Dijenengi biaya nggunakake Pengawal Nasional ing Washington sajrone protes

41

Biaya anggaran AS kanggo introduksi pengawal nasional ing ibukutha negara kanggo nyuda protes berjumlah $ 21 yuta. Angka iki nuduhake kahanan ing dina Jumuah lan ora kalebu biaya penegakan hukum, sing wis ana ing lapangan nalika iku.

Iki dilaporake menyang Daily Beast dening wakil saka Pengawal Nasional AS.



Pitungan kasebut njupuk biaya kanggo nyebarake unit saka 12 negara ing Distrik metropolitan Columbia. Tugase kanggo nyegah kerusuhan.

Luwih saka $ 18 yuta saka jumlah total dialokasikan kanggo mbayar gaji lan tunjangan kanggo petugas penegak hukum. Saklawasé 3 yuta kanggo biaya liyane, kalebu transportasi lan omah. Ing wektu sing padha, jumlah kira-kira total ora kalebu biaya pesawat sing ngirim Garda Nasional saka negara liya menyang Distrik Columbia. Uga ora nganggep biaya unit penegak hukum liyane sing dikirim menyang ibukutha kanggo ngatasi protes.

Miturut Jaksa Agung Bill Barr, kabeh departemen utama Departemen Kehakiman, kalebu FBI, Administrasi Penegakan Narkoba, Biro Penjara lan Layanan Marshal AS, melu operasi ing Distrik Columbia.

Kerusuhan pecah ing ibukutha AS lan ing sawetara negara sawise mateni wong kulit ireng George Floyd dening polisi ing Minneapolis. Kaputusan Trump kanggo nyuda protes kanthi kekerasan dikritik ora mung dening Demokrat, nanging uga dening Republik.

Saiki gelombang protes anyar wis diwiwiti ing Amerika Serikat sawise mateni wong kulit ireng maneh dening polisi.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    41 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      14 2020 Juni
      Pitakonan ... Lan apa asil? Endi asile?
      1. +5
        14 2020 Juni
        Putin ngumumake asil saka kerusuhan ing Amerika Serikat eseman :
        "Presiden ngandika: 'Kita kudu nindakake iki lan sing', lan gubernur lokal ngandika: 'Jancok sampeyan,'" Putin ngandika ing udhara saka episode sabanjuré saka program "Moscow. Kremlin. Putin" ing saluran TV "Russia 1".
        1. +2
          14 2020 Juni
          Inggih, kabeh bener. Gubernur dipilih dening wong-wong ing negara tartamtu, lan ing negara tartamtu, urutane luwih penting tinimbang urutan presiden, sing dipilih utamane dening negara liya.
          1. 0
            14 2020 Juni
            Susah, bisu, nanging bisa uga, mesthine. Iki urusane.
            1. 0
              14 2020 Juni
              $21 milyar?!!
              Ayo...
              Ing saindenging negara, Pengawal Nasional, cadangan ditimbali, polisi ora diidini liburan. Lan iki nglawan latar mburi krisis epik.
              Diremehake angka kasebut, kaping lima
              1. +1
                14 2020 Juni
                Quote: Shurik70
                Lan iki nglawan latar mburi krisis epik.

                hi
                Aku bakal nyeluk yen sampeyan ora keberatan. Krisis pancen fraught. Ing latar mburi pandemi lan ora bisa Washington mungkasi kekacauan ing negara kasebut, sing saben dina saya tambah parah, krisis domestik iki bisa berkembang dadi global amarga ambruk dolar. S. Roach ngelingake babagan iki kanthi ramalan:
          2. 0
            14 2020 Juni
            gunggungipun 21 yuta dolar

            Padha ngetung belay . Kaya pejabat kita. $ 21 mayuta-yuta, nanging ora ana sing kalebu. Lan umume? Inggih ... $ 70-120 yuta. Lan persis? ... Aku mikir $ 300 yuta. cukup. Luwih becik saben dina aran
            1. +3
              14 2020 Juni
              Lha iki bawang putihe...ya bedug, pira regane, kuwi urusane.
              Siji bab bakal menarik kanggo ndeleng apa lan nalika RESULT bakal.
              1. 0
                14 2020 Juni
                Yen ing drum, banjur carane sampeyan mungkasi ing artikel iki? Dadi kowe ngapusi. Kita mung ngarepake jumlah sing luwih gedhe.
                1. +1
                  14 2020 Juni
                  Aja ngomong tapal kuda, mung asil pungkasan sing menarik lan ora babagan dhuwit, amarga bisa nyithak akeh, saiki. Nanging sapa sing bakal mlebu kantor oval ana menarik ... sanajan, maneh, uga, ora masalah.
                  Ora ana sing bakal owah kanggo kita.
                  1. 0
                    14 2020 Juni
                    Ora ana owah-owahan, aku setuju, nanging saiki, calon apa wae, ora jelas apa sing bakal ditindakake ing kono. Sayange, kekacoan ing kono isih mengaruhi kita.
                    1. +1
                      14 2020 Juni
                      Negara iki amba, kuwat, penting, iku seng di pengeni kanggo ngerti apa persis nyana saka wong-wong mau!
                      Ora ana sing apik, iki bisa dingerteni, nanging ing arah tartamtu, kabeh gumantung ing pasuryan ndhuwur.
                      Singkatipun, MISTERI!
          3. +1
            14 2020 Juni
            Ora luwih penting. Presiden lan gubernur duwe kekuwatan dhewe-dhewe. Ing prakara ing kompetensi federasi, ora ana gubernur Amerika sing duwe hak kanggo nggawe keputusan. Walikota ing sawijining kutha ing negara kasebut nduweni kekuwatan dhewe. Mangkene gubernur New York State bubar ngritik walikota New York City. Nanging ora ana cara kanggo nyingkirake dheweke saka kantor. Miturut cara, ora kabeh kutha ing AS duwe walikota sing dipilih dening populasi. Ana macem-macem sistem. Lan ing sawetara kutha ora ana walikota sing kaya ngono. Walikota sing dipilih kanthi populer ing sawetara kutha bebarengan dadi ketua dewan kutha, dene ing liyane ana prinsip pamisahan kekuwatan perwakilan lan eksekutif, kaya ing tingkat federal lan negara bagian. Iku kabeh gumantung ing spesifik lokal tartamtu.
          4. +1
            14 2020 Juni
            Amerika perang kanggo 4 taun, kanggo ngendi setir utama lenggah, lan ora kanggo mardika saka cemeng - iki ora malah pitakonan katelu. Sampeyan nawakake sing anyar - aku ora keberatan.
            1. +1
              15 2020 Juni
              Aku ndhukung kanthi lengkap yen ing 60s saka abad XIX, apa saiki - perang sipil (utawa antisipasi dina) ora luwih saka perjuangan mung kanggo daya. Yen ana wong sing wis menang lan njupuk kekuwatan kanthi kuat, kraman ireng bakal klelep ing getih tanpa upacara! Nalika panglima perang ireng mirsani lawlessness ing lurung-lurung, nggawa wong kulit putih kanggo dhengkul, njaluk 10 dolar (raket ing ancaman saka panganiaya) saka saben putih ing saben wayahe sabanjuré wektu, meksa wong kulit putih kanggo wisuh sikil ireng, dening pasukan lan ancaman ing jaringan padha ngiringake masyarakat putih menyang saluran ireng saka wong-wong mau protes mung maneuver.
              Ing kene Biden, yen menang, protes ireng bakal ilang dhewe, utawa bakal dikumbah nganggo getih para patriot, nyatakake iki minangka perang kanggo demokrasi lan warisan para pendiri. Lan ora ana wong LGBT, Feminis, Antifa sing gabung karo BLM nganggo bedhil mesin sing bakal nulungi, Pengawal Nasional lan tentara, kanthi prentah sing kuat saka ndhuwur, bakal nembak sapa wae ing pangkalan - nglanggar awake dhewe utawa kanggo sawetara alasan liyane - iku luwih apik sing luwih utawa kurang munafik, banjur mesthi bakal bisa!
      2. +2
        14 2020 Juni
        Kutipan saka roket757
        Pitakonan ... Lan apa asil? Endi asile

        Lan tulung swarane mundhut toko sing dijarah? Lan pembayaran asuransi kanggo wong-wong mau, lan ngobong bangunan lan mobil ... Pengawal Nasional AS minangka milisi sing dikelola dening gubernur negara. Sing sok-sok ngalami latihan ing kamp pelatihan, lan ora bisa dibandhingake karo pasukan biasa ... Mesthine, dheweke bisa nglawan wong akeh ... Nanging ora ana sing menehi prentah ...
        1. +2
          14 2020 Juni
          ,,, Aku ora ngerti carane sistem insurance dianggo ana, nanging aku nganggep sing, saka karusakan lan kerusuhan, i.e. Asuransi force majeure ora bakal nutupi apa-apa.
        2. 0
          14 2020 Juni
          Kaya-kaya perusahaan asuransi kudu ing KURSUS, nanging ana bal kasebut .... akeh penipuan.
          Padha bakal ngetung, ing umum, nanging banget kira-kira banjur.
        3. 0
          14 2020 Juni
          Dheweke duwe penerbangan ing Garda Nasional, tank, lan artileri, lan asring dikirim menyang luar negeri. Pengawal nasional kabeh negara uga duwe komando terpadu ing saindhenging Amerika Serikat. sing ditunjuk dening panguwasa federal, statute ana kabeh-Amerika. lsp. lsp. Kajaba iku, yen ana perang, militer utawa kahanan darurat, panguwasa federal bisa nransfer unit NG kanggo ngarahake subordinasi federal. Tegese, otonomi NG ing AS relatif banget. Lan ora ana sing duwe ide kanggo nglawan Angkatan Darat, Angkatan Laut lan Angkatan Udara AS.
      3. 0
        14 2020 Juni
        ngguyu Minangka Zhvanetsky ngandika, "Apa borscht kudu apa karo, nalika kuwi ana ing pawon." Sing utama dudu asil, sing utama yaiku partisipasi. hi
        1. +1
          14 2020 Juni
          Paus minke duwe divisi lengkap. Ana kekacoan ing pawon lan ara karo, bakal nggawe borsch ing panggonan liyane.
          Ing kutha-kutha, ing lurung-lurung, ana kekacauan, lan kongres / panguwasa nggawe sanksi. Malas!
      4. +1
        14 2020 Juni
        Endi asile? Lan asil kasebut bisa dideleng ing warta, ing ngendi dheweke nuduhake carane "krim masyarakat AS" ing wangun gubernur tenggelam ing snot karo nangis setengah, ngubur kriminal cilik lan pecandu narkoba gedhe, sing dadi simbol perjuangan "kanggo hak asasi manungsa"!
    2. +2
      14 2020 Juni
      Ngelingi pirang-pirang senjata sing ana ing tangan warga AS, protes bisa uga dadi kerusuhan bersenjata!
      Sampeyan menehi - Demokrasi ... negara paling Demokrat ... nyata karo shooting lan bledosan!
      1. +1
        14 2020 Juni
        Dadi ana kerusuhan bersenjata ora mungkasi ana. Welasan penjahat sing nganggo bedhil mesin lagi gelut karo polisi - apa iki dudu kerusuhan bersenjata? Lan wis mesthi ana.
        1. +1
          14 2020 Juni
          Nanging nalika kerusuhan, pesertane praktis ora nggunakake senjata api. Dheweke ngerti manawa polisi, Pengawal Nasional lan Angkatan Bersenjata ing kasus iki ora bakal ngadeg ing upacara karo dheweke, dheweke bakal ngalahake dheweke nganti mati. Lan karo pejabat sing korupsi, ora ana sing gelut nganggo senjata api pribadi.
      2. +4
        14 2020 Juni
        Biaya anggaran AS kanggo introduksi Pengawal Nasional ing ibukutha negara kanggo nyuda protes berjumlah 21 yuta dolar
        Aku, mental, uga ana ing sisih Garda Nasional ... ngendi aku bisa njaluk bagean? nglirik
    3. -1
      14 2020 Juni
      Saiki gelombang protes anyar wis diwiwiti ing Amerika Serikat sawise mateni wong kulit ireng maneh dening polisi.
      Aku mikir wong ireng ing AS ..... sampeyan bisa protes nganti abad XNUMX. Lan mung entuk keuntungan. aranHai komentator. Dhuwit kanggo overclocking ora dibayar dening wajib pajak AS, nanging kabeh jagad. wong bodho
    4. -1
      14 2020 Juni
      Biaya anggaran AS kanggo introduksi pengawal nasional ing ibukutha negara kanggo nyuda protes berjumlah $ 21 yuta.

      Aku ora ngerti bebener utawa ora dheweke nulis, ing AS, rumah sakit mung ngluncurake mbah kakung sing aneh kanggo perawatan covid.
      1. -2
        14 2020 Juni
        Kutipan saka poquello
        ing AS, rumah sakit kanggo siji mbah kakung ngluncurake jutaan aneh kanggo perawatan covid

        Kanthi kita biaya saka 2 lyam, Urut saka kaya, ing rata-rata. "Sylvester" bakal mbenerake, mesthine ana ing subyek ...
        1. 0
          14 2020 Juni
          Nang endi ?... bisa luwih spesifik .....
          1. -5
            14 2020 Juni
            Kutipan saka: nPuBaTuP
            Kowe nang endi?

            Ing RF. Sing dakelingake, perawatan "covid parah" ana ing ngisor 2 lama. Saka anggaran, mesthi, kita duwe obat "gratis". Nyuwun
            1. 0
              14 2020 Juni
              ing ngisor rong lyamas ... dolar? ...
              Saking pangertosan kula, tiyang menika nyariyosaken babagan simbah ingkang dipun paringi LAM DOLLAR kangge pengobatan....
              Alhamdulilah taksih wonten rubel ingkang dipunginakaken.....dadi.... nggih, kalih lyamas....di bungkus ijo pira?
      2. -1
        14 2020 Juni
        Lha, ya padha ngerti ngetung dhuwit ing kana, iku patut dialem. Ora ana dhuwit, dheweke mung bakal teka lan njupuk kabeh perabotan kanthi peralatan paling ora. Kita bakal nindakake iki kanggo saben utangan - ahli sofa bakal dadi parket =)))
        1. -1
          14 2020 Juni
          Kutipan saka Ruby
          Lha, ya padha ngerti ngetung dhuwit ing kana, iku patut dialem.

          Apa sampeyan krungu paribasan "wong kikir mbayar kaping pindho"?
          117 wong wis tiwas saka covid ing AS dina iki
    5. +6
      14 2020 Juni
      Ora pantes ngetung dhuwit nalika ana obrolan babagan urip wong niger sing mlarat lan apes. Dheweke terus-terusan diganggu lan diganggu dening kabeh wong, dipeksa urip kanthi tunjangan pengemis lan dilarang ngedol barang-barang lan ngrampok toko. Lan panguwasa Amerika ngetung kerugian saka Garda Nasional - sing dadi mungsuh sejati Demokrasi lan nglanggar hak asasi manungsa!
      1. 0
        15 2020 Juni
        Eh! Medvedev bakal duwe saiki! Elingi: "Ora ana dhuwit, nanging sabar! Lan kabeh sing paling apik kanggo sampeyan ..."
    6. +1
      14 2020 Juni
      Penny, kerugian amarga diobong dening wong ireng, utawa dijarah dening gerombolan protestoid minangka urutan gedhene sing luwih dhuwur.
    7. +1
      14 2020 Juni
      Inti saka kedadeyan iku gampang kaya telung dhuwit. Dheweke nyoba ngrusak Trump. Trump iku wong normal. Dheweke pengin Amerika dadi pimpinan jagad, nanging nglawan dheweke dadi gendarme jagad. Elit globalis sengit marang dheweke, mula dheweke nindakake "maidan ireng". A bebaya kanggo ngrungokake.
    8. 0
      14 2020 Juni
      Ing ngendi ing PBB ana tangisan pelanggaran hak asasi manungsa saka bagean progresif manungsa,?
    9. +1
      14 2020 Juni
      RUU kasebut bakal tambah akeh ditagih menyang "komunitas internasional".

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"