Militer Bulgaria: India siyap nolak tuku Su-57 kanggo F-35

125

Portal bertema militer Bulgaria Militer Bulgaria, nyebutake sumber India, nulis babagan rencana India kanggo para pejuang generasi kaping lima. Ing wektu sing padha, sawetara informasi aneh disuarakake ing publikasi kasebut.

Penulis ing artikel tanggal 2 Juli 2020 nulis manawa India "bisa ninggalake Su-57 Rusia kanggo milih F-35 Amerika." Aneh, yen mung ing kasunyatan India durung nyatakake niat kanggo ndarbeni pesawat Su-57 generasi kaping lima Rusia, sing, kanthi cara, durung ana ing layanan karo Angkatan Udara Rusia.



Elinga yen sisih India mundur saka proyek gabungan karo Federasi Rusia kanggo nggawe pejuang paling anyar - FGFA, nggawe seri kabeh klaim: saka biaya dhuwur nganti "ora cocog karo pejuang generasi kaping lima. penerbangan mesin."

Saka artikel ing edisi Bulgaria:

Miturut sawetara laporan, biaya versi Su-57 sing dianyari bakal beda-beda saka 150 nganti 200 yuta dolar, lan yen India rencana tuku sawetara atus pejuang generasi kaping lima, jelas yen kita ngomong babagan milyaran dolar. .

Ngendi penulis materi iki entuk data babagan "200 yuta dolar" kanggo pesawat Rusia, mung bisa ditebak.

Ing wektu sing padha, tembung luwih nuduhake manawa publikasi njupuk nomer kasebut, kaya sing diucapake, "saka langit-langit":

Ngelingi yen nilai ekspor F-35 Amerika kira-kira $120-140 yuta, lan pesawat tempur iki katon nindakake operasi militer, India bisa uga bakal ninggalake pejuang Rusia.

Saiki, nilai ekspor F-35 Amerika, miturut data resmi pabrikan Amerika, wis mudhun ing ngisor $ 100 yuta. Bener, ana siji caveat - rega iki ora njupuk menyang akun pangopènan super-larang mangsa saka fighter generasi kalima. Siji nganyari piranti lunak biaya sawetara yuta dolar saben taun, ora kanggo sebutno logistik nyediakake komponen.

Titik penting: apa Amerika Serikat siap nyedhiyakake F-35 menyang India, amarga kontrak karo Rusia kanggo pasokan sistem pertahanan udara S-400?

Ana panemu sing bakal liwati sawetara taun, lan pers, kalebu India, isih bakal mikir versi pejuang India sing bakal mandheg. Ing wektu sing padha, tetanggan Cina ing India bakal duwe puluhan (utawa malah atusan) pejuang generasi anyar sing bisa digunakake.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    125 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. -14
      3 Juli 2020 07:23
      India siyap nglirwakake tuku Su-57 kanggo F-35

      Akhire nyesel...
      Sapa sing nedha bengi karo cah wadon njoget.
      1. +3
        3 Juli 2020 07:31
        Nanging ora. Aku maneh maca Bulgaria iki saka wektu kanggo wektu, padha puff munggah dadi Katolik luwih saka paus, i.e. iku beyo ancillary Mat ing tangan ora malah Eropah, nanging Yankees. Ya, lan saben 200 lyams, kanggo wong India iku mung kanugrahan, diwenehi rega kanggo Rafali. ngguyu
        Miturut cara, aku meh lali, uga, iku apik kanggo mbandhingaké hawk unggul online abot karo produk setengah rampung iki. Mungsuh yaiku predator kaping 57, lan produk setengah rampung ing nomer 35 mung cemilan sadurunge perang.
        1. +5
          3 Juli 2020 08:43
          Nalika iku paling ora siji resimen kawangun ing pasukan, banjur kita bakal ngomong bab sapa predator lan sing jajanan.
          1. 0
            3 Juli 2020 08:46
            Inggih, oke. Ora malah mangu-mangu.
      2. -4
        3 Juli 2020 09:40
        sapa sing maca wong Bulgaria, dheweke percaya, luwih bener tangi
        1. -2
          3 Juli 2020 20:25
          Ya, sampeyan menehi kula paling 1000 minus, apa sampeyan sniff hektar saka Mig29?
      3. 0
        4 Juli 2020 03:59
        mesthi! Yen cah wadon iki ... sha la wa ...
      4. 0
        4 Juli 2020 10:45
        Kutipan saka: Victor_B
        India siyap nglirwakake tuku Su-57 kanggo F-35

        Akhire nyesel...
        Sapa sing nedha bengi karo cah wadon njoget.

        Sapa sing mangan sampeyan?
    2. +6
      3 Juli 2020 07:24
      pakar liyane saka sistem - blah blah blah karo driji ing langit. Aku bakal ngerti dhewe lan supaya wong-wong mau maca.
    3. + 10
      3 Juli 2020 07:32
      Sedulur-sedulur kuwi ahli gegaman sing paling apik ... utamane wong liya. Gampang nulis opus kaya ngono ... sing utama yaiku sampeyan ora perlu mangsuli. Ajining diri? Napa worth iku, ing kahanan saiki, nalika kabeh saluran informasi wis CLOUDED karo warta diisep saka driji ... Ing whirlpool muddy iki, analisis serius (sing mbutuhake wektu lan gaweyan otak) mung bakal ilang ...
      1. +9
        3 Juli 2020 09:19
        Portal bertema militer Bulgaria Militer Bulgaria, nyebutake sumber India, nyerat .... Ing wektu sing padha, informasi sing rada aneh disuarakake ing publikasi kasebut.

        Penulis wiwit Review militèr, ora kasebut kanthi teliti maca asli saka Militer Bulgaria .
        Sedulur-sedulur kuwi ahli gegaman sing paling apik ... utamane wong liya. Gampang nulis opus kaya ngono ... sing utama yaiku sampeyan ora perlu mangsuli.

        Anggota forum uga ora duwe katrampilan kanggo mriksa lan mriksa informasi kaping pindho! Majalah Bulgaria ngutip sumber Cina Sohu, sing padha sing kerep dikutip ing Review Militer!


        Ing pusaran lendhut iki, analisis serius (sing mbutuhake wektu lan gaweyan otak) mung bakal ilang ...

        Kabeh klaim marang Sohu...
        1. +4
          3 Juli 2020 09:29
          Kutipan saka pytar
          Kabeh pratelan marang Sohu.

          Cukup konfirmasi kirimanku. Wong iki ora malah ngumbar pikirane dhewe, dheweke njupuk kauntungan saka artikel wong liya.
          1. +4
            3 Juli 2020 09:55
            Wong iki ora malah ngumbar pikirane dhewe, dheweke njupuk kauntungan saka artikel wong liya.

            Majalah Bulgaria nyetak maneh panemu saka Sohu Cina, kanthi bener nuduhake sumber kasebut. On Military Review, penulis anonim nyetak ulang saka majalah Bulgaria, nuduhake sumber sing salah. Lan sampeyan duwe pratelan kanggo publikasi Bulgaria! Iki piye..?!?! Nyuwun
            Reprints saka sumber liyane cukup umum ing media. Ing kene ing VO, Soho uga asring dikutip!
            1. +3
              3 Juli 2020 20:19
              Majalah Bulgaria nyetak maneh panemune Sohu Cina

              Ing ringkesan, kita ngerteni:
              Edisi Bulgaria nyritakake carane wong Tionghoa ndeleng ing ngimpi yen wong India nilar Su-57. Topik biasa. keprungu
              Plus sijine. nglirik
              1. -1
                3 Juli 2020 20:28
                Lan ana. hi Lan uga kudu digatekake manawa ana sawetara masalah ing antarane China lan India lan media kasebut ajeg mbuwang informasi "cocok". keprungu
                Thanks kanggo plus! Aku luwih kaget karo sing minus, amarga kasus kasebut SD. Nyuwun
                1. +1
                  3 Juli 2020 20:30
                  Wong-wong sing ora pengin Konstitusi anyar iki banget duka. nglirik
                  Mula aja kuwatir. Kafilah teka!
        2. 0
          4 Juli 2020 10:47
          Kutipan saka pytar
          Portal bertema militer Bulgaria Militer Bulgaria, nyebutake sumber India, nyerat .... Ing wektu sing padha, informasi sing rada aneh disuarakake ing publikasi kasebut.

          Penulis wiwit Review militèr, ora kasebut kanthi teliti maca asli saka Militer Bulgaria .
          Sedulur-sedulur kuwi ahli gegaman sing paling apik ... utamane wong liya. Gampang nulis opus kaya ngono ... sing utama yaiku sampeyan ora perlu mangsuli.

          Anggota forum uga ora duwe katrampilan kanggo mriksa lan mriksa informasi kaping pindho! Majalah Bulgaria ngutip sumber Cina Sohu, sing padha sing kerep dikutip ing Review Militer!


          Ing pusaran lendhut iki, analisis serius (sing mbutuhake wektu lan gaweyan otak) mung bakal ilang ...

          Kabeh klaim marang Sohu...

          Gurumu ora ngukum kowé merga kuwi. apa sampeyan, ora ngerti jawaban, mbeling saka pepadhamu?
          1. -3
            4 Juli 2020 11:51
            Gurumu ora ngukum kowé merga kuwi. apa sampeyan, ora ngerti jawaban, mbeling saka pepadhamu?

            Aku mulang ing universitas, lan sampeyan, Viktor, guru cetha ora mulang sampeyan kanggo mbedakake antarane konsep dhasar! Sampeyan ngapusi, iki nalika sampeyan nganggep wong liya minangka duweke dhewe! Plagiat! Lan yen sampeyan ngutip sumber kanthi bener, beda. Majalah Bulgaria kanthi jelas nuduhake sumber kasebut - Soho Cina. Artikel sing nyebutake khusus sumber Cina iki, kaya akeh liyane, asring katon ing VO.
      2. +5
        3 Juli 2020 09:29
        Lan kenapa kabeh wong nyerang Bulgaria, mung nyritakake artikel saka Sohu
        BEIJING, (BM). Miturut macem-macem sumber militèr ing India, uga miturut Sohu edisi Cina...

        https://www.sohu.com/a/405202702_352347
        1. +2
          3 Juli 2020 09:59
          Lan kenapa kabeh wong nyerang Bulgaria, mung nyritakake artikel saka Sohu

          Serang wong Bulgaria, iki minangka "tren modis" ing VO! Patut, ing-tugas forum Bulgaria-phobes langsung ngalahake metu Bunch saka blah blah blah! Kajaba iku, cetak ulang saka Soho asring ditemokake ing VO! Yen topik kasebut menarik kanggo penulis anonim VO, dheweke bisa langsung nyambung karo asline Cina!
          1. -3
            3 Juli 2020 11:43
            sayangé iki minangka bagéan saka tren sedih total chauvinism lan nasionalisme guwa ...
            1. -6
              3 Juli 2020 12:04
              sayangé iki minangka bagéan saka tren sedih total chauvinism lan nasionalisme guwa ...

              Pernyataan sedih, nanging bener, sayangé ... sad
              1. +1
                3 Juli 2020 20:24
                Boyan! Aku ora ngerti sapa sing ndhelikake jeneng celukan tambu.
                Nanging aku ngusulake supaya ora menehi kesempatan marang penulis tanpa jeneng iki kanggo misahake kita. nglirik
                Bulgaria lan Rusia dadi sedulur ing salawas-lawase! ombenan
                1. -1
                  3 Juli 2020 20:39
                  Aku nyoba ora kanggo ngrembug pribadine saka interlocutors. Nanging sanajan aku maca / nonton media Rusia, aku entuk kesan yen ana akeh chauvinisme, nasionalisme! Ana tansah sawetara Urut saka upsurges, saiki marang siji, banjur marang wong liya! Forum kebak kiriman kuwi! Iki dudu patriotisme, iki liyane ... ora
                  Aku setuju karo sampeyan - Bulgaria lan sadulur Rusia, kita rong bagéan saka siji kabèh! apik Kita duwe kode peradaban sing umum, kita minangka papan budaya lan sejarah. Iku ngluwihi kabeh wates! ombenan
                  1. +1
                    3 Juli 2020 20:42
                    Ing kene, sajrone Covid, macem-macem wong katon saka nganggur
                    Ora saka Rusia, kalebu. Gusti Allah sing dadi hakime...
                    Lan wong normal tansah ana. hi
                  2. -1
                    4 Juli 2020 20:31
                    Kutipan saka pytar
                    Para sedulur Bulgaria lan Rusia, kita dadi rong bagéan saka siji kabèh!


                    Ya, lan mulane Bulgaria nglawan Rusia ing abad kaping 20 ...
                    1. -3
                      4 Juli 2020 22:27
                      Apa abad 20 ing kene? belay Nalika jamane para firaun ing saubengé piramida "Bulgaria kuna" perang nglawan "Rusia kuna". duka Ing! Cetakan tumit isih katon! Sampeyan ora bisa ngerti sapa sing, amarga kabeh wong mlaku tanpa alas kaki, nanging ora ana keraguan manawa pancen bener! ya Iku ora angel mbayangno - iku bakal dadi nganti pungkasan donya! keprungu
                      1. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            3 Juli 2020 11:51
            Aja nggatekake, cak. Ngilangi emosi. Iku ora worth iku.
            hi
            1. 0
              3 Juli 2020 12:07
              Aja nggatekake, cak. Ngilangi emosi. Iku ora worth iku.

              Aku nyoba, nanging ora mesthi sukses, cak! Utamane nalika aku ndeleng dhasar, spekulasi cilik. Sapa sing butuh iki?! Nyuwun
              1. +1
                3 Juli 2020 20:28
                Pitakonan sing bener menehi jawaban sing bener: sing entuk manfaat saka padudon Ukrainians lan Rusia?
                Ing kene, kupinge padha.
                Sapa sing nglukis monumen kita?
                Nestlings saka sarang Sorosovsky.
                Aku lan kowe ngerti endi sing ndhelik ing mburine "persahabatan". hi
                1. -4
                  3 Juli 2020 22:10
                  Dear Alexander hi Aku supaya ora ngrembug topik bab Ukraina, amarga iku banget emosi kanggo sampeyan. Aku ngerti, kita duwe iki karo "Macedonia". Siji kanggo siji.
                  Nanging ing topik monumen, aku profesional! Topik ora padha, mula aku bakal ngomong kanthi ringkes! Pitakonan sing bener bisa dijawab kanthi bener yen kita ngerti fakta! Lan karo wong-wong mau, ana masalah sing serius banget! Ngerti basa Rusia, aku kerep maca lan nonton basa Rusia. media massa. Miturut versi kasebut, kita ora duwe liyane ing Bulgaria, mula kita mung ngurus monumen lukisan! Nyatane, ing 30 taun, ora ana luwih saka 20 kasus kaya ngono! Aku ngetung 17 kanthi jeneng! Ing 5-7 kasus, pelaku bisa diidentifikasi kanthi jelas. Iku bab nggatekke lan bodho dhasar. Sampeyan ndeleng, ing kabeh negara ing donya ana wong sing pikirane sempit. Elinga yen kita duwe luwih saka 530 monumen kanggo ngurmati Rusia (400) lan KA (130)! Kabeh mau Bulgaria, kita mbangun, kita ngurus wong-wong mau! Kacilakan "Soviet" lan iki disambungake karo com. ideologi. wong-wong sing, kanggo pakurmatan saka Rusia, ora ana siji wis tau kena! Ing Bulgaria, nalika jaman demokrasi, liyane 12-14 monumen anyar dibangun kanggo ngurmati militèr lan negarawan Rusia! Ing ngendi, ing negara liya, ana sing kaya ngono?
                  Sampeyan ngerti babagan sawetara penyalahgunaan, media Rusia terus-terusan nulis babagan iki, nggawe negativisme ing antarane wong Rusia marang wong Bulgaria! Lan kaping pirang-pirang sampeyan wis krungu babagan pambangunan sing anyar, lan babagan ndandani sing lawas, sing negara Bulgaria mbuwang akeh dhuwit? Ru-media kok meneng wae? Kanthi iki, nalika nggambarake kahanan, ana kasus aneh ... wong bodho
                  Ngerti kahanan nyata lan ndeleng carane diwenehi, aku duwe kapercayan sing jelas yen ing Rusia modern ana pasukan sing duwe pengaruh banget sing pengin Rusia nganggep wong Bulgaria minangka mungsuh! Miturut pendapatku, mungsuh kita ora ana ing njaba! Dheweke ana ing antarane kita, lan ana ing antarane sampeyan ing negaramu! Aku minangka Russophile turun temurun lan ndeleng kabeh iki kanthi kaget! Nyuwun pangapunten babagan verbosity, aku pengin luwih cendhak, nanging ternyata ... hi
                  1. +1
                    3 Juli 2020 22:43
                    Sampeyan ngerti babagan sawetara penyalahgunaan, media Rusia terus-terusan nulis babagan iki, nggawe latar mburi negativisme palsu ing antarane wong Rusia menyang Bulgaria!

                    Boyan! Aku ora perlu banter banget. eseman
                    Aku wis nyatakake posisiku ing ndhuwur.
                    Aku nyebutake monumen ing konteks apa kegiatan Yayasan Soros ing negara sampeyan. Masalah karo monumen diatur dening panampa pendanaan.
                    Sing kita nyoba kanggo padu wong tartamtu banget.
                    Aku ora nyebutake pratelan marang wong Bulgaria sakabèhé. ombenan
                  2. -1
                    4 Juli 2020 20:34
                    Kutipan saka pytar
                    ana pasukan sing duwe pengaruh banget sing pengin Rusia nganggep wong Bulgaria minangka mungsuh!

                    Sampeyan kleru. Ora wong Bulgaria sing dianggep minangka mungsuh, nanging Eropa sing bersatu, kanthi bener ngelingi invasi kepungkur saka "Uni Eropa".
                    Ing salawas-lawase aku kelingan, sampeyan minangka bagean saka Eropa sing manunggal banget saiki.
                    1. -4
                      4 Juli 2020 22:36
                      Bravo! Dijogo! apik Sampeyan ora bisa santai prajurit lan dheweke mung ngenteni ... am
          3. +1
            3 Juli 2020 22:56
            Kutipan saka pytar
            bulgarophobes,

            belay Apa ana? Bulgarianophobia - wedi marang wong Bulgaria ... Oooh, banjur padha teka ... wassat
        2. 0
          4 Juli 2020 10:50
          Quote: pemikir
          Lan kenapa kabeh wong nyerang Bulgaria, mung nyritakake artikel saka Sohu
          BEIJING, (BM). Miturut macem-macem sumber militèr ing India, uga miturut Sohu edisi Cina...

          https://www.sohu.com/a/405202702_352347

          Yen sampeyan miwiti multiply leaflets karo isi anti-negara, sampeyan bakal nampa istilah cukup sah. Ing negara apa wae. Apa sampeyan ora ngerti kenapa?
    4. KCA
      +2
      3 Juli 2020 07:32
      Iku worth ngrungokake iksperd saka Bvlgari, negara kuat, padha duwe 29 unit MIG-5 lan jumlah sing padha saka prau patroli, mung prajurit biasa nolak kanggo njupuk ing target sak latihan NATO, kang digawe ing wangun prajurit saka Angkatan Bersenjata RF
    5. +5
      3 Juli 2020 07:33
      Aneh, yen mung ing kasunyatan India durung nyatakake niat kanggo ndarbeni pesawat Su-57 generasi kaping lima Rusia, sing, kanthi cara, durung ana ing layanan karo Angkatan Udara Rusia.

      Nanging wong Bulgaria ngerti persis apa sing dibutuhake India. wassat sedulur
      1. +1
        3 Juli 2020 11:59
        Lan India, nyatane, wis ana ing genangan:
        Pesawat sing dibutuhake wis wingi, tension ing tapel wates, nanging nyatane siji kekacoan korupsi, sing dicokot sethitik saka kabeh digawe ing Rusia, USA, Prancis, nanging ing umum boten.
        Soho bener babagan apa wae, mesthine katon ing arah F-35, amarga aja ngomong karo tanggal 57, yen tanggal 35 ana kebingungan lengkap, lan nomer kasebut
        150-200 mobil
        , sanajan kita mbayangno yen su-57 digawa menyang ideal, apa kita duwe kekuwatan kanggo pangiriman? -mesthi ora
        Lan India duwe soko kanggo gelo, aku dadi saksi nalika ing 2008 ing Lukovitsy komisi saka Aljazair nilar kumpulan 29s, kang banjur heroically sijine menyang layanan ing media.
    6. +1
      3 Juli 2020 07:33
      ... lan kabeh wong wiwit muter ing tarian anyar ...
    7. +4
      3 Juli 2020 07:36
      Tag rega Su57 ora mungkin luwih murah tinimbang F-35A. Dheweke wis ana ing conveyor lan akeh sing wis dirilis. Dina-dina senjata murah saka warisan Soviet wis liwati. Kabeh wong kepengin mangan
      1. +1
        3 Juli 2020 08:21
        Iku ora mungkin. Sampeyan ora bakal nemokake mobil sing luwih larang tinimbang efka. Conveyor mesthi nyuda biaya, nanging isih larang sanajan kanggo sekutu sugih. Ngelingi tingkat migunani, umume ora bisa dingerteni kanggo tuku utangan. Kanggo perang karo wong janggut, iku keluwih, negara katelu, minangka aturan, ora duwe pertahanan udara sing apik, lan ora ana gunane marang Federasi Rusia. Kita ndeleng. Given kacepetan lan maneuverability, iku paling kamungkinan bakal ilang malah 27 dryers. Aja kejar, aja mlayu...
        Liyane iku ana desas-desus sing 57 bisa langsung pindhah menyang generasi sabanjuré, banjur padha ora bisa didol, utamané nganti ana dhewe ing pasukan - ora bakal ngomong bab iki, kalebu. wong India paling kamungkinan nyoba kanggo pitunjuk sing tag rega normal kudu ditawakake kanggo f-ku, digunakake padha bakal tuku maneh 57, senajan ora ana sing menehi wong))
        1. 0
          3 Juli 2020 09:12
          Sampeyan ora bakal nemokake mobil sing luwih larang tinimbang efka.

          F-35 adoh saka sing paling larang ing antarane pejuang modern
          Rafal sing padha katon luwih larang.
          1. 0
            3 Juli 2020 20:36
            Lan sampeyan takon pinten rega F-35 ing Polandia.
            Sekutu paling setya lan paling lembut ing Amerika Serikat ing NATO. ngguyu
            100 yuta - iki Trump pribadi mbengkongaken kepala Lockheed Martin.
            Saka sapa produsen entuk bedane? Saka wong liya. hi
            1. 0
              3 Juli 2020 22:03
              Rafali India regane 200 yuta.
              1. 0
                3 Juli 2020 22:56
                Polandia nandatangani perjanjian karo Amerika Serikat kanggo tuku 32 pesawat F-35A kanthi rega $ 4,6 milyar. Kajaba iku, miturut persetujuan kasebut, militer Polandia uga bakal nampa paket logistik lan latihan.

                Paket logistik kalebu wolung simulator, suku cadang, sistem informasi manajemen operasi pesawat, peralatan penanganan darat, lan paket pelatihan kalebu pelatihan kanggo pilot lan personel teknis, laporan RIA Novosti.

                Ing September 2019, Amerika Serikat sarujuk kanggo adol 32 jet tempur F-35 paling anyar menyang Warsaw. Ing wektu sing padha, Polandia takon Washington kanggo diskon kanggo tuku pesawat. Kesepakatan kasebut wiwitane regane $ 6,5 milyar.

                Wong Polandia njaluk diskon.
                Rega wiwitan $203,125 yuta, rega pungkasan $143,750 yuta.
                Kontrak EMNIP India kalebu senjata.
                Iku ora kasebut ing Polandia. hi
                1. 0
                  4 Juli 2020 05:51
                  Iki tegese sampeyan kudu katon ing kontrak dhewe ing rinci, ana akeh opsi, lan ing rega kontrak, biaya pesawat adoh saka mung, lan kadhangkala ora komponen utama.
                  Yen sampeyan pracaya Wikipedia, banjur kanggo "long-playing" kompetisi Indian Rafali, minangka pesawat dhewe, padha ditawakake 120 yuta rubles.
                  https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Dassault_Rafale
                  Ing kana, kanthi referensi, rega Rafal yaiku 85-120 yuta kanggo 2012, rega kontrak kanggo India yaiku 240.
                  Rega Eurofighter 123 yuta kanggo 2012
                  https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Eurofighter_Typhoon
                  F-35 adoh saka sing paling larang
                  1. 0
                    21 September 2020 17:29
                    India duwe kompetisi dawa. Dheweke kudu mbuwang topi nganti 10 kaping kaya ing pasar, priksa manawa ora ana sing bakal menehi teknologi kanthi gratis lan setuju yen peralatan kasebut dadi lungse.
                    Biaya F-35 bakal mundhak banget nalika digunakake. Ana lapisan super duper sing cepet lan asring dicopot, nanging Rafal ora duwe. Inggih, sampeyan tau ngerti apa liyane ana, contone, nganyari piranti lunak, nanging uga siji tutup kanggo mata. Plus frekuensi layanan. Kaya kanggo siji jam penerbangan 20 jam layanan? Utawa iku ing 22nd F-ki? Lan keuntungane padha. Pamer ing ngarepe wong Papua. Ora kacepetan, ora maneuver. Yen sampeyan kesawang, banjur pilihan kanggo urip dadi kurang. Yen sampeyan melu ing pertempuran cedhak - banjur meh dijamin mayit. Kahuripan mutlak ora ana. Radar saya tambah apik. Plus layanan lemah.
            2. 0
              4 Juli 2020 13:09
              Lan pira regane Su57?
        2. +2
          3 Juli 2020 10:11
          Sayange, F 35 duwe akeh + ...
          1. Radar visibilitas kurang.
          2. radar kuat.
          3. Anane misil ing kabeh jangkoan.
          4. Sambungan apik karo F35 liyane, Avax, Air Defense.
          5 Kemampuan kanggo nggoleki target ing lemah kanthi mandiri.
          6. Lan salah sawijining faktor penting yaiku karakter massa. Su27 / 30/35/57 bisa uga ora cukup ing potongan nglawan F35. Lan ana F15,15,18.
          1. -2
            3 Juli 2020 11:52
            ya, ef mung duwe ing kertas, nanging ing urip 80% ora bisa eseman
          2. 0
            3 Juli 2020 20:37
            Lan salah sawijining faktor penting yaiku karakter massa.

            Ayo padha bangkrut lan ngrusak sekutune. Kita wis nglangi, ngerti. hi
            Menang F-22 ora bakal bisa mabur - mesin ora cukup.
            Lan ora ana dhuwit kanggo mesin anyar. ya
      2. 0
        4 Juli 2020 11:43
        Kutipan saka Zaurbek
        Tag rega Su57 ora mungkin luwih murah tinimbang F-35A. Dheweke wis ana ing conveyor lan akeh sing wis dirilis. Dina-dina senjata murah saka warisan Soviet wis liwati. Kabeh wong kepengin mangan

        Sampeyan nulis bab iku tanpa wates adoh saka sampeyan.
        Peralatan militer sing murah.
        Aku dadi desainer terkemuka ing pabrik sing ngasilake produk kanggo prajurit. Ing taun 1980, rega grosir ana 2 ewu rubel. Kanggo mbandhingake, model VAZ 5 biaya 6 rubel, grosir, mesthi, aja bingung karo toko, ing toko. Biaya barang iki $ 1000. Biaya sing diidinake yaiku 5 ewu, kanggo biaya ngasilake jumlah INI mesthine kita wis wiwit dicela. Dadi, supaya pabrik ora bangkrut, kita diijini duwe bathi kanggo produk sipil Ndhuwur 10% sing diidini saben taun. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan? Yaiku barang-barang sipil sing regane rada luwih dhuwur, mula warga mbayar barang militer sing larang saka kanthonge. Ngomong saiki, iki produk sing murah, utawa sing larang? Lan, apa ora iki cara kanggo ndhelikake ukuran anggaran militer saka prying eyes? Sawise kabeh, kita ora mung ana ing USSR nalika iku.
    8. -4
      3 Juli 2020 07:47
      Dadi, India ora duwe akeh alternatif ing mangsa ngarep. Ana F-35 ing pasar, mung F-35, ora ana wong liya. Ya, mbok menawa ing sawijining dina, Su-57MKI (?) uga bakal katon. Nanging suwene suwene? Pitakonan, lan sing apik.
      China langsung ilang, amarga India ora bakal ngedol apa-apa. Lan sapa maneh sing isih ana? Nanging ora ana wong.
      Dadi, dadi siji-sijine alternatif yaiku F-35. Pitakonan mung apa Amerika bakal nyetujoni adol F-35 menyang India.
      Dadi, yen sampeyan nguripake otak, banjur tanpa Bulgaria kabeh cetha banget. Siji-sijine sing bisa dibantah yaiku label rega ing mobil, kabeh ...
      1. -2
        3 Juli 2020 08:41
        Kutipan: Jack O'Neill
        Ana F-35 ing pasar, mung F-35

        SU 57 luwih kaya analog saka F22. F35 pancen durung duwe analog. Uga considering sing F35 wis telung jinis. Ora ana alternatif kanggo operator pesawat lan UDC.
        1. -3
          3 Juli 2020 08:47
          Intine ora ana analog utawa ora, nanging apa sing ana ing pasar. Lan ing pasar, pesaing Lightning yaiku Su-57. Raptor ora bakal diekspor.
          1. +3
            3 Juli 2020 08:52
            T90 uga ora ana ing pasar. SU30 padha. Apa kita duwe ing wayahe: basis saka waja saka India 90th, basis saka flyers 30k.
            1. -2
              3 Juli 2020 08:58
              T90 uga ora ana ing pasar. SU30 padha. Apa kita duwe ing wayahe: basis saka waja saka India 90th, basis saka flyers 30k.

              Inggih, wong India nandur modal ing Su-30MKI, lan ora tuku produk rampung. Wong India ninggalake FGFA, tegese ora bakal nandur modal ing Su-57. Lan apa gunane njupuk wong-wong mau metu?
              Saiki wong-wong India nggoleki (lan ora mung wong-wong mau) kanggo pejuang cahya, ing ngendi dheweke ora cepet-cepet njupuk kita.
              1. -2
                3 Juli 2020 09:07
                Kutipan: Jack O'Neill
                fighter cahya, ngendi padha ora cepet-cepet njupuk kita.

                Lan kita ora duwe pejuang sing entheng, ora ana sing kudu ditindakake.
                1. +1
                  3 Juli 2020 09:22
                  Lan kita ora duwe pejuang sing entheng, ora ana sing kudu ditindakake.

                  Nah, kok, ana - MiG-29M. Iku mung saingan galloped adoh, lan kita nglairake MiG-35 ora gampang.
                  1. 0
                    3 Juli 2020 09:27
                    Mig 29 ngendi iku gampang? Iku luwih abot tinimbang FA - 18 Hornet, nanging aku wis ora krungu sing diklasifikasikaké minangka cahya. Lan yen kita njupuk modifikasi saka MIG 29, iku wis nyedhaki F15.
                    1. 0
                      3 Juli 2020 09:34
                      Nah, F / A-18C uga entheng.) Kothak "E" iki abot.
                      1. -2
                        3 Juli 2020 09:48
                        F-5E - 4,3 ton (iku tegese cahya eseman )
                        F 16 - 9 ton
                        F/A-18C - 10,4
                        Mig29 - 10,9
                        F15 - 12,7
                        Mig35 - 13,5 ton
                        Ing babagan massa kosong, instan 29 luwih cedhak karo F15 tinimbang F16. Modifikasi luwih dhuwur tinimbang bobot F15.
                        1. 0
                          3 Juli 2020 16:11
                          Nanging, MiG-29M lan F / A-18 minangka pejuang ringan.
                        2. 0
                          3 Juli 2020 16:29
                          Yen 11,6 ton entheng, apik) Umume, kabeh klasifikasi kasebut pancen kondisional)
                        3. 0
                          3 Juli 2020 17:03
                          Yen 11,6 ton entheng, apik) Umume, kabeh klasifikasi kasebut pancen kondisional)

                          Intine ya.
                  2. +1
                    3 Juli 2020 09:29
                    Aku nyuwun sampeyan, babagan kabeh, kanthi bobot. MIG35_ minangka sing paling dibutuhake wong India.
                    1. -1
                      3 Juli 2020 09:36
                      Aku nyuwun sampeyan, babagan kabeh, kanthi bobot. MIG35_ minangka sing paling dibutuhake wong India.

                      Ketoke, dheweke butuh Taijas, pejuang siji-mesin.
                      1. 0
                        3 Juli 2020 09:37
                        Dheweke wis duwe.
                        1. 0
                          3 Juli 2020 09:41
                          Dheweke wis duwe.

                          Ya, saiki lagi diproduksi. Iki apik kanggo dheweke, dheweke ngembangake dhewe.
                          Mmm, kita kudu kurban Taijas kanggo Vietnam, padha mung looking for siji.
                        2. 0
                          3 Juli 2020 13:24
                          Opsi ora ala yen wong India ora nari kanthi rega.
                      2. 0
                        3 Juli 2020 10:56
                        Padha kudu soko sing dikembangaké siji-engine fighter garing
              2. 0
                3 Juli 2020 09:26
                Ing tanggal 57 iku wong India, dheweke uga menehi sing paling apik lan ora lara kaya ngono. Ya, lan padha pengin rampung 57th, sawise seri njupuk. Ngomong gampang, dheweke duwe "Tejaz", dheweke ora nggoleki wong liya. Wis ditampa. Ya, lan ngrembug babagan nulis ayat "mitra", miturut duga-dugae, ora ana gunane.
                1. 0
                  3 Juli 2020 09:30
                  Apa sampeyan nandur modal akeh nganti sampeyan ninggalake program kasebut kanthi kritik? Aneh, apa ora? Aku malah bakal ngomong bodho, bodho banget! Nanging aku ora mikir wong India bodho.

                  Ya, malah aku ora kejawab nalika India nilar pejuang cahya manca kanggo milih sing domestik. Inggih, mengkono.
                  1. 0
                    3 Juli 2020 09:35
                    Ya, sampeyan pancen ora kejawab akeh. Utamané nalika padha ndamel T90 loro ing buntut lan ing mane, karo kritik, mesthi, padha uga wanted kanggo ninggalake project, nanging mung game kanggo rega.
                    Miturut panglima penerbangan, mesin utama yaiku Tejaz.
                    1. -1
                      3 Juli 2020 09:39
                      Nanging apa ora padha metu?
                      Lan padha metu, lan banter. Sing. saiki padha mung ilang apa padha sijine ing. Cara sing aneh kanggo nyimpen dhuwit. Lan pira sing dituku kanggo Rafali? ...
                      Ekonomi lan ora mambu.
                      1. 0
                        3 Juli 2020 13:26
                        Ing asas, sampeyan teka menyang kesimpulan, apa sing kita argue babagan? Lan epik karo FGFA mesthi bakal mungkasi karo nyerah saka India.
                        1. 0
                          3 Juli 2020 16:12
                          Inggih, ing umum, ya, kita mbantah bab sing padha.
            2. -1
              3 Juli 2020 09:23
              Quote: wong anyar
              T90 uga ora ana ing pasar. SU30 padha.

              T90 punika T-72BU, modifikasi saka T-72B. Su 30 minangka modifikasi saka Su-27UB. Ngowahi mobil sing wis rampung kanggo kabutuhan pelanggan minangka perkara sing umum, ing Kulon wis umum kanggo nyelehake indeks, model kita wis diganti, keputusan marketing murni. Su 57 minangka pesawat anyar, sing saiki ora beda karo kemampuan saka Su 35.
              1. 0
                3 Juli 2020 09:31
                Lan apa sampeyan pengin ngomong?
                1. -2
                  3 Juli 2020 09:51
                  Apa sampeyan rumangsa beda antarane ngowahi produk sing wis rampung lan nggawe sing anyar?
                  1. 0
                    3 Juli 2020 13:23
                    Apa tegese modifikasi yen iki minangka mesin anyar, digawe saka awal lan kanggo pelanggan tartamtu? Apa sampeyan aran prabédan antarane T90 lan 72m lan SU27 karo 30m?
                    1. 0
                      3 Juli 2020 13:40
                      Aku rumangsa, saka ngendi sampeyan entuk yen iki mobil anyar? Ora ana bedane antarane T90 lan T-72BU, tank padha, Su 27UB beda karo Su 30:
                      sistem pengisian bahan bakar ing pesawat kanthi boom sing bisa ditarik ing kompartemen kokpit ing sisih kiwa dipasang;
                      peralatan komunikasi lan panuntun dhumateng khusus dipasang, indikator televisi layar lebar saka kahanan taktik dipasang ing dashboard saka kokpit mburi;
                      sistem air conditioning wis diganti.

                      Su-30MKI lan T-90S "elektronik" diganti karo manca, utamané Prancis-Israel.
                      1. 0
                        3 Juli 2020 18:31
                        SU27UB lan SU30 duwe pesawat udara sing beda. Padha bab T72BU lan T90. Senajan, visual bingung mono. : ngguyu
                        Ya, lan ora bakal ana mesin iki, apa wae sing diarani, yen ora kanggo urutan India.
          2. -3
            3 Juli 2020 08:58
            Nanging, panggantos kanggo negara sing AS ora ngedol F35. Aku yakin yen AS bakal adol F35 menyang India, nanging ora ing taun-taun sing bakal teka. Dheweke mesthi diisi pesenan kanggo 5 taun sabanjure. Kanggo ngunggahake prioritas kanggo India, dheweke kudu tuku senjata paket gedhe, banjur AS bisa mindhah antrian.
            1. -3
              3 Juli 2020 09:00
              [kutipan] Nanging, panggantos kanggo negara sing AS ora ngedol F35. Aku yakin manawa AS bakal adol F35 menyang India, nanging ora ing taun-taun sing bakal teka. Dheweke mesthi diisi pesenan kanggo 5 taun sabanjure. Kanggo ngunggahake prioritas kanggo India, dheweke kudu tuku senjata paket gedhe, mula Amerika Serikat bakal bisa mindhah antrian. [/ Quote
              Akibaté, aku mikir Amerika bakal nyetujoni kesepakatan kasebut. Nanging ya, baris wis kebak.
              Miturut cara, kasunyatan banget saka antrian kanggo taun ndadekake ora frail iklan.
              1. 0
                3 Juli 2020 09:02
                Kutipan: Jack O'Neill
                Miturut cara, kasunyatan banget saka antrian kanggo taun ndadekake ora frail iklan.

                Dheweke kudu maca komentator lokal langsung nolak pesenan.
                1. 0
                  3 Juli 2020 09:23
                  Dheweke kudu maca komentator lokal langsung nolak pesenan.

                  Alamiah! ngguyu !
      2. 0
        4 Juli 2020 12:01
        Kutipan: Jack O'Neill
        Dadi, India ora duwe akeh alternatif ing mangsa ngarep. Ana F-35 ing pasar, mung F-35, ora ana wong liya. Ya, mbok menawa ing sawijining dina, Su-57MKI (?) uga bakal katon. Nanging suwene suwene? Pitakonan, lan sing apik.
        China langsung ilang, amarga India ora bakal ngedol apa-apa. Lan sapa maneh sing isih ana? Nanging ora ana wong.
        Dadi, dadi siji-sijine alternatif yaiku F-35. Pitakonan mung apa Amerika bakal nyetujoni adol F-35 menyang India.
        Dadi, yen sampeyan nguripake otak, banjur tanpa Bulgaria kabeh cetha banget. Siji-sijine sing bisa dibantah yaiku label rega ing mobil, kabeh ...

        Sampeyan salah banget. Sampeyan nyoba nalar saka sudut pandang sampeyan dhewe, nanging sampeyan kudu saka sudut pandang lobi India sing akeh. Mirages, Grippens, pesawat saka Spanyol, Vietnam lan liya-liyane. Delengen wong India sing nggumun-nggumunake, persis kaya kuldi Buridan sing nggumunake? Nalika lagi ana ing kono nemtokake tumpukan jerami sing bakal dimangsa, dheweke bakal mati kanthi lengkap. Angger padha dikunjara panggedhene, marga saka sogokan saka macem-macem perusahaan, China bakal njupuk wong-wong mau nganggo tangan kosong.
      3. 0
        21 September 2020 17:35
        Yen wong India ora mbengkongake raine, mesthi duwe Su-57. Lan massa bakal luwih cepet. Kaya biasane, dheweke ngrusak kabeh kanggo awake dhewe. Saiki ora ana sing bakal ngedol Su-shka marang dheweke, dheweke kudu nindakake dhewe. Amerika kudu nggawe wesi sing luwih murah, kalebu. Aku mikir bakal nyetujoni, nanging ess, nanging wong India dudu wong India, yen ora miwiti tawar-menawar suwene 5-10 taun. ngguyu
    9. +1
      3 Juli 2020 07:55
      Babagan apa-apa .... Ora ana subyek kanggo diskusi.
    10. Komentar wis dibusak.
    11. -2
      3 Juli 2020 08:05
      150-200 larang kanggo pesawat, kang nganti saiki ora dhasar beda saka Su-35.
      1. 0
        3 Juli 2020 08:10
        Kutipan saka FRoman1984
        kanggo pesawat, kang nganti saiki ora beda dhasar saka Su-35.

        Apa wong Bulgaria ngandhani sampeyan utawa wong India? Utawa sampeyan karyawan biro desain / pilot uji (garis ngisor sing bener)? ..
        1. -1
          3 Juli 2020 08:14
          Kutipan: Volodin
          Kutipan saka FRoman1984
          kanggo pesawat, kang nganti saiki ora beda dhasar saka Su-35.

          Apa wong Bulgaria ngandhani sampeyan utawa wong India? Utawa sampeyan karyawan biro desain / pilot uji (garis ngisor sing bener)? ..

          Iki mratelakake panemume, amarga saben wong ing forum duwe dhewe.
        2. +6
          3 Juli 2020 08:44
          Utawa sampeyan karyawan biro desain / pilot uji (garis ngisor sing bener)? ..

          Panemune wong-wong sing kaya ngono ing kene ora ana gandhengane karo sapa wae. Piye wae dheweke ngomong babagan topik biro desain kita - sofa experts threw poop. Dheweke luwih apik ing kabeh.
    12. 0
      3 Juli 2020 08:10
      Ora, nanging apa? Sampeyan bisa ngedol pengering ing kahanan sing padha. 200 Piece lan 50 yuta pangopènan taun, kabeh sing panuku seneng ngguyu Sampeyan wis bisa nulis lelucon babagan cara tawar-menawar. Senajan .. ora, ora ana anekdot sing bisa dibandhingake karo kasunyatan
    13. +1
      3 Juli 2020 08:15
      India siyap nglirwakake tuku Su-57 kanggo F-35

      Sapa sing bakal ngedol ...
    14. 0
      3 Juli 2020 08:19
      Aku tau ngormati penggemar biathlon Romania. Ora ana biathlon, nanging para penggemar lagi mangan.
      Portal bertema militer Bulgaria Militer Bulgaria ...

      Saiki dheweke uga wiwit ngurmati blogger militer Bulgaria ...
      1. 0
        3 Juli 2020 10:24
        Saiki dheweke uga wiwit ngurmati blogger militer Bulgaria ...

        Kanggo artikel militèr Bulgaria, wis bener nyatakake yen dicithak ulang saka Cina sohu. Lan iki Ross. blogger, wis reprinted reprint ing VO, salah dituduhake sumber. Akibaté, ing kene aku luwih "diajeni" Ross. bloggers... ngguyu
    15. -2
      3 Juli 2020 08:25
      Lan apa? Apa piranti kasebut wis ditawakake kanggo wong India? Utawa apa wong Bulgaria duwe mbah Vanga anyar, mula dheweke menehi kabar babagan masa depan?
    16. -2
      3 Juli 2020 08:31
      Lan ing ngendi Bulgaria, lan ing ngendi India ....
      Pakar ing media tambah "luwih apik" saben taun
    17. -2
      3 Juli 2020 08:38
      Inggih, pungkasanipun, wong Bulgaria ngomong ...
    18. 0
      3 Juli 2020 08:56
      lan sapa sing bakal ngedol f-35? ngguyu
      1. 0
        3 Juli 2020 09:57
        Kutipan: Graz
        lan sapa sing bakal ngedol f-35? ngguyu

        Lan apa, kita nawarake SU-57?
    19. Komentar wis dibusak.
    20. -2
      3 Juli 2020 09:39
      Ahli Bulgaria hahaha aku ngguyu ing pasuryan sampeyan
      1. -2
        3 Juli 2020 10:46
        Ahli Bulgaria hahaha aku ngguyu ing pasuryan sampeyan

        Sing ngguyu pungkasan paling apik! Lan sing mriksa lan rechecks INFA ngguyu pungkasan! Sumber Sohu, dituduhake ing publikasi wong Bulgaria, HAHAHAHA! ngguyu
    21. 0
      3 Juli 2020 09:49
      Militer Bulgaria: India siyap nolak tuku Su-57 kanggo F-35
      Ya, kanggo "gesheft" sing apik, India siap nyerah akeh umume ...
      Ora kaya F-35, Rusia siap nyedhiyakake bagean saka teknologi kasebut menyang India, supaya bisa ngumpulake lan bagean saka peralatan sing diprodhuksi ing pabrik pesawat dhewe, saka komponen kita. Sing bakal nyuda biaya ekspor Su-57 lan pangopènan lan modernisasi luwih lanjut
    22. Komentar wis dibusak.
    23. -1
      3 Juli 2020 09:59
      "Ing wektu sing padha, pepadhamu Cina India bakal duwe puluhan (utawa malah atusan) pejuang generasi anyar sing bisa digunakake." ora mung India, nanging uga Rusia, ora bakal duwe puluhan malah luwih atusan pesawat 5 generasi. sampeyan kudu ngadhepi bebener. Kita ora bisa nggawe akeh pesawat ing prinsip
      1. 0
        3 Juli 2020 10:10
        Mung generasi wong Tionghoa sing luwih cendhek, 5 mung generasi 4+ kita. Nalika sampeyan pesen ing alik, mbudidaya, yen ora kabeh tansah cilik.
    24. -1
      3 Juli 2020 10:07
      Vo-1. Ing Bulgaria, mesthi, kabeh wong ngerti.
      Vo-2. KLA bisa duwe mung siji pendapat ing prakara iki, supaya padha pungkasanipun mutusaké bab ana ing India. Iku unrealistic kanggo rencana nalika partner salah siji kepengin, utawa ora pengin, utawa nyuwun luwih murah.
      1. -3
        3 Juli 2020 10:37
        Ing Bulgaria, mesthi, kabeh wong ngerti.

        Mesthi, ora kabeh wong ngerti, mula dheweke ngutip artikel saka Sohu Cina, kanthi bener nuduhake sumber kasebut. Mratelakake panemume ora Bulgaria, nanging Cina. Ing VO padha ora keganggu maca materi kasebut kanthi teliti. hi
        1. -2
          3 Juli 2020 11:28
          Yagene nyritakake maneh apa sing dipikirake wong Tionghoa babagan wong India sing pengin pesawat sing kemampuane kudu luwih unggul tinimbang kabeh wong - apa ana pesawat sing kaya ngono? F35 utawa Su57 - dudu siji-sijine iki, mula, kaya sing dicritakake, saka kosong nganti kosong, apa spesialis sampeyan ngrokok liyane saka Mig 29?
          1. 0
            3 Juli 2020 12:03
            Lan kenapa nyritakake apa sing dipikirake wong Tionghoa babagan wong India sing pengin pesawat sing kemampuane kudu ngluwihi wong liya - apa ana pesawat kasebut?

            Lan kenapa dheweke nyritakake maneh Militer Bulgaria, nyritakake maneh Sohu, ing VO (ora persis ing wektu sing padha)? Lan kenapa, ing media saben dina padha nyritakake ulang yuta kaping, soko ???
    25. 0
      3 Juli 2020 10:31
      Cetha yen artikel kasebut adat. Sapa sing entuk manfaat uga bisa dingerteni - kanggo wong-wong sing saiki nyebarake India saka kabeh sisih (AS) sing pengin nyurung senjatane dhewe. Iku aneh yen wong Bulgaria nyuwara. Nalika padha ngomong, wektu bakal ngomong.
      1. -1
        3 Juli 2020 12:15
        Iku aneh yen wong Bulgaria nyuwara.

        VO salah ngutip sumber. Informasi asale saka Chinese Soho...
    26. +1
      3 Juli 2020 10:34
      Timur iku masalah sing rumit ...
      India siap kanggo apa wae, nanging ora kanggo tuku apa wae))))
    27. +2
      3 Juli 2020 11:38
      Inggih, inggih. Iku kaya karo kontrak kanggo pejuang cahya. Wong-wong India narik kabeh, milih, lan nalika ana kejengkelan, jebule pesawat kasebut dibutuhake kaya wingi. Lan minangka asil, Welasan minangka akeh minangka instant29 lan su30 cepet-cepet dhawuh. Lha, ayo padha mlaku-mlaku ing pasar. Deleng, mbesuk sampeyan kudu cepet-cepet tuku su35.
    28. 0
      3 Juli 2020 12:17
      Valiant India ing repertoire, aku pengin, aku ora pengin, lan kabeh cara, ing pungkasan, iku bakal njupuk apa ora pengin kabeh, lan Rusia bakal disalahake maneh, lan bakal mbayar. dhuwit kaping pindho, siji tembung India, sing isih perang ...
    29. 0
      3 Juli 2020 14:37
      mikir karo sirah, warta iki katon meh langsung minangka India nandatangani kontrak kanggo wayahe 29 .. lan katon ing sumber Bulgaria .. sawise kabeh, Bulgaria lan Indian Brothers)) kanggo kula padha nglilani bebek liyane ..
    30. 0
      3 Juli 2020 16:31
      Umumé, aku categorically nglawan adol Su-57, Almaty, S-400/500 lan liya-liyane.
    31. 0
      3 Juli 2020 17:15
      Dheweke duwe saben pejabat kanggo kabeh negara lan presiden chtol tanggung jawab lan ngirim mutiara kaya dina iki, dadi sesuk, beda, nanging saka pejabat liyane. Lan yen sampeyan takon kepala departemen transportasi, banjur padha kanggo tuku star pati banjur chtoli?
    32. -1
      3 Juli 2020 21:13
      Yen "organ" iki nulis babagan Turki, aku bakal ngerti, nanging ing ngendi India, lan ing ngendi Bulgaria ...
    33. -1
      4 Juli 2020 05:44
      Gipsi iki durung sinau nari kanggo F-35, mula ora mungkin kesepakatan kasebut bakal ditindakake. wassat
    34. 0
      4 Juli 2020 17:37
      Lan iki negara BRICS?
    35. -1
      4 Juli 2020 22:44
      Kutipan saka Runoway
      Apa kita duwe kapasitas kanggo pangiriman? -mesthi ora


      Etung jumlah Su-30 sing dikirim Rusia wiwit taun 1999. Langsung, udakara 550, lan liyane 120 Su-35x lan 32 Su-27cm3 / Su-30M2

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"