Review militèr

Panglima kapal Armada Baltik, ing ngendi pelaut tiwas nalika ditembak, dirawat ing rumah sakit.

19
Panglima kapal Armada Baltik, ing ngendi pelaut tiwas nalika ditembak, dirawat ing rumah sakit.

Panglima kapal Baltik armada Federasi Rusia "Perekop", ing dina Selasa sajrone tembak langsung kedadeyan darurat sing nyebabake pati pelaut lan cedera papat kancane, dirawat ing rumah sakit kanthi krisis hipertensi, lapor RIA.Newsngutip sumber ing Angkatan Laut.

Miturut interlocutor agensi, saiki kapten pangkat kapindho Sergei Bor ana ing negara pra-infark.

Elinga yen, miturut salah sawijining versi, sajrone syuting, para pelaut mundur kanggo njupuk gambar kanggo album demobilisasi (siji ana rong sasi sadurunge dipecat).

Akibaté, papat pelaut padha tatu dening pecahan cangkang, kalima matèni - iku Nikita Mitrofanov, 20 taun, sing disebut munggah ing April saka Volkhov, Leningrad Region.

Sawise kedadeyan kasebut, kasus pidana diwiwiti marang komandan kapal miturut Artikel 349 saka KUHP Federasi Rusia - "Pelanggaran aturan kanggo nangani. gaman lan barang-barang sing nambah bebaya kanggo wong liya," dheweke ngadhepi penjara nganti limang taun.

Nanging, wong liya bisa uga katon ing dermaga. Ana versi sing ditembakake proyektil nalika njupuk target nyimpang saka target lan dudu tambang palsu, nanging superstruktur kapal, ing jejere para pelaut.
Sumber asli:
http://www.newsru.com
19 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. ngalamun
    ngalamun 3 Agustus 2012 11:24
    +1
    Aku ora ngerti, wiwit kapan para perwira tempur wiwit nggunakake metode "wanita enom muslin"? Guilty - njawab, lan ora menyang rumah sakit duka Yen matine pelaut nempatake dheweke ing negara pra-infark, banjur kepiye dheweke kudu melu permusuhan? Nyuwun
    1. maju46
      maju46 3 Agustus 2012 13:55
      +3
      Yen zatsy iki metu kanggo difoto, mula ora ana sing kudu disalahake!? Sayange padha ora kenek kabeh! Yen wis rampung - ngambung bokong, tentara apa - pelaut patah driji, njupuk irung - komandan ing mburi bar, kok jaksa ora ngerti apa sebabe dheweke nyelehake driji ing irung, sapa ngajari, lsp.
      Yen Gusti Allah nglarang, kita bakal gelut kaya ngono !!??
  2. Konsul
    Konsul 3 Agustus 2012 11:34
    +3
    Mbok menawa dheweke pancen lara, nanging kedadeyan kasebut ora kedadeyan.
    1. maju46
      maju46 3 Agustus 2012 13:57
      0
      Lan aku pitutur marang kowe apa sing kedadeyan! Yen sampeyan ngomong mangkono, sampeyan ora dadi tentara, utawa luwih, aja ngladeni SAIKI!
      1. Yasen Ping
        Yasen Ping 3 Agustus 2012 18:11
        +3
        Yen komandan pancen kuwatir, mula gampang ana ing kahanan pra-infark.
  3. Kasper
    Kasper 3 Agustus 2012 11:50
    0
    apa salah komandan?
    aja menek nalika latihan, bisa uga nyekel pecahan!
    1. Panjebak7
      Panjebak7 3 Agustus 2012 11:57
      +1
      Ya, sapa sing tanggung jawab kanggo latihan lan keamanan pertempuran? Briefing? Utawa kabeh cara lawas "kanthi acak"? Kabeh padha, paribasan ing Rusia ora sengaja: "nganti gludhug pecah, petani ora bakal nyabrang dhewe." Saiki, kabeh kapal bakal miwiti mriksa.
      1. wong04
        wong04 3 Agustus 2012 12:15
        0
        Ora ana jumlah instruksi sing bakal mbantu gouging. Sajrone layanan ing divisi kasebut, wong telu tiwas (ditambah loro bunuh diri) lan udakara rolas sing tatu. Loro wong bodho nemokake cangkang 30mm ing papan latihan, dheweke mutusake kanggo mbongkar - rong mayit. Prapor, nalika sepur obah, munggah ing gendheng mobil, ora sengaja mriksa layanan pengawal - mayit (mabuk, mesthi).
        1. AlexRed
          AlexRed 3 Agustus 2012 14:57
          0
          Ya, bener, gouging ora peduli, nanging ing kasus iki sampeyan kudu ngerteni. Kita uga duwe 1 prajurit sing nyimpen paspor (kanggo AWOL) ing kamar switch, dadi mung boots sing charred, padha tetep utuh, ora ana sing diukum, lan kita, sing padha tugas ing checkpoint jejere kamar switch iki. , bola-bali narik kawigatosan para komandhan yen kuncine dipotong ing kono. Cathetan wis ilang. lan yen wong-wong iki metu dhewe, iki siji bab, nanging yen karo connivance saka komandhan, iki liyane.
      2. Yazov
        Yazov 3 Agustus 2012 19:11
        0
        Eeeeee! Briefing! Nggawe aku ngguyu! Aku duwe sawetara instruksi ing karya saben minggu. Yen kabeh mau diamati, mula tim kasebut ora bakal kerja. Kabeh panyulingan minyak bakal mandheg ing saindenging negara. Sawetara instruksi iku omong kosong lengkap, lan liyane meh ora bisa ditindakake. Ya, lan wong-wong wis biasa mlebu tanpa maca, ora ana gunane. Lurah, tulung atur! Pleaseaaaa. Toka ngacungake tangan. Umume, aku rumangsa manawa manajemen sing luwih dhuwur mung ndhelikake kertas. Sisa jaman biyen.......
  4. Yuri11076
    Yuri11076 3 Agustus 2012 12:00
    +1
    Sayange, kita ora bakal diurutake, nanging mung bakal milih switchman. Sanajan sapa sing ngidini para pelaut difoto nalika njupuk, yaiku, ing ngendi wong-wong ora kudu ana, iku pitakonan liyane, IMHO para pelaut duwe swasana demobilisasi lan ora peduli babagan kabeh, kalebu disiplin .. .
  5. slas
    slas 3 Agustus 2012 12:07
    0
    Aku isih ora ngerti apa jenis cangkang mbledhos lan nyebabake jalaran kuwi? Dheweke nembak kapal utawa cangkang sing metu saka tong minyak lan ana bledosan, aku ora ngerti apa-apa, sapa sing bisa ngomong kanthi ringkes.
    1. ngalamun
      ngalamun 3 Agustus 2012 12:11
      0
      Kutipan saka slas
      Aku isih ora ngerti apa jenis cangkang mbledhos lan nyebabake jalaran kuwi? Dheweke nembak kapal utawa cangkang sing metu saka tong minyak lan ana bledosan, aku ora ngerti apa-apa, sapa sing bisa ngomong kanthi ringkes.

      Aku wingi kirim, nanging yen sampeyan durung weruh, maca terus

      Penyidik ​​​​lapurake, dina Selasa, 31 Juli, miturut rencana latihan tempur, kapal latihan Perekop ing wilayah mil 25 ing sisih kulon Pulo Kotlin ditembak saka sistem artileri AK-230 menyang target udara.

      Nanging, nalika njupuk, kira-kira jam 12 awan, proyektil sing ditembakake saka gunung artileri nyerang salah sawijining balok sloop ing sisih pelabuhan ing buritan kapal, sing nyebabake pecah proyektil.. Pecahan proyektil tatu lima prajurit sing ana ing dek nalika ditembak. Sajrone resusitasi, pelaut sing ditugasake ing wajib militer mati amarga tatu. Sekawan pelaut liyane, loro sing nindakake layanan militer miturut kontrak kasebut, langsung digawa menyang cabang rumah sakit klinis militer distrik 442nd sing ana ing Kronstadt. Miturut staf sing nekani, ora ana ancaman kanggo nyawane saiki.
      1. slas
        slas 3 Agustus 2012 21:48
        0
        Quote: ngimpi
        maca

        Спасибо
  6. alps
    alps 3 Agustus 2012 13:01
    +5
    Sampeyan kudu ngadili wong-wong sing lunga ing dek, lan dudu wong-wong sing ana ing pos pertempuran nalika njupuk (weker), amarga kapten ana ing kono, utawa dheweke kudu mlayu ngubengi dek kanggo nggoleki gouge ... . sing mutusake kanggo njupuk gambar!
  7. 6o6 wis
    6o6 wis 3 Agustus 2012 14:12
    0
    yen aku ora salah, perancang kasedhiya yen tong minyak ora bisa tiba ing ngisor titik tartamtu, sing, iku mokal kanggo mencet soko ing kapal nalika murub. Mungkin ana kedadeyan liya, nanging kita dicritakake dongeng.
  8. koksalek
    koksalek 3 Agustus 2012 14:22
    0
    Aku ora pengin nyalahake utawa mbenerake sapa wae, nanging conto Jaran Lumpuh ing Perm nuduhake manawa para terdakwa ora kena penyakit supaya ora metu saka rumah sakit. Ing sawetoro wektu, darurat ora kedadeyan luwih sehat tinimbang sehat. Bisa uga loro-lorone sing disalahake, ora kanggo aku sing ngadili IMNO, nanging aku ora pengin ana wong sing dicabut kamardikan, pelajaran iki (kanggo komandan) kanggo urip, dheweke bakal terus kemudi supaya dheweke nyuwek telung kulit saka bawahan kanggo nyegah luwih darurat
  9. Vladimir 70
    Vladimir 70 3 Agustus 2012 15:16
    +2
    Cetha yen para pejuang (pelaut) padha gouging! Nanging isih ana pitakonan, kepiye proyektil bisa mlebu ing superstruktur kapal? Mesthi ana kontrol panuntun, watesan, utawa iki dudu kerusakan proyektil.
  10. Yasen Ping
    Yasen Ping 3 Agustus 2012 18:14
    +1
    Pitakonan prasaja - yen ana perang? ((
  11. karate
    karate 4 Agustus 2012 08:20
    0
    Iki kabeh minangka asil saka umur layanan setahun lan lolong saka macem-macem panitia, diwiwiti saka Panitia Ibu-ibu Prajurit, lan iki asil - kurang disiplin. Ora ana dek metu. teka saka kapal iki? Dheweke duwe kekurangan otak sing lengkap. Nanging kasunyatan manawa kapal kasebut mlebu dhewe yaiku sukses reformasi lan modernisasi pesawat kita, utawa bakal ana liyane.
  12. 6o6 wis
    6o6 wis 4 Agustus 2012 13:48
    0
    Kajaba iku, staf latihan, komando lan perwira ora nggatekake kapal kasebut, mula kedadeyan tragedi kasebut.