Review militèr

India bakal mbangun 'rudal nanor' ultra-ringan, rudal anti-pesawat lan rudal udara-ke-udara jarak adoh

6

Spesialis India arep ngembangake macem-macem rudal modern, kalebu rudal ultralight nggunakake nanoteknologi lan rudal anti-pesawat jarak jauh (300 km).

Ngomong ing ulang tahun kaping 25 saka HILS (Hardware-in-Loop Simulation) Cabang Pusat Riset (RC) Imarat, Kepala Cabang Rudal lan Sistem Strategis saka Organisasi Riset lan Pengembangan Pertahanan India DRDO Avinash Chander (Avinash Chander nyatakake yen Tujuan sabanjure yaiku nggawe sistem pertahanan udara kanthi jarak 300 km. Kajaba iku, direncanakake nggawe sistem rudal udara-ke-permukaan kanthi jarak 400 km lan sistem rudal udara-ke-udara kanthi jarak 300 km. Rudal jelajah "kelas dunia" sing diluncurake kapal selam supersonik lan subsonik uga bakal dikembangake. IC Imarat minangka laboratorium roket utama DRDO.

Mantan presiden lan pangadeg Pusat Riset Imarat Abdul Kalam (APJ Abdul Kalam) ujar manawa saiki ana "konvergensi teknologi", nalika nanoteknologi urip bebarengan ing jejere elektronik silikon lan fotonik, integrasi bebarengan iki bakal terus berkembang. Miturut ramalane, pangembangan terintegrasi bio, nano - lan teknologi informasi ing mangsa ngarep bisa nyebabake munculna nanorobots.

Direktur Pusat Penelitian Imarat SK Chaudhuri nyritakake babagan kegiatan HILS. Departemen iki melu evaluasi operasi sistem kontrol penerbangan lan subsistem, piranti lunak on-board lan penilaian lengkap babagan efektifitas roket sadurunge miwiti tes penerbangan.

Acara kasebut dirawuhi dening Wakil Direktur Jenderal Institut Riset Moskow L.G. Hakobyan, sing uga ngaturake sambutan ing pengetan.
Sumber asli:
http://www.bharat-rakshak.com
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngalamun
    ngalamun 2 Agustus 2012 11:45
    +3
    Nano-misil kanggo saboteurs serangga. Cepet ngirim Chubais menyang India, dheweke paling nano-maju kabeh Nanists, nutup tapel wates bali menyang Chubais ngguyu
  2. Armata
    Armata 2 Agustus 2012 11:45
    +2
    Nerangake kula bodho. Hu metu saka nano roket? Nyuwun
    1. ngalamun
      ngalamun 2 Agustus 2012 11:49
      +5
      Quote: Lokomotif uap
      . Hu metu saka nano roket?

      Roket sing kudu dideleng liwat mikroskop, impen sawyers Rusia. Apa sampeyan ndeleng roket? Ora, nanging dheweke ... ngguyu
      1. pimply
        pimply 3 Agustus 2012 13:40
        -1
        Panggunaan nano-teknologi ora ateges produk pungkasan bakal miniatur. Iku mung kudu luwih apik
    2. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 18:23
      0
      Quote: Lokomotif uap
      Hu metu iku nano roket

      Saka Spanyol nana - teknologi kudu.
      Ing kene 100% - iki mung bisa ditindakake kanthi bantuan Rusia lan para ilmuwan / spesialis. Aku ora mikir sing tingkat Indian cukup kanggo iki.
      Lan ing USSR, nano-teknologi wis digunakake wiwit pertengahan 70s - ya, ya. Kanggo tuwuh kristal tunggal kanggo lensa teleskop, laser. Banjur kita padha ahead saka liyane ing wilayah iki kanggo akèh taun teka.
      bramos padha roket kita.
      Lan ing kene rudal kanthi jarak 300 km cukup bisa kanggo kita.
      Kanggo wong-wong mau - dhewe - ora.
  3. bremest
    bremest 2 Agustus 2012 11:46
    +3
    Umat ​​Hindu maju kanthi cepet. Penting kanggo desainer lan negara kita maju supaya ora ana ing pinggiran sejarah ......
    1. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 18:21
      0
      Kutipan saka bremest
      Umat ​​Hindu maju kanthi cepet

      Kanthi bantuan ilmuwan Rusia lan proyek Soviet, dheweke bakal teka.
  4. Rusian
    Rusian 2 Agustus 2012 11:58
    0
    Quote: Lokomotif uap
    Nerangake kula bodho. Hu metu saka nano roket?

    Iku banget prasaja. Rudal Nano India teka karo 1000 wong India. Sawise "diluncurake" roket kasebut:
    - 500 wong India nyeret dheweke menyang target ing pundhak;
    - 490 - nari ngubengi roket;
    - 8 - padha film kabeh ing kamera ("bollywood" ing tandha, lan roket dibukak lan blockbuster musik liyane bakal dipun damel film ing wektu sing padha);
    - 2 - maju kabeh "tumindak" iki kanthi spanduk "Iki mabur roket nano India, nyegat ara"
  5. Andrey_K
    Andrey_K 2 Agustus 2012 12:49
    +1
    A nanorocket mung roket cilik.
    Mungkin, kaya kartrij utawa proyektil cilik - mung ana elektronik lan mekanisme sing kompak, lan bahan peledak nduweni daya dhuwur.
  6. suharev-52
    suharev-52 2 Agustus 2012 17:40
    0
    Paling karakteristik kinerja utama, utawa padha rahasia? We ngenteni. Ikhlas.
    1. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 18:27
      0
      Kutipan: suharev-52
      Paling karakteristik kinerja utama, utawa padha rahasia

      Sampel Rusia lan TX - Aku padha.