Nglewati saingan. Sukses anyar saka helikopter Sikorsky-Boeing SB-1 Defiant

70

Ngalami SB-1 sakcepete sawise muter metu

Boeing lan Sikorsky, melu program Future Vertical Lift (FVL) Pentagon lan Future Long Range Assault Aircraft (FLRAA), nglaporake sukses anyar ing pembangunan bebarengan, helikopter SB-1 Defiant. Sajrone penerbangan uji coba anyar, mesin kasebut maneh nambah rekor kacepetan lan nuduhake selaras karo syarat utama program sing janji. Ing wektu sing padha, tes durung rampung, lan sukses lan prestasi anyar bakal dikarepake ing mangsa ngarep.

Luwih cepet tinimbang sadurunge


Penerbangan sabanjure kanthi prestasi tambah kacepetan ditindakake tanggal 9 Juni ing lapangan terbang West Palm Beach (Florida). Ing kokpit SB-1 eksperimen yaiku pilot uji Sikorsky Bill Fell lan pilot Boeing Ed Hendersheid. Tugas utama pesawat kasebut yaiku nyepetake penerbangan ing garis lurus kanthi mode operasi sistem sing diwenehake, nyedhiyakake sawetara watesan.



Sajrone akselerasi sadurunge ngukur kacepetan, pembangkit listrik makarya kanthi setengah daya, sing mbatesi dorongan baling-baling. Ing mode kasebut, helikopter bisa ngembangake kacepetan 205 knot - 379,7 km / jam. Nalika nyepetake lan mabur kanthi kacepetan kasebut, para pilot ngapresiasi operasi sistem kontrol lan pembangkit listrik.


Kacathet yen penerbangan tanggal 9 Juni nduduhake kepatuhan helikopter SB-1 karo salah sawijining syarat utama program FVL. Tujuan proyek kasebut yaiku nggawe helikopter sing janjeni, babagan karakteristik penerbangan sing luwih unggul tinimbang seri Sikorsky UH-60 Black Hawk sing ana. Kacepetan maksimum sing diidini Black Hawk yaiku 360 km / jam, utawa 194 knot. Mangkono, Defianf anyar wis ngluwihi sawijining leluhur ing syarat-syarat kacepetan, lan kinerja maksimum durung tekan.


Urutan Prestasi


Tes SB-1 sing berpengalaman ditindakake kanthi kecepatan sing cukup dhuwur. Kerumitan sakabèhé proyek lan masalah sing muncul ing umum ora ngganggu implementasine. Helikopter diuji ing macem-macem mode lan mboko sithik nuduhake peningkatan kinerja penerbangan. Asil sing digayuh katon menarik banget, lan ing mangsa ngarep samesthine bakal entuk kinerja maksimal.

Prototipe SB-1 Defiant wiwit dibangun ing pertengahan 2017-an, lan penerbangan pisanane wiwitane direncanakake kanggo 2018. Ing mangsa ngarep, wiwitan tes ditundha kaping pirang-pirang amarga perlu kanggo ngolah lan ningkatake proyek kasebut. Mobil sing wis rampung diluncurake metu saka toko mung ing Desember XNUMX lan banjur ditransfer menyang tes lemah.


Helikopter ing "rekaman" penerbangan tanggal 9 Juni

Ing Januari 2019, taksi pisanan, mlaku lan tes darat liyane ditindakake. Ing tanggal 21 Maret, penerbangan pisanan ditindakake, sajrone operasi sistem, kemampuan maneuver lan karakteristik kacepetan winates dipriksa. Ing sasi sabanjure, SB-1 ngrampungake sawetara penerbangan anyar, kalebu. kanthi nambah bertahap ing kacepetan. Ing mangsa panas, mobil kasebut dikirim kanggo ndandani amarga gagal bushing rotor utama. Tes penerbangan diterusake tanggal 24 September lan isih ditindakake.

Nganti saiki, helikopter sing berpengalaman, nggunakake setengah saka daya sing kasedhiya, wis tekan kecepatan 205 knot. Miturut perusahaan pangembangan, panggunaan mesin lan baling-baling kebak daya kudu nyedhiyakake kacepetan jelajah 250 knot (luwih saka 460 km / jam) lan maksimal paling ora 500 km / jam. Output saka indikator kasebut samesthine sajrone sawetara wulan sabanjure, nanging tanggal sing tepat durung bisa dijenengi.

Teknologi Rekam


Nyatane, kabeh proyek SB-1 Defiant dibangun ing babagan ide kanggo nambah kacepetan maksimal lan jelajah proyek kasebut. Kanggo ngatasi masalah iki, ide lan desain asli digunakake, sing sadurunge digarap kanthi bantuan helikopter Sikorsky X2 lan S-97 sing berpengalaman.


Kontribusi sing penting kanggo kinerja penerbangan digawe kanthi desain baling-baling khusus. SB-1 dilengkapi karo rong rotor coaxial counter-rotating. Desain baling-baling dioptimalake kanggo kecepatan horisontal sing dhuwur. Kanggo iki, glathi tambah kaku lan wangun khusus kanthi sudhut mlengkung, uga nganggo tip sing mlengkung, digunakake. Bushing sekrup sing dikuatake asli digunakake, ditutupi fairing.

Ing mode lepas landas lan kebangkrutan lan ing kacepetan penerbangan sing kurang, rotor tanggung jawab kanggo nggawe angkat lan gerakan translasi. Nanging, mundhak luwih ing tikaman kanggo nambah kacepetan bisa digandhengake karo efek negatif ing glathi. Kanggo ngindhari iki, ing kacepetan dhuwur, helikopter nggawe lift karo baling-baling lan stabilizer buntut.

Akselerasi kanggo kacepetan dhuwur digawa metu nggunakake propeller pusher kapisah ing buntut. Kabeh telung ngawut-awut mesin disambungake dening transmisi umum karo sawetara mode operasi, nglibatno sambungan utawa disconnection saka Unit beda. Kabeh mode nggunakake rong mesin turboshaft daya dhuwur.


Ing konfigurasi eksperimen, SB-1 dilengkapi mesin Honeywell T55 kanthi daya lepas landas 4000 hp. Helikopter kanthi pembangkit listrik sing beda kudu dadi produksi serial. Kanggo kapentingan program FVL, mesin General Electric T901 anyar kanthi kapasitas luwih saka 5000 hp lagi digawe, sing sadurunge dikenal minangka Future Affordable Turbine Engine (FATE).

Miturut petungan, nggunakake mesin T55 utawa T901 nyedhiyakake kacepetan jelajah 250 knot. Introduksi produk sing janjeni bakal nambah jarak penerbangan dadi 424 km, kaya sing dibutuhake dening tugas FVL / FLRAA. Ing konfigurasi eksperimen, helikopter Defiant nduweni jarak sing luwih cendhek. Nanging, ing kasus kasebut, helikopter saka skema anyar luwih unggul tinimbang tentara UH-60 ing kabeh indikator utama.

Helikopter kanthi karakteristik kinerja dhuwur bakal bisa ngrampungake macem-macem tugas. Gumantung ing tujuan lan peralatan, kru bisa kalebu nganti papat wong. Kabin tertutup nyedhiyakake instalasi 12-14 kursi kanggo penumpang utawa peralatan liyane, senjata, lan liya-liyane.

Kompetisi angel


Sampeyan kudu eling yen ora mung kinerja penerbangan dhuwur sing dibutuhake saka helikopter Sikorsky-Boeing SB-1 Defiant. Mesin iki kudu ngliwati pesaing, entuk kontrak karo angkatan bersenjata lan nggawa bathi kanggo para pangripta. Saingan ing kompetisi FVL / FLRAA yaiku tiltrotor V-280 Valor sing janjeni sing dikembangake dening klompok perusahaan sing dipimpin dening Bell lan Lockheed Martin.


SB-1 saingan: Bell-Lockheed Martin V-280 Valor

Ing wayahe, project V-280 noticeably ahead saka SB-1. Penerbangan pisanan saka tiltrotor iki ditindakake ing Desember 2017, lan mung nem sasi kacepetan horisontal 190 knot (350 km / jam). Ing Oktober 2018, "pribadi paling apik" anyar disetel - 250 knot. Kacepetan jelajah Valor disetel ing 280 knot (518 km / jam), lan asil iki pisanan dipikolehi ing Januari 2019. Tes terus, prestasi anyar ditindakake. Kacepetan maksimum tiltrotor kudu ngluwihi 500 km / h.

Ing wayahe, loro pesawat janjeni program FVL lan FLRAA nuduhake paramèter kinerja pesawat padha, Nanging, ana beda sing signifikan saka sifat konstruktif lan liyane. SB-1 lan V-280 duwe kaluwihan tartamtu liwat saben liyane, lan durung ana favorit cetha.

Miturut rencana saiki, tes desain penerbangan saka rong pesawat bakal terus nganti 2022. Sawise iku, pelanggan bakal milih proyek sing paling sukses kanggo pangembangan luwih lanjut, sing bakal tahan nganti pungkasan dekade. Produksi seri peralatan anyar bakal diwiwiti mung ing 2030. Pangiriman kendaraan FVL lan FLRAA sing menang bakal ngidini panggantos UH-60 sing wis tuwa diwiwiti.

Mangkono, perusahaan sing melu proyek kasebut ora duwe wektu akeh kanggo nduduhake kemampuan pangembangane. Mulane, kita bisa nyana sing ing mangsa cedhak anyar menarik warta babagan prestasi tartamtu. Nanging mung ing taun 2022 bakal dadi jelas apa penerbangan anyar SB-1 minangka langkah sabanjure kanggo pesenan lan seri.
  • Ryabov Kirill
  • Sikorsky Aircraft Corp., Boeing Co., Bell Textron Inc.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

70 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 11
    19 Juni 2020 05:27
    Asu ganteng. Padha didilat kaya pesawat. Kita arep menyang ngendi? Nyuwun
  2. +7
    19 Juni 2020 05:31
    M-inggih, nyengsemaken, yen ana sing duwe video, kirimake, matur nuwun sadurunge.
    1. + 11
      19 Juni 2020 05:38
      ya video lengkap ing net
      1. +5
        19 Juni 2020 05:56
        Спасибо большое.
        1. + 10
          19 Juni 2020 06:09
          Cheers, Ravil Asnafovich Aku setuju karo Mauritius - nggantheng, asu kuwi!
          Apa kemajuan wis digawe! Nganti mukjijat sing ora katon:
          Dheweke mudhun menyang teleng lan munggah ing langit!
  3. -13
    19 Juni 2020 05:34
    Salah sawijining tembung - salah siji Boeing utawa sukses - ora perlu. Boeing minangka sinonim kanggo tembung "ngaco" nglirik Dadi ayo ngenteni, karo tanker, kabeh uga diwiwiti kanthi laporan sing menang. Kaya 747 Max, kaya 777, kaya Starliner. Nalika dheweke dhewe nyoba - padha ngapusi nalika ambegan, ayo ndeleng apa sing bakal kelakon nalika ditampa negara
    1. +6
      19 Juni 2020 07:15
      Boeing minangka sinonim kanggo tembung "ngaco"

      Apa sampeyan ngomong babagan?
      1. 0
        19 Juni 2020 07:28
        Boeing 747 Max - penerbangan dilarang ing saindenging jagad. Boeing 777 bener-bener ngganggu produksi amarga solusi "optimasi produksi" anyar. Starliner iki kicked menyang angkasa, sawise kang dikirim Mission Control Center kanggo nyekel kupu ing farm lan ora gelem mabur ngendi kang dikirim. Mung seneng-seneng karo tanker KS-46, sawetara potongan wis dituku, ora ana tanker siji sing bisa digunakake, mula Pentagon gupuh golek kantor pribadi sing bisa ngisi bahan bakar pesawat tempur AS. Kanggo kabeh proyek, Boeing kacarita minangka "terobosan", "revolusioner", lan "ora ana tandhingane". Gegayutan karo iki, Boeing pancen bangkrut saiki.
        Mulane, iman ing dongeng babagan helikopter iku nol
        1. +3
          19 Juni 2020 08:35
          Dinosaurus kudu mati.
          Bakal lucu yen SpaceX pungkasane tuku divisi ruang angkasa Boeing.
        2. + 10
          19 Juni 2020 09:21
          Gegayutan karo iki, Boeing pancen bangkrut saiki.
          Mulane, iman ing dongeng babagan helikopter iku nol

          Sampeyan, ketoke ana ing mode ngisolasi diri, overdo karo ingestion obat antivirus sing kuwat, dikuatake lan kuwat. Banjur, ing pengaruh obat kasebut, dheweke dadi kasengsem nonton Kiselev lan Solovyov.
          Nah iki hasile...
          Hmm, iki sing ditindakake koronavirus kanggo wong.
          1. -8
            19 Juni 2020 15:02
            Aku seneng bot. Ana apa-apa kanggo ngomong, nanging kudu ngandika. Hasile banter lan semangat, kaya gumpalan ing genangan)))
          2. -1
            20 Juni 2020 14:47
            Sampeyan ngerti carane aneh, sampeyan nggawe statement ora kurang banter lan luwih boorish, nanging ora kaya Cowbra, sampeyan ora menehi spesifik, utawa substantiate posisi bab wong ing kabeh.
        3. +5
          19 Juni 2020 14:12
          Kutipan saka Cowbra.
          Boeing saiki bangkrut.

          Gusti Allah ngalang-alangi kita ndeleng bangkrut Boeing - kabeh jagad bakal krungu. Apa sing sampeyan dhaptar mung gangguan sementara.
          Lan kanthi cara - aja bingung materiel
          1. -3
            19 Juni 2020 15:06
            Boten, bangkrut Bombardier, contone, ora krungu. Akeh perkara sing durung dirungokake. Malah ambruk atom tentrem ing kabeh donya Kulon (loro kantor sing bisa mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ditutupi), sawetara jenis Boeing sayap kiwa ora luwih banter tinimbang bangkrut Remington, tukang senjata AS paling tuwa. Lan apa bab materi?
            1. +5
              19 Juni 2020 15:44
              Remington bangkrut
              Remington bangkrut mung sewulan setengah.
              1. +1
                19 Juni 2020 15:53
                Malah ambruk atom tentrem ing saindhenging donya Kulon (loro kantor sing bisa mbangun pembangkit listrik tenaga nuklir ditutupi)
                Ayo.
                1. +1
                  19 Juni 2020 16:05
                  Ora apa-apa. Unit pungkasan ing AS dibangun 30 taun kepungkur. ing Prancis - 20 taun kepungkur. Masalahe ora malah Areva lan Westinghouse bangkrut, nanging sing 20 taun kepungkur nyepetake kertas menyang papan gambar kanthi tombol saiki wis pensiun! Ora ana spesialis, lan ora ana sing bisa mulang. Asil - ndeleng Olkiluoto NPP (Ora dibangun dening Prancis) lan Vogtl NPP (Ora dibangun dening USA). Lan carane persis ora dibangun - song! Kanggo iki, loro kantor kanthi kekuwatan lengkap kudu dikirim menyang bunk.
                  Lan ora ana apa-apa. ora ana sing ngguyu.
                  Miturut Remington, iki artikel saka taun iki.
                  https://stoneforest.ru/look/armour/remington/
                  bangkrut!
            2. +2
              19 Juni 2020 16:52
              Kutipan saka Cowbra.
              Boeing 747 Max

              ??? Lan yen sampeyan ngomong babagan 737MAX, banjur ngenteni sethithik lan sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi jumlah sing akeh. Mangga aja ngomong babagan kacilakan: paling ora setengah saka kesalahan obat kasebut. Apa sampeyan ngomong babagan 777? Kabeh iki minangka masalah sementara kanggo Boeing lan iki wis kedadeyan, ora ana sing ngelingi.
              1. +1
                14 September 2020 12:35
                Ing kana, titik kasebut malah ana ing B-737 dhewe, nanging ing pendekatan sing dituduhake Boeing ing nggawe pesawat anyar. Kita mutusaké kanggo nginstal mesin anyar, nanging padha ora pas ing glider lawas. Sampeyan perlu kanggo ngganti desain airframe lan nyoba maneh. Lan dawa lan larang. Kita mutusake kanggo nyimpen dhuwit. Kita sijine mesin ora ing panggonan lawas, nanging sethitik maju lan munggah. Inggih, pikiraken. Pesawat wiwit spontan munggah irung ing pesawat. Lan sampah minangka pitakonan, saiki kita bakal nyetel piranti lunak. Nanging piranti lunak ing rong kasus paling ora bisa digunakake. Lan banjur piye wae setengah nyalahke tumiba ing kru.
                Kita duwe crita sing padha karo Superjet. Padha ngrancang supaya mesin liyane ora pas, nanging Prancis isih kudu nilar. Nanging sampeyan kudu nggawe maneh glider. Wong-wong padha nangis, nggigit sikut, nanging Boeing ora nututi dalan.
                1. 0
                  15 September 2020 01:29
                  Kutipan saka malyvalv
                  nanging ing pendekatan sing dituduhake Boeing nggawe pesawat anyar ..

                  Aku ngerti maksudmu ora ana pendekatan kompeten Nyuwun saka Boeing. Ora nggunakake data saka rong sensor sing kasedhiya, nanging mung nggunakake siji, tanpa menehi tandha kemungkinan kegagalan - iki mesthi omong kosong, wektu bakal teka lan bakal ketemu karo pengeboran sing apik. Babagan carane disertifikasi - kaya FBI ngerti yen dheweke ngaco saka ati ... Dheweke pengin entuk karakteristik penanganan sing bisa ditampa kanthi piranti lunak tangan kanggo tangan kanggo sertifikat, nanging karo MCAS padha makarya metu saka idea kanggo implementasine: padha wanted sing paling apik - ternyata ora apik.
                  Kutipan saka malyvalv
                  banjur piye wae setengah nyalahke tumiba ing kru.
                  Nanging kok piye wae - ora ana sing mbatalake kudu mabur pesawat. Kanggo mesin tiba, malah ores padha ora dipindhah maneh; kontrol ora ditransfer lan gagal ora ditangani kanthi sistematis ... sawise kabeh, padha mbokmenawa maca babagan kahanan umum ing perusahaan kasebut. Pakar CRM bakal nelpon kanthi bener keju Swiss.
                  Nanging, ing sawijining dina ing London, wakil saka panguwasa penerbangan Eropa bakal mutusake apa bakal mbukak MAX utawa ora; tes ketoke mabur mati.
          2. +1
            19 Juni 2020 20:59
            Kutipan saka Pete Mitchell
            Gusti Allah ngalang-alangi kita ndeleng bangkrut Boeing

            Nah, bangkrut, terus piye? Bangkrut ora ateges nutup perusahaan, mung owah-owahan kepemilikan utawa perusahaan bakal diformat maneh utawa liya. Ora peduli babar pisan.
            Gulfstream Aerospace Corporation, McDonnell Douglas, Fairchild-Dornier, Raytheon Aircraft, Cirrus, Commander Aircraft Company, Hawker Beechcraft Corporation, Cessna Aircraft, Adam Aircraft Industries, New Piper Aircraft, AASI, Bell/Agusta Aerospace Company, Kestrel Aircraft, Lancair, Sino Swearingen Aircraft Corporation, Lockheed Corporation - sapa wae bakal ngganti Boeing, mung menehi kesempatan.
        4. -64
          19 Juni 2020 16:42
          Mbokmenawa isih maks 737. Kanthi larangan, dheweke bakal ngurutake piye wae tanpa sampeyan ngguyu model iki ora duwe kacilakan siji saka 14 kanggo 17, iku kabeh diwiwiti sawise 18 sisih ambruk ing 2. Panggunaan tanker sipil dening Pentagon kanggo ngisi bahan bakar pesawat Angkatan Udhara ora rahasia kanggo sapa wae lan padha digunakake sadurunge. diuncalno opo ana logikane:"sapi tanggane mati!"
          1. -1
            19 Juni 2020 16:56
            Kutipan: Korax71
            model iki ora kacilakan siji saka 14 kanggo 17, kabeh diwiwiti sawise 18 sisih ambruk ing 2. Panggunaan tanker sipil dening Pentagon kanggo ngisi bahan bakar pesawat Angkatan Udhara.

            Apa jenis delirium nglarani? Kanthi 737 max, padha durung figured metu supaya adoh lan saben wong prasaja - mayuta-yuta taunan losses. Masalah karo tanker wiwit ing tataran desain, nalika padha ngerti sing tank saka volume dibutuhake ora pas karo pesawat pisanan penumpang, lan kacilakan tanker cedhak Jepang karo Lockheed KS-130, lan dudu Boeing, lan iku KS. -46 sing ora njupuk:
            Angkatan Udara AS banget ora marem karo usulan Boeing babagan refinement sistem "remote [televisi]" kanggo operator bar pengisian bahan bakar ing "milking Pegasus" KS-46. Nyatane, amarga operator ora bisa kerja normal ing kahanan pertempuran, Angkatan Udara wis mikir babagan "alternatif" kanggo KS-46. Paling ora babagan kontraktor swasta, paling ora kanggo kondisi non-pertempuran ...

            Ing dina kaping telu, Angkatan Udara AS kanthi khusus nolak rencana sing diusulake dening Boeing kanggo nyempurnakake sistem "televisi". Boeing sarujuk nggawa paket piranti lunak sistem kanthi biaya dhewe lan ... mung telung nganti patang taun. Lan Angkatan Udhara wis nampa 30 "Pegases" lan bakal terus nampa wong-wong mau, malah ora ngerti kapan bakal tekan lengkap "siap tempur"!
          2. 0
            19 Juni 2020 17:00
            Iki sampeyan babagan Boeing))) Dheweke bakal ngerti, ya:
            https://afirsov.livejournal.com/450216.html
            1. +2
              19 Juni 2020 19:13
              Apa ora link menyang utusan Mordovia ngguyu opo kowe guyon???? duka mung kanggo kepentingan, aku mlayu liwat artikel sparkler iki. Cekakipun, kanca mung ngumpulake kabeh informasi icteric sing bisa lan ngirim ing burner. ora
              1. -2
                19 Juni 2020 19:49
                Sampeyan ora bisa ngerti. Sampeyan ora operate ing kabeh karo informasi sembarang, kajaba ing ndhuwur, sampeyan pancen salah. Delengen sapa Firsov. Iku mung ing Technique lan senjata kang ora nulis kabeh
        5. 0
          21 Juni 2020 08:15
          Sampeyan nulis kanggo wektu sing suwe banget. Iku bakal luwih gampang kanggo kita, Pamilih: nalika kulon dikutuk rot?
          1. -2
            21 Juni 2020 09:01
            Ing Kementrian, takon pimpinan anyar, lan sapa sing milih? Sapa wae sing dipilih Soros sampeyan dadi Presiden
            1. +1
              21 Juni 2020 22:08
              Saben patriot Rusia pancen ahli ing pemilihan, sanajan katon. Ketoke, balabolisme sing ora kuwat minangka tandha umum saka patriot.

              Hello saka Petersburg.
              1. -3
                21 Juni 2020 22:12
                Kutipan: Evgeny Goncharov (smoogg)
                Hello saka Petersburg.

                Pireet, cepet! Inggih, wong "patriot" iku penghinaan. Bisa dideleng yen dheweke ora lair ing Kutha Pahlawan, nanging ing "papan perlindungan saka Finn sing celaka"
                Ayo, non-patriot - mbantah kasus kasebut - ana apa-apa? Utawa - croaked - lan menyang mire, kanggo nyekel kodhok?
                1. 0
                  21 Juni 2020 22:18
                  Inggih, wong "patriot" iku penghinaan

                  Diagnosis, ayo jujur.

                  mbantah kasus kasebut - ana apa-apa?

                  Aku bakal nliti kanthi ati-ati babagan bukti dokumenter nyata babagan bangkrut Boeing. Iki, aku nyaranake, dudu swara sing dibisikake ing sirahmu.

                  Inggih, utawa ing tanggal pas bosok saka benteng imperialisme, milih kanggo rasa.
                  1. -3
                    21 Juni 2020 22:20
                    Ing cendhak, banjir kanggo njupuk telek - ora kanggo portal iki. Sampeyan ora duwe apa-apa kanggo ngomong, adios
                    1. +1
                      21 Juni 2020 22:21
                      Ngenteni, Boeing ora bangkrut, utawa apa? Nanging sampeyan ngandika ...
        6. 0
          29 Oktober 2020 13:29
          Lan katon, apa neraka, kang miber ing lampiran kapindho lan dituduhake kanggo mateni pump, lan loro 737s ambruk lan voila ... Moral - sinau materiel ... Miturut cara, pendidikan kita uga Mudhun, Ulyanovsk bakal Aja ngganti Aktyubinsk lan Kirovograd ...
    2. -1
      19 Juni 2020 14:33
      Superjet - sing ngendi sukses!
  4. +1
    19 Juni 2020 05:47
    Pitakonanku muncul. Nanging kenapa ora nggunakake aliran jet saka mesin kanggo akselerasi? Ing teori, mesthine cukup. Desain bakal luwih gampang. Banjur sekrup push, sawetara kuno.
    1. + 10
      19 Juni 2020 07:12
      Turboshaft "dviguns" ora duwe nozzle sing nggawe tikaman lan, ora ana "jet".
      1. +3
        19 Juni 2020 08:37
        Bener, meh kabeh energi dijupuk menyang poros (mulane jenenge), meh ora ana sing isih ana ing knalpot sing isih ana.
      2. 0
        20 Juni 2020 20:58
        10 persen tetep.
    2. 0
      19 Juni 2020 09:30
      Ing asas, iki bisa ditindakake, kaya F-35B, nanging helikopter ora duwe efisiensi bahan bakar sing penting, lan kanggo kecepatan 500 km / jam ana titik cilik ing propulsion jet.
      Bab liyane yaiku tiltrotor saka jinis Valor (foto ing artikel): ing kene bakal bisa "munggah" baling-baling ageng nalika nguripake lan nyetabilake mode transisi kanthi nransfer dorongan menyang aliran jet.
      1. +1
        19 Juni 2020 12:06
        Jerman ing pungkasan taun 60-an duwe konsep sing menarik babagan transporter, lepas landas vertikal lan kebangkrutan Dornier 31. Iku bakal menarik kanggo ndeleng apa sing bakal teka saiki, kanthi mesin ekonomi modern.
        1. 0
          19 Juni 2020 13:44
          ora bakal kedaden ana, iku kudu dianggep sing modern Amer Kerajinan - lan supaya maksimum, saka apa bisa squeezed metu saka idea iki
        2. +1
          19 Juni 2020 15:25
          Jerman ing pungkasan taun 60-an duwe konsep sing menarik babagan transporter, lepas landas lan landing vertikal. Dornier 31.
          Ing taun-taun kasebut, ide kasebut populer, ora mung wong Jerman sing nggarap.

          Salah sawijining varian Armstrong Whitworth AW.681.
          1. +1
            19 Juni 2020 15:26

            Bristol 208 Kab
            1. 0
              22 Juni 2020 04:34
              Oh-oh-oh! Aku ora nemoni sing kaya ngono. Matur nuwun kanggo infone kanca-kanca hi Aku bakal miwiti komputer
    3. 0
      25 Agustus 2020 19:41
      "Lan iki ana sekrup push, sawetara jinis kuno."
      Meneng temenan karo pitch variabel utawa mbalikke. Sing. Dheweke ora mung bisa maju, nanging uga bisa mundur.
      Sing. helikopter bisa mimpin maju nanging ora maju, nanging mandheg utawa malah mundur.
      Aku ora ahli ing helikopter, nanging misale jek kula sing iki, contone, ndadekake iku bisa kanggo bisa dadi perawat nalika cedhak alangan.
      Manuver lan ngarahake dadi luwih mandiri.
  5. +2
    19 Juni 2020 06:20
    Yen bisa, aku nglacak informasi babagan mobil iki. Aku yakin dheweke duwe dalan sing angel nanging yakin kanggo sukses. Helikopter iki, kaya Osprey, bakal njupuk Panggonan ing lineup.
  6. -6
    19 Juni 2020 08:45
    Mi-8, ing macem-macem guises, EVERYTHING kita! Kesempurnaan ora mbutuhake modernisasi. Kaya Zhiguli 2101-2107, 50 taun, meh ora owah ... Utawa UAZ-469. Ayo borjuis teka karo soko ...
    1. 0
      19 Juni 2020 11:33
      Lagi dimodernisasi, ana Mi-171A2, lan Mi-38 lagi dites.
      1. +1
        19 Juni 2020 21:51
        Iku lagi modernisasi

        Intine iki ora owah. Iki minangka pangembangan ing taun 1960, penerbangan pisanan ing taun 1963, serial. Zhiguli uga dimodernisasi, mesin, interior, lan liya-liyane, nanging amarga ana "penny", tetep. Biro desain kita beku ing panggonane. Ora ana sing anyar. Utawa ora tekan seri.
        1. +1
          20 Juni 2020 15:12
          Kutipan saka mvg
          Biro desain kita beku ing panggonane.

          Lan sakliyane Sukhoi, apa ana sing isih ana? Pitakonan iki wiwit ngganggu aku.
        2. 0
          21 Juni 2020 14:59
          Uga, ing Amerika Serikat, Boeing 737 uga dimodernisasi, lan ora ana sing anyar digawe, Mi-171A2 dilengkapi avionik modern. Mi-38 duwe bilah komposit, helikopter nyetel sawetara rekor kanggo langit-langit maksimum.
          1. 0
            24 Juni 2020 03:27
            Dadi Kopek bisa dilengkapi proyektor ing kaca, spedometer digital, kontak bisa rampung saka tombol.. Sijine velg lan velg Michelin.
  7. -1
    19 Juni 2020 09:26
    Aku wonder carane akeh iku bakal biaya?
  8. exo
    +2
    19 Juni 2020 12:46

    Sa adoh aku ngerti, Kamov Design Bureau wis pembangunan apik. Nanging, dheweke ora entuk kemajuan luwih lanjut.
    Skema koaksial bisa uga luwih njanjeni kanggo helikopter kanthi kacepetan dhuwur, sing dikonfirmasi dening Amerika.
    1. nks
      +1
      20 Juni 2020 10:40
      Amerika konfirmasi liyane, nanging airbus x3 duwe rekor kacepetan kanggo helikopter, sing ora coaxial. .
      1. exo
        -1
        20 Juni 2020 12:06
        Amerika konfirmasi persis iki Skema coaxial ninggalake bagean buntut gratis kanggo nampung mesin kanthi propeller pusher (utawa pilihan liyane).
        1. nks
          +1
          20 Juni 2020 12:45
          Hm. ing x3 / racer, godhong bagean buntut umume free , sanajan iku bisa kanggo nyeleh meksa nindakake perkara baling-baling ana. SB-1 saiki nuduhake solusi sing luwih larang lan kurang dikembangake, sing saiki nuduhake asil paling awon
  9. exo
    +1
    19 Juni 2020 14:39
    Ing kene, varian kasebut diwenehi Kamovtsy
  10. 0
    19 Juni 2020 17:20
    Aku ora mikir kacepetan swara wis ngluwihi.
    1. 0
      20 Juni 2020 13:30
      Miturut cara, ora ana saingan.
  11. 0
    19 Juni 2020 23:08
    Umumé, katon minangka gyroplane kanthi skema baling-baling saos. Nalika nyepetake iki ... Shnyaga, (ayo ngomong) liwat parameter c / p ing glathi rotor, struktur iki bakal ambruk ing lemah. Apa sebabé kudu wicaksana? Lan banjur, supaya bisa ngomong, prototipe. Ora bakal luwih saka iku.
    1. +2
      20 Juni 2020 11:13
      Kutipan saka: tarakanovaleksei
      Umumé, misale jek dadi gyroplane kanthi skema baling-baling saos.

      Umumé, iki coosnoya sekhem ane sAosnoya. sampeyan mikir supaya categorically ing topik aerodinamika, lan piye wae sampeyan ngatur kanggo nulis jeneng sistem salah.
      Kutipan saka: tarakanovaleksei
      Nalika overclocking iki ... Shnyaga,

      saka ngendi asale kelalaian iki, adhedhasar apa?
      1. 0
        20 Juni 2020 11:52
        "Sinau iku cahya, lan sing ora sinau iku peteng." Sanalika aku dadi presiden, sing pisanan bakal daklakoni yaiku nggawe Cheka kanggo ngilangi buta huruf saka pemilih, lan yen ora ana perang, banjur ing seket taun bakal dadi negara sing beda. Nganti saiki, hak pilih universal kudu dibuwang.
        1. 0
          24 Juni 2020 03:31
          Aja lali nyalahke mungsuh rakyat kanggo kabeh kegagalan sampeyan, kanthi tumindak wajib kanggo medeni para pemilih apik Lan pemilihan umume mbebayani kanggo kediktatoran, mung mbuwang dhuwit.
      2. -1
        27 September 2020 22:26
        Ayo. Aja bungah. Sorry yen aku jarring. Tune ing kawruh, musataken lan mbayangno karya lan obahe mesin iki (mekanisme).
  12. 0
    22 Juni 2020 03:34
    Kutipan: shinobi
    Pitakonanku muncul. Nanging kenapa ora nggunakake aliran jet saka mesin kanggo akselerasi? Ing teori, mesthine cukup. Desain bakal luwih gampang. Banjur sekrup push, sawetara kuno.

    - Dheweke nggawe kene akeh bоdorongan luwih akeh tinimbang sing bisa dipikolehi saka sisa-sisa aliran jet - akeh banget energi termal wis wis makarya metu kene ing rotors. Kajaba iku - efisiensi bahan bakar sing luwih dhuwur.
  13. 0
    28 Juni 2020 19:52
    Westland Lynx AH1-400km/j.
    Ya, salinan rekaman.
    Nanging, iki wis ing "kandheg" 1986. taun.
    Lan tanpa baling-baling pusher.
    Mangkono uga siji iki ... demonstrator ostenatious karo Bunch saka penyakit kanak-kanak (kaya F-35, kang isih paweling kanggo dina).
  14. 0
    25 Agustus 2020 19:56
    "Skema meneng khusus" wis digunakake ing produk saka Biro Desain Kamov kanggo luwih saka 70 taun, malih, iku cukup serial.
    Lan ing kene ditampilake minangka revolusi ing industri pesawat ...
  15. 0
    29 Agustus 2020 19:38
    Helikopter kanthi baling-baling pusher minangka arah pangembangan sing buntu. Convertiplane - iki pangembangan luwih saka kendaraan kacepetan dhuwur kanthi vertikal take-off

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"