AS ngirimake bom strategis B-52H menyang Guam

32

Amerika Serikat terus konsentrasi pasukan lan aset ing Segara China Kidul, ing ngendi Angkatan Laut PLA nindakake latihan skala gedhe ing wilayah Kepulauan Xisha (Paracel) sing disengketakan. Sawisé kiriman rong klompok kapal induk menyang wilayah kasebut, Amerika Serikat ngirimake bom strategis B-52H menyang pulo Guam.

Kaya ing ngisor iki saka data pemantauan Kulon penerbangan sumber daya, strategi Amérika miber saka Barksdale Air Force Base ing Louisiana. Miturut informasi sing kasedhiya, operator pesawat nuklir Nimitz lan Ronald Reagan, bebarengan karo kapal pengiring lan ahli strategi, bakal ngupayakake kemampuan pasukan kanggo nglawan kemungkinan serangan musuh.



Kaya sing dilaporake sadurunge, Angkatan Laut PLA ngumumake latihan skala gedhe wiwit 1 Juli nganti 5 Juli ing wilayah Kepulauan Sisha (Paracel). Kanggo nanggepi, Amerika Serikat ngirim rong kelompok mogok kapal induk menyang Segara China Kidul bebarengan, dipimpin dening operator pesawat nuklir Nimitz lan Ronald Reagan. Tugas utama AUG ing Amerika Serikat yaiku kesempatan kanggo ngirim menyang China pesen sing ora jelas yen dheweke ora nyetujoni pambentukan militer Beijing ing wilayah kasebut.

Tantangan yaiku ngirim pesen sing jelas marang mitra lan sekutu yen kita setya njaga keamanan lan stabilitas regional.
- ngandika komandan grup, Laksamana Agung George Wykoff.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    32 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +5
      Juli 5 2020
      Dina iki, PLA wis ngrampungake latihan utama ing wilayah kasebut, lan aku ngerti manawa saiki kita bakal weruh tanggapan Amerika ing kana ...
      1. +3
        Juli 5 2020
        Tugas utama AUG ing Amerika Serikat yaiku kesempatan kanggo ngirim menyang China pesen sing ora jelas yen dheweke ora nyetujoni pambentukan militer Beijing ing wilayah kasebut.

        Kapuloan Paracel minangka masalah internal Vietnam lan China, nanging dudu Amerika Serikat!
        Lan ora ana apa-apa kanggo nusuk irung dawa "belang" menyang wilayah manca!
        Banjur padha miwiti cara, nyurung para pendebat lan netepake awake dhewe (Eropa, Jepang - Perang Donya 2, lsp.)
    2. -3
      Juli 5 2020
      USA bajingan! Dheweke ora bisa meden-medeni China ing kahanan saiki.
      Dheweke bakal ngenteni China-Rusia-Iran kanggo ngatur latihan skala gedhe ing cedhak pesisir ..
      Pangkalan ing Venezuela dibangun alon-alon ..
      1. -8
        Juli 5 2020
        Iran bakal teka ing prau motor?)
        1. -1
          Juli 5 2020
          Kutipan saka Deniska999
          Iran bakal teka ing prau motor?)

          Ya, paling ora hi ..Lha kowe langsung bungah opo..? nglirik
          1. -3
            Juli 5 2020
            Ora ana sing kuwatir. Sampeyan katon mung siji kene karo kasenengan pocapan.
        2. 0
          Juli 5 2020
          https://ru.wikipedia.org/wiki/Военно-морские_силы_Ирана#Современное_состояние
    3. +3
      Juli 5 2020
      Amerika Serikat terus konsentrasi pasukan lan sarana ing Segara China Kidul
      Inggih, "hegemon" ora bisa lungguh tenang sanajan ing kahanan angel ing negarane. Banget provokes China, amarga. Temenan, Rusia mung ora cukup kanggo dheweke, lan "sekutu" mung kudu nuduhake yen kabeh ora mung dikendhaleni, nanging uga siap kanggo miwiti gerakan aktif kapan wae. Wis pirang-pirang taun dheweke mlaku-mlaku ing pinggir konflik militer utama, duwe wektu ing macem-macem wilayah: saka Timur Tengah lan Timur nganti Eropa lan Asia Tenggara.
      1. -3
        Juli 5 2020
        Kutipan: rotmistr60
        Inggih, "hegemon" ora bisa lungguh tenang sanajan ing kahanan angel ing negarane. Banget provokes China, amarga. Temenan, Rusia mung ora cukup kanggo dheweke, lan "sekutu" mung kudu nuduhake yen kabeh ora mung dikendhaleni, nanging uga siap kanggo miwiti gerakan aktif kapan wae.

        To the point Gennady !!!!!..Iki "gigimons" wis panik lan ora bisa ngontrol apa-apa ing donya....Ojo kaget yen AUGs iki kena infeksi ..Lan sampeyan kudu klelep ( mung guyon))))
    4. +4
      Juli 5 2020
      Langka!!! 60 taun ing pangkat!
      Aku maca dina liyane ZVO saka 70s, ana artikel terjemahan. Pesen utama yaiku kita kudu cepet-cepet ngganti B-52 kanggo ngebom anyar. 50 taun wis liwati. Dina iki padha ngomong padha ... ngguyu
    5. -11
      Juli 5 2020
      AS ngumpulake pasukan kanggo mbela Taiwan. Saiki iki wektu sing paling apik kanggo nyerang pulo kasebut.
      1. +4
        Juli 5 2020
        Mbenerake kenapa China saiki kudu nguwasani Taiwan. Saiki, yen wong Tionghoa ing Taiwan nganakake referendum kanggo gabung karo China, ya, Taiwan wiwit berkembang ing taun 80-an. Hollywood ing taun 80-an ngiklanake dheweke ing saben film babagan Amerika modern: , Shustle , F 16, etc., etc.)? Kabeh bagean digawe ing Taiwan! Apa wae sing dikarepake. Taiwan minangka negara mandiri lan maneh ora narik kumis macan Cina.
        1. -9
          Juli 5 2020
          Stalin uga mikir kaya sampeyan, entuk 41.
          1. +4
            Juli 5 2020
            Lan kepiye Stalin I, V?
    6. +2
      Juli 5 2020
      Tugas utama AUG ing Amerika Serikat yaiku kesempatan kanggo ngirim menyang China pesen sing ora jelas yen dheweke ora nyetujoni pambentukan militer Beijing ing wilayah kasebut.

      RRC uga ora nyetujoni AS AUG shying adoh ing Segara Cina Kidul, mulane iku sregep rivets operator pesawat sawijining. Ora suwe, "Nimites" lan "Fords" bakal ngadhepi mitra China. Ing kene kita bakal weruh ...
      1. +2
        Juli 5 2020
        Kutipan saka doccor18
        "Nimitz" lan "Fords"

        "Nimitzes" wis lawas, lan "Fords" durung digawa menyang atine. Lan mesthi kita bakal weruh.
    7. 0
      Juli 5 2020
      carane bisa ngebom counteract serangan - fly watara Agustus ing cilik lan njupuk traps?
      1. +2
        Juli 5 2020
        Pamer, mung pamer Amerika. Kita ngenteni ahli Cina saka Sohu kanthi crita lucu babagan Angkatan Laut China "kanca" karo AUG Amerika.
    8. +1
      Juli 5 2020
      nyebarake bom strategis B-52H menyang pulo Guam.
      Apa, mung siji?
      1. +1
        Juli 5 2020
        Mung siji kru diklumpukake saka kabeh Amerika.
    9. -2
      Juli 5 2020
      Aku wonder kok kene dadi briskly pas kanggo China?
      Apa sampeyan ora tau krungu yen wong Tionghoa percaya yen Haishenwei (jeneng Cina kanggo Vladivostok) iku wong Tionghoa, yen Khabarovsk lan Blagoveshchensk iku warisane wong Tionghoa, lan Rusia kanthi curang ngrebut wilayah Lor, nanging bakal bali maneh?
      Wis ing awal 2019, China duwe 465 kapal perang, dibandhingake karo 289 unit saka Amerika Serikat lan 270 saka Rusia (sing mung setengah sing aktif digunakake).
      Swara 10 taun kepungkur, galangan kapal Cina wis mbangun luwih saka 100 kapal perang, sing kira-kira siji setengah kaping luwih saka perusahaan Rusia.
      Ing wektu sing padha, meh kabeh Angkatan Laut China klempakan ing perairan Samudra Pasifik sing cedhak karo daratan Asia.
      Ekonomi Cina luwih saka 90 persen disambungake menyang Amerika, Uni Eropa lan sekutu ing Asia, Kulon minangka sumber utama teknologi lan investasi kualitas kanggo ekonomi Cina. Pungkasan, mayuta-yuta keturunan elit Cina manggon, sinau lan kerja ing AS lan Eropa, mula Beijing ora bakal ngirim rudal ing kana.

      Anak-anak elit Rusia sinau ing Kulon, akeh sing uga duwe real estate lan akun ing kana, sing duwe kekuwatan maneh utamane ing resort Kulon, lan ijin panggonan kanggo akeh "patriot" ora mbukak ing China utawa Iran.


      Ora suwe kepungkur, sohu.com sing padha, sing VO seneng ngrujuk, nerbitake karya provokatif banget "Pulo Sakhalin - mantan pulo Kuedao ing negara kita." Iku ngaku yen:
      Sakhalin tau dadi kagungane China lan sing "Rusia ngrebut tanah iki lan matèni wong", lan iki nimbulaké ora mung getun antarane Cina "patriots", nanging "sengit jero". Artikel kasebut uga ngandhani yen wong Jepang lan pribumi manggon ing pulo kasebut, nanging sawise "dicekel" Sakhalin dening Rusia ing abad kaping XNUMX, wong Jepang dideportasi menyang Jepang, lan wong pribumi padha ngalami "penindasan sing ora kejam lan meh dibasmi. .” Wong-wong sing slamet padha "diskriminasi adhedhasar kewarganegaraan."


      Ana akeh publikasi sing padha ing Internet Cina. Contone, ing baidu.com (Google Cina), Kuril Kidul kadhaptar minangka "Wilayah sing dikuwasani Rusia".
      Media Cina, sing nutupi perselisihan wilayah Rusia-Jepang, terus-terusan nyebut Kuril Kidul minangka "pulo lor". Temenan, kanthi pangarep-arep yen ana konsesi wilayah Rusia sing hipotetis marang Jepang, China bakal siap ngumumake klaim kasebut marang Sakhalin lan "wilayah liyane sing direbut Rusia miturut perjanjian sing ora padha." Elinga yen area "wilayah sing dipisahake" ing buku teks sekolah Cina kira-kira siji setengah yuta sq. km!
      1. +3
        Juli 5 2020
        China kudu sesambungan karo Rusia. Wiwit jaman Soviet, bonbas "karet" tetep ana ing gudang-gudang kita. Horror. China ora bakal katon ing sisih lor nganti ngrampungake Timur Kidul. Ora perlu perang. Wong Cina comrades banget disiplin, PKT ngandika tuku kabeh sing bisa tuku kabeh ndonya, malah munggah menyang tanah prajanji.
      2. -3
        Juli 5 2020
        Lan sampeyan ngenteni. Ing kene China bakal ngatur 41 taun anyar.
        Banjur, sawise 80 taun, wong pinter bakal nulis: "Nanging kita ora kekancan karo China, apa sing sampeyan omongake."
        1. +1
          Juli 5 2020
          Ora marem ing mangsa ngarep. Dheweke butuh pasar kanggo produke. Dheweke duwe masalah gedhe karo negara-negara. Ora ana tanggung jawabe. Ninggalake topik perang antarane Rusia lan China kanggo putu-putumu.
      3. +1
        Juli 5 2020
        Kabeh kertu lan crita iki digawe lan dicritakake dening Taiwan....
        ambruk ing perjanjian unequal dening Rusia

        Tegese, perjanjian kasebut bisa diwenehake? .... Ora, amarga ora ana kajaba ing imajinasi sampeyan ...
        Lan sepisan maneh aku pengin ngelingi..... aja nganti bingung Taiwan karo China..... lan aja nyasarake wong liya....
      4. 5-9
        +2
        Juli 5 2020
        Siji-sijine sing nglindhungi Negara Tengah lan Blackheads saka Tridents lan Minutemen yaiku Pasukan Rudal Strategis. Lan Laowai, siji-sijine irung dawa sing sirah ireng ora mung disengiti lan disengiti, nanging uga wedi ....
        Umumé, ana 3 tugas kanggo RRC ing bidang militer: Taiwan, Formosa lan Crimea, ugh, maneh Taiwan.
    10. 0
      Juli 5 2020
      Ya, AS ngirim telung kapal induk menyang Segara China Kidul nalika umur 16 taun, nanging pungkasane ilang. Militerisasi Laut China Kidul ora bakal mandheg nganti dheweke ngrusak pangkalan militer ing Laut China Kidul.
    11. +2
      Juli 5 2020
      Nanging sing belang wedi ...
    12. 5-9
      +2
      Juli 5 2020
      2 saka 3 AB aktif ing sak panggonan? Ora lara ... Sanajan 1 B52 kuna katon alon-alon ...
    13. 5-9
      +2
      Juli 5 2020
      Oh, sapa sing bakal ngomong karo Rambo yen Amerika Serikat bakal nglindhungi balung Vietnam kanthi ora langsung nglirik
    14. +1
      Juli 5 2020
      Bal, bal, miturut pendapatku, topik konfrontasi militer antarane China lan Rusia, topik saka Ukraina, padha ndedonga minyak lan gas kanggo oposisi Trump, uga ora ana sing berkembang bebarengan, Rusia mung saya kuwat. iki, ing bagéan saka Ukraina, padha bakal mbayar AIR kanggo nimbali udhara mung karo Ruble Rusian. Lan iku mesthi ora Crimea.
    15. +1
      Juli 5 2020
      Kutipan saka Konvoy
      Iki "hygimons" wis gupuh lan ora bisa ngontrol apa wae ing donya....

      Mungkin Rusia ngontrol jagad iki? Utawa Siria? Sialan, Vitalik, apa kowe ora bosen bengok-bengok lan nyamar dadi mbah Vanga ???

      Kutipan: Cyril G...
      Langka!!! 60 taun ing pangkat!
      Aku maca dina liyane ZVO saka 70s, ana artikel terjemahan. Pesen utama yaiku kita kudu cepet-cepet ngganti B-52 kanggo ngebom anyar. 50 taun wis liwati. Dina iki padha ngomong padha ... ngguyu

      pancen bener. Dheweke banjur menehi cap satus B-1B saliyane pirang-pirang atus B-52, mbaka sethithik ngilangi modifikasi lawas lan mung ninggalake modifikasi G lan H. Banjur dheweke nulis modifikasi G.

      Kutipan saka: tralflot1832
      Lan kepiye Stalin I, V?

      Andrey! Lha piye. Sawise kabeh, ora bisa nyebutake Joseph Vissarionovich kanthi tepat utawa ora - tanpa iki, urya-patriot ora bisa ... Plus, sampeyan bisa entuk akeh plus kanggo iki ...

      Kutipan saka doccor18
      Tugas utama AUG ing Amerika Serikat yaiku kesempatan kanggo ngirim menyang China pesen sing ora jelas yen dheweke ora nyetujoni pambentukan militer Beijing ing wilayah kasebut.

      RRC uga ora nyetujoni AS AUG shying adoh ing Segara Cina Kidul, mulane iku sregep rivets operator pesawat sawijining. Ora suwe, "Nimites" lan "Fords" bakal ngadhepi mitra China. Ing kene kita bakal weruh ...

      Rauh - ing pirang-pirang dekade? Nganti saiki, operator pesawat Cina minangka tiron saka Kuznetsov kita. Nalika wong Tionghoa tekan pambangunan analog paling ora Nimitz, paling ora ing versi siji, mula kita bakal ngomong. Lan nalika padha nyekel AS babagan jumlah AUG - "Aku ora mikir aku utawa sampeyan kudu manggon ing wektu sing apik iki" ngguyu

      Kutipan: A. Privalov
      Aku wonder kok kene dadi briskly pas kanggo China?

      piye maneh? Sampeyan minangka wong tuwa ing VO, Alexander. Sampeyan ngerti yen wis cukup kanggo intersect kapentingan Amerika Serikat utawa sekutune karo sapa wae, amarga langsung kabeh wong langsung mbela bocah-bocah yatim piatu lan wong-wong sing cilaka (singgung). Geni ing Iran ing fasilitas YaK - perlu kanggo ngedol 500 SU-30 / SU-35 menyang Iran, amarga iki mbokmenawa intrik Amerika Serikat utawa sekutu. Saudis nyerang Houthis - "iku perlu kanggo ngedol Tochka RK menyang Houthis." Dadi ora ana sing anyar ... ngguyu

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"