"Ora ana maneh Efremov": aktor ngrekam pesen video

166
"Ora ana maneh Efremov": aktor ngrekam pesen video

Kacilakan resonan sing nglibatake aktor Mikhail Efremov terus entuk momentum lan isih ana ing peringkat paling dhuwur. warta media Rusian. Aktor, sing overslept lan mbalekake saka jalaran saka ngombé alkohol, nyatakake condolences kanggo kulawarga almarhum lan janji ora kanggo alesan piyambak saka paukuman lan nggunakake sambungan kanggo iki.

Ing pesen video, Efremov njaluk ngapura marang kulawarga Sergei Zakharov, sing tilar donya amarga kacilakan, ujar manawa dheweke bakal nulungi kulawarga almarhum yen dheweke nampa.



Wis patang dina wiwit dina Senen sing sial. Aku ora ngerti arep ngomong apa. Lan saiki aku ora ngerti carane lan apa tembung kanggo njaluk ngapura saka kulawarga Sergei Zakharov. Nanging aku isih takon. Senajan aku ngerti yen dheweke ora bakal ngapura

- ngandika aktor.

Ing njaluk ngapura, Efremov ngandika sing ora biso ditompo kanggo mabuk, utamané amarga iki mimpin kanggo pati saka wong. Ing wektu sing padha, dheweke nandheske yen dheweke ora bakal nggunakake sambungan kanggo "nyingkiri" paukuman.

Lan kepiye carane sampeyan bisa lolos yen kabeh wong wis weruh kabeh. Ya, lan aku weruh nalika aku overslept lan pindhah adoh saka kejut. (...) Iki dudu film, sampeyan ora bisa mundur maneh. Pungkasane, ora ana maneh Efremov. Aku ngiyanati kabeh wong. nyuwun pangapunten. Ora ana maneh sing kudu diomongake

- nyimpulake aktor.


Elinga yen kacilakan sing nglibatake wong sing mabuk Mikhail Efremov kedaden ing 8 Juni ing Smolenskaya Square ing Moskow, nalika jip sing dikendhaleni mabur menyang jalur sing bakal teka, ing ngendi dheweke nabrak van pangiriman domestik sing dikendhaleni dening Sergey Zakharov. Zakharov tilar donya ing rumah sakit amarga ciloko. Pemeriksaa sing ditindakake nemtokake ngarsane ing getih Efremov ora mung alkohol, nanging uga obat-obatan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    166 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        13 2020 Juni
        Apa sing bakal diobati?
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +5
            13 2020 Juni
            Omong kosong apa?)) Dene aku, sampeyan duwe bubur ing sirahmu. Napa nyampur kabeh karo politik lan kacilakan ing dalan iki? Lan sampeyan ora tau menehi wangsulan babagan apa sing bakal ditindakake.
            1. + 50
              13 2020 Juni
              Ing mratelakake panemume, kakehan manungsa waé kanggo aktor iki.
              Ngukum kanthi tenang lan ngirim kanggo ngladeni ukara. Mugi-mugi keluarga Almarhum kulo aturaken santunan Maksimal...ingkang sampun cekap semanten,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
              1. +4
                13 2020 Juni
                Ya wis jelas kabeh. Mung komentator nesu sing nulis akeh banyu bodho. Wong nulis omong kosong lan ora bisa mangsuli apa sing dikarepake.
                1. Komentar wis dibusak.
                2. + 25
                  13 2020 Juni
                  Wis esuk aku krungu pidato sing ngucapke matur nuwun lan tobat ing radio! Dheweke ngomong kanthi bener, nanging aku ora pengin ngrungokake tobat kanggo kaping pindho.

                  Dheweke ngrusak uripe dhewe lan wong liya lan uripe wong sing ditresnani kanthi ngombe!
                  isin wong!

                  Lan memori bapake Oleg Efremov uga nuwun banget kanggo aku!
                  Dheweke ngracun memori wong marang bapakne sing misuwur - kepiye putrane ora disimpen!
                  Lan carane padha metu padha karo saben liyane - lan sing dadi beda.

                  Melody katresnan saka film "Telung poplars ing Plyushchikha". Oleg Efremov.
                  1. KAV
                    + 12
                    13 2020 Juni
                    Kutipan: Tatyana
                    Dheweke ngomong kanthi bener, nanging aku ora pengin ngrungokake tobat kanggo kaping pindho.

                    Dheweke kaya ngomong kanthi bener, nanging aku ora weruh ketulusan ing intonasi lan ekspresi mata. Ora ana rasa welas asih sing kudu ana ing tobat sing sejati.
                    Nanging, luwih becik yen dheweke nggawe banding. Banjur, dheweke meneng wae kaya pengecut.
                    1. + 18
                      13 2020 Juni
                      Ya, dheweke bisa ngomong. Lan tembung apik. Nanging kepiye carane dipercaya profesional ing reinkarnasi?
                      1. + 14
                        13 2020 Juni
                        Kutipan saka mmax
                        Ya, dheweke bisa ngomong. Lan tembung apik.

                        Tembung tobat wajib diwajibake iki ngomong.

                        Nanging ora ana wong ora wajib ngapura wong.
                        1. +2
                          14 2020 Juni
                          Kutipan: Olgovich
                          Kutipan saka mmax
                          Ya, dheweke bisa ngomong. Lan tembung apik.

                          Tembung tobat wajib diwajibake iki ngomong.

                          Nanging ora ana wong ora wajib ngapura wong.

                          Alkoholisme ing lingkungan kreatif minangka bencana sing mateni ... Vladimir Vysotsky, Oleg Dal, Oleg Efremov, Basov lan Junior Galkin. Iki mung bagean cilik saka jeneng ... seniman, penyanyi, panulis .... Pati durung wayahe, kasusahan kulawarga, nasibe rusak ... Lan ing kasus iki, wong liya mati saka preian Efremov enom ... .Aku ngombe nganti ijo ijo ....
                        2. 0
                          14 2020 Juni
                          Kutipan: 30 vis
                          Alkoholisme ing lingkungan kreatif minangka bencana sing mateni ... Vladimir Vysotsky, Oleg Dal, Oleg Efremov, Basov lan Junior Galkin. Iki mung sekedhik saka jeneng ... seniman, penyanyi, penulis .... Pati prematur, kasusahan kulawarga, rusak nasibe.


                          Kaya mangkono iku!

                          Nanging dheweke ora njupuk nyawane wong liya, paling ora jelas
                        3. +2
                          14 2020 Juni
                          ora ana wong sing utang apa-apa marang sapa waé, angger-anggering Torèt iku hukum kanggo saben wong
                      2. -9
                        13 2020 Juni
                        Kutipan saka mmax
                        Ya, dheweke bisa ngomong. Lan tembung apik. Nanging kepiye carane dipercaya profesional ing reinkarnasi?

                        Ya, dheweke durung ninggalake obat-obatan lan, ketoke, dheweke isih nyusup bajingan..
                        Aku ora bakal kaget yen dheweke dhengkul lan kaya "bakal ana upaya bunuh diri, lsp." .. "Kanca" kuwi migunani kanggo kabeh yen dosis ora sumunar kanggo dheweke ..
                        Oh Efraim, sampeyan main dhewe lan njaga peran sabanjure sajrone limang taun!
                        Sampeyan bakal metu "maling ing hukum sampeyan bakal muter" .... negatif
                    2. 0
                      13 2020 Juni
                      Dheweke mung main peran liyane.
                  2. +3
                    13 2020 Juni
                    Tatyana, aku menehi kaluwihan mung amarga sampeyan ngomong menyang titik! Lan supaya padha downvote kula, aku ora bakal pindhah adoh saka iki!
                    "Ora ana maneh Efremov"

                    ORA! Apa, saiki, lan bakal dadi Oleg Efremov!



                    Ing M. Ephraim, aku mung ngelingi peran ing film "Saboteur" lan "When I Become a Giant."
                    1. +2
                      13 2020 Juni
                      Kutipan saka: sabakina
                      Apa, saiki, lan bakal dadi Oleg Efremov!

                      Lan saka film-film Soviet kanthi partisipasi OLEG Efremov, aku seneng banget karo film "Three Poplars on Plyushchikha".
                      Karya sutradara sing apik banget Tatyana Leoznova, lan peran aktor Soviet sing ora kurang apik, ora ninggalake wong sing ora peduli, saka generasi apa wae.

                    2. -2
                      13 2020 Juni
                      IMHO, menehi maksimum - 5. Bakal ngawula, pira miturut ukum ...... Luput !! Wangsulana! Kabeh pembela - menyang papan ngarep (apa, wong mursid?) ... video (nyuwun pangapunten) - ora ala (yen tulus, aku ngetutake bear!, nanging supaya dheweke njagong metu), rapat yen kedadeyan ...
                  3. Komentar wis dibusak.
                  4. +1
                    13 2020 Juni
                    Dheweke bakal nglebokake sampeyan ing kunjara, ora ana sing bisa dituju, yen mabuk lan liya-liyane, dudu rahasia, nanging ing kene luwih menarik kepiye kabeh "bohemia elit" iki nuduhake "pasuryan", wis akeh sing kanggo aku. ora mung minangka seniman nanging uga minangka wong kanggo konsep ora biso ditompo (kanggo sijine iku mildly) wiwit dianggep kanggo manungsa waé, Iku tengen, kabeh kene metu saka wong-wong mau lan tingkat sikap menyang wong "ora bunderan", lan nyata. intelijen de facto ... Sayange, kabeh iki bener. :(
                    1. -4
                      13 2020 Juni
                      ya dudu kowe lan aku... Kudu lungguh! Pira ana - saka 5 nganti pitung ... Ayo dheweke lungguh !! Nanging, banjur, Mishka - wah, sampeyan ngerti dhewe .... ya, dheweke ora bajingan ... ngomong ... ana mung mendem. dheweke ora kaya ngono ... Aku mbaleni - dheweke bakal lungguh (Mikhal, terus!)
                  5. Komentar wis dibusak.
                3. + 26
                  13 2020 Juni
                  Bab sing bener. Paling ora kaya mayoritas ing kahanan kaya mengkono.
                  1. -8
                    13 2020 Juni
                    Ngaku! , Grand Cherokee - ora tumit, kabeh wong mangerténi ... Mabuk ana ing tong sampah ... Guilty, iku cetha kanggo kabeh ... Nanging kok keganggu? Norma yaiku petani Rusia ... Apa, kita ora ngombe, utawa ora lungguh ing mburi setir UNDER 1 ppm? (Jawab dhewe terus terang...) Kudu lungguh!! Sawise sampeyan kejiret ... Mukhael - wah, terus !!
              2. + 15
                13 2020 Juni
                Kompensasi moneter maksimal? Minangka akeh sing perlu, ora luwih. Banjur randha bojone ora duwe wektu kanggo ngubur, nalika dheweke langsung mlayu menyang Malakhov ing TV, kanggo njupuk sampah saka gubug kanggo dhuwit.
              3. -1
                13 2020 Juni
                Kutipan: Hunter 2
                Ing mratelakake panemume, kakehan manungsa waé kanggo aktor iki.
                Ngukum kanthi tenang lan ngirim kanggo ngladeni ukara.

                Dheweke ngumumake ukara kasebut "Mishka Efremov ora ana maneh, panin uga arep njagong karo dheweke ..."..
                Wektu kanggo ngresiki "pecandu narkoba jenius" ing bisnis pertunjukan..
                Wis kesel lan nom-noman padha nyawang.. negatif
                1. -11
                  13 2020 Juni
                  Sampeyan bakal njawab pitakonan, utawa sampeyan mung bisa nulis agitation Cheers patriot?
                  1. -4
                    13 2020 Juni
                    Kutipan saka: sanek45744
                    Sampeyan bakal njawab pitakonan, utawa sampeyan mung bisa nulis agitation Cheers patriot?

                    Ana akeh banget pitakonan saka kumpul lan minus sampeyan .... Aku ora duwe wektu hi
                    Dheweke cokotan saka kabeh sisih)))
                    Kutipan saka: sanek45744
                    Ya wis jelas kabeh. Mung komentator nesu sing nulis akeh banyu bodho. Wong nulis omong kosong lan ora bisa mangsuli apa sing dikarepake.

                    Njawab sampeyan, sampeyan langsung miwiti nendhang karo wong akeh .. Lan sampeyan ora nglilani aku ngomong apa-apa, nanging kaya akeh ing kene! Mlayu sambat..
                    1. -2
                      13 2020 Juni
                      Ayo, ora nglanggar. Sampeyan nulis babagan zona, sampeyan kudu ngerti carane nindakake obrolan.
                      ahahah dadi aku ngomong yen sampeyan mung bisa nulis omong kosong dhewe. lan carane padha miwiti takon sampeyan, dheweke langsung pindhah metu. Lan bab iku aku bisa sijine iku ing rak-rak kanggo sampeyan sing salah lan sampeyan ora, sing kabeh prabédan.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
                      2. +4
                        13 2020 Juni
                        Lan bab iku aku bisa sijine iku ing rak-rak kanggo sampeyan sing salah lan sampeyan ora, sing kabeh prabédan.

                        Inggih, kula saged mangsuli.
                        Ing tangan siji, sampeyan bener. Politik lan kejahatan ora kena dicampur.

                        Ing tangan liyane, iku Efremov kanca lan sederek sing wis nyawiji dheweke munggah, lan KGB pipis tepak karo wong, lan Sobyanin disalahake kanggo ora sijine garis pamisah lan GDP kanggo ora ngenalaken hukum garing.

                        Mratelakake panemume, yen kita ngomong babagan kadurjanan, kabeh wis jelas - wong mabuk dibenturi watu mateni wong.
                        Nanging yen babagan alasan, banjur ana motif politik. Sawetara strata percaya yen kabeh bisa ditindakake lan ora ana sing bakal kelakon apa wae sing ditindakake. Iki ora mung "bintang film lan teater", nanging uga "bintang seragam" lan "bintang bisnis". Iki mesthine lan bakal ana ing Rusia. Kanggo kula, iku penting sing saka kadhaptar mung perusahaan e mulang kita urip. Ing endi sampeyan ndeleng manawa jenderal utawa oligarki FSB bakal nglumpukake wong akeh lan nampilake tema sapi Rusia lan negara getih? Iki minangka gagasan prasaja sing kudu diwenehake marang dheweke. Yen sampeyan pengin mulang wong, sinau kanggo tresna Tanah Air.
                  2. DVR
                    +5
                    13 2020 Juni
                    Sing endi, iki?
                    Apa sing bakal diobati?

                    Apa sing ora dingerteni ing kene? Apa sebabe para penjahat dilarang? Kanggo tujuan pendidikan maneh, mesthine, supaya wong ora nerak ukum. Sing ateges nyoba kanggo nambani. Lan uga, supaya kanthi tumindak sing ora sah lan tumindak ora sopan, dheweke ora cilaka wong liya.
                    Napa nyampur kabeh karo politik lan kacilakan ing dalan iki?

                    Wong kasebut nggawe politisi kegiatane, mula resonansi kasebut kaya ngono. Sawise kabeh, dheweke dadi panyebaran utama saka pamrentah saiki. A whistleblower kudu a priori dadi kristal awake dhewe, lan kanggo ngukum, kang snickering madat tamba lan alkohol, iku pindho laku jina.
              4. ula
                -13
                13 2020 Juni
                Kutipan: Hunter 2
                Ing mratelakake panemume, kakehan manungsa waé kanggo aktor iki.

                Iku perlu kanggo manggoni wong karo soko nganti 24. Banjur ana Parade. Banjur - voting.
                Kutipan: Hunter 2
                Muga-muga keluarga almarhum entuk ganti rugi maksimal ...

                Aku seneng pracaya yen kulawarga almarhum ora, kaya biasane, monetize kasusahan lan ngubengi Malakhov. Nanging mesthine kudu ana ganti rugi. Saiki bakal angel tanpa kepala kulawarga.
                Lan supaya Efremov njagong maneh.
            2. -1
              13 2020 Juni
              Aku krungu ucapan matur nuwun lan pidato ing radio! Dheweke ngomong kanthi bener, nanging aku ora pengin ngrungokake tobat kanggo kaping pindho.

              Dheweke ngrusak uripe lan wong liya lan uripe wong sing ditresnani!
              isin wong!
              1. Komentar wis dibusak.
              2. -2
                13 2020 Juni
                Kutipan: Tatyana
                Aku krungu ucapan matur nuwun lan pidato ing radio! Dheweke ngomong kanthi bener, nanging aku ora pengin ngrungokake tobat kanggo kaping pindho.

                Tatyana, takon dhewe pitakonan prasaja sing dumunung ing lumahing ... KENAPA VIDEO INI kanggo kabeh negara? Dheweke ora bisa ngirim bantuan kanggo kulawarga Zakharov liwat pengacara, lan mréntahaké kanggo wong-wong mau?
                KENAPA PUBLIKASI "TOBAT YEFREMOV ING SELURUH NEGARA?"
                Wong-wong kepéngin krungu mratobat, padha ngenteni lan padha entuk, PUBLICLY, THEATERLY lan EXPECTED, nanging kasep. Iku supaya "Efremov mratobat" kanggo nampa paling sawetara support lan, misale jek, pangerten saka kasusahan pribadi, video iki digawe.
                Pitakonan sing dakkandhakake ing ndhuwur ngilangi pratelan babagan ketulusan lan kejujuran Efremov, a priori.
                1. +2
                  13 2020 Juni
                  Kutipan: NEXUS
                  KENAPA VIDEO INI ADALAH SELURUH NEGARA? Dheweke ora bisa ngirim bantuan kanggo kulawarga Zakharov liwat pengacara, lan mréntahaké kanggo wong-wong mau?

                  Ing radio, aku ora katon yen Mikhail Efremov ngomong ora tulus.
                  Kabeh sing dimangerteni yaiku crita apa sing wis ditindakake lan dheweke wis ilang awake dhewe minangka wong lan seniman. Dheweke wis nyoba nglalu ing omah. Ora bisa metu.
                  Lan video? Dadi iki minangka alat ekspresi diri sing cedhak karo dheweke ing profesi seni. Wis cetha.
                  Kajaba iku, bisa uga teknik iki uga disaranake dening pengacara. A pratelan terus terang lan mratobat bisa nyuda ukuman kanggo kacilakan mabuk fatal nyopir.

                  Minangka kanggo wong-wong sing wis ndhukung dheweke, iki, contone, Ksenia Sobchak, sing kadhangkala mabuk minangka neraka.
                  Beau monde, sawise kabeh, ing Rusia saiki wis dadi sugih banget - sing carane padha ngobong urip! Panjenengan lan liyane. Ora saben wong duwe pikiran dhewe-dhewe babagan wong sing waras!
                  1. -2
                    13 2020 Juni
                    Kutipan: Tatyana
                    Dheweke wis nyoba bunuh diri ing omah. Ora bisa metu.

                    Dheweke ora nyoba apa-apa. Iku goroh! Tandha ing gulu, sing mesthine saka tali, sejatine tandha saka sabuk pengaman ing mobil. Nonton video sawise kacilakan, tandha iki katon jelas banget ing kana.
                    Kutipan: Tatyana
                    Lan video? Dadi iki minangka alat ekspresi diri sing cedhak karo dheweke ing profesi seni. Wis cetha.

                    Lan babagan ekspresi seni? Pitakonan iku prasaja - Yagene kabeh ing saindhenging negara, supaya simulasi lan pungkasan? Menapa malih, wong mratobat, sing ana ing negara emosi, pati spiritual, nalika diselidiki, ora bisa ngomong kanthi cetha lan tanpa mangu-mangu!
                    Yagene dheweke pribadi menyang kulawarga Zakharov, sanalika dheweke overslept lan ora sober, ora ngirim TOBAT PRIBADI, ora umum, ora kanggo kabeh negara?
                    1. 0
                      13 2020 Juni
                      Kutipan: NEXUS
                      Dheweke ora nyoba apa-apa. Iku goroh! T

                      Kacarita ing radio dheweke nyoba nglalu nalika wis ditahan ing omah, ngarep sawise nyoba. Dheweke gugup banget, lan kulawargane nelpon ambulans kaping pirang-pirang.
                      Ora ana rincian sing diwenehake.
              3. 0
                14 2020 Juni
                Ing radio? Kapets ... Aku weruh rong cara metu, yen dheweke pancene wong lanang. Sing pertama - kabeh wong ngerti, sing nomer loro - kanggo ngisolasi diri kanthi sukarela kanggo urip, umpamane, ing biara. Lan ing radio - tegese nalika lara, dheweke tetep.
            3. Komentar wis dibusak.
              1. -3
                13 2020 Juni
                Inggih, kadospundi atur kula tresna dhateng Tanah Air. scarecrow aja ngomong apa sampeyan ora bisa nindakake. ahahaah kene dheweke surak patriot. ora ngomong apa sampeyan ora bisa nindakake, wulangan loro, nanging marang kita kabeh bab kemah kene.
            4. +1
              13 2020 Juni
              Saka kecanduan, alkoholisme lan kecanduan narkoba
              1. +1
                13 2020 Juni
                Ing kana, dheweke ora nganggep tembung kasebut.
              2. 0
                13 2020 Juni
                Inggih lintang, mung lintang kang rama
            5. -1
              13 2020 Juni
              Saka kecanduan narkoba lan alkoholisme !!!
          2. +2
            13 2020 Juni
            Inggih, ana macem-macem cetakan ing zona))) Ingkang utama yaiku ngajari Tanah Air kanggo tresna!

            Apa sampeyan ndeleng cukup film?

            Kulawargane almarhum kudu nuntut kabeh !!! Kanggo pindhah menyang zona minangka pengemis

            Ay, sampeyan dhewe kudu diruwat kanthi nyiptakake apa wae kanggo awake dhewe. Wong iku guilty lan ngakoni kesalahane, lan apa sing bakal diputusake dening pengadilan.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +2
                13 2020 Juni
                Punika gelombang pangayoman tindak menyang inter.

                Sampeyan mesthi mbutuhake perawatan. Sapa sing nglindhungi dheweke? Malah pengacara sing paling hardened ora gelem, 100% guilty kudu nandhang paukuman sing pantes. Iki minangka kasus resonansi lan ora bisa dilebokake ing kene, nanging paukuman apa sing bakal ditindakake yaiku pitakonan liyane, artikel serius.
          3. 0
            13 2020 Juni
            Kutipan saka Kadum
            Sing utama yaiku ngajari Tanah Air kanggo tresna!

            Lan apa babagan politik, bajingan? Dadi sampeyan seneng dadi kaya Solovyov karung angin? Efremov matèni wong. Ana mayuta-yuta pembunuhan kaya ngono ing negara kita, lan ing saindenging jagad, lan ora ana sing ngukir klise politik sing bodho kanggo dheweke.
            Dheweke ngukum awake dhewe, utawa dheweke bakal ngukum mengko. Urip karo pikirane kaya kasunyatan yen sampeyan mateni wong ora gampang. Kanthi tulus dheweke mratobat utawa nindakake peran, iki pitakonan kaping pindho.
            Dheweke ngrusak uripe, dudu uripe seniman, nanging uripe wong. Ing kana, ing kacilakan kasebut, ora ana wong sing tiwas, nanging loro. Kapindho yaiku Efremov. Isih mlaku, omong-omongan, mratobat, amarga raga durung ngerti yen nyawane wis mati.
            Nanging akeh sing wis lali carane akeh kasus kaya mengkono ing Rusia, kang slaka tetep ing amba, yakin ing impunity.
            Nevzorov ing salah sawijining video ngandika, matur nuwun marang Gusti Allah, sing ing Rusia kita ora ALL padha sadurunge hukum, lan iki apik. Lan kanggo kula, NEVZOROVSHCHINA ora luwih apik tinimbang YEFREMOVSHCHINA.
            1. 0
              13 2020 Juni
              Ana mayuta-yuta pembunuhan kaya ngono ing negara kita, lan ing saindenging jagad, lan ora ana sing ngukir klise politik sing bodho kanggo dheweke.
              Andrey, apa wae sing bisa dikandhakake, M. Efremov minangka wong umum. I.V. Stalin uga umum, nanging sanajan ing Juni 1941, dheweke ora ngombé lan ora nyebar, dheweke mung meneng. Iku mung sing Efremov wis ora cukup apa wis, nanging ora bisa break menyang politik.
              1. +1
                13 2020 Juni
                bab Stalin, sampeyan bisa ing liyane rinci, apa sambungan!?
              2. +5
                13 2020 Juni
                Kutipan saka: sabakina
                Andrey, apa wae sing bisa dikandhakake, M. Efremov minangka wong umum.

                Ngomong umum ... ya, iki blogger sing ngrayakake 17 yuta pelanggan kanthi ngombe sampanye lan nyopir. Jenenge Nastya Ievleva. Yen sampeyan kasengsem, goleki ing Internet. Aku ora pengin ngirim omong kosong iki ing kene. 17 JUTA SUBSCRIBER! Ing wektu sing padha, stream dheweke urip, dheweke ditonton 90! ewu wong! Lan ora ana siji utawa loro blogger ing Rusia. Lan dheweke gasped Sampanye, tak konco setir, mung ing dina Efremov kang Laka, kang wis ngerti lan kesusu ing dalan Moscow-Peter.
                Napa aku ngomong iki ... wong sing mengaruhi pendapat 17 yuta wong dudu Klava Bulkina saka Tmytarakany, sing ora ana sing ngerti lan ora ana sing peduli. Ievleva iki, ing hype murah lan bodho ing balung iki, ngarep-arep kanggo ngrameke 18 yuta pelanggan. Dheweke minangka wong umum sing nuduhake marang kabeh pelanggan yen hukum kasebut ora ditulis kanggo dheweke lan ora ana manungsa ing dheweke a priori. Banjur sawetara pelanggan bodho iki Ievleva sips vodka, nemu konco setir lan drive menyang halte bis kebak wong. Mung amarga dheweke idola uga drive ing fly. Iku medeni!
                Lan pungkasan ... kita ngomong babagan Efremov ing kene. Kabeh artikel ing kene ditulis lan komentar babagan apa dheweke utawa aktor sing duwe bakat (ora ana sing duwe bakat). Wong lanang, sapa sing ngerti babagan Svetlana Onuryeva? Siswa sekolah kedokteran umur 19 taun sing didiagnosis kanker tahap 4 lan ing karantina kabeh wektu, ngirim obat menyang omah wong biasa, kerja ing rumah sakit, ora lungguh ing omah kanggo dina? WONTEN SING KURUNG TENTANG GUYS?! Dheweke wis ora ana. Lan ora ana artikel siji-sijia babagan iki, ora ana komentar. Amarga kabeh wong ngerti babagan Efraim, wong umum, lan apa sing ditindakake, nanging sapa sing kepengin ngomong babagan Svetlana? Kaputusan kanggo menehi Svetlana Onuryeva kanthi penghargaan negara dianggep.
                1. +1
                  13 2020 Juni
                  Ya, aku krungu, lan yen dheweke menehi penghargaan, mesthi bener!
                  Nanging wong enom ora kasengsem! Aku pengin hype!
                  Susah!
              3. 0
                13 2020 Juni
                Sampeyan ngomong babagan Stalin utawa ora. Enlighten babagan dheweke, yen ora, aku ora ngerti apa sing kudu dilakoni karo topik obrolan iki
            2. Komentar wis dibusak.
              1. -2
                13 2020 Juni
                Oke, nanging yen ora Efremov sing ana ing panggonan, nanging ayo ngomong Gazmanov?) Apa sampeyan ngomong?
                1. 0
                  13 2020 Juni
                  Amarga ora ana Gazmanov! Amarga dheweke ora nyopir!
                  1. -1
                    13 2020 Juni
                    Apa sampeyan yakin babagan iki?))) Apa ngomong babagan apa sing sampeyan ora ngerti
                2. +1
                  13 2020 Juni
                  Lan uga, yen mbah putri duwe ch ... n, dheweke bakal dadi mbah!
                  1. -3
                    13 2020 Juni
                    Ahah, ngono kuwi yen ngomong lan ora ana buktine, ta? Padha miwiti nulis omong kosong lan nduwurke tumpukan ngambah. Kabeh wis jelas karo sampeyan
        2. +2
          13 2020 Juni
          Kuwi sing digawa vodka ...... Kita ora duwe budaya ngombe, sial.
          1. +4
            13 2020 Juni
            Kutipan saka 4ekist
            Kuwi sing digawa vodka ...... Kita ora duwe budaya ngombe, sial.

            Lan sing duwe? Inggris? Amerika Utara? Wong Jerman? recourse
            1. -13
              13 2020 Juni
              Padha ora ngapusi mabuk ing bangku cedhak lawang lan ora pour ing pager. Maneh, kabeh pitakonan marang kekuwatan legislatif lan eksekutif lan budaya rakyat.
              1. +3
                13 2020 Juni
                Kutipan saka 4ekist
                Padha ora ngapusi mabuk ing bangku cedhak lawang lan ora pour ing pager.

                Iki jenis guyon?

                1. -6
                  13 2020 Juni
                  Apa bener, kabeh alami? Ayo kabeh saiki .... th.
                  1. +3
                    13 2020 Juni
                    Kutipan saka 4ekist
                    Ayo kabeh saiki .... th.

                    Mangkono uga
                    Kutipan saka 4ekist
                    Padha duwe
                    ngendi, ing mratelakake panemume, ora ana sing lying watara.
                    1. -4
                      13 2020 Juni
                      Ya padha klempakan ing endi-endi, aja nganti tumungkul ngrembug ciri-cirine minuman keras nasional. Pidato ing artikel babagan M. O. Efremov.
              2. DVR
                0
                13 2020 Juni
                Padha ora ngapusi mabuk ing bangku cedhak lawang lan ora pour ing pager.

                Ayo ngguyu Sing lucu, matur nuwun. Iki ora ana ing Rusia:



            2. 0
              13 2020 Juni
              Miturut sifat layananku, aku lelungan ing saindenging jagad! We thump ora luwih saka ngendi wae
              liyane!
          2. Komentar wis dibusak.
            1. -7
              13 2020 Juni
              Tetep, kanca!
              1. -2
                13 2020 Juni
                Kanggo sapa sampeyan kanca ..., dudu kanggo kula!
      2. -2
        13 2020 Juni
        Ing alam bébas, dheweke bakal langsung lali tembunge, dheweke bakal mikir, apa aku bisa ngomong kanthi serius? Ora ana penyangga ing kuwasa, padha ngidinke antics kabeh limo scoundrels saka politik, olahraga, pseudo-stage, media korup. ...
    2. +7
      13 2020 Juni
      Iki dudu film, sampeyan ora bisa mundur maneh. Pungkasane, ora ana maneh Efremov. Aku ngiyanati kabeh wong. nyuwun pangapunten. Ora ana maneh sing kudu diomongake
      Sampeyan kudu manggon karo, nyoba.
      1. + 11
        13 2020 Juni
        Quote: Yura
        Sampeyan kudu manggon karo, nyoba.

        ben ngerti iki mesti dadi wong sing rada bedo, jare saka njero ati, TAPI wonge luput kudu lungguh! Lan penting banget yen ing Rusia modern bakal nggawe PRECEDENT kanggo kabeh "elit bohemian" iki lan penting dheweke lenggah kanggo kabeh istilah! Mungkin iku bakal bodho liyane saka sirah sing LAWS uga dianggo ing kumpul-kumpul!
        1. +5
          13 2020 Juni
          Quote: Tiksi-3
          Lan penting banget yen ing Rusia modern bakal nggawe PRECEDENT kanggo kabeh "elit bohemian" iki lan penting dheweke lenggah kanggo kabeh istilah! Mungkin iku bakal bodho liyane saka sirah sing LAWS uga dianggo ing kumpul-kumpul!

          Aku ora mung nyengkuyung sampeyan iki, aku bakal ngilangi kabeh cara kanggo ngganti ukumane, luwih-luwih aku ora percaya, ngerti yen dheweke ngomong iki amarga ora ana panggonan, yen sopir sing wis mati isih urip, setengah pinter iki bakal matèni luwih saka siji wong, kaya ing crita sadurunge kedadean iki, nggunakake sarana, sambungan, simpati wong kanggo njaluk mati.
          1. +7
            13 2020 Juni
            Mungkasi nesu.
            Dheweke ora bodho, dheweke alkohol.
            Iki minangka penyakit sing arang banget bisa diobati, kayata kanker.
            Meh kabeh wong bisa lara, anehe. Sanadyan pendidikan, utawa pikiran, utawa kalbu ora bakal mbantu.
            Kaya mangkono iku, ora adil, mbebayani.
            1. -1
              13 2020 Juni
              Kutipan saka Thunderbringer
              Mungkasi nesu.
              Dheweke ora bodho, dheweke alkohol.

              Lan uga pecandu narkoba. A wong ing pangaribawa saka kabeh iki ing sikil ora mesthi, lan a priori pidana sing wis lungguh konco setir, yen ora duwe pikiran kanggo mangerteni iki. Kurang pinter, kurang pinter, setengah pinter. Miturut cara, ekspresi iki luwih alus tinimbang - pembunuh, kayata "uga, apa sing kudu dijupuk saka dheweke." Ing kasunyatan, kahanan iku ala banget, mbayangno dheweke bisa metu, banjur ana segara wong nesu, lan siji mung bisa nganggep yen kabeh iki nyebabake, yen mung ngalahake mobil lan nyerang wakil saka bohemia sing wis ilang gisik, banjur iki ing paling apik, amarga sing ana akeh sing pengin rock kahanan, carane akeh lan sing mung pengin keuntungan saka turmoil.
            2. 0
              13 2020 Juni
              Kowe lara...! waras! Sampeyan ora, demi Allah! Aja nyopir!
              Wong diwasa! Mesthine wis ngerti!
    3. +2
      13 2020 Juni
      telat!! Saiki mung ndedonga lan muga-muga Gusti bakal ngapura.
    4. -1
      13 2020 Juni
      Iki berita?
      Apa iki menarik kanggo sapa wae?
      Seng penting keluarga korbane yo iso dimengerti, tapi wong liyo kudu piye???
      1. Komentar wis dibusak.
        1. -1
          13 2020 Juni
          Kita ndemek masalah penegakan lan legalitas, kanthi cara santai. Saka iki, apa sing bisa diganti? Apa, sadurunge ing jaringan ora ana nesu, amarga alasan sing padha? Apa ana owah-owahan wiwit iku?
          Sistem kekuwatan sing kaya ngono. Kanggo sawetara, dheweke minangka ibu, kanggo wong liya, ibu tiri sing ala ...
          Mulane, iku ora menarik sing ...... bab apa-apa.
        2. -1
          13 2020 Juni
          Iki wektu kanggo ngresiki glamor iki - pecandu narkoba lan mabuk lan HARD!

          Bendera ing tangan lan drum ing gulu. Sampeyan dhewe mung bisa nuthuk protes ing tombol nalika lungguh ing kursi. Apa urip lemah? Apa sampeyan tau njupuk klub karet ing mburi? Sampeyan mung bisa bengok-bengok babagan liberal, nanging sapa ngerti? Aku ora, nanging aku ngerti sapa sing "United Russia". Apa ora siji lan padha?
      2. +4
        13 2020 Juni
        Victor, sampeyan salah. Yen kabeh iki dilebokake ing rem, kabeh bohemia iki ora mung bakal nyopir menyang platform ing limosin (A.B. Pugacheva), nanging nganggep awake dhewe dadi demigod!
        1. Komentar wis dibusak.
          1. 0
            13 2020 Juni
            Bohemia tansah tresna mung dhewe utawa dhewe ing admirers!
            Artis wong, iki, nalika iku sethitik beda.
            Saiki, sampeyan ora bakal nemokake sing kaya ngono, ing wayah sore kanthi geni!
            Iki kasunyatan kita saiki.
        2. -2
          13 2020 Juni
          Aku ora mbantah yen "mbucal sampah saka gubug" ora bisa mbantu wong sing duwe kesempatan sing winates. Kanggo mbela bebener karo jagad iki, iki sing dakanggep minangka prestasi media lan jaringan sosial !!!
          Iku mbantu, lan wong secara harfiah nyimpen!
          Nanging, elinga babagan "pahlawan Kuschevka" .... MUSTAKA ora bisa nandur, banjur apa ??? Sing. SISTEM ora nyedhiyakake KEADILAN nganti pungkasan lan kaya sing kudune, wong-wong sing duwe akeh adonan utawa sambungan liwat atap, ing sawetara tahapan isih bakal luwih tengen / luwih istimewa tinimbang sing ora duwe iki!
          Panemuku iki ora babar pisan bener....mung gremengan wong tuwa jaman lan negara kapungkur. Wis kasep kanggo ngganti, lan aku ora pengin kabeh.
          Ing cendhak, SISTEM iki dudu duweke lan aku ora bakal nampa.
    5. DVR
      + 12
      13 2020 Juni
      Ngandika kabeh iku nggoleki, yen game iki ora game peran liyane. Mesthi wae, iki ora bakal mengaruhi paukuman, sing kudu proporsional, kaya kanggo wong sing mati.
      1. + 11
        13 2020 Juni
        Aku bubar nonton langsung ing TV, sampeyan ngerti, piye wae ora tulus, aku ora pracaya ing mratobat tulus .. Ing peran kanggo ragad, aku luwih yakin.
        1. DVR
          +4
          13 2020 Juni
          Aku uga ora percaya babar pisan. Senajan, aku pengin dadi tulus ... Nanging iki mung kepinginan.
      2. Komentar wis dibusak.
        1. -4
          13 2020 Juni
          Kutipan saka Kadum
          Sakcepete Khodorkovsky bakal ngonfirmasi yen dheweke uga diatur karo pembunuhan kanthi cara iki lan bakal nggawe dana kanggo ndhukung "Mikhanov" .. Damn it
          Soros setuju

          apa Meehan, slip Freudian? wassat kok bandel kowe kabeh...saiki sing biru, terus sing abang, terus sing ijo...kaya sing diarani mbah Lenin...oh iya, prostitusi politik! basa
    6. + 11
      13 2020 Juni
      Lho, kok kuwatir banget!? Wong urip ing pakunjaran uga! Ana uga bioskop lan bioskop! Lingkaran teater bisa digawe kanggo pembunuh ing bluing!!!! Dheweke bakal menehi sampeyan 6 taun, lan sawise sawetara taun ing parole ..... Kanggo sawetara wektu, bakal kurang wektu kanggo wong mabuk konco setir. Nanging tenan, aku ora percaya karo wong-wong iki! Dheweke nggunakake kabeh sambungan sing bisa lan ora mungkin supaya ora lungguh !!!!!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        13 2020 Juni
        Kutipan: Tatyana Sementsova
        Dheweke bakal menehi dheweke 6 taun, lan ing sawetara taun ing parole ...

        Kanggo sawetara taun dheweke ana ing rumah sakit jiwa ing "keahlian" gagal, lan banjur parole. Mekaten. Ing wektu kasebut, kabeh wong wis lali kenapa dheweke dikirim menyang kana ...
        1. +3
          13 2020 Juni
          Kutipan: Boris55
          Kanggo sawetara taun dheweke ana ing rumah sakit jiwa ing "keahlian" gagal, lan banjur parole. Mekaten. Ing wektu kasebut, kabeh wong wis lali kenapa dheweke dikirim menyang kana ...
          uga, malah yen iku ?! Apa sampeyan mikir, kanggo wong umum, - lali lan nistha umum, iku ora cukup ?!
          Lan kapindho, kalbu saben wong duwe (!), lan nyiksa dheweke bisa uga luwih kuat tinimbang kanthi kiasan "njaluk ing pasuryan utawa patah sikil". Nganti pungkasan dina, dheweke kudu urip kanthi ngerti yen amarga kesalahane, wong sing ora luput mati. (!)... apa sampeyan pengin ?!... Kabeh mbokmenawa kene "ora duwe dosa"lan kabeh wong pengin mbuwang watu?! ... Iki ora kanggo mbenerake Efremov (!). Ngerti Panjenengan kekirangan/kekirangan, wong kang sugih bandha, bisa lan kudune duwe sopir sober dhewe (!), nanging apa kedaden, ora duwe aliran mbalikke ing wektu (!). Iki mung kanggo kasunyatan sing "nyiapake babagan ngrembug kesalahane, kita dhewe resiko dadi padha, ing mabur ganas, liwat doe karo rusak / nggegirisi", kejiret ing cangkeme predator (ing kasus iki, allegory iki, kaya ing untu saka hukum) ...
          1. 0
            14 2020 Juni
            Cetha. Ngrungokake sampeyan - Wong umum bisa ngombe nalika nyopir, nggunakake narkoba lan mateni wong ..... Ing konsepku, wong umum kudu diukum kaping pirang-pirang luwih abot amarga dheweke umum! Wong umum nggawa conto ing kabeh dalan ..... Lan conto apa sing kita tekan saka wong iki saiki?
      3. +7
        13 2020 Juni
        Kutipan: Tatyana Sementsova
        Dheweke bakal menehi sampeyan 6 taun, lan ing sawetara taun ing parole .....

        Nglamar kanggo parole, sampeyan kudu ngawula 2/3 saka istilah
        Mesakake dheweke, minangka wong sing ilang, nanging ora nggawe getun babar pisan, minangka wakil saka bohemia kita, padha ngguyu ................
        1. -2
          13 2020 Juni
          Ketoke sampeyan ora ngerti akeh. Iku kabeh gumantung ing jumlah cache. Carane njagong, ngendi kanggo njagong lan nalika metu.
          1. +1
            13 2020 Juni
            Kutipan saka: sanek45744
            Ketoke sampeyan ora ngerti akeh. Iku kabeh gumantung ing jumlah cache. Carane njagong, ngendi kanggo njagong lan nalika metu.

            Aku nulis kaya sing kudune, saiki akeh banget mata babagan perkara iki, aku mikir aku bakal wedi, sanajan sawise Serdyukov lan batalyon wanita, aku ora bakal kaget apa-apa.
      4. -1
        13 2020 Juni
        Kutipan: Tatyana Sementsova
        Dheweke bakal menehi sampeyan 6 taun, lan sawise sawetara taun ing parole ..... Kanggo sawetara wektu, bakal kurang wektu kanggo wong mabuk konco setir.

        Deloken:
        https://www.1tv.ru/news/2010-08-17/142579-v_irkutske_vynesen_prigovor_zhenschine_sbivshey_na_trotuare_dvuh_prohozhih
        Sawise kasus KEMENTERIAN PERTAHANAN, aku ora mangu-mangu
        PENGADILAN RUSIA - "PENGADILAN PALING MANUSIA ING DUNIA"...
        Elinga seda M.S. Evdokimov ...
        Apa ora cukup? Sayange, akeh banget wong ing negara sing duwe SIM ora nggatekake kemampuane warga (warga negara) nyopir kendaraan.
    7. +3
      13 2020 Juni
      Dheweke bakal menehi limang taun, mbok menawa setengah (maksimum) istilah bisa dilayani.
      Wektu nambani.
      1. 0
        13 2020 Juni
        Kutipan saka knn54
        Dheweke bakal menehi limang taun, mbok menawa setengah (maksimum) istilah bisa dilayani.
        Wektu nambani.

        Ora tansah. Kadhangkala, iku lumpuh ora bisa dingerteni. Gusti Allah, nanging ...
    8. +6
      13 2020 Juni
      Ora ana iman ing seniman, profesional kanggo wong-wong mau grimis ing kamera lan nggawe pidato. Yen dheweke pancen kuwatir, mula dheweke nulis maneh kabeh negara lan properti kulawarga wong sing dipateni nganti pungkasan. Mung banjur bakal bisa pracaya ing ikhlas Efremov mratobat lan getun.
      1. +2
        13 2020 Juni
        Quote: Cat_Kuzya
        Yen dheweke pancen kuwatir, mula dheweke nulis maneh kabeh negara lan properti kulawarga wong sing dipateni nganti pungkasan.

        Apa sampeyan pancene mikir yen kapentingan mercantile kudu ngluwihi sedhih amarga kelangan wong sing ditresnani?
        Kanggo mayoritas, iku penting sing paukuman saka pidana (yen aku ora bisa jeneng Efremov) ora nyukupi kanggo mundhut materi (apa standar kanggo ngukur iki ???), nanging konsisten karo pain mental, sing sungkowo sing mung wektu waras.
        Elingi ing "Voroshilov Strelka":

        Semono uga sawetara wong mikir babagan "payoffs".
      2. +1
        13 2020 Juni
        Quote: Cat_Kuzya
        Ora ana iman ing seniman, profesional kanggo wong-wong mau grimis ing kamera lan nggawe pidato. Yen dheweke pancen kuwatir, mula dheweke nulis maneh kabeh negara lan properti kulawarga wong sing dipateni nganti pungkasan. Mung banjur bakal bisa pracaya ing ikhlas Efremov mratobat lan getun.

        Omong kosong apa!
        1. +1
          13 2020 Juni
          Kutipan saka: martin-159
          Quote: Cat_Kuzya
          Ora ana iman ing seniman, profesional kanggo wong-wong mau grimis ing kamera lan nggawe pidato. Yen dheweke pancen kuwatir, mula dheweke nulis maneh kabeh negara lan properti kulawarga wong sing dipateni nganti pungkasan. Mung banjur bakal bisa pracaya ing ikhlas Efremov mratobat lan getun.

          Omong kosong apa!

          Terus percaya marang wong munafik lan liberalis. Gendéra ana ing tanganmu, drum ana ing gulumu, lan sepur menyang sampeyan!
          1. 0
            14 2020 Juni
            Lan sapa sing ngandhani yen aku percaya marang Efremov? Aku disebut monetization saka mratobat stupidity. Carane mbayar, banjur mratobat?
    9. +4
      13 2020 Juni
      Tembung-tembunge nuwuhake rasa hormat, pranyata wong kasebut ora ilang, lan bisa uga urip sejatine mung diwiwiti.
      1. +6
        13 2020 Juni
        Kutipan saka Beaver1982
        mbok menawa urip sejatine mung diwiwiti.

        hi Gusti Allah ngandika marang saben kita ing basa kahanan urip kita. Gusti Allah maringi Efremov kesempatan kanggo bali menyang saluran saka Providence, lan saiki mung iri sing bakal teka saka dheweke, apa dheweke ngrungokake swarane utawa apa dheweke bakal terus ing kegilaan.
        1. +4
          13 2020 Juni
          Kutipan: Boris55
          Kutipan saka Beaver1982
          mbok menawa urip sejatine mung diwiwiti.

          hi Gusti Allah ngandika marang saben kita ing basa kahanan urip kita. Gusti Allah maringi Efremov kesempatan kanggo bali menyang saluran saka Providence, lan saiki mung iri sing bakal teka saka dheweke, apa dheweke ngrungokake swarane utawa apa dheweke bakal terus ing kegilaan.

          hi
          Pitakonan mung apa sing bakal ditindakake dening pembunuh lan korban:
          Gusti iku welas asih lan welas asih, sabar lan asih (TSV, 102:8)

          utawa
          Lah, Aku enggal teka, ganjaranku ana ing Aku, kanggo menehi saben wong miturut panggawene (Rev. 22:12).
        2. +1
          13 2020 Juni
          Kutipan: Boris55
          Gusti Allah maringi Efremov kesempatan kanggo bali menyang saluran saka Providence, lan saiki mung meri bakal teka saka wong, apa kang ngrungokake swarane.

          Mekaten ingkang kula aturaken.
          salam taklim.
    10. +2
      13 2020 Juni
      Mikhail bisa uga luwih cendhek, yen tragedi iki ora kedadeyan, dheweke bakal ngombe kaya sadurunge.
      1. -1
        13 2020 Juni
        Apa kedaden kanggo mandheg?
      2. +2
        13 2020 Juni
        Yen ana kesempatan, dheweke bakal terus nggegirisi. Dolanan umum. Kanggo kula, iku kudu njagong mudhun ing lengkap.
    11. +2
      13 2020 Juni
      Kuwi "Efraim" kreta lan kreta ing saindhenging negara. Aku ora mbenerake Efremov, nanging kabeh wong pancen bener, kaya-kaya ora ana sing lungguh ing mburi roda "by biru".
      1. 0
        13 2020 Juni
        Nalika warga ora diijini kanggo nyebut pikirane bebas, minangka "pujangga" - iki wikan painfully.
      2. +1
        13 2020 Juni
        Kutipan: Tomic3
        Kuwi "Efraim" kreta lan kreta ing saindhenging negara. Aku ora mbenerake Efremov, nanging kabeh wong pancen bener, kaya-kaya ora ana sing lungguh ing mburi roda "by biru".

        Ora tau, iku tabu. Kajaba iku, aku bisa ngomong babagan bapak, bojo lan kanca-kancaku, sanajan sawise 0,5 bir ora ana sing lungguh.
    12. +9
      13 2020 Juni
      "Ora perlu melas kanggo wong-wong mau," ujare kepala insinyur nalika aku lunga "nyosongake" buruh kerasku sing wis mabuk. Panjenenganipun maringi kula tim luwih saka 100 wong kanggo subordinated kanggo kula, lan piye wae aku wanted wong kanggo imbued karo bab lan nindakake mukjijat ing karya. Aku dhewe meh ora turu lan ora ngerti akhir minggu lan preian, nanging kabeh kasuksesanku ilang nalika, ing dina lan jam sing padha, salah sijine bawahanku nabrak mobil anyar sing bobote 60 ton, lan liyane tatu. tangane. Wiwit saiki, nasibe pemimpi kursi lengen lan pakaryan teoritis sing gampang ngenteni aku. Kaping pirang-pirang dheweke nyewa kanca-kancane sing mabuk amarga welas asih, nanging dheweke bisa tahan suwene sewulan, banjur pesta lan pemecatan sing ora bisa ditindakake. Wong-wong sing ora njupuk hak saka wong lara banget-karep ing wektu nuduhake tega lan, mbok menawa, rakus, nanging ora nuduhake kadewasan lan profesionalisme.
    13. +9
      13 2020 Juni
      Kanggo Rajapati dening mabuk - periode sobering-up lengkap. Emosi dheweke sampah.
    14. Eug
      +1
      13 2020 Juni
      Inggih, sawetara dina kepungkur aku nulis yen aku ngarep-arep krungu kaya pamratobat umum saka Efremov. Aku bungah dheweke nemokake kekuwatan kanggo nindakake. Aku percaya yen, yen ora ana pratelan saka para korban, ukara penundaan maksimal cukup realistis. Muga-muga acara tragis iki bakal meksa Efremov (lan "pembajak" potensial liyane kanggo mikir maneh lan ngganti akeh. Dheweke isih dadi aktor sing keren, letnan senior Zhgut saka novel Taiga diputer kanthi apik ...
      1. 0
        13 2020 Juni
        Kutipan saka Eug
        Inggih, sawetara dina kepungkur aku nulis yen aku ngarep-arep krungu kaya pamratobat umum saka Efremov. Aku bungah dheweke nemokake kekuwatan kanggo nindakake. Aku percaya yen, yen ora ana pratelan saka para korban, ukara penundaan maksimal cukup realistis. Muga-muga acara tragis iki bakal meksa Efremov (lan "pembajak" potensial liyane kanggo mikir maneh lan ngganti akeh. Dheweke isih dadi aktor sing keren, letnan senior Zhgut saka novel Taiga diputer kanthi apik ...

        Ora ana ukara sing ditundha kanggo pembunuhan mabuk, kasunyatan manawa dheweke duwe dhuwit mobil wis jelas kanggo kabeh wong, lan apa sing kedadeyan yen sampeyan bisa tuku indulgensi yen sampeyan duwe dhuwit mobil?
        1. Eug
          0
          13 2020 Juni
          Sayange, kasunyatan iku urip manungsa ing sawetara kahanan ndarbeni padha tartamtu - pembayaran insurance padha ing acara saka (Gusti Allah pareng) sawetara jenis bilai. Aku ora mikir yen iki kudu nyuda syarat keamanan sing diasuransiake, nanging kasunyatane ...
      2. +2
        13 2020 Juni
        Aku percaya yen, yen ora ana pratelan saka para korban, ukara penundaan maksimal cukup realistis.

        Ana wong sing tiwas, apa kekurangan klaim sing kita ucapake? Dheweke bakal diadili amarga mateni mabuk sing ora disengaja, lan dudu amarga sedhih mental para sedulur.
    15. +1
      13 2020 Juni
      Ora ana alesan, nanging pernyataan sing jujur ​​​​bener, penyesalan lan pengakuan.
      1. -1
        13 2020 Juni
        Kutipan saka Irokez
        Ora ana alesan, nanging pernyataan sing jujur ​​​​bener, penyesalan lan pengakuan.

        Pengacara lan tukang gambar digawe kabeh iki .. Siji aran sing ora tulus!
        Lan aku ora lali nyebutake ibuku, bajingan ... negatif
      2. +1
        13 2020 Juni
        Kutipan saka Irokez
        Ora ana alesan, nanging pernyataan sing jujur ​​​​bener, penyesalan lan pengakuan.

        Iku isin peduli kanggo ... Oleg Efremov.
        "Awas mobil"...
    16. +5
      13 2020 Juni
      Saiki kurang siji Efremov bakal ana ing dalan. Luwih ing salawas-lawase lan kabeh Efremovs.
    17. +1
      13 2020 Juni
      Pitakonan utama: Apa dheweke bakal entuk piwulang saka tragedi iki ing hubungane karo wong sing misuwur, hooligan mobil utama? Iku worth considering.
      1. +2
        13 2020 Juni
        Kutipan saka: nikvic46
        Pitakonan utama: Apa dheweke bakal entuk piwulang saka tragedi iki ing hubungane karo wong sing misuwur, hooligan mobil utama? Iku worth considering.

        Mesthi ora. Dheweke ora bakal ngekstrak. Ora ana kesempatan. Nyuwun
    18. 0
      13 2020 Juni
      Dheweke bakal ditahan ing omah. Banjur nyoba dawa. Banjur, njupuk akun diselidiki. Dibebasake saka ruang sidang.
    19. +2
      13 2020 Juni
      Aku ora ngandel marang dheweke. Pembunuh mabuk sing wis ngliwati garis kudu dikunjara.
    20. +1
      13 2020 Juni
      Aku overslept, njaluk ngapura ... Iki dudu sing paling menarik ... sing paling menarik yaiku nalika sidang diwiwiti .... lan suwene suwene lan pira sing bakal diwenehake mengko ... lan apa sing bakal ditindakake. digatekake nalika ngukum...
    21. +2
      13 2020 Juni
      Kahanane tragis. Iku tetep mung kanggo simpati karo kabeh wong lan kulawarga korban lan pelakune, dheweke bakal duwe beban sing angel ditanggung.
      Ing sisih liya, ana wong menyang final iki, nyatane, kanthi persetujuan lan dhukungan saka wong liya, amarga penolakan sing cetha saka gaya urip kasebut bisa mungkasi dheweke ing wektu. Akting sing Talented kalebu obah ing pinggir, amarga sing nonton butuh idol sing nindakake apa sing ora ditindakake dhewe, lan sing nonton biasane ora ngerti carane entuk iki.
      Mergo aku kelingan
      blogger sing wis siyap kanggo perkara sing paling edan kanggo wong sing seneng, lan umume, deleng carane akeh wong sing pindhah menyang perkara sing beresiko mati kanggo persetujuan (kaya) ...
      Manungsa ora sampurna, iki minangka kasunyatan klinis, lan kita urip karo kasunyatan iki.
      Njupuk paling politisi, apa ana akeh wong normal ing antarane wong-wong mau?
    22. +2
      13 2020 Juni
      Pembunuh bajingan. Buffoon iku pecandu narkoba. Nggawe kanggo nyalahake wong, bisa uga ing kasus kasebut, nonton dhewe. Derivatif sing ora kuwat lan manja saka aktor gedhe. Dishonored jeneng rampung. Saiki dheweke bakal dikenang minangka wong sing mateni wong sawise dibenturi watu sampah. Dikarepake pungkasan.
      Nderek belasungkawa kagem keluarga almarhum.
    23. +1
      13 2020 Juni
      lan kabeh wis, nanging perlu sadurungé
    24. +1
      13 2020 Juni
      Aku malah ora ngerti apa sing luwih apik kanggo dheweke saiki - kanggo njupuk perawatan jangka panjang sing serius utawa ngombé nganti setaun. Ing kasus apa wae, nyabut hak ing salawas-lawase lan mobil ing meksa.
    25. +3
      13 2020 Juni
      Wong mau seda. Lan kethek mabuk iki ora.
      1. +1
        13 2020 Juni
        Kutipan: Gennady Fomkin
        Wong mau seda. Lan kethek mabuk iki ora.

        Lan sampeyan ndeleng kabeh keributan "kanca lan admirers" lan sampeyan entuk kesan yen korban utama yaiku "mabuk sing seneng" dhewe. ora
    26. +6
      13 2020 Juni
      Wong diwasa, nanging kelakuane kaya bocah enom sing manja, dadi pecandu narkoba lan mabuk, dheweke bisa nyewa sopir dhewe ....
    27. +7
      13 2020 Juni
      Aku ora Stanislavsky, nanging aku ngomong: "Aku ora ngandel!"
      Kenging punapa? Iku misale jek dadi aktor tulus apik lan snob njijiki, presumptuous, mendem, ketagihan jinis, impudent saka pangapunten (kanggo dhuwit nganti ...?) mboten umum andhap asor (pengacara lan kanca-ngombé kanca Garmash menehi saran? Biasane " genius Misha" ora nindakake, kanthi gampang - kedadeyan luwih saka sepisan - dheweke bisa kasar lan ngirim saru saka panggung) Ing dina kaping papat dheweke njaluk pangapura saka kulawarga wong sing apik sing dipateni, ngakoni yen ora bisa ditampa. mendem lan mokal (ha ha ha) kanggo njaluk adoh (nanging ngendi sampeyan bisa pindhah? negara weruh meh online!), Getun urip ilang (isih ora nuwun!) lan nyuwun pangapunten.
      Aku mung ora percaya babar pisan! Kenging punapa? Amarga Efremov mbagi urip sadurunge "dikutuk Senin" (nalika dheweke wis jelas lan mesthi - sampeyan ora bakal mabuk kanthi tenang lan ora bakal lolos! - "dicekel tangan") lan SAwise. Apa dheweke duwe urip malaekat sadurunge Senin iki? Ora ana gelut ngombé, mendem, hooliganism, arrogance tanpa wates lan rudeness, akeh kacilakan mendem, cacahe sèket, bab kang ora ngandika? Mulané aku kandha: Aku ora pretyaya marang YEFREMOV sing tulus!
      Dheweke kudu diukum. Sah, ora luwih, ora kurang. Lan iki bakal dadi tes kekuwatan lan peringatan kanggo "boheme" (sing isih "ora ngerti").
      1. +1
        13 2020 Juni
        Kutipan: Vladimir Mashkov
        Dheweke kudu diukum. Sah, ora luwih, ora kurang.

        Sampeyan ora bisa mbantah, mesthi. Sampeyan mung bisa nambah, nanging apa tegese hukum?

        Ing salah sawijining kuil Yunani kuno, ing lawang mlebu, tembung kasebut diukir: "Apa tegese hukum tanpa moral? Lan apa tegese moralitas tanpa iman?"

        Siji bisa dadi "dhuwur moral" saka budaya, nanging kita ndeleng apa sing ndadékaké tanpa mirsani Prentah.
      2. 0
        14 2020 Juni
        Kutipan: Vladimir Mashkov
        Dheweke kudu diukum. Sah, ora luwih, ora kurang.

        Ing hukum...
        "Aku nyelehake aku ing panggonane sanak-sedulurku - aku bakal njupuk dhuwit saka penipu sugih sing, amarga ora nggatekake, mateni sedulurku ing kacilakan mabuk.
        Dideleng saka kasunyatan sing almarhum kerja minangka kurir, kulawarga BUTUH dhuwit.
        Lan saiki dheweke bakal njupuk dhuwit lan Semesta bakal lali maneh kanggo 13 milyar taun sabanjure, utawa ora bakal njupuk dhuwit lan Semesta bakal lali babagan dheweke kanthi cara sing padha. Ora ono sing peduli. Crita iki bakal dilalekake ing sasi, mung sok-sok masyarakat bakal ngelingi sedina - ing dina sidhang, ing dina transfer Efremov menyang koloni, ing dina ninggalake koloni ing sawetara taun. Ora ana sing peduli apa dheweke njupuk dhuwit utawa ora. Iki nasibe wong-wong mau."

        "Para sederek wedi yen njupuk dhuwit, bangga bakal nandhang sangsara, statuse ing masyarakat - kaya sing dibayangke. Nanging nyatane, dheweke [salah] yen ora njupuk dhuwit. Wong kasebut ora bisa dibalekake. Yen Efremov nglayani 10 taun lan ora 5, dheweke ora bakal luwih apik. Ora ana sing nuntut dhuwit, contone, yen wong sing tiwas bisa disalahake. Ora mung kriminal. nduweni hak dening hukum mbantu kulawarga korban kanthi dhuwit lan entuk ukuman sing rada cendhak.
        Mungkin padha kurban sethitik dhuwit? Ing panggonan para korban, aku ora bakal nolak dhuwit - aku bakal njaluk 20 lyam kanggo jagad lan saora-orane ukuman digantung banjur tampa. Saiki, yen kita ngomong babagan 1 yuta - banjur ya, sen, sampeyan bisa nggawe pasuryan ngomong "almarhum ora bakal ngapura iki."

        "Yen sampeyan ngapura kaluputane wong, Ramamu ing swarga uga bakal ngapura sampeyan, nanging yen sampeyan ora ngapura kaluputane wong, Ramamu ora bakal ngapura kaluputanmu."

        Saka komentar:
        https://russiaru.net/filimon253#?/filimon253/
    28. +2
      13 2020 Juni
      carane zadolbali iki jesters sing dianggep piyambak elit, masalah iku padha mbayar loot disproportionately kanggo karya, minangka asil saka iki lan permissiveness jotosan gendheng
    29. +2
      13 2020 Juni
      Sesuai karo Part 2 saka Art. 74 saka Code Penal Federasi Rusia, koloni koreksi dipérang dadi koloni pemukiman, koloni koreksi saka rezim umum, ketat lan khusus. Ing siji koloni koreksi, bagean sing terisolasi kanthi macem-macem jinis rezim bisa digawe.

      Ing pemukiman koloni, wong-wong ing ngisor iki ngladeni ukuman kanthi kapisah:

      a) disalahké kanggo kejahatan sing dilakoni nanging ora sengaja, lan sing durung nate dipenjara;
      b) disalahké kanggo pisanan amarga kejahatan sing disengaja kanthi gravitasi cilik utawa medium;
      c) didakwo saka kejahatan sing dilakoni amarga kelalaian lan sadurunge dipenjara;
      d) narapidana kanthi karakter positif sing ditransfer saka koloni rezim umum lan ketat kanthi cara sing diwenehake dening Art. 78 saka Code Penal saka Federasi Rusia .. Kompetisi diumumake kanggo pangopènan Pak Efremov kanggo periode 12 taun, ing ngendi dheweke diwajibake ngatur ing antarane wong-wong sing ngladeni ukara nalika istirahat kanthi angel njahit sandal lan kerja ing tukang kayu. workshop, bunder amatir, supaya nganggo, miturut alam saka kegiatan langsung ngguyu
    30. -1
      13 2020 Juni
      Kutipan: Gardamir
      Dheweke bakal ditahan ing omah. Banjur nyoba dawa. Banjur, njupuk akun diselidiki. Dibebasake saka ruang sidang.

      Banjur kita piket ing omah ngguyu
    31. -1
      13 2020 Juni
      Peran paling apik. ngguyu
    32. 0
      13 2020 Juni
      Nanging aku isih takon. Senajan aku ngerti yen dheweke ora bakal ngapura
      - ngandika aktor.

      Kuncine kene aktor. Sapa sing arep main. Bakal nglilani luh. Profesi kaya ngono.
      Ing njaluk ngapura, Efremov ujar manawa ora diidini nyopir nalika mabuk.

      Ayo! Apa sampeyan ngerti mung sawise turu?
      Aku ngiyanati kabeh wong. nyuwun pangapunten. Ora ana maneh sing kudu diomongake.

      Inggih, inggih. Sengaja kesandung. Ora sengaja. Fatal pesawat saka kahanan. Ora ana pratandha saka alangan. ya. Aku ora Stanislavsky, nanging aku "Aja pracaya!" ©.
    33. +6
      13 2020 Juni
      téater lan bioskop kanggo Efremov wis mung pilihan, lan piyambakipun main peran utama gesang minangka mouthpiece.
      liberal lan tolerists liwat program Citizen Poet. Sing disiarake miturut merek
      yuriygagarin - kanthi aksara cilik lan siji tembung. Dadi, malah poster ambegan Russophobia lan gething kanggo kepungkur Soviet, yen jeneng wong gedhe Yuri Gagarin digunakake dening liberal ing kuwi cara blasphemous. Dadi misale jek yen teater lan bioskop bakal ditindakake tanpa Efremov, nanging para liberal ora bisa nemokake cangkeme dhewe. Lan isih durung jelas kanggo sapa maneh
      siji kudu padha sumelang nalika krungu tembung ... "mburi. Ora ana maneh Efremov "... - kanggo pirsawan saka téater lan bioskop, utawa penulis utama Russophobia Efremov ing ayat, Bykov. Senajan Bykov banget bakat minangka pujangga, Efremov, reciter puisi kang, uga bakat. Nanging pasuryan kabeh liberalisme Russian Grozman
      wingi, ing artikel kang, kang wis digawe iku cetha sing padha ora Care babagan téater lan bioskop, nanging sing liberal kanggo sementara ilang mouthpiece referensi saka referensi Russophobia ing wong saka Efremov - iki tragedi kanggo wong-wong mau.
    34. 0
      13 2020 Juni
      Spruce fires - yen sampeyan wong lanang, tanggung jawab kaya ngono, lan aja goyang-goyang kaya siswa SMA sing nakal
    35. +1
      13 2020 Juni
      Wong mendem mau nangis.... belay oh carane nrenyuhake lol !
    36. bar
      -1
      13 2020 Juni
      Omongan sing apik, tetep lan njupuk kanggo jiwa. Sampeyan ora bisa ngombe bakat ...
      Nanging ora ana iman ing alkohol rampung. Kabeh iki luh lan snot padha duwe persis nganti binge sabanjuré. Mungkin dheweke bakal sober munggah ing zona? Sanajan dheweke duwe "dhuwit nganti ...", karo dheweke lan ing zona sampeyan bisa entuk minuman keras lan bubuk ...
    37. +1
      13 2020 Juni
      Undhang-undhang ora nate ngukum KRIMINAL. Mung sing dheg-dhegan sing diukum - sedhih, wedi, mratobat, ora kaya bajingan sing ora sopan, kejem, ora sopan, sing nindakake kekerasan pirang-pirang dina kepungkur.
      ("Kabeban dening Evil" dening Arkady lan Boris Strugatsky)
      1. 0
        13 2020 Juni
        Kutipan apik, nuwun sewu.
    38. 0
      13 2020 Juni
      Sergey Dorenko tilar donya ing kacilakan sing padha ... nanging dheweke numpak sepedha motor ... sing ngrusak kaset video ing bar sing ditinggalake Mikhail? ...
    39. -1
      13 2020 Juni
      Iku wektu kanggo mbangun Zona anyar, kanggo kuwi! Mergo dadi akeh..
      Lan adoh ing tundra! ngguyu
      Zona khusus!!!!

      Siapke buku tabungan!!!
    40. Bai
      0
      13 2020 Juni
      Dobrovinsky ngandika yen dheweke ngerti carane smear Efremov. Ing wektu sing padha, dheweke ujar manawa dheweke ngerti, pengacara liyane bisa uga ngerti. Aku dudu pengacara, nanging aku weruh dalan sing jelas, kepiye dheweke bakal nyingkiri tanggung jawab:
      Apa sampeyan mlayu nalika ana ing pengaruh alkohol utawa obat-obatan? Warga hakim! Ya dudu salahe. Alkoholisme lan kecanduan narkoba minangka penyakit sing diakoni sacara universal! Dheweke kudu diobati! Punika bantuan. Lan pakunjaran ora menehi perawatan kaya ngono. Iki bantuan liyane. Ya, wong iku guilty, nanging ora guilty, amarga. ing kahanan lara ora bisa ngendhaleni tumindake. Mulane, ukara pakunjaran, dheweke kudu diganti karo perawatan wajib ing klinik khusus, amarga. miturut kondisi ditahan, dheweke ora bakal diwenehi perawatan sing cocog. Lan luwih becik diobati ing klinik asing, ana perawatan sing luwih efektif.
      Iku kabeh.
      Kahanan sing nggegirisi ora dadi extenuating, nanging dadi exculpatory. Ora ana kesimpulan.
      Yen ana sing salah - banding menyang Pengadilan Tinggi, banjur - ECHR, ing ngendi sampeyan isih bisa masang buron politik. ECtHR mesthi bakal nglawan Rusia babagan masalah apa wae.
    41. +3
      13 2020 Juni
      Masalahe yaiku nalika wong mati. Efremov ngombe kaya ambegan. Dheweke minangka alkohol sing duwe pengalaman, lan mung wong sing kesed sing ora ngerti. Panguwasa uga ngerti yen dheweke lara alkohol. Lan duwe atusan pelanggaran lalu lintas, Efremov diijini duwe hak dening pemerintah iki. Sing paling medeni saka crita iki. Sistem sing ngidini wong mabuk lan pecandu narkoba kanthi pengalaman nyopir dhewe nyebabake kacilakan ing dalan.
    42. -1
      13 2020 Juni
      Pranyata sawetara aktor uga duwe kalbu ... Yen mung ora munafik lan ora nyoba kanggo tuku wektu.
    43. +2
      13 2020 Juni
      Nanging apa Efremov Jr. Aku elinga lan ngormati sing luwih tuwa, lan sing luwih enom banjur ing trek diantemi jurusan saka bapak - permissiveness, kroso kaya bakat ekstra lan bintang untouchable ekstra, alkohol, obatan ... lan asil katebak karo kurban manungsa. Sawijining kurban ing misbyah "seni gedhe"?
    44. +5
      13 2020 Juni
      Ngapusi nulis lan provokasi! histeroid kuwi histeroid! Ing ngarsane bebaya kanggo awake dhewe, padha bisa katon ilang eling, wring tangan, lan liya-liyane. Tembung-tembunge ora cocog karo rai, emosi. Iki minangka teks sing dipelajari. Getun, getun nyata, katon beda. Dheweke malah main saiki, asu. Aku ngomong iki amarga sinau prilaku wong, kalebu emosi. Sakabehe pidhato, saka wiwitan nganti pungkasan, minangka pagelaran. lan scum, malah saiki, pengin evoke tega lan pangapunten.
      Aku wis ndeleng luwih saka sepisan, ing pasuryan, kaya apa sungkowo, sedhih, wedi, lan liya-liyane. Ora ana iki. bajingan. teater ngaso piyambak.
    45. +1
      13 2020 Juni
      Jujur, putrane Efremov, minangka wong ing taun-taun pungkasan (antics mabuk), aku ora seneng karo aku, aku ora nganggep dheweke minangka artis "sarwa", sikap marang kedadeyan tragis banget negatif. !
      Aku krungu bandinge ing radio, aku ora nonton video.
      Dheweke ngomong sing bener, muga-muga kanthi ikhlas.
    46. +3
      13 2020 Juni
      Mbahku (ibune bapak) kandha marang bapak: “Yen seneng ngombe ojo dadi sopir”. Bapakku duwe lisensi, dadi sopir tentara, kerja ing pabrik, ora entuk setir, nanging bisa dadi sopir ing peternakan kolektif, nanging dheweke ngrungokake. ibune. Sampeyan kudu milih VODKA utawa MOBIL ...
    47. 0
      13 2020 Juni
      Lan kepiye crita tragis iki cocog karo Review Militer? Apa ana sing bisa nerangake? hi
    48. 0
      13 2020 Juni
      Ngrungokake, nonton utawa maca pidato Efremov, sawise mateni wong, sampeyan kudu ngelingi kabeh wektu yen iki apik, bisa uga aktor sing apik banget!
      Lan yen penyidik ​​​​lan hakim percaya, mula dheweke dadi aktor sing apik!
    49. 0
      13 2020 Juni
      Self-hypnosis, karma lan hukum dharma mbokmenawa ana, aku mikir yen sawise nonton karya "master mabuk" iki https://www.kinopoisk.ru/series/915992
    50. +1
      14 2020 Juni
      Kutipan saka 4ekist
      Padha ora ngapusi mabuk ing bangku cedhak lawang lan ora pour ing pager. Maneh, kabeh pitakonan marang kekuwatan legislatif lan eksekutif lan budaya rakyat.

      Deleng ing Piala Donya ing Prancis lan kepiye "Angles suci sing mabuk ora ngapusi lan ora ngelak ing dalan" .... mung kanggo tujuan pendidikan umum
    51. +1
      14 2020 Juni
      Ora ana maneh Efremov

      Ana mung mbah putri lan pengacara saka kulawarga Zakharov.
      Boten kados kulawarga Efremov (Oleg), Mikhail nimbang incomparably kurang saka apa kang rama. Yen bab sing padha wis kedaden ing USSR karo Oleg, lan sing ngerti, iku uga ora garing, kabeh bakal dirilis ing rem, amarga artis iku luwih gampang kanggo njaluk adoh karo status lan universal. pakurmatan. Saiki sawetara jenis bankir, nanging ing dina lawas manager. cabang saka bank tabungan ing ukuran regional, kang shamelessly bisa drive malah menyang snipe a, karo loro jeeps kapenuhan pengawal ing salah siji sisih. "Bank" Soviet bakal nyoba kanggo narik iki.
      Daya dhuwit.
    52. -1
      14 2020 Juni
      Sawise kabeh, ana "nabi" ing tanah air dhewe.


      :
    53. Komentar wis dibusak.
    54. ***
      Dheweke ora mung klelep ing lalen,
      Dheweke podho lali ing fly ...
      ©
      ***
    55. Qas
      -2
      14 2020 Juni
      Apa iki pancene kudu dibahas ing Review Militer? Utawa sampeyan duwe krisis genre lan ora duwe apa-apa maneh?
    56. +1
      14 2020 Juni
      Ana sing salah karo tobate, ora ana rasa ikhlas ing omongane
    57. +1
      14 2020 Juni
      Quote: Irit
      Ing alam bébas, dheweke bakal langsung lali tembunge, dheweke bakal mikir, apa aku bisa ngomong kanthi serius? Ora ana penyangga ing kuwasa, padha ngidinke antics kabeh limo scoundrels saka politik, olahraga, pseudo-stage, media korup. ...

      ora. Iku misale jek sing Peskov wis mratelakake panemume sing perlu kanggo ngukum yen guilty.
    58. +2
      14 2020 Juni
      Kaping pisanan, dheweke mateni wong nalika dheweke ana ing mburi setir, banjur dheweke ngerti apa sing wis ditindakake. Ing teori, wong diwasa normal kudu ngerti sanajan tanpa iki, yen nyopir mabuk ora beda karo monyet kanthi granat.
      1. 0
        14 2020 Juni
        ..kepriye dheweke duwe mripat sing apik (?kesehatan?) lan umume, kepiye carane dheweke nyopir mobil kanthi pirang-pirang taun, yaiku, pancet, pelanggaran?(
        1. +2
          14 2020 Juni
          ..lan..dasar ..katrampilan..nyuwun pangapura..ora.katrampilan nglakoni urip kanthi idin, ora preduli kulawarga, ora ngurmati ajining dhiri, ngrusak kenangan sanak kadang (simbah, bapak, lsp..ora isin. , ora isin .luwih prayoga dikumbah. ora nglarani biyen. artis, singkatane..) ndeleng (mringis ngumbara). ngrungokake. maca. ora percaya. medeni..
    59. +1
      14 2020 Juni
      uga, aktor ... Bagéan saka "Magdalena peniten" ;) lan mata kucing saka "Shrek. Taktik, supaya bisa ngomong.
      Yen ora, nalika umure, dheweke durung nate krungu utawa ngerti yen sampeyan ora bisa nyopir nalika nggunakake obat-obatan lan minuman keras? Menapa malih, kanggo Cut liwat lurung-lurung tengah? Apa "wong mendem sing nyenengake" iki ora ngerti menyang ngendi kabeh iki?
      Lan ya, aku nonton video kecelakaan kasebut. Nalika mobile langsung ing belokan, iku isih mukjizat sing mung siji mobil teka tatu. Lan dheweke ora "mabur" menyang pejalan kaki. Sopir almarhum, nyatane, ngalangi dalan menyang SUV abot Efremov. Sapa sing ngerti pira sing mati lan tatu?
    60. 0
      16 2020 Juni
      Efremov kudu njagong lan ora ngapusi wong.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"