Review militèr

Chubais mbayar rearmament tentara Georgia nalika perang ing Ossetia Kidul - media

60
Chubais mbayar rearmament tentara Georgia nalika perang ing Ossetia Kidul - mediaIng Agustus 2008, sajrone konflik bersenjata ing Ossetia Kidul, miturut Anatoly Nogovitsyn, Wakil Kepala Staf Umum Angkatan Bersenjata RF, 74 prajurit Rusia tiwas lan 171 tatu. Jumlah korban sing tepat saka sisih Ossetia Kidul, kalebu warga sipil, durung diwilang kanthi akurat ... "Sawetara wong ngerti yen ing Kawa perang iki, Georgia entuk kesempatan kanggo rearm tentara," tulis Nanotechnology.ru.

Miturut publikasi, tanggal 8 Februari 2007, persetujuan ditandatangani antarane pamaréntah Georgia lan perusahaan Ceko "Energo-Pro" babagan privatisasi aset wolung (saka sangang) fasilitas energi ing Georgia. Biaya transaksi kasebut udakara $ 427 yuta (sing miturut perjanjian kasebut, $ 132 yuta menyang anggaran Georgia, $ 120 yuta bakal digunakake kanggo pambangunan pembangkit listrik tenaga air anyar, lan $ 175 yuta bakal nandur modal ing rehabilitasi fasilitas distribusi lan pembangkitan).

"$ 132 yuta sing ditampa dening anggaran Georgia saka adol fasilitas energi meh rampung kanggo tuku senjata. Aku mbaleni, persetujuan babagan penjualan aset energi ditandatangani ing 8 Februari 2007. Lan ing 16 Februari, ing Pimpinan partai Way of Georgia, Salome Zurabishvili, mbantah kesepakatan kasebut kanthi nerbitake informasi manawa Energo Pro afiliasi karo Falcon Capitals, sing dadi panuku nyata aset Georgia, amarga Falcon Capitals sing mbayar kesepakatan kasebut, "artikel kasebut. maos.

Salome Zurabishvili, warga negara Prancis, wiwit Maret 2004 nganti Oktober 2005 dadi Menteri Luar Negeri Georgia, lan sadurunge janjian iki, karyawan Departemen Luar Negeri Prancis, uga menehi jeneng sing duwe Falcon Capitals, nyatakake yen iki "mantan GRU. pejabat Paata Mamaladze, uga Anatoly Chubais lan pengusaha Rusia liyane".

"Zurabishvili temtunipun minangka wong sing ngerti lan mbokmenawa ora ngumumake kabeh sing dikawruhi marang publik. Nanging malah apa sing dikandhakake luwih saka cukup kanggo nyatakake yen rearmament tentara Georgia ing wayah wengi konflik bersenjata ing 2008, nyatane, ana. dileksanakake karo dhuwit Rusia. Lan kene sebabe. Intine yaiku perusahaan Falcon Capitals sing dadi operator kanggo mbayar utang Rusia menyang Republik Ceko lan entuk pirang-pirang atus yuta dolar kanggo transaksi iki ing taun 1998. Falcon Capitals ana didaftar tanggal 28 November 1995 dening warga USSR Paata Mamaladze, Vazha Kiknavelidze, Aristakes Alaverdyan lan warga Ceko Boguslav Pozhar," cathetan artikel kasebut.

"7 Februari 1997," laporan publikasi, "pendiri asli mundur saka pendiri perusahaan. Ing taun 1997, Falkon Capital dadi perusahaan Ceko-Swiss. Ing wektu sing padha, 95% saham ditransfer menyang Swiss. perusahaan Magchim AG Direktur Magchim AG, miturut registrasi, yaiku Paata Mamaladze Yaiku, Magchim AG, miturut Salome Zurabishvili, wis dikontrol wiwit diwiwiti dening ... Anatoly Chubais lan mitra cedhake ing RAO UES Andrey Rappoport ."

Ing taun 1998, artikel kasebut nyathet, nalika ibukutha Falkon kira-kira $ 5,5 yuta, perusahaan kasebut wiwit nangani utang Rusia Republik Ceko $ 3,6 milyar. $2,5 milyar, lan tanggal 1,1 Oktober 2,5, kesepakatan kasebut disetujoni dening pemerintah loro negara kasebut. Republik Ceko nampa 9% utang ($2001 yuta) saka Falkon lan ngakoni yen utang Rusia marang Republik Ceko wis dilunasi. Ing wektu sing padha, pamrentah Federasi Rusia ora tuku utang langsung saka Falkon Capital, nanging menehi pitunjuk marang RAO UES Rusia kanggo nindakake iki, mbayar $ 22 milyar menyang monster energi Royssian "kanggo mbayar utang Ceko". , Falkon Capital bola-bali "dipadhangi" ing transaksi ing Rusia lan negara CIS. Dadi, ing 550, Falkon Capital kalebu ing Akun Energi Belarusia.

"Miturut Andrey Rappoport, "Wiwit 2000, Falkon Capital wis sade listrik kanggo RAO UES kanggo Belarus, lan menehi hasil sing ditampa kanggo budget Ceko ing akun utang Rusia" (ngendi dhuwit diparengake dening pamaréntah Rusia bali ing. 2001 go?). Wiwit taun 2002 pangiriman digawe liwat Inter RAO UES. Keprigelan Belenergo yaiku panuku listrik, nanging tansah utang menyang perusahaan Ceko amarga perusahaan ora mbayar. Falkon Capital ngetokake utang kanggo tender , ing ngendi perantara tuku utang kanthi cicilan lan kanthi diskon, utamane non-penduduk," tulis Nanoteknologi.

"" Welasan perusahaan Belarusia melu ing offset energi. Meh saben offset "diawasi" dening sawetara pejabat republik. " Miturut direktur Belarusian Ludwig von Mises Center Yaroslav Romanchuk, ing 2001-2002, untung saka offset energi kanggo barang paling cair ngluwihi 200%. Falkon Capital uga. "dipadhangi" ing Rusia Ing April 2011, kepala Falkon Capital, Paata Mamaladze, teka ing Elista, ing ngendi dheweke ngrembug babagan implementasine proyek investasi "Konstruksi peternakan angin ing Republik Kalmykia", miturut Falkon Capital. mbangun 100 peternakan angin ing Kalmykia (proyek iki dilobi maneh ing 2007 dening Andrey Rappoport, banjur dadi ketua dewan direksi Inter RAO UES). Mamaladze, duwe hubungan loropaken karo oligarki Ukraina Dmitry Firtash Mlada fronta Dnes narik kawigaten ing kasunyatan sing ing 2006 taun struktur Pak Firtash liwat Falkon Capital pr tuku Perusahaan Minyak Astrakhan, nanging ing 2007, kanthi instruksi langsung Kremlin, kesepakatan kasebut mandheg. Katon yen kampanye Falkon Capital, paling ora, seneng patronase Anatoly Chubais, lan, paling akeh, "dompet" dheweke, "publikasi kasebut rampung.

Ing kasus apa wae, Salome Zurabishvili, pimpinan partai Way of Georgia, nyatakake yen Chubais lan Rappoport sing ngontrol Falkon Capital. "Lan perusahaan iki, sadurunge wiwitan operasi ing Ossetia Kidul, nransfer dhuwit menyang anggaran Georgia, sing migunani banget kanggo Saakashvili kanggo modernisasi tentara," ujare artikel kasebut.
Sumber asli:
http://www.regnum.ru/news/polit/1556995.html
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vasily79
    Vasily79 2 Agustus 2012 06:32
    +6
    Moncong abang sing ora sopan uga sumunar ing kene. Lan yen artikel iki ora mung bebek pra-Pemilu liyane, banjur dhuwit ing perang iku tepak ing segara, nanging ruminant artiodactyl scum saka luck bakal ngedol kabeh rejeki nasional Georgian lan banjur netes ing manca. tanah.
    1. ngalamun
      ngalamun 2 Agustus 2012 08:00
      + 11
      Wong sing nggumunake, kanthi kabeh panguwasa sing tumindak wiwit jaman EBN, dheweke dadi peran pisanan ing "sales Tanah Air" lan tetep "ora bisa dicelupake. Dheweke bisa uga ngerti carane nuduhake kanthi apik, lan saliyane iku, dheweke minangka kilat sing ora bisa ditindakake. rod nesu populer, kaya Zurabov anyar. ngguyu Kanggo siji "grabbing" lan bungkus permen, voucher, sing dijanjekake nambah biaya 2 Volga, perlu kanggo ngilangi sikile menyang birches. nglirik
      1. Vasily79
        Vasily79 2 Agustus 2012 08:12
        +2
        Halo Alexei, yen sampeyan rada ringkih karo wit birch, nanging, contone, pasukan udhara utawa nenek ing ngarep kasir, dheweke ora bakal ngidini sampeyan mati, nanging uga ...........
      2. Tersky
        Tersky 2 Agustus 2012 08:26
        + 14
        Quote: ngimpi
        Wong sing nggumunake

        Lyosha, iki dudu virus manungsa; Ilmuwan Amerika saka biolaboratorium rahasia CIA nemokake virus anyar kanggo Rusia ing taun 90-an pungkasan abad
        - Virus ngrusak kabeh makhluk urip, uga fasilitas industri, energi, lan liya-liyane. ,
        - ora wedi karo obat modern, antibiotik - ora ana apa-apa, - kanthi tembung - kaya AIDS utawa wabah bubonic ...
        Lan padha teka munggah karo jeneng cocok - Chubais.
        Lan iki carane katon luwih apik.
        1. ngalamun
          ngalamun 2 Agustus 2012 08:37
          +6
          Kutipan: Tersky
          iku dudu virus manungsa; Ilmuwan Amerika saka biolaboratorium rahasia CIA nemokake virus anyar kanggo Rusia ing taun 90-an pungkasan abad

          Vit, tembung kanggo 5 karo "+", sampeyan ora bisa ngomong luwih tepat, nanging kanggo
          Kutipan: Tersky
          Lan iki carane katon luwih apik.

          yen sampeyan bisa nyelehake sewu "+", sampeyan bakal entuk saka aku, nanging ora cukup kanggo ngungkapake rasa seneng sing dakrasakake nalika ndeleng rubah gundul iki nganggo seragam penjara. ngguyu
        2. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 2 Agustus 2012 08:54
          +7
          Hello Vitya, saiki aku nglukis layar komputer nganggo spidol, nambah kumis lan gaya rambut - ternyata Hitler, lan sing paling alami wassat
          1. ngalamun
            ngalamun 2 Agustus 2012 08:56
            +6
            Kutipan: Alexander Romanov
            , Aku saiki nglukis layar komputer nganggo spidol, nambah kumis lan gaya rambut - Hitler ternyata, lan sing paling alami

            ngguyu ngguyu ngguyu
            Aku kejiret mikir yen aku meh ora bisa nahan kepinginan kanggo ngidoni ing pasuryan abang ora sopan, nanging sampeyan Sash, nerusake ngguyu
            1. Mihaylo Tishayshiy
              Mihaylo Tishayshiy 2 Agustus 2012 11:32
              +3
              Ya, kanggo ndeleng "pasuryan" iki, lan ora mung iku, ing wangun iki pancen impen kabeh wong Rusia. Ing ngisor iki, ing komentar, sawetara sing bingung, yen paling ora ana wiji saka bebener ing artikel kasebut, banjur ing ngendi kantor kejaksaan, counterintelligence, lan liya-liyane? Ayo dideleng kanthi waras. Sejarah nuduhake yen dhuwit mrentah donya. Lan Chubais ngadeg lan ngadeg ing trough banget - mimpin privatisasi negara kabeh, dadi kepala RAO UES, saiki kepala Rosnano ("dadi ing sumur lan ora mabuk, dadi ing perbendaharaan lan ora nggawe dhuwit? "). Singkate, dhuwite wong lanang iku apik! Lan sapa sing milih struktur daya? daya! Lan sapa, yen ora milih, banjur mbiayai kekuwatan wong tartamtu? Iki Chubais. Muga-muga ora ana sing ngira yen wong sing wani Putin lan Medvedev wis teka saka swarga lan mrentah Rusia ing taun kaping telulas. Supaya teka kanggo daya lan tetep kanggo supaya akeh taun, sampeyan kudu akèh dhuwit lan sistem uga-fungsi kuitansi sing, sayangé ora ana alternatif liyane dina minangka gantos kanggo pendanaan Amérika. Dadi Chubais iki minangka mekanisme penting saka sistem iki. Sawise kabeh, daya ora bakal Cut cabang kang lenggah. Liyane bab iku nalika wong nyoba kanggo nyelehake metu saka sistem kanggo sawetara alesan (Khodorkovsky, Berezovsky, etc.), Nanging kita bisa ndeleng ngendi padha tiba metu. Aku mung pengin pracaya yen pamrentah ora mung kanthi tembung ngurus Rusia, nanging uga kanthi tumindak bakal ngunggahake wewenang negara kita, sanajan nggunakake sistem iki, nanging ing jaman modern bakal ngganti sistem iki, lan kita bakal weruh iki. pasuryan ing wangun iki !!!
          2. vorobey
            vorobey 2 Agustus 2012 10:52
            +6
            Sanya, lan ora ana apa-apa tanpa kumis. Tikus iku tikus. Sing nggumunake, hiccups dheweke ora zae..?
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 2 Agustus 2012 10:57
              +5
              Kutipan saka vorobey
              Apike, hiccups kang ora zae.

              Hello Sasha Sugeng Liburan! Hiccup ora njupuk wong, elinga, ora elinga marang bohlam lampu. Aku luwih seneng solusi sing luwih radikal, umpamane, dheweke bakal ujar ing warta: - Chubais diculik dina iki, awak durung ditemokake ngguyu
              1. vorobey
                vorobey 2 Agustus 2012 11:04
                +4
                Sanya. Aku ora ana hubungane karo Angkatan Udara, aku mbaleni, aku dadi kapal selam tank.
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 2 Agustus 2012 11:42
                  +5
                  Kutipan saka vorobey

                  Sanya. Aku ora ana hubungane karo Angkatan Udara, aku mbaleni, aku dadi kapal selam tank.

                  Sasha, aku elinga, nanging iki minangka liburan umum kanggo negara, lan mulane aku bakal ngompa bengi iki ombenan Dadi Sasha seneng liburan maneh, wassat
              2. Tersky
                Tersky 2 Agustus 2012 11:26
                +4
                Kutipan: Alexander Romanov
                Chubais diculik dina iki, awak durung ditemokake

                Ngimpi warga Rusia ombenan
                1. vorobey
                  vorobey 2 Agustus 2012 12:08
                  +4
                  Miturut data paling anyar, awak Chubais sawise nanonisasi ilang sajrone transportasi saka tabung uji menyang mikroskop. telusuran diganggu dening ukuran nano awak saiki.
          3. Tersky
            Tersky 2 Agustus 2012 11:25
            +3
            Kutipan: Alexander Romanov
            Aku saiki nglukis layar komputer nganggo spidol,

            Hello Sasha! Apa worth iku kanggo reged monitor amarga virus iki ngguyu , saka dheweke lan dadi telek nganti atusan kilometer. reeks, ora saka monitor krnechno lol
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 2 Agustus 2012 11:44
              +4
              Kutipan: Tersky

              Hello Sasha! Apa worth iku kanggo reged monitor amarga virus iki

              Halo Sepisan maneh, Vitya, ya, dheweke katon kaya Hitler! Punika gambaripun piyambak, ing pundi piyambakipun ngagem seragam pakunjaran - siji kanggo siji nyata am
        3. Vadivak
          Vadivak 2 Agustus 2012 11:32
          +6
          Kutipan: Tersky
          Lan iki carane katon luwih apik.


          Kanthi wates sungkawa, luwih becik
          1. Tersky
            Tersky 2 Agustus 2012 21:21
            +1
            Kutipan saka Vadivak
            Kanthi wates sungkawa, luwih becik

            apik Hi Vadim! Kabeh Rusia ngimpi babagan iki.
      3. Vadivak
        Vadivak 2 Agustus 2012 11:32
        +5
        Quote: ngimpi
        kanggo kabeh operasi wiwit wektu EBN


        Miturut logika, wektu ebn durung rampung
        1. ngalamun
          ngalamun 2 Agustus 2012 12:10
          +3
          Kutipan saka Vadivak
          Miturut logika, wektu ebn durung rampung

          Wektu EBN wis rampung lan iki minangka kasunyatan, nanging tradhisi ing jaman kasebut uga dipukul sacara organik dening para panguwasa saiki. Ing tembung, kabeh apik, nanging "reformis" lawas lungguh ing panggonan kang anget, ora ing bunks. Bener, kothak mesin fotokopi ora dibutuhake maneh, kertu plastik wis diganti, dadi luwih gampang digawa nglirik
          Oh, "ilatku mungsuhku," "kang ninggal jarane, amarga tangane ora munggah kanggo njupuk" bakal teka dina iki, lan aku bakal rake dheweke kanggo ngritik "lambang" ... wassat
          1. Tersky
            Tersky 2 Agustus 2012 16:42
            +3
            Quote: ngimpi
            amarga ngritik "ikon" dheweke, aku bakal rake ...

            Bareng-bareng bakal rake, ngombe dadi ngombe ombenan , turu ngono karo ratu ya , tembak jaran dadi tembak negatif
  2. alex3897
    alex3897 2 Agustus 2012 06:37
    +1
    Iki kabeh perusak Rusia! Putin duwe buntut ing antarane sikile, mula njaluk Putin mundur! Kabeh padha pengkhianat ing Tanah Air!
    1. Veteran
      Veteran 2 Agustus 2012 06:57
      +4
      Kutipan saka: aleks3897
      Putin nyelehake buntute

      Khususe, sapa sing mencet? Hodor, angsa ora diitung. Chub lan liya-liyane kaya dheweke, amarga "bisnis" ing taun 90-an, tetep kaya ngono. ora bisa klelep,
    2. Karabin
      Karabin 2 Agustus 2012 07:12
      +3
      Kutipan saka: aleks3897
      Putin nyelehake buntute

      Putin tucks buntut nalika sedulur iki mambu ambune dhuwit.
  3. Voland
    Voland 2 Agustus 2012 06:38
    +5
    Kabeh kanggo entuk bathi saka urip manungsa, dheweke pancen ora peduli karo uripe bocah lanang. Padha kudu Hung dening endhog.
  4. alexng
    alexng 2 Agustus 2012 06:41
    +6
    Kabeh kucing abang ing wilayah kasebut diarani Chubais. Aku ora ngelingi sapa sing nulis tembung kasebut, nanging dheweke isih kucing sing padha. Lan topi ing dheweke uga murub ... ora liberal peduli.
  5. urik
    urik 2 Agustus 2012 06:45
    +6
    Nalika aku ngerti saka artikel kasebut, Chubais ora mung nransfer dhuwit menyang Georgia, artikel kasebut nyatakake yen dhuwit kasebut menyang privatisasi fasilitas energi. Ana rong titik ing kene: sing pisanan, kanthi ora langsung, Anatoly Borisovich ana hubungane karo aset iki lan nduweni keuntungan komersial saka iki, lan sing kapindho, $ 132 yuta, pemerintah Georgia dilebokake ing layanan.
    Artikel kasebut nyatakake yen minangka kepala perusahaan gedhe sing diduweni dening negara, Chubais duwe bisnis PERSONAL SENDIRI lan nggunakake informasi njero kanggo tujuan pribadi! Kajaba iku, mbokmenawa ora tanpa nggunakake posisi resmi, dheweke nguripake transaksi kasebut liwat perusahaan sing dikontrol dening dheweke. Yen apa sing ditulis ing artikel kasebut bener, mula ora jelas kenapa informasi kasebut ora dadi properti saka Kantor Kejaksaan lan dhasar, paling ora, kanggo verifikasi fakta sing wis kasebut.
    Sumber informasi utama, kantor berita regnum, ora mesthi bisa dipercaya, dheweke mbuwang akeh materi "kuning". Nanging kaya sing dikandhakake, dongeng iku goroh, nanging ana pitunjuk ...
    1. Voland
      Voland 2 Agustus 2012 06:57
      +3
      Mbokmenawa bareng karo sing kuwasa.
  6. Apollo
    Apollo 2 Agustus 2012 06:50
    +4
    Saka sudut pandangku, crita sing diterangake kudu utamane narik kawigaten para kepala lembaga penegak hukum.

    Ing babagan iki, kabeh fakta sing dicritakake kudu diverifikasi minangka bagean saka pamriksan pra-investigasi.

    Lan siji pitakonan liyane ing kabeh crita iki nguwatirake: ngendi counterintelligence negara katon ing kabeh?! Pitakonan iku retorika, mesthi.

    Salam
    1. Karabin
      Karabin 2 Agustus 2012 07:16
      +4
      Kutipan saka Apollo
      lan ing ngendi counterintelligence negara katon ing kabeh ?!

      Dheweke katon ing ngendi dheweke diarahake. Ora ana prentah kanggo ndeleng arah Anatoly Borisovich, lan ora bakal ana ing pamaréntahan saiki.
      1. ngantuk
        ngantuk 3 Agustus 2012 02:15
        0
        Kutipan saka Apollo
        "... lan ing ngendi counterintelligence negara katon ing kabeh ?!"

        Kamar Akun njaga kabeh ing kontrol.
  7. alex3897
    alex3897 2 Agustus 2012 07:10
    +3


    Yagene padha wedi marang Putin!
    1. Sreben
      Sreben 2 Agustus 2012 07:42
      +2
      Menarik kanggo krungu! Rusia minangka kekuwatan gedhe! Muga-muga Putin bakal ngrampungake apa sing diwiwiti!
    2. Vasily79
      Vasily79 2 Agustus 2012 07:55
      +2
      aleks3897 Good morning uncalan liyane utawa pranala, thanks
    3. plotnikov561956
      plotnikov561956 2 Agustus 2012 07:55
      +2
      Matur nuwun kanggo link! Iku migunani kanggo ngerti pendapat mungsuh. Kanggo konsep strategi, konsep taktik pancen cilik. Iki amarga sawetara anggota forum ngadili masalah strategis. babagan gerakan taktik lan ing wektu sing padha lali babagan negara Rusia ing taun 2000, nalika padha ngusapake sikil ing Tanah Air lan sing ora kesed
      1. ngantuk
        ngantuk 3 Agustus 2012 02:40
        0
        plotnikov561956
        "Kanggo konsep strategi, konsep taktik pancen ora cukup. Iki minangka kasunyatan manawa sawetara anggota forum ngadili masalah strategis kanthi gerakan taktis lan ing wektu sing padha lali babagan negara Rusia ing 2000 "
        lan alasan kenapa Rusia mlebu ing negara iki.
        Lan alasan iki ora mung kolom kaping lima, nanging uga agen pengaruh asing.
    4. GEOKING95
      GEOKING95 2 Agustus 2012 11:08
      +5
      yen Amerika lan Rusia ora wedi karo siji liyane, mesthi bakal ana prajurit :)
      1. vorobey
        vorobey 2 Agustus 2012 11:32
        +3
        Kutipan saka: GEOKING95
        yen Amerika lan Rusia ora wedi marang siji liyane, banjur bakal ana prajurit

        Tembung emas. plus. Pindho plus kanggo panggonan seko logat, amers luwih wedi.
      2. Shulz-1955
        Shulz-1955 2 Agustus 2012 22:28
        0
        Mung perang bodho lan brainless ora wedi, mung wong liyane, wong kurang
  8. Ilyich
    Ilyich 2 Agustus 2012 07:10
    +5
    Hmm... Iku ora sing unsinkable. A jotosan apik kanggo abrit))). Nalika padha ngomong: "kapal gedhe - torpedo gedhe". sampeyan katon lan nglelebke ing pungkasan.
    1. Tersky
      Tersky 2 Agustus 2012 07:25
      + 10
      Kutipan: Ilyich
      sampeyan katon lan nglelebke ing pungkasan.

      Kolega, telek ora tenggelam. Ing Rusia, umume menehi pesenan kanggo realisasi kasebut, cukup kanggo ngelingi kamenangan pungkasan Misha "dilabeli" ..
      1. Vasily79
        Vasily79 2 Agustus 2012 08:05
        +3
        Halo Victor, aku sengit karo sing dilabeli, nanging wingi ana artikel babagan carane jenderal diturunake kanggo pemalsuan lan iki ana ing struktur Wilayah Moskow, lan sampeyan ngerti, luwih gampang kanggo nerjemahake. Aku pengin terus ndeleng carane telek nglelebke.
        1. Tersky
          Tersky 2 Agustus 2012 08:18
          +5
          Kutipan: Vasily79
          nanging wingi ana artikel babagan carane jenderal diturunake kanggo pemalsuan lan iki ana ing struktur Wilayah Moskow,

          Sehat, Vasily! Kabar iku mesthi ora ala, nanging ing ngendi iku abang dicokot, lan ngendi iku umum .. kategori bobot beda ... Ing beyo saka ndeleng carane klelep mung kanggo!
  9. alex3897
    alex3897 2 Agustus 2012 07:13
    +2
    FOR PUTIN!!!


    1. plotnikov561956
      plotnikov561956 2 Agustus 2012 07:57
      +1
      Matur nuwun kanggo solidaritas ing pitakonan lan link
  10. Kolyan 2
    Kolyan 2 2 Agustus 2012 07:49
    +2
    aleks3897 (1) Dina iki, 07:10 ↓ anyar 0


    Yagene padha wedi marang Putin!

    Padha bakal menehi p lan n kanggo dina lan alon-alon, sethitik dening sethitik, lan kita bakal menek metu saka dermis. Lan neraka iki pengin kita dadi wayang wong, uga, vaabsche I hu-----yu.

    Lan mati topik Kanggo Angkatan Udara SELAMAT HARI RAYA SEDULUR.
    1. ngantuk
      ngantuk 3 Agustus 2012 02:49
      -1
      Kenapa Barat wedi marang V. Putin - amarga A. Chubais bebarengan karo dheweke, sing ngembangake nanoteknologi sing nyebabake ancaman kanggo Kulon.
  11. Apollo
    Apollo 2 Agustus 2012 07:51
    +5
    Nyatane, voli ditembakake ing Chubais, sanajan iki ora pisanan nalika dheweke pengin nembak, kanca-kanca sing welas asih ing sisih kulon ngadeg kanggo dheweke.
    Mung operator pesawat unsinkable padha.

    Ayo ndeleng kepiye wektu iki, dheweke bakal metu saka banyu?
    Mratelakake panemume iku ora, amarga yen accusations dikonfirmasi, lan iki accusations serius, banjur iku skiff karo kabeh jalaran sabanjuré!
  12. vylvyn
    vylvyn 2 Agustus 2012 07:55
    +2
    Wis suwe ora ketemu bajingan iki..
  13. Jungar
    Jungar 2 Agustus 2012 08:06
    +2
    Nalika ndeleng pasuryan iki, kabeh toleransiku ilang ing endi wae. Untu klenting tanpa sengaja. Rai iki dudu wong, nanging makhluk sing ngedol nyawane marang setan. Delengen mripate, sinis lan kadhemen ing kana, luwih akeh kamanungsan ing mripate hiu. Dina nalika dheweke dibuwang bakal dadi preinan kanggoku, lan bakal kasebut "Dina Patine mungsuh Tanah Air."
  14. Alexander Romanov
    Alexander Romanov 2 Agustus 2012 08:56
    +7
    Kéwan rambut abang sing kurang ajar, siji pitakonan - kenapa dheweke ora ana ing pakunjaran? Apa pitakonan bodho aku takon eh negatif
    1. gunung
      gunung 2 Agustus 2012 10:03
      +6
      Hello, Alexander
      Ketoke ora kabeh dadi prasaja. Yen kita ngelingi yen Ginger bubar diundang menyang rapat ing "klub tartamtu", mula kita bisa ngerti manawa iki dudu wong biasa.
      Ketoke, Putin durung bisa ngadhepi dheweke lan ngilangi utusane kanthi cara apa wae.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 2 Agustus 2012 10:24
        +6
        gunung,
        Kutipan saka gunung geni
        . Yen kita ngelingi yen Ginger bubar diundang menyang rapat ing "klub tartamtu", kita bisa ngerti manawa iki dudu wong biasa.

        Lan sugeng siang kanggo sampeyan Andrey. Wong prasaja utawa ora prasaja, nanging kita kabeh mati! Rigidity ora cukup ing daya. Yen ora, dheweke mesthi nggrundel amarga gagal jantung ing pusat tahanan pra-sidang nganti suwe, negatif Kanggo alasan alam, mesthi.
        1. gunung
          gunung 2 Agustus 2012 18:39
          0
          Dadi apa kekejeman.
          Kita duwe demokrasi, Pak, dadi salah.
      2. Karabin
        Karabin 2 Agustus 2012 13:23
        -1
        Kutipan saka gunung geni
        Ketoke, Putin durung bisa ngadhepi dheweke lan ngilangi utusane kanthi cara apa wae.

        Lha kok ora kelingan "Ora bisa ..b, aja nyiksa .... y."
  15. OdinPlys
    OdinPlys 2 Agustus 2012 09:07
    +3
    Chubais misale jek dadi wakil saka klan Rockefeller ing Rusia ... aku ngusulake ... kanggo ngganti Chubais kanggo Saakashvili ... kanggo nyumerepi sing pungkasan ... mbatalake dana kanggo Rusia ... kapindho ... Rockefellers bakal gantung diri ... Asu abang sing ora becik ... yaiku, cangkir ...
  16. awg75
    awg75 2 Agustus 2012 09:10
    +3
    Tali wis suwe nangis ing nits Chewbake, aku mikir bakal digantung kabeh padha lan ora ing gulu.
  17. UzRus
    UzRus 2 Agustus 2012 10:51
    +3
    Kecoa abang iki, nalika nemtokake zona, dheweke bakal menehi voucer op lengkap. Umumé, aneh banget yen tahan suwe. Mbokmenawa, dheweke duwe apa-apa ing Putin, utawa wong serius nglindhungi dheweke.
  18. Barrel
    Barrel 2 Agustus 2012 12:05
    +4
    Malah yen wong Georgia perang ing Leopards, iku ora bakal bantuan. 1) Prajurit sing ora duwe pengalaman
    2) Ajining dhiri
    3) Nomer cilik
    Dadi dhuwit mudhun saluran
  19. Isk1984
    Isk1984 2 Agustus 2012 12:56
    -1
    Ya, Putin minangka politisi sing "kuwat" lan "merdika", amarga payon roofing isih ana ing pucuk pimpinan, nalika perlu kanggo negara kasebut, dheweke bisa njaluk mungsuh nyata kanthi kapak es, yen ana ... mungsuh utama, tanpa ndhelikake posisi lan panemu babagan wong, tanggung jawab kanggo industri utama .... Sampeyan isih ngandhani yen iki minangka ide khusus saka Kremlin, bisa uga minangka rencana kanggo ngilangi alon-alon. Chubais ing taun iklan ing 2035 ...
  20. Abang 015
    Abang 015 2 Agustus 2012 13:04
    +1
    uwuh abang
  21. Delink
    Delink 2 Agustus 2012 13:17
    +1
    Pranyata Chuba uga oposisi. Iku wektu kanggo Cut mati oksigen sing. Mbatalake kabeh aset saka bank manca, lan sijine kabeh dhuwit menyang tangan negara. Lan kabeh padha dikunjara kanthi ngrampas barang-barang, kaya ing jaman biyen.
    1. Karabin
      Karabin 2 Agustus 2012 13:26
      0
      Kutipan saka Delink
      Pranyata Chuba uga oposisi.

      Pranyata mung ana oposisi ing sekitar Putin! Apa ora lucu dhewe?
      1. 11Guru11
        11Guru11 2 Agustus 2012 16:01
        0
        Karabin
        Pranyata mung ana oposisi ing sekitar Putin! Apa ora lucu dhewe?

        Ora lucu. Perebutan kakuwasan ora bakal rampung. Politik iku bab sing reged banget. Lan sanajan wiwit wiwitan sampeyan duwe tujuan negara sing padhang, mula suwe-suwe, manawa sampeyan seneng utawa ora, sampeyan bakal duwe macem-macem panyengkuyung, "asisten" kabeh garis lan kaliber, sing sampeyan ora bisa nindakake tanpa, nanging ing wektu padha duwe macem-macem gol pribadi. Ana sing "pembantu" gampang dibuwang, ana sing luwih apik ditinggal, amarga bakal akeh bau, luwih cilaka tinimbang apik. Donya dudu "swarga" lan manungsa dudu malaekat.
  22. Kapten45
    Kapten45 3 Agustus 2012 12:22
    0
    Ing topik Chubais: Chubais ngumumake perang marang Putin

    Analytics
    13.06.2012/11/33 XNUMX:XNUMX wektu Moscow
    panemu ahli | Distrik Federal Tengah | Ing Rusia
    Ngomong babagan "mburi stabilitas", tegese bagean elit ora bakal netepi "pakta stabilitas".
    Anatoly Chubais bubar nyatakake ing wawancara karo majalah Medved yen "jaman stabilitas wis rampung." Ing negara kasebut, miturut dheweke, jaman wis diganti: pasukan sosial anyar wis muncul - kelas menengah, lan dheweke kepengin demokrasi. Mula, "pergeseran tektonik" lan jaman owah-owahan gedhe nunggu negara ing ngarep.
    Chubais mesthi dudu visioner sing ora duwe dhasar, nanging uga dudu analis prediksi sing ora sopan. Yen dheweke ngomong babagan apa sing mesthine bakal kedadeyan, mula dheweke ora mung ngomong babagan apa sing dikarepake, lan ora babagan apa sing kudu kedadeyan. Dheweke ngomong babagan apa sing dianggep bisa ditindakake: dheweke ndeleng kesempatan, nyetel gol lan ngupayakake. Dheweke wis ngomong babagan pungkasan stabilitas ing wawancara Oktober, diterbitake ing Januari, lan ing Oktober dheweke mbadek akeh kedadeyan ing musim dingin. Nanging apa sing kedadeyan dudu sing "diramalake", nanging sing bisa digayuh lan kelompok sing cedhak karo dheweke. Lan, kanthi mangkono, apa sing gagal digayuh ora kedadeyan. Tension digawe. Kanggo menang lan entuk kekuwatan kanthi lengkap ora.
    Nalika Chubais mbaleni dina iki maneh yen jaman stabilitas wis rampung, tegese mung siji: kelompok sing diwakili ora mundur kanggo ngalahake. Dheweke ora pengin nuruti Putin maneh lan bakal terus nantang wewenange.
    Nalika Chubais ujar manawa jaman stabilitas wis rampung, dheweke ora ujar kaya ngono. Dheweke nduweni dhasar kanggo iki ora mung saka sifat teoritis-analitis. Dheweke mung ngumumake manawa bagean elit dheweke ora bakal ngurmati "pakta stabilitas" sing digawe ing awal taun 2000-an. Amarga stabilitas taun 2000-an ora lair kaya ngono, utawa minangka asil saka kawicaksanan Putin ing wangun sing paling murni, lan ora mung saka mundhake rega minyak. Iki muncul minangka asil saka persetujuan tartamtu antarane sebagian besar klan elit, sing banjur nyimpulake yen perpecahan lan perjuangan ing taun 90-an terus, dheweke bakal ngremehake saben liyane, saengga masyarakat kelas ngisor bisa ngilangi. saka dalane.
    Dheweke kudu nggabungake asil divisi properti oligarki lan nggawe legalisasi asil privatisasi, nenangake masyarakat lan, yen bisa, tuku massa, ngrusak oposisi, sing nalika iku diwakili utamane dening Partai Komunis, nyuwek. adoh saka dhukungan umum pungkasan, sing ora dicekel kanthi kuat. Mulane, padha ndhukung Putin lan ora nglawan wong, ngorbanake loro Gusinsky lan Berezovsky, lan kontrol liwat media, lan sethitik mengko, Khodorkovsky.
    Putin piye wae bisa ngalahake utawa ngremehake saben wong sing banjur bisa ngancam loro klan oligarki iki lan kekuwatane (lan sing paling penting, bisa ngancam stabilitas): "televisi independen", freemen regional, "klompok Moscow" Luzhkov (sing ngrancang bagean iki saka oligarki. mung transplantasi), oposisi komunis.
    Iki dibutuhake ora mung dening klan cedhak Chubais, nanging uga dening klompok elit liyane. Nanging "proses perjuangan" ngidini Putin dadi pasukan independen. "Mesin pesenan" dheweke digawe. Lan, luwih-luwih, wiwitan tartamtu dibentuk, sing salah sawijining analis politik kasebut disebut "penjaga sing ora katon Putin." Apa iku pitakonan sing menarik banget. Nanging Putin dadi pasukan independen, ora gumantung marang wong-wong sing ndhukung dheweke, lan nggawe klan elit sing wis berorientasi marang dheweke - loro-lorone saka wakil elit lawas sing orientasi kanggo ngadhepi kelompok oligarki sing jenenge ing taun 90-an, lan saka dhewe. panyengkuyung.
    Lan klan-klan sing biasane diarani "kulawarga Yeltsin" rumangsa ora entuk kamenangan. Padha felt, relatif ngandika, ing peran Kamenev lan Zinoviev, sing sijine maju Stalin kanggo nglawan Trotsky lan di-push menyang latar mburi dening wong.
    Dheweke ngarep-arep yen kahanan kasebut bakal owah ing taun 2008 lan ora ana owah-owahan. Dheweke ngarep-arep supaya Medvedev kanthi otomatis tetep dadi presiden kanggo masa jabatan kaping pindho, lan nalika dadi jelas yen iki ora bakal kelakon kanthi otomatis, dheweke wiwit nglawan pencalonan Putin. Lan dheweke ngelingake yen Putin maju, dheweke ora bakal netepi Pakta Stabilitas maneh. Ing mangsa, padha ngatur apa padha kasil, nanging ora luwih. Lan saiki dheweke ngumumake liwat Chubais yen dheweke arep nerusake perang. Sing padha ora bisa luwih kanggo stabilitas, nanging bakal bisa kanggo turbulensi.
    Lan wawancara Chubais ora nggumunake utawa ramalan ilmiah, nanging deklarasi perang resmi babagan kabijakan stabilitas. Chubais ora bakal pindhah menyang Bolotnaya Square, Voloshin ora bakal nelpon kanggo tumindak disobedience, Friedman ora bakal nulis manifesto. Vekselberg, Dvorkovich, Kerimov, Lisin, Mamut (ora ana sing ndhelikake dhaptar Bocharov). Wong liya bakal ngomong kanthi umum. Kadhangkala - Chubais. Lan dheweke bakal mbiayai, ngarahake lan ngatur pemain.
    Lan kanggo panggunaan umum bakal ana tembung sing apik babagan kelas menengah, jaman anyar lan demokrasi sing dikarepake kelas menengah iki. Sanajan, umume, "kelas menengah" uga "kelas kreatif" dudu konsep sosiologis, nanging ekspresi figuratif sosiologis. Amarga apa sing ana ing laporan musim gugur sing sensasional, Dmitriev, sing ora diramalake minangka simulasi ketegangan musim dingin, nyebat jeneng iki lan nampilake minangka operator ketidakstabilan ing mangsa ngarep, iku dhewe banget samar, kontradiktif lan nduweni kapentingan sing beda banget.
    Sampeyan mung kudu ngerti: perang wis diumumake. Lan kudu ditindakake kanthi cara sing padha karo mungsuh sing dipimpin - kanggo ngalahake.
    Lan yen kita ngomong bab stabilitas utawa pungkasan, banjur, paraphrasing tembung saka klasik, kita kudu ngomong: "Sembarang stabilitas worth soko mung yen ngerti carane kanggo defend dhewe." Lan yen stabilitas diakoni minangka nilai, mula kudu dibela kanthi cara dheweke mbela revolusi.
    Sergei Chernyakhovsky, sumber: KM.ru
  23. Kapten45
    Kapten45 3 Agustus 2012 12:47
    0
    Lan liyane babagan Chubais saka artikel dening Doctor of Political Science, anggota lengkap saka Akademi Masalah Geopolitik V. Pavlenko "The Great Game" saka Rothschilds lan Rockefellers - Ing Cahya lan Ing Shadow, diterbitake bubar ing website: "Ing Rusia, Rothschilds ngontrol wong sing mbelot sisih ing Yeltsin- presiden "kulawarga"; Voloshin main peran tombol ing mromosiaken kapentingan politik sawijining dina. Padha uga duwe bisnis umum karo oligarki Deripaska, lan liwat wong. karo makhluk Chubais - oligarki Potanin lan Prokhorov (saka kene sikil lan sungu kabeh protes jalanan "oranye", "salju" lan "marsh" ing Moskow tuwuh).
    Chubais sing paling licik kabeh: dheweke duwe sesambungan karo Rothschilds (liwat mantan Sekretaris Keuangan AS L. Summers, sing mimpin Dewan Ekonomi Nasional ing Amerika), lan karo Rockefellers - dheweke dadi anggota dewan direksi JP. Morgan Chase global bank. Tujuane prasaja lan cetha: ing kasus apa wae, tetep ngambang - lan sawise kabeh, "ngambang", "ora tenggelam"!