"Amarga serangan Israel ing Suriah, Turki bisa mangu-mangu efektifitas S-400" - pengamat Israel

81
"Amarga serangan Israel ing Suriah, Turki bisa mangu-mangu efektifitas S-400" - pengamat Israel

Materi anyar katon ing pers Barat lan Timur Tengah babagan senjata Rusia sing dipasang ing Suriah. Ing wektu sing padha, bahan kasebut umume provokatif.

Contone, ing situs web Breaking Defense, kolumnis Tel Aviv Ari Egozi (ARIE EGOZI) ngetokake artikel sing nyatakake yen serangan udara Israel ing Suriah "bisa dadi panyebab utama perselisihan antarane Rusia lan Turki." Penulis nyatakake, kanthi mirsani "sistem pertahanan udara S-400 sing ora aktif, Turki percaya yen sistem kasebut bisa uga ora efektif kaya sing dikira sadurunge."



Salajengipun, ing artikel dening penulis Israel kanggo sumber daya Barat-tema militer, ngandika sing "klaim marang sistem rudal anti-pesawat Rusia wis muncul sadurunge." Kutipan saka artikel:

Tandha-tandha pisanan ora puas karo sistem pertahanan udara Rusia katon ing 1 Mei, nalika ana artikel diterbitake ing situs web Syria Direct sing nggambarake kepiye sumber militer Siria ngritik sistem pertahanan udara S-300 sing diwenehake dening Rusia. Sumber kasebut nuduhake kegagalan sistem Rusia sing bola-bali kanggo nglindhungi fasilitas ing Suriah saka serangan Israel. Komentar pejabat militer Siria minangka tandha pisanan saka perselisihan utama antarane Moskow lan Ankara babagan efektifitas operasional sistem pertahanan udara.

Pernyataan kasebut penting amarga sawetara alasan. Alesan pisanan: nganti saiki, durung ana laporan resmi manawa sistem pertahanan udara S-300 digunakake ing Suriah nalika serangan udara Israel. Lan mulane, kabeh pernyataan babagan "kritik" saka sawetara sumber "anonim" katon kaya fiksi sing ora ana hubungane karo kasunyatan. Alesan loro: apa hubungane S-400 lan apa hubungane karo serangan Angkatan Udara Israel ing wilayah Siria? Rusia wiwitane nyatakake yen sistem pertahanan udara S-400 Triumph ing Suriah dileksanakake tugas tempur mung kanggo nglindhungi pangkalan udara Khmeimim. Lan mulane, Rusia durung nggunakake sistem S-400 lan ora bakal nggunakake sistem kasebut penerbangan, sing ora ngancam pangkalan udara kanthi tumindake.

Amarga alasan kasebut, pratelan yen Turki diduga wiwit ragu babagan efektifitas sistem pertahanan udara Rusia katon provokatif. Kanthi pratelan kasebut, Pak Ari Egotsi kanthi jelas nyoba nyemburake banyu ing pabrik Amerika - ing pangertene Amerika Serikat sing nyoba "dissuade" Turki supaya ora entuk lan nyebarake sistem pertahanan udara S-400. Ya, lan Israel dhewe iku antarane padha "pihak kasengsem", diwenehi sawijining, kanggo sijine iku mildly, sesambetan angel karo Ankara.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    81 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 12
      10 Juni 2020 13:19
      penulis nyatakake yen kanthi mirsani "sistem pertahanan udara S-400 sing ora aktif, Turki percaya yen sistem kasebut bisa uga ora efektif kaya sing dikira sadurunge."
      Lan apa, "penulis" iki kepengin nyoba efektifitas S-400? ngguyu Utawa isi liyane saka ing kono? keprungu
      1. + 17
        10 Juni 2020 13:32
        Penulis kasebut minangka wong edan utawa provokator. S-400s ing layanan karo klompok pasukan Rusia ing Khmeimim lan kanggo nglindhungi pangkalan udara tartamtu iki. Fasilitas Siria nutupi sistem pertahanan udara ing layanan karo Suriah. S-2018 uga nindakake. ora melu ngusir serangan Republik Kyrgyz ing Suriah ing April 400 , amarga ora ana sing langsung nyerang Khmeimim. Proksi Iran mesthine ditutupi dening wong Siria, mula kenapa nyeret S-400 Rusia ing kene? Spekulasi liyane. Artikel kasebut ora ana apa-apa.
        1. 0
          10 Juni 2020 13:35
          Dadi kenapa nyeret S-400 Rusia menyang kene? Spekulasi liyane. Artikel kasebut ora ana apa-apa.

          Mesthi bener
        2. +8
          10 Juni 2020 13:54
          Menapa malih, warta esuk: Turki ngumumake persetujuan ing prinsip kanggo tuku pesawat kapindho S-400s. recourse
          https://topwar.ru/171999-v-turcii-soobschili-o-principialnom-soglasii-na-pokupku-vtorogo-komplekta-s-400.html
        3. +3
          10 Juni 2020 14:51
          Ing endi sampeyan nemokake situs kasebut? ngguyu
        4. -5
          10 Juni 2020 20:42
          Lan kepiye personel S-400 ngerti manawa serangan kasebut ora ana ing Khmeimim? Utawa ana garis TF khusus antarane Israel lan Rusia (pangkalan udara). Banjur ora jelas kenapa personel Federasi Rusia ana ing kana yen padha ngrusak, ing antarane barang-barang liyane, obyek sekutune. Kajaba iku, pesawat Turki uga bisa nyerang fasilitas Angkatan Bersenjata Siria - banjur apa? ora tembak? Dadi, apa tugas kanggo S-400 jarak jauh, yen ing wektu sing cedhak karo nyata ora bisa (njupuk kemungkinan maneuvering CD) nemtokake ngendi rudal kasebut diarahake (miturut Khmeimim, markas Siria). Tentara, obyek infrastruktur kritis Suriah, obyek saka kontingen Iran, etc.) e.)?
      2. -1
        10 Juni 2020 13:41
        Pangripta sumber lan pangripta reriptan nyritakake bab kang beda
        1. +2
          10 Juni 2020 15:19
          Kutipan saka tenan
          Pangripta sumber lan pangripta reriptan nyritakake bab kang beda

          Iki sing sampeyan pengin diwenehi kanggo kabeh wong ing kene. Nanging sumber persis kaya sing ditulis ing artikel kasebut.


          1. 0
            10 Juni 2020 15:19
            Lan ing pungkasan artikel?
            1. 0
              10 Juni 2020 16:20
              Kutipan saka tenan
              Lan ing pungkasan artikel?

              Lan kasunyatan manawa ing pungkasan artikel, aku wis nuduhake sampeyan. Oke, sepisan maneh:
              1. 0
                10 Juni 2020 16:23
                uga, ya, padha wis tau digunakake, lan iki mesthi mengaruhi attractiveness sistem
      3. +6
        10 Juni 2020 13:58
        Israel lan KSA ngerti sistem pertahanan udara sing paling efektif. "Patriots" padha nyebul serangan saka "Scuds" saka S. Hussein lan serangan saka Hussites
        1. +2
          10 Juni 2020 14:03
          Kutipan saka sniper
          Israel lan KSA ngerti sistem pertahanan udara sing paling efektif. "Patriots" padha nyebul serangan saka "Scuds" saka S. Hussein lan serangan saka Hussites

          Lan mulane dheweke ora pengin sistem pertahanan udara (S-400) iki digunakake ing layanan karo Turki, mula dheweke nerbitake artikel kasebut kanggo nyegah Turki tuku S-400. Dheweke ora butuh. ora dikontrol lan bisa nggawe masalah ing wilayah kasebut.
          Arab Saudi mutusake kanggo tuku analog Korea Selatan saka sistem S-350 Rusia, sing sadurunge digawe Almaz-Antey Corporation kanggo Seoul "amarga kebingungan, kebingungan lan kekurangan dhuwit" ing Rusia ing taun 90-an.

          "KM-SAM nggunakake siji roket kanggo kabeh kasus. Kaluwihan kasebut kalebu kapasitas kakehan gedhe - nganti 50 g. Kacepetan target sing dicegat bisa tekan 1000 m / s, yaiku meh 3 M. Iki luwih saka cukup kanggo kahanan ing Riyadh. Nalika ana kebingungan lan kebingungan ing Rusia, uga kekurangan dhuwit, ing taun 90-an, keprihatinan Almaz-Antey lan biro desain rudal Fakel melu nggawe sistem pertahanan udara jarak menengah kanggo Korea Selatan, "ujare. Svobodnaya Pressa laporan. .


          Sepira efektife analog sistem pertahanan udara S-350 Rusia isih durung dingerteni, nanging para ahli nyathet yen penolakan Riyadh kanggo tuku sistem pertahanan udara Rusia wis samesthine, amarga Arab Saudi ngalami tekanan gedhe saka Amerika Serikat.

          https://avia.pro/news/saudovskaya-araviya-pokupaet-yuzhnokoreyskiy-analog-s-350-iz-za-razbroda-v-rossii
        2. -3
          10 Juni 2020 15:24
          Kaya sing sampeyan ngerteni 30 taun kepungkur, kemungkinan kasebut beda-beda.
          1. 0
            11 Juni 2020 19:06
            Lan apa sing bisa dilindhungi Saudis saka serangan kilang massal?
      4. -1
        10 Juni 2020 15:27
        Ayo padha ngajari "kumpol wesi" kanggo ngethok pipa banyu mabur! wong bodho negatif
        1. 0
          11 Juni 2020 19:35
          Saka kasunyatan yen sampeyan mbaleni mantra, sistem ora bakal dadi luwih elek, nanging mung luwih apik lan rudal wis suwe dadi Iran. Sistem kasebut diuji ing kutha Soviet.
    2. +6
      10 Juni 2020 13:31
      Aku uga mangu sing Kalash bisa njupuk.
      Pendhaftaran hipotetis saben minggu dicekel, lan dheweke ora nembak maling. Mbokmenawa, senapan mesin mung ora bisa njupuk, lan ora yen pepadhamu wedi karo akibate.
      Mesthi mesin ala.
    3. -13
      10 Juni 2020 13:33
      Ya, Israel bisa numpes peralatan apa wae, saiki kok mangu-mangu kabeh teknik kasebut lan ora tuku utawa apa?
      Contone, Israel lan Shell numpes, nanging sakperangan alesan, pelanggan sing tuku Shell sawise sing ora mangu. (Sanajan ora ana alternatif .. nanging dheweke isih tuku.) Judhul mateni, mung jurnalisme kuning-kuning, paling ora nyerang paling ora minus.)
      1. +2
        10 Juni 2020 13:50
        statement sampeyan kontroversial banget ... amarga iku bisa kanggo ngrusak sistem pertahanan udara apa wae .. tanpa data nyata babagan jumlah pesawat sing bener-bener melu nyerang sistem pertahanan udara, iki mbuwang wektu.
      2. +3
        10 Juni 2020 13:50
        Ora butuh akeh intelijen kanggo numpes Shell ing negara non-pertempuran, supaya dheweke nyoba nyerang kita ing Khmeimim, mula bakal jelas sapa sing pantes.
        1. +1
          10 Juni 2020 14:01
          iku uga ora bener .. kaya aku wis nulis, iku ora njupuk akèh Intelligence kanggo numpes siji cangkang .. gadhah sarana modern saka pangiriman lan karusakan .. ing Federasi Rusia, contone, cangkang tansah dianggo ing divisi . . ana support pancet kanggo mesin liyane .. lan ing Suriah lan Libya cangkang ora digunakake kanthi bener, mulane losses ..
        2. 5-9
          0
          10 Juni 2020 14:12
          Sejatine iku perlu .... Israel nyoba nindakake kanthi serius lan wangkal lan suwe ... 1 (siji) wektu katon bisa ...
        3. +1
          10 Juni 2020 15:26
          Israel dipuntudhuh saka arrogance, nanging ora stupidity
        4. 0
          11 Juni 2020 23:04
          Apa sampeyan suicidal?
    4. +2
      10 Juni 2020 13:34
      Padha pengin lan provoke kita kanggo njupuk ing pesawat Israel! Nyambut gawe kanggo wong gemblung....
      1. -2
        10 Juni 2020 15:29
        Sampeyan kayane umure 15 taun, sampeyan isih kudu sinau akeh supaya bisa ngerti, lan ora mbaleni perkara sing bodho sawise wong diwasa sing ora duwe pendidikan.
    5. +6
      10 Juni 2020 13:36
      Wong Turki tuku set "jelek" kaloro, iki amarga padha shopaholics. )
    6. +1
      10 Juni 2020 13:37
      "Amarga serangan Israel ing Suriah, Turki bisa ragu-ragu babagan efektifitas S-400" - kolumnis Israel Ari Egotsi
      Ngomong halva luwih kerep, lan kabeh wong bakal keselak idu. Sampeyan pinter. iya ta? recourse
    7. -5
      10 Juni 2020 13:40
      Penulis ora maca kabeh artikel, nanging artikel babagan liyane, mula slogan - Kualitas artikel sing luwih dhuwur ing VO
    8. +8
      10 Juni 2020 13:47
      Borjuis Yahudi gedhe, liwat tutuk Zionis "Broken Defense," kanthi acrimoniously negesake manawa sistem anti-pesawat Rusia ora bisa nolak hawks aluminium Zionis, sing diwenehake dening master belang bintang kanthi ora kaetung. Tanggepan kita marang statement palsu lan ganas saka aggressors pancing-nosed bakal cepet lan uncompromising. Pedhang rudal ngukum bakal nyerang mungsuh sing nglanggar langit biru ing tanah Siria sing suci. Urip paseduluran militer Rusia-Syria, pati kanggo instigators perang Timur Tengah anyar.

      P.S.
      Krasnodar - maestro, mangga.
      1. + 11
        10 Juni 2020 14:22
        Pitenah palsu saka Zionis nyoba kanggo mbayangi kekancan tanpa awan sing lawas antarane wong Turki lan Rusia. Mercenaries saka American purebred mbuwang bebek Donald liyane babagan miturut omongane uwong inefficiency sistem pertahanan udara domestik kanggo nglindhungi tentrem donya. Sauntara kuwi, miturut sumber anonim saka Buletin Militer Poshekhonya, pihak Siria njaluk rudal darat-ke-pesawat saka Federasi Rusia tinimbang sistem permukaan-ke-udara. Dikuatake dening komplek Oedipus saka penembak anti-pesawat SAA, dheweke kudu dadi faktor sing kuat kanggo nyegah anak-anak gyurza lan hyena saka entitas Zionis ilegal, ngrusak pesawat monoplan Fu-35 sing durung rampung sing katon kanthi mripat telanjang saka falcon Arab. cakar baathist sing, langit Siria tentrem!
    9. +3
      10 Juni 2020 13:55
      materi sing umumé provokatif.
      Iki wis suwe ora kaget. Iku bakal becik yen mung pers Western, nanging ing penates padha. Sanalika Kulon nyadari yen Rusia ana ing Suriah kanggo dangu, gatel ing sak panggonan dadi luwih kuwat. Babagan asumsi penulis babagan Turki lan S-400 - driji menyang langit. Türkiye ngonfirmasi tuku komplek klompok kapindho.
      Kolumnis Tel Aviv Ari Egotsi
      Provocateur lan ora liya.
    10. +3
      10 Juni 2020 13:56
      Aku bisa mbayangno carane Amerika bakal kupas yen padha miwiti maca apa, ing kabeh serius, master lokal terhormat wis nulis ing VO kanggo taun. Untunge ora ana sing dikirim menyang dheweke. wassat
    11. -1
      10 Juni 2020 14:04
      Egozi - saka tembung Egoz, Nut ngguyu Jenis kacang.
      Profanity liyane ora jelas saka sapa - ing Israel aku durung krungu analis militer kasebut
      1. +3
        10 Juni 2020 14:37
        Kutipan saka Krasnodar
        Egozi - saka tembung Egoz, Nut ngguyu Jenis kacang.
        Profanity liyane ora jelas saka sapa - ing Israel aku durung krungu analis militer kasebut

        Nyatane, iki minangka browser sing cukup kondhang.
        אריה אגוזי נולד בראשון לציון. למד בבית ספר "חביב" עבד כעיתונאי בעיתון "למרחב" , מערכת העיתון עד שנת 2011 ואזרחית.

        Nanging siji ora kudu nggawe kesimpulan khusus saka "intertrepations" wartawan. Padha kudu ngidoni soko. Iki roti, kadhangkala nganggo mentega.
        1. -1
          10 Juni 2020 14:55
          Dheweke kerja nganti 2011 ing Yediot Ahronot, sing aku ora nate maca (kajaba ynet) ... sepisan maneh - aku ora krungu babagan dheweke, uga babagan koran leMirhav)),
          1. +1
            10 Juni 2020 15:05
            Kutipan saka Krasnodar
            Aku durung krungu bab dheweke

            Iku kaya gopher. Kita ora weruh utawa krungu, nanging ana. ngguyu
    12. -1
      10 Juni 2020 14:07
      Dheweke mung pengin saperangan pejuange diturunake ing lemah. Ing kene ana wong sing ora tenang. Lan yen sampeyan tamparan, banjur padha bakal miwiti whining babagan oppression.
    13. 0
      10 Juni 2020 14:11

      Ya, aku isih mikir yen wong Yahudi iku salah. Yen dheweke ngomong babagan iki, mula sampeyan ora ngerti apa ?? Wong kanggo ngrokok utawa bang ing tumpukan dipindhah adoh! Lan apa? Iku kedadeyan kanggo kabeh wong ?? Wong aneh kowe.. sumpah.
      1. +2
        10 Juni 2020 15:21
        Kutipan: 013Azer
        sumpah

        sumpah karo ibu.
      2. -2
        10 Juni 2020 15:38
        Dadi marang wong Turki yen S-400 dudu es, yen ora, dheweke bakal tuku pesawat kapindho S-400. Tampilake gambar sampeyan.
    14. 5-9
      0
      10 Juni 2020 14:11
      Wes medeni, wis medeni.... wedi, gelut..
    15. -1
      10 Juni 2020 14:18
      ngguyu Wiwit wiwitan, "sedulur-sedulur" padha nepsu lan semangat kanggo kerja sama karo pepadhamu, lan saiki Israel dadi angan-angan. ngguyu
    16. 0
      10 Juni 2020 14:23
      "Penulis nyatakake yen, kanthi mirsani" sistem pertahanan udara S-400 sing ora aktif, Turki percaya yen sistem kasebut bisa uga ora efektif kaya sing dikira sadurunge"
      nanging ora ana tembung babagan s-400 sing ora aktif ing artikel asline, ing kene kabeh artikel umume disalahake.
      1. 0
        10 Juni 2020 14:54
        Apa ing asline?
      2. 0
        10 Juni 2020 15:14
        Kutipan saka zlin
        nanging ora ana tembung babagan s-400 sing ora aktif ing artikel asline, ing kene kabeh artikel umume disalahake.

        Ora ana tembung babar pisan. Apa sampeyan ngomong?...






        Lha, sapa sing ngaco kene?
        1. 0
          10 Juni 2020 16:31
          kabeh wong salah, artikel kasebut nyatakake yen salah sijine alasan kanggo pikirane wong Turki yaiku inefisiensi umum sistem pertahanan udara Siria buatan Rusia, ora ana sing ngomong yen ora nggunakake S-400 sing mengaruhi dheweke.
    17. -1
      10 Juni 2020 14:28
      Apa ana wong ing Israel sing pengin nyoba kanthi serius babagan efektifitas sistem pertahanan udara Rusia?
      Padha nyerang kaya tikus! Iku ora Israel sing wrote, nanging Euro-American apa thread.
      Kaya Nagant lokal.
    18. Ham
      +2
      10 Juni 2020 14:31
      Artikel penulis Israel padha karo bragging: "kita ngebom, ngebom lan bakal ngebom, nanging sampeyan ora bakal nindakake apa-apa marang kita!" Ing kene, tinimbang, perkara kasebut ora ana ing teknologi ..... oh, diplomasi iki! ...
    19. +1
      10 Juni 2020 14:39
      Ing kasus iki, yen sampeyan ora pengin, aja tuku. Ana tansah alternatif ing wangun Patriot
    20. -1
      10 Juni 2020 14:52
      Ya, mung wingi wis dibahas yen Türkiye pengin tuku batch kapindho. Dadi pratelan kasebut jelas metu saka topik.
    21. 0
      10 Juni 2020 14:55
      uga, kenek Turkey - padha duwe C400 - supaya mriksa cara kerjane utawa ora
      1. +1
        10 Juni 2020 15:36
        Pasukan apa sing sampeyan usulake kanggo ngebom Turki?
        1. 0
          10 Juni 2020 21:48
          mulane wong Turki njupuk s400 - sing NATO bisa nyerang lan sadurunge mateni sistem sing ana gandhengane karo NATO
    22. -6
      10 Juni 2020 15:23
      YA! S-300 lan S-400 ora efektif. Rusia ana ing Suriah, ora kanggo nglindhungi pangkalane, nanging kanggo nglindhungi negara Siria. Sawetara dina kepungkur, rudal Israel ambruk 10 km saka pangkalan Khmeimim Rusia. Ora ana reaksi. Aku uga njaluk supaya Rusia tuku sistem pertahanan udara China kanggo tentara. Sayange, iki kasunyatan.
      1. 0
        10 Juni 2020 15:35
        Pisanan, nelpon China, Turki lan India kanggo mungkasi tuku S-400, yen ora, dheweke ora bakal ngerti apa sing kudu dituku saka sistem pertahanan udara tanpa sampeyan. Miturut cara, wong Tionghoa nggawe pertahanan udara dhewe kanthi nyalin S-300, S-400 supaya sampeyan ngerti, apa sampeyan kudu tuku salinan sistem pertahanan udara dhewe saka dheweke? ngguyu apik
        S-300 lan S-400 ora efektif. Rusia ana ing Suriah, ora kanggo nglindhungi pangkalane, nanging kanggo nglindhungi negara Siria.

        Brad ora nulis.
    23. -2
      10 Juni 2020 15:28

      Kolumnis Tel Aviv ARIE EGOZI

      Nyatane, Arie EgoZi manggon ing Yerusalem lan dheweke dadi wartawan sing cukup kondhang ing Israel.
      1. 0
        10 Juni 2020 17:31
        Apa sampeyan ngerti tangga-tanggane ing Kiryat Yuvel? ngguyu
      2. 0
        10 Juni 2020 21:50
        bisa dideleng - spesialis ing PBO
    24. +1
      10 Juni 2020 15:40
      Posting terjemahan mesin

      Serangan udara Israel sing ora dijawab ing Suriah nuwuhake pitakonan babagan S-400
      Tandha-tandha pisanan saka rasa ora puas karo sistem pertahanan udara Rusia katon ing 1 Mei, nalika artikel diterbitake ing situs web Syria Direct nyebutake apa sing diterangake minangka sumber militer Siria minangka ngritik sistem pertahanan udara S-300 sing diwenehake dening Rusia.
      Dening ARYA EGOZI
      09 Juni 2020 ing 16:09

      S-400 Rusia dikirim menyang Turki.

      TEL AVIV. Serangan udara Israel ing target ing Suriah bisa dadi salah sawijining alasan utama kanggo krisis sing saya tambah antarane Rusia lan Turki, amarga padha nyorot manawa sistem pertahanan udara S-400 Rusia bisa uga ora efektif kaya sing dipercaya Turki.

      Tandha-tandha pisanan saka rasa ora puas karo sistem pertahanan udara Rusia katon ing 1 Mei, nalika artikel diterbitake ing situs web Syria Direct nyebutake apa sing diterangake minangka sumber militer Siria minangka ngritik sistem pertahanan udara S-300 sing diwenehake dening Rusia. Sumber kasebut nuduhake kegagalan sistem Rusia sing bola-bali kanggo nglindhungi situs ing Suriah saka serangan Israel. Komentar saka pejabat militer Siria sing katon minangka tandha pisanan saka perselisihan utama antarane Moskow lan Ankara babagan efektifitas operasional sistem pertahanan udara.

      Turki wis mlebu persetujuan karo Rusia kanggo tuku sistem S-400 sing regane luwih saka $ 1 milyar. Sistem pisanan wis dikirim menyang Turki, nanging durung operasional.

      Taun kepungkur, angkatan udara Israel nyerang luwih saka 200 target ing Suriah sing ana hubungane karo upaya Iran kanggo modernisasi misil Hizbullah. Sawetara serangan kasebut dilaporake nglibatake F-35 Israel. Serangan terus kanthi cepet ing taun iki, kanthi pasukan pertahanan udara Siria nembakake luwih saka 1000 rudal pertahanan udara kanggo nyoba nyegah serangan Israel luwih akeh. Nganti saiki, dheweke wis menehi sethithik.

      Serangan pungkasan ana ing dina Kamis. Miturut Pusat Hak Asasi Manungsa Siria, paling ora ana sangang wong sing tiwas, papat wong Siria lan lima wong saiki ora dingerteni. Kacarita, jumlah kasebut bisa nambah. Saluran Libanon Al-Miyadin, dumunung ing jejere Hizbullah, nglaporake manawa pesawat Israel nyerang papat target lan bali menyang Israel. Miturut Pusat Hak Asasi Manungsa Siria, pesawat Israel nyerang pabrik keamanan rezim Siria lan ngrusak gudang senjata.

      Washington nundhung Turki metu saka program F-35 amarga keputusan Presiden Erdogan kanggo menehi hasil karo S-400. Nalika wis ngirim paling ora siji, Turki wis tundha pesenan baterei S-400 tambahan.
    25. +1
      10 Juni 2020 16:04
      Lan kaya biasane
      Sawetara kasunyatan wis dijupuk, apa sing cocok wis dibusak saka iku, lan apa ora kaya iki didhelikake.
      Lan saiki apa sing isih ana lan penulis "kelalen" nulis.
      Penulis ngandharake yen kanthi ngamati "Sistem pertahanan udara ora aktif S-400, Turki percaya yen kompleks kasebut bisa uga ora efektif kaya sing dikira sadurunge.
      Lan ing kene apa sing ditulis ing artikel kasebut

      AMMAN - Ing dina Jumuah, 1 Mei, sumber militer Suriah sing diduga ngritik sistem kasebut Pertahanan Udara S-300diwenehake dening Rusia minangka ora bisa mungkasi serangan udara Israel lan minangka "bali menyang ngarep", laporan Monitor Timur Tengah karo referensi kanggo Russian Media Avia.pro. ,
      Undersecretariat Industri Pertahanan Turki Syria Langsung.
      "Minangka sistem jarak jauh, S-300 nandhang masalah cakrawala radar, sing artine target ora bisa dideteksi yen ana lemah amarga lengkungan Bumi. Pesawat serang kayata F-16 mabur relatif cedhak karo lemah lan nalika dideteksi, dheweke wis murub.
      . "Ora diragukan manawa [Israel] nggunakake serangan cyber lan penanggulangan elektronik sing sejajar karo serangan udara," ujare Egeli.
      "Sampeyan mesthi bisa ngapusi sistem [pertahanan udara] kanthi umpan lan target palsu. Pertahanan udhara Siria bisa uga mikir yen sampeyan 50 kilometer adoh saka papan sampeyan utawa nembakake rudal menyang target sing durung nate kedadeyan, "ujare.
      "Pertahanan Udara Arab Siria duwe sawetara perwira profesional pungkasan sing ditemokake ing Suriah, lan banjur dadi tuan rumah 'putra VIP'. Iki minangka putra favorit Assad utawa kepala macem-macem layanan khusus. Ana sing bisa gelut, sing liyane ora ana gunane,” jelas Cooper.
      Taun kepungkur, angkatan udara Israel nyerang luwih saka 200 target ing Suriah sing ana hubungane karo upaya Iran kanggo modernisasi misil Hizbullah. Sawetara serangan kasebut dilaporake nglibatake F-35 Israel. Serangan terus kanthi cepet ing taun iki, kanthi pasukan pertahanan udara Siria nembakake luwih saka 1000 rudal pertahanan udara kanggo nyoba nyegah serangan Israel luwih akeh. Nganti saiki, dheweke wis menehi sethithik.
      Nalika sampeyan bisa ndeleng, artikel iki babagan S-300nanging ora kaya S-400
      Arie Enggo
      Reporter kanggo industri pertahanan lan penerbangan militer lan sipil. Wartawan ing Israel nyerat kanggo majalah penerbangan lan keamanan internasional.
    26. 0
      10 Juni 2020 16:38
      Sing mesthine, ayo padha mbanting pesawat Israel saka S-400. ngguyu apik
      1. 0
        10 Juni 2020 16:44
        lan yen pesawat Rusia wis dropped
    27. -3
      10 Juni 2020 16:49
      kolumnis Israel

      We have setengah saka reviewers iki kene ing situs .... Dadi kita weruh keprungu
    28. 0
      10 Juni 2020 16:49
      Kabeh sing ala ana ing saubengé, kita apik, kita ngerti kita krungu ... Dadi nuduhake carane shoots yen bisa njupuk ing kabeh lan apa kanggo sampeyan nyeret yen ora karton. Lan alesan babagan ora duwe analog ing jagad iki wis cukup dirungokake. Dheweke ora tuku ati maneh, mbuktekake yen ana endhog, lan yen ora, banjur ujar, kita wedi karo Israel ...
    29. bar
      0
      10 Juni 2020 17:06
      ngamati "sistem pertahanan udara S-400 sing ora aktif, Turki percaya yen sistem kasebut bisa uga ora efektif kaya sing dikira sadurunge."

      Pitakonan aneh. Yagene wong Turki nonton kabeh? Dheweke wis duwe S-400 dhewe. Dheweke bakal njupuk dhewe lan mriksa apa sing efektif nglawan wong Yahudi utawa ora. Lan kabeh keraguan bakal ilang bebarengan.
      1. -1
        10 Juni 2020 17:21
        Kutipan saka bar
        Yagene wong Turki nonton kabeh? Dheweke wis duwe S-400 dhewe. Dheweke bakal njupuk dhewe lan mriksa apa sing efektif nglawan wong Yahudi utawa ora. Lan kabeh keraguan bakal ilang bebarengan.


        Sistem 1 S-400 wis dikirim menyang Turki, nanging durung bisa digunakake.
        2 Ora kaya sampeyan, dheweke ora mangu-mangu yen iki ora kudu ditindakake!
        1. bar
          +1
          11 Juni 2020 09:38
          Ing sawijining dina dheweke bakal entuk. Erdogan tuku S-400 tanpa sistem identifikasi kanca-musuh NATO kanthi alesan. Dheweke duwe sawetara rencana kanggo telek iki.
          Lan ya, kita beda.
          1. 0
            11 Juni 2020 13:02
            Kutipan saka bar
            Ing sawijining dina dheweke bakal entuk.

            Mbok.
            Kutipan saka bar
            Erdogan tuku S-400 tanpa sistem identifikasi kanca-musuh NATO kanthi alesan. Dheweke duwe sawetara rencana kanggo telek iki.

            Nglindhungi awake dhewe, kekasihe, saka fliers ing F-16, petriot ora weruh.
            Inggih, saka sapa, saka Rusia, ora, saka Israel, padha ora (teknologi lan pendidikan Israel).
            Yunani uga ora ana, dheweke nindakake akeh latihan karo Angkatan Udara Israel babagan cara ngliwati S-300 lan duwe senjata kanggo tujuan kasebut.
            Sing digatekake mung uripe, ora preduli yen dheweke kepengin dadi Sultan Timur Tengah.
            Kutipan saka bar
            Lan ya, kita beda.

            Ora, kita ora beda, mung nggunakake informasi sing beda.
            Sampeyan diwenehi apa sing disenengi, lan kita duwe kabeh, seneng utawa ora seneng THAT IS.
            1. -1
              11 Juni 2020 19:16
              Sampeyan diwenehi apa sing disenengi, lan kita duwe kabeh, seneng utawa ora seneng THAT IS.

              Kasunyatan bilih sampeyan pracaya ing soko dudu kahanan nyata. Lan mung ing kasus, elinga yen ing Rusia ora ana watesan ing informasi. Sampeyan bingung iki karo soko.

              padha nganakake akeh latihan karo Angkatan Udara Israel babagan carane ngliwati S-300 lan duwe senjata kanggo tujuan iki.


              Sampeyan mbaleni maneh. Iki ora ngomong apa-apa. Aku malah nulis babagan bedane sistem pertahanan udara ekspor lawas lan kita. Ketoke sampeyan ora ngerti utawa ora pengin. Kanggo sing luwih anyar, aku ora bakal menehi komentar.
              Lan ora ana cara, mung kemungkinan nyata yaiku ngisi sistem pertahanan udara kelas iki kanthi akeh CR lan PRR, ngrusak pos komando, radar SUV lan peluncur ...
    30. +2
      10 Juni 2020 17:10
      Apa S-300 lan S-400 wis tau nembak target nyata ing kabeh sejarah?
      1. -4
        10 Juni 2020 17:34
        Sa adoh aku ngelingi, mung ana siji statement (saka kantor berita resmi negara) babagan panggunaan tempur S-400.
        "Agen warta Siria SANA ngumumake yen kanggo pisanan sajrone tetep ing SAR, sistem rudal anti-pesawat S-400 digunakake. Miturut sumber saka kantor berita Suriah SANA, personel militer Rusia nggunakake udara S-400. Sistem pertahanan kanggo ngusir serangan ing fasilitas pesisir ing provinsi Latakia lan Tartus Kajaba iku, dikandhakake yen kompleks kasebut digunakake kanggo nyegat misil sing ditujokake kanggo fasilitas ing provinsi Hama."
        1. 0
          11 Juni 2020 19:22
          Ora ing Suriah.
          Ora ana tujuan banal kanggo dheweke. S-400 ora ana kanggo nglawan Israel. Jeksa Agung bisa ngetokake iki ditanggulangi rampung ing tingkat kepala negara, lan ditanggulangi minangka aku pracaya.
          S-400 ana ing kono supaya ora kelakon ing Amerika nakal ing siji wayahe ora sengaja uncalan sawetara rolas UABs, lan banjur ngandika, lan kita ora melu kene ....
      2. -1
        10 Juni 2020 18:11
        Boten namung pesawat sipil.
    31. 0
      10 Juni 2020 23:32
      Gagasan banget yen Turki bisa nyetel keputusane minangka asil saka artikel majalah ora masuk akal. Ora mungkin sing penulis materi asli, yen ana ing pikiran sing bener, bisa ngetung babagan iki. Mung karya wartawan, kalebu. analytics, - nggawe produk sing maca bakal tuku.
    32. +1
      11 Juni 2020 08:52
      ya, S400s iki umume nyedhot, lan Erdogan masochist personifies Turkey bodho, padha tuku kumpulan pisanan, nyoba telek langka lan mutusaké kanggo tuku kumpulan liyane, uga, apa bisa ngomong masochist)) - iku dadi metu kaya?
      1. bar
        +2
        11 Juni 2020 09:40
        Wong-wong sing dipilih Gusti Allah pengin ngyakinake kabeh wong, kalebu Sultan dhewe, yen iki ngguyu
    33. 0
      11 Juni 2020 18:47
      Warung omong-omongan kabeh ....... omong kosong ........ wedi dicek kulite .......!
    34. 0
      11 Juni 2020 19:09
      Kutipan: G. Georgeev
      nanging kanggo nglindhungi negara Siria.


      Kuncine ana kanggo nglindhungi ISIS. Ora mungkin kita mlebu kanggo perlindungan saka Israel. Putin ora bakal nindakake. Kanggo alasan dhasar. Ora ana apa-apa kanggo kita bareng karo Israel ing kana. Ana tugas ekonomi lan politik. We ngatasi wong.
    35. +3
      11 Juni 2020 19:17
      Kutipan: Sky Strike fighter
      Artikel kasebut ora ana apa-apa.

      Cukup ngomong persis "bab apa". Ora suwe kepungkur ing artikel
      "Sistem pertahanan udara Rusia ora kompeten": media Cina njaluk njupuk sistem saka China Aku nulis

      Nanging siji-sijine yaiku nalika kita ngedol sistem pertahanan udara sing sithik marang wong liya, kita lali manawa saliyane penerbangan, misil, drone, sisih iki (sing duwe sistem pertahanan udara) ditentang dening artileri abot kaya media. mungsuh kita (saingan, saingan). Sanajan tanpa perang ing jajaran panyengkuyung utawa mungsuh Havtar, dheweke ngrampungake misi. Dheweke nindakake kabeh kanggo nuduhake tumindak sistem pertahanan udara kita kanthi cara sing negatif. Lan padha ora peduli sing "ing kontrol".
      Padha peduli karo asil. Lan asil ing Libya, sayangé, "Shell" sing diobong. Lan aku sing padha wis di buwang pasukan banget serius menyang jangkoan masalah iki. Kita, ora kaya media Barat, ora nindakake "propaganda" kasebut nglawan teknologi, kaya sing ditindakake marang kita. Kita kudu mbayar pajeg, padha mangan asu iki. Ing ngendi perlu kanggo "iyub-iyub". ngendi iku perlu kanggo "mateni". Kadhangkala kita tumindak kanthi langsung, tanpa "cahya".

      Sampeyan nyebataken kamungkinan nganakake "motret" nganggo drone Turki lan "cangkang". Ide iki apik. Nanging wong-wong ing Havtar ora mikir babagan iki sadurunge, lan kayane ora ana sing menehi saran. Nanging "sisih liyane" nggunakake kahanan iki 100% ....

      ... Lan iki minangka pamikiran sing kerep digawa ora mung kanggo para pemilih, nanging uga kanggo wong-wong sing mutusake tuku, minangka asil, bakal nyebabake kasunyatan manawa ora bakal dadi kompleks kita sing bakal dituku ...


      Artikel iki mung ana ing seri iki.
      Apa Rusia nyedhiyakake S-300 kanggo wong Siria? Ndekek.
      Rusia duwe S-400 dhewe ing kana - ya.
      Apa Rusia nembak paling ora siji pesawat Israel nganggo rong sistem kasebut? Ora, padha ora.

      Kabeh. Masalah artikel wis ditanggulangi. Sow wiji mangu. Apa sumber anonim? Anonim, nanging sampeyan bisa ngerti sumber iki. Dheweke ora pengin ditindhes dening rezim Assad.

      Dadi artikel iki mung minangka salah sawijining artikel ing seri artikel sing kapisah nganti saiki (durung rampung). Propaganda ditindakake kanthi sengaja. Lan pracaya kula, iku bakal tumindak amarga malah ing VO kadhangkala ana pitakonan, kok S-400 kita ana yen kita ora nglindhungi sekutu kita. Pitakonan ing sumber ngendi masalah iki voiced lan dianggep kaping 1000.

      Kutipan saka sniper
      Israel lan KSA ngerti sistem pertahanan udara sing paling efektif. "Patriots" padha nyebul serangan saka "Scuds" saka S. Hussein lan serangan saka Hussites

      Yen bisa, aku bakal miwiti saka mburi. "Patriot" ora njeblug serangan saka "SCUDs" Hussein. Gunggunge wong sing tiwas ing bledosan kasebut 30 taun kepungkur bisa diitung nganggo driji.
      Semono uga kanggo serangan Houthi. Kita, media kita, njupuk serangan rudal Houthi individu, utamane sing Patriot utawa kompleks liyane gagal nembak rudal sing nyerang, lan nggawe kesimpulan sing adoh saka serangan kasebut. Nanging ing kasunyatan, kesimpulan sing rada beda. Aku wis tau nulis yen jaringan duwe artikel "Perang rudal ing Yaman". sing nggambarake udakara 200 kasus serangan dening Houthi ing target ing KSA. Lan pirang-pirang rudal sing diluncurake, lan pira sing ditembak. Angka rata-rata yaiku 60-70% saka target sing mudhun.
      Lan anehe, sistem pertahanan udara sing paling efektif pancen dipilih. Lan iki ateges Patriot Amerika, sing wis operasi luwih saka 30 taun lan wis ngalami sawetara upgrade, ngowahi saka Komplek bisa njupuk mudhun mung target aerodinamis (apa nentang rudal Hussein) kanggo versi modern. Lan iki nyatane sing paling efektif saka sing wis ana, amarga S-300 utawa S-400 ora ana. Durung tau digunakake ing tumindak pertempuran

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"