Review militèr

Présidhèn Latvia: Républik Baltik kudu manunggal kanthi luwih cedhak

63
Présidhèn Latvia: Républik Baltik kudu manunggal kanthi luwih cedhakPresiden Latvia Andris Berzins ujar manawa Latvia, Lithuania lan Estonia minangka negara cilik sing ora bisa urip kanthi kapisah ing wektu sing suwe. Mulane, telung republik Baltik kudu ngembangake kerjasama sing cedhak, ujare Berzins ing wawancara karo acara TV LTV New Week. "Yen kita pengin slamet ing jagad modern, kita kudu nggabungake upaya kita," ujare presiden.

Ngomong babagan masa depan wilayah Baltik, kepala negara nyathet: "Ing pendapat umumku, saben kita cilik banget kanggo urip ing jangka panjang. ora ana negara sing bakal. Dheweke mung bakal bubar amarga kita isih cilik. Kita kudu tumindak. " Berzins janji: "Aku bakal nyoba nindakake kabeh saka sudut pandang kepentingan Latvia, supaya kita bebarengan lan bisa terus maju. Estonia wis bisa nggawe kerjasama karo Finlandia, sinau saka pengalaman ing macem-macem lapangan. Latvia lan Lithuania ngalami bentrokan ing proses pambentukan kapentingan bisnis negara, lan bisnis diselehake luwih dhuwur tinimbang negara. Nanging saiki kita wis berkembang."

Perlu dicathet yen pilihan kanggo nggawe siji "superstate" ing basis saka Lithuania, Latvia lan Estonia wis rembugan dening elit saka republik iki wiwit 30s abad pungkasan - wiwit, individu, padha pemain banget sepele ing tataran donya. Pidato Berzins saiki cukup cocog karo pandangan kasebut.
Sumber asli:
http://www.regnum.ru
63 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vadivak
    Vadivak 2 Agustus 2012 12:09
    + 21
    Lan kok kertu partai Pak Presiden ora ngganggu privatisasi?
    1. ngalamun
      ngalamun 2 Agustus 2012 12:13
      + 24
      Aku ngusulake jeneng "Union of Bedbugs" ngguyu
      1. nokki
        nokki 2 Agustus 2012 12:24
        + 10
        Pemimpi, fu, ora sopan! kene- BALDIA - muni!
        1. Alexander Romanov
          Alexander Romanov 2 Agustus 2012 12:30
          +8
          Kutipan saka nokki
          Kene - BALDIA - muni!

          Ora, ora muni, nanging bakal muni rauh - wilayah Baltik saka Federasi Rusia. Lan ora ana cara liya, nanging pendapat saka "presiden" edan sauntara lan rencana kanggo Rusia nganti lentera!
          1. Tersky
            Tersky 2 Agustus 2012 12:40
            +8
            Kutipan: Alexander Romanov
            Wilayah Baltik Federasi Rusia.

            Sasha, banter banget lan sombong, status regional wis cukup.
            1. Alexander Romanov
              Alexander Romanov 2 Agustus 2012 12:45
              +9
              Kutipan: Tersky
              cukup lan status regional.

              Banjur sanajan tanpa status, mung resort Baltik Rusia!
              1. Tersky
                Tersky 2 Agustus 2012 12:56
                +9
                Kutipan: Alexander Romanov
                Resor Baltik Rusia!

                Setuju, gratis...
                1. ytqnhfk
                  ytqnhfk 2 Agustus 2012 22:21
                  0
                  ora ana trinitas sing dibutuhake karo segara sing adhem, dheweke bakal bosok amarga utang lan tumpukan sampah ing EU!
              2. ngalamun
                ngalamun 2 Agustus 2012 13:00
                +7
                Kutipan: Alexander Romanov
                Banjur sanajan tanpa status, mung resort Baltik Rusia!

                Aku malah ngerti sapa sing bakal ngilangi krim kasebut saka jamban mbayar sing ana ing resort Baltik Rusia ngguyu
                1. Alexander Romanov
                  Alexander Romanov 2 Agustus 2012 13:15
                  +6
                  Quote: ngimpi
                  Aku malah ngerti sapa sing bakal ngilangi krim kasebut saka jamban mbayar sing ana ing resort Baltik Rusia

                  Aku bubar ngomong babagan jaringan jamban sing dibayar ing negara-negara tilas, mantan NATO. Selehake garing ing kuping wong duka
                  1. ngalamun
                    ngalamun 2 Agustus 2012 13:17
                    +4
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Aku bubar ngomong babagan jaringan jamban sing dibayar ing negara-negara tilas, mantan NATO. Selehake garing ing kuping wong

                    Sampeyan mikir sapa sing dakkarepake karo kirimanku? ngguyu Mesthi, sampeyan minangka "raja gedhe ing jamban berbayar" lan ora ana sing mbantah gelar iki karo sampeyan ngguyu
                    1. vorobey
                      vorobey 2 Agustus 2012 13:40
                      +5
                      Quote: ngimpi
                      "raja gedhe toilet mbayar


                      Balai Raja. Jeneng jaringan muni kelangan. dibandhingake pesaing Siria sing Sashka wis - Burkhan Galyun (sartir ing wedhi) mung kelas.
                      1. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 2 Agustus 2012 14:59
                        +1
                        Kutipan saka vorobey
                        jamban raja

                        Lha kowe arep pipis, tak jak munggah pangkat, kaya syekh Arab. 3000 euro saben riko. Lega sing nyenengake - Dhuh sing paling padhang hi
                      2. Armata
                        Armata 2 Agustus 2012 15:01
                        +4
                        Euro bakal dadi sejarah. Lan apa babagan pernyataan sampeyan yen kudu nggabungake mata uang asing lan kabeh dadi emas ngguyu
                      3. Alexander Romanov
                        Alexander Romanov 2 Agustus 2012 15:39
                        +4
                        Quote: Lokomotif uap

                        Euro bakal dadi sejarah. Lan apa babagan pernyataan sampeyan yen kudu nggabungake mata uang asing lan kabeh dadi emas

                        3000 ewu euro ing wektu iku bakal biaya udakara 10 rubel. Sing aku kewan utawa soko kanggo njupuk karo emas, supaya murni dhuwit recehan emas aran
              3. pribol
                pribol 2 Agustus 2012 13:11
                +3
                Kutipan: Alexander Romanov
                Banjur sanajan tanpa status, mung resort Baltik Rusia!

                Nalika Eropa bangkrut, Rusia bakal gabung maneh ngguyu
                Lan umume jelas kenapa presiden Latvia ujar. Estonia lan Finlandia minangka klompok basa sing padha, mula kanthi cepet nemokake basa sing umum. Lithuania sacara geografis luwih cedhak karo Polandia lan berkembang ing kana. Lan Latvia tetep ana ing tengah, ora preduli, kanthi populasi 2.
                nomer 25% ing pangentukan ing Eropah
          2. Bort Radist
            Bort Radist 2 Agustus 2012 13:17
            +2
            Iku uga misale jek kula yen kabeh demokrat duwe, padha bakal bali menyang Rusia karo sirah bangga sujud!
          3. Karawan
            Karawan 2 Agustus 2012 13:42
            +3
            Kutipan: Alexander Romanov
            Wilayah Baltik Federasi Rusia.
            Tangi! Lulus wis ing 1917 lan ing 1941, lan ing 1990, lan saiki kita liwat. Miturut wis kanggo pass!
        2. vorobey
          vorobey 2 Agustus 2012 13:16
          +6
          Kutipan saka nokki
          Kene - BALDIA - muni


          Utawa Baltika 3. Lan ehtiket Ora perlu nggawe lambang.
          1. Armata
            Armata 2 Agustus 2012 14:24
            +4
            Kutipan saka vorobey
            Utawa Baltik 3.

            Ora pantes, maksimal Baltika 0
            1. Tersky
              Tersky 2 Agustus 2012 16:44
              +4
              Quote: Lokomotif uap
              Ora pantes, maksimal Baltika 0

              Zhenya, iki cipratan ngguyu, mung dikemas ing wadhah sing ayu .... wassat
              1. Armata
                Armata 2 Agustus 2012 21:18
                +1
                Vitya, aku ngomong apa? ngguyu
        3. umum-oberst
          umum-oberst 3 Agustus 2012 20:35
          0
          Lan ing mratelakake panemume, bab paling apik PROYABALTIKA, lan supaya mung proyabalts manggon ana. ngguyu
      2. Panitia
        Panitia 2 Agustus 2012 12:40
        +2
        Hore kanggo wong cilik!!!!
      3. Kaa
        Kaa 2 Agustus 2012 13:05
        +5
        Quote: ngimpi

        ngalamun

        Ana konsep blockheads, lan ana "Union of bastards". Kanggo kolega forum saka Baltik, ora ana pribadine, ing kasus iki kita ora ngomong babagan warga (lan ora warga), nanging mung babagan "politisi" sing kaget saka negara kasebut.
        1. John
          John 2 Agustus 2012 13:31
          +2
          "Astarrrozhno, tferi nutup vvayutstsa, nderek astannoffka, lan vvottton"

          Baltik anigdot babagan metro.
          1. korrnet
            korrnet 2 Agustus 2012 14:58
            0
            Ing ngriku para prajurit ingkang kacemplungaken dening para sadhèrèk wana, botên katingal alon.
        2. Panjebak7
          Panjebak7 2 Agustus 2012 13:36
          +1
          Iku luwih gampang kanggo bali jeneng sajarah - provinsi Livonia.
      4. Karawan
        Karawan 2 Agustus 2012 13:41
        +1
        "telung republik Baltik kudu ngembangake kerjasama sing cedhak ..." contone, gabung dadi siji provinsi lan dadi bagéan saka Jerman, Belarus, utawa, paling ora, Georgia. Iku gumantung sing arep njupuk wong ing jaminan!
  2. itr
    itr 2 Agustus 2012 12:10
    + 10
    Luksemburg, lan liya-liyane minangka kekuwatan gedhe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pancen tanpa USSR, ora ana sing butuh VEF Dzintars, sampeyan ora bisa nyelehake ekonomi mung ing sprats.
    1. tverskoi77
      tverskoi77 2 Agustus 2012 14:03
      +1
      Ya, dheweke wiwit ngerti, nanging wis kasep. Jero utang lan ora ana ing posisi "mongrels on a leash" sing luwe, dheweke ora bisa lolos.
    2. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 17:40
      +2
      Kutipan saka itr
      Iku nyedot tanpa USSR dadi isinan

      Lan NATO ora butuh apa-apa kanggo nulungi dheweke
  3. Sirotin
    Sirotin 2 Agustus 2012 12:12
    +5
    "Pilihan kanggo nggawe siji" superstate " ing basis saka Lithuania, Latvia lan Estonia ngguyu ngguyu ngguyu Joke lan liyane!!!
    1. Karawan
      Karawan 2 Agustus 2012 13:45
      0
      Aku bakal nyebat pahlawan super kasebut "Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sing luwih apik!" uga, utawa Supersprat, kang nuduhake inti saka asosiasi iki! Lan apa sing bakal dadi jeneng mungsuh utama, iki pitakonan liyane. Utawa Wong Veteran, utawa Gazpromio!
  4. Drapper
    Drapper 2 Agustus 2012 12:14
    +6
    Estonia bakal enggal nyawiji luwih cedhak karo Finlandia, Lithuania karo Polandia, lan Latvia bakal tetep ing sangisore master lawas, Ordo Livonia. wassat
    1. Armata
      Armata 2 Agustus 2012 14:25
      +2
      Pitakonan minangka wong sing ngerti. Lan yen (murni hipotetis) nganggep yen dheweke bakal nyawiji. Apa sing bakal dadi basa resmi?
      1. Drapper
        Drapper 2 Agustus 2012 14:37
        +1
        Quote: Lokomotif uap
        Apa sing bakal dadi basa resmi?

        Rusian internasional ngguyu Apa sampeyan mikir ing rapat-rapat puncak, ing njaba protokol, padha nglanggar basa ing Inggris? ngguyu
      2. Shulz-1955
        Shulz-1955 2 Agustus 2012 15:32
        0
        Basa kudu ana ing antarane, lan rata-rata yaiku Rusia
  5. Lazer
    Lazer 2 Agustus 2012 12:16
    +5
    Apa acara kasebut dilebokake ing warta, ngguyu utawa liya-liyane?
  6. Rusian
    Rusian 2 Agustus 2012 12:17
    0
    "Kita nyathet yen pilihan nggawe siji "superstate" adhedhasar Lithuania, Latvia lan Estonia ..."
    Sadurunge, ana "kasur Teutonik", saiki - AS, lan sawise istilah "superstate" ditrapake kanggo "dwarfs" iki - siji bisa mati saka ngguyu Homeric.
  7. keylogger
    keylogger 2 Agustus 2012 12:18
    +3
    lan Bzdenysh ing sirah. :)))))))))))))
  8. Sirotin
    Sirotin 2 Agustus 2012 12:19
    +7
    Lan pilihan sing paling apik kanggo muter iki "superstate" ing aspal, supaya luwih trep kanggo lelungan menyang Kaliningrad.
  9. klimpopov
    klimpopov 2 Agustus 2012 12:29
    +6
    "superstates" - Reich papat? Hm

    Lan pilihan sing paling apik kanggo muter iki "superstate" ing aspal, supaya luwih trep kanggo lelungan menyang Kaliningrad.

    aku melu
  10. vorobey
    vorobey 2 Agustus 2012 12:31
    +4
    ora, sampeyan dudu Estonia - wong Latvia mbujuk wong Lithuania - sampeyan Ukrainia, mung duwe
    lemak mundak akeh ora mung ing klambi ing weteng, nanging uga ing kanthong.

    Saka blog ing net.

    Iku confuses kula sethitik nalika padha marang Lawakan bab Estonia alon. Dibandhingake karo wong Lithuania, dheweke mung pinter. Lan padha nari lan nongkrong. Lithuania, ing tangan liyane, kaya landak ing pedhut - iki ora imajinatif. Padha ngerti humor, nanging teka kanggo wong-wong mau alon-alon sing ora bisa dibayangake.

    Aku marang kenalan saka sawetara jenis, Aku malah ora ngelingi kang siji. Lan dheweke ora ngguyu. Aku panginten sing aku guyon kanti awon, nanging dina sabanjuré Lithuania iki teka kula lan ngandika padha ngomong - oh, carane kelangan sampeyan marang guyon ana wingi, iku apik. Lan ngguyu.

    Lan aku ora bisa ngomong yen dheweke bodho - padha pinter, bisa uga luwih pinter tinimbang akeh wong Rusia, padha mapan kanthi becik, urip, nanging piye wae ora saka donya iki. Padha manggon ing papan. Iki mbokmenawa kok kabeh alon kanggo wong-wong mau ... Sawise kabeh, wong paling tuwa ing Eropah, padha ngomong ing basa Sansekerta - apa ana kanggo wong-wong mau - satus taun kene, satus taun ana, supaya ora ana apa-apa rush .. .

    Lan wong Latvia sing menarik. Loro-lorone Lithuania lan Estonia ngomong yen ora bisa komunikasi karo Latvia, amarga padha duwe sawetara jenis distorsi ing sirah. Aku ora ngerti, Mungkin ana sawetara bebener iki, Aku ora komunikasi akeh karo Latvia.

    Nanging yen sampeyan takon apa sing dikira babagan wong Rusia, kabeh padha mangsuli - yen wong Rusia ora bisa ditebak. Siji Lithuania diterangno ing cara sing, kaya, wis ketemu Russian ora pati ngerti, sampeyan ora ngerti apa bakal menek kanggo Kiss utawa menehi ing pasuryan.

    Ana soko ing. Mungkin mulane dheweke ujar manawa Rusia ora bisa dingerteni kanthi pikiran ...
    1. Tersky
      Tersky 2 Agustus 2012 13:09
      +3
      Kutipan saka vorobey
      wis ketemu Russian ora pati ngerti, sampeyan ora ngerti apa kang bakal menek kanggo Kiss utawa menehi ing pasuryan.

      Kanggo Balts, sing terakhir luwih apik, bakal luwih cepet ombenan
      1. Ruswolf
        Ruswolf 2 Agustus 2012 17:13
        0
        Punika ingkang kula pikiraken:
        Kok mangertos kita?
        teka! - Esem!
        1 bagean
        Salah siji saperangan liter moonshine bakal diwutahake liwat moncong, utawa saperangan untu bakal kalah supaya ora mesem.
        2 bagean
        Sawise moonshine - sampeyan bakal njaluk ing pasuryan, lan sawise kalah metu untu - moonshine bakal diwutahake
        3 bagean
        Ngapura wong loro hangover, kiss, menehi hadiah - matryoshka lan singsot lan ngirim mulih!
  11. cc-20
    cc-20 2 Agustus 2012 12:40
    +1
    Padha menehi saben tank kanggo nyewa, lan nalika daya tempur digabungake, tank iki bakal dienggo bareng.
    1. Panjebak7
      Panjebak7 2 Agustus 2012 13:39
      +2
      Telung tankissstas - est, latvian, lithuanian,
      awak kendaraan tempur
  12. DIMS
    DIMS 2 Agustus 2012 12:40
    +1
    Oh piye. Uni Eropa ora cocog maneh, apa wis dadi ala?
    Utawa ora A. Berzins duwe informasi njero sing Jerman siyap kanggo mencet meja karo ajiné lan ngandika "ditarik munggah", sawise kang EU mung bakal mati tanpa sumber utama pendanaan?
    Ing kasus iki, perlu kanggo Uni Baltik anyar, ing tumitah kang siji bisa narik dhuwit saka Amerika Serikat lan Swedia.
  13. PSih2097
    PSih2097 2 Agustus 2012 12:51
    +4
    Ing tembung - CHUKHONS ...
  14. konsep1
    konsep1 2 Agustus 2012 13:19
    +3
    SPP - Persatuan Pelacur Politik!
  15. Bort Radist
    Bort Radist 2 Agustus 2012 13:23
    +1
    Aku panginten, nalika ngawula ing negara Baltik, sing Lithuania, Latvia lan Estonia ngerti saben liyane kaya kita duwe Ukrainians, Belarusians! Dheweke ora duwe basa sing padha recourse
    1. Drapper
      Drapper 2 Agustus 2012 13:38
      0
      Pancen beda, ora ana sing padha, ora ana sejarah utawa etnis.
  16. Barrel
    Barrel 2 Agustus 2012 13:29
    +3
    Saben uwong nindakake perkara sing bener, ngetutake conto Benelux.
    1. Armata
      Armata 2 Agustus 2012 14:30
      +1
      Yah? Apa sampeyan yakin yen telung sub-negara sing murky bisa dibandhingake karo Bennelux? Iki minangka sanjungan ing alamat "+" amarga diguyu.
  17. vadimN
    vadimN 2 Agustus 2012 13:32
    +4
    Ya ayo padha nyawiji .... Tinimbang telung negara sing ora ana gunane, bakal ana siji sing ora ana gunane .... Negara liya bakal ngirit kedutaan ...
    1. Ruswolf
      Ruswolf 2 Agustus 2012 17:23
      0
      I. Krylov bener:

      "Lan kanca-kanca, kepiye sampeyan ora bisa lungguh -
      Kabeh padha, sampeyan ora apik ing musisi!
  18. Panjebak7
    Panjebak7 2 Agustus 2012 13:41
    +2
    SLiN - Union of Losers lan Losers
  19. IRBIS
    IRBIS 2 Agustus 2012 13:55
    +2
    Lha kok kowe kabeh koyo ngono? Dheweke wis mikir babagan sangang puluh taun apa lan kepiye carane nindakake iki. Senajan, diwenehi ngarsane delegasi Estonia ing Dumka, padha bakal mikir kanggo liyane atus taun. Sing utama yaiku "ora sing-ro-pizza-a-a"!
    1. vorobey
      vorobey 2 Agustus 2012 14:28
      +2
      Kepiye carane bisa mlebu Uni Eropa?
      1. IRBIS
        IRBIS 2 Agustus 2012 14:38
        +5
        Dheweke mung nandhatangani surat-surat kasebut lan tanpa ndeleng (wong Eropa ora menehi, ngelingi karakteristik nasionale), dheweke terus sinau babagan isi perjanjian kasebut. Ing rong puluh taun, dheweke bakal rampung lan ngerti apa jenis kotoran sing wis ditindakake maneh!
    2. 53-Sciborskiy
      53-Sciborskiy 2 Agustus 2012 15:33
      +1
      Sing luwih sepi, sampeyan bakal luwih adoh saka papan sing dituju.
  20. zatar
    zatar 2 Agustus 2012 15:26
    +2
    Padha mangan dhewe, saiki padha takon kanggo nuduhake ...
  21. 53-Sciborskiy
    53-Sciborskiy 2 Agustus 2012 15:28
    +2
    Ing USSR, republik tansah urip luwih apik tinimbang warga Rusia, mulane, nyedhaki kita, "ora ngucapke matur nuwun".
  22. Barrel
    Barrel 2 Agustus 2012 16:00
    +1
    Aku weruh sampeyan sengit banget ing kene, luwih saka wong Georgia)
    1. klimpopov
      klimpopov 2 Agustus 2012 16:31
      +3
      Lan carane sampeyan bisa tresna negara kang SS marches?! Lan kabijakan anti-Rusia sing jelas ditindakake.
      1. Russ-
        Russ- 2 Agustus 2012 17:42
        0
        Kutipan saka klimpopov
        Lan carane sampeyan bisa tresna negara kang SS marches?! Lan kabijakan anti-Rusia sing jelas ditindakake

        Lan kabeh iki ....... - dikontrol dening Amerika lan NATO
      2. Barrel
        Barrel 2 Agustus 2012 17:56
        -3
        Lan carane sampeyan bisa tresna negara kang SS marches?! Lan kabijakan anti-Rusia sing jelas ditindakake.

        Apa ora ana skinhead ing Rusia?
  23. wul66
    wul66 2 Agustus 2012 16:13
    -1
    Iki, uga, ana ... cedhak Kaliningrad, ora nyebabake perasaan, kajaba rasa jijik.
  24. Set
    Set 2 Agustus 2012 16:47
    0
    Alexander Romanov,
    Alexander, apa kita kudu omong kosong iki.
  25. bremest
    bremest 2 Agustus 2012 17:24
    +1
    "....... ora ana negara sing bakal dadi"

    KATA-KATA YANG BAGUS!!!)))))))))))))))))))))))
  26. Readme
    Readme 2 Agustus 2012 18:07
    0
    --pilihan kanggo nggawe siji "superstate" ing basis saka Lithuania, Latvia lan Estonia--
    lan SUPERstate iki bakal kalebu:
    "....... ora ana negara sing bakal dadi"
  27. timurpl
    timurpl 2 Agustus 2012 19:54
    +2
    Jebule metu!!! -Bare-bokong sprats ... Nalika iku angel kanggo Rusia, sampeyan cepet mlumpat, nanging nalika handout entek, supaya dadi kanca ...
    - Sampeyan tansah mbayangno dhewe dadi soko, nalika sampeyan lagi lying ing wong ..!
    1. Elgato
      Elgato 2 Agustus 2012 20:03
      +2
      Ing endi sampeyan weruh yen ana wong sing pengin kekancan karo sampeyan?
  28. amph1cyon
    amph1cyon 2 Agustus 2012 21:42
    0
    oh jancok, apa sing dilakoni lan negara-negara iki manggon ing pinggir, banjur ana iki