Review militèr

Angkatan Laut AS mrentahake pangembangan kapal kelas menengah tanpa awak (MUSV)

33
Angkatan Laut AS mrentahake pangembangan kapal kelas menengah tanpa awak (MUSV)

Angkatan Laut AS arep nggunakake kapal robot permukaan medium (MUSV, Medium Unmanned Surface Vessel). Miturut "NPlus1" kanthi referensi kanggo Breaking Defense, Angkatan Laut wis mlebu kontrak kanggo ngembangake prototipe kapal robot karo perusahaan Amerika L3 Technologies.


Militer kacarita ngrencanakake nyedhiyakake $ 34,9 yuta kanggo pembangunan iki. Yen prototipe kapal robot kasebut nyukupi syarat Angkatan Laut AS, militer bakal mrentahake produksi wolung MUSV maneh.

Kaya sing dilaporake sadurunge, tanggal 17 Oktober 2018, Angkatan Laut AS nyelehake aplikasi ing situs web pengadaan pemerintah AS kanggo program anyar sing diarani "Kendaraan Permukaan Tanpa Awak Sedheng" - "Kendaraan Permukaan Tanpa Awak Sedheng". Minangka bagéan saka aplikasi iki, syarat kanggo prau unmanned mangsa diselehake. Sampeyan bisa maca liyane babagan iki ing materi "VO": Proyek Kendaraan Lumahing Tanpa Awak Sedheng. Angkatan Laut AS pengin prau tanpa awak anyar

Miturut kontrak rampung dening Angkatan Laut karo L3 Technologies, diijini nggawe kapal kanthi dawane 14 nganti 58 meter (miturut syarat Angkatan Laut AS). Pamindahan kendaraan kudu kira-kira 500 ton cendhak (udakara 454 metrik ton). Peralatan utama kanggo MUSV kudu sistem pengintaian lan peralatan perang elektronik. Saiki, rincian pangembangan liyane ora diwenehake, nanging bisa dianggep manawa pangembangan kasebut ora bakal ngluwihi syarat sing diumumake sadurunge dening Angkatan Laut.

Secara total, Angkatan Laut AS arep njupuk armada paling 40 MUSV tanpa awak.
Foto sing digunakake:
Angkatan Laut
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Grazdanin
    Grazdanin 14 Juli 2020 16:17
    -4
    Ing warta babagan prau tanpa awak Israel, dheweke nulis:
    Ora ana cukup korvet tanpa awak kanggo ngirim menyang prau tanpa awak, sing ngirim sinyal menyang UAV.

    Iki "korvet" wis direncanakake :)
    1. Vladimir16
      Vladimir16 14 Juli 2020 17:26
      -2
      Kabeh wong adoh!

      Drone ana nang endi wae.

      Aturan intelijen buatan!


      Kok wong-wong? Nyuwun

      Dadi pandemi wis rampung. Dilatih kanggo manggon adoh.
      Sampeyan katon ana lan wong bakal dadi superfluous kanggo Inggris-speaking pederasts-seniles.

      В целом враг не дремлет.
  2. Torak
    Torak 14 Juli 2020 16:22
    +1
    Мне кажется это уже перебор. Перехват управлением робокорабля станет вкусным хобби не только подразделений РЭБ. А это,на минуточку, не копеечный беспилотник.
    1. Grazdanin
      Grazdanin 14 Juli 2020 16:25
      -1
      Iku teknis mokal kanggo njupuk kontrol. Luwih tepat, mung bisa ditindakake yen pangembang nyerahake kabeh dokumentasi manajemen, nanging iki minangka tugas intelijen.
      РЭБ принципе не занимается перехватом управления. Современные беспилотники от радиоэлектронного подавления защищены более чем полностью.
      1. Torak
        Torak 14 Juli 2020 16:27
        -2
        Oh nggih. Iki kudu dicritakake marang Amerika nalika drone ndharat ing Crimea.
        1. Grazdanin
          Grazdanin 14 Juli 2020 16:30
          -2
          Ing taun iki, 6 pesawat AS kacilakan, apa "depot mobil" uga nyoba? Ora ana siji-sijine kasunyatan interception kontrol saka drone militer, kabeh kerugian UAV digandhengake karo kesalahan operator, kesalahan teknis lan operasi pertahanan udara.
          1. Torak
            Torak 14 Juli 2020 16:31
            -1
            Nyata meneng....terus mlaku-mlaku....
            1. Vladimir16
              Vladimir16 14 Juli 2020 17:29
              +3
              Kutipan saka Grazdanin
              Drone modern luwih saka kabeh dilindhungi saka countermeasures elektronik.

              Kepiye carane? Hukum fisik liyane?
              Utawa padha ora duwe elektronik? Digawe saka granit murni lan marmer? wassat
          2. KCA
            KCA 14 Juli 2020 17:12
            0
            Kesalahan operator utawa malfunction saka kapal kelas menengah unmanned diiseni peralatan pengintaian ing tengah okiya - kanggo wiwitan! manungsa waé! mangkat! Lomba tikus diwiwiti, kanthi kebetulan, China dadi sing pertama ...
            1. Grazdanin
              Grazdanin 14 Juli 2020 17:13
              -2
              100-200 gram TNT ngatasi kabeh masalah sing bisa ditindakake.
              1. KCA
                KCA 14 Juli 2020 17:17
                0
                Ora bakal cukup, mung kanggo unit kontrol, nanging menarik, aku mikir yen kabeh bakal ana ing kapal kasebut, nganti sepotong kulit.
            2. Cyril G...
              Cyril G... 14 Juli 2020 19:55
              0
              Ana cukup masalah karo kru


              Miturut cara, iki fuss karo kapal lumahing unmanned bukti, ing mratelakake panemume, saka masalah karo personel saka armada, saliyane barang ketok.
              1. Grazdanin
                Grazdanin 14 Juli 2020 20:12
                -2
                Faktor iki uga ana. 40 kapal ing program iki ngrancang. 60 dina otonomi minimal. Tim apa sing dibutuhake kanggo akeh kapal? Yen ana 10 wong ing kapal, paling 400. Ing versi unmanned, ana terus-terusan 3 shift saka 20 wong ing pusat kontrol, 20-40 wong ekstra. staf kasebut. A total 100 karo wates, nalika lagi ing dharat, padha bisa ing mode normal, tanpa pembayaran tambahan lan bebaya.
                1. Cyril G...
                  Cyril G... 14 Juli 2020 20:57
                  0
                  https://vz.ru/world/2020/7/14/1049787.html
                  Ing subyek sing dibahas.
                  1. Grazdanin
                    Grazdanin 14 Juli 2020 21:31
                    0
                    Ana kesalahan penembake Texas, nalika sawetara fakta ora digatekake, mung fakta sing dibutuhake. Sampeyan uga kudu ngerti psikologi wong Amerika.
                    Sing kita deleng saka artikel kasebut yaiku kapal sing didandani biasane kobong, kapal perang bisa urip nalika nindakake misi tempur. Iki tegese kru berjuang kanggo slamet kapal kasebut.
                    Nalika kapal didandani, ora nindakake misi tempur, mungguh, tugas utama yaiku nylametake wong, nylametake kapal kasebut sekunder.
                    Ing AS Ora ana sing bakal ngrusak nyawane kanggo potongan wesi, mung kanggo kepentingan rakyat.
                    Semono uga ing UDC iki, para punggawa ora mikir kanggo nglawan geni nganti njupuk kabeh wong metu saka kapal, yen dheweke langsung wiwit mateni, banjur bakal kurang akibate, nanging wong bisa mati. Lan supaya potongan wesi diobong, wong aman. Kanthi Kuznetsov, ing nalisir, wong mati, Piece saka wesi luwih utawa kurang utuh. Mangkono bedane. Bakal ana geni ing UDC iki sing tugas, kapal kasebut disimpen, amarga kanthi cara iki wong bakal disimpen.
                    Artikel kasebut kanthi jelas pengin cocog karo fakta kanggo kesimpulan. Ya, wong ora cukup, nanging ing ngendi sing cukup? Ngobong kapal sing lagi didandani? Inggih, mugi-mugi, sing utama wong ora nandhang sangsara, sing anyar bakal dibangun. Tambah statistik tabrakan? Lan carane akeh kapal ana sadurunge ing donya lan carane akeh tabrakan, ngendi statistik? Ngurangi pertahanan? Mungkin 0,1%.
                    1. Cyril G...
                      Cyril G... 15 Juli 2020 09:22
                      0
                      Kutipan saka Grazdanin
                      Semono uga ing UDC iki, para punggawa ora mikir kanggo nglawan geni nganti njupuk kabeh wong metu saka kapal, yen dheweke langsung wiwit mateni, banjur bakal kurang akibat, nanging wong bisa mati.


                      Сбежать конечно проще!!! Это между прочим нарушение их же должностных инструкций по организации и борьбе за живучесть НК. Так что Вы не правы процентов на 80-85, а синдром техасца наложите на свои доводы по поводу всплеска аварийности и столкновений и прочего....
                      Прибывшие пожарники адекватно вести борьбу тоже не могут ибо банально не знают корабль. Основную роль тут всегда должен играет экипаж. И при пожаре экипаж не выводится с борта а организуются согласно расписания группы аварийные и вперед.
                      1. Grazdanin
                        Grazdanin 15 Juli 2020 09:32
                        0
                        Nylametake wong, ora mlayu. Ora nglanggar, misi tempur ditindakake? Ora. Apa resiko urip sampeyan? Iki minangka prabédan dhasar antarane Rusia lan Amerika Serikat. Kita duwe perkara sing luwih penting, wong luwih penting ing kana.
                      2. Cyril G...
                        Cyril G... 15 Juli 2020 09:45
                        0
                        Kutipan saka Grazdanin
                        wong luwih penting.


                        Ora usah omong kosong.

                        Kutipan saka Grazdanin
                        Ora. Apa resiko urip sampeyan?


                        Kenapa AS duwe brigade pemadam kebakaran? Kepiye carane nggawe risiko urip?
                        maneh. Kapal kasebut ora dikirim menyang pabrik. Wis kru. Organisasi saka perang kanggo survivability ing parking wis tanggung ing kru lan mbayangno iku kaya. Firemen ONLY Mbantu.
                        Sakdurunge tingkat latihan pemadam kebakaran kaping pirang-pirang luwih dhuwur. Ana iku serius banget. Dheweke entuk latihan nyata. karo quenching nyata ing kahanan TCB. Aku mbaleni tingkat paling dhuwur - WAS.
                      3. Grazdanin
                        Grazdanin 15 Juli 2020 09:52
                        0
                        Pira wong sing tiwas ing geni ing UDC? Carane akeh ing Kuznetsovo? Kowé padha ngadili wong-wong mau miturut prenatan-prenatan sing wis diwulangaké marang kita, nanging uga ana wong liya.
                      4. Cyril G...
                        Cyril G... 15 Juli 2020 09:54
                        0
                        Supaya kita bisa lan banjur mangerteni carane akeh sing tiwas. Lan babagan organisasi BZ, aku maca bahan kasebut 20 taun kepungkur - aku kesengsem. Yen kita wis siyap kaya iki tanpa basa-basi ......
                2. suwi
                  suwi 16 Juli 2020 08:24
                  0
                  Aku isih ora ngerti carane perang kanggo survivability bakal digawa metu ing kapal sepi.
          3. KCA
            KCA 14 Juli 2020 20:04
            +1
            RQ-170 dhewe ndharat ing Iran, ngendi titik bali, ta? Utawa operator kasebut nyerahake drone sing paling rahasia, utawa apa kesalahan kasebut kedadeyan ing wilayah Iran? RQ minangka saka pabrik, fly ora lungguh, ora karusakan siji, lungguh mudhun kaya "Buran" ing mesin ing baris.
      2. Boris Silet
        Boris Silet 15 Juli 2020 01:16
        +1
        Kutipan saka Grazdanin
        Drone modern luwih saka kabeh dilindhungi saka countermeasures elektronik

        Pernyataan sing kandel - argumen sing kuat, mangga.
        Penindasan ora kudu njupuk alih.
        1. Grazdanin
          Grazdanin 15 Juli 2020 08:51
          0
          Komponen utama perang elektronik yaiku perlindungan elektronik, kaya sing diwenehake, sampeyan bisa nemokake bahan ing Internet. Aku ora kasengsem njlentrehake prinsip-prinsip kasebut marang saben wong ing saben warta.
          1. Boris Silet
            Boris Silet 15 Juli 2020 11:39
            0
            Kutipan saka Grazdanin
            Aku babar pisan ora kasengsem njlentrehake prinsipe kanggo saben wong ing saben warta.

            Utamane yen sampeyan ora ngerti dhewe.
  3. Avior
    Avior 14 Juli 2020 16:41
    -2
    Nanging apa kapal iki ora kanggo PLO?
    1. Grazdanin
      Grazdanin 14 Juli 2020 16:43
      -3
      Sistem intelijen kudu dadi peralatan utama kanggo MUSV

      Paling kamungkinan kanggo ndeteksi kapal selam.
    2. wuh wuh
      wuh wuh 14 Juli 2020 16:55
      +1
      Kanggo PLO, mesthi. Dheweke bakal patroli rantai kasebut, golek kapal selam kanthi sonar lan ngirim informasi menyang Poseidon.
  4. Grazdanin
    Grazdanin 14 Juli 2020 17:33
    -2
    Aku ora bakal kaget ing katon saka UDC karo mbukak kapal unmanned lan pesawat. Ora angel ngatur titik kontrol kanggo piranti kasebut.
  5. zwlad
    zwlad 14 Juli 2020 22:28
    0
    Apa 500 ton kapal rata-rata?
  6. K298rtm
    K298rtm 14 Juli 2020 22:48
    -1
    Dadi jawaban teka menyang "Poseidons" karo "zircons".
    1. Pamindahan mundhak - senjata anti-kapal selam bisa diselehake.
    2. Ing kasus nggunakake "Poseidons" ing wektu tentrem, karusakane bisa, amarga padha metu saka hukum (ora dijamin dening persetujuan, ora ana gendéra, etc.).
    3. Ora perlu ngontrol kapal kasebut terus-terusan - bisa tumindak kanthi mandiri miturut program sing diwenehake, kanthi periodik ngubungi.
    4. Apa "jawaban kanggo Chamberlain" kita? Minangka salah siji opsi - nggunakake "Poseidon" ing versi simulator pla.
    1. Grazdanin
      Grazdanin 15 Juli 2020 00:19
      0
      Teknologi anyar nyedhiyakake kesempatan anyar. Drone maritim lan aerial ora mung masa depan, nanging dadi kasunyatan.
  7. angin puyuh
    angin puyuh 15 Juli 2020 12:05
    0
    pemadam kebakaran. Ing nyekeli bubuk mesiu menyang eyeballs lan ngirim menyang nglukis armada mungsuh lan iku ...
    Singkat - respon permukaan Amerika kanggo "Poseidon" ing jero banyu ...