Review militèr

Dijenengi peleton paling apik saka Angkatan Udara

19
Dijenengi peleton paling apik saka Angkatan Udara

Asil kompetisi platoon udhara kanggo juara Angkatan Udhara ing latihan tempur, sing dianakake kanthi basis Resimen Parasut Pengawal 331 saka Divisi Lintas Udara Pengawal 98 (Kostroma).

Rong peleton saka Divisi Lintas Udara 98 diakoni minangka sing paling apik: sawijining peleton saka resimen infanteri 217 (komandan - Letnan Senior A. Goryunkov) lan resimen infanteri 331 (lètnan P. Rodin). Panggonan kapindho dijupuk dening peleton Letnan A. Lobanov saka Divisi Serangan Lintas Udara kaping 76. Panggonan katelu dadi prajurit saka Divisi Gunung 7 (Novorossiysk) ing komando Letnan S. Romanov. Program kompetisi kalebu latihan ing ngisor iki: kinerja personel subunit standar kanggo subyek utama latihan pertempuran - udhara, taktis, geni, teknik, latihan fisik, RKhBZ, nyopir kendaraan tempur udhara, lsp.

Priksa latihan komandan lan koherensi unit ditaksir nalika nglengkapi benteng peleton dening personel lan ngatur pertahanan, nindakake latihan tembak saka BMD-2, RPG-7, bedhil. gaman, lulus tes kanggo nyopir BMD-2 ing terrain angel.

Asil umum diringkes dening komisi miturut pimpinan akting kepala latihan tempur Angkatan Udara, Kolonel Igor Kulchenko, miturut asil total poin sing dicetak ing kabeh tahapan kompetisi.
Pengarang:
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngalamun
    ngalamun 2 Agustus 2012 13:23
    + 16
    Sampeyan kudu menehi ganjaran marang perwira kanthi penugasan pangkat militer sing luar biasa
    1. Odessa
      Odessa 2 Agustus 2012 14:33
      +7
      ngalamun,
      Sampeyan kudu menehi ganjaran marang perwira kanthi penugasan pangkat militer sing luar biasa

      Lan menehi penghargaan! ombenan
    2. SolDaT RF
      SolDaT RF 2 Agustus 2012 16:11
      +6
      Nasib dheweke wis dianugerahi Beret Biru, rompi, lan pangkat dhuwur saka perwira Angkatan Udara! =)
  2. Captain3
    Captain3 2 Agustus 2012 13:27
    +9
    Dijogo!
    Susah sinau, gampang berjuang!
    1. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 17:36
      0
      Kamulyan kanggo Angkatan Udara !!! ombenan
    2. valokordin
      valokordin 2 Agustus 2012 20:50
      0
      hard ing learning gampang ing kampanye A.V. Suvorov
  3. Aleph
    Aleph 2 Agustus 2012 13:28
    +9
    Lan wong lanang ora bakal ngganggu bonus sing luar biasa lan kenaikan gaji
  4. Drapper
    Drapper 2 Agustus 2012 13:28
    +7
    Sugeng para pemenang apik
    1. ytqnhfk
      ytqnhfk 2 Agustus 2012 19:17
      0
      Panggonan liya Pskov kanggo soko wong lanang ora njupuk menyang akun, carane iku?
  5. MILITER RF
    MILITER RF 2 Agustus 2012 13:32
    +7
    surak lan kamulyan kanggo sing menang....nanging kowe kabeh pancen hebat
    1. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 17:37
      0
      Quote: MILITER RF
      kowe kabeh hebat

      Sing mesthi! Bakal ana luwih akeh wong lanang kaya ngono - dheweke ora bakal ngerti kasusahan
  6. IRBIS
    IRBIS 2 Agustus 2012 13:47
    +5
    Iki sing paling apik saka sing paling apik! Iku tetep ngarep-arep yen printah bakal ngapresiasi kabeh personel sing melu kompetisi! Sugeng Liburan, pesta landing!
  7. urik
    urik 2 Agustus 2012 13:51
    +5
    Ora ana sing nyawiji tim militer luwih kuwat tinimbang metu kanggo pertempuran, nindakake macem-macem tugas khusus, lan kegiatan kasebut. Minangka pengalaman nuduhake, wong lanang saka unit iki bakal duwe hubungan loropaken kanggo liyane urip.
    Sugeng liburan kabeh!
  8. MC
    MC 2 Agustus 2012 14:02
    +4
    Inggih rampung! Dijogo! Sepisan maneh, Sugeng Liburan!
  9. AlexTarov
    AlexTarov 2 Agustus 2012 14:33
    +6
    Pribumi Kostroma 331 pengawal. PDP - seneng kanggo sampeyan! Kamulyan kanggo Angkatan Udara!
  10. ramzes1776
    ramzes1776 2 Agustus 2012 15:50
    +3
    Landing karo Holiday!
    Lan wiwit kapan divisi serangan udara Novorossiysk dadi divisi gunung?
  11. MUD
    MUD 2 Agustus 2012 15:51
    + 11
    Iki kiriman apik sing dakwaca
    MOSCOW, 2 Agustus - RIA Novosti. Ing dina Kamis, Kedutaan Besar AS ing Moskow ngelingake warga ing Rusia babagan perayaan Dina Angkatan Udara Rusia lan ngelingake supaya ora ngunjungi papan ing ngendi acara umum dianakake, miturut pesen ing situs web misi diplomatik Amerika.

    Dina Tentara Lintas Udara dirayakake ing Rusia tanggal 2 Agustus kanggo mengeti serangan udara pertama ing taun 1930.

    "We would like to remind the US citizens that even peaceful demonstrations can be marred by conflict and escalate into unrest. Mulane, warga AS dielingake supaya situs demo sabisa-bisa lan kanggo ngleksanani ati-ati cedhak (panggonan iki)," pratelan kasebut diwaca. pesen saka kedutaan.

    Para diplomat Amerika ngelingake sesama warga yen acara perayaan, sing bakal dirawuhi dening paratroopers lan demobilisasi pasukan udhara "ing beret biru tradisional lan rompi belang putih," direncanakake ing macem-macem wilayah ing Moskow. Ing tartamtu, paratroopers kumpul ing Alexander Garden, Gorky Park, Victory Park, Pushkinskaya lan Red Squares, lan Kievsky Station Square.
  12. Delink
    Delink 2 Agustus 2012 15:59
    +2
    Umumé, sampeyan kudu netepake gaji sing layak.
    Lan yen ana operasi militer, supaya bojone entuk gaji.
    Dene manawi kecalan panyuwunipun, negari paring tunjangan dhatêng kaluwarga ing salêbêting salêbêting punggawa ing sawulan, ngantos dumugi lare-lare wau, manawi wontên.

    Lan kabeh pasukan terjun payung sing njabat, perang saka preian Angkatan Udara. Sampeyan paling apik.
  13. Sinbad
    Sinbad 2 Agustus 2012 16:06
    +2
    Selamat lebaran guys!!!
  14. wong liyo595
    wong liyo595 2 Agustus 2012 16:07
    +6
    TO OLYMPIAD Dhewe ing FULL KOMPOSISI URGENTLY!!!!! ngguyu
    1. Russ-
      Russ- 2 Agustus 2012 17:39
      0
      Tionghoa ........ - yen ora rampung ........ - wis ana 17 medali emas nalika nedha awan.
  15. bremest
    bremest 2 Agustus 2012 17:34
    +1
    Sugeng Dina Angkatan Udara kanggo kabeh pasukan terjun payung !!)))
    wiwit
    http://lifenews.ru/news/98649

    ))))))))))))))))))))))))))
  16. Narkom
    Narkom 2 Agustus 2012 18:51
    0
    Selamat liburan guys!!!! ombenan
  17. ngantuk
    ngantuk 2 Agustus 2012 22:33
    +2
    “Kapindho Agustus ... biasané rong tembung
    Kang kita wong biasa ora ngerti.
    Tembung loro sing biyen digawe
    Wong sing siap perang kanthi mulya.

    Siap mbuktekake yen ora ana sing luwih apik
    Sing mbukak langit
    Ora ing khusus modern. setelan,
    Lan ing apa "MAMA" nglairake.

    wong sing siap
    Dadi pelindung negara kabeh,
    Nanging ora amarga padha ngandika mangkono
    Lan kasunyatan manawa dheweke setya marang Tanah Air ... "
  18. REPA1963
    REPA1963 2 Agustus 2012 23:01
    0
    Iku tega sing Pskopskie kapindho. Sugeng liburan kanggo kabeh wong lanang, utamane unit militer 45377.
  19. sazhka0
    sazhka0 3 Agustus 2012 06:13
    0
    BODOH KOWE. KOWE SING PALING BAIK.MULYA TNI UDARA!!! Ngimpi, takon, ora tuwuh bebarengan.
    1. Bekzat
      Bekzat 3 Agustus 2012 12:05
      0
      uga njaluk Angkatan Udara, dheweke ora njupuk saka wutah, nanging njupuk menyang PV !!!