Kamentrian Pertahanan Georgia ngumumake peralatan maneh Pasukan Pertahanan Diri kanthi senapan serbu M-4

95
Kamentrian Pertahanan Georgia ngumumake peralatan maneh Pasukan Pertahanan Diri kanthi senapan serbu M-4

Georgia bakal nganakake latihan bareng liyane karo Amerika Serikat sing diarani Noble Partner 2020 musim gugur iki, ing wulan September. Miturut layanan pers Kementerian Pertahanan negara kasebut, prajurit NATO bakal melu.

Miturut departemen militer Georgia, latihan militer direncanakake ing September taun iki kanthi partisipasi negara-negara NATO, ing ngendi Amerika Serikat bakal dadi peran utama. Miturut Menteri Pertahanan Irakli Garibashvili, latihan kasebut bakal mbantu "nguatake tentara Georgia lan kompatibilitas karo aliansi."



Kita arep nganakake latihan internasional Georgia-Amerika "Worthy Partner - 2020" ing wulan September. Dheweke bakal dirawuhi dening negara anggota NATO

- ngandika mentri.

Marang latar mburi iki, meh unnoticed kabar iku ing rearmament saka Georgian Self-Defense Forces. Miturut Garibashvili, minangka bagéan saka rearmament, kabeh unit reguler saka Angkatan Pertahanan bakal dilengkapi maneh karo bedhil serbu M-4.

Ngomong ing parlemen negara kasebut, Menteri Pertahanan Georgia Irakli Garibashvili ujar manawa tentara Georgia ngalih menyang standar NATO, miturut dheweke, bebarengan karo senapan M-4, unit tempur tambahan bakal dilengkapi senjata modern saka standar NATO.

Kajaba iku, Georgia wis ngrampungake pambangunan fasilitas kanggo nampung sistem komando lan kontrol pertahanan udara sing dituku saka Prancis, uga instalasi. Sadurungé kacarita, Kamentrian Pertahanan negara tuku sistem pertahanan udara jarak cendhak, stasiun radar lan pusat kontrol seluler.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    95 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 20
      12 2020 Juni
      Lan Georgia nyoba cling menyang NATO. Mesthine dheweke lali yen ing jam pisanan serangan ing Ossetia Kidul, kabeh instruktur Amerika mabur saka Georgia kanthi pesawat.
      Lan ora mung wong-wong mau. Amarga padha ngerti ing advance carane petualangan iki bakal mungkasi kanggo Georgia.
      1. + 12
        12 2020 Juni
        Aku bakal ngomong
        "Tanpa sabun, dheweke mlebu NATO ..."
        1. -6
          12 2020 Juni
          Quote: Pemimpin Redskins
          Aku bakal ngomong
          "Tanpa sabun, dheweke mlebu NATO ..."


          Barang sing migunani yaiku pangilon.
        2. + 20
          12 2020 Juni
          Ora ketompo carane padha puffed munggah, asil dikenal:

          71 Pengawal. UKM
        3. 0
          12 2020 Juni
          Apa gunane iki, kajaba kanggo pangembangan anggaran?!
          1. +1
            13 2020 Juni
            ...Georgia bakal nganakake latihan gabungan liyane karo Amerika Serikat kanthi jeneng Georgia bakal nganakake latihan gabungan liyane karo Amerika Serikat sing diarani "Mitra Mulia" ing musim gugur iki, ing wulan September. -2020" (Mitra Noble) musim gugur iki, ing September.....

            Kanggo Pentagon, iki pancen "mitra sing pantes." Inggih, kanggo mitra.
      2. + 24
        12 2020 Juni
        Mlumpat ing rake iku fun lawas, ora ana senjata lan seragam bantuan nalika sampeyan bodho lan cowardly nyoba kanggo njupuk adoh wong liya, nanging sampeyan bisa perang kanggo dhewe lan karo pitchfork.
      3. +7
        12 2020 Juni
        Quote: Kleber
        Mesthine dheweke lali yen ing jam pisanan serangan ing Ossetia Kidul, kabeh instruktur Amerika mabur saka Georgia kanthi pesawat.

        =======
        Lan APA bedane? Inggih - LALI (utawa luwih tepat - "SCORED") .....
        Kabeh iku siji :-"vasal"- dheweke ana ing Afrika - VASSAL!!!
        Nah, "Amerika" padha mlayu, banjur apa? Kabeh iku siji - padha - Hosts"!
        1. + 13
          12 2020 Juni
          Kutipan saka venik
          Lan APA bedane?

          Kulon nglatih asu nglawan bruwang ing saindenging jagad, lan kita, aku wedi, ora bisa nyegah iki kanthi pernyataan (kiriman).
          1. +8
            12 2020 Juni
            Georgia minangka asu, pug hiasan, nglawan bruwang tanpa kasempatan))
            1. +9
              12 2020 Juni
              Pug sing nembang ing paduan suara! Lan carane karo Lermontov - .. "Georgia isin mlayu" .. (Mtsyri)
              1. + 13
                12 2020 Juni
                Kutipan saka Victortas
                Mtsyri

                Ora iku setan

                Lan tangis liar lan tangisan budheg
                Kesusu menyang jero lembah -
                Perang ora suwe:
                Wong Georgia sing isin-isin mlayu!
                1. +3
                  12 2020 Juni
                  Matur nuwun! Pendhidhikan sing tetep, yen sing diwulangake wis lali! (Aku ora ngelingi penulis)
            2. +3
              12 2020 Juni
              Satus pugs iki bakal ngganggu manungsa waé lan sarana Bear. Iku perlu kanggo ngrampungaké jakal iki.
            3. +3
              12 2020 Juni
              Iku kabeh gumantung ing jumlah pugs kuwi. Dadi sampeyan ora kudu santai. Happy Holidays!
        2. +4
          12 2020 Juni
          Kutipan saka venik
          Georgia bakal nganakake latihan bareng liyane karo Amerika Serikat kanthi jeneng "Partner layak-2020" (Mitra Noble)

          Ya iku jenenge...
          Georgia bakal nganakake latihan bareng liyane karo Amerika Serikat sing diarani "Pasangan sing pantes-2020" (Mitra Noble)
          mung kanggo babakan banter. Pantes mung bisa - mungsuh, mungsuh ... i.e. sisih ngelawan, lan partner iki kolaborator... wong bodho Ah, uyah iku asin ... nangis
          1. +1
            12 2020 Juni
            Kutipan: Terenin
            Kutipan saka venik
            Georgia bakal nganakake latihan bareng liyane karo Amerika Serikat kanthi jeneng "Partner layak-2020" (Mitra Noble)

            Ya iku jenenge...

            Lan bakal menyang Georgia, "pantes", ing wektu iku ?! Ujug-ujug padha sibuk ... wah, ing kana padha ngumbah sandal ireng utawa ndilat tatu, nangis, - "Sirahmu iku sirahku, apa sing kok lakoni?!"... liwat awu .... ya, sawise pemilu ....
            1. +5
              13 2020 Juni
              Kutipan: Nemchinov Vl
              Dumadakan sibuk...

              Mesthi, dheweke bakal sibuk sawetara wektu. The boomerang revolusi werna, bali menyang wong ora lara. Aku percaya yen dheweke bakal lara, dadi luwih apik lan kabeh wong bakal nyoba, sethithik, nanging miwiti maneh, amarga Rusia, minangka musuh geopolitik, ora bakal menyang ngendi wae.
              Kanggo kita, sing paling utama yaiku ora kantun wektu kelemahane lan ngatasi kepentingan eksternal (umpamane, Ukraina ...), SP-2 ..., lan internal - nasionalisasi perusahaan hidrokarbon, lemah, sumber daya ..., nggawe perusahaan kanggo pangolahan .. ., gasifikasi kabeh titik kita ... etc.
              hi
              1. +2
                13 2020 Juni
                Kutipan: Terenin
                Kanggo kita, sing paling penting yaiku ora kantun wektu kelemahane lan ngatasi kepentingan eksternal (umpamane, Ukraina ...), SP-2 ..., lan internal.
                solidaritas (!) ... +
      4. + 15
        12 2020 Juni
        . Kamentrian Pertahanan Georgia ngumumake peralatan maneh Pasukan Pertahanan Diri kanthi senapan serbu M-4

        Dheweke kudu ngganti prajurit dadi sing wani lan tegas.
        1. +2
          12 2020 Juni
          Kutipan: Valery Valery
          . Kamentrian Pertahanan Georgia ngumumake peralatan maneh Pasukan Pertahanan Diri kanthi senapan serbu M-4

          Dheweke kudu ngganti prajurit dadi sing wani lan tegas.

          Lan mbangun pabrik kartrij, yen ora, "anak yatim" bakal rusak ing kartrid ...
      5. Ham
        +4
        12 2020 Juni
        kabeh luwih prasaja - m4 minangka manik-manik kaca sing didol para penjajah neo menyang pribumi;) kanggo emas lan sumber daya, mesthi
        1. +1
          12 2020 Juni
          Kutipan: Ham
          kabeh luwih prasaja - m4 minangka manik-manik kaca sing didol para penjajah neo menyang pribumi;) kanggo emas lan sumber daya, mesthi

          Zona penyangga anti-NATO ora bisa digunakake maneh. "Tafuns" lan "Rafas" saiki bisa saka negara Baltik. Apa aku kudu ngandhani bom apa sing bisa digawa "Duri"? Konfigurasi garis ngarep kaya ngono nutup wilayah NW kita, nanging sing paling Jahwéh, looms menacingly liwat wilayah Tengah kita / Moscow / Moscow ngendi mung bisa wilayah anti-rudal iki cooperated.
          1. 0
            12 2020 Juni
            Kutipan: Thunderbolt
            saiki padha bisa saka Baltik.

            bakal padha njupuk mati?
          2. Ham
            0
            13 2020 Juni
            kita ngerti, kita ngerti ...
            Katz maneh nawakake kanggo nyerah ...
        2. 0
          12 2020 Juni
          Kutipan: Ham
          kabeh luwih prasaja - m4 minangka manik-manik kaca sing didol para penjajah neo menyang pribumi;) kanggo emas lan sumber daya, mesthi


          sumber daya apa? Borjomi lan Khvanchkara?
          1. Ham
            0
            13 2020 Juni
            sumber daya apa? Borjomi lan Khvanchkara?

            tanah kanggo pangkalan lan pakan meriam ...
            Apa sahib putih dhewe bakal nglawan Rusia? iki wis diomongke bola-bali...
      6. 0
        12 2020 Juni
        Dheweke ora butuh NATO. Padha langsung karo Amerika Serikat kanca.
    2. +6
      12 2020 Juni
      Menarik yen militer Georgia nganggo sandhangan sipil, nalika mbuwang peralatan lan properti lan mlayu, uga bakal nglatih, miturut standar NATO, supaya ora kena ing sirah maneh saka tentara Rusia.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. + 29
      12 2020 Juni
      Kanggo sawetara alasan, M-16 ora mbantu ing perang 2008))
      1. +8
        12 2020 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Kanggo sawetara alasan, M-16 ora mbantu ing perang 2008))

        Iki mbokmenawa kok padha ngalih menyang M-4. Luwih gampang mlayu karo wong-wong mau. Mungkin printah ngarep-arep sing padha bakal uncalan kurang? Nyuwun
        1. +8
          12 2020 Juni
          Soko saka kurikulum sekolah luwih apik kanggo tentara Georgia: "Lan sampeyan, kanca-kanca, ora ketompo carane njagong mudhun, Sampeyan ora apik ing musisi."
    5. +6
      12 2020 Juni
      Dhuh, kula rumaos Nata punika enggal-enggal dipunbetahaken ing papan sanes. Kanggo mulihake tatanan konstitusional nang endi wae ing Seattle.
    6. +5
      12 2020 Juni
      . Miturut Menteri Pertahanan Irakli Garibashvili, latihan kasebut bakal mbantu "nguatake tentara Georgia lan kompatibilitas karo aliansi."

      NATO lucu ngguyu apa padha kekurangan pasukan drape dhewe? utawa sampeyan pengin duwe paduan suara "anak kelinci" ing panggonan sampeyan?
      1. + 12
        12 2020 Juni
        Victor, hi. hi
        Layanan intelijen NATO nyedot, amarga dheweke durung ndeleng pemandangan iki. ngguyu
        1. +4
          12 2020 Juni
          Hello Konstantin prajurit
          Dheweke ora nonton kartun kita ... dheweke bisa uga ngelingi film lan lagu babagan hares sing bisa nyanyi lan ngethok suket! Iku mung ora tekan wong-wong mau sing iki HARES, lan lanang bunny liwat departemen beda lan lagu sing sung dening temen beda. lol
        2. +2
          12 2020 Juni

          Constantine hi Sapa sing ora mlayu, aku ora salah ...
          1. +1
            13 2020 Juni
            Alexey hi .
            Nanging foto: ing sisih kiwa yaiku Gogia, lan ing sisih tengen yaiku Makharashvili, sing klelep ing kejuaraan polo banyu amarga Gogia ora menehi bal marang dheweke. ngguyu
    7. +6
      12 2020 Juni
      Javelins, carbine Georgia pengin ndhukung pabrikan jaban rangkah
      Nanging Yankees ora perlu Georgia SECOND.
      1. +5
        12 2020 Juni
        Ora perlu? Wah, aku ora ngerti, aku ora ngerti ...
        Ing cahya saka acara anyar, Georgia pisanan uga bisa pindhah menyang sisih. Lan iki sing nomer loro. ngguyu
    8. +2
      12 2020 Juni
      Amerika Serikat bakal duwe peran utama

      Lan tikus bakal mbuktekake manawa dheweke ...
      "Mitra sing pantes"

      Iki minangka negara sing rewel ... dheweke ora seneng postur dhengkul ... wassat
      1. +4
        12 2020 Juni
        Kutipan saka Mouse
        dhengkul-sikut Dheweke katon ora seneng karo pose kasebut.

        Nah, saiki dheweke bakal takon sampeyan decipher apa tegese? nglirik
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +2
      12 2020 Juni
      Wis padha nyoba kanggo 15 taun kanggo maneh nglengkapi tentara cilik karo bedhil mesin anyar lan isih ora bisa?
    11. +9
      12 2020 Juni
      Apike, padha ora nyana masalah karo akuisisi amunisi kanggo M-4 - ing acara (murni hypothetically!) saka perang karo Rusia, kang pamblokiran kabeh rute kanggo sumber materiel cilik nanging bangga Georgia? Utawa kanca-kanca Amerika janji bakal mbangun pabrik kartrid? Dadi ing ngendi bahan mentah kanggo tanduran kasebut ing Georgia? Dheweke ujar kanthi bener - politik murni, ora ana gunane militer utawa kabeneran ekonomi malah ora ana pitakonan ... Aku mung pengin gabung karo NATO, wis medeni ...
      1. 0
        12 2020 Juni
        Apa Georgia, bangga banget yen tiba ing Amerika lan dadi vasal! ngguyu
    12. +1
      12 2020 Juni
      Inggih, nalika perang, Georgians?
    13. +2
      12 2020 Juni
      Ukrainians wis metu, padha pindhah menyang PPS 43
      1. 0
        14 2020 Juni
        Alexander, bisa uga MP 38/40? Dheweke (Ukrainia Kulon) bisa uga wis kenal lan kenal karo senjata Jerman ...
        1. -1
          14 2020 Juni
          Ora, sayang. Yaiku PPS 43.
          Ing Polandia, karo bokong kayu, padha sijine bipod lan majalah plastik, kanggo 43 babak. Iki pistol tangan. Lan ing PPS biasa 43, padha sijine bar Piccatini, lengthened tong minyak lan majalah plastik padha. Nanging kanggo 35 babak
          1. 0
            14 2020 Juni
            Pengawal tapel wates Ukraina lagi dilengkapi karo HK MP5 A3. Warta ing VO 17 Juni 2019 Ing gudang Ukraina sadurunge Maidan (2011) ana udakara 18 PPS-000, sing "dhewe" ngentekake ...
            1. 0
              16 2020 Juni
              Ora ana wong sing duwe bokong kayu
    14. + 10
      12 2020 Juni
      Georgia wis lali paribasan wicaksana. "Cedhak tangga luwih becik tinimbang sedulur sing adoh"
    15. +3
      12 2020 Juni
      Quote: Gusti saka Sith
      Georgia minangka asu, pug hiasan, nglawan bruwang tanpa kasempatan))

      Asu banget mbebayani ing bungkus. Aku mbaleni - Georgia piyambak ora bakal nggawe cuaca, nanging kita ngomong bab pangolahan global marang Motherland kita.
      1. -2
        16 2020 Juni
        Jujur, wong Georgia tansah dadi pengkhianat
    16. 0
      12 2020 Juni
      Ing! Kelangan! ngguyu Amerika arep ngeculake bedhil serbu Kalashnikov sing didilat saka kita, lan wong Georgia nyurung bedhil serbu. Apa Samsaya Awon, padha menehi wong. ngguyu
    17. +8
      12 2020 Juni
      ing cendhak .. inspirasi sawise acara 2008, tentara Georgia mlayu luwih cepet tinimbang rusa fallow,

      Luwih cepet tinimbang terwelu saka elang;

      Mlayu wedi saka paprangan,
      1. 0
        15 2020 Juni
        padha ngomong yen ana cipratan ...
    18. +3
      12 2020 Juni
      Aku ora ngerti kenapa negara cilik mbutuhake konfrontasi karo Federasi Rusia?
      Apa wong Georgia duwe? Anggur (kualitas rata-rata), banyu mineral, lan industri pariwisata. Mbokmenawa pangan, nanging malah asuku ora mangan wedhus.
      Ngembangake pariwisata, entuk penghasilan, ora, kita bakal nyelehake bucklabs saka amers, kita bakal ngrusak Federasi Rusia kanthi cara apa wae.
      Lan aja ngomong babagan rakyat lan pamrentah. Wong-wong iki milih pamaréntahan iki.
      1. 0
        13 2020 Juni
        Ing kabeh aku setuju, kajaba kanggo lamb! Iku bab! Lan kanggo wong, sing paling migunani saka kabeh jinis daging.
    19. +4
      12 2020 Juni
      Ing kelompok cilik, nampa hadiah ing wangun Javelins (2 km) lan transisi saka AK kanggo M14 ora transisi kanggo standar bangunan tentara donya, lan ora ateges ngiyataken tentara. Iki mbutuhake dhuwit sing gedhe banget, sing Georgia ora duwe, lan durung katon. Meh kabeh gumantung ing ibukutha saka njaba, lan Azerbaijan, utamane perusahaan minyak lan gas SOCAR, wis dadi investor asing paling gedhe ing Georgia sajrone pirang-pirang taun. Sawise perang karo Federasi Rusia, lan luwih akeh, kita ing Georgia minangka master saka akeh sektor. Lan meh saben mobil kapindho ing Georgia nganggo bahan bakar Azerbaijan. Kita dhasar ndhukung negara tetanggan iki, luwih saka setengah cadangan devisa strategis Georgia minangka dhuwit Azerbaijan. Investasi Amerika utawa Inggris ing Georgia ora bisa dibandhingake karo ibukutha lan investasi ing kana. (Liwat negara iki, sawetara pipa penting kita menyang negara liya.) Ya, pariwisata minangka sektor sing nguntungake banget, lan kadhangkala luwih nguntungake tinimbang minyak, nanging yen sampeyan Mesir utawa Turki. Dadi salah siji nyepetake kacepetan transisi lengkap menyang NATO, utawa mbukak akeh utang lan mbangun tentara kanthi lengkap, kanggo tentara cilik $ 10-15 milyar cukup kanggo miwiti akeh, lan banjur mbayar utang kanthi tenang. Utawa, nalika njupuk saka apa, supaya dadi loro lawas lan anyar, aja nyelehake kabeh bebarengan lan ngalih istimewa kanggo anyar. Supaya sampeyan bisa, ing nalisir, weakened daya.
      1. +1
        12 2020 Juni
        Batumi uga, sampeyan apa wong Turki?
        1. -2
          12 2020 Juni
          Umumé, babagan ekonomi Georgia. Kanggo kutha lan cara nyebarake dhuwit, iki urusan Georgia. Secara khusus, Batumi isih Segara Ireng, aku mikir akeh alasan kapentingan Turki lan Amerika Serikat dominasi ing kono.
          1. +2
            12 2020 Juni
            )) ing ngendi investor mutusake kanggo nandur modal rampokan, dudu Georgia)) lan investor dudu Georgia))) lan ing ngendi Amerika Serikat bisa nindakake apa wae kajaba nyilih dhuwit dolar (kanggo reformasi, kalebu tentara) lan adol. produk Komplek militèr-industri Papuan iki ora kasengsem, investor Amerika lan bokong kuwi ora bakal menek menyang urip. Georgia minangka bokong jero sing ora ana papan kanggo investasi Amerika, nanging utang negara minangka papan)))
            1. -1
              12 2020 Juni
              Aja padha ngarani wong bodho. Sampeyan katon rada salah paham. Kanggo silihan dolar, apa iki kedadeyan ing saindenging jagad, utawa mung Georgia sing njupuk utang dolar? Ya, utawa sampeyan manggon ing alam semesta paralel liyane, ing ngendi kabeh ora diatur dening Federal Reserve AS, nanging dening sawetara sistem liyane, lan wong liya.
              1. +1
                12 2020 Juni
                apikku sampeyan ngerti bedane utang lan investasi?
                1. -1
                  12 2020 Juni
                  Dadi sampeyan bisa ngomong babagan utangan utawa investasi. Aku mangsuli silihan lan utang, ing duwit.
                  Lan malah investasi diwujudake ing Bucks. Investasi ing ekonomi Georgia minangka bathi kanggo investor lan Georgia.
                  1. +1
                    12 2020 Juni
                    intine ora ana ing dolar) nanging ing investasi - lan ora bisa dijupuk ing dolar. padha bisa malah ing tugriks Georgian lokal, utawa ing lira Turki utawa ing rubles. Nanging wong Papua Georgia (panguwasa) biasane njupuk silihan ing dolar lan kanggo proyek Amerika (reformasi lan proyek liyane). Lan proyèk-proyèk iki ora nggawa keuntungan apa-apa kanggo negara, utawa malah padha, nanging kanggo sisih Amerika, amarga padha menehi silihan kanggo proyek.
                    Investasi apikku dudu bathi - iku risiko modal pribadi kanggo multiplikasi - yaiku bathi. Lan nggawe MediaWiki ing bokong Georgia kuwi angel banget - amarga iku ora utamané menarik kanggo sapa, utamané ing negara.
                    1. -1
                      12 2020 Juni
                      Kanggo Amerika, iki ora bathi, nanging kanggo kita iku MediaWiki, lan ora supaya Georgia ambruk. Pipa minyak kita mlaku ing kana, pamrentah kita kudu tetep dadi investor paling gedhe ing kana, lan kita duwe pengaruh luwih akeh ing negara iki, kabeh amarga pipa, kita kudu. Contone, kita mbangun stasiun bensin ana kanggo wong-wong mau, contone, kita ngirim ton bahan bakar kanggo saben stasiun bensin saben dina, lan Georgia nemtokake rega kanggo saben liter bahan bakar, sing luwih dhuwur sing luwih apik kanggo wong-wong mau, kita njupuk saben dina biaya. saka apa kita sijine ana, lan kanggo apa bahan bakar bakal didol padha kanggo populasi, iki wis ing piggy bank. Kadhangkala malah bisa kerja tanpa plus kanggo dhewe, sampeyan mung kudu tetep dadi investor utama ora ketompo apa biaya, kabeh kanggo kepentingan politik lan ekonomi kita dhewe ing wilayah kasebut lan ing saindenging jagad. Kabeh amarga saka pipo lan pumping saka jumlah gedhe saka lenga liwat Georgia, iku mokal kanggo ngidini negara liyane kanggo njupuk liwat kabeh iki ana. Ayo kelangan kontrol. Lan ora mung kita, lenga kita uga duweke BP (British Petrolium), ora mung kanggo kita. Iku ora prasaja.
                      1. +1
                        12 2020 Juni
                        rega saya apik kanggo bahan bakar ditemtokake dening negara asal saka bahan bakar - sing, ing kasus sampeyan, Azerbaijan. Georgia mung nggambar excise lan pajak. Lan maneh, iki dudu investasi - iki minangka bidang perdagangan lan layanan)) Investasi ing Georgia dening Azerbaijan diwiwiti lan pungkasan ing sokar, kabeh titik. Yen sampeyan kasengsem ing investasi negara liyane ing bolongan iki, iki mbukak informasi lan ing jaringan. Turki minangka investor paling gedhe ing taun 2019 - lan iki minangka bidang perdagangan lan layanan, kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur. Kapindho sawise wong-wong mau Inggris - paling kamungkinan maling Georgia sing legalized ibukutha ing Britain, Panggonan katelu ing Amerika. yen kita njupuk dening industri, iku energi, perdagangan lan layanan, lan sektor financial. Perdagangan dimangerteni dening wong Turki, sektor finansial (utang) yaiku negara, lan energi minangka kerusuhan maling lokal liwat lepas pantai Inggris.
      2. +1
        12 2020 Juni
        Kutipan: 013Azer
        Ya pariwisata sektor banget duwe bathi, lan kadhangkala luwih duwe bathi saka lenga, nanging yen sampeyan Mesir utawa Turki.

        ===
        sadurunge virus, lelungan menyang Georgia cukup populer ing antarane Balts
      3. MMX
        0
        13 2020 Juni
        Ing kene pitakonan, kenapa kita butuh tentara kaya ing Georgia? Kanggo gabung NATO? Nanging dheweke butuh dana sing ora bisa ditindakake dening Georgia sing mlarat.
        Utawa padha arep perang?
        Ora, aku ngerti banget yen tentara butuh dana. Nanging aku tansah panginten sing padha nerusake saka asas efficiency. Lan ing kasus iki, apa?
    20. 0
      12 2020 Juni
      Ya, paling ora nganggo blasters. Sithik akal ... "... wong Georgia sing isin mlayu ..." M.Yu. Lermontov.
    21. 0
      12 2020 Juni
      //013Azer//
      Apik banget.
      Türkiye ndhukung Azerbaijan.
      Saka Wiki: Mayoritas populasi republik kasebut ngakoni Islam (utamane Syiah),
      Lan Georgia iku Ortodoks.
      1. 0
        12 2020 Juni
        agoran, agama ora ana hubungane. Ana alesan lan prinsip liyane.
    22. +1
      12 2020 Juni
      Lokhov dikembangke kanggo rearmament lan kontrol ing self-hypnosis dhukungan militer lan keamanan. Yen sampeyan ngetung nenek-nenek, banjur kompleks industri militer Amerika ana ing ireng, lan yen dumadakan miwiti perang (kaya 080808), banjur kompleks industri militer bakal mbusak vabank kanggo pasokan bk) iki logis. bisnis ora ana sing pribadi, ora ana maneh nyukur saka Georgia - wedhus wis mati ...
    23. MVG
      0
      12 2020 Juni
      Mesthi wae. Kalash iki ora bisa rusak sanajan saka sirah ala, nanging M-4 banget malah. Oh, mesthine tentara Georgia bakal tetep tanpa bedhil)))))
    24. 0
      12 2020 Juni
      //013Azer (Azer)//
      Ojo ngomong.
      "Ing abad kaping XNUMX, wilayah iki dikuwasani Kakaisaran Seljuk, lan minangka asil migrasi suku-suku Turki, Turkisasi populasi kuno wilayah kasebut diwiwiti."
      Tegese, ana wong Azerbaijan, ora karo penyimpangan gedhe, wong Turki sing padha.
    25. 0
      12 2020 Juni
      Apa dheweke ngandhani wong lanang ing foto babagan mortir?
    26. 0
      12 2020 Juni
      M4 iki ditulis mati ing Amerika Serikat, ana sawetara claims marang wong-wong mau. Saiki lagi ngulungake menyang sekutu.
    27. 0
      12 2020 Juni
      Miturut Garibashvili, minangka bagéan saka rearmament, kabeh unit reguler saka Angkatan Pertahanan bakal dilengkapi maneh karo bedhil serbu M-4.

      Lan ing ngendi senjata cilik sing sadurunge dituku saka wong Yahudi Israel bakal lunga?
      Saka wiki:
      Ing 2010 taun Perusahaan Israel Ropadia nandatangani kontrak kanggo pasokan senjata gedhe kanggo tentara Georgia (50 ewu bedhil serbu AKS-74, 15 ewu bedhil serbu 5,56 mm, 1 ewu peluncur granat RPG-7 lan meh 20 ewu puteran kanggo peluncur granat)

      Georgia // Tinjauan Militer Asing, No. 3 (756) 2010. p. 80
      Aku kira 50 ewu senapan serbu AKS-74 saka Angkatan Bersenjata Ukraina bakal migunani ....
    28. -2
      12 2020 Juni
      AKS-74, ing wong umum, "Ksenia" minangka senjata pertahanan kanggo kru kendaraan lapis baja, NAZ kanggo pilot, uzw. Iki dudu senjata nyerang.
      1. 0
        12 2020 Juni
        Kutipan saka agoran
        AKS-74, ing umum, "Ksenia" minangka pertahanan senjata kanggo kru kendaraan lapis baja, NAZ kanggo pilot, uwus.

        Apa sebabe wong Georgia tuku akeh banget, lan ing ngendi wong Yahudi Israel entuk akeh?
      2. 0
        13 2020 Juni
        Ana jeneng liyane - "Stub" .. Ing 200 meter wis angel kanggo njaluk menyang target wutah saka iku, lan nalika fly, insanely dumunung ing tabung gas, digawe panas, iku uga mokal ..
      3. AAG
        +1
        13 2020 Juni
        Aja bingung AKS-74 karo AKS-74U ..
    29. 0
      12 2020 Juni
      Apa sampeyan wis nyoba ngganti jeruk keprok karo jeruk?
    30. 0
      13 2020 Juni
      Quote: leluhur saka Don
      Mlumpat ing rake iku fun lawas, ora ana senjata lan seragam bantuan nalika sampeyan bodho lan cowardly nyoba kanggo njupuk adoh wong liya, nanging sampeyan bisa perang kanggo dhewe lan karo pitchfork.

      iku! ana feat kuwi sak Perang Donya II - 18-taun-lawas boy artilleryman lan piyambak (!!) saka 45mm kalah utawa rusak 20 tank Jerman (T-2, T-3). Nanging dheweke ora mlayu lan ora mbuwang bedhil! nalika meh kabeh kancane tiwas
    31. 0
      13 2020 Juni
      Padha ngumumaké, padha ngumumaké, nanging everyone mangerténi carane ngetung dhuwit .. Kanthi latihan shooting saka AK, padha "dadi-dadi" malah ing 08.08.08, lan cartridges iki temenan bakal "emas" kanggo wong-wong mau .. Mung bisnis iku boten pribadi.
      1. +1
        13 2020 Juni
        katon ing ROOT - Advertisement saka amunisi nyekeli ing endhog lan, nyatane, kontrol liwat konflik sembarang, lan mesthi loot ageng, utamané kang bisa dibusak ing acara saka konflik.
    32. 0
      13 2020 Juni
      Kanggo cuka gratis lan manis.
    33. 0
      13 2020 Juni
      Wong Georgia mlayu, moncong sing wedi dadi putih.
      Wong Georgia nindakake sikile miturut jadwal rekaman.
      "Runner Georgian minangka conto urip kanggo pelari." -
      Mayor Belov ngandika, ndeleng ing stopwatch.
    34. +1
      13 2020 Juni
      Tangan bengkok pengin mbenerake kekurangan AK?
    35. 0
      13 2020 Juni
      ayo nglakoni cara iki - sing njupuk iku loro, diklumpukake 16 lan 47, ora kanggo seneng-seneng, nanging mung antarane warming biskuit karo godhok lan ngumbah (yen sampeyan entuk banyu) ?? Iki dudu proses. lan kudu nyingkirake "nalika tumit boot ora perlu kleru rana" ... Luwih gampang, bla bla.. 1. wah, ora warriors ... ( Ceko, padha prajurit, ya.. . Ossetians, ya, sing ana ... a - kaget ... Aku ketemu Kyrgyz - padha mung nyeret bali dening bokong ...) ... Nanging - ora Georgians .... 2. nyekel keris - iki, lan banjur ..., stupidly ilang ... ( uga, ora cukup otak, toleransi, kapinteran ...) uga, sing ana ing ring ... Georgians-lawan?
      1. +1
        13 2020 Juni
        Aku setuju karo sampeyan .. Saliyane Bagrationi, Pirosmani lan Dzhugashvili, tanah iki ora nggawa apa-apa gedhe kanggo sajarah donya ..
        1. -1
          13 2020 Juni
          Koba ana (njupuk tembung ...) - inti, utawa apa wae .... Nah, iki, ora pinter banget, ora visioner, ora pinter .... Nanging - KONSISTEN ... (kita sinau saiki ...) Ora dheweke (uga, mbayangno Sverdlov ing panggonane (dituruti dening para pengikut) ... Lan apa - aku mikir dheweke bakal kalah karo Ural ......
    36. 0
      13 2020 Juni
      Nalika warriors Georgian padha "dibukak" ing pangkalan ing Gori, M 4s kabeh tetep ing piramida, nanging Georgians njupuk meh kabeh Kalash karo wong-wong mau. Malah padha ngerti yen AK luwih dipercaya, sanajan M4 katon luwih entheng, kaya dolanan.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"