Review militèr

Militan sing dilatih dening instruktur Amerika dicekel ing Suriah

67

Dadi dikenal babagan penahanan militan salah sawijining kelompok teroris ing Suriah dening militer Siria. Kita ngomong babagan telung militan sing digawa menyang Tadmor (Palmyra) lan nindakake interogasi awal. Nyritakake babagan kemajuane RIA News.


Salah sawijining militan ujar manawa dheweke makili klompok Magavir al-Saura. Miturut dheweke, detasemen sing dadi anggota ditugasake ngumpulake informasi babagan fasilitas Rusia ing Suriah tengah.

Nindakake salah sawijining tugas, para militan kesandhung ing lapangan ranjau, ilang sawetara wong, kalebu pemandu. Akibaté, wong-wong mau ditawan déning tentara Siria, sing dikirim menyang Tadmor.

Informasi penting sing dituduhake dening militan sing ditangkap yaiku dheweke nampa tugas saka kurator asing. Kacarita, "saperangan ewu dolar" dipasrahake marang komandan detasemen iki. Materi kasebut nyatakake yen komandan lapangan mati amarga bledosan tambang.

Para militan nambahake manawa saliyane data babagan fasilitas Rusia, mesthine nampa informasi babagan obyek SAA (pasukan pemerintah Suriah) lan Iran. Apa obyek tartamtu ing pitakonan, ora kacarita.

Salah sawijining militan ujar manawa dheweke sadurunge kerja ing toko roti ing kamp Rukban, sing dikuwasani Amerika Serikat. Saka ing kono dheweke lan sawetara wong liya dadi anggota militan sing diawasi dening dinas intelijen asing. Militan kasebut ujar manawa latihan kasebut diawasi dening instruktur Amerika. Miturut dheweke, dheweke ngajar duwe macem-macem jinis gaman. Latihan kasebut dhewe ditindakake dening wong Siria, lan Amerika ngamati lan ngevaluasi asil latihan iki.
67 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Reptiloid
    Reptiloid 14 Juli 2020 06:51
    + 18
    Sepisan maneh dheweke ngonfirmasi apa sing wis suwe dingerteni babagan sapa sing nyiapake teroris.
    1. finch
      finch 14 Juli 2020 06:56
      + 21
      ngguyu Banjur ing situs wingi, siji kanca nggawe percoyo kula kabeh dina sing Anglo-Saxon, putih lan alus - lan tumindak iki saka Amerika, penyayang saka Anglo-Saxon mesthi bakal mbenerake ... "naif", kanggo ngomong paling. , wong, minangka mbahku biyen ngomong, sanadyan ... ing mripat, kabeh ebun Gusti Allah!
      1. Reptiloid
        Reptiloid 14 Juli 2020 07:00
        +7
        Kutipan: Zyablitsev
        ngguyu Lan ing kene, wingi, ing situs kasebut, siji kanca yakin sedina muput yen Anglo-Saxon, putih lan alus, iku wong naif, kaya sing diomongake mbah putri, paling ora .... ing mripate, kabeh ebune Gusti Allah!

        Ana akeh conto iki! Apa wae sing ditindakake --- padha muji awake dhewe, "" nilai "", sing digawa menyang saindenging jagad.
      2. roket757
        roket757 14 Juli 2020 07:04
        +6
        Ing situs-situs kasebut, dheweke mbuktekake / ngandhani perkara sing padha mung karo tandha sing ngelawan. Ruang informasi tansah dadi zona konfrontasi ... mung saiki, kajaba profesional, kabeh wong lan wong liya, sing ora kesed, menek.
        1. finch
          finch 14 Juli 2020 07:08
          +2
          Aha! Lan ing Afghanistan, instruktur Soviet nglatih Mujahidin kanggo mateni prajurit Soviet ... ngguyu
          1. roket757
            roket757 14 Juli 2020 07:17
            +4
            Kabeh kedaden ing "urip" .... prajurit sing disiapake kanggo perang kanggo "masa depan padhang saka wong Afghan" wiwit nembak nang endi wae SALAH! Saka sudut pandang fasilitator, mesthi.
            1. cniza
              cniza 14 Juli 2020 08:57
              +2
              Kutipan saka roket757
              Kabeh kedaden ing "urip" .... prajurit sing disiapake kanggo perang kanggo "masa depan padhang saka wong Afghan" wiwit nembak nang endi wae SALAH! Saka sudut pandang fasilitator, mesthi.


              Cepet utawa mengko, nanging bakal dadi. salam! hi
              1. roket757
                roket757 14 Juli 2020 10:25
                +2
                Hello prajurit
                Ana macem-macem, nanging paling asring negatif, nalika sampeyan munggah menyang biara ASING karo charter.
                1. cniza
                  cniza 14 Juli 2020 10:27
                  +5
                  Paribasan ing Amerika Serikat iki ora nate dimangerteni, lan dheweke ora ngerti, mula kedadeyan kasebut kedadeyan.
                  1. roket757
                    roket757 14 Juli 2020 10:37
                    +3
                    Ibu media, politisi, nggawe percoyo bagean pinunjul saka warga rata-rata sing ing swiwi saka pengebom padha nggawa menyang donya .... kaya, tentrem, dermocracy lan kamakmuran.
                    Bener, ing cahya saka acara sing dumadi ing wong-wong mau, wong awam ora nganti, nanging kothak ora bakal ngganti rencana ing sembarang cara lan ora ... perlu!
          2. Nehist
            Nehist 14 Juli 2020 07:59
            +2
            Ora percoyo!!! Mujahidin beda-beda lan sawetara sing dilatih dening instruktur kita !!! Lan sawise mundur saka pasukan, Ahmad Shah Massoud nampa akeh bantuan!!!
            1. roket757
              roket757 14 Juli 2020 10:27
              +2
              Ana uga persetujuan, kanthi kebetulan saka kapentingan!
              Iki sisih wétan, ngendi sampeyan bisa muter straightforwardly, salah siji wong bodho lengkap, utawa kuwat ngluwihi ukuran, nalika sampeyan bisa sijine kabeh ing everyone lan kabeh ... jalaran.
              1. Nehist
                Nehist 14 Juli 2020 15:10
                +1
                Wah, politik gedhe kuwi. Sayange, prajurit mbayar pancasan ing cobenet, lan urip
                1. roket757
                  roket757 14 Juli 2020 15:22
                  0
                  Ora mung prajurit, sayangé. Ing sisih ngisor, saben wong entuk, tanpa pangecualian .... lan sing paling dhuwur, politisi sing unggul, padha, minangka aturan, dilindhungi saka akibat, kanthi cara siji utawa liyane.
                  1. Nehist
                    Nehist 14 Juli 2020 15:29
                    0
                    Ora mung dilindhungi, nanging uga dianugerahi kabeh medali lan pesenan
                    1. roket757
                      roket757 14 Juli 2020 15:35
                      0
                      Trinkets, yen ora, sampeyan ora bisa nelpon sing ora pantes, iki kanggo para abdi. Wong lanang tartamtu luwih seneng "roti" liyane.
                      1. Nehist
                        Nehist 14 Juli 2020 15:39
                        0
                        Dadi iki karo trinkets biasane mimpin dening tangan saka driver. Kita isih ora duwe tentara normal, ora preduli sapa sing bengok-bengok ing kene! Kanggo konflik lokal, cukup bisa perang, lan ing kasus ekstra, 41 taun bakal diulang.
                      2. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 16:23
                        0
                        Ya, umume, kanggo mayoritas, minangka akibat saka acara kritis, ana pamriksan alami saka pimpinan, staf komando! Sing paling dhuwur uga ngerti yen bakal ana rasa cilik saka shamblers parket sing digantung karo liontin lan dipeksa dipindhah kanggo sawetara wektu ....
                        Tentara, liyane, saiki wisuh getih ...
                        iki kasus meh tansah, meh nang endi wae.
          3. Ingvar 72
            Ingvar 72 14 Juli 2020 08:21
            0
            Kutipan: Zyablitsev
            ing Afghanistan, instruktur Soviet dilatih Mujahidin kanggo matèni prajurit Soviet

            Lan padha ora ngganti cartridges ensign kanggo Panasonic? nglirik
            1. finch
              finch 14 Juli 2020 08:25
              +2
              Ya, Gusti Allahku, Gusti Allahku, aku temenan yen ing BBC, sing dirungokake para pejuang kita nglawan totalitarianisme ing pawon, nyopir omong kosong lan badut liberal kasebut kanthi regane!
        2. Reptiloid
          Reptiloid 14 Juli 2020 07:15
          +5
          Kutipan saka roket757
          ....... Ruang informasi tansah dadi zona adu adu ... mung saiki, kajaba profesional, kabeh lan sapa wae, sing ora kesed, munggah menyang.
          nomer nesu mbayar yells banjur diarani minangka indikator saka pendapat mayoritas.
          1. roket757
            roket757 14 Juli 2020 10:33
            +2
            Kutipan saka Reptilian
            jumlah njerit mbayar nesu banjur diarani minangka indikator saka pendapat mayoritas

            Iki saiki, nimbang, "norma".
            Ing kene salah siji "filter" bisa dipercaya, nanging kawruh nyata luwih apik!
            Sayange, generasi mudha, ora saben wong prihatin babagan nuansa kasebut .... nanging muspra.
            1. Reptiloid
              Reptiloid 14 Juli 2020 10:59
              +2
              Bener, Victor! Aktivitas Internet sing luwih gedhe kanggo wong enom bisa ngganti kawruh.
              1. roket757
                roket757 14 Juli 2020 12:01
                +1
                Dheweke milih pimpinan kanggo awake dhewe, lan dheweke babble kanthi ketat miturut metode ... bab sing padha, njupuk luwih akeh, luwih maju. Lan sing paling penting, aja mangu-mangu yen dheweke wis ngirim sampeyan menyang ngendi wae. Bodho, luwih bodho.
                1. Reptiloid
                  Reptiloid 14 Juli 2020 12:36
                  +2
                  Kutipan saka roket757
                  Padha milih pemimpin kanggo awake dhewe, lan padha babble strictly miturut cara ... bab padha, njupuk liyane, mlaku luwih ..... Bodho, malah luwih bodho dadi metu.
                  Kaya ing mantra 90-an --- pasar bakal nyelehake kabeh ing panggonane. Akeh sing percaya yen pasar bakal ngapresiasi kemampuane. Lan ing wiwitan ana visibilitas, aku kelingan wektu iki, sanajan aku isih cilik. Banjur kabeh wiwit owah. Saiki mantra liyane
                  1. roket757
                    roket757 14 Juli 2020 13:02
                    +1
                    Ing kabeh wektu padha nelpon nang endi wae, njaluk soko ... nanging wong, akeh pracaya lan mlayu, aku ora ngerti ngendi lan apa.
                    Iki ana ing alam manungsa, ing akeh, malah kakehan.
                    1. Reptiloid
                      Reptiloid 14 Juli 2020 13:07
                      +1
                      Sing luwih enom, ora ngelingi taun 90-an. Nanging kanggo mlaku kudu ana persiapan serius.
                      Sadurunge mripat kita, "Arab Spring", acara Ukraina, saiki Amerika Serikat ....
                      1. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 15:16
                        +1
                        Wong Soviet banget diwulang kanggo pracaya apa sing diomongake saka ndhuwur.
                        Pitakonan iku menarik, nglarani, Komplek .... nanging unpreparedness wong kita kanggo akèh sing tiba ing wong mengko bisa dianggep minangka reproach langsung kanggo pimpinan sadurungé.
                        Saiki ana segara informasi, nanging panyerepan unsystematic uga ora mimpin kanggo apik.
                      2. Reptiloid
                        Reptiloid 14 Juli 2020 15:39
                        +1
                        Aku nyoba maca babagan taun 90-an, angel dingerteni. Kaya-kaya ora 30-40 taun kepungkur. Lan luwih suwe.
                      3. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 16:18
                        +2
                        Looting, karusakan saka negara iki sistemik! Lan liyane saka ndhuwur ora peduli ing sembarang cara.
                        Ing kono, saka ndhuwur, saben katelu pantes medali Yudas ... lan wong-wong mung slamet, kanggo sisih paling.
                      4. bos epshtein
                        bos epshtein 14 Juli 2020 17:01
                        +1
                        "... nanging unpreparedness wong kita kanggo akeh sing tiba ing wong mengko bisa dianggep minangka reproach langsung kanggo pimpinan sadurungé."
                        Unpreparedness diwiwiti nalika, ing Khrushchev, subyek LOGIKA ora diwulangake maneh ing sekolah. Mboko sithik, wong diwulang mikir kanthi bener.
                      5. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 17:19
                        +2
                        Kutipan: Boris Epstein
                        pelajaran LOGIKA wis ora diwulangake ing sekolah-sekolah. Mboko sithik, wong diwulang mikir kanthi bener.

                        Yagene kabeh jejak sistem Makarenko dibusak kanthi tekun???
                        Pemimpin iku ora butuh KEPRIBADIAN, sing butuh pemimpin....kepriye lewih benere, nanging tata pangkat sing kudu dituruti kabeh!
                        Aku setuju yen persiapan, latihan, saben wong lan kabeh wong ing pangkat, iku KUALITAS, PATUT, VARIOUS, nanging kabeh padha, iku budidoyo sistematis saka pandherekipun, pribadine manifested saka ing kono karo kangelan gedhe!
                        Banjur wayahe teka mung wong sing duwe pendapat PERSONAL sing bisa ngevaluasi kanthi bener, ngerti yen kita jelas dadi SALAH! Nanging dheweke ora ditrima lan ora diidini kuwasa kanthi cara apa wae.
                        Rangking langsing akeh kaluwihan, nanging ora ana panemu pribadi, padha lumaku ing dhawuh lan ing langkah .... nalika ORA SING katon ing sirah, banjur kabeh mabur menyang tar tarara bebarengan lan ing baris.
                      6. bos epshtein
                        bos epshtein 14 Juli 2020 17:27
                        +2
                        Aku tau ditakoni: "Yen sampeyan dadi bos, sapa sing bakal ningkatake posisi sing luwih dhuwur - spesialis apik sing ngerti carane mikir utawa pemain rata-rata?" Alamiah, aku mangsuli sing spesialis kelangan sing ngerti carane mikir. Wangsulane mungsuhku: "Ora. Lan sapa sing bakal nindakake pakaryan kasebut? Utamane amarga luwih gampang ngilangi statistik rata-rata menyang kerangka sistem."
                      7. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 17:38
                        +2
                        Ora ana sing mbatalake undang-undang kandang ayam ...
                        sampeyan pengin njagong sing luwih dhuwur, ing ngisor sabisa-bisa lan perlu ....
                        Malah ing tim kreatif, bakat ora gampang ditemokake.
                      8. Reptiloid
                        Reptiloid 14 Juli 2020 18:03
                        +1
                        Kutipan saka roket757
                        Ora ana sing mbatalake undang-undang kandang ayam ...
                        sampeyan pengin njagong sing luwih dhuwur, ing ngisor sabisa-bisa lan perlu ....
                        Malah ing tim kreatif, bakat ora gampang ditemokake.

                        Lan apa kreatif, menarik? Apa tegese Victor? Wong ilmu? Aku ora ngerti babagan iki..
                        Artis? Intrik lan persiyapan. Sirkus? Umumé --- medeni. Ana sawetara crita babagan dhasar.
                      9. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 18:52
                        +1
                        Aku ora artis, Aku ora bisa ngomong apa aku ngerti / weruh, Aku ora bisa ngomong.
                        Ing endi aku bisa ndeleng "hukum ing tumindak" ing biro desain. Aku pancene ora seneng ing kono.
                        Elinga yen iki wis ana ing paruh kapindho taun 80-an. Banjur, ing umum, kita wis miwiti ora supaya Schaub uga, ing akèh panggonan.
                      10. Reptiloid
                        Reptiloid 14 Juli 2020 19:56
                        +1
                        ..... ing paruh kapindho taun 80-an ......
                        Ing taun 91, dheweke bali menyang Leningrad. Kepriye wae aku ora takon marang sanak-sedulur apa padha ngerti apa ora kedadeyan. Kayane padha ora ngerti ukuran acara. Sawise kabeh, kita biyen duwe biro desain sing kuwat kanggo piranti lunak Svetlana, LNPOPositron... Sawetara sanak-sedulur lan kanca-kancane nyambut gawe ing kana.
                      11. roket757
                        roket757 14 Juli 2020 20:25
                        +1
                        Aku ngomong babagan Moscow. Iku wis mesthi beda saka ngendi wae.
                      12. Reptiloid
                        Reptiloid 14 Juli 2020 17:58
                        +1
                        Kutipan: Boris Epstein
                        ...... padha takon: "Sapa sing bakal munggah pangkat sing luwih dhuwur - spesialis apik sing ngerti carane mikir utawa ...... Wangsulan saka mungsuhku: "Ora. Lan sing bakal nindakake karya? luwih gampang ngilangi rata-rata ing sistem kasebut."

                        Inggih, inggih! ngelingake aku babagan sing anyar ----- Kanggo ngajari dudu pencipta manungsa, nanging pangguna sing kompeten ....
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Nehist
        Nehist 14 Juli 2020 07:57
        +3
        Finch!!! Sampeyan katon kaya wong militer !!! Nanging kadhangkala komentar sampeyan nggawa omong kosong!
        1. finch
          finch 14 Juli 2020 08:02
          +1
          Humor lan sarkasme, iki, ketoke, dudu kekuwatanmu ... Utawa apa sampeyan mikir yen kabeh sing daktulis kudu serius? A dosis absurdity tau babras! ngguyu
          Kajaba iku, yen ana komentator sing wicaksana ing situs kasebut kaya sampeyan ... ngguyu
          1. tihonmarine
            tihonmarine 14 Juli 2020 09:46
            +2
            Kutipan: Zyablitsev
            Humor lan sarkasme, iki, ketoke, dudu kekuwatanmu ... Utawa apa sampeyan mikir yen kabeh sing daktulis kudu serius? A dosis absurdity tau babras!

            Lan pribadi kanggo! Sarcasm, humor lan nuduhake absurdity tansah dibutuhake, tanpa urip iki ora menarik.
          2. Reptiloid
            Reptiloid 14 Juli 2020 10:56
            +1
            Kutipan: Zyablitsev
            Humor lan sarkasme, iki, ketoke, dudu kekuwatanmu ... Utawa apa sampeyan mikir yen kabeh sing daktulis kudu serius? A dosis absurdity tau babras! ngguyu
            Kajaba iku, yen ana komentator sing wicaksana ing situs kasebut kaya sampeyan ... ngguyu

            Simbahku, sing mulang ing Akademi Wina, ngendika yen materi kasebut luwih diserap nalika ora mung presentasi serius, nanging uga digressions, humor, sarkasme. ((Bener, ora kanggo aku .....
          3. Nehist
            Nehist 14 Juli 2020 13:54
            0
            !!! Iki mesthi absurdity perlu .. Nanging ora kanggo ombone padha !!! Utawa sampeyan ora duwe cukup ing srengenge?)))
      5. seregatara1969
        seregatara1969 14 Juli 2020 22:01
        0
        Iki dudu Taliban, dheweke bisa diwulang.
  2. qaz
    qaz 14 Juli 2020 06:53
    -10
    Ha ha ha!!!!
  3. Tugarin
    Tugarin 14 Juli 2020 07:03
    + 12
    Lan pira maneh klompok-klompok kaya ngono sing mlaku-mlaku ing kana ... Counterintelligence duwe akeh tugas sing kudu ditindakake.
  4. Pengamat 2014
    Pengamat 2014 14 Juli 2020 07:03
    +6
    Inggih, njaluk wong metu saka kono. Lan ngadili kanthi indikatif. Lan langsung nuduh Amerika Serikat ndhukung terorisme. Apa gunane mung artikel? Kita ngerti. Nanging apa gunane. Ayo padha nggawe alesan.
  5. svp67
    svp67 14 Juli 2020 07:13
    +5
    Kehadiran instruktur Amerika minangka argumentasi sing lemah ing perselisihan luwih lanjut. Dheweke maneh bakal ujar manawa iki minangka "amatir" salah sawijining perusahaan swasta, kaya sing ana ing Venezuela ...
    1. Nehist
      Nehist 14 Juli 2020 15:16
      0
      Iki apik! Kita uga ana! Netral wae. Kita ora ndemek wong-wong mau! Cannon fodder Afghans. Ala, iki geopolitik.
  6. trafllot1832
    trafllot1832 14 Juli 2020 07:25
    +2
    Anggere kita ora nuduhake instruktur langsung ing pose ZY, ora ana sing bakal percaya marang kita. Lan Amerika ora bodho, padha gelut karo proxy, ora pengin dicekel. Clamp kanggo tukang listrik. Sampeyan bisa jare tukar pengalaman.
  7. Baloo
    Baloo 14 Juli 2020 07:50
    0
    lan sadurunge ora kaya ngono? kemah?
  8. Fedorovich
    Fedorovich 14 Juli 2020 07:55
    0
    Kepiye pejuang liyane?
  9. penembake gunung
    penembake gunung 14 Juli 2020 08:07
    +3
    Nanging iki teroris demokratis. Ora babar pisan... wassat lan instruktur sing nglatih dheweke mung pelatih tarian ballroom! Rampung putih lan alus, dadi penyayang ... lan padha nyiapake kontestan kanggo kompetisi Eropa (ing mangsa ngarep) ...
  10. K-50
    K-50 14 Juli 2020 08:23
    +1
    Diinterogasi ing lapangan ranjau, lan ing kana dheweke bakal ditembak. Kaya "ora ana sing slamet".
    Sing luwih sithik barmaley sing isih urip, bakal luwih tenang ing Suriah, lan uga ing negara liya. ya ya
    1. cniza
      cniza 14 Juli 2020 08:54
      +2
      Mergo sing kudu dilestarekake minangka bukti tumindake Barat, ya...
      1. jaket tank
        jaket tank 14 Juli 2020 09:21
        -1
        Kajaba iku, bisa uga salah sijine sing slamet yaiku mantan beret ijo utawa marinir utawa saka PMC AS ...
        1. cniza
          cniza 14 Juli 2020 09:37
          +3
          Ora, tukang kebon ora bakal menek, mung nganggo tangan sing salah, nanging dheweke dhewe nonton saka kadohan ...
          1. jaket tank
            jaket tank 14 Juli 2020 14:23
            0
            Victor, kayane ya, nanging wiwit taun 2015, Arlington Cemetery wis berkembang luwih cepet lan luwih cepet ... Sampeyan nyekel sambungan kasebut nglirik
            Lan pira sing dievakuasi dening helikopter sing ora dingerteni? Lan kaping pirang-pirang media Barat nguwuh-uwuh nalika ing antarane ISIS utawa Nusra sing dikepung ana instruktur AS, personel militer kanthi jenggot lan armband ireng?
            1. cniza
              cniza 14 Juli 2020 14:26
              +1
              Ya, ana sawetara jinis sambungan, nanging luwih akeh karo titik liyane ing Afghanistan, Irak, lsp.
  11. cniza
    cniza 14 Juli 2020 08:52
    +2
    Miturut dheweke, detasemen sing dadi anggota ditugasake ngumpulake informasi babagan fasilitas Rusia ing Suriah tengah.


    Piye wae muni naif, utawa padha arep ngormati, utawa tugas padha temen beda, nanging sing padha bakal langsung sijine munggah marang tembok.
  12. Pulo Gratis
    Pulo Gratis 14 Juli 2020 09:01
    +1
    Kurator asing)) ya umume ora rahasia kanggo sapa wae, lan ora tau dadi rahasia sapa sing dadi kurator asing Bandera, ISIS lan roh jahat liyane. Mangkono lan bakal tansah dadi, nganti kurator kurator break
  13. jaket tank
    jaket tank 14 Juli 2020 09:18
    -2
    Bukti liyane yen teroris ISIS (dilarang ing Federasi Rusia) yaiku tentara sing ora duwe aturan AS.
    Drone, kamikaze, biorobot.
    1. Alex_Sampeyan
      Alex_Sampeyan 14 Juli 2020 10:52
      0
      Miturut cara, ora ana tembung babagan ISIS. Mungkin iki minangka analog saka Hezbollah.
  14. rotmistr60
    rotmistr60 14 Juli 2020 09:35
    +1
    camp Rukban
    Wis pirang-pirang taun, kamp iki wis diomongake, ing ngendi Amerika ora nglilani wong liya kanggo ngawasi kahanan kasebut. Militan ora akeh sing direkrut amarga dipeksa latihan lan perang. Dina iki, "Russia-24" nuduhake "pahlawan" iki lan nyedhiyakake foto-foto perwira dhuwur Amerika sing ngunjungi pusat latihan. Amerika Serikat kanthi terang-terangan ndhukung, senjata lan nglatih teroris tanpa kuwatir babagan apa sing bakal dikandhakake Dewan Keamanan PBB, organisasi internasional liyane, sing wis suwe dianggep. Nanging ing wektu sing padha, padha aktif lan tanpa bukti nuduh Rusia ndhukung terorisme.
  15. Gennady Fomkin
    Gennady Fomkin 14 Juli 2020 09:49
    +1
    belay "Konduktor" nyebul awake dhewe? Ya....... ngguyu