Review militèr

17 Juli - Dina Yayasan Penerbangan Angkatan Laut Rusia

21

Segara penerbangan Iki dianggep minangka salah sawijining cabang Angkatan Laut Federasi Rusia. Tugase kalebu nggoleki lan ngrusak kapal perang lan kelompok pendaratan mungsuh. Uga nyakup pasukan militer Rusia armada saka serangan udara, ngrusak pesawat mungsuh, helikopter, drone lan rudal jelajah.


Aviation Angkatan Laut Rusia bisa nindakake fungsi pengintaian aerial kanggo ngarahake pasukan mogok Angkatan Laut ing kapal perang mungsuh, uga nindakake perang elektronik. Kajaba iku, tugase kalebu pertambangan lan ndeteksi tambang mungsuh. Kanthi bantuan, sampeyan bisa nindakake operasi telusuran lan nylametake, transportasi pasukan lan kargo, lan pasukan darat.

Tanggal liburan kasebut pas karo kamenangan pertama para aviator angkatan laut Rusia. Ing dina iki, 17 Juli 1916, papat pesawat M-9 saka Armada Baltik ing perang udara bisa ngalahake pasukan penerbangan Jerman. Iki "kapal mabur" diprodhuksi dening pabrikan domestik lan ngluwihi seaplanes manca ing sawetara paramèter.

Kanggo ngelingi kamenangan iki, dina iki, 17 Juli, Rusia mengeti Dina Penciptaan Penerbangan Angkatan Laut.

Staff editor saka Review Militer congratulates aviator angkatan laut Rusia ing liburan profesional.
21 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pete Mitchell
    Pete Mitchell 17 Juli 2020 06:02
    +6
    Sugeng Riyaya kanggo kabeh sing melu, sukses lan tansah bali ombenan
    1. kuna
      kuna 17 Juli 2020 11:30
      +9
      Kutipan saka Pete Mitchell
      Sugeng Riyaya kanggo kabeh sing melu, sukses lan tansah bali

      Aku melu ... kesehatan, sukses lan ... supaya nomer take-off tansah pas karo nomer landing. ombenan
      Ну и может быть дождусь под конец жизни. что ответит Верховный....который в марте 2011 "разогнал МРА и береговую ударную авиацию am
      1. Sergeyj1972
        Sergeyj1972 17 Juli 2020 13:05
        +1
        Ing 2011, Medvedev dadi Supreme.
        1. kuna
          kuna 17 Juli 2020 14:56
          +7
          Kutipan: Sergeyj1972
          Ing 2011, Medvedev dadi Supreme.

          Matur nuwun kanggo "ngajak", yen ora iki "rahasia Polichenel" gedhe wassat
          Lan aku ngerti ... "sarkasme" .. sawise "zeroing" .. wis ora dirasakake maneh. nglirik
  2. Essex62
    Essex62 17 Juli 2020 06:55
    +4
    Pelaut bersayap kanthi preian, tansah mabur menyang pantai utawa dek asline.
  3. AAG
    AAG 17 Juli 2020 07:25
    +2
    Sugeng liburan, kabeh sing paling apik!
  4. Sith Gusti
    Sith Gusti 17 Juli 2020 08:32
    +3
    Conquerors saka rong unsur

    Dina iki, prajurit aktif lan para veteran penerbangan angkatan laut Angkatan Laut Rusia ngrayakake liburan profesional.
  5. venik
    venik 17 Juli 2020 09:10
    +2
    17 Juli - Dina Yayasan Penerbangan Angkatan Laut Rusia
    ========
    Жаль Батю поздравить не получится - нету уже его..... С 1944 сперва на ЧФ, потом на Балтике штурманом Морской Авиации, потом опять судьба на ЧФ забросила. Начал с "пешек", потом Ту-2, потом Ил-28......
  6. Vladimir Mashkov
    Vladimir Mashkov 17 Juli 2020 09:45
    0
    Kabeh wong karo preian! Sing melu - utamané!
  7. Doccor18
    Doccor18 17 Juli 2020 10:08
    0
    Sugeng liburan kanggo kabeh penerbang angkatan laut!
  8. Olgovich
    Olgovich 17 Juli 2020 10:11
    +1
    Ing dina iki, 17 Juli 1916, papat pesawat M-9 saka Armada Baltik ing perang udhara bisa ngalahake pasukan penerbangan Jerman. Iki "kapal mabur" diprodhuksi dening pabrikan domestik lan ngluwihi seaplanes manca ing sawetara paramèter.

    На М-9 было первое в мире пушечное вооружение на гидросамолете. На М-9 также устанавливалась радиостанция типа "Руза". 17 сентября 1916-го на гидросамолете М-9 впервые в мире с пассажиром на борту лейтенант Я.Нагурский выполнил петлю Нестерова и этот рекорд был зафиксирован как мировой.
    1. vladcub
      vladcub 17 Juli 2020 18:36
      0
      Aku ora ngerti yen ing WWI radio ana ing pesawat.
  9. Alien Saka
    Alien Saka 17 Juli 2020 10:16
    0
    Kabeh sing melu liburan! Langit sing cerah lan tentrem
  10. Boa constrictor KAA
    Boa constrictor KAA 17 Juli 2020 15:32
    +2
    Sanajan iki minangka unggas banyu, dina iki aku bakal ngunggahake cangkir kanggo bagean paling enom lan paling heroik saka penerbangan angkatan laut - adhedhasar operator, penerbangan berbasis kapal.
    Aku bakal ngelingi Timur Apakidze, Nikolai Yedush, Alifanov, kanca (sidekick) Vitya Karaush ...
    Sapa sing ora ana - memori padhang saka wong-wong mau, ing salawas-lawase musna menyang swarga ...
    Lan kanggo wong-wong sing isih urip - kesehatan, rasa seneng, LUCK!
    Ну, а молодежи -- огромного неба "МИЛЛИОН НА МИЛЛИОН" !!!
    Kanthi pakurmatan sing jero. KAA.
    1. vladcub
      vladcub 17 Juli 2020 18:37
      +1
      Boa constrictor, aku salaman tangan sampeyan. Inggih ngandika
      1. Boa constrictor KAA
        Boa constrictor KAA 17 Juli 2020 19:44
        0
        BAKAL URIP! (karo) ombenan
  11. Taois
    Taois 17 Juli 2020 18:26
    +1
    299th KShAP - Saki. BENANG
  12. vladcub
    vladcub 17 Juli 2020 18:42
    0
    К началу ПМВ по общему количеству летательных аппаратов Россия была в тройке лидеров. Русские пилоты в ПМВ были одни из лучших
  13. agoran
    agoran 17 Juli 2020 21:22
    -1
    Sugeng liburan kanggo kabeh sing melu, ucapan selamat khusus kanggo lapangan udara Chkalovsky ing wilayah Kaliningrad.
  14. Charik
    Charik 19 Juli 2020 17:34
    0
    Aku maca sing karo aviation angkatan laut ing Rusia - alangan
  15. Flyer_64
    Flyer_64 20 Juli 2020 21:00
    0
    Quote: kuna
    Lha, mbok ya tak enteni nganti akhir hayat. apa sing bakal dijawab Panglima Agung .... sing ing Maret 2011 "mbubarake MPA lan penerbangan mogok pesisir.

    Lha, MPA wis bubar ing pungkasan taun 90-an, nanging umume Panglima Angkatan Laut mbubarake MA kanggo njaga jumlah reguler staf kapal. Lan saiki sisa-sisa MA diisi ulang mung kanthi biaya bagean-bagean sing ana ing Su-30SM, lan liyane kabeh mlayu.