Review militèr

Day of the Airborne Troops (Dina Angkatan Udara)

265
Pasukan udhara - "infteri bersayap", "berets biru" - ora ketompo carane akeh epithets dianugerahi kanggo pengawal-paratroopers, nanging tansah, ing sembarang wektu lan ing kahanan apa wae, kekuatan, wani lan linuwih saka wong sing manggon ing asas. : “Ora ana wong liya kajaba awake dhewe!”.

История Pasukan Airborne (VDV) diwiwiti tanggal 2 Agustus 1930 - banjur, ing latihan Angkatan Udhara Distrik Militer Moskow ing cedhak Voronezh, unit paratrooper sing dumadi saka 12 wong diterjunake. Eksperimen iki ngidini para ahli teori militèr bisa ndeleng prospek kauntungan saka unit parasut, kemampuan gedhe banget sing ana gandhengane karo jangkoan mungsuh kanthi cepet liwat udara. Wiwit wektu iku, dina Paratrooper's Day wis dirayakake.

Wis ing awal taun 1933 ing distrik militer Belarusia, Ukrainia, Moskow lan Volga dibentuk. penerbangan batalyon pasukan khusus. Ing mangsa panas 1941, staf saka limang korps udhara saka 10 ewu wong saben wis rampung. Paratroopers tansah ana ing ngarep ing perang Perang Patriotik Agung.

Pasukan udhara wis nulis akeh kaca sing padhang ing sajarah angkatan bersenjata. Keberanian lan keberanian, pengabdian tanpa pamrih marang Tanah Air, ing salawas-lawase ditutupi kamulyan sing ora luntur. Lan dina iki, paratroopers menehi inspirasi lan kagum, ing antarane para veteran lan wong enom sing wis siyap dadi tentara.

Iki minangka papan sing paling mbebayani, ing ngendi katrampilan tempur sing dhuwur lan latihan fisik sing apik, pengorbanan lan wani. "Blue Berets" tansah ing ngarep - apa iku misi peacekeeping utawa partisipasi ing operasi anti-teroris.
265 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kapten_21
    kapten_21 2 Agustus 2012 08:08
    + 47
    Sugeng liburan kanggo sampeyan, Infanteri Bersayap! Hore, kanca-kanca!
    1. ngalamun
      ngalamun 2 Agustus 2012 08:21
      + 33
      Sugeng Liburan!!!! Dina iki kabeh banyu mancur dadi duweke!!!

      Ing tanggal 2 Agustus, ing Moskow, saliyane acara upacara resmi ing Red Square ing taman lan ing All-Russian Exhibition Center, paratroopers bakal disambut dening orkestra, disuguhi ing pawon lan semangka lan malah "sah" sing tradisional, sanajan ora resmi, siram ing banyu mancur.
      1. Alexander Romanov
        Alexander Romanov 2 Agustus 2012 08:46
        + 21
        Alexey hello lan gabung ing ucapan selamat ombenan Lan kabeh wong ing situs lan ing negara ing dina Angkatan Udara. apik
        1. waf
          waf 2 Agustus 2012 10:06
          + 19
          Kutipan: Alexander Romanov
          Lan kabeh wong ing situs lan ing negara ing dina Angkatan Udara.


          Sasha welcome lan dhukungan!

          Pasukan serangan pertama, pasukan sing apik !!! Kowe neng endi Victory!!!!

          Selamat lebaran guys!!! ombenan

          Meh kabeh generasi pengin LAND!!! prajurit

          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 2 Agustus 2012 10:10
            + 15
            Kutipan saka waf
            Kowe neng endi Victory!!!!

            Hai Sergey, Sugeng Liburan ombenan Iku mung motto Where are we there Victory! - Iki minangka motto Marinir. A little bit salah - Ora ana wong nanging kita! Dadi katon luwih apik ya
            1. waf
              waf 2 Agustus 2012 10:50
              + 18
              Kutipan: Alexander Romanov
              Iku mung motto Where are we there Victory! - Iki minangka motto Marinir. A little bit salah - Ora ana wong nanging kita! Dadi katon luwih apik


              Sasha +! Nuwun sewu kula badhe ndandani prajurit

              Kanggo aku, kabeh wong sing nganggo baret biru, ireng, ijo, marun ... kabeh WARRIORS nyata sedulur

              Nanging dina iki dina Angkatan Udara, mula kita ngombe lan ngucapake selamat marang Angkatan Udara !!!! ombenan

      2. waf
        waf 2 Agustus 2012 10:01
        + 23
        Quote: ngimpi

        Sugeng Liburan!!!!


        Aku melu sugeng!!! Dina iki dinamu, penjaga bersayap!!!

        Ora ana siji kajaba KOWE!!!!!! Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!! sedulur sedulur sedulur

        1. 201msd
          201msd 7 Agustus 2012 13:19
          0
      3. domokl
        domokl 2 Agustus 2012 11:00
        + 14
        Sugeng liburan kanggo kabeh pasukan terjun payung! Ora ana wong liya kajaba kita, wong lanang! Utamane, aku pengin ngucapake ucapan selamat kanggo wong-wong sing njabat ing 791st Ordnance lan 105th Airborne Forces ...
        1. waf
          waf 2 Agustus 2012 12:44
          +9
          Kutipan saka domokl
          Ora ana wong liya kajaba kita!


          Alexander, shuravi, sampeyan pribadi, +! ombenan

          Kesehatan lan ..kabeh, kabeh sing bisa digawa !!!! ombenan

          Aku meh ora nemokake tandha Divisi Airborne 105th, utawa luwih Divisi Airborne 902nd, sing dibentuk ing antarane unit DSh liyane saka unit Divisi Airborne 105th, amarga langsung dibubarake sadurunge Afghanistan lan "diwutahake" menyang 106th? lan ing basis nggawe DShB a?

          Lan kaping 111, sing pisanan, miturut pendapatku, kadhaptar minangka 105, nalika kabeh diwiwiti, nyabrang kali?!

      4. starpom
        starpom 2 Agustus 2012 13:16
        +7
        Quote: ngimpi
        malah "sah" sing tradisional, sanajan ora resmi, siram ing banyu mancur

        Lan ing Saratov, mung ing kasus, padha dipateni (ing pangertèn saka fountains) prajurit
      5. Tatar ala
        Tatar ala 2 Agustus 2012 13:40
        +2
        Apa ora kuwat kanggo Waldemar nyilem ing banyu mancur?
        Carane akeh kepala bakal bandaged dina iki saka testing bricks lan gendul Sampanye kanggo bèntèng? medeni...
        Kamulyan kanggo Pahlawan - paratroopers! Memori langgeng kanggo wong-wong sing tilar donya kanggo Motherland kita!

        Sugeng Liburan guys! Ora ana wong liya kajaba sampeyan! prajurit

        Inggih-u-u-u lan AS ... ombenan ombenan ombenan
      6. Alex23
        Alex23 2 Agustus 2012 16:55
        +3
        Rompi, Beret Biru,
        Ora ana alangan kanggo sing lair ing langit!!
        Sugeng Liburan kanggo sampeyan Paratroopers!
    2. Vadivak
      Vadivak 2 Agustus 2012 08:50
      + 32
      Pasukan Pakdhe Vasya - liburan sedulur sing seneng!
      1. teknisi bajak laut
        teknisi bajak laut 2 Agustus 2012 09:34
        + 11
        Happy Airborne Forces, nggantheng, apik! Sugih-sugih-sugih!!!
        ombenan prajurit
      2. waf
        waf 2 Agustus 2012 10:59
        + 22
        Kutipan saka Vadivak

        Pasukan Pakdhe Vasya - liburan sedulur sing seneng!


        Sugeng rawuh, Vadim, +! Kanggo pasukan udhara ombenan Eh .. ".. aku mbengok dhewe dina iki" !!!! nglirik

      3. DERWISH
        DERWISH 2 Agustus 2012 12:49
        +6
        Kanggo Angkatan Udara !!! ALL HAPPY LIYANE! apik
      4. 755962
        755962 2 Agustus 2012 16:39
        + 11
        Kutipan saka Vadivak
        Pasukan Paman Vasya

    3. Alx1miK
      Alx1miK 2 Agustus 2012 10:37
      +7
      Aku melu ing Sugeng! Dina iki preinan wong lanang sejati.
    4. joker
      joker 2 Agustus 2012 14:38
      +5
      Sapa sing peduli, dina iki ing TK Zvezda jam 19-30 bakal ana film dermaga babagan urip saben dinane Angkatan Udara.
      1. Armata
        Armata 2 Agustus 2012 14:45
        +5
        Kutipan saka Joker

        Sapa sing peduli, dina iki ing TK Zvezda ing 19-30 bakal ana film dermaga babagan urip saben dinane Angkatan Udara.

        Apa iki wektu Moscow?
        1. joker
          joker 2 Agustus 2012 17:50
          +2
          Ya, ing Moskow))
          1. Alexander Romanov
            Alexander Romanov 2 Agustus 2012 18:07
            +6
            Dear Oleg!!!!!! Sawetawis wekdal kapungkur wonten klenta-klentuning pahargyan ing antawisipun kula, ingkang kula getun kanthi raos tulusing jiwa kula. Inggih, kados ingkang dipunandharaken, sinten kemawon ingkang kelingan jaman rumiyin ....... Awit saking menika, kula sampun kathah mikir malih ing gesang kula, kula ngakeni kathah ingkang lepat saha nyinggung pangraosipun para pengunjung sanesipun. Nanging saiki aku wis beda, pikiranku dikuwasani babagan perkara sing luwih dhuwur babagan urip lan urip manungsa. Oleg, dina iki dina Angkatan Udara - liburan sing apik kanggo saben patriot negara Agung kita, Rusia! Ing sambungan karo liburan lan ing wusana liburan, aku takon sampeyan, minangka pangecualian ngédap, kanggo mbusak bebaya sing ditanggepi saka kula, aku ngakeni bilih tumindak sampeyan pancen bener lan perlu. Aku banget getun apa kedaden lan mratobat. Ing mangsa ngarep, aku janji ora nglanggar prilaku umum ora mung ing situs web kita, nanging uga ing situs web ing saindenging jagad, jagad sing apik banget, yaiku omah kita. Lan wong-wong ing kono iku sedulur, ya, ya, sedulur. Matur nuwun sadurunge kanggo pangerten. Kanthi hormat kanggo sampeyan lan kabeh pengunjung ing situs Alexander Romanov.
            1. joker
              joker 3 Agustus 2012 02:16
              +1
              Kanggo ngurmati preian kasebut, mesthine aku bakal njupuk gambar nglirik Apa sampeyan mutusake kanggo mlebu minangka pacifist Alexander eseman Aku rumangsa ora pantes, nanging babagan peringatan, ya ora apa-apa, sapa sing ora sumpah. eseman nanging aturan situs kuwi sing ora bisa nindakake iki kene, Aku ora teka munggah karo, padha karo introduksi saka moderator.
              Ing mangsa ngarep, aku janji ora nglanggar prilaku umum ora mung ing situs web kita, nanging uga ing situs web ing saindenging jagad, jagad sing apik banget, yaiku omah kita.

              Kowe medeni aku eseman
              Selamet preian! Yen sampeyan duwe pitakon utawa panjaluk, tulis ing pribadi, aku bisa mbantu.
  2. Svistopleaskov
    Svistopleaskov 2 Agustus 2012 08:10
    + 45
    Dina Angkatan Udara minangka liburan sing nyenengake,
    Ing ngendi garise wong sehat,
    Nyilem menyang banyu mancur kutha apes
    Kanthi ngguyu greget, siap.

    Kita pengin wong lanang iki wani
    Kehormatan lan kalbu ora bisa dilalekake,
    Lan ing kasus iki, wani
    Jaga tanah asalmu.

    Muga-muga uripmu seneng
    Ing katresnan, ing kasugihan, kaya swarga,
    Muga-muga kawicaksanan dadi kekuwatanmu
    Lan kabungahan ora katon pungkasan.
    1. Chuck Norris
      Chuck Norris 2 Agustus 2012 09:53
      -40
      Dadi sapi, mabuk ing liburan iki lan nglangi ing banyu mancur!
      1. Denzel13
        Denzel13 2 Agustus 2012 10:48
        + 17
        Aku malah nemokake angel kanggo milih cara kanggo alamat sampeyan (sampeyan dhasar karo huruf non-kapital). Kanggo njlentrehake inti saka masalah kasebut, aku bakal langsung nerangake - minangka pengalaman nuduhake, dheweke nindakake kanthi ora cocog, ing preian lan umume ing urip, wong sing njabat ing Angkatan Udara, nanging ora njupuk "kasusahan lan kasangsaran" kanthi lengkap. . Dheweke mung ora duwe apa-apa sing kudu dieling-eling, mula dheweke mbuktekake keterlibatane. Sebagéyan gedhé sing nganggo beret biru lan rompi duwe sing bisa dibanggakan. Kaya utawa ora, kanggo akèh taun layanan ing Angkatan Udhara, wektu paling apik, senadyan kasunyatan sing iku luar biasa hard. Nanging wong-wong sing ora kanca karo sirah kelakon ing urip ora supaya arang, lan nang endi wae, kalebu ing situs iki.
        PS Sampeyan nyoba kanggo nyebut idea kuwi ing wong, adhep-adhepan karo paratrooper, tanpa ndhelikake ing net.
        1. Chuck Norris
          Chuck Norris 2 Agustus 2012 11:09
          -18
          Aku ngomong karo telung paratroopers udakara 3 taun kepungkur, sing mbuwang mlebu. Padha ora Rush ing kula karo ajiné, utawa apa sampeyan mikir carane bakal nanggepi? Padha njaluk ngapura lan lunga tanpa mikir kanggo mbusak. Lan kanggo nglangi ing banyu mancur, umume isin lan nistha ... saben taun didhawuhi mandheg, nanging ora peduli.
          1. Denzel13
            Denzel13 2 Agustus 2012 11:29
            + 13
            Waca kiriman kasebut kanthi teliti - kulawarga duwe wedhus ireng. Nanging, ing statement sampeyan ngringkes kabeh pasukan udhara, lan iki rampung muspra lan banget nyinggung wong-wong sing dilayani kanthi jujur, lan luwih-luwih ngeling-eling wong sing tiwas. Apa sampeyan luwih apik tinimbang wong-wong sing ora ngresiki awake dhewe ing lawang? Kanthi cara sing padha, dheweke ngrusak (mung ing jiwa) lan ora njaluk ngapura kanggo terus urip.
            1. Chuck Norris
              Chuck Norris 2 Agustus 2012 12:06
              -11
              Aku wis ora ketemu liyane, aku biasane kerjo ing dina iki. Nalika aku mulih aku weruh disantura ing sumber banyu. Lan ing wayah sore ing lawang mlebu utawa pepadhamu. Sayange aku manggon cedhak alun-alun lan padha ngrayakake ana.
              1. Hans Grohman
                Hans Grohman 2 Agustus 2012 12:29
                + 15
                Kutipan saka Chuck-Norris
                Ora ketemu wong liya

                Masalah sampeyan.

                Secara pribadi, aku ora ngombe, lan dina iki aku ora bakal nggawe pengecualian, apa sampeyan mikir yen aku mung siji?

                Lan saiki kanggo wong lanang: SELAMAT HARI RAYA!!!
                1. Chuck Norris
                  Chuck Norris 2 Agustus 2012 12:32
                  +6
                  Bakal ana luwih akeh wong sing kaya ngono!
          2. waf
            waf 2 Agustus 2012 11:32
            + 15
            Kutipan saka Chuck-Norris

            Aku ngomong karo telung paratroopers udakara 3 taun kepungkur, sing mbuwang mlebu.


            Lan dheweke ora ngisi rai sampeyan ??? Sayange, kudu dilurusake !!!

            ing ngendi iku katon. supaya kebangkrutan ing lawang bakal "shker", apa bakal ... uga, iki paling .... utawa ana ora cukup panggonan ing mangsa panas ???

            Lan nalika sampeyan duwe obdolbiki ing stairwell .. padha nindakake bisnis dhewe, sampeyan nindakake padha .. nggawe komentar utawa ndeleng liwat mripat ???

            Ing endi Esaul ngrekrut sampeyan kanggo tim persetujuan ????

            1. Chuck Norris
              Chuck Norris 2 Agustus 2012 12:11
              -9
              Lan apa aku kudu nggebug ing pasuryan? Kanggo ngandhani wong sing mabuk supaya ora ngrokok ing tangga? Ya, bisa uga wong sing apik banget, pejuang sing bisa dipercaya. Nanging ora educated.

              PS Aku ora ngerti babagan Yesaul, tim apa?
          3. GG2012
            GG2012 2 Agustus 2012 13:11
            +4
            Kanggo Chuck-Norris Dina iki, 11:09 ↑
            Dakkandhani alamat sing tepat.
            Aku wis ora dadi hooligan kanggo setahun, nanging sesuk aku bakal teka lan nonton sampeyan ing lawang.
            1. Chuck Norris
              Chuck Norris 2 Agustus 2012 13:22
              -4
              Inggih, tradisi paratroopers! Lan aku ora perlu muntah ing lawang, Gusti Allah ngalang-alangi!
              1. Denzel13
                Denzel13 2 Agustus 2012 13:46
                +4
                Chuck, nanging tradhisi kita ora kanggo sampeyan ngadili. Kabeh wis ngandika bab wong-wong mau ing dhaftar penghargaan kanggo paratroopers lan banget ngelingke ing sikap hormat saka mungsuh kita.
              2. Bort Radist
                Bort Radist 2 Agustus 2012 13:52
                +1
                Maksimka, yen sampeyan durung nate ngaco ing kabeh umur diwasa, mula aku ngucapake selamat, dina iki sampeyan nindakake!
                1. Chuck Norris
                  Chuck Norris 2 Agustus 2012 13:59
                  +4
                  Boriska! Nek aku ora pengen ana pasukan terjun payung muntah-muntah nang ngisor lawangku, dudu berarti aku wedi, mung berarti aku ora gelem resik-resik sakwise! Logika lan jero pikiranmu nggumunake aku. ngguyu
                  1. Bort Radist
                    Bort Radist 2 Agustus 2012 14:30
                    +5
                    Ya, ambane apa, sampeyan ngomong apa? Ulang tahun, lan sampeyan muntah ... ... Yen sampeyan ora ngerti iki, aku njaluk ngapura.
            2. Denzel13
              Denzel13 2 Agustus 2012 13:44
              +3
              GG2012 ya, hey Chuck, ayo lungguh ing ngarep lawang.
              Yen ndadekke wektu hard kanggo Krasnodar, kita bakal nemokake soko kanggo pirembagan bab lan soko kanggo nindakake luwih penake.
              1. Chuck Norris
                Chuck Norris 2 Agustus 2012 14:01
                0
                Apa sing nyenengake? Apa sing sampeyan maksudake? Apa sampeyan salah siji saka iki? Aku mung seneng bocah-bocah wadon! ngguyu
                1. Denzel13
                  Denzel13 2 Agustus 2012 14:46
                  +6
                  Chuck, ukara kapindho ora ana hubungane karo sampeyan. Aku ngajak wong kanggo ngunjungi. Ora sampeyan, nanging GG2012. Aku babar pisan ora kasengsem karo sampeyan, manggon karo lawang muntahmu, mung aja ndemek kita. Sampeyan ora cedhak karo topik iki, ta? Dadi aja ngadeg ana. Yen sampeyan nggandhengake kabeh kesan patemon karo paratroopers kanthi muntah, banjur maca literatur yen komunikasi karo kita ngganggu sampeyan. Umume kita duwe LIBURAN, aja macet udara.
              2. Oleg0705
                Oleg0705 2 Agustus 2012 23:24
                +2
                Kita ora ngukum wong sing ora ngerti, nanging ora bakal ngapura wong sing ala lan mburi.
      2. 53-Sciborskiy
        53-Sciborskiy 2 Agustus 2012 11:28
        + 15
        Dadi ora sopan karo wong lanang sing ora tau ngremehake kamulyan lan kamulyan ing sejarahe mung bisa dadi penyayang militan Amerika lan adoh saka persaudaraan militer ing Angkatan Udara,
        1. waf
          waf 2 Agustus 2012 11:52
          + 17
          Kutipan: 53-Sciborskiy
          Dadi ora sopan karo wong lanang sing ora tau ngremehake kamulyan lan kamulyan ing sejarahe mung bisa dadi penyayang militan Amerika lan adoh saka persaudaraan militer ing Angkatan Udara,


          Sedulur, Sugeng Liburan! ombenan

          Iki Amer drive satus mina, lan malah yen padha mlebu. dadi ora kuwat takon apa masalahe, mbok menawa pancen dadi ala kanggo wong ???

          dadi paling ora dheweke menehi banyu, nanging luwih becik mangan cemilan lan vodka 100-200 gram saben, utawa medeni ngombe karo pesta landing ???

          Ngenteni. saiki pepadhamu saka tugu bakal bali, aku bakal khusus ngajak dheweke lan maca wanita lan .. Aku sumpah ibu, aku ora bakal mbenerake utawa mbenerake apa-apa !!!

          Sampeyan "hit", Chuck-Norris kanggo kula, keren "hit", sampeyan ora ngidoni Angkatan Udara, sampeyan ngidoni ing BROTHERHOOD IN BATTLE, ing kabeh kita, nanging kanggo iki ....... terus ing, aku ngelingake !!!

          1. Denzel13
            Denzel13 2 Agustus 2012 11:57
            +9
            dukungan waf!
          2. Sabun Srg
            Sabun Srg 2 Agustus 2012 13:26
            +4
            Dhukungan Seryoga!

            Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!! Selamat liburan infanteri sayap!!!

            Ora ana wong liya kajaba KOWE!!!
          3. Tatar ala
            Tatar ala 2 Agustus 2012 13:56
            +5
            Kutipan saka waf
            Sampeyan "hit", Chuck-Norris kanggo kula, keren "hit", sampeyan ora ngidoni Angkatan Udara, sampeyan ngidoni ing BROTHERHOOD IN BATTLE, ing kabeh kita, nanging kanggo iki ....... terus ing, aku ngelingake !!!

            Wah...
            Sial, Chuck Norris, apa ora loro saka telu sing shat ing stairwell?
            mesem...
            Minangka pembela Tanah Air lan rakyat sing wani ngancam salah sawijining warga ...

            Rungokna, wong sing wani, apa sing kudu ditindakake para prajurit Perang Dunia II nalika mundur ... oh)))), nyebarake maneh, ninggalake desa, nenek-nenek sing larang lan mbah kakung ngidoni ing mburi, ujare para prajurit sing mundur?
            Mbokmenawa, ing kahanan sing angel, gugup, nggegirisi, dheweke ora kudu ngilangi kabeh desa sing ora seneng? Utawa ing mburi paling awon moncong wong tuwa kanggo isi?

            Aku kaya mangkono: - warga nggawe pangandikan kanggo BROTHERHOOD, iku cetha sing amarga saka sawetara wakil cublak - perang iki "wakil", lan ora karo warga sing, sawise IKI ing rompi, muntah saka ngleboke lan jijik saka nyawa kanggo. rake...

            Lan sapa sing kudu perang yen ora paratroopers nyata cukup?

            Ora ana wong liya kajaba sampeyan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            1. Chuck Norris
              Chuck Norris 2 Agustus 2012 14:09
              +3
              Inggih matur nuwun kanggo dhukungan! Dheweke nyerang aku, dheweke wis ngancam aku))))
              1. ngalamun
                ngalamun 2 Agustus 2012 14:14
                + 11
                Kutipan saka Chuck-Norris
                Inggih matur nuwun kanggo dhukungan! Dheweke nyerang aku, dheweke wis ngancam aku))))

                Maxim, apa sing dikarepake nalika sampeyan ngirim komentar babagan prangko pangan? Wong duwe preian, lan tanpa mikir cynically, sampeyan diwutahake der..m liwat kabeh paratroopers lan apa sing nunggu? Dheweke bakal ngirim komentar babagan masalah ing lawang ing dina liyane, sampeyan katon lan ana sing bakal simpati, nanging dina iki ...
                1. Chuck Norris
                  Chuck Norris 2 Agustus 2012 14:15
                  + 12
                  Ya bener, aku dadi bungah, aku njaluk ngapura kanggo kabeh. Nanging aku uga njaluk Angkatan Udhara kanggo njaga awake dhewe, mulang supaya tumindak kanthi martabat.
              2. vitvit123
                vitvit123 2 Agustus 2012 19:17
                +6
                Krungu Chuck! Nalika wong urip ing Firdaus banjur padha dosa !!! Aku simpati yen sampeyan muntah ing ngisor lawang! Ya, ana wong sing beda-beda, sawetara ora ngerti sapa wae, nanging pindhah menyang pesta landing! Nanging apa sampeyan ngomong, iku isih luwih apik tinimbang mbuwang getih, guts ing tangan mungsuh! Aku ngomong karo sampeyan, kabeh apik karo aku, aku begja, lan akeh wong lanang (antarane kancaku) sing wis bosok, sing tanpa sikil ............... .... ................ Gak penak ndelok muntah, uripmu durung tau weruh !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
                Aku wis ora ngombe dina iki kanggo dangu (kajaba katelu - iki kanggo miwiti), lan ing liyane, ora amarga aku mabuk, aku mung ora pengin. Dadi aja ngadili kaya ngono!
                Yen sing muntah bakal narik sampeyan metu saka zindan (ruang paling ngisor), sampeyan bakal ngambung tangane! Ing dina iki, aja ngadili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              3. vvvvv
                vvvvv 2 Agustus 2012 19:51
                +3
                Aku uga ndhukung sampeyan. Nalika warga ndeleng Angkatan Udara, dheweke kudu ngurmati lan rumangsa yen Angkatan Udara minangka perlindungan. Lan ora wedi, etc negatif. Utawa aku salah ngomong?! Yen sampeyan nindakake survey warga, banjur bakal ana gambar nyata. Yen ing liburan, utawa ora ing liburan, ing dalan utawa kene, agresi ora nyukupi, lan liya-liyane, menyang komentar sing cukup ... Banjur mung bisa diarani kanthi munafik yen kabeh iki normal. Cons marang Chuck-Norris upset kula, amarga padha nuduhake jurusan ora nyukupi lan ora adil sikap kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake wungu. Kaping pisanan, kudu njunjung keadilan yen pasukan Angkatan Udara dipanggonke minangka patriotik lan ngadeg kanggo nglindhungi warga. Dina iki dheweke ndhukung idu lan agresi marang warga, apa sing bakal dikarepake sesuk?!
                Aku saiki bisa ndeleng lan krungu liwat jendhela carane mabuk pasukan udhara nindakake. Amarga minus utawa liya-liyane, aku ora bakal ngapusi babagan tampilan sing adil - akeh sing tumindak kaya brawlers mabuk. Lan kanggo pembela bener warga lan Fatherland - ngormati maksimum kanggo wong-wong mau ing liburan! Lan supaya ora nyukupi minus.
                1. Denzel13
                  Denzel13 2 Agustus 2012 20:08
                  +4
                  Sampeyan kasebut kanthi teliti maca kiriman jejere apa Chuck wrote, kabeh wis ditulis ana. Kalebu sikap paratroopers dhewe kanggo masalah iki. Mung wae Chuck mratelakake panemune kanthi cara sing padha karo kabeh Angkatan Udara karo sing ngrusak lawange. Lan iki, terus terang, minangka penghinaan. Lan kanthi bener dheweke diutus dening minus. Yen, contone, siji dhokter matèni wong amarga kesalahane, banjur kita sijine stigma ing kabeh Doctors? Kajaba iku, salah siji saka kekiyatan saka Angkatan Udhara punika manunggal, iku ora worth iku kanggo bodho nentang dhewe kanggo massa ageng saka wong-wong sing njabat lan ngawula ing Angkatan Udhara.
                2. vvvvv
                  vvvvv 3 Agustus 2012 01:14
                  +4
                  Sapa sing minus ing kene jelas ora nampa basa manungsa ...
                  Nalika macem-macem pelanggaran hukum ana ing dalan - kabeh wong liwat lan ora ana sing wani campur tangan lan nglindhungi warga, Angkatan Udara ora katon. Nanging saiki wis diblokir lalu lintas ing dalan lan ora nglilani mobil liwat, ing nyata Ancaman yen driver ora gelem menehi salam. Padha kenek Gazelle karo penumpang lan rocked iku. Lan taun kepungkur, botol vodka diwutahake menyang interior mobil. Lan ing Ukraina, wong raging kuwi pierced sirah saka cah wadon 3-taun-lawas karo botol (ana ing warta). Sapa sing ndhukung iki - iku complicit ing kabeh prilaku unseemly kuwi.
                  Apa aku nulis - padha ora menehi kula plus siji, nanging mung minuses. Iki, gentlemen lan comrades, ciri sampeyan ing cara tartamtu. Terus, nanging ngerti apa sing dipikirake warga liyane babagan iki.
                  Aku percaya yen pasukan udhara sing pantes lan ngajeni awake dhewe, kalebu ing kene, mesthine nyengkuyung lan nyoba mbenerake kahanan kasebut. Lan dheweke uga ndhukung dhewe, utawa tetep meneng ... Utawa mungkin dheweke wedi karo wong sing ora duwe hukum?! Secara pribadi, aku mikir sing terakhir ...
      3. Vyalik
        Vyalik 2 Agustus 2012 14:18
        +5
        Eksentrik, aja ngrusak liburan wong, lan liburan menarik apa sing sampeyan rayakake?

        Sugeng Angkatan Udara. Kabeh sing paling apik.
        1. Tatar ala
          Tatar ala 2 Agustus 2012 15:53
          + 12
          Kutipan saka Chuck-Norris
          Ya bener, aku dadi bungah, aku njaluk ngapura kanggo kabeh. Nanging aku uga njaluk Angkatan Udhara kanggo njaga awake dhewe, mulang supaya tumindak kanthi martabat.

          Quote: Vyalik
          Aja ngrusak liburan kanggo wong, lan liburan sing menarik sing sampeyan ngrayakake

          Aku ora ngerti apa sing dirayakake Chuck Norris, nanging aku ngrayakake Angkatan Laut, lan Angkatan Udara, lan Tanker, lan Astronautika, lan Penerbangan, lan Kapal Selam, lan Pasukan Rudal Strategis, lan Kehutanan, lan Insinyur Daya, lan Motoris, lan utamane. Railwaymen, Artileri, Taun Anyar, 1 Mei, uga, 9 Mei utamane ... nanging ora kurang. amarga Aku manggon ing Timur Jauh, 2 September (Hari Penyerahan Jepang), lan ing kabeh preian iki aku pancene duwe wong sing ngucapake selamat ...
          Mulane, kanggo Persaudaraan Rusia Agung - menyang ngisor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Kajaba iku, dina iki, 2 Agustus, putri sing ditresnani umure 24 taun ...
          Aku wis muter ... Lan iki dudu sing pungkasan ...
          Mula ayo padha ngombe para sedulur, kanggo Rusia sing langgeng ing ngarepe anak-turune kita!!!!!!!!!!!!!!!
          1. Denzel13
            Denzel13 2 Agustus 2012 16:04
            + 11
            Tatar ala, aja lali 5 November - dina intelijen militer!
            1. Tatar ala
              Tatar ala 2 Agustus 2012 16:58
              +6
              Moncong ana ing lendhut, wah ...... dudu cabang ... Sapa sing arep? Dheweke cerdas ...

              Aku mesthi ora bakal lali ...

              Aku bakal menehi tandha ing organizer - matur nuwun kanggo "tato", bro ...

              Kabeh sing paling apik kanggo YOU, pejuang pasukan udhara lan pasukan khusus - kanggo Pahlawan nyata saka ngarep sing ora katon!

              Ojo terus gagah, mung yen ana moral, banjur dilebokake ing ngendi? Ora ketompo carane aku nyoba, iku ora bisa ...

              Kaya - "Inggih, Danila-master, sampeyan entuk kembang watu?"......... - N-e-ee-e-e-ttttt ....
              Saka YOU, akeh spesialis spesialisasi militer liyane saiki wis berkembang ... Dadi, rapat umum profesi militer ing Rusia dadi kuwat kaya sadurunge! Good luck ing isih sipil urip, lan kanggo prajurit ora gampang, nanging isih tentrem layanan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Lan yen ana apa-apa, mula kita, "kentut" lawas bakal nyusul ...
              1. Tatar ala
                Tatar ala 2 Agustus 2012 17:28
                +8
                Aja bledug infanteri, aja nggawe swara tanker - artileri turu kanthi tentrem ing gunung ...

                Kamchatka 1984, tentara meriem pesisir ... Padha ngalahake kanthi akurat, latihan asring, duwe spesialisasi sing gegandhengan, amarga kapentingane dhewe ... Laporan ing sebrang kali nyuwek komandan resimen lan dikutuk ... Dheweke bener ... Kepiye carane aku ngerti apa tegese B ing potlot 1 ing ID Militer?
                Kalkulator baterei - Aku bakal ngetung target lan aku bisa bantuan kanggo mencet khusus!

                Nanging dheweke ora nggawa menyang Angkatan Udara - B-1 (Ora A-shnik), apa sampeyan bisa nindakake?

                Senajan aku isih nyenengi bobot .., aku juggle, nanging aku wis berjuang mung kanggo "pood" ...
                Lan " atus" kaping telu aku bakal goyangake ...

                Ya, lan "ing rebana", nanging ing topik - ora ana wong liya sing teka langsung tangi ...

                Aku ora nyopir ... Nganti saiki!

                Gusti Allah maringi aku supaya ora nemoni wektu sing angel kanggo wong sing ringkih!
          2. Vyalik
            Vyalik 4 Agustus 2012 13:37
            0
            Sampeyan isih lali tanggal 24 Oktober, Dina Pasukan Khusus.
    2. lelikas
      lelikas 2 Agustus 2012 12:34
      +8
      Umume offset!
      Landing karo Liburan !!!
      1. Svistopleaskov
        Svistopleaskov 2 Agustus 2012 13:25
        + 13
        Kutipan saka Chuck-Norris
        Dadi sapi, mabuk ing liburan iki lan nglangi ing banyu mancur!

        Dear Chuck Norris!
        Sia-sia sampeyan ora sopan karo aku, aku ngerti sampeyan, amarga tanggal 2 Agustus ulang tahunku lan aku wis mabuk!
        1. Denzel13
          Denzel13 2 Agustus 2012 13:48
          +7
          Svistoplyaskov, Sugeng! Lair ing dina sing apik! Good luck, liyane bakal tindakake!
          1. Denzel13
            Denzel13 2 Agustus 2012 14:57
            +8
            Iku menarik, Aku congratulate Svistoplyaskov ing ulang tahun, nanging aku piye wae b..d.. ing minuses. Ngakoni lan mbenerake posisi sampeyan. Apa salahe ngucapake selamat ulang tahun marang wong liya? Utawa sampeyan bakal njagong quietly konco lawang (ing pangertèn saka layar)? Utawa iku kabeh babagan ble .. ora? Dadi iki wis diagnosa - "manichka" utawa "bajing". Utawa kabeh bebarengan?
        2. With_us_strength
          With_us_strength 2 Agustus 2012 13:52
          +4
          Sugeng Liburan Pasukan Pakdhe Vasya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        3. Armata
          Armata 2 Agustus 2012 14:46
          +7
          Svistoplyasov. Sugeng tanggap warsa. Muga-muga sampeyan kesehatan utama, sampeyan bisa tuku liyane dhewe.
          1. Svistopleaskov
            Svistopleaskov 3 Agustus 2012 09:09
            +2
            Kutipan saka Denzel13
            Svistoplyaskov, Sugeng! Lair ing dina sing apik! Good luck, liyane bakal tindakake!

            Quote: Lokomotif uap
            Svistoplyasov. Sugeng tanggap warsa. Muga-muga sampeyan kesehatan utama, sampeyan bisa tuku liyane dhewe.

            Matur nuwun sanget dear!
            Lan kabeh sing paling apik kanggo sampeyan!
            Mlaku apik wingi!
  3. Apollo
    Apollo 2 Agustus 2012 08:11
    + 32
    Dear pasukan payung!
    Aku kanthi ati-ati ngucapake ucapan selamat kanggo liburan profesional sampeyan - Dina Pasukan Udara!
    Wani lan wani infanteri winged ing paprangan Perang Patriotik Agung, ing konflik lokal ing salawas-lawase mlebu ing sajarah Motherland kita.
    Pasukan udhara ditugasake khusus, tugas sing paling angel, ing kinerja sing prajurit nuduhake kualitas sing paling apik: wani, wani, kepahlawanan. Paratroopers tansah ing ngarep, apa iku misi peacekeeping utawa partisipasi ing operasi anti-teroris. Paratroopers dibedakake kanthi patriotisme sing dhuwur lan kemampuan kanggo ngreksa tradhisi persaudaraan militer kanthi suci.
    Ing dina perayaan iki, aku pengin matur nuwun marang paratroopers kabeh generasi kanggo layanan hard lan mulya. Rasa seneng kanggo sampeyan, semangat sing kuat, kesehatan lan kesejahteraan kulawarga!


    Karya paratrooper
    Jaga tanah air!
    Lan iki dudu bungkus kanggo sampeyan,
    Lan mung ngomong!

    Apa ing swarga, ing bumi,
    Padha apik kanggo kabeh!
    Landing - prajurit paling apik
    Ing tentara negara!

    Pembela Tanah Air
    Pasukan landing!
    Dikenal kanggo manungsa
    Iku luwih aman ora kanggo nemokake!

    Prajurit lan Romantik
    Muga-muga sampeyan begja ing kabeh!
    Sugeng liburan kanggo sampeyan, paratroopers!
    Matur nuwun kanggo kabeh!
    1. Apollo
      Apollo 2 Agustus 2012 12:02
      + 12
      Dina iki, kanca-kanca sing ditresnani, liburan penting liyane, Dina Ilyin, ing kesempatan kasebut, aku ngucapake selamat marang sampeyan kabeh ing liburan iki, uga administrasi situs.
      1. 755962
        755962 2 Agustus 2012 17:01
        +7
        Kutipan saka Apollo
        Dina Ilyin

        Perwakilan Gréja Ortodoks Rusia lan Pasukan Airborne Rusia bakal ngrayakake bebarengan ing Kamis ing Ilyinka Street lan Red Square dina Peringatan Nabi Prajanjian Lawas Nabi Elia, sing dihormati dening paratroopers Rusia minangka pelindung swarga.
        Tanggal 2 Agustus 2011, ing Rusia dirayakake liburan kaping pindho - Dina Ilyin lan Dina Angkatan Udara. Taun iki perayaan kasebut dianakake ing 25 kutha ing negara kasebut. Luwih saka sejuta pasukan payung terjun ing acara kasebut.

        Moskow uga ngrayakake dina penciptaan pasukan udhara lan dina santo pelindung paratroopers Rusia, Ortodoks St. Acara ing Lapangan Merah didhisiki karo liturgi ilahi ing pasamuwan Nabi Elia. Banjur arak-arakan. Sawisé iku, rapat umum dianakaké ing ngendi Panglima Angkatan Udara, jenderal militèr, peserta ing rong perang ing Chechnya Vladimir Shamanov congratulated prajurit lan perwira.

        Liburan kasebut diterusake ing Red Square kanthi parade lan pertunjukan demonstrasi kanthi partisipasi kadet saka Sekolah Udara Ryazan lan siswa korps kadet kanthi latihan udhara.

        Igor Nikolayevich Koltygin, ketua cabang regional Stupino saka organisasi "Combat Brotherhood", melu prosesi lan acara solemn ing Red Square.

        Dina Nabi Elia lan Angkatan Udara minangka salah sawijining acara gabungan Gréja Ortodoks Rusia lan Angkatan Udara. Ing taun-taun pungkasan, dina iki wiwit dirasakake dening paratroopers lan publik minangka liburan Ortodoks saka patron swarga paratroopers Rusia.

        Acara iki nduweni oyod sajarah sing jero. Prosesi agama ing Moskow ing dina Nabi Elia ditindakake wiwit abad kaping XNUMX, sanajan tradhisi iki bisa uga wis ana sadurunge. Pemanah, elit militèr ing wektu iku, tansah melu prosesi agama. Iki nyuarakke liburan modern, amarga saiki elit modern Angkatan Bersenjata Rusia, Pasukan Airborne, uga melu liburan kasebut.
        1. Apollo
          Apollo 2 Agustus 2012 17:45
          +4
          Dear Eugene!!!!!!!!!!!!!!!!
          Kabeh sing diomongake kabeh bebarengan, sanajan kita kabeh duwe eseman siji, bungah ing jiwa lan ing dalan mesthi ana preian saben dina, kaya sing diucapake, tamu bakal padha sowan !!!!
          Lan padha clink kaca tingal. Sayange yen ora ana ing cedhak, yen ora bakal luwih becik yen kulawargane wis liburan !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Sayange hak diwatesi, yen ora bakal 100000000+
  4. Armata
    Armata 2 Agustus 2012 08:11
    + 31
    Sugeng liburan winged guard. Good luck ing kabeh!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. waf
      waf 2 Agustus 2012 10:17
      + 13
      Quote: Lokomotif uap

      Sugeng liburan winged guard.


      Gabung +! Kabeh pasukan udhara karo HOLIDAY !!!!

      Zhenya, apa sampeyan bakal ngandhani kepiye carane ngrayakake, menyang Eternal Flame utawa monumen Kita?!

      Nemokake foto pendirian sampeyan ing kene, nikmati !!! ombenan

      1. Armata
        Armata 2 Agustus 2012 10:21
        + 12
        Hello Seryoga. Aku kerep mrana, shift kita saiki sinau ing kana. eseman Aku bisa ngomong saiki. Paling esuk ing tulip ireng kumpul. Menapa malih, wong-wong sing luwih enom wis ing giring, lan wong saka 40 taun njagong biasane karo bir, komunikasi, knead ati. Liyane, miturut tradhisi, ing Taman Mayakovsky bakal nyerang banyu mancur warna lan musik ing wayah sore sedulur
        1. waf
          waf 2 Agustus 2012 11:15
          + 16
          Quote: Lokomotif uap
          Aku bisa ngomong saiki. Paling esuk ing tulip ireng kumpul. Menapa malih, wong-wong sing luwih enom wis ing giring, lan wong saka 40 taun njagong biasane karo bir, komunikasi, knead ati.


          Zhenya seneng banget yen tradhisi kita ... iku suci, anggere ana tradhisi ..... ana uga generasi mudha, ana patriotisme, ana iman ing kamenangan (ora kaya tuku sosis Lithuania ing pasar. lan njupuk gambar ing barak.karo mug moronic)!!!

          Aku nganggep monumèn kita (sawise kabeh, aku manggon ing Sverdlovsk kanggo akèh taun lan sinau) salah siji sing paling apik ing negara!!!





          Lha nek menek banyu mancur...sakrale, sing penting nganggo listrik...sing ati-ati...jamanku biasane "nyilem" Buruh Kembang Batu, wah, bendungan. ...iku..selawase... sedulur ombenan

          1. Armata
            Armata 2 Agustus 2012 11:21
            + 12
            Ya, ana sawetara. Iku ora mung sing tembok memori wis periodik replenished karo jeneng anyar.
            1. waf
              waf 2 Agustus 2012 11:38
              + 13
              Quote: Lokomotif uap
              Iku ora mung sing tembok memori wis periodik replenished karo jeneng anyar.


              Zhenya.apes tenan....nanging saka iki..ora ono.... nangis

              Pasukan sing paling perang ing negara kita ... GLORY kanggo Angkatan Udara !!! prajurit

              Kenangan lan kamulyan langgeng.. marang wong mati...... kamulyan langgeng kanggo wong urip lan veteran!!!!

              Matur nuwun kanggo kabeh!!!!! prajurit

              1. Tatar ala
                Tatar ala 2 Agustus 2012 17:53
                +2
                Kutipan saka waf
                Pasukan sing paling perang ing negara kita ... GLORY kanggo Angkatan Udara !!!

                Ya, yen sampeyan mbayangno ing ngendi mengko, sawise layanan, pensiunan (demobilisasi) bisa ngladeni ...
                GRU utawa apa wae jenenge saiki (...!!!!!), FSB, FSO, FAPS, Pasukan Rudal Strategis, lsp.
    2. zynaps
      zynaps 3 Agustus 2012 01:18
      +3
      robot! yen sampeyan pengin ngucapake selamat marang kabeh sing melu, banjur congratulate shirche. kanggo 2 Agustus dirayakake ora mung dening ahli waris Margelov. 2 Agustus uga dirayakake dening prajurit unit serangan udara Angkatan Darat, pasukan khusus GRU (kanggo kabeh prajurit saka Resimen Pechora 1071 lan Pasukan Khusus 24 - hello!), Uga perwira intelijen militer saka pengintaian. lan perusahaan udhara saka tank ORB lan divisi bedhil bermotor. 2 Agustus uga dirayakake dening marinir unit serangan udara lan penyelam pengintaian saka Pasukan Khusus Angkatan Laut.
  5. VY16
    VY16 2 Agustus 2012 08:11
    + 26
    Sugeng liburan kanggo kabeh sing ngladeni lan ngladeni ing Angkatan Udara!
    1. grenz
      grenz 2 Agustus 2012 09:35
      + 10
      Sugeng liburan kanggo kabeh sing tresna marang langit lan banyu mancur! Salam khusus kanggo wong lanang saka Vitebsk. Padha digunakake bebarengan!
  6. angkasa84
    angkasa84 2 Agustus 2012 08:15
    + 22
    Ora ana wong liya kajaba kita! SELAMAT HARI LALI SEDULUR! KHUSUS SING LAYANAN 104 RAP ombenan
    1. ural70
      ural70 2 Agustus 2012 08:45
      + 15
      SELAMAT HARI RAYA KITA, LANDING!!! Hore! Hore! Hore!
  7. urik
    urik 2 Agustus 2012 08:18
    + 25
    Kita bakal nganggep manawa artikel kasebut minangka TOAST!, Aku maca - ngombe nganti ngisor!
  8. pryshpek
    pryshpek 2 Agustus 2012 08:18
    + 21
    Sugeng Dina Angkatan Udara! Sugeng liburan kanggo kabeh sing melu! Kesehatan kanggo para veteran, semoga sukses kanggo sing ana ing pangkat! Kamulyan kanggo Angkatan Udara! Kanggo sing ana ing slings!
  9. Tatanka Yotanka
    Tatanka Yotanka 2 Agustus 2012 08:19
    + 26
    plus kanggo kabeh, Aku lunga, karo HOLIDAY kanggo kabeh comrades

    Hore, dina kapindho wis teka,
    Liburan favoritku maneh
    Aku bakal ngombe liter vodka dina iki
    Utawa mung 0,5
    Lan sawise rong kaca tingal pisanan
    Ayo tuang kanthi tenang tanpa tembung
    Lan minangka, katelu - meneng,
    Kanggo kabeh lanang mati

    Aku bakal nongkrong ing banyu mancur kabeh
    Ramalan janji panas
    Karo kabeh cah lanang ana, aku bakal ngrangkul,
    Semangka, mesthi aku bakal mangan

    Lan carane dadi peteng ing wayah sore
    Karo cah wadon kita bakal njagong ing geni,
    Lan sing 700 kaping karo parasut,
    Mesthi aku ngapusi dheweke
    Ndelok mripatmu tanpa isin
    Muga-muga sampeyan ngerti inti
    Ing urusan asmara, kaya ngono
    Sampeyan bisa ngombe sethithik ...

    Aku bakal mabuk umume - kanggo perang sing wani
    Ayo penjajah gumeter
    Anggere dheweke urip ing ati - MARGELOV
    Mugi LANDING kita mulya
  10. aksai61
    aksai61 2 Agustus 2012 08:19
    + 19
    LIBURAN!!! Salam khusus kanggo Brigade Pasukan Khusus 22 Angkatan Udara. prajurit
  11. Indigo
    Indigo 2 Agustus 2012 08:22
    + 19
    Muga-muga langit dadi biru kanggo sampeyan, kubah sing dipercaya, rejeki militer lan mburi sing kuwat! Ing liburan sampeyan - 100g kanggo sampeyan!
  12. pribol
    pribol 2 Agustus 2012 08:24
    + 19
    Kanggo kebangkrutan kita
    Aku pour kaca mabuk dina iki.
    Aku ngombe kanggo wong sing dadi tentara,
    Utawa dheweke tau ngladeni.

    Ayo mungsuh insidious tanpa pangarep-arep rush -
    Dheweke ora bakal mlebu ing mburi sing tentrem,
    Nalika ing rangking - pembela saka Fatherland,
    Paratroopers saka Militer lan Angkatan Udara.
  13. puskarinkis
    puskarinkis 2 Agustus 2012 08:24
    + 18
    Saka dhuwur apa wae nganti neraka! Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!!
  14. Sasha.28blaga
    Sasha.28blaga 2 Agustus 2012 08:25
    + 17
    Aku melu ucapan selamat saka Angkatan Udara. Nanging aku uga pengin ngomong yen aku njabat ing batalyon construction ora Samsaya Awon saka pasukan.
    1. zynaps
      zynaps 3 Agustus 2012 01:43
      +1
      matur nuwun sanget sampun dipun aturaken. sampeyan nggawe dinaku!

      Aku elinga banget carane buruh batalyon construction ing tetanggan diwutahake metu nyawa sing padha ora tiba ing kebangkrutan, amarga urip meh rampung dumadi saka mahachi antarane Slavs (kang akeh padha sawise "nom" lan karo cathetan pidana). lan wong lanang panas saka Kapkaz utawa Banget Rata-rata Asia. kekancan wong ing tumindak!

      lan - ya - ora luwih elek ...
  15. Yuri11076
    Yuri11076 2 Agustus 2012 08:27
    + 15
    Sugeng liburan pasukan Paman Vasya !!!
  16. AlexTarov
    AlexTarov 2 Agustus 2012 08:28
    + 23
    Saka ngisor atiku, aku ngucapake selamat marang paratroopers lan para veteran Angkatan Udara ing dina Pasukan Udara Pengawal sing Mulia!
    Kabeh sing paling apik, Bahagia lan kesehatan kanggo sampeyan kabeh lan kulawarga lan kanca-kanca!
    Kamulyan kanggo Angkatan Udara!
  17. IRBIS
    IRBIS 2 Agustus 2012 08:28
    + 17
    Sedulur paratroopers! Sugeng Liburan kanggo sampeyan! Kesehatan lan sukses! Kamulyan kanggo para prajurit Angkatan Udara !!!
  18. Victor
    Victor 2 Agustus 2012 08:30
    + 15
    Kanggo kabeh wong sing ninggalake pesawat, ndhelikake beret biru Angkatan Udara ing dhadha, aku ngucapake selamat marang sampeyan ing liburan sing paling apik, pasukan sing paling apik ing donya, pasukan Pakdhe Vasya! Pasukane bapak! Pasukan kita karo sampeyan!
  19. Deniska999
    Deniska999 2 Agustus 2012 08:31
    + 15
    Sugeng Angkatan Udara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  20. kotdavin4i
    kotdavin4i 2 Agustus 2012 08:33
    + 15
    Sugeng liburan guys! Ayo jumlah lompatan mesthi pas karo jumlah pendaratan sing sukses!
  21. sahha
    sahha 2 Agustus 2012 08:34
    + 20
    Kanggo Pasukan Udara!!! prajurit ombenan
  22. ALPETSEM
    ALPETSEM 2 Agustus 2012 08:36
    + 23
    Sugeng landing!!!

    Biru cipratan, cipratan,
    Iku tumpah liwat rompi, liwat berets,
    Malah ing ati biru wis ilang,
    Spilled karo werna menginake.

    Ing mburi sisih duralumin, swarane motor,
    Biru dumunung ing swiwi kaya cat.
    Aja wedi biru, sampeyan ora bakal klelep
    Iki dongeng, nanging dudu dongeng.

    Apa sampeyan kelingan nalika bocah ing karpet mabur
    Rute sing ora dingerteni dibukak
    Lan saiki kita nemokake proyek ing langit
    Isi parasut biru.

    Lan saiki kita nemokake proyek ing langit
    Isi parasut biru.

    Biru cipratan, cipratan,
    Iku tumpah liwat tombol, liwat tali Pundhak,
    Aku pengin urip kita terus
    Miturut atos, landing hukum.

    Aku pengin urip kita terus
    Miturut atos, landing hukum.
  23. Rovich
    Rovich 2 Agustus 2012 08:36
    + 16
    Guys, selamat liburan kanggo sampeyan ombenan
    Urip kanggo Tanah Air, pakurmatan, ora kanggo sapa wae prajurit
  24. OkCug32
    OkCug32 2 Agustus 2012 08:38
    + 17
    Kene wong lanang sejati. Lan ora emovschina lan gopota ing wangun wong lanang, sampeyan wis pengin puke.
  25. Kolonel
    Kolonel 2 Agustus 2012 08:38
    + 17
    Sugeng Liburan, pesta landing! Sampeyan paling apik ing donya iki !!! hi
  26. 53-Sciborskiy
    53-Sciborskiy 2 Agustus 2012 08:39
    + 18
    "Ora ana siji kajaba kita" Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!!
  27. ural70
    ural70 2 Agustus 2012 08:47
    + 16
    Sugeng para veteran 387 UPDP, 345 RAP, uga kabeh sing ngabdi ing Pasukan Paman Vasya sing gagah berani!
  28. vitus
    vitus 2 Agustus 2012 08:47
    + 14
    Sugeng liburan para pejuang sing dikasihi!
    Motto "NOBODY BUT US", sampeyan kudu mulya, kabeh sing paling apik kanggo sampeyan!
  29. Igorek
    Igorek 2 Agustus 2012 08:58
    + 14
    Sugeng liburan kanggo kabeh pasukan payung!!!!!! ombenan
  30. awg75
    awg75 2 Agustus 2012 09:05
    + 15
    Selamat Hari Raya Pejuang!!! Kamulyan kanggo Rusia lan Angkatan Udara !!!
  31. Prorox
    Prorox 2 Agustus 2012 09:09
    + 17
    Kanggo sing ana ing sling. Sugeng liburan sedulur!
  32. Borz
    Borz 2 Agustus 2012 09:14
    + 14
    Sugeng liburan, landing! Negara bangga karo sampeyan!
  33. korvin1976
    korvin1976 2 Agustus 2012 09:20
    + 16
    Sugeng liburan sedulur!
    Sugeng istirahat lan nyenengake renang ombenan
  34. Pertapa
    Pertapa 2 Agustus 2012 09:22
    + 28
    "Kamulyaning Angkatan Udara!"
    Sampeyan minangka pasukan terjun payung, kebanggaan kita,
    Tansah siap kanggo apa wae!
    Lan supaya sedulur
    Sampeyan bakal nyawiji tanpa ado maneh.

    Dadi ngrayakake liburan iki
    Sampeyan ora nyeri sirah.
    Antarane tembung apik beda
    Ayo padha surak-surak: "Kamulyaning Angkatan Udara!"
    1. Denzel13
      Denzel13 2 Agustus 2012 10:52
      + 14
      Ascetic, matur nuwun khusus kanggo gendera kasebut!
      1. Pertapa
        Pertapa 2 Agustus 2012 13:41
        +6
        Kutipan saka Denzel13
        Ascetic, matur nuwun khusus kanggo gendera kasebut!



        Thanks Alexander kanggo rating. Gendéra minangka kekiranganku, aku duwe sing kaya iki mung tanpa potret, mesthi. Ing divisi Kostroma saka Angkatan Udara, bali ing 80s, wong menehi. Lan ing bali kanggo wong-wong mau, Aku kaya iki mesthi mengko wis ing 90s
        1. Victor
          Victor 2 Agustus 2012 15:26
          +5
          Ascetic, sugeng siang! Ayo kula mbenerake sampeyan sethithik. Nganti 1993, 331 pengawal dipasang ing Kostroma. Resimen Parasut, sing dadi bagéan saka Pengawal Tula 106. Divisi Airborne, nalika kita mundur 98 Pengawal saka kutha Bolgrad. Svir Airborne Forces, banjur 331 RAPs ditarik saka Tula Airborne Forces lan dipasrahake marang kita, amarga. salah sawijining resimen kita nalika mundur saka 98 pengawal saka Ukraina. Pasukan Lintas Udara mlebu ing kutha Abakan minangka resimen sing kapisah. Dadi ora ana pasukan udhara ing divisi Kostroma. Saiki ing Kostroma ana loro resimen saka Ivanovskaya 98 Pengawal. VDD. Iki 331 Pengawal. PDP lan 1065 Pengawal. resimen artileri.
          Tulus, Victor.
          PS Yen ora, kiriman sampeyan sarwa apik, matur nuwun banget kanggo sugeng.
        2. Denzel13
          Denzel13 2 Agustus 2012 15:37
          +7
          apik tenan! Thanks maneh Ascetic!
          Ya, Victor bener babagan papan penyebaran.
          98th Guards Airborne Svirskaya Red Banner Order saka Kutuzov II divisi gelar - asli
          1. Victor
            Victor 2 Agustus 2012 15:56
            +5
            Kutipan saka Denzel13
            98th Guards Airborne Svirskaya Red Banner Order saka Kutuzov II divisi gelar - asli

            Ya, Alexander, sampeyan bener, divisi pribumi lan tangan ngukum saka ngisor mega tansah ana ing lengen klambi.
            1. Denzel13
              Denzel13 2 Agustus 2012 16:06
              +3
              Sugeng liburan kanca prajurit! Ngendi padha ngawula?
              1. Victor
                Victor 2 Agustus 2012 18:06
                +5
                Kutipan saka Denzel13
                Sugeng liburan kanca prajurit! Ngendi padha ngawula?

                Ing divisi wiwit 1986. Dheweke rampung ing taun 1997 minangka komandan Pengawal SADN 299. RAP. Resimen sayangé ambruk ing pengurangan. Lan ing Course saka layanan ing divisi: OSADN, 217 Pengawal. PDP (SADN, KOV-2), Markas Divisi (komandan peleton NAD), 1065 pengawal. Resimen Seni (Komandan BUAR), 299 Pengawal PDP (SADN, Panglima SADN).
        3. Tatar ala
          Tatar ala 2 Agustus 2012 17:15
          +3
          Ascetic, salam!
          Aku arang ndeleng sampeyan, nanging aku bungah kanggo congratulate sampeyan ing salah siji saka preian nyata saka Rusia!
          Selamat Hari Angkatan Udara Guys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  35. Hamul
    Hamul 2 Agustus 2012 09:27
    + 15
    Liburan guys!!!!
    Sampeyan pancen pasukan nyata!
  36. Elenv
    Elenv 2 Agustus 2012 09:27
    + 16
    SELAMAT HARI RAYA VDV!!!!!
  37. virm
    virm 2 Agustus 2012 09:28
    -2
    Wingi Pak Putin ngunjungi pasukan payung Ulyanovsk. Dheweke rumangsa ana, jelas, 'ora kepenak'. Nuwun sewu. Ora ana pigura siji ing ngendi dheweke ana ing bunder paratroopers. Komunikasi langsung, komunikasi online karo prajurit ora ditampilake. Dheweke mung nuduhake awake dhewe, ngomong menyang kekosongan lan ndeleng ing ngarepe. Sajrone laporan kabeh, sawetara tembung keprungu saka sawetara paratrooper. Inggih, sawise Pikalevo lan kobongan 2010, Pak Putin ora nyedhaki wong 50 meter. lan nindakake kanthi bener. Malah ing Krymsk, dheweke ngomong karo birokrasi lokal, lan ora karo pedunung kutha. Pak Putin nyathet yen dheweke takon marang imam resimen: "Apa ana rabi lan mullah ing kene?" Inggih, iku sing tansah kasengsem ing pisanan. Dheweke uga ujar manawa pangkalan NATO ing Ulyanovsk kanggo kepentingan Federasi Rusia. Pranyata wong militèr ora bakal ngerti iki. Pungkasan, dheweke ngucapake ucapan selamat, lan paratroopers mangsuli meneng, malah penyiar ora bisa ngerti kasunyatan iki.
    1. Tatar ala
      Tatar ala 2 Agustus 2012 17:10
      +2
      Ya, dheweke ora pengin dipromosikan, kaya ing Su-27 ...
      Kenapa?
      Apa iku ala? Apa sampeyan ngucapake selamat? Apa sing dipasrahake?
      Apa maneh sing dibutuhake? Apa sing bakal dadi Presiden D. Vasya? Batey?
      Sawetara wis dadi ...
      Yen ora, akeh sing bakal ujar manawa dheweke dadi populis utawa luwih elek, yen dheweke lara mimikri ...

      Saben uwong duwe dhewe ... lan ora perlu padha karo kiwa ...
      1. Victor
        Victor 2 Agustus 2012 18:24
        +6
        Kutipan: Tatar ala
        Saben uwong duwe dhewe ... lan ora perlu padha karo kiwa ...

        Aku ndhukung Eugene. Banjur. bilih pasukan terjun payung padha meneng, dadi padha ora badut lan ora sycophant kanggo bungah squeal ing ngarsane Panglima Agung. subordinasi, nanging.
  38. sersan1973
    sersan1973 2 Agustus 2012 09:29
    + 17
    Sugeng kanggo kabeh paratroopers Happy Holidays !!!!!!!!!! Kita sing paling apik FOR VDV URA
  39. Kerariel
    Kerariel 2 Agustus 2012 09:34
    + 16
    Sugeng kabeh paratroopers saka daya gedhe kita!! Kanggo pasukan udhara !!!
  40. ocopnik
    ocopnik 2 Agustus 2012 09:36
    + 17
    Sugeng kabeh generasi Paratroopers! Kesehatan, toleransi, kamulyan lan optimisme! Urip Desantura! Hore kancaku!!!
  41. sanyabasik
    sanyabasik 2 Agustus 2012 09:49
    + 16
    Wong lanang sejati karo preian! Yen putra lan putu sampeyan kepengin ngabdi ing Angkatan Udara, mula penjaga sayap isih urip lan layanan militer bergengsi. Iki kepinginanku.
  42. Boba
    Boba 2 Agustus 2012 09:53
    + 12
    Sugeng Liburan guys! Wow Wow Wow!
  43. Straus_zloy
    Straus_zloy 2 Agustus 2012 09:53
    + 20
    Sugeng liburan, wong lanang!


  44. AK-74-1
    AK-74-1 2 Agustus 2012 10:00
    + 10
    SELAMAT HARI RAYA GUYS! Tansah landings apik. Memori abadi lan sujud kurang kanggo pencipta utama Angkatan Udara Margelov Vasily Filippovich!
  45. vorobey
    vorobey 2 Agustus 2012 10:02
    + 15

    Wong lanang karo preian.
    1. Odessa
      Odessa 2 Agustus 2012 13:20
      +2
      vorobey,
      Sugeng pribadi sampeyan! ombenan

      Ing jaman kuna padha ngandika:
      "Yen bocah lair, dheweke kudu diajeni paling ora
      supaya ing sawijining dina dheweke kudu perang."
      Gusti Allah ora nglawan wong lanang sing ditresnani lan ditresnani.
      Nanging kita kudu ngormati lan ngormati wong-wong mau.

      Kanggo wong lanang!
      Dokter ujar manawa vodka minangka mungsuh kita.
      Nanging apa kita, para pejabat,
      tau wedi mungsuhmu? Maju!

      Prajurit nom-noman mbilas swab kapas nganggo alkohol
      lan wipes bagean piranti.
      Ing wayahe, mandor mlebu.
      - Kowe lagi ngapa?
      - Aku ngresiki piranti.
      - Sapa sing ngresiki kaya ngono? Eh, elek...
      Mandor njupuk botol alkohol, nyruput,
      ambegan ing bagean piranti lan ngusap nganggo swab katun.
      Dadi ayo ngombe kanggo prajurit sing wis berpengalaman! Kanggo pengalaman sing!

      Gendéra kasebut nerangake marang para prajurit apa gravitasi.
      - Ing kene, prajurit kanca, yen kita njupuk, contone,
      boot lan uncalan munggah, banjur bakal tiba ing lemah maneh,
      amarga gravitasi tumindak ing.
      Pejuang takon:
      - Comrade ensign, apa yen tiba ing banyu, lan ora ing lemah?
      - Apa sampeyan, Nak, pinter banget, ta?
      Nanging sampeyan ora ngerti yen armada kita melu banyu!
      Dadi ayo ngombe
      supaya saben kita uga mikirake urusane dhewe-dhewe!
      1. vorobey
        vorobey 2 Agustus 2012 15:03
        +4
        Esther, aku dudu hawa, aku segara, nanging matur nuwun. alam iku siji belang.

        http://www.youtube.com/watch?v=GD2YjEJQauA
        1. Odessa
          Odessa 2 Agustus 2012 15:16
          +3
          vorobey,
          Lan aku ngerti, uga saka pasugatan cilik ing preian, ora, ora! sedulur ngguyu
          1. Denzel13
            Denzel13 2 Agustus 2012 15:19
            +5
            Ester, sampeyan mutusake kanggo ngrampungake? ngguyu Matur suwun!
            1. Odessa
              Odessa 2 Agustus 2012 15:34
              +3
              Denzel13,
              Matur suwun!

              Lan sampeyan eseman
  46. Dimka off
    Dimka off 2 Agustus 2012 10:03
    + 14
    Sugeng liburan guys! Aku ngucapake selamat ing Dina Angkatan Udara! Aku pengin sampeyan langit tentrem, rasa seneng lan kamakmuran! Hore!! Hore!! Hore!!

    Sampeyan minangka paratrooper, tegese
    Supaya sampeyan ora wedi ing perang apa wae,
    Sampeyan jelas ngerti tugas sampeyan
    Sampeyan nindakake layanan kanthi mulya.
    Sampeyan infanteri, nanging ana bedane
    Sawise kabeh, sampeyan nyerang mungsuh saka swarga,
    Lan tugas kanggo "banget"
    Sampeyan nindakake tanpa luwih ado.
    Sampeyan minangka conto kanggo bocah enom,
    Lan supaya sampeyan mulih
    Lan karo gitar pitu-string kang
    Marang kita bab perang mulya.
    Tetep meneng mung babagan lara kelangan,
    Babagan bebaya lan wedi ing mripat,
    Sampeyan mung bener kanggo kamulyan
    Sawise kabeh, sampeyan njabat ing paratroopers.

  47. Rusian
    Rusian 2 Agustus 2012 10:04
    +9
    "Lan dina iki, paratroopers mrentahake rasa hormat lan kagum, ing antarane para veteran lan wong enom sing wis siyap dadi tentara."
    Nuwun sewu, nanging ora ing liburan sampeyan, saben tanggal 2 Agustus, siji entuk kesan yen kutha kasebut diwènèhaké marang rampokan tentara sing manggoni ing "berets biru", padha nindakake, kanggo sijine iku mildly - uncivilized, sanajan aku ora pengin. "baris siji ukuran cocok kanggo kabeh", paratroopers waras - liburan seneng!
  48. Alsa74
    Alsa74 2 Agustus 2012 10:16
    + 12
    Happy landing party "Ora ana siji nanging sampeyan !!!!!!!!!!!!!!!"
  49. Slavyan69
    Slavyan69 2 Agustus 2012 10:29
    +9
    Sugeng Desantura!!! Nanging ing liburan sampeyan, mirsani pikiran sober lan nglindhungi wong saka scumbags lan jerks ing berets. Aku sing mréntahaké kanggo paratroopers sehat sing ngormati pakurmatan saka beret biru! Aku wong diamati ing Trash shnik mabuk ing rompi lan beret, ngadeg lan pipis cedhak tugu kanggo wong-wong sing tiba ing Perang Donya II. Aku duwe pakurmatan saka Angkatan Udara!
  50. bosst64
    bosst64 2 Agustus 2012 10:31
    + 15
    Sugeng Liburan!! Dina iki kabeh wong nganggo rompi lan baret!! Halo 76 divisi!!