Latihan busana saka Parade Kemenangan ditindakake ing Moskow

82
Latihan busana saka Parade Kemenangan ditindakake ing Moskow

Ing Moskow, ing Red Square, latihan busana parade darmabakti kanggo mengeti 75th saka Kamenangan Agung. Iki dilaporake dening layanan pers Kementerian Pertahanan.

Kaya sing kasebut ing departemen militer, kru parade lan kolom mekanis melu latihan, formasi parade liwati ing langit. penerbangan. Sadurungé tanggal 17 lan 18 Juni dianakaké latihan wengi. Secara total, luwih saka 14 ewu personel militer, 234 unit peralatan darat lan 75 pesawat sing melu.

Dina iki, latihan busana parade militer sing dikhususake kanggo mengeti 75th kamenangan ing Perang Patriotik Agung ditindakake ing Red Square. Latihan kasebut kalebu kalkulasi upacara mlaku, kolom mekanis lan pembentukan upacara penerbangan.

- pesen ngandika.


Ditegesake manawa kabeh persiapan kanggo parade ditindakake kanthi tundhuk karo syarat sanitasi sing dibutuhake, personel militer nggunakake topeng lan sarung tangan, lan tes infeksi koronavirus ditindakake. Kabeh peralatan terus diproses, lan papan latihan uga disinfeksi.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    82 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +1
      20 2020 Juni
      Arak-arakan iku mesthi bener! Apa dheweke bakal mlaku nganggo topeng? Aku takon tanpa ironi. Kita duwe luwih akeh pasien ing Novosibirsk saben dina! Lan kutha kebak macet, ana akeh wong ing dalan.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. -2
        20 2020 Juni
        Kutipan saka ASAD
        Arak-arakan iku mesthi bener! Apa dheweke bakal mlaku nganggo topeng? Aku takon tanpa ironi.

        Aku ora pengin nyinggung sapa wae, nanging bakal dadi ora dadi parade, nanging "topeng pertunjukan".
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
      3. -3
        20 2020 Juni
        Inggih, kanthi cara, ya, aku mung mbalikake statistik saiki - umume, kahanan epidemiologis ing Rusia ora apik, ora ana penurunan kedadeyan kasebut. Mbokmenawa langkah-langkah karantina ora ditindakake kanthi serius
    2. +2
      20 2020 Juni
      Ya, kita uga duwe ing Rostov-on-Don! Paling ora bagean udara! Deleng, pesawat militer mabur ing ndhuwur! Mung, kanggo sapa kirab iki, yen gubernur kita wis ngumumake yen populasi ora bakal diijini kanggo parade kanthi kategoris! Nanging, dheweke mutusake nggawa jinis para veteran! Kekuwatan asring nyuda kemampuan kanggo mikir kanthi cekap, sing dituduhake gubernur kita! wong bodho
      1. +8
        20 2020 Juni
        kita duwe ing Rostov-on-Don
        ,,, peralatan uga digawa ing Samara, "kutha lawas" diblokir dening pratandha.

    3. +8
      20 2020 Juni
      Kayane ... para veteran nunggu pawai iki! Iki minangka pakurmatan saka prestasine! Saben uwong lan kabeh wong! ya
      1. + 10
        20 2020 Juni
        Kutipan saka Mouse
        Kayane ... para veteran nunggu pawai iki! Iki minangka pakurmatan saka prestasine! Saben uwong lan kabeh wong! ya

        Pancen bener! Senadyan kangelan - Sampeyan perlu kanggo nindakake Parade!
        Iki minangka Tribute kanggo Memori, Keberanian lan Prestasi! hi
        1. -5
          20 2020 Juni
          Apa dheweke uga nulis tanggal 8 Mei utawa "apa sampeyan kudu ngerti"?
      2. + 13
        20 2020 Juni
        Kutipan saka Mouse
        Kayane ... para veteran nunggu pawai iki! Iki minangka pakurmatan saka prestasine! Saben uwong lan kabeh wong! ya

        Kula lan panjenengan sami ngajeng-ajeng pawai menika, nggih. Nanging para veteran, iku banget mamang. Wong-wong sing ditimbali ing taun 1941 "langsung saka bola wisuda" (Muga-muga Gusti Allah ndawakake umure!) saiki wis 98 taun ...
      3. 0
        20 2020 Juni
        Kutipan saka Mouse
        Kayane ... para veteran nunggu pawai iki!

        Aku ora mangu manawa parade militer luwih penting kanggo para veteran tinimbang statistik koronavirus utawa diskusi babagan "kosong" lan "kosong". Aku tansah nonton carane timbalan kita "panggang" babagan kesejahteraan para veteran WWII, lan aku ora ngerti sebabe:
        1. +4
          20 2020 Juni
          Lan aku uga yakin manawa kita (sing dipilih) bakal nggambar bonus kanggo awake dhewe nalika mengeti 75th saka Perang Donya II.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +5
          21 2020 Juni
          Sampeyan duwe panghormatan sing padha karo para veteran Perang Dunia II minangka wakil, lan bisa uga kurang.
          Kita weruh yen ing foto iki Lev Gitsevich, sing paling misuwur saka para veteran mummers.
          Dheweke ora veteran saka tembung ing kabeh


      4. RUS
        -3
        21 2020 Juni
        Kutipan saka Mouse
        Kayane ... para veteran nunggu pawai iki! Iki minangka pakurmatan saka prestasine! Saben uwong lan kabeh wong! ya

        Udakara 80 veteran sing bakal melu parade kasebut wis dikarantina. Iki ditindakake minangka bagean kanggo nglindhungi presiden saka koronavirus.
        1. +2
          21 2020 Juni
          Kutipan: RUSS
          Udakara 80 veteran sing bakal melu parade kasebut wis dikarantina.

          dina iki kamenangan reeked saka Putin ...
        2. +3
          21 2020 Juni
          Kutipan: RUSS
          Udakara 80 veteran sing bakal melu parade kasebut wis dikarantina. Iki ditindakake minangka bagean kanggo nglindhungi presiden saka koronavirus.

          presiden saka ... veteran
    4. -8
      20 2020 Juni
      Aspal Moscow miskin. recourse

      1. +8
        20 2020 Juni
        Kutipan saka Simon Schempp
        Aspal Moscow miskin.

        Kayane wis suwe diprentahake nganggo karet "sepatu bajingan" kanggo kendaraan uler nalika nyopir ing kutha.
        1. -3
          20 2020 Juni
          Kutipan saka Piramidon
          Kayane wis suwe diprentahake nganggo karet "sepatu bajingan" kanggo kendaraan uler nalika nyopir ing kutha.

          Apa jenis sepatu bast iki?
          1. +4
            20 2020 Juni
            Kutipan saka Alexander
            Apa jenis sepatu bast iki?

            Bar karet kanggo trek. Kira-kira kaya ngono
            1. 0
              20 2020 Juni
              Kutipan saka Piramidon
              Bar karet kanggo trek.

              Ya, aku wis nemokake gambar kasebut, matur nuwun. Ternyata ana uga trek karet sing bisa diganti.
        2. + 11
          20 2020 Juni
          Furrows iki ditinggalake dening T-34; bantalan karet ora kasedhiya kanggo dheweke.
          1. -7
            20 2020 Juni
            Kutipan: 1976AG
            Furrows iki ditinggalake dening T-34; bantalan karet ora kasedhiya kanggo dheweke.

            T-34 minangka tank perang lan tank Victory, lan ora kaya parade, dheweke bisa mlaku ing dalan-dalan ing Moskow sanajan tanpa "galoshes", supaya wong bisa ndeleng Pahlawan.
            1. +1
              20 2020 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan: 1976AG
              Furrows iki ditinggalake dening T-34; bantalan karet ora kasedhiya kanggo dheweke.

              T-34 minangka tank perang lan tank Victory, lan ora kaya parade, dheweke bisa mlaku ing dalan-dalan ing Moskow sanajan tanpa "galoshes", supaya wong bisa ndeleng Pahlawan.

              Ya, Aku ora pikiran, iku mung surprises kula sing padha ora bakal njaluk digunakake kanggo fitur iki kanggo "ngeruk" aspal. Iki kedadeyan saben taun.
              1. -10
                20 2020 Juni
                Kutipan: 1976AG
                Ya, aku ora pikiran, iku mung surprises kula sing padha ora bakal njaluk digunakake kanggo fitur iki kanggo "ngeruk" aspal.

                Nanging bakal ana pangeling babagan carane aspal T-34 Berlin kita diaktifake.
                1. 0
                  21 2020 Juni
                  Kutipan saka tihonmarine
                  Nanging bakal ana pangeling babagan carane aspal T-34 Berlin kita diaktifake

                  Apa ana aspal nalika iku?
            2. +8
              20 2020 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              T-34 minangka tank perang lan tank Victory, lan ora kaya parade, dheweke bisa mlaku ing dalan-dalan ing Moskow sanajan tanpa "galoshes", supaya wong bisa ndeleng Pahlawan.

              Banjur (miturut logika sampeyan) sampeyan bisa njupuk ing wektu sing padha ing bank-bank lan kabeh jinis Lukoil-McDonalds, sing mung bisa diwatesi kanggo aspal sing rusak. "Kabeh Moscow kanggo muter menyang neraka!" negatif
              1. -8
                20 2020 Juni
                Kutipan saka Piramidon
                Banjur (miturut logika sampeyan) sampeyan bisa njupuk ing wektu sing padha ing bank-bank lan kabeh jinis Lukoil-McDonalds

                  Logikaku ora cocog karo logika wong awam, sing McDonald's karo Lukoil ana ing ndhuwur Victory Day, ing ngendi tank Pobeda T-34 bakal ngliwati dalan-dalan ing Moskow. Lan yen dheweke ngelingi aspal, mula aku mikir yen ing 75 taun bisa uga. Utawa, miturut logika sampeyan, parade ora bisa ditindakake kanthi partisipasi T-34, apa McDonald's luwih larang tinimbang T-34?
                1. +5
                  20 2020 Juni
                  Kutipan saka tihonmarine
                  McDonald's luwih larang kanggo sampeyan tinimbang T-34?

                  Lha, aku kudu mbengkongake tembungku kaya ngono. wong bodho
                2. -3
                  20 2020 Juni
                  Kutipan saka tihonmarine
                  ing ngendi Tank Pobeda T-34 bakal ngliwati dalan-dalan ing Moskow. Lan yen dheweke ngelingi aspal, mula aku mikir yen ing 75 taun bisa uga.

                  Lan kanggo njupuk lan nyepetake sandal karet menyang harpa T-34-85 (tuku ing Malaysia) - apa iku? Solusi teknologi sing luar biasa rumit? Sawetara jenis omong kosong edan .. Padha ora lali kanggo nyelehake Almaty abot ing sandal karet, nanging iman ora ngidini T-34-85 !?
          2. +3
            20 2020 Juni
            Kutipan: 1976AG
            Dheweke ora duwe bantalan karet.


            ya, piye wae bisa kanggo tank, tujuane mung kanggo nyopir setaun ing aspal ing parade)
          3. +9
            20 2020 Juni
            Kutipan: 1976AG
            Furrows iki ditinggalake dening T-34; bantalan karet ora kasedhiya kanggo dheweke.

            Lapisan iki diprodhuksi kanggo angsa apa wae, sanajan kanggo bulldozer lan excavator. Iku bakal dadi kepinginan kanggo pesenan - ora masalah.
            1. +2
              20 2020 Juni
              Kutipan saka Piramidon
              Kutipan: 1976AG
              Furrows iki ditinggalake dening T-34; bantalan karet ora kasedhiya kanggo dheweke.

              Lapisan iki diprodhuksi kanggo angsa apa wae, sanajan kanggo bulldozer lan excavator. Iku bakal dadi kepinginan kanggo pesenan - ora masalah.

              Nanging, sakperangan alesan padha ora sijine bantalan ing ngendi wae, ing Moscow, utawa kene ing Volgograd, lan ketoke ing kutha-kutha liyane.
        3. +4
          20 2020 Juni
          Saliyane indikasi kasebut, ana uga akeh dhuwit sing diparengake kanggo iki .. Mbokmenawa "sirkuit finansial dadi mbukak" ... kaya sing asring kedadeyan karo kita ...
        4. +1
          20 2020 Juni
          Ing endi sampeyan bisa nemokake "sepatu bast" iki kanggo 34ku?
          1. +1
            20 2020 Juni
            Kutipan saka Ded_Mazay
            Ing endi sampeyan bisa nemokake "sepatu bast" iki kanggo 34ku?

            Ora ana sing rumit. Sampeyan bisa pesen kanggo kendaraan sing dilacak. Telp. 8 800 555 333 0 (bebas pulsa ing Rusia) hi
            1. 0
              20 2020 Juni
              Lan sampeyan bakal nampa kanthi lengkap kanggo "panggunaan sing ora cocog." Lan kenapa? Lan amarga tender ora dianakake ...
        5. +1
          20 2020 Juni
          Kutipan saka Piramidon
          Kayane wis suwe diprentahake nganggo karet "sepatu bajingan" kanggo kendaraan uler nalika nyopir ing kutha.

          Sepatu bast kuwi ora bisa digunakake ing T-34 ... nanging misale jek sing plowed aspal.
        6. 0
          21 2020 Juni
          Kutipan saka Piramidon
          Kayane wis suwe diprentahake nganggo karet "sepatu bajingan" kanggo kendaraan uler nalika nyopir ing kutha.

          Padha shod kabeh peralatan, kajaba T-34 lan Su-100. Wis lawas, ora ketompo apa wae. Lan ing foto karo aspal crumpled padha.
      2. 0
        20 2020 Juni
        Kutipan saka Simon Schempp
        Aspal Moscow miskin.

        pitakonan backfill: kok ora ana lintang abang ing T-34? Ora duwe wektu? ngguyu
        Supaya sepisan maneh lintang abang ora excite wong?
        1. +1
          20 2020 Juni
          Iki saka crita sing padha babagan Mausoleum, sing ditutup karo plywood saben-saben sadurunge Parade Kamenangan. Iku nyuwek saka sajarah kamulyane Soviet kita, uga, sing duwe kewarganegaraan dual lan bocah-bocah ing luar negeri ora bisa nindakake apa-apa karo awake dhewe ...
          1. +7
            20 2020 Juni
            Kutipan: Ragnar Lodbrok
            Iki saka crita sing padha babagan Mausoleum ....

            lan kesinambungan sejarah umume ngguyu
            Frasa ing siji tembung
          2. + 10
            20 2020 Juni
            Kutipan: Ragnar Lodbrok
            .Korezhit saka sajarah kamulyane Soviet kita,

            Duh, lara banget! Yen wong ing Rusia lumpuh, apa sing bisa kita ucapake babagan Eropa.
          3. -2
            20 2020 Juni
            Saka lintang abang ing menara Kremlin ora suda, nanging saka tanda bintang ing "pameran museum" dumadakan squirmed ...
        2. +3
          20 2020 Juni
          Kutipan saka Silvestr
          Supaya sepisan maneh lintang abang ora excite wong?

          Apa oke yen isih ana lintang abang ing keels lan swiwi pesawat kita? Utawa mung kepinginan kanggo mbuwang manure ing penggemar? negatif
          1. +6
            20 2020 Juni
            Kutipan saka Piramidon
            Apa oke yen isih ana lintang abang ing keels lan swiwi pesawat kita?

            ngendi tank? Pesawat kasebut adoh lan dhuwur - sampeyan ora bisa ndeleng, lan tank ing dalan-dalan ing Moskow - kabeh wong ndeleng lan ora ana apa-apa.

            Kutipan saka Piramidon
            iku mung kepinginan kanggo mbuwang manure ing penggemar?
            1. +7
              20 2020 Juni
              Kutipan saka Silvestr
              Kutipan saka Piramidon
              Apa oke yen isih ana lintang abang ing keels lan swiwi pesawat kita?

              ngendi tank? Pesawat kasebut adoh lan dhuwur - sampeyan ora bisa ndeleng, lan tank ing dalan-dalan ing Moskow - kabeh wong ndeleng lan ora ana apa-apa.

              Ing tank, tandha identifikasi ing wangun lintang abang ora kasedhiya. Mung nomer sisih. Kadhangkala ing wangun rombus karo utawa persegi dowo karo nomer.



              Ana uga pratandha saka gadhahanipun senyawa tartamtu saka jinis

          2. +9
            20 2020 Juni
            Kutipan saka Piramidon
            Utawa mung kepinginan kanggo mbuwang manure ing penggemar?

            Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan mikir yen wong sing ngomong babagan upholsteri Mausoleum uga "mbuwang manure ing penggemar" ???
            1. +1
              20 2020 Juni
              Kutipan saka tihonmarine
              Kutipan saka Piramidon
              Utawa mung kepinginan kanggo mbuwang manure ing penggemar?

              Nyuwun pangapunten, nanging sampeyan mikir yen wong sing ngomong babagan upholsteri Mausoleum uga "mbuwang manure ing penggemar" ???

              Ora perlu distorsi. Aku mangsuli pitakon babagan tandha identifikasi. Miturut cara, ing kendaraan lapis baja ngarsane iku opsional.
              1. +2
                21 2020 Juni
                Kutipan saka Piramidon
                Miturut cara, ing kendaraan lapis baja ngarsane iku opsional.

                malah ing parade?
          3. Komentar wis dibusak.
            1. +4
              20 2020 Juni
              Kutipan: Budenovka
              Nanging sampeyan bener! Lintang abang tetep amarga jagad kelingan..
              Dheweke ngenteni sing pungkasan sing lair ing USSR mati .. Banjur dheweke disewakake kanggo nglukis kabeh lan tahan.

              Aku lan anak-anakku lair ing USSR. Bakal butuh wektu suwe kanggo ngenteni. Lan ya, muga-muga bakal owah.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. +5
                  20 2020 Juni
                  Kutipan: Budenovka
                  Yagene wong-wong mau padha mudhun ing kene? Kaya situs Rusia ..? Utawa Israel wis tuku?

                  Aku dhewe, kanthi sistematis minus loro pengunjung situs web Svidomo. Dheweke dilarang sacara periodik ing kene, nanging kanthi keteguhan sing nggumunake, dheweke pindhah menyang laut lan menek ing kene supaya bisa mlebu larangan sajrone 3-4 dina. Masokis, Nanging.
        3. +8
          20 2020 Juni
          Kutipan saka Silvestr
          pitakonan backfill: kok ora ana lintang abang ing T-34? Ora duwe wektu?

          Dheweke ora pengin, kanggo wong-wong mau kaya kain abang kanggo banteng.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +8
              20 2020 Juni
              Kutipan: Budenovka
              Kulon wedi banget karo pemugaran Uni Soviet!

              Lan sing drape Mausoleum ora wedi?
        4. +8
          20 2020 Juni
          Lan sampeyan ndeleng babad. Arang mobil apa wis lintang. Nomer lan lencana taktis.
      3. +4
        20 2020 Juni
        Apa iki guyon? Aspal Moscow miskin? Aku bakal ngerti Ryazan miskin utawa sawetara liyane, nanging "Moscow miskin? Iki ngluwihi pangerten.
        1. 0
          21 2020 Juni
          Kutipan: Sergey Averchenkov
          Aku bakal ngerti Ryazan miskin utawa liyane, nanging "Moscow miskin?

          Kanggo anggaran Moskow sing kurang, ndandani aspal sing rusak meh padha karo mbuwang pollard menyang bolongan ing pekaranganku.
      4. +6
        20 2020 Juni
        Palsu iku. Bener iku
        https://vk.com/video-177565509_456240906
      5. 0
        20 2020 Juni
        roll) ana anggaran kanggo perbaikan kaya kabeh kutha digabungake)))
      6. RUS
        -5
        21 2020 Juni
        Kutipan saka Simon Schempp
        Aspal Moscow miskin. recourse


        Kanggo bab kuwi, Sobyanin bakal maneh aspal utawa laying kothak.
        1. +1
          22 2020 Juni
          Iki photoshop palsu, ora percaya, sing diarani oposisi lan Maidanites kanthi intensif nyebar ing jaring.
      7. 0
        22 2020 Juni
        Iki photoshop palsu.
    5. -11
      20 2020 Juni
      Apa yen wartawan iki nginfeksi kabeh parade?
      1. Komentar wis dibusak.
    6. +8
      20 2020 Juni
      Aku seneng ndeleng carane spanduk Hitler dibuwang menyang mausoleum!
    7. +2
      20 2020 Juni
      Liburan sing apik kanggo para peserta.
    8. +5
      20 2020 Juni
      Aku weruh ing esuk!
    9. -1
      20 2020 Juni
      Inggih rampung, padha nindakake iku ... Saiki maneh lumahing dalan bakal pindah ing saindhenging Moscow .. Cara nggumunake laundering dana budget .. Malah Uni Soviet, negara paling gedhe lan paling kuat ing donya, kaya lan asring. ora ngidini dhewe..
    10. -3
      20 2020 Juni
      Ing provinsi, degradasi analisis kritis saka kasunyatan lan kecukupan saka tumindak ing. Kita nyopir kendaraan liwat dalan sing kosong utawa nggawa wong tuwa (sing paling rentan kanggo ODS lan radhang paru-paru) kanggo ndeleng. Kita disinfect peralatan lan nganggo topeng ing wektu sing padha ing toko ing checkout, kabeh FSU ing kadohan lan umume (rekomendasi saka pemerintah lan dokter). Nanging, kita wis dadi negara sing ora becik ing pirang-pirang aspek urip manungsa ing wilayah kasebut.
    11. +4
      20 2020 Juni
      Quote: Irit
      Ya, kita uga duwe ing Rostov-on-Don! Paling ora bagean udara! Deleng, pesawat militer mabur ing ndhuwur! Mung, kanggo sapa kirab iki, yen gubernur kita wis ngumumake yen populasi ora bakal diijini kanggo parade kanthi kategoris! Nanging, dheweke mutusake nggawa jinis para veteran! Kekuwatan asring nyuda kemampuan kanggo mikir kanthi cekap, sing dituduhake gubernur kita! wong bodho

      Kita, ing Stavropol, sawayah-wayah aku ngerti, ora bakal ngliwati "Resimen Abadi". Veteran bakal digawa mlebu. Sampel bakal dijupuk dina Senin. Masked utawa ora - Aku ora ngerti yen putri lan bapakku bakal teka saka Parade - Aku bakal katon ing kamera video. Nanging dheweke ngidini liwat EMNIP lan para pemuda

      Kutipan: A. Privalov
      Kula lan panjenengan sami ngajeng-ajeng pawai menika, nggih. Nanging para veteran, iku banget mamang. Wong-wong sing ditimbali ing taun 1941 "langsung saka bola wisuda" (Muga-muga Gusti Allah ndawakake umure!) saiki wis 98 taun ...

      Pracayaa, dheweke ngenteni. Rama bakal nguripake 95 ing mangsa lan simpatik kanggo transfer

      Kutipan saka tihonmarine
      Kutipan saka Silvestr
      pitakonan backfill: kok ora ana lintang abang ing T-34? Ora duwe wektu?

      Dheweke ora pengin, kanggo wong-wong mau kaya kain abang kanggo banteng.

      Kabeh teknologi padha. Pengawal (St. George) pita lan ing - lintang karo outline abang. Ing T-34, saliyane tandha kasebut ing awak, bakal ana tandha "Guard" ing menara.

      Kutipan: Junior Ensign
      Iku aneh, lan apa lintang kuwi ora Applied kanggo peralatan ing USSR? Yagene aku lan akeh liyane ora nganggo bintang kasebut ing cockade, mbokmenawa kita mung boobies lan ora ngerti apa-apa.

      Lan saliyane penerbangan, bintang ora ditrapake ing endi wae. Minangka kanggo katon saka lintang, aja lali yen ing saiki gendéra negara iku telung werna. Lan lintang-lintang ditrapake miturut pranata anyar.

      Kutipan saka bubalik
      Ora cukup lintang abang, lan uga ora Soviet

      ,,, lan ing pesawat saiki, apa banjur, padha.


      Ora temenan. Banjur ana lintang abang kanthi garis putih, saiki garis njaba (tipis) putih, banjur biru lan sisih njero, sing paling gedhe wilayahe, abang.
    12. +1
      20 2020 Juni
      Kutipan saka Snark1876
      Bajingan .... Sampeyan bab sampeyan dhewe scum.
      4 dina kaya ing situs web kita, lan pelumas Boto-Kremlin sing ora adoh banget digawe ribut)))

      Kenapa "galaperidol ora" pin? "Yen aku" envelop "-" landak bakal meri ", moderator ora bakal nglilani sampeyan liwat. Sinau "ing ngendi sampeyan" (terjemahan Rusian, sing ngerti mangertos), basa Rusia. Iku bakal migunani ing panangkaran. Ing Donetsk, lagi nyiapake parade .
    13. -1
      20 2020 Juni
      Kutipan saka Piramidon
      Kutipan: Budenovka
      Yagene wong-wong mau padha mudhun ing kene? Kaya situs Rusia ..? Utawa Israel wis tuku?

      Aku dhewe, kanthi sistematis minus loro pengunjung situs web Svidomo. Dheweke dilarang sacara periodik ing kene, nanging kanthi keteguhan sing nggumunake, dheweke pindhah menyang laut lan menek ing kene supaya bisa mlebu larangan sajrone 3-4 dina. Masokis, Nanging.

      Lan sampeyan kudu ngisi sirah sing padhang kanthi nyeri sing ora bisa dingerteni?
    14. DPN
      +1
      20 2020 Juni
      Mausoleum, bakal padha ndhelik maneh? utawa kalbu bakal tangi lan mbukak. Uni Soviet sing nyegah Nazi ngobong Moskow ing taun 1941, kaya sing ditindakake dening Prancis ing taun 1812.
    15. +1
      21 2020 Juni
      Aku nonton video karo latihan pawai. Iku gratifying sing bhinéka kuwi pungkasanipun katon ing parade. Sanajan, ora akeh. Napa Angkatan Udara ora pengin ngusir Octopus? Padha stubbornly nglirwakake "cilik" MLRS kaya Grad utawa Tornado-G. About "cilik" Nona, Wina, banget, ora ngelingi. Aku umume meneng babagan artileri sing ditarik. Iku misale jek sing nyoba kanggo ndalang sing kita ora duwe ing kabeh, lan iki anachronism. Senajan Donbass wis ditampilake cukup ngelawan.
      Ing video kasebut, dheweke ujar kaping pirang-pirang yen bakal ana "Foliage", nanging aku ora nate ndeleng.
    16. +1
      21 2020 Juni
      Kutipan: Junior Ensign
      Bisa uga luwih bener kanggo ujar manawa dudu latihan Parade Kemenangan sing ditindakake, nanging latihan pertunjukan militer-patriotik kanthi partisipasi wong militer asing, sing mesthine cocog karo kamenangan koronavirus.

      lan nambah langsung - iki pendapat bias pribadiku)))
    17. 0
      21 2020 Juni
      Quote: Grits
      Aku nonton video karo latihan pawai. Iku gratifying sing bhinéka kuwi pungkasanipun katon ing parade. Sanajan, ora akeh. Napa Angkatan Udara ora pengin ngusir Octopus? Padha stubbornly nglirwakake "cilik" MLRS kaya Grad utawa Tornado-G. About "cilik" Nona, Wina, banget, ora ngelingi. Aku umume meneng babagan artileri sing ditarik. Iku misale jek sing nyoba kanggo ndalang sing kita ora duwe ing kabeh, lan iki anachronism. Senajan Donbass wis ditampilake cukup ngelawan.
      Ing video kasebut, dheweke ujar kaping pirang-pirang yen bakal ana "Foliage", nanging aku ora nate ndeleng.

      Alexander! Sayange iku mokal kanggo nuduhake kabeh. Dheweke nyoba nuduhake sing anyar. Nang endi wae ing provinsi, loro "Grady" lan "Tornado-G" bisa ditampilake. Ing Moscow - sayangé. Kita duwe Msta-B ing parade sawetara taun kepungkur. Apa taun iki, aku ora ngerti. "Msta-S" - bakal ...
    18. +1
      21 2020 Juni
      Aku seneng parade wiwit cilik, iku tansah narik ati, nanging ora perlu kanggo terus 24 Juni, sanajan iku cetha kok iku.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"