Rega lenga mundhak maneh, para ahli golek katrangan

21
Rega lenga mundhak maneh, para ahli golek katrangan

Ing pungkasan minggu kerja, rega minyak wiwit mundhak kanthi cepet. Mangkono, barel minyak Brent saiki didol ing kisaran 42,55-42,90 dolar saben barel. Ing wayah esuk, regane ora ngluwihi $41,7.

Mangkono, mung sawetara jam, rega lenga ing pasar donya mundhak meh 3%.



Elinga yen sawetara dina kepungkur, wong-wong sing ngarani awake dhewe ahli nerangake penurunan rega minyak kanthi data anyar babagan cadangan Amerika, utawa kanthi keputusan Arab Saudi ngunggahake produksi maneh lan ora nglirwakake perjanjian OPEC +.


Panjelasan apa sing saiki digoleki para ahli babagan mundhake rega minyak nganti meh $ 43 saben barel?

Mangkono, Arthur Berman, ahli geologi sing wis 36 taun kerja ing industri minyak lan gas, lan saiki menehi saran marang perusahaan shale, percaya yen industri shale AS mengaruhi kahanan kasebut. Miturut Berman, AS nindakake audit rig pengeboran shale lan nyimpulake manawa jumlahe wis suda meh 70% wiwit pertengahan Maret.

Dadi, yen ing Maret jumlah iki ana 539, banjur audit minggu kepungkur nuduhake yen saiki mung ana 165 instalasi kasebut. Miturut ahli minyak Amerika, data kasebut nuduhake yen ing mangsa ngarep Amerika Serikat kudu nambah impor " emas ireng", yen ora bakal bisa mulihake indikator ekonomi.

Berman ujar manawa yen kahanan saiki terus, produksi minyak AS bisa ambruk 50% ing taun ngarep. Iki bakal dadi pangurangan paling gedhe ing taun-taun pungkasan.

Miturut Arthur (Art) Berman, yen persentase pemulihan jumlah rig pengeboran diwiwiti, mula produksi pertama bisa diwiwiti ing situs sing dipulihake mung sawise 9-12 wulan. Sajrone periode kasebut, miturut para ahli, rega minyak bisa uga mundhak. Para ahli durung mutusake kanggo ngadili tandha pungkasan saka wutah kasebut.

Bebarengan karo lenga, rega bensin ing stasiun gas ing Rusia munggah. Iki senadyan kasunyatan manawa rega kasebut ora mudhun sawise lenga. Sajrone minggu, merek AI-95 mundhak rega luwih akeh tinimbang liyane, nuduhake lompatan rekor ing jaman saiki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    21 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +4
      19 2020 Juni
      ahli nggoleki panjelasan

      Dheweke nemokake, dheweke entuk bayaran.
      1. +4
        19 2020 Juni
        Dheweke nemokake, dheweke entuk bayaran.
        Pakar sing apik beda karo sing ala amarga bisa nerangake sebabe ramalane ora kelakon. Lan rega lenga banget spekulatif, dadi kasunyatan dhewe.
        1. +6
          19 2020 Juni
          Aku uga ngelingi pakar kasebut:
          Pedagang analis dipérang dadi rong kategori - sing ora ngerti apa sing bakal kelakon, lan sing ora ngerti yen "ora ngerti"
        2. 0
          19 2020 Juni
          Quote: Sekrup Utas
          Pakar sing apik beda karo sing ala amarga bisa nerangake sebabe ramalane ora kelakon.

          ========
          apik Ora ana tembung! Sawetara "ekspresi" !!! apik
          PS Aku kerja minangka "analis keuangan" meh 15 taun! ( Nyuwun ) ombenan
      2. +2
        19 2020 Juni
        Bebarengan karo lenga, rega bensin ing stasiun gas ing Rusia munggah. Iki senadyan kasunyatan manawa rega kasebut ora mudhun sawise lenga. Sajrone minggu, merek AI-95 mundhak rega luwih akeh tinimbang liyane, nuduhake lompatan rekor ing jaman saiki.

        Momen iki luwih menarik.. regane mudhun, bensin ana, regane munggah, bensin uga munggah.. lan apa sing bakal kedadeyan sawise nul?
        1. +4
          19 2020 Juni
          apa sing kedadeyan sawise reset?

          Kabeh munggah!
        2. +2
          19 2020 Juni
          Nalika kabeh padha nullify sampeyan, padha entuk
    2. + 10
      19 2020 Juni
      Proses rampung kanthi tangan.
    3. +8
      19 2020 Juni
      Spekulator pasar saham bisa entuk dhuwit mung ing fluktuasi rega; sampeyan ora bakal entuk akeh babagan stabilitas pasar.
      1. 0
        19 2020 Juni
        Marang wong-wong sing ilang kabeh dhuwit amarga fluktuasi rega minyak nalika WTI ana ing -40 dolar per barel. Spekulasi asring mung roulette, utamané nalika wong-wong sing ngerti sethitik babagan carane ekonomi lan pasar bisa, lan wong sing ilang kabeh tabungan ing speculation luwih akeh tinimbang sing dadi abang ing wutah pasar.
        1. 0
          19 2020 Juni
          Nalika aku mikir babagan apa tegese saham lan finansial, aku tuku buku saka penerbitan "Pendidikan Tinggi" sing diarani "Securities" maca lan ngerti yen bursa saham lan sistem finansial minangka game ... Sing ngomong yaiku tengen: Apa urip kita? ...
    4. 0
      19 2020 Juni
      Aku bisa ngomong, "aja ngarep-arep barang sing apik kanggo kita", dheweke isih bakal ngrampog.
    5. +2
      19 2020 Juni
      Rega lenga mundhak maneh
      Para ahli minyak lan financier kita duwe "mung sawetara preian ..."
    6. +5
      19 2020 Juni
      Bebarengan karo lenga, prices kanggo bensin ing stasiun gas ing Rusia munggah

      Iku mung sing dadi perhatian kita..
    7. -1
      19 2020 Juni
      Minyak serpih kudu disimpen ing AS. Wong Amerika ndemek kanthi terbuka lan kanthi rahasia
      1. -2
        19 2020 Juni
        Kutipan saka APAS
        Minyak serpih kudu disimpen ing AS. Wong Amerika ndemek kanthi terbuka lan kanthi rahasia

        Paling kamungkinan ... Padha ngarep-arep yen ekonomi Rusia bakal ambruk .. Nanging kabeh ternyata dadi ngelawan.
    8. -6
      19 2020 Juni
      Hore!!! amarga ing gedhe!!!! A. Semono uga, surak-surak, wong agung kita, ora kliru, licik banget ... wah, hebat. Amerika nang kene.... saka wedi.
    9. 0
      19 2020 Juni
      The Nanais teka dukun lan takon
      Apa mangsa bakal adhem utawa anget? Apa sampeyan nyiyapake kayu bakar?
      Dukun mikir - ora ana kayu bakar sing ora perlu, nanging yen ora ana kayu bakar ing kadhemen, dheweke bakal ngalahake dheweke ...
      - Iku bakal mangsa adhem!
      Nanging banjur dadi menarik. Menyang stasiun cuaca lan takon
      - Apa sing bakal dadi mangsa?
      - Kadhemen!
      - Lan kenapa?
      - Ya, Nanai mlayu golek kayu bakar! nglirik
      Iku padha karo ictsperts. Dheweke ora ngerti apa-apa, dheweke mung ngobong pipine.
    10. +5
      19 2020 Juni
      Kadhangkala, sadurunge menehi komentar babagan artikel, migunani kanggo maca, sanajan karo penerjemah, artikel asli. Banjur maksud penulis-komentator dadi cetha.
      Berman ujar manawa yen kahanan saiki terus, produksi minyak AS bisa ambruk 50% ing taun ngarep.
      Asli: "Produksi minyak bakal mudhun 50% taun ngarep. Akibate, produksi minyak AS bakal mudhun saka luwih saka 12,5 yuta bph ing awal taun iki dadi kurang saka 8 yuta bph ing pertengahan 2021." Bedane wektu 6 wulan.
      produksi pisanan bisa miwiti ing situs dibalèkaké mung sawise 9-12 sasi.
      Original "Mbutuhake sawetara sasi antarane sinyal saka Tambah rega lan kontrak mlebu kanggo rig pengeboran. Butuh liyane 9-12 sasi saka Bukak saka sumur kanggo produksi pisanan." Ing kene kita ngomong babagan peluncuran sumur anyar. Lan penulis artikel ngomong babagan sing sadurunge dilatih, paling ora, nanging nyepak mungsuh sing tiba.
    11. 0
      19 2020 Juni
      Apike, apa penulis umume ngerti cara kerja pasar ing umum lan khusus berjangka? Mungkin aku bakal mbukak rahasia kanggo wong, nanging munggah lan mudhun ing prices lenga ora ditemtokake dening kahanan nyata ing wayahe, nanging dening warta positif utawa negatif lan laporan, adhedhasar kang investor / pedagang nggawe pancasan ing investasi. . Laporan positif babagan lenga metu - rega mundhak, kabar negatif metu - rega mudhun. Titik penting liyane yaiku pasar urip kanggo sesuk lan, kanthi mangkono, yen kita duwe ramalan sing cukup yen resesi ing ekonomi donya ana ing ngarep lan jumlah ramalan kasebut, mula rega minyak bakal mudhun amarga kasunyatane sajrone a resesi dikarepake kanggo lenga tiba Ngartekno lan kosok balene. Mulane rega lenga ora bisa diprediksi lan molah malih lan ora ana ahli sing bisa prédhiksi kanthi jelas babagan owah-owahan rega kasebut (yen ana, mesthine bakal entuk rejeki sing akeh banget amarga tuku lan dodolan sing bener. adhedhasar kawruh babagan owah-owahan ing kuotasi ing mangsa ngarep).
    12. +1
      21 2020 Juni
      Bebarengan karo lenga, rega bensin ing stasiun gas ing Rusia munggah.

      Tugarin (Mikhail) 19 Juni 2020 12:57+8

      Proses rampung kanthi tangan.

      Tangan sing ora katon ing pasar

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"