Ukraina njaluk NATO kanggo ngiyataken ngarsane ing Segara Ireng

51
Ukraina njaluk NATO kanggo ngiyataken ngarsane ing Segara Ireng

Aliansi Atlantik Lor sarujuk kanggo nguatake pasukane ing wilayah Segara Ireng, keputusan iki digawe sawise obrolan telpon antarane Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg lan Menteri Pertahanan Ukraina Andriy Taran.

Kaya sing dilaporake, kepala departemen militer Ukraina Andriy Taran karo Sekretaris Jenderal NATO Jens Stoltenberg sajrone obrolan telpon nyimpulake yen kahanan ing wilayah Segara Ireng saya rusak amarga penguatan Rusia sing signifikan, sing "ngganti imbangan. kekuwatan ing wilayah kasebut." Partai kasebut setuju kanggo nguatake kehadiran NATO ing wilayah kasebut.



Pihak kasebut sarujuk kanggo nguatake anané pasukan lan sarana ing darat, segara lan ing wilayah udara ing wilayah Segara Ireng kanthi nambah patroli udara lan anané kapal-kapal angkatan laut negara-negara anggota aliansi.

- ujar pesen sing dikirim ing situs web Kementerian Pertahanan Ukraina.

Kajaba iku, para pihak setuju kanggo ngganti informasi operasional babagan kahanan ing wilayah kasebut. Taran uga ngajak pasukan NATO kanggo melu latihan, sing dijadwalake ing musim gugur iki lan kudu ditindakake ing Ukraina kidul.

Sadurungé, Ukraina nampa status Mitra Peluang Peningkatan NATO. Kiev arep nggunakake status iki kanggo nggedhekake database Intelligence ing kahanan ing Segara Ireng lan Semenanjung Crimean.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    51 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +7
      10 Juli 2020 10:17
      Ukraina njaluk NATO kanggo ngiyataken ngarsane ing Segara Ireng

      Jujur, ora lucu. Sembarang palung NATO ing Segara Ireng kanggo Rusia mung minangka target sing bisa dirusak kapan wae.
      Lan apa Ukraina wis nyebar luwih akeh ing kana lan sepira jero NATO wis mlebu ing kana - iki wis dadi panganan kanggo mlaku-mlaku kanthi lisan saka histeria anti-Rusia. eseman
      1. +8
        10 Juli 2020 10:20
        Quote: Thrall
        Sembarang palung NATO ing Segara Ireng kanggo Rusia mung minangka target sing bisa dirusak kapan wae.

        "Trough" banjur bisa dadi "trough", nanging ing cedhak omah kita ... nanging nganti saiki kita ora bisa gumunggung kegiatan kasebut.
        1. -3
          10 Juli 2020 10:22
          Kutipan saka: svp67
          kita ora bisa gumunggung

          Merga wis biasa “ngombe” tamu sing ora diundang ing jambane dhewe-dhewe eseman
          1. +2
            10 Juli 2020 10:45
            Quote: Thrall
            Merga wis biasa “ngombe” tamu sing ora diundang ing jambane dhewe-dhewe

            Ing sawetoro wektu, kita duwe konsumsi sumber daya kapal perang kanggo ngawal "tamu" iki ...
            Gangguan saka tugas ing Mediterania lan Segara Azov...
            Perlu kanggo nambah jumlah "peaceful seiners" ing Armada Segara Ireng supaya ora nyopir kapal perang saben wektu.
        2. -1
          10 Juli 2020 10:38
          Kita maneh ngrembug babagan impen "udan" saka non-negara.
          Ana Konvensi Montreux ... sing dihormati! Inggih, kanggo takon - supaya padha takon, saiki wong miskin ora utamané disenengi. nglirik
          1. +6
            10 Juli 2020 10:40
            Volodya katon waspada ing kadohan
            Panglima ngetung jam kanthi sullen
            Lan ing segara kabeh nakal "Moskal"
            Dheweke ora ngerti apa sing kudu dipikirake ing Kiev ...
            Ora ana NATO ing cakrawala
            Ngluwihi cakrawala uga
            Ing ngendi gludhug saka kamenangan saka aliansi?
            Sapa sing bakal nelpon Moscow kanggo akun?
            Lan mung Jens sing ngerti jawaban kasebut
            (nanging iki pancen ana ing antarane kita)
            Dheweke ketoke janji soko
            Nanging tembung lan tumindak wis beda ...
            nglirik ombenan
            1. +3
              10 Juli 2020 10:55
              Kene ... iki muscovites ipat-ipat
              Dheweke ora pengin nangkep kita ...
              Ora akeh pisan...
              kanggo ngumpulake strawberries ing Polandia.
              Nanging kita bakal mbales dendam marang para aggressor
              Neptunus kumpul nganti loro
              Kita bakal mbukak liwat kreteg Crimean
              Ayo, nanging ayo padha mundhakaken semangat!
              Meneng-meneng mbangun sadawane tapel wates
              Ing ngisor gendéra putih, sanajan ora
              Ing sangisore pelangi - minangka ibukutha ... Eropah
              Inggih, kita ora luwih elek ... ora.
              Malah ing gendéra gay iki
              Scaring Muscovites - parade
              We are ing Sevastopol ing demo
              Kita bakal teka ... deceiving everyone deftly ngguyu
              1. -3
                10 Juli 2020 11:59
                troll lokal Ukrainia minus sampeyan))))
          2. +4
            10 Juli 2020 10:54
            Diamati.
            Nanging ana negara NATO ing Segara Ireng, panggunaan rotasi, lan konvensi kasebut ora ditrapake kanggo penerbangan.
          3. +1
            10 Juli 2020 11:15
            "Ukraina njaluk NATO kanggo ngiyataken ngarsane ing Segara Ireng"
            Kabijakan luar negeri Ukraina kabeh adhedhasar "takon" - dijaluk ngetrapake sanksi, njaluk senjata, njaluk intercede. - sanalika dheweke ninggalake dheweke ... lan kabeh kabijakan dheweke bakal ambruk ...
            1. +1
              10 Juli 2020 12:32
              Ukraina nyuwun Barat kanggo ndhukung revisi perjanjian Minsk
              10.07.2020/XNUMX/XNUMX Ninggalake komentar ing Ukraina njaluk Kulon ndhukung revisi perjanjian Minsk
              Kulon kudu ndhukung revisi perjanjian Minsk babagan penyelesaian kahanan ing Donbass, amarga padha (perjanjian) ora nggambarake kasunyatan maneh, ujare Wakil Perdana Menteri Ukraina, Menteri kanggo "Reintegrasi Wilayah sing Dikuwasani Sementara" Oleksiy Reznikov.

              Reznikov mratelakake panemu sing cocog ing artikel kanggo Dewan Atlantik, pecahan kasebut dikutip dening media Ukraina tanggal 9 Juli https://www.belvpo.com/113844.html/
        3. +1
          10 Juli 2020 11:01
          Kutipan saka: svp67
          "Trough" banjur bisa dadi "trough", nanging ing cedhak omah kita ... nanging nganti saiki kita ora bisa gumunggung kegiatan kasebut.

          Lan banjur ana mata-mata, ing sisih sampeyan katon.
        4. +1
          10 Juli 2020 11:03
          Kutipan saka: svp67
          Quote: Thrall
          Sembarang palung NATO ing Segara Ireng kanggo Rusia mung minangka target sing bisa dirusak kapan wae.

          "Trough" banjur bisa dadi "trough", nanging ing cedhak omah kita ... nanging nganti saiki kita ora bisa gumunggung kegiatan kasebut.

          Apa sampeyan ora mikir yen kita gumunggung babagan pasif? Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu duwe nomer cukup operator saka mallets gedhe. Apa sing diomongake pujangga? “Saka kene bakal ngancam....” Ora “hotel”. Iku luwih efisien, lan ing budget kita.
        5. 0
          10 Juli 2020 11:08
          Lan kenapa, iki pitakonan, Rusia, negara sing ora aggressor, nanging ora bakal ngapura tabrakan karo dhewe, aku mikir kaya ngono.
      2. 0
        10 Juli 2020 21:40
        Quote: Thrall
        Sembarang palung NATO ing Segara Ireng kanggo Rusia mung minangka target sing bisa dirusak kapan wae.

        NATO uga bisa nanggapi kanthi ngangkat pesawat saka lapangan udara Romania lan Bulgaria
    2. 0
      10 Juli 2020 10:18
      Apa dheweke njaluk liyane?
      1. +1
        10 Juli 2020 10:53
        Kutipan saka El Dorado
        Apa dheweke njaluk liyane?

        Ditakoni - dhuwit ... uga, kaya biasane
        1. -1
          10 Juli 2020 11:01
          Kutipan saka: svp67
          Ditakoni - dhuwit ... uga, kaya biasane

          Spionase uga bisnis.
    3. +3
      10 Juli 2020 10:25
      Kahanan dadi panas. Iku ngganggu. Nanging yen Amerika wis ngadeg ing Crimea, iku bakal immeasurably Samsaya Awon.
    4. +9
      10 Juli 2020 10:26
      Supaya bisa ngancem kidul Rusia, kapal NATO ora mlebu ing Segara Ireng. Serangan hipotetis uga bisa ditindakake saka sisih wétan Segara Mediterania ...
      Lan kabeh kunjungan kapal individu menyang pelabuhan Ukraina lan Georgia mung minangka aksi politik. Game ing saraf sawetara lan tampilan ephemeral dhukungan kanggo wong liya ..
      1. +2
        10 Juli 2020 22:15
        Kutipan saka doccor18
        Serangan hipotetis uga bisa ditindakake saka sisih wétan Segara Mediterania ...

        Isih luwih nguntungake kanggo ngirim serangan hipotetis saka perairan Bulgaria utawa malah Odessa.Ing wektu sing penting, anti-kapal selam, diiringi 2 pejuang, ora malah dadi darurat, nanging minangka bunch biasa. Aku ora ngerti carane NATO dianggo ing mobile gisik Komplek R. Nanging ing pertahanan udara / rudal pertahanan aku guess. Padha bakal ngirim skirmisher lan ing wayahe ora 1 minangka biasanipun, nanging 3 Komplek pengintaian bakal miwiti njupuk koordinat saka target. .. Lan konco wong eselon pisanan saka alangan tumpukan munggah, shoots ing radiation dingerteni, eselon kapindho lumebu ing zona kanggo gain kaunggulan lan rampung shooting target lemah emitting. kaping telu Gelombang IS dilengkapi rudal taktis nyerang posisi pertahanan udara musuh, eselon, divisi ora duwe wektu kanggo ngisi ulang.
        Perlu dicathet yen ing gelombang kaping 3, pejuang F-15/16/35/22/ wis bisa tumindak minangka pejuang langit murni yen zona pertahanan udara ditindhes lan bisa nggawa body kit murni kanggo pertempuran udara. F-22 diumumake minangka pejuang udara murni --- iki kabeh tembung, mungkin. Amerika aktif mromosikake sistem supaya ora preduli saka platform sing diluncurake, platform sing paling trep bakal ngontrol lan nyerang. sistem dhewe.
    5. +1
      10 Juli 2020 10:27
      Usaha liyane kanggo ngedol wilayahe kanggo pangkalan Amerika
      1. 0
        10 Juli 2020 11:05
        Kutipan saka APAS
        Usaha liyane kanggo ngedol wilayahe kanggo pangkalan Amerika

        Tanah wis didol, tetep kanggo ngedol dhasar.
    6. 0
      10 Juli 2020 10:28
      Ukraina takon
      Negara lan negara sing normal, yen ana sing ora cocog, mula ditindakake, lan Ukraina lan liya-liyane, mung takon. Lan mung kanggo tujuan ora nulungi dhewe, nanging ngrusak wong liya. Pitakonan, kenapa neraka "negara" kasebut dibutuhake?
      1. +1
        10 Juli 2020 11:06
        Kutipan saka orionvitt
        lan Ukraina lan liyane kaya iku, mung takon.

        "Kabeh uripku kanthi tangan sing ucul."
      2. +1
        10 Juli 2020 11:07
        Kutipan saka orionvitt
        Pitakonan, kenapa neraka "negara" kasebut dibutuhake?

        Kanggo Pick ing kompor, sampeyan kudu nglindhungi tangan karo poker . Ora full-term gedhe-gedhe ora ngerti yen panas ing kompor VERY, banjur poker bisa ngiwa ana nganti cools mudhun kanggo tingkat ditrima.
    7. +1
      10 Juli 2020 10:29
      iku logis kanggo nyana provokasi anyar
      1. +2
        10 Juli 2020 11:09
        Quote: Baloo
        iku logis kanggo nyana provokasi anyar

        Wingi, ing warta, obrolan Biden karo Poroshenko babagan terorisme Ukraina disuaraake, ing ngendi Biden nindakake Pete. Dadi provokasi samesthine, nanging serangan teroris ana pitakonan.
    8. +2
      10 Juli 2020 10:29
      kahanan ing wilayah Segara Ireng rusak amarga penguatan pinunjul saka Rusia
      Lan yen Rusia ora kuwat, mula kahanan ing wilayah iki bakal dadi apik - apa sing bisa dingerteni Stoltenberg? Bab liyane sing menarik - siji (Taran) njaluk ngiyataken klompok, liyane (Sekretaris Jenderal NATO) langsung nguatake. Lan apa kepala NATO duwe hak kanggo nggawe keputusan siji-sijine babagan redeployment pasukan lan aset sing ora direncanakake? Iki tegese acara kasebut direncanakake kanggo wektu sing suwe lan ora ana hubungane karo panjaluk Ukrainia. Kanthi sing pisanan, uga "bapak gaddy" bawahan, jelas - mesthine ngrusak Rusia miturut posisine.
      1. +1
        10 Juli 2020 11:03
        Kutipan: rotmistr60
        Lan apa kepala NATO duwe hak kanggo nggawe keputusan siji-sijine babagan redeployment pasukan lan aset sing ora direncanakake?

        Cetha yen iki minangka keputusan sing wis ditindakake, sing mung mutusake kanggo menehi sawetara legitimasi, "kita dijaluk ..."
      2. +1
        10 Juli 2020 11:13
        Kutipan: rotmistr60
        Lan apa kepala NATO duwe hak kanggo nggawe keputusan siji-sijine babagan redeployment pasukan lan aset sing ora direncanakake?

        "Wedding General" mung bisa ngasilake akting swara saka host, nanging ora luwih. Nalika Tuzik barks ing passers-by luwih saka pemilik ngidini, banjur Tuzik admonished karo boot, nanging ing iga.
    9. 0
      10 Juli 2020 10:30
      Ukraina njaluk NATO kanggo ngiyataken ngarsane ing Segara Ireng

      Kanthi nransfer batch tambahan saka tutup baseball.
    10. +1
      10 Juli 2020 10:34
      Carane akeh ngisor Ukraina bakal break liwat ing nyoba kanggo ngganggu Federasi Rusia? Iku tetep mung kanggo ngedol tanah kanggo pangkalan lan macem-macem papan latihan.
    11. +1
      10 Juli 2020 10:37
      Punapa mawon, Gusti ngapura kula, Ukraina ... tentrem ing wilayah sembarang wis dijamin dening imbangan saka daya. Ing taun-taun pungkasan, Rusia pancen maju banget ing kekuwatan tempur, kalebu armada. Ayo padha nyedhak karo ilat nggandhol, iku migunani. Saenipun, mesthi, kabeh wong normal seneng Segara Ireng sebagian demilitarized, nanging kahanan ing donya ora ngidini kita kanggo ngendhokke.
    12. 0
      10 Juli 2020 10:38

      Sudut lan plot shooting nyengsemaken lan, miturut rencana, kudu ngasilake efek sing kuat - kapal perang ngliwati serigala segara ing Outskirts, musik bravura lan swara penyiar ing mburi adegan: - "Lan saiki, kaliber utama mlebu panggung ...
      "
      1. 0
        10 Juli 2020 11:25
        Kutipan: Vladimir61
        Sudut lan plot shooting nyengsemaken lan, miturut rencana, kudu ngasilake efek sing kuat - kapal perang ngliwati serigala segara ing Outskirts.

        Lan nalika dheweke isih bocah apik, dheweke crita lucu, aku malah seneng karo dheweke.
      2. 0
        10 Juli 2020 13:42
        Kutipan: Vladimir61
        Sudut lan plot shooting nyengsemaken lan, miturut rencana, kudu ngasilake efek sing kuat - kapal perang ngliwati serigala segara ing Outskirts.

        NATO, mesthi, pitakonan iku carane akeh wong sing bener pertempuran ... kang menehi kritik dening taun pungkasan - "Laporan diterbitake saka Komando Angkatan Laut Ukraina nuduhake yen mung enem unit saka Angkatan Laut Ukraina siap kanggo nindakake misi pertempuran. 77 % kru kapal lan prau mbutuhake ndandani lan ngganti peralatan sing gagal" https://riafan.ru/1291746-nazvano-chislo-boesposobnykh-korablei-vms-ukrainy
      3. 0
        11 Juli 2020 11:31
        Vladimir61 (Vladimir) Wingi, 10:38
        Sudut lan plot shooting nyengsemaken
        Lan ing sisih tengen mburi ijo - Fantomas ngadeg. Ora menehi utawa njupuk dheweke sing paling apik! keprungu nglirik
    13. 0
      10 Juli 2020 10:51
      Saiki dheweke bakal nutup jembatan, pelabuhan lan ndhelik ing mburi tamu NATO. Apa ora wektune kanggo langkah-langkah pencegahan?
      1. -3
        10 Juli 2020 10:55
        Apa ora wektu kanggo pindhah menyang langkah-langkah pencegahan?

        Nglelebke kapal NATO preemptively?
        1. 0
          11 Juli 2020 07:35
          Kenapa? Gouging panggonan penyebaran menyang neraka lan klelep "armada" Nenko. Anggota NATO dhewe bakal mbuwang ing ancaman nyata pisanan. Ana precedents.
    14. 0
      10 Juli 2020 10:52
      Ayo! Genangan ireng saka pesisir Rusia ditembak! Ukraina ngajak sing duwe kanggo ngalahake, kepiye? Vernyak, dheweke kerja ing industri militer Rusia ....
    15. 0
      10 Juli 2020 10:59
      Apa sing ana ing foto ing pojok kiwa ndhuwur? Ana sing ora dikunci...
    16. +1
      10 Juli 2020 11:27
      bab ngarsane ing Segara Ireng
      Saka 10 nganti 19 Juli, Angkatan Laut Republik Bulgaria nganakake latihan angkatan laut nasional "Breeze-2020", mbukak kanggo partisipasi angkatan laut saka negara anggota NATO. Latihan kasebut direncanakake lan bakal ditindakake miturut standar lan prosedur NATO. Iki ditindakake ing segara teritorial, zona jejer lan zona ekonomi eksklusif Republik Bulgaria lan ing kisaran sing diumumake ing wektu kasebut.

      Latihan kasebut dirawuhi dening 9 negara kanthi 27 kapal perang lan kapal tambahan lan prau, 2 pesawat, 7 helikopter lan 2413 personil militer saka angkatan laut Bulgaria, Belgia, Georgia, Yunani, Italia, Spanyol, Rumania, AS, Turki, Prancis lan NATO Standing Naval Group (SNMG-2) lan Standing NATO Mine Action Group 2 (SNMCMG117). uga 24 wong saka 4 organisasi pemerintah, lembaga lan lembaga saka XNUMX kementerian, panguwasa lokal, organisasi non-pemerintah lan swasta. Markas kanggo manajemen latihan kasebut disebarake ing stasiun pangkalan armada ing Burgas kapal perang lan kapal pendukung.
    17. -2
      10 Juli 2020 12:23
      Sadurungé, Ukraina nampa status Mitra Peluang Peningkatan NATO.

      Inggih, saiki Ukraina bisa nyebar sikil malah luwih amba, supaya bakal luwih trep kanggo NATE kanggo miwiti "duwe dheweke minangka anggota." aran
    18. 0
      10 Juli 2020 12:39
      Inggih, dheweke bakal mlebu, uga, dheweke bakal muter. Dheweke ora bakal perang kanggo Ukraina. Tanpa guna, dheweke ngarep-arep lungguh ing mburi NATO. Dheweke bakal nyelehake pelaut Ukrainia ing baris ngarep ing prau kembung.
    19. 0
      10 Juli 2020 13:15
      Aliansi Atlantik Utara sarujuk kanggo nguatake pasukane ing wilayah Segara Ireng,

      Dheweke bakal ngirim sawetara penyapu ranjau maneh ... dheweke ora bodho lengkap, dheweke ora pengin nesu maneh bear gedhe. Ing kasus nemen, padha bakal nggawa akeh, akeh gulungan kertas khusus kanggo kasangsaran lan nyebut soko ana ... lan iku!
    20. 0
      10 Juli 2020 13:58
      Topi "Napoleon" kudu didandani. ya
      1. +1
        11 Juli 2020 11:32
        Tawanan (Ayrat) Wingi, 13:58 NEW
        Topi "Napoleon" kudu didandani. ya wis
        Bebarengan karo sirah. Senajan sirah bisa kapisah. nglirik
    21. 0
      10 Juli 2020 14:30
      Lan sapa ing jagad iki sing bakal ngurmati wong bodho kasebut amarga panjaluk kasebut, sanajan dheweke bakal nemoni dheweke ing tengah-tengah?
    22. +1
      10 Juli 2020 19:05
      Aliansi Atlantik Utara sarujuk kanggo nguatake pasukane ing wilayah Segara Ireng

      tenan!
      Apa bener iku Crimea kita!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"