Serangan rudal ing "zona ijo" Baghdad: helikopter tempur diunggahake menyang udara

18

Sing diarani "zona ijo" ibukutha Irak kena serangan misil liyane. Kacarita paling ora ana papat roket njeblug ing cedhak kedutaan Amerika ing Baghdad.

Miturut saluran TV Al-Arabiya, sirine kerja ing misi diplomatik AS. Para diplomat sajrone serangan kasebut ditransfer menyang kompleks sing dilindhungi ing lemah. Saiki, ora ana informasi babagan korban lan karusakan.



Ing wektu sing padha, laporan media Irak lan Barat ngemot informasi yen sajrone serangan kasebut, roket tanpa arah digunakake kanggo nyerang "zona ijo" kanthi instalasi seluler darurat. Yen kabeh pancen bener, mula iki dudu sing sepisanan instalasi kasebut meh cedhak karo wilayah Baghdad sing paling dijaga lan voli diluncurake saka kono, sawise instalasi kasebut ditinggalake ing papan sing ditembak. dileksanakake.

Kacarita helikopter wis diangkat ing udhara liwat ibukutha Irak. Kita ngomong, antara liya, babagan helikopter Angkatan Udara AS sing mabur saka salah sawijining pangkalan militer cedhak Baghdad.

Nganti saiki, panemuan peluncur durung dilaporake.

Elinga yen sadurunge Donald Trump ngumumake tahap sabanjure mundur pasukan AS saka Irak. Lawan Presiden Amerika Serikat saka Partai Demokrat nentang inisiatif iki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    18 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -3
      18 Juni 2020 06:35
      Gesang diplomat Amerika uga penting.
      1. -4
        18 Juni 2020 08:18
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Gesang diplomat Amerika uga penting.

        Lan yen dheweke wong ireng ??? Khan saka Baghdad? belay
      2. +6
        18 Juni 2020 12:06
        Kutipan: Andrey Nikolaevich
        Gesang diplomat Amerika uga penting.

        Nalika Kedutaan Besar Rusia ing Damaskus dipecat dening preman janggut, Rusia ngetokake pitakonan ing PBB babagan perlu ngukum tumindak kasebut lan njupuk langkah kanggo nyegah ing mangsa ngarep, nanging kasur lan Co diblokir resolusi iki. Saiki dheweke teka ing kedutaan. Aku mikir, sing adil lan aku getun yen ora efektif babagan kekalahan. Mungkin sawise iku, kasur bakal ngerti yen hukum lan keamanan internasional kudu padha kanggo saben wong.
    2. + 14
      18 Juni 2020 06:46
      papat roket mbledhos ing cedhak kedutaan Amerika ing Baghdad
      Kanggo sawetara alasan, roket tansah njeblug (tiba) mung ora adoh saka kedutaan Amerika. Ora ana peninggalan sing cukup kanggo mabur, nanging kena mripat utawa mripate ditembak? Mula, kesan sing kuat digawe yen "shelling" diwiwiti dening pihak Amerika kanggo nuduhake presiden yen ninggalake Irak luwih awal lan ora ana gunane.
      1. +2
        18 Juni 2020 07:52
        Mung kanggo Amerika, kabeh tlatah negara sing kedutaané dumunung ing saubengé. Dudu kedutaan ing sawijining negara, nanging negara ing saubengé kedutaan.
      2. 0
        18 Juni 2020 08:00
        Kutipan: rotmistr60
        Kanggo sawetara alasan, roket tansah njeblug (tiba) mung ora adoh saka kedutaan Amerika.

        Iku gumantung sing ngluncurake rudal, yen AS, banjur misil ora tekan, yen Irak, banjur misil sing kena target.
      3. +2
        18 Juni 2020 12:09
        Kutipan: rotmistr60
        Kanggo sawetara alasan, roket tansah njeblug (tiba) mung ora adoh saka kedutaan Amerika. Ora ana peninggalan sing cukup kanggo mabur, nanging kena mripat utawa mripate ditembak?

        Mungkin amarga rudal kasebut "digawe dhewe" Nyuwun . Wektu pungkasan, cangkang sing padha nyebabake kasunyatane yen kasur ditinggal luwe. rudal kenek kantin ing properti sing.
    3. +2
      18 Juni 2020 07:02
      Elinga yen sadurunge Donald Trump ngumumake tahap sabanjure mundur pasukan AS saka Irak.

      Mungkin para pengagum paus minke sing pengin ngatur "mercon" pamitan?
      1. +2
        18 Juni 2020 08:01
        Kutipan saka roket757
        Mungkin para pengagum paus minke sing pengin ngatur "mercon" pamitan?

        Utawa bisa uga padha pulnuli dhewe.
        1. +1
          18 Juni 2020 08:11
          Slip metu, padha pengin coke, nanging padha mangan Cook!
          Pancen, ya, sapa ngerti, ana macem-macem intrik lan Wishlist macem-macem, aku ora pengin NGERTI.
          1. +1
            18 Juni 2020 08:39
            Kutipan saka roket757
            Pancen, ya, FIG ngerti, ana macem-macem intrik lan macem-macem Wishlist,

            Ngerti Shtatovites minangka intriguers donya paling unsurpassed, kabeh informasi kudu tansah nguripake 180 derajat, lan maca ora saka ndhuwur kanggo ngisor, nanging saka ngisor kanggo ndhuwur.
            1. 0
              18 Juni 2020 08:45
              Ya, kanggo kabeh, kanggo kabeh intriguers donya, kanggo Saxon impudent, kaya mlaku menyang rembulan. Paus minke wis apik, sepupu, nanging. Seduluran selawase..
    4. 0
      18 Juni 2020 07:11
      Malah aku ora ngerti babagan helikopter Amerika. Padha jenis marang pamit ing Irak.
      1. 0
        18 Juni 2020 08:44
        Kutipan saka: pexotenec
        Padha jenis marang pamit ing Irak.

        Sithik ngomong, kudu ditindakake. Lan ora bisa ditindakake.
    5. +1
      18 Juni 2020 07:28
      Zona Ijo minangka jeneng wilayah ing Baghdad tengah, Irak ing ngendi fasilitas manca lan pamaréntahan dumunung. Uga manggoni diplomat asing lan wakil saka perusahaan sipil sing melu rekonstruksi Irak. Dadi, "zona ijo" wis dadi pusat kehadiran internasional ing Baghdad, ora mung kedutaan negara nanging uga negara liya ing zona ijo, kurang patriotisme luwih logis.
    6. 0
      18 Juni 2020 07:51

      Sing diarani "zona ijo" ibukutha Irak kena serangan misil liyane. Paling ora ana papat roket sing dilaporake njeblug. cedhak saka kedutaan Amerika ing Baghdad.
      Sing nggumunake, "cedhak" iku pira? 10, 30, 50 m. Ing kadohan apa wedi diplomat Merikatos diitung? ngguyu Ing Kuba, amarga ana cicada ora nglilani wong-wong mau bisa digunakake, padha nggulung dhuwit recehan. wassat Painfully lembut ing karya kedutaan! wassat
    7. 0
      18 Juni 2020 10:23
      Dheweke wis nembak kaping pirang-pirang, nanging ora nate kenek kedutaan, ketoke dheweke nuding menyang browser Mazilla Firefox.
    8. 0
      18 Juni 2020 10:26
      Napa adus uap nganggo roket - luwih trep saka mortir

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"