"T-90M, T-80BVM, TOS-2 lan liya-liyane": China ngujo peralatan sing ditampilake ing Parade Kemenangan

43
"T-90M, T-80BVM, TOS-2 lan liya-liyane": China ngujo peralatan sing ditampilake ing Parade Kemenangan

Parade Kamenangan, ditundha saka 9 Mei nganti 24 Juni amarga pandemi koronavirus, minangka kejutan sing nyenengake. Lan ora mung dening ngarsane peralatan militer saka kaping Perang Patriotik Agung, nanging uga presentation saka model anyar. Iki ditulis dening Huanqiu Shibao edisi Cina.

Penulis artikel sing diterbitake ing edisi Cina nyathet yen Parade Kamenangan pungkasan ana skala gedhe, ing ngendi kira-kira 14 prajurit lan 225 peralatan militer melu. Ing wektu sing padha, dheweke nandheske sing bebarengan karo sajarah Senjata modern, sing lagi wae wiwit mlebu ing tentara Rusia, uga ngliwati Red Square.



Penulis seneng banget tank T-90M "Proryv" lan T-80BVM. Dheweke nyathet yen ing latar mburi tank Rusia paling anyar T-14 Armata, sing durung diadopsi kanggo layanan, tank T-90M lan T-80BVM sing diwenehi paling efektif lan nyukupi syarat modern.

Tank T-90M, yaiku modifikasi saka T-90, nduweni efektifitas tempur sing dhuwur lan nyukupi syarat operasional tentara Rusia kanggo wektu panggantos senjata militer.

- nyerat penulis artikel.

"Mesin agawe" liyane sing nggumunake penulis yaiku sistem roket peluncuran kaping pirang-pirang (MLRS) TOS-2 paling anyar ing sasis roda. Dheweke nyathet yen perancang nglirwakake panggunaan sasis tank T-72 sing dilacak ing kendaraan anyar, saéngga nyuda wektu panyebaran sistem lan nambah kacepetan gerakan.

Antarane novel anyar liyane sing dicathet ing publikasi kasebut, sistem teknik anyar kanggo pertambangan jarak jauh, sistem pertahanan udara anyar, kayata sistem S-350, Buk-M3, lan Pantsir-SM dilaporake. Uga, wartawan Cina ora nglirwakake mobil lapis baja K-4386 Typhoon-VDV, sistem artileri anti-pesawat self-propelled Derivation-PVO.

Mangkono, penulis nyimpulake, Rusia ing Parade Kemenangan ora mung nuduhake peralatan sajarah, nanging uga nuduhake perkembangan paling anyar ing bidang senjata, sing bakal teka ing tentara Rusia. Lan sawetara conto gaman wis ing layanan kanggo dangu, padha mung durung dituduhake sadurunge.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    43 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -33
      29 Juni 2020 11:44
      Lan aku nggegirisi karo seragam Angkatan Udara, sawetara potongan gedhe ing jas kacang supaya sampeyan bisa ndeleng trowongan rompi? Sawetara jinis kacamata taktis, sawetara jinis helm tempur, sawetara jinis sandaran tangan, bantalan lutut. ? Apa mummers? Iki Parade! Ing seragam parade ora bisa adit? Kaya Korps Marinir!
      1. + 16
        29 Juni 2020 12:38
        Lan kenapa sampeyan whining ing saben topik? Pamilik wis nyetel tugas kasebut kanggo sampeyan)
        1. -21
          29 Juni 2020 13:05
          Aku ora seneng mummers ing tentara, padha nganggo Angkatan Udara ing mirip Afrika ing 60s
          Dheweke ora ngerti
          1. + 17
            29 Juni 2020 13:13
            Sayange sampeyan ora duwe kesempatan kanggo ngandhani wong-wong iki kanthi pribadi yen dheweke "mummer". Padha bakal ngormati, lan uga dening pasuryan.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
                1. Komentar wis dibusak.
                  1. Komentar wis dibusak.
                    1. Komentar wis dibusak.
                      1. Komentar wis dibusak.
                        1. Komentar wis dibusak.
                        2. Komentar wis dibusak.
                        3. Komentar wis dibusak.
                        4. Komentar wis dibusak.
                        5. Komentar wis dibusak.
                        6. Komentar wis dibusak.
                        7. Komentar wis dibusak.
                        8. Komentar wis dibusak.
                        9. Komentar wis dibusak.
                        10. Komentar wis dibusak.
                        11. Komentar wis dibusak.
                        12. Komentar wis dibusak.
                        13. Komentar wis dibusak.
                        14. Komentar wis dibusak.
                        15. Komentar wis dibusak.
                        16. Komentar wis dibusak.
                        17. Komentar wis dibusak.
                        18. Komentar wis dibusak.
              2. +2
                29 Juni 2020 19:08
                Kutipan: Samara_63
                pejuang Angkatan Udara ing banyu mancur ora bakal diremehake

                ========
                Nanging sampeyan pinter SHAME karo komentar konyol!
      2. -8
        29 Juni 2020 12:48
        Inexpensive, comrades Cina, tuku lan ngancam kabeh wong.
      3. +7
        29 Juni 2020 13:12
        Apa sampeyan arep menyang Vasya kanggo ngawula utawa apa?
        1. 0
          29 Juni 2020 16:03
          Kutipan: Viktor Sergeev
          Apa sampeyan arep menyang Vasya kanggo ngawula utawa apa?

          Ana kategori wong sing tentara wis categorically contraindicated, malih, ing kapentingan tentara dhewe - lagi ngomong, adoh saka dosa. ya Banjur, sampeyan ngerti, ana wektu kaya saiki ing Moskow sawise Parade Kemenangan.
      4. + 18
        29 Juni 2020 13:16
        Kutipan: Samara_63
        Lan aku nggegirisi karo seragam Angkatan Udara, apa sawetara potongan gedhe ing jas kacang supaya trowongan rompi bisa katon?

        Ora "jas kacang", nanging minangka unsur peralatan, "waja awak modular", saka ngendi sawetara modul protèktif dicopot sajrone wektu upacara.

        LAN YA, kanggo nduduhake bangga Angkatan Udara - rompi ..
        1. +1
          29 Juni 2020 13:21
          salam. Iki potensial buruh ngarep ngarep. Utawa agen mungsuh.
          1. +7
            29 Juni 2020 13:25
            Quote: Poetizza corner
            Iki potensial buruh ngarep ngarep. Utawa agen mungsuh.

            Kaya mburi, sampeyan mung pengin mungsuh ya
            1. +1
              29 Juni 2020 13:27
              Iku apik yen mung "tombol".
        2. +1
          29 Juni 2020 14:35
          Sampeyan isih ora ngerti, ana tradhisi ing Angkatan Udara, lan seragam sugih ayu kanggo parade, padha katon apik ing!
          Lan kanggo seragam lapangan ana review pengeboran lapangan, ing USSR diarani ...
          Apa sampeyan bisa mbayangno kaya apa pelaut yen mlaku ing Alun-alun Merah nganggo seragam pawai saben dina?
          1. 0
            29 Juni 2020 18:33
            Kutipan: Samara_63
            kanggo seragam lapangan ana review bor lapangan

            Nganggo seragam lapangan (maca - tempur) ing Parade, kalebu. karo kabeh unsur saka peralatan praktek ALWAYS. Kita ndeleng parade, sing dadi duweke, sing dudu duweke, saka 20-30-40s - sampeyan ora bakal weruh apa-apa.
            Nganggo bantalan dhengkul, bantalan sikut, helm, topeng protèktif, rompi antipeluru, pandelengan ing gaman (kalebu wengi), bayonet-pisau lan liya-liyane sing dimaksudake kanggo brutal sing luwih gedhe, impact sing luwih nyengsemaken ing shpakov sipil. Lan iki minangka teknik sing efektif banget.

            Kacamata gedhe dirancang kanggo nambah proteksi mata lan pasuryan ndhuwur kanthi dramatis saka samubarang barang cilik sing mbebayani nganti pecahan kacepetan kurang.
      5. +1
        29 Juni 2020 18:23
        Kutipan: Samara_63
        Lan aku nggegirisi karo seragam Angkatan Udara, sawetara potongan gedhe ing jas kacang supaya sampeyan bisa ndeleng trowongan rompi? Sawetara jinis kacamata taktis, sawetara jinis helm tempur, sawetara jinis sandaran tangan, bantalan lutut. ? Apa mummers?

        Saka wayahe rompi kasebut dienalake, aturan ngagem NON-statutori muncul ing pasokan Angkatan Udara Soviet: rong tombol paling ndhuwur ora diikat, nanging dilebokake ing bentuk lapel, ninggalake bagean dada sing katon - supaya rompi bakal katon. Hazing seragam kasebut didhukung dening Margelov lan banjur dadi undang-undang - kanthi resmi diijini personel militer Angkatan Udara (saka prajurit nganti jenderal) nganggo seragam ndhuwur mung supaya rompi katon. Mbokmenawa, iki diadopsi saka marinir Soviet sing bubar dipulihake - langsung ana aturan sing diadegake nganggo tunik "karo tenggorokan sing mbukak" supaya jiwa segara (rompi) katon. Mangkono, wiwit taun 1970, tunik, ora diikat ing pancing lan tombol ndhuwur, dadi jinis pasukan, fitur, yen sampeyan pengin - foppery wassat diijini dening Angkatan Udara. Kabeh pasukan liyane didhawuhi nganggo tunik lapangan sing kancing rapet nganti pancing ing kerah. (Sawijining pangecualian yaiku layanan ing distrik sing anget kayata ZakVO lan TurkVO, ing ngendi nalika panas resmi ora diidini.
        Mesthine, para prajurit terus-terusan nggedhekake ijin iki, lan, utamane "kanggo demobilisasi" (tm) lan malah mung kanggo acara parade, dheweke ngalusake tunik ndhuwur "menyang pusar." Nanging iki wis perang, nanging sluggishly. Marinir uga, sabisa-bisa, nyoba "mbukak nganti puser."
        1. 0
          29 Juni 2020 23:14
          "Marinir uga, sabisa-bisa, nyoba "mbukak nganti puser", ora ana sing kaya mengkono, PSH kita dieksekusi kanthi apik dhewe. Ya, dheweke ngethok lan ngethok ngisor jaket (tunik), nanging lapels krah ora smoothed mudhun, kaya ing Angkatan Udara, couturiers siji kuwi, nanging aku ora ketemu. Nanging baret tenan reged, saiki padha katon kaya kondom, nanging iki pendapat pribadi.
    2. +9
      29 Juni 2020 11:46
      Umumé, iki diwenehake kanggo memori para leluhur, para pahlawan sing menangake hak urip kanggo generasi sing bakal teka!
      Iku uga PÈNGET yen "sepur waja" kita ana ing uap, lan yen ana ...... prajurit
      1. -3
        29 Juni 2020 12:15
        ... banjur pukulan bakal dadi kuwat sing bakal mesem karo gums.
        1. +1
          29 Juni 2020 13:48
          kaya iki lan bakal dadi pilihan alus banget, jawaban!
    3. +4
      29 Juni 2020 12:15
      Parade militèr tansah minangka demonstrasi kekuwatan lan kekuwatan negara. Partisipasi ing parade presiden lan divisi saka negara liya minangka demonstrasi ing saindenging jagad yen yen ana apa-apa, dheweke kabeh bakal bebarengan karo kita ing parit sing padha.

      Aku ora seneng carane TV "kita" nuduhake parade.
      Teknik meh ora katon. Alignment ing rangking, kang peserta parade ngginakaken kathah latihan, ditampilake kaping pindho, uga saka sisih, utawa malah rampung konco. Akeh rencana gedhe sing luput. Komentator ngomong siji, layar ngomong liyane ...

      Nanging umume, aku bangga karo tentara kita, kanggo Rusia, sing, ing pimpinan Putin, bisa mulihake kekuwatane - kita bisa dilindhungi kanthi aman saka mungsuh njaba.

      Dina iki kita kudu nglindhungi negara saka mungsuh internal - sing durung milih FOR owah-owahan kanggo Konstitusi, nerusake menyang kothak kertu suoro.
      1. -2
        29 Juni 2020 12:41
        Kepiye carane bisa milih "kanggo" lan ngluwihi, ngreset sing ora netepi tembunge. - Pratelan babagan nambah umur pensiun, mbenakake konstitusi, ngluwihi syarat presiden, standar urip ing taun 2020. Tangan kaya ngono ora kena gonjang-ganjing, nanging sampeyan milih. "Kanggo")))
        1. +1
          29 Juni 2020 12:46
          Apa, amandemen liyane ora katon? Utawa mata dollar dawa ditutup?
        2. +7
          29 Juni 2020 13:01
          Kutipan saka Snark1876
          Kok bisa vote ya

          Marang kula, apa jaminan sing kita duwe "wong suci" ing taun 90-an ora bakal bali karo budhal Putin yen Konstitusi tetep kaya?

          Siji-sijine jaminan supaya ora bali ana yaiku ngganti Konstitusi, miturut sing, ing taun 1999, Rusia ana ing ambang ambruk.

          Putin ora langgeng. Cepet utawa mengko dheweke bakal ninggalake, nanging sadurunge iku perlu kanggo duwe wektu kanggo radikal malih ngganti Hukum Dasar, digunakake saben wong sing wis mimpin ing plinth dening Putin dina bakal maneh menek metu saka kabeh retakan.
          1. -4
            29 Juni 2020 17:42
            "Cepat utawa mengko dheweke bakal ilang"
            Sampeyan, utawa ngapura wong bodho ... k. utawa mbayar kanthi cara siji utawa liyane. Sampeyan bisa, mesthi, sing naif, bisa blissful. Kasunyatan bilih wiwit taun 1995 Putin makarya ing administrasi urusan presiden lan priori njupuk bagéyan ing governance negara. Lan kasunyatan sing wutah ekonomi kuwat wiwit pamaréntahan Primakov punika kasunyatan. Ora kaya Perdana Menteri Putin. Sapa sing dadi perdana menteri nol. Nanging ora, dheweke kabeh sampeyan ... dudu milikku lan akeh patriot. Ora kaya sampeyan, Kita ngerti yen kita kudu tresna marang tanah air. Lan ora daya.
          2. +3
            29 Juni 2020 18:26
            Kutipan: Boris55
            Marang kula, apa jaminan sing kita duwe "wong suci" ing taun 90-an ora bakal bali karo budhal Putin yen Konstitusi tetep kaya?
            ora ana. Adhuh! Lan konstitusi ora njamin, dheweke bakal nulis maneh kaya sing dikarepake. Conto sing cedhak yaiku Ukraina.
            Yen sampeyan pengin nindakake tumindak apik, sampeyan ora perlu nulis konstitusi, sampeyan kudu nindakake
        3. +2
          29 Juni 2020 14:14
          IMF nglarang kita mbatesi spekulasi mata uang, nglarang kita mbatesi penarikan modal ing luar negeri, dadi wektune kanggo nyerang iki lan milih FOR. Yen ora, Victory Parade bakal begalan saka konco hilllock utawa digawa, kaya ing 90s, sing bakal ana apa-apa malah kanggo terus Parade ing!
        4. -1
          29 Juni 2020 16:04
          Kutipan saka Snark1876
          lan sampeyan milih "kanggo")))

          F - banjir.
      2. +5
        29 Juni 2020 12:44
        Aku ndhukung, mung ora ana karya kamera ing parade. Fotografer wedding mbokmenawa bakal njupuk gambar sing luwih apik
      3. +2
        29 Juni 2020 12:50
        timing lan live streaming. Yen sampeyan banjur pasang saka kabeh kamera, banjur bakal ana gambar apik.
        1. +2
          29 Juni 2020 18:35
          Kutipan saka carstorm 11
          timing lan live streaming. Yen sampeyan banjur pasang saka kabeh kamera, banjur bakal ana gambar apik.

          Nanging, iki durung tau ditindakake. Mangkene carane urip - kaya ngono bakal diarsipake.
          IMHO - ngrusak lan sabotase.
          1. -1
            29 Juni 2020 18:42
            Aku ora yakin. Aku kabeh wis disimpen. mung titik nindakake editing sawise siaran langsung?
    4. +1
      29 Juni 2020 13:02
      Ora suwe ing dalan China bakal ana analog karo rasa lokal ngguyu
    5. +3
      29 Juni 2020 13:02
      Rusia ing Victory Parade ora mung nuduhake peralatan sajarah, nanging uga nuduhake pembangunan paling anyar ing lapangan senjata, kang bakal rauh mlebu tentara Rusia.

      Muga-muga dheweke bakal mlebu layanan, yen ora mung ana 12 TOS ing tentara sadurunge Suriah, lan mung ana sing jelas kekuwatan lan tujuan kepemimpinan militer kita. Crita padha karo Terminators, lan karo Bunch saka conto, malah T-90
    6. +2
      29 Juni 2020 13:04
      Parade katon apik banget, sanajan aku duwe rasa ora puas karo operator TV, nalika tank liwati, dheweke ora mandheg kanthi luwih rinci babagan T-90M anyar, piye wae dheweke ilang ing latar mburi kolom umum lan T-14 banjur langsung ngalih menyang T-80.
      1. +2
        29 Juni 2020 14:16
        Parade kasebut direkam dening adhine Serebrennikov ... Lobak ...
        1. +3
          29 Juni 2020 18:06
          ayu! Ing "top sepuluh".
          1. 0
            29 Juni 2020 19:13
            Dheweke wis biasa njupuk mudho, aku ora bakal kaget yen "pencipta" iki minangka wakil LGBT ...
            1. +3
              29 Juni 2020 19:21
              Ana sing ngomong yen dheweke (Serebrennikov) iku genius. Kanggo kula, iku dadi ora bisa dingerteni sing sawetara jinis mura. Dheweke nyolong dhuwit lan nyolong lambe.
              1. 0
                29 Juni 2020 19:36
                Sayange yen kita ora duwe kedaulatan sing cukup kanggo dikunjara Serebrennikov sepuluh taun lan ora nampa paket sanksi utawa hukum kaya Magnitsky ... Aku nyolong dhuwit negara 130 yuta, lan mung ngerti carane nuduhake ngisor gundhul saka panggung. ...
                1. +2
                  29 Juni 2020 19:44
                  Dheweke malah bakal ditendhang metu saka pusat rekreasi deso ing gulu. Dheweke isih bakal mendem. Lan ana penonton liyane.
    7. +1
      29 Juni 2020 19:01
      Inggih, wong Tionghoa weruh teknik anyar kasebut lan seneng banget! Lan aku uga pengin "ngujo", nanging maneh ing TV (sing wis umur setaun !!!!???) tlapak sepatu lan roda kanthi ulat saka teknik sing padha ditampilake!
    8. 0
      29 Juni 2020 23:55
      yen ora ana soho, aku seneng banget!
    9. 0
      30 Juni 2020 16:05
      Kutipan saka Snark1876
      Lan kasunyatan sing wutah ekonomi kuwat wiwit pamaréntahan Primakov punika kasunyatan.

      Ya, Primakov lan Gerashchenko menehi guncangan sing apik. Nanging oligarki wiwit mbayar pajeg ing Putin. Ya, lan Primakov nglawan kepresidenan kanthi kabeh kekuwatane.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"