Drone Turki nyerang posisi tentara Siria ing wilayah Sarakib

28

Sumber informasi Siria nglaporake manawa sawetara kendaraan udara tanpa awak dikirim, bisa uga dening militan ing provinsi Latakia, menyang fasilitas infrastruktur SAA. Elinga yen ing provinsi Latakia uga ana pangkalan udara Khmeimim Angkatan Udara Rusia.

Layanan warta SANA nulis manawa sistem pertahanan udara pasukan pemerintah Siria kabeh drone padha gumun. Sistem pertahanan udara apa sing digunakake lan karakter apa sing diduweni drone kasebut ora dilaporake saiki.



Kedadeyan iku dumadi ing cedhak kutha Jabla. Saksi mata nglaporake sawetara bledosan. Ing wektu sing padha, ora ana data ing ngendi bledosan iki gludhug - ing udhara utawa ing lemah.

Miturut informasi paling anyar, pangkalan udara Khmeimim Rusia terus beroperasi kanthi normal.

Sauntara kuwi, saka provinsi Idlib, ana laporan yen drone Turki digunakake kanggo nyerang posisi tentara Siria ing wilayah Sarakib. Ing wektu sing padha, akun sing dikontrol dening militan kasebut nuduhake yen "pasukan Assad" diduga ngluncurake serangan artileri ing wilayah sing ana pos pengamatan Turki. Nanging sadurunge ora ana informasi babagan penembakan ing wilayah kasebut, lan para militan dhewe ora nerbitake.

Sadurunge, tentara Turki aktif nggunakake UAV serangan Bayraktar marang SAA, nanging kanggo dangu serangan kasebut ing Idlib ora ditindakake dening Turki.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -1
      23 Juni 2020 07:36
      opo? maneh? Utawa iku mung angen-angen saka panulis warta? Timur iku masalah sing alus ... Akeh informasi sing salah ... kanggo ngunggahake moral "kita" lan nyasarake "dudu duweke" ...
      1. +6
        23 Juni 2020 07:49
        Muga-muga puser sultan enggal kabuka. Libya, Syria, Irak Kurdistan, galur karo Yunani ..... sultan bisa rampung ala
        1. + 19
          23 Juni 2020 08:11
          Irah-irahan pawarta bab sawijine bab, wiwitane pawarta bab liyane. Topik judhul dijupuk ing separo kapindho artikel. Sapa sing ngirim kabar? Mantan karyawan saka telung thimbles ing stasiun? Aku twist-twirl?
        2. 0
          23 Juni 2020 09:48
          Quote: Ireng
          Libya, Suriah, Kurdistan Irak, ketegangan karo wong Yunani ....

          Kanthi Prancis, Israel, Siprus, Italia, AS, Mesir.
          1. +1
            23 Juni 2020 10:08
            Vitaly, lan matur nuwun kanggo ora lali Panjenengan, Israel tegese nglirik
            Nanging, karo Italia, ana kesalahan.
            1. +1
              23 Juni 2020 10:50
              Kutipan: KURT330
              Nanging, karo Italia, ana kesalahan.

              Sayange ora.

              Israel, Siprus, Mesir, Yunani, Italia, Yordania kasengsem mbangun pipa EastMed. Lan aliansi EMGF digawe mengko lan Prancis njaluk anggota ing EMGF, sing uga nampa dhukungan AS. Lan dumadakan Sultan mutusaké kanggo njaluk menyang Libya lan uga mbangun pipa gas
              1. -1
                23 Juni 2020 11:13
                Sultan wis ana ing Libya. Yen sampeyan pengin dadi bagean, mungkasi kabeh perjanjian karo Yunani.
                Yen ora, sampeyan uga ora bakal entuk apa-apa.
                1. +1
                  23 Juni 2020 12:26
                  Kutipan: KURT330
                  Yen ora, sampeyan uga ora bakal entuk apa-apa.

                  Sampeyan ora ngati-ati
                  Kasengsem ing pambangunan pipa EastMed Israel, Siprus, Mesir, Yunani, Italia, Yordania. Lan aliansi EMGF digawe mengko lan Prancis njaluk anggota ing EMGF, sing uga nampa dhukungan AS.
                  Pesawat Angkatan Udara Israel ngubengi kapal Turki ing sekitar Siprus ing Segara Mediterania, lapor media. Iki minangka tanggepan babagan kedadeyan kapal Israel, sing dibuwang saka Siprus rong minggu kepungkur dening kapal perang Turki.
                  Komplikasi serius ing hubungan antarane Israel lan Turki nyebabake kasunyatan manawa pejuang F-16 Angkatan Udara Israel katon ing wilayah sing ana kapal angkatan laut Yavuz Turki, sing, miturut sumber militer, nindakake serangan ing kapal angkatan laut. kanthi rudal anti-radar sing tepat
                  1. 0
                    23 Juni 2020 15:24
                    "Israel, Siprus, Mesir, Yunani, Italia, Yordania." Wong Italia ora ana maneh ing dhaptar iki, dheweke ora gelem. Pipa EastMed iki ora bakal larang banget, ora larang regane.
                  2. -1
                    23 Juni 2020 16:41
                    Pesawat Israel bisa ditemokake ing ngendi wae sing dikarepake. Aja mikir yen sampeyan wis wedi wong Turki, iku bakal naif sampeyan. Yen wong Turki pengin gawe piala marang kowe, mesthi bakal nindakake piala iki. Ya, ora ana kesalahan, nanging kanca-kancamu gelem nyerang kapal sipil kaya Mavi Marmara lan njupuk dokter sipil ing dek saka helikopter.
        3. -1
          23 Juni 2020 12:00
          Panjenenganipun kudune mungkasi ala.
          1. -1
            23 Juni 2020 15:29
            "Dheweke kudu mungkasi kanti awon" Mungkin, nanging mung ing jinis ngguyu
            1. -1
              23 Juni 2020 18:13
              Mungkin uga, Jeyhun. mandheg
          2. 0
            23 Juni 2020 16:36
            Aku mbayangno carane dheweke mungkasi!
        4. 0
          24 Juni 2020 02:25
          Quote: Ireng
          Muga-muga puser sultan enggal kabuka. Libya, Syria, Irak Kurdistan, galur karo Yunani ..... sultan bisa rampung ala

          Puser dheweke bakal dibukak mung sawise serangan artileri gedhe ing posisi militan, lan malah luwih apik ing posisi Turki, bakal digunakake kanggo nanggepi saben serangan "traktor". yen kita lan Siria terus nguntal impudence iki kaya pasrah, kabeh bakal kaya pesawat Israel.
      2. -4
        23 Juni 2020 08:15
        Kanca Razhap wis metu saka rel lan ngobahake scimitar ing kabeh arah.
      3. +9
        23 Juni 2020 08:30
        "" Kedadeyan kasebut kedadeyan ing cedhak kutha Jabla. Saksi mata nglaporake sawetara bledosan. Ing wektu sing padha, ora ana data ing ngendi bledosan iki gludhug - ing udhara utawa ing lemah.

        presentation banget mentahan. Ya, lan sumber ing tingkat OBS.
    2. -2
      23 Juni 2020 07:37
      Inggih rampung kanggo repulsing serangan! Khmeimim basis - operasi normal apik
    3. +5
      23 Juni 2020 07:39
      Iku katon kaya provokasi saka Turki. Kanggo nyelidiki reaksi Rusia.
      1. 0
        23 Juni 2020 10:11
        Apa ana bantahan sing kuat babagan keterlibatan Turki?
        1. +3
          23 Juni 2020 10:21
          Kutipan: KURT330
          Apa ana bantahan sing kuat babagan keterlibatan Turki?

          Artikel kasebut langsung ngomong.
          Drone Turki digunakake kanggo nyerang posisi tentara Siria ing wilayah Sarakib
          1. -1
            23 Juni 2020 10:43
            Yen artikel ngandika mangkono, banjur iku? ngguyu
            Sapa sing nulis?
            Ing endi argumen, bukti?
            Kabeh lan macem-macem muddy banyu, nanging apa sampeyan pracaya? Nyuwun
    4. +1
      23 Juni 2020 08:05
      Mangkene carane wong-wong dudu prajurit iki digawe!
      Mung kontrol lengkap wilayah udara saka kabeh arah mbebayani, mungguh, kasedhiyan sarana karusakan kabeh infèksi molah malih iki kudu kasedhiya.
    5. +1
      23 Juni 2020 08:06
      Sauntara kuwi, saka provinsi Idlib, ana laporan yen drone Turki digunakake kanggo nyerang posisi tentara Siria ing wilayah Sarakib.
      Sing malah laporan?
      1. -1
        23 Juni 2020 10:15
        Kaya sapa? Balabol lan arsonist! drone Turki ngguyu Lan kabeh ditembak mudhun ing wektu sing padha. Mungkin penulis bakal nuduhake kita sisa? Tiyang Turki badh nggeblak saking kadohan, botên kenging anggènipun nyumerepi sasar-sasar, ngantos-atos badhe katumbah ing rai.
    6. -1
      23 Juni 2020 08:49
      Kutipan saka Alma
      Iku katon kaya provokasi saka Turki. Kanggo nyelidiki reaksi Rusia.

      Dadi felt sadurunge))) lan asil kanggo inquisitive padha sedih. Nanging njupuk wektu dawa.
    7. -4
      23 Juni 2020 10:05
      [/ kutipan] Drone Turki nyerang posisi tentara Siria [kutipan]

      Maneh, panah ditransfer menyang Turki)) Lan liyane, informasi kasebut distorsi banget.
      Ana serangan dening Khmeimim lan ora kabeh Turki, nanging sawetara jenis drone artisanal.
      Nanging artileri Turki nyerang posisi Siria ing wayah wengi, lan ana alesan.
    8. +1
      23 Juni 2020 12:03
      Laporan sumber informasi SiriaSistem pertahanan udara apa sing digunakake lan karakter apa sing diduweni drone kasebut ora dilaporake saiki. Ing wektu sing padha, ora ana data ing ngendi bledosan iki gludhug - ing udhara utawa ing lemah.

      Apa kabar babagan? Ora ana sing ngerti telek, ora ana data.. bravo.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"