"Sing paling kuat ing wilayah": wong Vietnam babagan dominasi kapal sapu ranjau Soviet ing wilayah Asia-Pasifik

12

Proyek 1265 Sony


Potensi angkatan laut ditondoi ora mung kanthi panji-panji serangan sing kuat, nanging uga gumantung marang kapal dhukungan tempur, sing nyedhiyakake, utamane, logistik sing dibutuhake kanggo nindakake operasi.



Salah sawijining kekuwatan Vietnam armada iku armada mine-sweeping, miturut KienThuc. Miturut dheweke, kapal utama kanggo tujuan iki yaiku Project 1265 Sonya: iki minangka penyapu ranjau komposit kanthi lapisan kayu. Dheweke dirancang kanggo ndeteksi, menehi tandha lan netralake macem-macem jinis tambang. Kapal kasebut nduweni pamindahan total 450 ton, kanthi kacepetan maksimal 15 knot. Jinis iki mawa siji radio lan sonar, pelampung sonar.

Penyapu ranjau saka proyek asli 1265, dikembangake kanggo kabutuhan Angkatan Laut Soviet, dilengkapi karo rong meriam 30-mm AK-230, sing diselehake ing ngarep lan ing mburi kapal, nanging ing versi ekspor tetep mung ing buritan. .

Ing taun 1987-1990, Uni Sovyèt mènèhi 4 panji-panji […] Iki minangka kapal perang pungkasan sing ditransfer minangka bantuan.

- nyerat edition Vietnam, nuduhake yen padha mbuktekaken worth sing: contone, HQ-861 njupuk bagéyan ing nglindhungi kadhaulatan Kapuloan Spratly, nuduhake "dominasi armada ing wilayah."

Iki diterusake dening rong proyek 266 pennants (disusun ing taun 1981 saka saham), uga digawe ing USSR. Padha duwe pamindahan ton 873. Kapal kasebut digawe saka baja kelas rendah, dilengkapi karo rong mesin diesel M-503, sing ngidini bisa mlaku kanthi kecepatan maksimal 16 knot.

Jinis penyapu ranjau nomer telu yaiku rong kapal saka proyek Soviet 1258. Dheweke duwe tonase cilik, kurang saka 90 ton, kru 10 wong lan kecepatan maksimal 13 knot. Pennants mung bisa kerja ing cedhak pesisir. Saiki, dheweke njabat ing Akademi Angkatan Laut, ing ngendi dheweke melu latihan.

Kapal penyapu ranjau Angkatan Laut Vietnam saiki nguwasani wilayah [APR], amarga mung negara sing duwe armada sing kuat sing duwe kapal kasebut.

- ngandika KienThuc.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    12 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +3
      10 2020 Juni
      "Sing paling kuat ing wilayah": wong Vietnam babagan dominasi kapal sapu ranjau Soviet ing wilayah Asia-Pasifik
      Kanca seneng, apik. Iklan.
    2. +3
      10 2020 Juni
      lan iki minangka penyapu ranjau kanthi trawl antediluvian lan pendeteksi tambang GAS sing paling kuat ing wilayah kasebut ???? ...
      Dadi, Amerika Serikat, Jepang, China lan Korea ora duwe kapal sing nyapu ranjau ...
      lan kanggo apa lan sing paling menarik kanggo sapa dheweke nyeret omong kosong iki menyang forum ???...
      1. -1
        10 2020 Juni
        Kutipan saka kepmor
        kanggo apa lan sing paling menarik kanggo sapa dheweke nyeret omong kosong iki menyang forum ???.

        patamushta "ora duwe tanalagof" ... nanging bab "dominasi" pungkasanipun, iku enchanting!
      2. -3
        10 2020 Juni
        nuduhake peran armada tambahan? -kita bakal mbangun operator pesawat mung sawise rong puluh anyar kuwi
    3. -2
      10 2020 Juni
      Pesen artikel kasebut normal, nanging banjur penyapu ranjau nduduhake gendéra, mbela pulo kasebut kanthi senapan mesin siji, bisa uga ora ana sing nyerang.
      1. 0
        10 2020 Juni
        Ing lepen antarane pulo, malah gunboats ora liwat ngendi wae. Dheweke uga duwe tank ngambang kanthi rega sing apik. Ana akeh kali lan kali.
        1. 0
          10 2020 Juni
          Banjur sampeyan kudu nulis yen diowahi dadi kapal tapel wates. Beda karo konsep cilik, maneuverability dhuwur, unpretentiousness ing kahanan panas lan lembab.
          1. -1
            10 2020 Juni
            kanthi kacepetan 15-16 knot, kapal tapel wates dadi-dadi.
            nyekel prau karo dayung, mesthi.
            1. 0
              10 2020 Juni
              Ya, potongan uga. Yen mesin ok
    4. 0
      10 2020 Juni
      Penulis ora tanggung jawab, ing model iki saka mineweeper ana AK-230 ing tank (ing gandhewo) saka kapal, ing buritan saka ZU-23 karo trunks vertikal disusun. Miturut klasifikasi Soviet, yen ora salah, model kapal sapu ranjau Yakhont.
      1. +1
        10 2020 Juni
        Kaya sampeyan, regane 2m-3 ing buritan (ute), lan kita isih duwe penyapu ranjau, paling ora ing Polyarny. Aku dadi ing 1265.1, padha duwe 2 AK-306s. Proyek penyapu ranjau pancen Yakhont, lambung kayu, lan ora nganggo lapisan kayu kaya penulis.
    5. 0
      10 2020 Juni
      Kanggo kanca-kanca Vietnam, padha bener kaya kanggo mungsuh Ukrainia "Pulau".

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"