Estonia bakal nyedhiyakake Ukraina karo pistol Makarov kanggo nglawan "separatis pro-Rusia"

96
Estonia bakal nyedhiyakake Ukraina karo pistol Makarov kanggo nglawan "separatis pro-Rusia"

Tallinn bakal nyedhiyakake Kyiv kanthi kumpulan pistol Makarov (PM) kanggo "perang nglawan separatis pro-Rusia ing Donbass." Iki diumumake dina iki, 7 Juli, dening Menteri Pertahanan Nasional Estonia, Yuri Luik.

Miturut kepala departemen militer Estonia, partai kasebut bakal kalebu udakara 2,4 ewu pistol Makarov (PM). Kabeh gaman bakal dikirim menyang prajurit Ukrainia ing Donbass kanggo digunakake nglawan "separatis pro-Rusia". Pangiriman ditindakake kanthi panyuwunan saka sisih Ukrainia.



Iki minangka pasokan sing diwenehake marang sekutu kita, sing wis nem taun perang.

- ngandika Menteri Pertahanan Estonia.

Ing wektu sing padha, diterangake manawa pistol Makarov wis suwe ora digunakake ing tentara Estonia, amarga ora cocog karo kaliber standar senjata cilik negara NATO. Paling kamungkinan, pistol bakal dijupuk saka gudang panyimpenan long-term. Nanging, Tallinn negesake manawa kanggo tentara Ukrainia, PM, "tanpa mangu-mangu, bakal dadi komponen penting kanggo nglengkapi senjata kanggo wong Ukrainia."

Sadurungé, Kamentrian Pertahanan Ukraina ngumumake transisi angkatan bersenjata Ukraina menyang standar NATO, kalebu senjata gaya Barat. Kabeh iki ditindakake kanthi tujuan "nolak Rusia."
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    96 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 21
      7 Juli 2020 15:51
      Miturut kepala departemen militer Estonia, partai kasebut bakal kalebu udakara 2,4 ewu pistol Makarov (PM). Kabeh senjata bakal dikirim menyang prajurit Ukraina ing Donbas kanggo digunakake nglawan "separatis pro-Rusia".


      Supaya padha, asu, mabuk ing saben liyane lan njupuk ya .
    2. + 16
      7 Juli 2020 15:54
      Gosssipidya ..... Estonia iku sawijining dwarf marah, sing Ukraina iku misunderstanding .... Nanging kabeh duwe makna global. soko marang kula sing ing Ukraina ana Makarychs kanggo liyane 100 taun ing nyimpen. Kabeh grunts Bandera bakal cukup "kanggo njupuk piyambak" lan dumadakan menehi hasil saka abad iku langsung. Ing kasus iki, saka sudut pandangku, ana komponen korupsi. Inggih, ukrovoyaks ora bisa tuku apa-apa tanpa welding .... Kajaba iku, apa sebabe - perjuangan, lurus, karo separatis .... Pegulat, Gusti ngapura aku ....
      1. + 12
        7 Juli 2020 16:00
        Iki mung wiwitan kulo. Kasunyatane mung siji-sijine sing bisa ditindakake ing pinggiran sawise ambruk USSR yaiku pistol Fort, sing padha nguwuh-uwuh ing endi-endi ing paduan suara sing luwih apik (sing, hehe, beda-beda sanajan saka segi mbangun kualitas). Banjur jancok - sampeyan, nyolong, tramp pas - pistol saka tengah abad pungkasan, yen ora, sampeyan ora duwe apa-apa ngguyu Lan saka dwarf
      2. +1
        7 Juli 2020 17:40
        Quote: CAT BAYUN
        soko marang kula sing ing Ukraina ana Makarychs kanggo liyane 100 taun ing nyimpen.

        Mbokmenawa kabeh wis kosong, iku ora kanggo apa-apa sing warehouses kobong. Sawetara bisa uga didol menyang Afrika, sawetara kanggo bandit, sawetara dicolong ing cadangan. Dheweke ora bisa ngeculake duweke.
        1. 0
          7 Juli 2020 18:39
          Ora bisa ditolak yen kabeh wis didol ... Nanging, bali ing 13, aku weruh pembuangan properti militer cedhak Kharkov metu saka sudhut mripatku. Dolan maring kanca. Pancen..... dam kavaleri, abah, pelana..... Ana apa! Dadi, kanthi pribadi, aku ora ngandel yen ora ana Makarychs. Nanging ing komentar ing ndhuwur wis dicathet kanthi bener:
          mung siji-sijine sing bisa ditindakake ing pinggiran sawise ambruk USSR yaiku pistol Fort, sing padha nguwuh ing endi wae bebarengan,

          Pitakonan babagan iki: lan Endi DIRI? Nyuwun
          Inggih, aku ora pracaya ing ngarsane veracity ing statements bab motivasi obahe awak saka ukrobors lan wong lanang Estonia panas.
          1. +3
            7 Juli 2020 18:48
            Quote: CAT BAYUN
            Nanging, ing taun 13, aku weruh pembuangan properti militer ing cedhak Kharkov saka sudhut mripatku.

            Sadurunge, ana gudang karo senjata WWII Jerman, uga dibuwang, nanging sadurunge kabeh Maidans, yen Banderas karo MP-38/40 lan Mauser 98k bakal mlaku saiki.
            1. 0
              17 Juli 2020 02:25
              Loro-lorone entuk! ZVO apa iku - lan ing ngendi gudang? Lali babagan Mausers th, ngomong kanggo staf pengajar, utawa sampeyan bakal ngerti dhewe?!
              1. +1
                17 Juli 2020 08:12
                Kutipan saka Cowbra.
                Loro-lorone entuk! ZVO apa iku - lan ing ngendi gudang?

                Cedhak Slavyansk ing tilas tambang uyah.
                1. 0
                  17 Juli 2020 09:14
                  O. Ngerti, minggah
      3. +1
        7 Juli 2020 20:27
        Ana masalah karo cartridges kanggo PM ing 90s, bagean saka polisi kudu bersenjata karo TTs, nanging banjur kabeh bisa metu. Dheweke malah nggawe pistol anyar miturut kartrid PM, sanajan ora luwih apik tinimbang "Makar", nanging iki ora penting maneh - dhuwit wis pamit.
    3. +6
      7 Juli 2020 15:59
      Barang ing pasar ireng mlaku.
      Bisa luwih didol ing lot cilik
      1. -1
        7 Juli 2020 17:20
        Persis, kabeh bakal teka ing Eropa. Ukraina wis suwe dadi pemasok nomer 1 kanggo para penjahat Eropa. Ya, sawetara wong bakal manggon ing rong masjid Eropa ...
        1. +1
          7 Juli 2020 17:42
          Quote: jaket tank
          Persis, kabeh bakal teka ing Eropa. Ukraina wis suwe dadi pemasok nomer 1 kanggo para penjahat Eropa. Ya, sawetara wong bakal manggon ing rong masjid Eropa ...

          Iki mesthine PM produk sing populer banget.
          1. -1
            10 Juli 2020 14:07
            Makarov? Ing donya modern? Papan sing luwih apik, uga, bisa uga papan kanthi paku lan serpihan.
            1. 0
              10 Juli 2020 14:32
              Kutipan: L-39NG
              Makarov? Ing donya modern? Papan sing luwih apik, uga, bisa uga papan kanthi paku lan serpihan.

              Inggih, sampeyan macet, menehi sampeyan Glock. Ing taun 90-an, "Nagant" kanggo rasa seneng.
      2. 0
        7 Juli 2020 20:28
        Ing pasar ireng Banderland, sampeyan bisa tuku apa wae sing dikarepake. Nanging "Makar" ora utamané mlaku, dadi-dadi pistol.
    4. +4
      7 Juli 2020 15:59
      Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung? Nyuwun
      1. +5
        7 Juli 2020 16:36
        Kutipan saka El Dorado
        Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung? Nyuwun

        Para separatis njupuk
        1. +1
          7 Juli 2020 17:15
          Para separatis njupuk ([/ kutipan]
          Mbokmenawa, gudang karo dheweke "ora sengaja" diobong))
        2. 0
          7 Juli 2020 17:44
          Kutipan: 1976AG
          Separatis njupuk adoh

          Dheweke dhewe menehi gorilka kanggo jar telung liter. Senajan sampeyan kudu takon Pemberontak, Mungkin aku exaggerated.
      2. 0
        8 Juli 2020 01:28
        Kutipan saka El Dorado
        Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung?

        Miturut kabar, dina iki mung duwe resik saka toko umum tanpa "penghargaan" gedhe saka Avakov - liyane cogs ing mesin negara wis ing volyns. Iki minangka "item pengeluaran" liyane kanggo persediaan senjata Soviet.
        1. 0
          8 Juli 2020 13:56
          Kutipan: Boris Razor
          Kutipan saka El Dorado
          Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung?

          Miturut kabar, dina iki mung duwe resik saka toko umum tanpa "penghargaan" gedhe saka Avakov - liyane cogs ing mesin negara wis ing volyns. Iki minangka "item pengeluaran" liyane kanggo persediaan senjata Soviet.

          Wanita reresik saka toko umum nganggo "Javelin" Amerika sedulur
      3. +1
        10 Juli 2020 14:35
        Kutipan saka El Dorado
        Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung?

        Mesthine padha tiba ing bolongan ireng.
        1. 0
          10 Juli 2020 15:19
          Kutipan saka tihonmarine
          Kutipan saka El Dorado
          Lan APU ora duwe dhewe? Wis padha didol kabeh rampung?

          Mesthine padha tiba ing bolongan ireng.

          Apa sampeyan, rasis?! Padha tiba ing bolongan ireng, ngerti! Ora ireng, nanging kuning-ireng!
    5. +2
      7 Juli 2020 16:03
      Lan apa neraka? Kanggo nembak sipil ing tembok? Kaya igiloid, bedhil ing mburi sirah lan peluru. Dheweke sinau saka sedulur-sedulur, aku kelingan kepiye wong sing ora salah bungah amarga pesawat sing diunekake ing Mesir lan kepiye carane wong-wong mau bosok kanggo Igiloids supaya bisa mateni luwih akeh wong Muscovites.
      1. 0
        7 Juli 2020 22:30
        Kutipan saka Quadro
        Lan apa neraka? Kanggo nembak sipil ing tembok?

        Mbok. Lan kanggo saiki minangka "kekejeman para separatis".
        Jumlah mung superfluous.
      2. 0
        8 Juli 2020 01:30
        Kutipan saka Quadro
        Kanggo nembak sipil ing tembok?

        Dheweke butuh revolver. Supados lengenipun boten dipundhut mengko.
    6. +1
      7 Juli 2020 16:04
      Separatis (saka tank): "Wai, bayus-bayus!"
    7. +5
      7 Juli 2020 16:05
      Senapan Mosin kiwa, nuwun sewu, mesthi, sijine Mauser 98k banjur mesthi menang
      1. +5
        7 Juli 2020 16:11
        Mung Berdan, mung hardcore! Lan bedhil muzzle-loading. Senajan ora, bedhil ora dibutuhake - Maidan catapults riveted
        1. +2
          7 Juli 2020 21:33
          Lan bedhil muzzle-loading. Senajan ora, bedhil ora dibutuhake - Maidan catapults riveted
          Carane ora perlu? Dheweke ngimpi entuk senjata nuklir! ngguyu
    8. + 18
      7 Juli 2020 16:06
      Tallinn bakal nyedhiyakake Kyiv kanthi kumpulan pistol Makarov (PM) kanggo "perang nglawan separatis pro-Rusia ing Donbass."
      Kumpulan kasebut bakal kalebu udakara 2,4 ewu pistol Makarov (PM).

      Minangka ahli ekonomi, aku bakal ngandhani rahasia sing nggegirisi. Ing pasar ireng Ukrainia lan Eropa kanggo senjata, rega pistol Makarov bakal mudhun lan rega kartrid mundhak. keprungu
    9. +1
      7 Juli 2020 16:11
      Supaya bisa njupuk dhewe chi sho? Uh-uh- atus-o-o-o-ntsy wong lanang ora tanpa humor.
    10. -1
      7 Juli 2020 16:16
      SOLD AS ANTIQUES - ing prices inflated.
      Kanggo museum: ora ana pabrik kartrid ing Ukraina
      1. -2
        7 Juli 2020 16:22
        Ukrainians ngaku ngelawan:
        "Ing pabrik Vinnytsia Fort, sing ana ing kontrol Kementerian Dalam Negeri, sawijining baris diluncurake ing ngendi peluru lan kasus kartrij kanggo kartrid 9x18mm (Makarov) lan 9x19mm (Luger) diprodhuksi ing siklus tertutup. kacarita ing Kementerian Dalam Negeri.

        Baris kasebut bakal bisa ngasilake nganti 14 yuta kartrid saben taun. Diluncurake regane UAH 69 yuta.
      2. 0
        7 Juli 2020 17:48
        Kutipan saka RoTTor
        Kanggo museum: ora ana pabrik kartrid ing Ukraina

        Ora ana museum ing Ukraina, Estokhs nyurung PM, lan kartrid bakal didol ing 10 euro saben.
    11. +1
      7 Juli 2020 16:37
      Lan ing ngendi para banderlog nyelehake saham PM? Apa padha pisah tangan?
      1. +2
        7 Juli 2020 16:41
        Didol liwat "Voentorg"
        1. 0
          7 Juli 2020 16:42
          Pira regane batang? lol
          1. +2
            7 Juli 2020 16:43
            Yen karo hangover, banjur bab liter.
          2. 0
            7 Juli 2020 17:50
            Kutipan: Ros 56
            Pira regane batang?

            Aja nawakake dolar, mung mata uang cair.
      2. 0
        7 Juli 2020 17:26
        Kutipan: Ros 56
        Lan ing ngendi para banderlog nyelehake saham PM? Apa padha pisah tangan?

        saben wong kurang. Apa mung kanggo babosy ora bakal dilakoni. Lan Banderlogs duwe tangan bengkong, utawa pistol Estonia karo moncong bengkong, utamané kanggo njupuk saka sak sudhut. recourse
        Minangka bocah, ana buku babagan fasis kanthi bedhil reged, kanthi moncong sing bengkok. Saka kang dijupuk prajurit Ivan ing mburi ing Berlin. aran
    12. +1
      7 Juli 2020 16:54
      Ngalih menyang standar NATO lan nampa senjata Soviet minangka hadiah?
      1. 0
        7 Juli 2020 17:52
        Kutipan saka APAS
        Ngalih menyang standar NATO lan nampa senjata Soviet minangka hadiah?

        Padha ora katon jaran hadiah ing tutuk, apa standar, "freebie pliiz".
      2. 0
        7 Juli 2020 18:55
        Ya, "kanggo ngerti minangka hadiah" uga minangka standar NATO. Bener, biasane sampeyan kudu mbayar dhuwit kanggo hadiah kasebut kanthi cara ora langsung.
        1. 0
          8 Juli 2020 08:55
          Kutipan saka rzz
          Ya, "kanggo ngerti minangka hadiah" uga minangka standar NATO.

          apik apik apik
    13. 0
      7 Juli 2020 17:05
      Ay-yai-yai, nyediakke pistol Makarov dadi isin kanggo Estonia, amarga pistol iku Rusian. Lan sampeyan kudu soko Estonia. Contone, slingshot "Great Tallinn" utawa busur panah sing digawe saka kayu asli Estonia. Saiki para separatis wedi marang prajurit Ukrainia kanthi busur Estonia.
    14. 0
      7 Juli 2020 17:19
      Estonia bakal nyedhiyakake Ukraina karo pistol Makarov kanggo nglawan "separatis pro-Rusia"
      Ora, ora bener. Rusia bakal nyuplai pistol Makarov menyang Estonia kanggo nglawan Nazi Estonia. Bener.
    15. 0
      7 Juli 2020 17:20
      Kanggo duwe stockpiles ageng senjata ing wilayah lan nampa kuwi "handouts" ... Ya, iku ora lucu.
    16. 0
      7 Juli 2020 17:22
      Yeltsin "ngrusak monster komunis", ninggalake senjata iki lan nglaporake babagan karya sing ditindakake ing Gedung Putih.
    17. -2
      7 Juli 2020 17:26
      Estonia bakal nyedhiyakake Ukraina karo pistol Makarov kanggo nglawan "separatis pro-Rusia"

      Kanggo tentara, PM ora cocog, amarga iku pistol polisi. Lan kanggo mateni wong liya (kajaba awake dhewe), isih kudu nyoba.
      1. +2
        7 Juli 2020 17:41
        Iku kabeh gumantung ing tangan (saka ngendi padha tuwuh). Minangka janitor Tikhon ngandika - kanggo kang kuda punika putri. Senjata banget, wis buktiaken dhewe. Ing niche sawijining, bab punika irreplaceable.
        1. -1
          7 Juli 2020 17:45
          Kutipan saka impostor
          Iku kabeh gumantung ing tangan (saka ngendi padha tuwuh).

          Lan apa bab tangan?
          Apa sampeyan malah ngerti carane tentara (mateni) senjata "makarya"?
          Lan kepiye bedane karo jinis senjata liyane? Saka polisi padha PM?
          Kutipan saka impostor
          Senjata banget, wis buktiaken dhewe. Ing niche sawijining, bab punika irreplaceable.

          Mung ceruk iki, polisi.
          Nanging polisi duwe tujuan lan tujuan liyane. Ora kaya militer.
          1. 0
            7 Juli 2020 17:58
            Dear, yen 9x18 ora menehi sampeyan kesempatan kanggo nyisihake jagad dhewe, mula kartrid impuls sing luwih dhuwur ora bisa mbantu sampeyan ...
            1. -3
              7 Juli 2020 18:11
              Kutipan saka impostor
              Dear, yen 9x18 ora menehi sampeyan kesempatan kanggo nyisihake donya dhewe

              Inggih, oke.
              Homing liyane, nanging ora ngerti boots.
              1. +2
                7 Juli 2020 18:31
                Putus, asu? Iku apik. Lan saiki, loshka, count munggah - sampeyan teka ing trench lan entuk 9 SP7 gzh ing turnips. Yen sampeyan ora duwe d6-3 ing turnip sampeyan (lan sampeyan ora duwe, amarga sampeyan ngapusi karo dheweke 500 meter saka parit), banjur seng karo awak ora bakal dibukak kanggo ibumu, amarga tinimbang mburi sirah sampeyan bakal duwe Universe. Usek, poni?
                1. -1
                  7 Juli 2020 18:53
                  sawetara. Mbokmenawa para boyar wis biasa ngompa lan "ngobrol ing RuNet."
                  Ana luwih saka cukup cretins ing RuNet.
          2. +1
            7 Juli 2020 18:20
            Aku bisa dhaptar akeh pistol lan revolver sing ana ing layanan karo sawetara negara daya witjaksono utawa PM ora pati roso. Ing Yugoslavia, contone, PM diprodhuksi kanggo tentara ing kaliber 9x17 mm
            1. -4
              7 Juli 2020 18:27
              Kutipan saka: ssergey1978
              Aku bisa dhaptar akeh pistol lan revolver sing ana ing layanan karo sawetara negara daya witjaksono utawa PM ora pati roso.

              Iku ora mung bab daya.
              Rasio kaliber-daya penting.
              Kajaba iku, ing tentara ana telung kelas beda pistol. Kanggo konsumen beda.
              Kutipan saka: ssergey1978
              Ing Yugoslavia, contone, PM diprodhuksi kanggo tentara ing kaliber 9x17 mm

              "PM ing kaliber 9x17 mm" ora ana. Iku pistol liyane.
              Beda banget.
              Lan kanthi cara, ora apik. Senajan nyoba banget cukup lan menarik kanggo negara kuwi. Ora ana desainer gunsmith lan ora bakal ana.
              Iku ngluwihi daya saka Kidul kanggo nggawe pistol tentara apik. Minangka, kanthi cara, USSR / RF. Ora ana konstruktor.
              1. +1
                7 Juli 2020 18:30
                Apa IZH-71 uga pistol beda?
                1. -5
                  7 Juli 2020 18:51
                  Kutipan saka: ssergey1978
                  Apa IZH-71 uga pistol beda?

                  padha. Kaya Yugovsky.
                  Sanadyan USSR utawa Federasi Rusia ora bisa nggawe gegaman apik chambered kanggo 9x18 mm.
                  Ora ana pigura. Lan sampeyan ora bakal adoh ing acara kasebut.
                  1. +1
                    7 Juli 2020 19:07
                    sing uga? IZH-71 minangka kamar PM kanggo 9x17 sing, kaya sing sampeyan ucapake, ora.
                    1. -2
                      7 Juli 2020 20:00
                      Kutipan saka: ssergey1978
                      sing uga?

                      ora ana apa-apa. Bingung.
                      Kutipan saka: ssergey1978
                      Apa IZH-71 uga pistol beda?

                      Aku ora ngerti kabeh jinis kentut lucu.
                      IZH-71 mung kentut lucu. 240 J lan ora ana seng nembus. Apik kanggo senjata sipil.
                      1. +1
                        7 Juli 2020 20:07
                        Sampeyan lucu amarga sampeyan ora nggunakake senjata lan ora ndeleng tumindake. PM minangka pistol sing apik lan wong sing nggunakake ora duwe keluhan babagan efektifitas.
              2. +1
                7 Juli 2020 18:32
                Efektivitas PM ing jarak 8 meter ora kalah karo pistol sing ana ing 9x19 mm.
                1. -3
                  7 Juli 2020 18:49
                  Kutipan saka: ssergey1978
                  Efektivitas PM ing jarak 8 meter ora kalah karo pistol sing ana ing 9x19 mm.

                  DEP (range of effective destruction) PM punika 0 (nol) meter. Kanggo pistol polisi, iki apik banget. Kanggo tentara, ora apik. Lan miturut DEP lan kemampuan penetrating, sing kira-kira nul.
                  1. 0
                    7 Juli 2020 19:09
                    Ing jarak 45 meter, energi peluru PM yaiku 250 J
                    1. -1
                      7 Juli 2020 19:52
                      Kutipan saka: ssergey1978
                      Ing jarak 45 meter, energi peluru PM yaiku 250 J

                      Aku setuju.
                      Dadi apa?
                      1. +2
                        7 Juli 2020 20:01
                        Ngatur pindho hit kanggo 100% njamin saka pistol sembarang. Loro hit yaiku 500-600 J. Kanggo netralisasi lengkap, bangkai kudu nampa 5 J saben 1 kg bobot urip. sing, RM dijamin Jack 100 kg wong ing kadohan 45 meter.
                        1. -1
                          7 Juli 2020 20:15
                          Kutipan saka: ssergey1978
                          Ngatur pindho hit kanggo 100% njamin saka pistol sembarang.

                          Hit iku siji bab.
                          Kekalahan sing bisa nyebabake masalah liyane.
                          Kutipan saka: ssergey1978
                          Loro hit yaiku 500-600 J.

                          Ora ora. Ora ana sing mikir.
                          M9 wis 50 J ing 430 m. Iki apa counts. Bebarengan karo ciri saka peluru.
                          Lan total, ora ana sing dianggep. Sistem saraf pusat mungsuh kena pengaruh siji pukulan, nyebabake kejut nyeri lan pati.
                          Kutipan saka: ssergey1978
                          Kanggo netralisasi lengkap, bangkai kudu nampa 5 J saben 1 kg bobot urip.

                          Kelangan.
                          Nanging salah.
                          Kutipan saka: ssergey1978
                          sing, RM dijamin Jack 100 kg wong ing kadohan 45 meter.

                          PM ing jarak 0 (nol) meter ora nggawa mudhun sapa wae yen LHVO ora kena. Peluru PM saka sistem saraf pusat wong ora njupuk sanajan ing jarak sing cedhak.
                          Kanggo senjata polisi, iki minangka asil sing apik banget. Nanging kanggo tentara, iki ora apik.
                        2. +1
                          7 Juli 2020 20:18
                          5 J kanggo wong, 10 kanggo kewan iku kasunyatan ilmiah, nanging kanggo sampeyan keren, lucu.
                          PM ora nurunake mutiara iki, ora ana gunane ngrembug babagan iki omong kosong.
                          Kartrid m9 ohm 9x19 NATO duwe joule luwih akeh.
                        3. +1
                          7 Juli 2020 20:22
                          Sajrone ditahan pretzel, 4 tembakan ditembak ing sikil saka PM, pretzel mati amarga kejut pertempuran.
                        4. 0
                          8 Juli 2020 03:40
                          aja nyoba. sampeyan ora bisa nerangake. Saiki kabeh jinis TTX sing dipompa saka Internet bakal mulai metu lan ternyata yen peluru ditembak saka jarak 5 meter saka PM, mumbul saka kulit manungsa lan mabur bali menyang tong minyak))) ahli padha ahli kuwi)))
      2. +1
        8 Juli 2020 01:35
        Kutipan saka hhrist
        Kanggo tentara, PM ora cocog, amarga iku pistol polisi. Lan padha matèni wong (kajaba piyambak), iku isih perlu kanggo nyoba

        Aku bakal pitutur marang kowe rahasia sing ing tentara, perang karo mungsuh karo pistol biasane ora diwenehake dening instruksi.
    18. 0
      7 Juli 2020 17:45
      Padha PMs iki, anyar, padha biaya soko watara 350-400 euro ing ormags, lan digunakake malah kurang, amarga. wiwit jaman Uni, ewonan wis ana ing gudang. Mung sawetara wong sing tuku saiki.
      1. -3
        7 Juli 2020 17:49
        Kutipan saka Shelest2000
        Mung sawetara wong sing tuku saiki.

        gegaman tartamtu. Sawetara wong pancene mbutuhake. Nanging, thanks kanggo USSR, kasedhiya ing donya ing jumlah ageng.
        1. +2
          7 Juli 2020 18:10
          Ya, apa sing spesifik ... Normal, aku malah ngomong - apik banget, senjata sipil kanggo pertahanan diri. Iku dikembangaké minangka senjata pertahanan diri perwira. Lan yen sampeyan uga nyetel munggah sethitik, sijine Israel-digawe Fab Defense nangani karo tombol reset majalah ing jempol, banjur minangka gegaman SO sipil, iku mung nggoleki. Aku nonton video karo njupuk PM karo gagang kuwi - reviews banget. Ya, lan ing Rusia regane mung udakara 3,5 tr. Jujur, aku ora bakal nolak PM minangka senjata sipil. Nanging kita manggon ing ngendi ... :(
          1. -3
            7 Juli 2020 18:16
            Kutipan saka Shelest2000
            Iki dikembangake minangka senjata pertahanan diri kanggo perwira.

            Senjata kuwi ora ana ing alam.
            Ana senjata tentara SERVICE (nanging ora kanggo perwira baris).
            Nanging PM ora narik dheweke, kaliber ora padha.
            Iki minangka pistol polisi sing khas. Tumindak sing mateni, amarga kudu dadi senjata polisi.
            Prototipe kasebut diarani Walter PP (polizeipistole).
            Kutipan saka Shelest2000
            banjur minangka senjata sipil SO, iku mung ayu.

            Inggih, malah bisa uga minangka sipil bakal nindakake. Mung amarga lethality banget.
            Sanajan, bakal kuat kanggo senjata sipil. Kurang daya sing dibutuhake kanggo senjata sipil.
            1. VIP
              0
              7 Juli 2020 22:08
              Bener, iki dikembangaké minangka layanan sipil: "Baikal" padha "PM", nanging ora pati roso
            2. +1
              7 Juli 2020 22:31
              Gun ora kudu kuat, iku kanggo pertempuran cedhak, lan ing pertempuran cedhak sampeyan kudu kejut nglarani, digunakake, wis nggawe bolongan ing mungsuh, kang isih bisa mbukak liwat lan cilaka kesehatan.
            3. 0
              8 Juli 2020 17:28
              Senjata kuwi ora ana ing alam.
              Ana senjata tentara SERVICE (nanging ora kanggo petugas barising).

              Soko anyar ngguyu
              Nanging PM ora narik dheweke, kaliber ora padha.
              Iki minangka pistol polisi sing khas. Tumindak sing mateni, amarga kudu dadi senjata polisi.

              Ora ana polisi lan polisi ing USSR. Ana polisi lan polisi. Lan kanthi tingkat kejahatan sing kurang, cukup kanggo polisi. Dene tentara, amarga. kaping nalika pejabat mundhakaken serangan, waving pistol, wis bali menyang taun Perang Patriotik Agung, karo seng langka. PM lan dikembangake minangka senjata pribadi perwira / komandan. ora kanggo medan perang, nanging kanggo pertahanan diri ing kahanan darurat. Inggih, spesialis makarya karo dheweke, amarga. ora ana pistol modern liyane. kajaba Stechkin. Nanging ing kene pancen nduweni kekhususan dhewe.
              Prototipe kasebut diarani Walter PP (polizeipistole).

              Kanggo perang sofa, Aku maringi pitutur sampeyan takon bab internal, t.s. ngisi pistol loro. Ngomong babagan jilatan Makarov karo PKK padha karo ujare Kalashnikov sing didilat senapan serbu nganggo STG-44.
              tumindak lemah,
              Nduweni efek mateni normal. lan mandheg
              kemampuan peluru kanthi 300 j ora luwih elek tinimbang 9 * 19.
          2. 0
            8 Juli 2020 01:42
            Kutipan saka Shelest2000
            senjata sipil kanggo pertahanan diri

            Kutipan saka Shelest2000
            nyetel gagang Fab Defense digawe Israel kanthi tombol reset majalah

            Ya. Warga lumaku ing lurung-lurung ing unloading karo rolas toko nduweni lokasi kanggo penggalian. Dheweke nembak sing kapisan menyang wong ala, cepet-cepet ngeculake, macet sing nomer loro kanthi kecepatan kilat, ditembak, banjur sing katelu ... sing kaping sepuluh. Dadi, ing pertahanan diri sipil, aku bakal pitutur marang kowe, tanpa ngeculake toko ing jempol - uga, sampeyan ora bisa nindakake.
            1. 0
              8 Juli 2020 17:41
              Inggih, sampeyan ngerti, ana kahanan ngguyu
              Mung miturut komentar saka manca, sayangé, pemilik saka PMA lan sing nginstal overlay iki (ya, ya, karo reset majalah wassat ), bedhil cemlorot karo werna anyar. A ditahan luwih nyaman, ngarahake luwih nyaman, ditahan luwih trep saka garis ngarahake ... Lan kacepetan ngganti toko wis tau keganggu sapa.
    19. +1
      7 Juli 2020 17:46
      Kabeh gaman iki bakal enggal tekan pasar ing saindenging jagad.
      1. 0
        7 Juli 2020 18:03
        Kutipan saka grigorii
        Kabeh gaman iki bakal enggal tekan pasar ing saindenging jagad.

        Inggih, ora kanggo kabeh, nanging kanggo krimmanal Ukraina lan Rusia mesthi ..
    20. 0
      7 Juli 2020 17:53
      Iki minangka pasokan sing diwenehake marang sekutu kita, sing wis nem taun perang.

      Makarovs iki, kaya sing dakmangerteni, bakal ditanduri karo wong sing ora sopan lan banjur bakal dituduh "agen Kremlin"))) Inggih, penghibur ..
    21. 0
      7 Juli 2020 18:07
      Iku luwih apik kanggo duwe kumpulan granat saka gudang panyimpenan jangka panjang banget. Loro kanggo saben banderlog - digunakake ora njeblug.
    22. +1
      7 Juli 2020 18:15
      Apa padha ora "Naganov" lying watara? Musketeons?
      1. 0
        7 Juli 2020 18:18
        Kutipan saka Well Done.
        Apa padha ora "Naganov" lying watara? Musketeons?

        Aku ora bakal kaget yen Shmaserov disarèkaké nang endi wae ing warehouses ing alas .. Nanging padha isin lan katahan kanggo sebe .. Kanggo nindakake operasi punitive ..))) Padha ngerti carane!
    23. Alf
      0
      7 Juli 2020 18:23
      Nanging, ironi ... apik
    24. 0
      7 Juli 2020 18:50
      Wis kabukten maneh yen ora ana senjata sing akeh banget. Iku misale jek kaya pistol saka abad pungkasan, nanging ing perang iku ora Samsaya Awon saka Glock. Nanging coba gawe Glitches iki kanthi cepet, yen perlu lan sepira regane.
    25. +1
      7 Juli 2020 19:01
      Alon alon-alon srengenge munggah ing wayah subuh
      Estonia ngantuk nggunakake driji ing bolongan irung.
      Ing tambang lokal, crucians meh ora nglangi,
      Dheweke ora bisa luwih cepet, ora ketompo carane sampeyan takon.

      Kruk lokal alon-alon nutul watu,
      Angin alon goyangake suket wulu Estonia.
      "Boeing" Estonia katon nggantung ing mega,
      Laler lokal nyusup alon-alon ing langit-langit.

      Petinju Estonia alon-alon ngalahake pukulan ndhuwur,
      Alon-alon malah endhog didilat kucing lokal.
      Aku wedi mbayangno carane penyu nyusup ing kene,
      Fugue alon dimainake dening organ dening komposer Bach.

      Ana sing bakal ngomong yen wong Estonia kuwi rem,
      Estonia bakal nglawan, kabeh liyane bakal seneng.
      Estonia ora duwe tembung "langsung" lan "rauh",
      Padha manggon kaya ing gerakan alon.
    26. 0
      7 Juli 2020 19:31
      Dheweke bakal nyebar menyang bandit, minangka perwira, aku bisa ujar manawa kentut iki ora ana peran sajrone perang. Mung supaya dheweke njupuk dhewe
      1. 0
        8 Juli 2020 11:34
        Aku bisa ngomong yen kentut iki ora duwe peran sajrone permusuhan.

        Carane muter! Utamané kabel sing diikat ... Iku clings sampurna kanggo kabeh, ninggalake pemilik metu saka tutup ing wektu sing tepat.
    27. 0
      7 Juli 2020 20:14
      Ya, nyatane, Ukraina wis suwe nggawe produksi pistol Fort, mula pasokan PM saka Estonia bisa uga ora luwih saka kesepakatan korupsi, kanthi kickbacks gedhe kanggo para pimpinan ukrovermacht, sing "mbantu" sekutu sprat sing duwe. ngalih menyang standar NATO kanggo ngleksanakake saham Soviet lawas.
    28. VIP
      0
      7 Juli 2020 21:59
      Nanging babagan pistol Fort sing dibanggakake? Padha retak akeh sing Fort meets kabeh standar Western, lan Glock kudu ati-ati saka pesaing sawijining.
      Iku tega sing Makar bakal digunakake marang kita

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"