch?v=Vs4nJb9kWwI
    Yen ngono, wong lanang duwe pipa gedhe ing pundhake, iki RPG 29.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9F%D0%93-7

    Aku ora nemokake 7vp sing kadhaptar
    sampeyan ngakoni, sing ana aku ora bisa ndeleng luwih.

    Apa aku ngakoni ing kana? Kasunyatan, menehi fakta. Sampeyan ndeleng nganti 2030, banjur sampeyan ora weruh apa-apa ...
    WARRIORS Rusia ora bakal nemoni model lawas.
    Vanga, sampeyan ngomong yen bakal ana M1A2 dim, yen ana surem, banjur bakal ana M1A1, sing ora ngluwihi M1 ing zona weakened. Dadi bakal tabrakan, miturut ramalan sampeyan.
    Apa aku janji karo dheweke?
    Sampeyan pengin aku mbantah soko, nanging kampanye apa sing sampeyan durung mutusake.
    Sampeyan ora nulis apa-apa babagan jinis KAZ sing diinstal
    Kepiye carane aku ngerti yen sampeyan ora ngerti.
    Lan ing ngendi, kajaba tembung sampeyan, konfirmasi iki?
    Bisa ndeleng apa jenis KAZ ndhuwur belongs.
    lan ing 41 detik
    1.22 wong lanang dilat menyang lawang ngisor gunner lan ndemek kothak iki nganggo pangilon karo tangan tengen, iku apa iku.
    lan apa sampeyan njaluk menyang van dijupuk?
    Aku ngarep-arep kanggo ndeleng sing dijupuk fatal padha.
    Soko Pentagon ora seneng ngomong babagan tank Super sing diantrekake.
    Ing kene padha ngumpulake sampah, ravings, humvees, Aku ora kaget yen ana Paton ing kono, padha nggawa ora mung mobil kena pengaruh musuhan, nanging uga sing ora miwiti, bodho dibongkar kanggo spare parts, soko burned. mudhun saka tangane dhewe.
    dadi karusakan rampung 7v
    Sampeyan wis mulai tenang.
  42. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 03:34
    +1
    Kasunyatan manawa dheweke luwih entheng yaiku saka -- Az lan konsep perang nuklir total.

    Ing kene aku kelingan Leclerc kanthi A3 lan bobote, lan konsep perang nuklir total, uga ...
    Sapa sing ngomong?
    Desainer dhewe.
    ora persis saka ara-ara samun saka sawetara jenis.
    Maca iki saka wong ing Ukraina iku tikel menarik.
    Ngendi sampeyan maca omong kosong kaya ngono? Sampeyan ora ngerti perang Easting 73 kosong
    Sampeyan bisa nyoba dadi pinter.
    ing TUSK
    Mde....
    Lan DZ rampung kanggo pangayoman, ora liya.
    Sing lanang ora ngerti!
    Bener? Ana monograf lan aku nyebutake. Sampeyan ora bisa nyebut apa-apa lan iki FAKTA.
    Wong lanang santai, kabeh ana ing kene, aku ora ngelingi yen aku janji bakal menehi sawetara fakta, apa wae. Lan saiki pitakonan wis mateng, kenapa sampeyan seneng banget?
    Ora ana KAZ ing Abrams
    Apa sampeyan terus ngomong dhewe?
    Iki dudu foto.
    Apa sampeyan nyoba mbebayani? Bisnisku yaiku nyedhiyakake data kanggo sampeyan, lan carane sampeyan bakal pamer wis dadi masalah sampeyan.
    arep eksploitasi
    Dheweke bakal ngeksploitasi, lan ing kene sampeyan ngetung sawetara ramalan lan ramalan.
    Aku wis ngira.
    Mmmm ... nyoba apik kanggo njaluk adoh saka jawaban, nanging kepungkur, salah siji sing tanggung jawab kanggo tembung, utawa sampeyan balabol, liyane ora diwenehi kene.
    Lan apa sing kutipan lemah?Referensi?
    Kompleks proteksi aktif. Efek ora langsung (neutralizing). AN/VLQ-6 MCD • MUSS (Jerman) Rusian • Tirai. (minangka kutipan sing dijaluk, saka wikipedia)
    Apa sampeyan delirious? Yagene padha diwajibake? Ing wektu iku, TUSK bisa lan bakal tetep modifikasi paling tuwa, lan A1 bakal flashed maneh.
    Ing wektu iku, bisa uga, nalika ora ana data sing tepat, sampeyan luwih seneng ngelem, bisa uga sampeyan bisa nyimpen dhewe kanggo saiki.
    Apa sampeyan, ing umum, iku bab sing Abrashi kobong saka manuk lawas
    Dihargai usaha sampeyan kanggo nyenengake aku, nanging tuduhake foto abram sing dirusak saka manuk kasebut.
    PG
    Ana topik kaya ngono, tank Rusia diobong luwih apik saka wong-wong mau, saengga menara-menara kasebut ambruk.
    Lha kok dienteni, wis weruh hasile nang kuburan
    Aneh kaya sing katon, ora ana sing meh padha, bocah, sampeyan ngapusi.
    TUSK, ora mung amarga padha miwiti.
    Iki warta Apa aku wis nulis yen sampeyan bakat?
    Sampeyan ndeleng asil ing kuburan
    Count nomer Abrams, urut menyang kategori, apa lan carane numpes wong-wong mau lan saka ngendi asalé saka umum, banjur kita bakal nggawe kesimpulan.
    Tenan?
    Wis kakehan aku weruh sing ora drive ing pisanan, iku mbokmenawa angel terus takon maneh?
    Napa kita ora ngerti jenenge?
    Apa aku katon kaya sapper?
    Apa dheweke dadi layanan karo tentara Irak?
    Lan apa karo tentara Irak, yen padha glethakaken dening radikal?
    foto dibuwang dening sappers Yankee gagah berani?
    Sapa sing bakal ngeculake apa sing luwih gampang dirusak?
    Ora ana tandha-tandha penetrasi uga?
    Sadurunge, sampeyan ora ngerti babagan orane, saiki sampeyan ngomong babagan jejak ora nembus, deleng foto sampeyan, mbok menawa sampeyan bakal nemokake jejak terobosan ing kana. wassat
    Kaya ora ana link utawa foto RPG 29 Vampire ing Irak.
    Apa sampeyan ora seneng link video, njupuk lan Cut gambar saka iku, yen sampeyan duwe tangan.
    Apa sampeyan dadi tentara? Apa sampeyan njupuk saka RPG-7 kanthi target sing obah? Aku malah ora ngomong babagan target kasebut dipecat. Sampeyan mung gampang nulis.
    Apa sampeyan wis weruh carane tank obah ing kutha?
    nanging kasunyatan tetep
    apa jenis nyoba nggambar garis?
    1. Kars
      Kars 7 Agustus 2012 12:21
      +2
      Kutipan saka Darck
      Wis kakehan aku weruh sing ora drive ing pisanan, iku mbokmenawa angel terus takon maneh?

      Ora, aku mung ora percaya karo mripatku dhewe yen ana wong sing bisa nulis omong kosong kaya ngono, mula aku takon maneh.
      Kutipan saka Darck
      Apa aku katon kaya sapper?

      Kowé kaya balobol sing crita dongèng lan nalika ditakoni sing spesifik, wong gemblung.
      Kutipan saka Darck
      Lan banjur tentara Irak, yen padha glethakaken dening radikal

      Kanggo nyelehake soko, sampeyan kudu duwe ---- lan sumber senjata ing Irak yaiku saham tentara sing tiba ing tangane.
      Kutipan saka Darck
      Sapa sing bakal ngeculake apa sing luwih gampang dirusak?

      Ya, foto sadurunge karusakan, foto reruntuhan, foto sing dicekel ing papan sing ndhelik, ing jejere mayat para pemberontak sing dipateni nalika nyoba dipasang.
      Kutipan saka Darck
      Sadurungé, sampeyan malah ora ngerti babagan orane, saiki sampeyan ngomong babagan jejak ora nembus, deleng foto sampeyan, mungkin sampeyan bakal nemokake jejak

      Ora ana tambang karo UYA ing Irak,
      Kutipan saka Darck
      Apa sampeyan ora seneng link video, njupuk lan Cut gambar saka iku, yen sampeyan duwe tangan.

      Ora ana RPG-29 ing Irak sajrone perang 2003, lan yen ana pasangan saka Palistine, mula iki ora nuduhake apa-apa khusus, nanging mung yen Abrashi kanthi sengaja bakal nyumerepi DZ,
      Kutipan saka Darck
      Apa sampeyan wis weruh carane tank obah ing kutha?
      Tank, kajaba kutha-kutha, ora lelungan ing endi wae? Lan malah ngubengi kutha padha pindhah kanthi cepet, lan diiringi infantri.

      Kutipan saka Darck
      apa jenis nyoba nggambar garis?

      Pranyatan kasunyatan

      Sampeyan bisa ngirim iki utawa foto padha saka RPG 29?
      1. Kars
        Kars 7 Agustus 2012 12:23
        +1
        Kutipan saka Darck
        Ing kene aku kelingan Leclerc kanthi A3 lan bobote, lan konsep perang nuklir total, uga ...

        lan Leclerc lan Tipe 90 conto banget kanggo ngurangi massa tank nalika njaga waja.
        Kutipan saka Darck
        Desainer dhewe.

        Menehi kuotasi
        Kutipan saka Darck
        kang dumunung ing Ukraina punika pindho menarik.

        ing triplets saka wong dumunung ing Bashkyrtostan.
        Kutipan saka Darck
        Sampeyan bisa nyoba dadi pinter

        Ora, aku ora bisa --- sampeyan bisa uga ora nonton dokumenter babagan East 73, lan apa sing sampeyan lakoni umume mung omong kosong.
        http://topwar.ru/1481-kuvejtskaya-proxorovka-tankovaya-bitva-istinga-73.html(вни
        mania pantes komentarku)


        http://btvt.narod.ru/2/taw.htm

        [
        1. Kars
          Kars 7 Agustus 2012 12:24
          +1
          Kutipan saka Darck
          Mde....

          Ya Ya
          Kutipan saka Darck
          Wong lanang santai, kabeh ana ing kene, aku ora ngelingi yen aku janji bakal nggawa sawetara fakta, soko

          Ya, wis jelas, sampeyan ora bisa nindakake - mung ora ngerti, kenapa sampeyan ngandhani satus perkara?
          Kutipan saka Darck
          Lan DZ wis rampung kanggo pangayoman, ora ana liyane. Lan lanang ora ngerti!

          Apa tujuan liyane?

          Kutipan saka Darck
          Apa sampeyan terus ngomong dhewe?

          kenging menapa kedah kula, menawi mboten panjenengan paringi fakta.
          Kutipan saka Darck
          Bisnisku yaiku nyedhiyakake data kanggo sampeyan, nanging carane sampeyan bakal pamer wis dadi masalah sampeyan

          Bisnis sampeyan nggawa foto --- ora, njupuk gambar.
          Kutipan saka Darck
          Dheweke bakal ngeksploitasi, lan ing kene sampeyan ngetung sawetara ramalan lan ramalan.

          Sampeyan nulis dhewe ...
          Kutipan saka Darck
          Aku wis nulis kanggo apa D3 iki digawe, enggal suspensi Abrams bakal dimodernisasi, rasane luwih entheng sak ton, bedhil uga katon entheng.

          Dadi aku ora nulis ramalan, nanging ramalan.

          Kutipan saka Darck
          Mmmm ... upaya sing apik kanggo nyingkiri jawaban, nanging kepungkur, sampeyan tanggung jawab kanggo tembung kasebut, utawa sampeyan balabol, luwih akeh ora diwenehake ing kene.

          Dibandhingake karo sampeyan bolobolos aku mung standar tanggung jawab kanggo tembung sing.
          Kutipan saka Darck
          Dihargai usaha sampeyan kanggo nyenengake aku, nanging tuduhake foto abram sing dirusak saka manuk kasebut

          Ya, ana akeh sing ana ing video kasebut, lan uga katon ing katalog Pentogon saka abrams sing rusak kanthi katrangan babagan cara ngrusak.
          Kutipan saka Darck
          Aneh kaya sing katon, ora ana sing meh padha, bocah, sampeyan ngapusi

          Delengen kanthi ati-ati, cah, utawa sampeyan bakal ngomong yen Abrashi diseret menyang kuburan kaya ngono? Kesel?
  43. Kars
    Kars 7 Agustus 2012 13:06
    +1
    Kutipan saka Darck
    (minangka kutipan sing dijaluk, saka wikipedia)

    Proteksi aktif minangka sistem kanggo nembak proyektil khusus sing ana ing tank, digabungake karo sistem radar lokal. Nalika amunisi dideteksi nyedhaki tank (grenade peluncur granat anti-tank, lan liya-liyane), prentah diwenehake kanggo njupuk muatan, sing, nalika nyedhaki projectile, njeblug, mbentuk awan pecahan sing ngrusak, utawa paling ora. weaken efek saka amunisi. Ana sistem karo biaya protèktif non-shootable, contone, KAZ "Barrier" (Ukraina).



    lan dening cara, kok ora Abrams 'KAZ nalika padha murub ing wong saka RPG 29?
    Sepisan maneh babagan Vampir --- RPG iki ora ana ing layanan karo Tentara Irak lan ora mlebu amarga embargo. Teka Irak saka Hamas ing salinan potongan sawise 2006-7. Nalika perjuangan gerilya wis suda. Lan karusakan utama kanggo kendaraan lapis baja Amerika nyebabake RPG-7 karo granat lawas, sing paling umum ing wilayah Irak.
    1. Kars
      Kars 7 Agustus 2012 16:16
      +1
      Sampeyan bisa ngirim foto karo abrams kaya iki?
      Iki Suriah --- tank ing pamindhahan lan dadi bagéan saka kolom.
      1. Bad_gr
        Bad_gr 7 Agustus 2012 22:27
        -1
        Chechnya.
        ".................
        Sajrone perang kasebut, tank kanthi buntut nomer 611 saka / tr. Sajrone 2 dina permusuhan terus-terusan, 3 ATGM kelas Fagot lan 6 granat RPG-7 nyerang kendaraan iki.

        Hits tiba ing bagean ngisor tank.
        ATGM - kiwa ing ngisor menara (kabeh):
        • loro - ing nawakke bahan bakar ing fender ing menara, kang ing Course saka musuhan tankers tansah katahan nawakke "garing". Nawakke padha inflated lan ambruk, banjur unsur pangayoman dinamis hinged ing menara makarya, ora ana seng nembus waja;
        • siji - ing Papan ing ngisor menara; dibayangke dening unsur micu saka pangayoman dinamis hinged dipasang ing layar sisih karet-logam.
        Granat saka RPG-7:
        • siji - saka ndhuwur menyang lawang ngisor komandan menara; jet kumulatif pierced hatch lan, tanpa mencet komandan tank, tindak menyang tembok mburi menara;
        • loro - ing sisih kiwa ing sisih ngarep ndhuwur menara; neutralized dening unsur micu saka pangayoman dinamis hinged;
        • telu - ing sisih awak, 2 ing sisih kiwa lan 1 ing sisih tengen; kabeh sing dibayangke dening unsur pangayoman dinamis dipasang ing layar sisih karet-logam.

        Akibaté, ora ana siji hit mimpin kanggo mundhut saka kemampuan pertempuran tank, kang terus-terusan nindakake misi pertempuran sawijining. Kasunyatan iki dikonfirmasi nalika obrolan pribadi antarane penulis lan komandan tank iki lan komandan perusahaan ing Juni 2000. Menapa malih, komandan unit dikonfirmasi yen kabeh tank liyane saka batalyon wis bola-bali ditabrak ATGM lan granat roket saka RPG, duwe bledosan ing tambang lan ranjau darat. Nanging kabeh kru tetep urip, lan tank wis siap tempur! Sawise bledosan ing tambang lan ranjau darat, peralatan kasebut dibalekake kanthi cepet dening kru utawa dening badan perbaikan militer, gumantung saka karusakan sing ditampa ......"
        http://btvt.narod.ru/2/t72b_chechnya.htm
  44. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 19:51
    +1
    Ora, aku mung ora percaya karo mripatku dhewe yen ana wong sing bisa nulis omong kosong kaya ngono, mula aku takon maneh.
    Aku ngerti sing pengin pass kanggo smartest, nanging dadi jenis, nyedhiyani kasunyatan sing refute apa aku nulis balabolka.
    Kowé kaya balobol sing crita dongèng lan nalika ditakoni sing spesifik, wong gemblung.
    Uuuu, yaiku, sampeyan ngerti yen sampeyan ora bisa mangsuli tembung sampeyan, mula sampeyan mutusake nyolong aku kanthi bodho, nuduh aku.
    Kanggo nyelehake soko, sampeyan kudu duwe ---- lan sumber senjata ing Irak yaiku saham tentara sing tiba ing tangane.
    Iku ora kasunyatan.
    Ora ana RPG-29 ing Irak sajrone perang 2003, lan yen ana pasangan saka Palistine, mula iki ora nuduhake apa-apa khusus, nanging mung yen Abrashi kanthi sengaja bakal nyumerepi DZ,

    RPG-29 diyakini digunakake ing pirang-pirang pertempuran nglawan pasukan mobilisasi AS lan Inggris nalika invasi Irak awal 2003.[8]
    Ing wulan Agustus 2006, babak RPG-29 sing nggunakake hulu ledak tandem-charge kanggo nembus armor reaktif eksplosif (ERA) uga waja komposit ing mburine, dilapurake wis nembus ERA frontal tank Challenger 2 sajrone keterlibatan ing al -Amarah, Irak, tatu sawetara kru.[9]
    Ing Mei 2008, The New York Times ngumumake yen tank M1 Amerika uga wis rusak dening RPG-29 ing Irak.
    Tank kajaba kutha ora mangan ing ngendi wae?
    Apa sampeyan bodho banget nganti sampeyan ora bisa mangsuli pitakon iki dhewe?
    Lan malah ing saindhenging kutha padha pindhah cukup cepet, lan diiringi infantri.
    30 km saben jam, iki maksimum (yen ana patroli, malah bisa ngadeg) infanteri ing kutha ora bakal bantuan akeh, siji sniper lan ora infantri.
    Pranyatan kasunyatan
    Usaha sing ora mesthi kanggo menehi kekuwatan marang konjekture, nyoba paling ora ngunggahake maknane.
    lan Leclerc lan Tipe 90 conto banget kanggo ngurangi massa tank nalika njaga waja.
    Leclerc bobote 58 ton, sampeyan bisa ndeleng ing situs web pabrikan, Ti90, waja multilayer aluminium, bobote 51 ton (bakal tambah yen padha miwiti perang), nalika digawe minangka analog saka T72, lan T72 digawe kanggo nyerang, minangka jawaban kanggo iku digawe abrams.
    ing triplets saka wong dumunung ing Bashkyrtostan.
    Lan aku mikir sampeyan ana ing Ukraina, ternyata aku duwe pendapat sing luwih apik babagan sampeyan.
  45. peteng
    peteng 7 Agustus 2012 20:15
    0
    http://btvt.narod.ru/2/taw.htm
    Lan apa sing kudu dakdeleng ing kene? Kepiye carane iki mbuktekake kapinteran sampeyan? Kaya sing dakcritakake, wong Irak ngubur T72 amarga abot (amarga upgrade armor) alon-alon lan yen diuripake mesin, iki bakal wis hadiah kanggo imagers termal Abrams, lan T72 dhewe ora bakal duwe wektu kanggo njupuk ing sawetara dijupuk lan padha nyerang karo T55s sing.
    lan dening cara, kok ora Abrams 'KAZ nalika padha murub ing wong saka RPG 29?
    KAZ saka jinis iki mung nyimpen saka ATGM saka generasi pisanan lan kaloro, ngerti Watson?
    RPG iki ora ing layanan karo Tentara Irak
    Aku wis menehi kutipan babagan iki, mula aja mbebayani.

    Sampeyan bisa ngirim foto karo abrams kaya iki?
    Aku ora weruh apa-apa, nonton video.
    Ya, ana akeh sing ana ing video kasebut
    Aku ora ndeleng video tartamtu, ing detik apa, lan liya-liyane.
    utawa sampeyan bakal ngomong yen Abrashi diseret menyang kuburan kaya ngono?
    Sampeyan menehi data tartamtu, lan dudu abstraksi balabol, nganti saiki mung bla bla bla saka sampeyan, sampeyan ngomong akeh, nanging ora ana bukti.
    http://topwar.ru/1481-kuvejtskaya-proxorovka-tankovaya-bitva-istinga-73.html
    Aku bakal kangen blablablabla sampeyan, lungguh loro kanggo sampeyan. Nuduhake soko sing ndadekake penulis ing par karo Andersen, dongeng digawe dening foto tangan kiwa, iku pathetic.
    Nanging, dheweke ora bakal mbantah, kanthi akeh bahan fotografi kanthi garis "Abrams".
    Lan ing gambar-gambar kasebut ora ana sing kalah abrams, paling ora saka bps, kajaba sing ditembak dening marinir dhewe.
    Saman, sing 300 km sisih wétan Baghdad
    Mde, 170 km sisih wétan Baghdad, Iran wis diwiwiti. wassat Piye wae ora menarik kanggo ngobrol karo radikal, semoga sukses) hi
    1. Kars
      Kars 7 Agustus 2012 20:29
      +2
      Kutipan saka Darck
      dikubur T72s amarga padha abot (amarga upgrade waja) padha alon lan yen

      Nggawa bobot lan data babagan modernisasi T-72
      Kutipan saka Darck
      padha alon lan yen padha nguripake mesin sing, uh

      Lan yen tan cahya gelut tanpa nguripake mesin?

      Kutipan saka Darck
      T72 ora bakal duwe wektu kanggo njupuk ing sawetara saka dijupuk lan padha nyerang karo T55s sing.

      apa t-55 drive tanpa mesin Apa kacepetan rata-rata?

      Yen sampeyan ora mangsuli, sampeyan bakal dadi bully.
      Kutipan saka Darck
      KAZ saka jinis iki mung nyimpen saka ATGM saka generasi pisanan lan kaloro, ngerti Watson?

      Holmes, ana ing kana?Lan apa jenis KAZ?
      Kutipan saka Darck
      Aku wis menehi kutipan babagan iki, mula aja mbebayani.

      Baleni maneh. Lan RPG-29 ora mlebu tentara Irak amarga embargo, nanging nyerang ing pungkasan taun 2000 liwat teroris ing skala siji.
      Kutipan saka Darck
      Aku ora ndeleng video tartamtu, ing detik apa, lan liya-liyane.

      Ya, kabeh video, akeh super abrams sing diobong. Lan katon luwih apik ing album Pentagon.
      Kutipan saka Darck
      Sampeyan menehi data tartamtu, lan ora balabol kanthi abstraksi, nganti saiki mung bla bla bla saka sampeyan, sampeyan ngomong akeh, nanging ora ana bukti.

      Khusus, sampeyan bakal katon ing laporan Pentagon babagan decommissioning lan ndandani Abrams.
      Kutipan saka Darck
      paling saka bps

      Dadi iki mung mbuktekake yen RPG-7 minangka horor saka tanker Abrasha lan BPS dudu topik obrolan iki.
      Kutipan saka Darck
      Lan abrams kobong-metu ing traktor burned-metu, iki soko, iku kudu tegang karo bukti, lan iki senadyan maya foto dikirim menyang wong ana lan wong ana.

      Inggih, nuwun sewu, ana sawetara foto Abrash sing diturunake, sanajan Yankee dhewe ujar yen 70% kira-kira 700 -800 tank sing rusak.
      1. Kars
        Kars 7 Agustus 2012 20:40
        +1
        Iki foto tank T-72 Irak sing ditinggal, ora ditabrak. Pira bobote beda karo standar? Bobot T-55. Ora ngetung siji piring 72 mm ing VLD, sing ora bisa dibandhingake karo bobote. DZ set Kontak
  46. peteng
    peteng 8 Agustus 2012 19:05
    0
    Watson, aku wis pamit karo sampeyan yen ora ana sing bisa diajak ngobrol?
    inggih nyuwun pangapunten
    Aku njaluk sampeyan, uga ...
    foto Abrash mudhun sawetara
    Ya, apa sampeyan ngeluh babagan segara Abrams sing rusak lan sampah liyane? Balabolkin.
    sanajan Yankees dhewe ngandika 70% kira 700 -800 tank sing rusak.
    Aku mbuwang sampeyan Kutipan lengkap, saka konteks sing ditarik metu nomer iki lan nyoba kanggo operate karo wong-wong mau, balabolkin.
    Dadi iki mung mbuktekake manawa RPG-7 minangka medeni tanker Abrasha
    Iku aneh sing KAZ, kang digawe saka ATGMs, lan dumadakan, medeni saka tanker RPG, balabolkin, ATGM lan RPG iku beda.
    Lan BPS dudu topik obrolan iki.
    Kaya cangkang seni sing sampeyan coba nyorong
    lan aku ora malah ngomong babagan cangkang seni.
    Ya, lan nglawan peluru artileri, KAZ Abrams AN / VLQ-6 nglindhungi.
    Khusus, sampeyan bakal katon ing laporan Pentagon babagan decommissioning lan ndandani Abrams.
    Banjur nulis kaya ngono sing ora ana bukti lan sampeyan ngobrol kaya biasane.
    Ya, kabeh video, akeh super abrams sing diobong. Lan katon luwih apik ing album Pentagon.
    Maneh, ora ana buktine, mung bla, bla, bla ... sampeyan pancen mboseni.
    Baleni.
    Deleng ing ndhuwur kirim lan sampeyan bakal nemokake
    Lan RPG-29 ora mlebu tentara Irak amarga embargo, nanging ing pungkasan taun 2000 liwat teroris ing skala siji.
    Apa sampeyan nulis yen ora ana perang ing taun 2003, saiki sampeyan wis tekan pungkasan taun 2000, sampeyan mutusake, yen ora, sampeyan terus-terusan ora yakin.
    Holmes
    Apa iki upaya psikis kanggo luwih ngerti aku?
    ana ing kono?
    Ana ing endi? Watson luwih spesifik, sampeyan maneh mlebu ing jagad abstraksi.
    1. Kars
      Kars 8 Agustus 2012 20:34
      +1
      Kutipan saka Darck
      Ya, kenapa sampeyan ngeluh babagan segara Abrams sing rusak lan sampah liyane? Balabolkin

      Aku ora splurge, nanging aku mung pengin ndeleng album resmi wrecked abrams, kang, miturut data resmi, ana luwih saka 700 lembar ONLY nganti FEBRUARI 2005 sadurunge siji RPG-29 hit Irak.
      Kutipan saka Darck
      Aku mbuwang sampeyan Kutipan lengkap, saka konteks sing ditarik metu nomer iki lan nyoba kanggo operate karo wong-wong mau, balabolkin.

      Balabolki ing artikel sing sampeyan mbuwang (sanajan aku maca sadurunge) ana nomer lan aku operate karo wong-wong mau.
      Kutipan saka Darck
      Iku aneh sing KAZ, kang digawe saka ATGMs, lan dumadakan, medeni saka tanker RPG, balabolkin, ATGM lan RPG iku beda.

      Dropout, ing Taka RPG-7 iku medeni Abrash, lan stasiun penindasan ora bisa nindakake apa-apa karo RPG biasa. ATGM lan RPG beda-beda, nanging tugase padha - target karusakan, lan RPG nindakake kanthi apik. proyek karo iki ing Irak.

      Kutipan saka Darck
      Kaya cangkang seni sing sampeyan coba nyorong

      Nalika iku Sampeyan takon kanggo enlightened carane akeh Kontak nambah efektifitas saka pangayoman waja - lan iku 650 mm marang Abrashin 70 mm.
  47. peteng
    peteng 8 Agustus 2012 19:33
    0
    [kutipan] Pira bobote beda karo standar? [/ kutipan] T72 standar sing dikirim menyang Irak bobote 45,5 ton, wong Irak bisa nyerang dheweke [/ kutipan] Iku dudu keputusanku, nanging wong Irak , nalika Abrams kanthi cepet wiwit maju, padha diserang dening T30s, kang luwih maneuverable lan luwih entheng tinimbang T55. Lan kasunyatan sing Irak ora duwe wektu kanggo nanggepi nalika Abrams wiwit nyerang, maneh ngandika bab kacepetan saka sing terakhir [kutipan] saka segi massa ora iso dibandhingke karo pesawat saka DZ Contact [/ kutipan] Gumantung saka apa piring digawe, ing padha abrams jarak 72 mm aluminium abot 12 kg. [Kutipan] Lan Kang KAZ? [/ kutipan] Aku wis nulis apa KAZ ing abrams, Watson. [kutipan] t-1300 nyopir tanpa mesin? [/ kutipan] Apa sampeyan ndeleng tank sing nyopir tanpa mesin? [kutipan] Rata-rata kecepatane piye? [/ quote] T55-55,35 km .[quote] Kowe ora bakal mangsuli, dadi balobol. kutipan] Lan apa sing gampang th tan gelut tanpa nguripake mesin? [/ kutipan] Aku ora ngerti babagan tank entheng, dheweke ora nglawan Abrams. [Kutipan]
    1. Kars
      Kars 8 Agustus 2012 20:34
      +1
      Kutipan saka Darck
      Banjur nulis kaya ngono sing ora ana bukti lan sampeyan ngobrol kaya biasane

      Buktine laporan kaya ngono ora kasedhiya. Lan buktiku luwih akeh tinimbang sampeyan --- Aku ngutip foto lan video tank Abrams sing rusak, nanging sampeyan ora nyebutake foto Abrams sing isih urip paling ora 1 PG, malah 4 hits (kaya sampeyan ngomong) lan malah luwih.
      Kutipan saka Darck
      Deleng ing ndhuwur kirim lan sampeyan bakal nemokake

      Aku ora nemokake

      Kutipan saka Darck
      Salah siji sampeyan nulis yen ora ana perang ing 2003, saiki sampeyan ana ing pungkasan 2000, sampeyan mutusake, yen ora, sampeyan ora yakin.

      AKHIR 2000-an
      Kutipan saka Darck
      Ing endi persis?

      Video sampeyan nganggo RPG-29
      Kutipan saka Darck
      tambah cungkup senapati

      Nalika iku lan apa Holmes?
      http://en.wikipedia.org/wiki/Lion_of_Babylon_(tank)
      Bobot 41,5 ton
      Kutipan saka Darck
      , banjur padha diserang dening T55s, kang luwih maneuverable lan luwih entheng saka T72s.

      RAVE.
      Kutipan saka Darck
      Aku wis nulis apa jenis KAZ ing abrams

      Ora ana KAZ ing Abrams. Yen sampeyan njupuk definisi, banjur ana sing nyebutake yen KAZ iku

      Kutipan saka Darck
      Iku gumantung apa jenis bayi, contone, iku ora kamungkinan kanggo nindakake soko ana, lan ana KAZ ing abrams.

      Yen sistem optik-suppressive ora bisa mengaruhi Malyutka.
      Kutipan saka Darck
      Ing T55,35-45 km

      Lan ora 22-27 km saben jam ing sadawane prapatan?
      Kutipan saka Darck
      Lan yen tan cahya gelut tanpa nguripake mesin?
      Aku ora ngerti babagan tank entheng, dheweke ora nglawan Abrams.
      Bener, ing tampilan tank, iku luwih entheng tinimbang T-72,
  48. peteng
    peteng 8 Agustus 2012 23:02
    +1
    Bener, ing tampilan tank, iku luwih entheng tinimbang T-72,
    Yen sampeyan dimaksudake T55, iki tank medium.
    Lan ora 22-27 km saben jam ing sadawane prapatan?
    Maneh pitakonan iki ... wassat Irak wis nganyari T55s karo mesin apik.
    Yen sistem optik-suppressive ora bisa mengaruhi Malyutka.
    Sistem proteksi aktif
    Saliyane waja, sawetara Abrams dilengkapi sistem proteksi Softkill Active, AN/VLQ-6 Missile Countermeasure Device (MCD) sing bisa ngalangi fungsi sistem panuntun sawetara semi-aktif kontrol line-of-sight (SACLOS). ) rudal anti-tank sing dipandu kabel lan radio (kayata AT-3, AT-4, AT-5, AT-6 lan liya-liyane) lan rudal sing dipandu kanthi termal lan inframerah.[43] dilengkapi AN / VLQ- Sistem proteksi aktif 1 sing bisa nyuda misil kanthi mode panuntun semi-otomatis sing dikontrol dening kabel lan radio, utamane, AT1 minangka bayi, AT6 minangka bassoon, AT3-Competition, B4-Sturm.
    Ora ana KAZ ing Abrams. Yen sampeyan njupuk definisi, banjur ana sing nyebutake yen KAZ iku
    Saka akeh baris kanggo nulis lan aktif, iku bakal luwih apik yen KAZ mriksa utawa ora.
    RAVE.
    Aku weruh yen sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong lan apa-apa kanggo nyedhiyani, banjur aktif nggunakake tembung iki, dening cara, bab sing padha ditulis ing artikel sing mbuwang kula bab perang Easting.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Lion_of_Babylon_(tank)
    Bobot 41,5 ton
    Iki shaitan saka Arab produksi lokal, Singa Babylonia, sampeyan ora bisa nelpon tank, banjur Irak duwe sawetara cilik kendaraan kuwi, lan liyane T72M1 lan T72M, kang Irak dhewe nguatake pertahanan lan ana wong Yahudi uga nganyarke 150 tank T72 tambahan.
  49. peteng
    peteng 8 Agustus 2012 23:24
    0
    Video sampeyan nganggo RPG-29
    Lan kepiye carane KAZ digawe nglawan ATGM mbantu nglawan RPG? Iki digawe nglawan ATGM lan meriam artileri sing dipandu laser.
    AKHIR 2000-an
    RPG-29 diyakini wis digunakake ing pirang-pirang pertempuran nglawan pasukan mobilisasi AS lan Inggris nalika invasi awal Irak 2003. [8] sing Challenger ditembak mudhun, malah digunakake nglawan, lan tank iki ora aktif. bagean.
    Buktine laporan kuwi ora ana.
    Sapa sing bakal nggawe laporan nalika perang durung rampung?
    Aku nggawa foto lan video tank Abrams sing rusak
    Video kasebut nuduhake tank sing diobong utawa dibongkar, ora ateges ditabrak. Ing foto kasebut ana sekitar telung tank sing ditabrak RPG, ora jelas model endi lan granat apa. (Siji ditabrak jembatan) saka PBS, geni lan mavericks, endi buktine mung bantahan sampeyan.. Aku ndelok situs web Btvt iku, mergo ana data perang Irak pertama campur perang 2003.
    BPS M829 nusuk waja frontal tank Irak ing kabeh kisaran geni.
    BPS kasebut digunakake ing perang Irak pisanan, umure 80 taun, yen dicampur, mesthine kurang informasi. T2 padha, iki ora cukup Nanging penulis tindak malah luwih lan kang miwiti kanker otak lan melancholy dibukak wong ing delirium sweaty.
    - Kanggo ngrusak tank, 1 granat termite (ing njero), 2 misil Mayverick utawa tembakan BPS (menyang area amunisi) cukup
    Pfff mung ana omong kosong kaya ngono, apa sampeyan pengin aku percaya karo data saka situs iki? wassat
    1. Kars
      Kars 8 Agustus 2012 23:38
      +1
      Tampilake paling ora siji
      Kutipan saka Darck
      Lan carane KAZ digawe marang ATGM bakal bantuan marang RPGs

      Mulane aku ngomong yen iki dudu KAZ, nanging sistem pertahanan pasif, padha karo peluncur granat asap sing digunakake wiwit taun 1940-an.
      Kutipan saka Darck
      RPG-29 diyakini digunakake ing pirang-pirang pertempuran nglawan pasukan mobilisasi AS lan Inggris nalika invasi awal 2003 ing Irak.

      Foto, utawa bukti liyane. Ora ana sing nyebutake kiriman menyang Irak.
      http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9F%D0%93-29#.D0.91.D0.BE.D0.B5.D0.B2.D0.B
      E.D0.B5_.D0.BF.D1.80.D0.B8.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5
      Nanging kita ora weruh laporan Yankees, mula ora bisa dibuktekake, utamane yen Saddam duwe hubungan sing ala karo Iran lan Suriah.
      Kutipan saka Darck
      Sapa sing bakal nggawe laporan nalika perang durung rampung?

      Obama ngandika wis rampung Ya, lan laporan taunan, laporan interim, laporan ndandani cukup kanggo kula.
      Kutipan saka Darck
      Video kasebut nuduhake tank sing diobong utawa dibongkar, sing ora ateges padha kalah

      Lan apa kabeh tank dicopot lan apa Abrams cenderung kobong dhewe?
      Kutipan saka Darck
      Liyane saka PBS, fires lan Mavericks, ngendi bukti?

      Tampilake paling sethithik siji karo BPS lan ora bakal dadi geni sing ramah?
      Kutipan saka Darck
      BPS kuwi digunakake ing perang Irak pisanan

      Wiwit wektu iku, tank Irak ora saya apik, utamane yen modifikasi ekspor kanthi armor sing lemah dikirim menyang Irak.
      lan apa bab T-72s super-heavy? Sampeyan bakal uncalan foto? Utamané saka Easting?
  50. peteng
    peteng 9 Agustus 2012 00:25
    0
    Mulane, aku ngomong yen iki dudu KAZ, nanging sistem pertahanan pasif.
    Sistem pangayoman pasif punika D3, Aku wis mbuwang sampeyan Kutipan ngendi sistem pangayoman Active ditulis cetha.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%9F%D0%93-29#.D0.91.D0.BE.D0.B5.D0.B2.D0.B


    E.D0.B5_.D0.BF.D1.80.D0.B8.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5
    Sampeyan ndeleng, ora ana referensi, nanging ana peluncur granat lan aku mbuwang sampeyan video, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku percaya mripatku.
    Obama ngandika wis rampung Ya, lan laporan taunan, laporan interim, laporan ndandani cukup kanggo kula.
    Aku duwe laporan Jenderal ing basa Inggris.
    Lan apa kabeh tank dibongkar?
    Ya, ana sawetara kasus kaya nalika tank ora miwiti lan bodho dismantled kanggo spare parts.
    Lan apa Abrams cenderung ngobong dhewe?
    Ana kobongan ing gudhang, liyane dibubarake dening IED, liyane kobong amarga tumindak para kru.
    Tampilake paling ora siji karo BPS lan ora bakal dadi geni ramah?
    Kasunyatan saka prakara iku ing gambar sing mbuwang, mung geni loropaken, svu, mavericks.
    padha numpes Abrams supaya ora teka menyang Irak.
    Inggih sampeyan bisa.
    Wiwit wektu iku, tank Irak durung saya apik.
    tank Irak bisa uga ora apik, mung Amerika Serikat banjur wis M829A1 lan M829A2, kanggo M1A1 lan M1A2, padha ngganti bps pisanan.
    Utamané ngelingi sing modifikasi ekspor karo armor weakened dikirim menyang Irak.
    Iku menarik carane waja saka T72 Polandia iki weakened? Kajaba iku, aja lali babagan penambahan waja sing ditindakake dening wong Irak. Tabel sing dibuwang nuduhake penetrasi ing sudut 0 derajat. Kanggo 60 derajat, kaya menara T72. jare mejane yo wis jarake 1500 meter, penetrasi bps iki 230-250mm, nek dibunderi nganti 300 tetep jarake 1500 meter, oh adohe ekspresine. ing kabeh jarak geni.
    1. Kars
      Kars 9 Agustus 2012 00:52
      +2
      Kutipan saka Darck
      Sistem pangayoman pasif punika D3, Aku wis mbuwang sampeyan Kutipan ngendi sistem pangayoman Active ditulis cetha.

      Yen sistem ora bisa mencet amunisi mlebu, banjur iku pasif, Yen ora, ranting banyu.
      Kutipan saka Darck
      Sampeyan ndeleng, ora ana referensi, nanging ana peluncur granat lan aku mbuwang sampeyan video, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku percaya mripatku.

      Ya, dheweke ngliwati Hezbalah lan ora ana ing Irak ing taun 2003, nanging ing taun 2007-08 sawise Cast Lead
      Kutipan saka Darck
      Aku duwe laporan Jenderal ing basa Inggris

      Ing ngendi dheweke ngomong babagan karusakan 70% nanging ora rinci? Aku uga duwe
      Kutipan saka Darck
      Ya, ana sawetara kasus kaya nalika tank ora miwiti lan bodho dismantled kanggo spare parts.

      Apa sampeyan bakal nuduhake ing video kasebut, ing detik pinten? Utawa mungkin sing rusak dikanibal?
      Kutipan saka Darck
      Kasunyatan saka prakara iku ing gambar sing mbuwang, mung geni loropaken, svu, mavericks.

      A goroh
      Kutipan saka Darck
      Inggih sampeyan bisa.

      Nanging apa ora bener? Apa dheweke ora sengaja nabrak Mayvrick?
      Kutipan saka Darck
      Tank Irak bisa uga ora apik, mung Amerika Serikat sing wis duwe M829A1 lan M829A2 banjur, kanggo M1A1 lan M1A2, padha ngganti bps pisanan.
      Lan apa sing diganti? Apa bathuk T-72 dadi ora bisa ditembus?

      Kutipan saka Darck
      Aku wonder kok waja saka T72 Polandia iki weakened?

      Dheweke ana ing tingkat T-72M, kaya Yugoslavia lan M1
      Kutipan saka Darck
      Kajaba iku, aja lali babagan peningkatan waja sing ditindakake dening wong Irak

      Apa sing digawa? Foto palka ora ana buktine. Biasa wae.