Versi upgrade saka "sepur" "Maglev" ing China ngluwihi kacepetan 600 km / h

86
Versi upgrade saka "sepur" "Maglev" ing China ngluwihi kacepetan 600 km / h

Ing bagean "Ayo ngomong babagan ilmu", dina iki ana crita cekak babagan carane versi modern saka kendaraan kacepetan dhuwur Maglev (kanthi kombinasi tembung "levitasi magnetik") dites ing China. Biasane kendaraan iki diarani sepur. Iku gerakane ing sadawane jenis bantalan magnetik ing garis khusus, yaiku kanvas sing munggah ing ndhuwur permukaan bumi.

Kanggo mlaku sepur Maglev, bagean sing relatif cilik kanthi dawa sawetara kilometer digawe. Contone, saka bandara menyang kutha. Biasane, nalika obah, kacepetan sepur kasebut tekan 431 km / jam (ing China). Ing wektu sing padha, bisa tekan 470-500 km / h, nanging sengaja diwatesi amarga tambah risiko.



Versi upgrade saka Maglev saged akselerasi kanggo kacepetan 600 km / h lan malah ngluwihi bar iki. Sepur kasebut wis diuji dening spesialis CRRC Sifang ing jalur uji ing Universitas Tongji ing Shanghai - bar 600 km / jam wis kasil diatasi sajrone tes kasebut.

Kanggo ngurangi risiko ninggalake kanvas, prinsip "girth" pinggiran dileksanakake ing Maglev. Desain kaya mengkono, contone, yen muter ana ing sisih siji, sistem bakal langsung miwiti nyelarasake posisi, lan "girth" ora, lagi ngomong, fly saka dalan.

Sampeyan kudu nyatet sing sadurungé ing Jepang padha announced kacepetan maksimum saka Sepur kuwi ing 603 km / h. Nanging ing versi praktis ora tau kacepetan ndhuwur 600 km / h. Saiki wis direncanakake kanthi kecepatan kaya Maglev Cina sing dianyari bakal bisa nggawa penumpang.

Amarga kasunyatan manawa babagan transportasi penumpang, proyek kasebut wis ngalami kerugian sajrone pirang-pirang taun, penting kanggo dicathet ing ngisor iki: ana minat sing dhuwur saka industri antariksa China. Kasunyatan iku ana proyek miturut sistem akselerasi nggunakake efek levitasi Magnetik bisa digunakake kanggo miwiti payload tartamtu menyang papan. Utamane, varian karo peluncuran satelit menyang orbit sing relatif "kurang" dianggep.
  • CRRC Sifang
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

86 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. -2
    22 2020 Juni
    Ndelok sepur iki, kudu dipikirake yen aerodinamika minangka pseudoscience, lan ora ditrapake ing sepur.
    1. + 26
      22 2020 Juni


      lan wingi China numpak sepeda..
      1. +6
        22 2020 Juni
        Kutipan: SS-18
        lan wingi China numpak sepeda..

        Ora, nanging ana .. KNRespublika
        USSR, padha saka "bast lan tetanèn", bisa dadi "industri, atom lan papan"
        Aku luwih seneng nggunakake sepur kasebut kanggo transportasi barang, mula bisa nambah bathi lan kacepetan transportasi barang, wadhah sing padha.
        1. + 11
          22 2020 Juni
          larang. Kira-kira padha karo nggawa penumpang ing pesawat supersonik.
          1. +8
            22 2020 Juni
            Kutipan: AS Ivanov.
            larang. Kira-kira padha karo nggawa penumpang ing pesawat supersonik.

            Ya larang, China duwe rute sing paling cepet, nanging ora ngluwihi jarak tempuh sepur biasa. Njupuk Sapsan padha ... optimal 200 km / h ora banget ala, nanging ... mbutuhake dalan kacepetan dhuwur, kang sawetara. Lan owah-owahan kabeh prasarana kanggo sepur kacepetan dhuwur iku kapets carane larang.
          2. +4
            22 2020 Juni
            Nanging, penumpang padha diangkut dening pesawat supersonik kanggo meh telung puluh taun. Lan masalah utama yaiku biaya bahan bakar sing dhuwur, sing bisa diganti ing tingkat pembangunan saiki.
          3. +5
            22 2020 Juni
            Kutipan: AS Ivanov.
            larang. Kira-kira padha karo nggawa penumpang ing pesawat supersonik.

            Umumé, larang kanggo njaga wong. Nanging Partai Komunis China nindakake kabeh kanggo rakyate dhewe.
            1. -5
              22 2020 Juni
              Maglev luwih kanggo turis. Demonstrasi prestasi, atraksi.
              1. 0
                22 2020 Juni
                Kutipan: AS Ivanov.
                Maglev luwih kanggo turis. Demonstrasi prestasi, atraksi.

                Sayange, kita ora duwe prestasi sajrone 20 taun!
                1. -2
                  22 2020 Juni
                  Apa sampeyan yakin babagan iki? Kanggo kula, supaya prestasi prayoga. Lan iki dudu Maglev sing ora ana gunane, sing ditinggalake dening Jerman lan Inggris.
                  1. +5
                    22 2020 Juni
                    Kutipan: AS Ivanov.
                    Apa sampeyan yakin babagan iki? Kanggo kula, supaya prestasi prayoga. Lan iki dudu Maglev sing ora ana gunane, sing ditinggalake dening Jerman lan Inggris.

                    Yen kita nganggep rampokan negara lan mundhak kanthi cepet ing billionaires dollar lan millionaires minangka prestasi, banjur ya, kita ahead saka kabèh planet, nanging digunakake ebnoputinism wis di buwang kita bali abad. hi
                    1. -6
                      22 2020 Juni
                      Apa sampeyan peduli karo miliarder iki? meri? Inggih, wong bisa mapan - rasa seneng. Ya, padha dibuwang: kita mlaku nganggo sepatu bast, gatel kaya benjolan, kita ngilangke awake dhewe nganggo koran Pravda. Esuk iki aku ngadeg ing macet nganti rong jam - sing dirampok lagi nyopir.
                      1. -8
                        22 2020 Juni
                        Lan aku bakal kanggo komentar, saka kang meri ngunekke kanggo kabeh 100 mil, Aku bakal ban mercilessly, minangka kanggo mate lan malah liyane.
                        Lan miturut materi artikel, aku duwe pendapat kaya ngono. Nganti para ahli ekonomi dicopot saka ekonomi, ora bakal dadi modern.
                      2. -4
                        22 2020 Juni
                        Ekonom beda-beda. Ana ahli teori sing nyoba ngowahi setir utawa menehi ramalan sing pinter banget, biasane karo diploma saka Sekolah Tinggi Ekonomi. Lan ana praktik sing nggawe lan mbukak kabeh kerajaan bisnis. Tanpa pendidikan khusus, nanging uga ngerti saka ngendi dhuwit kasebut lan carane nggawe supaya akeh. Sing kudune ngatur ekonomi
                      3. -2
                        22 2020 Juni
                        Aja ngomong, ekonom kudu ngladeni para pencipta lan ora melu optimasi. Nanging kabeh wong bakal nyoba mbayangno awake dhewe minangka pencipta lan kabeh bakal padu. Sapa sing bakal nggawe keputusan? Sing pitakonan. Ekonom nang endi wae. Ing RAS, ing pamaréntahan, ... malah ing pasamuwan.
                        Sapa sing mayoritas pemimpin kita? Iki minangka wong sing nampa pendidikan pisanan sing normal, nanging ora bisa kerja ing spesialisasine. Banjur ora liya, nanging ekonomi. Lan saiki dalan munggah tangga karir mbukak kanggo sampeyan
                      4. +1
                        22 2020 Juni
                        Luwih becik ora duwe apa-apa tinimbang sing kaya saiki. Ayo gaji, kaya sing dianggep ing USSR. Dheweke ora bisa dipercaya maneh.
                      5. +4
                        22 2020 Juni
                        Aku luwih seneng ngandelake uripku menyang ahli bedah sing prasaja sing wis nindakake atusan operasi sing sukses ing praktike tinimbang karo ahli teori sing cerdas kanthi gelar sing ora ngerti carane nyekel scalpel ing tangane. Iku padha karo ekonomi.
                      6. 0
                        22 2020 Juni
                        Lan kanggo nyopot, iki persis ing rasa thriller spy.
                      7. 0
                        22 2020 Juni
                        Sampeyan bisa mbusak iku tho. Aku ora bakal ragu-ragu nggarap wong-wong mau nggunakake metode Stalinis. Sing utama yaiku ana rasa, lan hak asasi manungsa sing ora kondhang dihormati.
                      8. +3
                        22 2020 Juni
                        Quote: PANLITIK
                        Sampeyan bisa mbusak iku tho. Aku ora bakal ragu-ragu nggarap wong-wong mau nggunakake metode Stalinis. Sing utama yaiku ana rasa, lan hak asasi manungsa sing ora kondhang dihormati

                        Inggih, umpamane Stalin beda karo Putin kanthi cara sing padha karo CHANNEL sing beda karo SEWER.
                      9. +5
                        22 2020 Juni
                        Kutipan: AS Ivanov.
                        Apa sampeyan peduli karo miliarder iki? meri?

                        Ora meri, dheweke mung nyolong anak-anakku hak kanggo masa depan sing seneng lan 20 taun uripku, lan kanggo iki aku bakal ngukum dheweke kanthi gething proletar!
                      10. -5
                        22 2020 Juni
                        Sapa sing nyolong saka sapa lan kepiye, ana akeh perkara sing menarik ing kene. Dheweke nulis manawa blogger jutawan mati. Sawetara Nastya Tropitsel, 18 taun. Utawa bisa uga dheweke lan liyane kaya dheweke nyolong anak-anak kita, nyritakake dongeng babagan urip sing apik. Lan bocah-bocah ngrungokake lan ngimpi urip lan lelungan kanthi apik lan ing wektu sing padha ora nindakake apa-apa. Banjur kita kaget yen kita kudu ngunggahake umur pensiun lan pensiun isih sengsara.
                      11. 0
                        23 2020 Juni
                        Quote: PANLITIK
                        Sawetara Nastya Tropitsel, 18 taun. Utawa bisa uga dheweke lan liyane kaya dheweke nyolong anak-anak kita, nyritakake dongeng babagan urip sing apik. Lan bocah-bocah ngrungokake lan ngimpi urip lan lelungan kanthi apik lan ing wektu sing padha ora nindakake apa-apa.
                        Iki kabeh cukup gampang kanggo ndandani. Cukup kanggo kabeh jaringan sosial kanggo mbusak monetisasi saluran. Sanalika blogger mandheg entuk dhuwit saka pelanggan, mula kudu golek kerja normal. Lan ing wektu sing padha, blog bakal mandheg dadi ceruk sing menarik kanggo shkolota.
                      12. 0
                        23 2020 Juni
                        Carane prasaja kabeh kene. Sampeyan bisa uga mikir yen jaringan sosial ora ana hubungane karo iki. Ya, lan review militer uga duwe penghasilan saka iklan.
                      13. 0
                        23 2020 Juni
                        Quote: PANLITIK
                        Carane prasaja kabeh kene.
                        Ora ana sing rumit ing kene. Pitakonan liyane yaiku iki bakal nglawan kepentingan bisnis Facebook, Google, Mail.ru Group lan perusahaan liyane sing duwe jaringan sosial. Nanging langkah liyane kanggo mungkasi:
                        Lan bocah-bocah ngrungokake lan ngimpi urip lan lelungan kanthi apik lan ing wektu sing padha ora nindakake apa-apa.
                        ora ana.
                    2. 0
                      22 2020 Juni
                      China rangking pisanan ing babagan miliarder dolar ing donya, disusul Amerika Serikat.
                2. 0
                  23 2020 Juni
                  ala banget sampeyan ora duwe apa-apa
            2. +3
              22 2020 Juni
              Quote: Sipil
              wong larang regane.

              Iku larang kanggo ndhukung konsumen rakus lan parasit - sing saka kang ora bali. ya
          4. +3
            22 2020 Juni
            Kutipan: AS Ivanov.
            larang. Kira-kira padha karo nggawa penumpang ing pesawat supersonik.

            Sembarang bisnis anyar larang, nanging sampeyan kudu miwiti nang endi wae ... Negara kita duwe jarak HUGE, ing ngendi kacepetan gerakan transportasi barang nduweni peran penting ... lan yen bisa, cepet ngirim kargo kontainer saka siji mburi. negara menyang liyane ing dina lan setengah, banjur iki bakal nemen bantuan pembangunan negara loro ing njero lan minangka negara transit ...
            Ora mung bakal mbayar, nanging rega transportasi kasebut bakal mudhun, lan ing wektu sing padha industri bakal ndhukung.
            1. -3
              22 2020 Juni
              Kutipan saka: svp67
              Ora mung bakal mbayar, nanging rega transportasi kasebut bakal mudhun, lan ing wektu sing padha industri bakal ndhukung.

              Aku banget nuwun, nanging Kanthi daya iki mokal, mung rollback lan Cut. hi
        2. +1
          22 2020 Juni
          Kutipan saka: svp67
          Aku luwih seneng nggunakake sepur kuwi kanggo transportasi barang.

          Biaya kanggo mbangun jalur lan sepur kasebut, bathi saka operasi kasebut, kaya sing sampeyan ngerteni, ora dadi kapentingan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga, contone, kanggo ngangkut barang ing sadawane Rute Segara Lor ing kapal selam nuklir, banjur icebreakers ora perlu dibangun. lol
          1. +3
            22 2020 Juni
            Kutipan saka Piramidon
            Biaya kanggo mbangun jalur lan sepur kasebut, bathi saka operasi kasebut, kaya sing sampeyan ngerteni, ora dadi kapentingan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga, contone, kanggo ngangkut barang ing sadawane Rute Segara Lor ing kapal selam nuklir, banjur icebreakers ora perlu dibangun.

            Apa sampeyan menehi saran mindhah lan ngangkut barang nganggo kendaraan sing ditarik jaran? Ayo kula ngelingake sampeyan sedhela yen jagad iki wis urip ing abad 21, lan sampeyan ana ing ngendi?
            PS. Kanthi dhuwit sing dicolong Putinisme saka negara kasebut, bisa ngubengi kabeh negara kanthi garis cepet ing sadawane lan ngliwati, kanggo mbangun trem menyang Bulan lan ngjajah Mars, lan kita isih terus nggoleki mungsuh, sanajan ora bisa. dadi. hi
            1. 0
              22 2020 Juni
              Quote: Malyuta
              Apa sampeyan menehi saran mindhah lan ngangkut barang nganggo kendaraan sing ditarik jaran? Ayo kula ngelingake sampeyan sedhela yen jagad iki wis urip ing abad 21, lan sampeyan ana ing ngendi?
              PS. Kanthi dhuwit sing dicolong Putinisme saka negara kasebut, bisa ngubengi kabeh negara kanthi garis cepet ing sadawane lan ngliwati, kanggo mbangun trem menyang Bulan lan ngjajah Mars, lan kita isih terus nggoleki mungsuh, sanajan ora bisa. dadi.

              Babagan "traksi jaran", muga-muga sampeyan nulis tanpa mikir? Ora kanggo sebutno "Putinisme" lan "mungsuh" sing sampeyan macet ing kene. negatif . Yen kita urip ing jaman energi nuklir, iki ora ateges reaktor nuklir kudu dipasang ing kabeh mobil. Sampeyan perlu kanggo nimbang untung ing sembarang daya.
              1. +2
                22 2020 Juni
                Sampeyan perlu kanggo nimbang untung ing sembarang daya.


                Ora mung ngetung, nanging uga ngatur untung iki. Pajak, alangan adat, (utawa tarif, kaya ing USSR). Meksa arus kas dialihake menyang negara niche sing bener. Dadi aku ora setuju karo sampeyan. Ing USSR, ana railways anak - ora duwe bathi. Ana metro ing kutha-kutha - nang endi wae ora duwe bathi kajaba Moscow. Apa kita bakal nutup? Trem dicopot ing kutha kita amarga ora nguntungake. Kabeh padha pindhah menyang mobil pribadi. Lan saiki macet - mlaku luwih cepet. Saiki opo? Mbangun maneh kutha kanthi dalan lan papan parkir kanggo mobil pribadi pancen larang regane ...
                Wong Tionghoa nggawe dalan, sanajan sing unik lan ora perlu ... Nanging dheweke entuk akeh insinyur pinter "ing beban". Profitability beda. Sedhela lan jangka panjang.
          2. +2
            22 2020 Juni
            Kutipan saka Piramidon
            Biaya kanggo mbangun jalur lan sepur kasebut, bathi saka operasi kasebut, kaya sing sampeyan ngerteni, ora dadi kapentingan kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga, contone, kanggo ngangkut barang ing sadawane Rute Segara Lor ing kapal selam nuklir, banjur icebreakers ora perlu dibangun.

            Ngapunten, nanging ing awal abad pungkasan, apa sing luwih nguntungake tinimbang transportasi sing ditarik jaran utawa mobil, transportasi listrik? Jaran kasebut luwih murah, nanging saiki aku ora weruh ing dalan ...
            1. -1
              23 2020 Juni
              dadi ora ana sing nggawa apa-apa ing concords, contone bab jaran ora cocok
      2. +4
        22 2020 Juni
        kajaba Veleks - UTAMA - POPULASI Kapadhetan lan NUMBER OF IT.
        supaya Mlskva-Kazan mbayar, jumlah penumpang lan lelungan menyang karya dibutuhake,
        PERLU "PERSIAPASI" UMAT --- ing taun 90-an kanggo ndhidhik pemuda kanggo bocah-bocah gedhe ing taun 00-an lan 10-an wis lair lan ing taun 20-an ana dalan sing dibangun lan ing kabeh arah.
      3. 0
        22 2020 Juni
        Iki minangka urutan gedhene sing luwih murah kanggo nggawe lan ngluncurake pesawat penumpang hipersonik kanthi scramjet tinimbang mbangun dalan kanggo sepur kasebut ing saindenging negara.
      4. Tur
        +1
        22 2020 Juni
        China isih duwe jumlah sepedha paling akeh ing donya saiki.
        Aku kelingan siji wayahe.
        Piye wae wong Tionghoa ngajak aku melu "menyang alam".
        Telung minivan nyopir menyang tapel wates Cina-Korea.
        Butuh rong jam setengah kanggo nyopir.
        Lan ing sawetara panggonan ana perlu kanggo ngisi bahan bakar.
        Perusahaan kasebut kejiret ngrokok sethithik, mula ana kesempatan kanggo keracunan.
        Aku pindhah adoh saka pom bensin menyang sisih lan ndeleng lapangan.
        Lan aku ora bisa ngerti apa sing kedadeyan.
        Lan ana wong mlaku ing mburi jaran nganggo garu, lan ing jejere ana bocah sing mlaku lan mbuwang barang menyang lemah.
        Aku takon wong Cina sing diracun karo aku - apa iki?
        Dheweke katon lan ujar (untung, perusahaan kerjane karo Rusia, ana akeh penutur Rusia) - dheweke nandur sawetara budaya lokal.
        Aku ngomong - kanggo aku?
        Dheweke kaget - kok dhewe, didol.
        We ndamel adoh saka pom bensin, lan aku katon watara lan ndeleng atusan Cina kuwi ing lapangan ing jaran mluku lan nyebar tanah.
        Banjur aku ngerti - iki sebabe murah produk Cina.
        Biaya - Feed jaran, lan duwe cokotan kanggo mangan karo asisten.

        Sepur kuwi luwih status, lan kurang minangka sarana transportasi.
        Sepur kacepetan dhuwur mbutuhake pambangunan rel sepur khusus.
        Pager lan ora bisa diakses.
        Nanging iki isih kudu ditutupi saka udan (salju, udan).
        Lan ing kasus kasebut, proyektil kasebut, yen mabur ing dalan (ana precedents ing China), jelas campuran daging, balung lan magnet karo kabel.
        Dalan kasebut umume kudu pindhah ing trebe sing terpencil, ing papan sing ora ana udara, luwih becik rong atus meter ing ngisor lemah.
        Lan ing jarak saka limang atus kanggo pitung atus kilometer.
        Lan liwat ngendi ana gunung, ara-ara samun, alas, i.e. ngendi iku angel lan mokal kanggo mbangun dalan ing cara biasanipun, ing lumahing.
    2. +8
      22 2020 Juni
      Lha, kok ngomong ngono?) Iki salah siji bagéan tengah. Kanggo gamblang, girth saka dalan dening awak. Ing komposisi lengkap, kabeh apik karo aerodinamika)
      1. -2
        22 2020 Juni
        Mesthine, gambar kasebut kudu dipilih luwih apik, amarga dheweke nulis babagan sepur, lan ora mung cara penundaan.
        1. +1
          22 2020 Juni
          Nah, apa sing dikarepake saka wartawan? nglirik ombenan
        2. 0
          22 2020 Juni
          Kutipan saka Avior
          Mungkin gambar kudu luwih apik ...

          Nah, iki sing kudu digoleki, wektu kanggo mbuwang. Sing utama yaiku ngirim warta ing kene kanthi cepet. Blogger lokal ora ngganti "barang cilik" kasebut (kaya sing asring kedadeyan). lol
    3. +8
      22 2020 Juni
      Aneh, kabeh apik ing prototipe kanthi aerodinamika)))
    4. -1
      22 2020 Juni
      Ora, ndeleng keajaiban iki, sing nggawe ora duwe sirah. Sing luwih dhuwur kacepetan, sing luwih dhuwur resistance, sing luwih gedhe beyo kanggo ngatasi iku, sing luwih biaya. Lan uga dipikirake manawa biaya perjalanan iki bakal luwih akeh tinimbang ing pesawat.
  2. + 11
    22 2020 Juni


    mangsa wis teka. Isaac Asimov ora bisa mbayangno desain kasebut.
    1. +2
      22 2020 Juni
      Malah wingi, Rusia uga ngimpor gandum ....... Kabeh mili, kabeh owah.
      1. 0
        22 2020 Juni
        Malah wingi Rusia uga ngimpor gandum.

        - Apa kita bakal miwiti nyopir operator pesawat 70 ton VI kanggo ekspor? kaya T000 lan Su90-34, -5
      2. +7
        22 2020 Juni
        Ing kesempatan iki, sampeyan kudu ngganggu. USSR ngimpor gandum ora kanggo populasi, nanging kanggo pakan ternak. Lan utamané kanggo Feed sapi. Saiki kita duwe kegagalan ing daging sapi, kita ngimpor, nanging akeh manuk. Lan biaya feed ana cukup beda. Kanggo entuk kilogram daging sapi, 7 kilogram gandum dibutuhake, lan mung 1,5 saben kilogram pitik. Mangkene carane entuk gandum "ekstra" ...
        1. 0
          22 2020 Juni
          rebutan gandum
          Gandum diimpor kanggo populasi.
          Jagung lan barang kanggo panganan.
        2. +4
          22 2020 Juni
          Gandum diimpor menyang USSR, mung kanggo Feed populasi. "Telinga Amerika"
        3. +3
          22 2020 Juni
          Kanggo entuk daging sapi siji kilogram dibutuhake gandum 7 kilogram, lan kanggo pitik kilogram mung 1,5. Mangkene carane entuk gandum "ekstra" ...

          Ora perlu kanggo narik metu saka pangertèn umum. Produksi daging babi ing Federasi Rusia padha karo ing .... USSR !!! Apa sampeyan entuk bedane? Saiki ngitung biaya pakan lan produksi daging babi. Minangka kanggo daging sapi, puncak produksi ambruk ing 88-89 taun, nang endi wae ing 4 yuta ton. Kok ngerti? Kanggo ngupayakake tokoh pelapor lan rencana kasebut, amarga kekurangan feed, Slaughter MASS dheweke terus !!! Nanging, ing USSR ora ana industri kanggo produksi daging sapi murni, mung daging lan susu. Iku mung kanggo informasi. Ora kabeh lancar banjur. Lan ora perlu mikir babagan wektu saiki.
        4. +1
          22 2020 Juni
          Kutipan saka: Sahalinets
          USSR ngimpor gandum ora kanggo populasi, nanging kanggo pakan ternak.

          Ing USSR, iki disaring karo gandum durum, sing dadi "panganan" populasi. Dheweke diimpor. Lan dhewe (varietas alus) menyang feed ing peternakan.
        5. 0
          22 2020 Juni
          47 yuta ton sing dituku ing taun 1986 iki pancen keren kanggo sapi, utamane amarga sapi ora mangan gandum dhewe lan tuku gandum 3,4 kelas amarga luwih murah lan uga tuku daging kurang saka 500 ewu ton. Lan kudu diakoni yen USSR ilang akeh gandum sajrone transportasi. Produksi daging Rusia padha karo RSFSR ing taun 1990 - luwih saka 10 yuta ton, 120 yuta ton gandum - lan iki karo wilayah sown suda 377000 kilometer persegi, 1177000 karo saiki 800000.
    2. +2
      22 2020 Juni
      Padha mbangun siji Ajaib lan temen maujud sing beya luwih dhuwur tinimbang Sepur biasa, amarga nggawe Magnetik kolom super-kuat luwih larang saka wheel. Nanging China bisa pamer.
  3. +5
    22 2020 Juni
    Wong Tionghoa pancen apik tenan!
    1. 0
      22 2020 Juni
      ing apa? Apa dheweke nggawe kendaraan sing ora bisa digunakake? Pesawat luwih cepet lan luwih murah.
  4. -3
    22 2020 Juni
    Penulis, kanthi bantuan apa sing sampeyan pengin entuk levitasi magnetik kanggo piranti sing bisa ngluwihi wates atmosfer bumi kanthi bantuan levitasi sing padha? Mesthi wae, medan magnet apik, nanging kepiye carane nggunakake mung siji lapangan sampeyan bisa ngilangi permukaan planet, lan malah ngluwihi atmosfer? Topik iki wis diomongake pirang-pirang dekade! Kamanungsan durung duwe teknologi sing dibutuhake kanggo nggunakake gangguan magnetik subtle ing atmosfer planet kanggo entuk daya sing cukup kanggo akselerasi nganti 7,8 km / s. , lan mlebu orbit!
    1. +3
      22 2020 Juni
      Ketoke akselerasi sadawane panuntun, Bener bedhil Gauss. Lan dibandhingake karo Railgun, ora ana nyandhang ing ril konduktif.
      1. +1
        22 2020 Juni
        Kutipan saka minus
        Ketoke akselerasi bebarengan Panuntun

        Aku bakal nindakake soko digabungake: wiwitan akselerasi ing "daya tarik listrik", nang endi wae ing "mburi wiwitan" - sambungan saka taxiway ing. Luwih gampang nggawa bahan bakar sing luwih cilik ...
    2. 0
      22 2020 Juni
      Ora mung kanggo mbatalake, nanging uga kanggo stabil, utawa wesi sembrani kudu desain banget Komplek.
      Sepur iku beda.
      Magnet permanen ora bakal narik, lan elektromagnet mbutuhake sumber daya super kuat lan kanggo "njamin" superkonduktivitas.
      1. +1
        22 2020 Juni
        Kabeh masalah karo listrik lan stabil wis rampung solvable.
        1. 0
          22 2020 Juni
          Apa masalah kanthi biaya gedhe kanggo nggawe medan magnet sing kuat bisa dipecahake? Pira celah lan kepiye ukurane gumantung saka kekuwatan medan magnet? China duwe dhuwit kanggo splurge, nanging ekonomi iku buntu.
    3. +1
      22 2020 Juni
      Apa ora bisa digunakake minangka unit overclocking?
  5. +2
    22 2020 Juni
    Sadurunge dheweke narik jalur subway ijo utawa No2 menyang Pudong, proyek kasebut bisa uga gagal. Nanging sawise iku padha miwiti numpak mung kanggo kapentingan penasaran. Aliran penumpang utama pindhah menyang subway.
  6. +2
    22 2020 Juni
    Dadi dolanan sing apik, nanging iki kedadeyan yen ana kacilakan ing bagean pasokan listrik, yen listrik mati ... sepur 600 km sing apik iki mung bakal mlumpat ing weteng, utawa ana "roda darurat" ing kana. ))
  7. 0
    22 2020 Juni
    Kabeh mili, kabeh berkembang ... saka alam fantasi mboko sithik ditepungi ing urip kita. Sayange yen kita kudu ndeleng akeh saka njaba, muga-muga iki ora suwe.
    1. +2
      22 2020 Juni
      Iku buntu, eksperimen, ora ana sing nindakake maneh amarga ora efektif biaya. Larang, biaya operasi dhuwur.
      1. 0
        22 2020 Juni
        Rong pilihan - padha nindakake amarga padha bisa mbayar.
        Kita ora ngerti apa-apa.
        Topik kasebut pancen wis suwe banget, nanging ora ana sing bisa ngidini keluwihan kasebut ... ayo ndeleng kepiye carane.
        1. +1
          22 2020 Juni
          Lan ora bisa maneh. Pontonulis lan kabeh, pungkasan. Pesawat luwih murah.
  8. +2
    22 2020 Juni
    Kutipan: SS-18


    lan wingi China numpak sepeda..

    lan saiki kabeh Jerman wis numpak sepedha (sanajan sawetara salinan regane mobil). Malah ing Jerman lan ing Prancis, dheweke ora mblokir dalan cedhak MagLevs, bakal ora nguntungake, amarga rega tiket kanggo sepur kacepetan dhuwur roda biasa (ICE lan TGV), mula ora ana sing bakal nunggang ManLevs.
    1. kpd
      +3
      22 2020 Juni
      Maglev Shanghai dibangun kanthi prentah saka panguwasa Shanghai dening konsorsium Transrapid Jerman, sing kalebu Siemens (sepur Transrapid 08) lan ThyssenKrupp (dalan) ing taun 2001–2003. Lan ing Jerman dhewe, sawise kacilakan, maglev durung dikembangake ing sepur demonstrasi.
      1. +3
        22 2020 Juni
        Aku ngerti yen Maglev ora berkembang ing Jerman, apa sampeyan mikir Jerman bakal setuju kanggo mbayar 300-500 € kanggo tiket sepur, ora ketompo carane cepet iku? saiki saya akeh wong ing Jerman ganti FlixBus (bus antarkota) TK. rega contone saka Basel kanggo Frankfurt am Main ing ICE biaya bab 75 €, ing FlixBus mung 10 € lan banjur 75 € isih rega cukup apik. lan nalika rega listrik mundhak, DB (Deutsche Bahn) mesthi bakal ngunggahake rega tiket. Lan Maglev, dibandhingake karo sepur konvensional, bisa uga nggunakake pesenan listrik sing luwih gedhe
        1. kpd
          0
          22 2020 Juni
          Sepur jinis iki duwe lara kronis - dheweke pancen ora seneng karo icing ing trek, bisa digunakake ing iklim sing anget, nanging ing Jerman utawa Rusia ana masalah gedhe ing musim dingin.
          1. +1
            22 2020 Juni
            Dheweke duwe lara sing beda: jarak sing luwih gedhe ing antarane awak lan trek, luwih akeh kabutuhan medan magnet, minangka asil, lelungan ing keajaiban kasebut bakal luwih larang tinimbang ing pesawat.
  9. +6
    22 2020 Juni
    Kutipan: SS-18
    mangsa wis teka. Isaac Asimov ora bisa mbayangno desain kasebut.

    Ya wis mesthi.
    Ing awal 80s, dheweke ana ing perjalanan bisnis ing Moskow. Bali kanthi sepur Moscow - Rostov-on-Don. Wektu lelungan kira-kira 20 jam. Sapa ing jaman USSR tindak bisnis kanthi sepur ngerti yen sing utama yaiku mateni wektu. Ora ana tablet utawa e-buku. Iku tetep kanggo tuku koran lan majalah (kadhangkala paket kabèh). Sepisan, ing perjalanan bisnis kasebut, sadurunge sepur lunga, aku tuku buku ing stasiun (seri Ilmu, paperback) sing diarani "Transportasi kutha ing mangsa ngarep." Yen sampeyan saiki mbukak liwat, banjur kita bisa ngomong sing 95-98 persen saka apa sing ditulis ana. Lan sawetara sing wis ana ora diterangake ing kono. Dadi ya, Masa Depan wis teka lan saiki luwih angel tinimbang 40 taun kepungkur kanggo "fantasi" kepiye transportasi sing padha bakal berkembang
  10. +1
    22 2020 Juni
    Kasunyatan yen nitih keajaiban iku omong kosong. Pira regane kanggo lelungan siji kilometer? Pira bahan bakar sing dikonsumsi kanggo njaga medan magnet sing kuat? Banjur mbandhingake karo biaya mabur ing pesawat.
  11. -2
    22 2020 Juni
    Aku seneng banget kanggo RZD.
    Cukup sethithik lan kita bakal entuk Lokomotif Uap saka gudang lan cepet-cepet dadi terobosan menyang masa depan sing luwih cerah !!!!
    Hore.
    1. +1
      22 2020 Juni
      Aku seneng banget - 70% saka kabeh komposisi Railway Rusia wis dianyari, lan sampeyan ninggalake lokomotif omong kosong karo sampeyan.
    2. +1
      22 2020 Juni
      Ing gudang ana lokomotif uap. Apa sampeyan ora seneng RZD? Sepur elektromagnetik iku omong kosong, lan omong kosong sing larang banget. Roda luwih ekonomis, lan pesawat padha. Mung wong Cina sing bisa mbangun undertransport iki, banjur siji rute cilik, iku kabeh, sampeyan ora bisa ngapusi fisika lan ekonomi.
  12. +1
    22 2020 Juni
    Kutipan: Viktor Sergeev
    Kasunyatan yen nitih keajaiban iku omong kosong. Pira regane kanggo lelungan siji kilometer? Pira bahan bakar sing dikonsumsi kanggo njaga medan magnet sing kuat? Banjur mbandhingake karo biaya mabur ing pesawat.

    Mesthi, kabeh wis dikenal ing comparison, nanging isih ora worth fokus mung ing dhuwit. Ya saiki regane sepur iki mbok menawa luwih larang. Bisa uga larang kanggo wektu sing suwe, nanging ... Setuju, yen faktor wektu iku dhasar kanggo sampeyan (uga, plus penak), sampeyan bakal milih pilihan sing paling apik. Mungkin luwih larang, nanging trep kanggo sampeyan. Kadhangkala luwih bathi kanggo mbayar "luwih larang" lan pindhah "luwih cepet" tinimbang "luwih murah" nanging "luwih suwe".
    Sawise kabeh, wong mabur ing Concorde nyabrang segara, mbuwang dhuwit liyane, nanging ing wektu sing padha kaping telu kurang. Lan nang endi wae.
    Punika conto. Musim panas 2010. Perjalanan bisnis menyang Moskow. Aku kudu njaluk menyang bandara Vnukovo saka tengah Moscow. Rong pilihan
    1. Kanthi metro menyang "Kidul-Kulon" lan saka ing kono kanthi minibus menyang Vnukovo
    2. Kanthi metro menyang stasiun sepur Kievsky lan saka ing kono kanthi Aeroexpress menyang Vnukovo
    Aeroexpress kira-kira kaping telu luwih larang tinimbang minibus. Nanging ing njaba jendhela iku separo pisanan dina Sabtu. Miturut informasi ing metu, lalu lintas buta macet. Bisa uga ana ing minibus aku ora bakal nyekel pesawat ing wektu, macet ing macet. Apa sing dipilih? Ya, sing bener, luwih larang, nanging ing wektu sing padha rute kacepetan dhuwur (ing wektu). Lan tansah lan ing endi wae. Mungkin ing wiwitan sepur iki bakal larang lan ora nguntungake, nanging sawetara taun bakal kelakon lan kabeh bisa owah
    1. +1
      22 2020 Juni
      Ora ana sing butuh sepur sing luwih larang tinimbang sepur lan pesawat. Yen sampeyan pengin kacepetan: pesawat; yen sampeyan pengin ekonomi: sepur. Transportasi saka 600 km / jam mbutuhake biaya energi sing gedhe, trek sing mulus, pangopènan sing larang banget. Concord bener nutupi dhewe amarga biaya dhuwur, lan dudu tingkat kacilakan, sing sithik.
      Sampeyan ngomong sampeyan kudu menyang pesawat? Bisa mbayangno pinten dalan kanggo mobil listrik kuwi bakal biaya lan carane Gamelan iku kudu? Iku kabeh dolanan.
    2. +2
      22 2020 Juni
      nalika TOKOMAKI (ITER lan liya-liyane) bakal kerja ing kene, mula bakal bisa ngenalake Maga-Leva kanthi massal menyang infrastruktur transportasi, nanging saiki iki minangka fantasi sing ora nguntungake ekonomi, ora ngetung perjalanan singkat saka terminal menyang gerbang kost. ing sawetara bandara metropolitan
  13. +1
    22 2020 Juni
    Isih, aku mikir iki isih demonstrator teknologi. Efisiensi suspensi magnetik dudu sumber banyu, ya, lan ngatasi resistensi ora gratis.
    Nanging ing pangembangan sepur kacepetan dhuwur, China kelangan. A item banget Handy. Lan luwih apik tinimbang Prancis mesthi. Kita uga ora padha.
  14. +1
    22 2020 Juni
    Kutipan saka mmax
    Isih, aku mikir iki isih demonstrator teknologi. Efisiensi suspensi magnetik dudu sumber banyu, ya, lan ngatasi resistensi ora gratis.
    Nanging ing pangembangan sepur kacepetan dhuwur, China kelangan. A item banget Handy. Lan luwih apik tinimbang Prancis mesthi. Kita uga ora padha.

    Aku wonder APA luwih apik tinimbang Prancis? TGV minangka salah sawijining sepur listrik kacepetan dhuwur sing paling apik ing donya. Mangga mbenerake, yen ora, aku uga bisa ujar yen pisang Kolombia dudu, Ekuador bakal luwih apik.
  15. 0
    22 2020 Juni
    Kutipan: Viktor Sergeev
    Ora ana sing butuh sepur sing luwih larang tinimbang sepur lan pesawat. Yen sampeyan pengin kacepetan: pesawat; yen sampeyan pengin ekonomi: sepur. Transportasi saka 600 km / jam mbutuhake biaya energi sing gedhe, trek sing mulus, pangopènan sing larang banget. Concord bener nutupi dhewe amarga biaya dhuwur, lan dudu tingkat kacilakan, sing sithik.
    Sampeyan ngomong sampeyan kudu menyang pesawat? Bisa mbayangno pinten dalan kanggo mobil listrik kuwi bakal biaya lan carane Gamelan iku kudu? Iku kabeh dolanan.


    Proyek kasebut mbutuhake biaya sing ageng, ora ana sing ngira yen bakal murah. Biaya kasebut akeh banget, utamane ing tahap wiwitan, nanging yen ora ana sing ditindakake, proyek kasebut ora bakal dadi luwih murah utawa malah bisa ditindakake. Kemajuan ditindakake, amarga mobil listrik 40 taun kepungkur ora duwe ciri sing padha karo saiki.
    Nanging yen sampeyan kudu njaluk, contone, menyang bandara, kang dumunung ing kadohan saka, contone, 50 km saka tapel wates kutha. Plus 20 kilometer saka bandara ing kutha menyang pinggiran kutha. Total, supaya dadi 70 km. Kanthi kacepetan 600 km / jam, sampeyan butuh 7 menit. Ing kacepetan ngisor ing sawetara padha - sethitik liyane.
    Ing sawetara kahanan, transportasi kasebut pungkasane bakal dibutuhake, ing sawetara - ora perlu. Ayo padha ngomong shuttles padha ing kasus kaya mengkono (bus). Pira wong sing digawa lan obah. Mesthi wae, kabeh kudu dianggep, nanging gampang banget lan presumptuous ngomong langsung yen kabeh iki omong kosong lan ora ana sing butuh.
    Contone, railway ing sisih kidul, contone, saka Rostov kanggo Vladikavkaz, bisa rampung lan dalan bakal njupuk, contone, jam utawa jam setengah tinimbang 10-12 bis utawa 1,5-2 jam dening. pesawat. Sepur biasa uga bakal mlaku 12-14 jam. Dadi apa sing kudu ditindakake cepet utawa mengko. Nanging mesthine sampeyan kudu ngetung

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"