Ing Amerika Serikat komentar ing gambar saka Su-24 ing Libya, ngadeg ing njaba hangars bètèng

24

Gambar satelit Planet Labs duwe gambar anyar saka pengebom garis ngarep Su-24 ing Libya. Pers Amerika menehi komentar babagan gambar kasebut. Foto-foto iki tanggal 13 Juli. Bomber, bebarengan karo pesawat tempur liyane, dumunung ing pangkalan udara Al-Jufra.

Pakar militer Joseph Trevithick saka Zona Perang nyerat manawa lokasi Su-24 ing njaba hangar pesawat sing dikubengi khusus nuduhake manawa pengebom iki digunakake dening pasukan Marsekal Khalifa Haftar.



Ing Amerika Serikat, ngomentari gambar kasebut, dheweke ujar manawa panggunaan pengebom garis ngarep nuduhake "tambah penerbangan komponen ing konflik bersenjata Libya.


Photo Planet Labs


Sadurungé, Komando Militer Afrika AS ngendika yen Rusia diduga nransfer sawetara Su-24, MiG-29 lan malah MiG-23 menyang Libya saka pangkalan udara Khmeimim ing Suriah, ing ngendi pesawat-pesawat kasebut "preliminarily repainted."

Media Amerika nulis yen "pesawat tempur Rusia tumindak minangka faktor kanggo nyegah kehadiran militer Turki ing Libya."

Elinga yen pasukan Pamrentah Kesepakatan Nasional Libya, sing didhukung dening Ankara, mandheg sawetara minggu kepungkur ing jalur Sirte-El-Jufra sawise maju kanthi sukses. Salah sawijining faktor penundaan maju ing sisih wétan Libya yaiku posisi tetanggan Mesir, sing presiden ngancam pasukan PNS kanthi ngenalake tentara menyang Libya yen ngliwati garis kasebut ing wilayah Sirte.
  • Labs Planet
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    Juli 17 2020
    boten elek - Amerika uga "uncalan" pesawat kanggo Israel, lan padha Paint lintang ing wong lan gangster ing wong, supaya kabeh iku nggoleki; lan iku mung ora bisa kanggo berkembang lan ngrampok gas saka wong Yahudi, pisanan sampeyan kudu nyumerepi Haftar, mesthi, karo tangan Erdogan, lan sirahe biaya akèh dhuwit lan iki crita dawa.
    1. + 12
      Juli 17 2020
      Meh pecah mripatku. Sampeyan ora bisa nulis kaya ngono! Ora ana, sampeyan sekolah?
      1. + 15
        Juli 17 2020
        Kutipan: Vladimir16
        Meh pecah mripatku. Sampeyan ora bisa nulis kaya ngono! Ora ana, sampeyan sekolah?

        "Lightstupov... kowe ngerti jeneng mburimu?" Legkostupov, sing, cahya, siji bisa ngomong, airy ... Apa sampeyan nulis?! Rompi liwat huruf "i", jas liwat huruf "e", lan sepatu bot ing umum! .. Apa sing sampeyan lakoni, Legkostupov ?! Sampeyan ngrungokake kula, Legkostupov. Ana tembung ing Rusia, ana akeh. Yen digabungake, sampeyan entuk ukara sing ana predikat, subyek, lan chiaroscuro liyane. Lan kabeh iki basa Rusia gedhe, Legkostupov. Sampeyan ngerti aku?!
        "Bener, Komandan!"
        - Dadi, kita duwe basa Rusia sing apik! Ing kono, atur maneh tembung ganti, predikat lan subyek, lan intonasi bakal katon: "Masha kita nangis pait," utawa "Masha kita nangis pait." Ngerti?! Iki puisi! Nah, iki epik, mink ibu!
        "Bener, Komandan!"
        "Sampeyan ora krasa telek!" Nalika maca apa sing sampeyan tulis, aku gatel ing papan sing paling ora sopan! Sampeyan bisa ngilangi zakar ing kana nganti tekan pungkasan paragraf! Sapa sing ngajari sampeyan?
        - Ing sekolah.
        "Tampilake kula lan aku bakal nyuwek mbukak kaya ace ing pad pemanas."
        Aku ngomong babagan sekolah.
        - Lan apa, aku sinau ing luar negeri, Legkostupov ?!
        - Yen ngono kanggo kula ing sekolah! .. Intelligibly! .. Aku bakal ...
        - Tenang...
        © 72 meter
    2. +1
      Juli 17 2020
      nemokake Su-24 ing njaba hangar benteng khusus

      Foto nuduhake loro Su-24Ms, saben kang dumunung ing jejere caponier dhewe, lan ora ing parking umum utawa kunci tengah.
      1. + 10
        Juli 17 2020
        Quote: figwam
        kang dumunung ing jejere caponier sawijining

        Mesthi, iki bakal luwih bener .. ZhBU nglirik
        1. +1
          Juli 17 2020
          Quote: kuna
          Mesthi, iki bakal luwih bener .. ZhBU

          Lan luwih bener, ZZHBU. ya
          1. +9
            Juli 17 2020
            Quote: figwam
            Lan luwih bener, ZZHBU

            ombenan
  2. -19
    Juli 17 2020
    Turki duwe tentara sing kuwat, jenderal sing dididik, Erdogan duwe kekarepan
    1. +5
      Juli 17 2020
      Nalika jenderal lan perwira liyane ditindhes sacara massal, ora naif nyana sukses serius saka tentara kasebut.
      1. +3
        Juli 17 2020
        Wong-wong sing diimpor nulis yen sawise pemberontakan, wong Turki kudu ngreksa F-16 amarga 30-40 persen personel penerbangan tetep ana ing Angkatan Udara.
    2. +2
      Juli 17 2020
      Kutipan: Hydrograph Golden Horn Bay
      Erdogan duwe kekarepan

      Kabeh kersane Erdogan cukup kanggo ngowahi "Sofia" dadi masjid. Dheweke mbalekake, supaya bisa ngomong, babagan minoritas sing percaya. Minangka kanggo liyane, Erdogan "karep" punika upaya banget ing laurels Ataturk.
  3. +8
    Juli 17 2020
    Maneh padha bodho karo MiG-23, saka pangkalan udara Khmeimim, Rusia bisa nransfer pesawat kamulyane iki, lan malah repainted.
    Pakar militer Joseph, uga ujar sing kikuk.
    1. +6
      Juli 17 2020
      Miturut desas-desus, kita ora bisa ngikis resimen MiG-23/27 kanggo Chechen sing kapindho, saiki saka ngendi?
      1. +2
        Juli 17 2020
        Kutipan: Cyril G...
        Miturut desas-desus, kita ora bisa ngikis resimen MiG-23/27 kanggo Chechen sing kapindho, saiki saka ngendi?

        Komando Angkatan Udhara mutusake supaya cepet bali MiG-27 menyang layanan lan digunakake ing Chechnya. Nanging, laporan saka pangkalan panyimpenan muni pesimis: yen padha sinau carane ngatur nglereni peralatan ana, banjur ora ana kekuatan utawa spesialis kanggo mulihake mesin dismantled. Brigade Mikoyanov dikirim menyang pangkalan, dipimpin dening A.S. Popov mbiji kawontenan MiG-27 babar blas ora marem. Glazing lentera dadi mendhung, tank lan bahan bakar ilang kenceng, akeh bagean sing kena korosi, kalebu landing gear lan engsel sayap, malah kulit ilang lancar lan dadi kasar. Ana kasus karusakan saka pindah kebangkrutan ing sadawane perakitan Rotary tengen ing akèh parkir - support mung rusted kanggo mburi amarga "kelembapan mlebu lan karusakan karat lengkap."
      2. + 11
        Juli 17 2020
        Kutipan: Cyril G...
        Miturut gosip, kita ora bisa ngeruk resimen MiG-23/27 kanggo Chechen kapindho.

        Dadi manawa .... "matur nuwun" .. Panglima P.S. Deinekin wiwit taun 1993 wiwit "narik" resimen, lan Keputusan Presiden Federasi Rusia tanggal 16 Juli 1997 (ketetapan "pati" IBA) am
        Sanajan ing Rovenki ing pangkalan kasebut ... kaya lendhut, ing Steppe ing Lipetsk ... kabeh lorong kapindho dikempalken ... ana uga sing mabur, iki langsung dipotong ing Chebenki nangis
        Dheweke mabur ing Lebyazhka nganti taun 97 ... lan para pelaut ing Olenya meh nganti taun 96 ... nanging ana ing panyimpenan ... neraka ngerti luwih akeh.
        MiG-27M diuji ing LII ... uga, dheweke mabur ing Lipetsk lan ing GLITsa prajurit
  4. -22
    Juli 17 2020
    Kampanye pasukan khusus Turki ing kana nindakake permusuhan kanthi apik, ora preduli carane Havtar dhewe dicekel, dheweke bisa
  5. +4
    Juli 17 2020
    Kutipan: Cyril G...
    Miturut desas-desus, kita ora bisa ngikis resimen MiG-23/27 kanggo Chechen sing kapindho, saiki saka ngendi?

    mesthi, cukup bener, MiG 23/27 mung bisa ngeruk Mesir utawa negara Afrika / Timur Tengah liyane ing ngendi peralatan Soviet diwenehake.
    1. + 10
      Juli 17 2020
      Kutipan saka Klingon.
      MiG 23/27 mung bisa ngeruk Mesir utawa negara Afrika / Timur Tengah liyane

      Nanging dheweke ora nyoba ngubungi Kazakhstan nglirik Dheweke isih mabur ing Taldykorgan ngguyu
      1. +1
        Juli 17 2020
        Aku malah ora bisa mbayangno ngguyu nanging kasunyatan!
  6. -12
    Juli 17 2020
    Kok mesthine? Saka ngendi asale? Yen mung ora karo khmeimim? Kenapa ngapusi kabeh wektu?
    1. 0
      Juli 17 2020
      Ing kene aku uga mikir kenapa sampeyan terus-terusan ngomong goroh! Lan sampeyan uga ora ngerti geografi. Nyedhaki Khmeimim ana Mesir, Aljazair lan liya-liyane, ing ngendi sampeyan bisa nyilih MiG-23 lan Su-24 sing dikarepake. Ndhuwur, dheweke nerangake manawa ora ana MiG-23 sing cocog kanggo pasokan. Kita mung bisa nyumbang MiG-29 manawa. Hubungi Putin yen sampeyan butuh sawetara tautan, mung ndandani lan tuku spare parts lan spare parts kanthi biaya ...
  7. +2
    Juli 17 2020
    Lan padha njupuk wayahe 23 langsung saka rak-rak museum, banjur kudu supaya Rusia ditransfer wayahe 23, resimen lan 16, ing 2, lan tank kavaleri Corps karo BT 5 ing layanan.
    1. +3
      Juli 17 2020
      rodo kelompok jaran-mekanik. Buryat-Pskov, mesthi. Ing T-34-85.
  8. +3
    Juli 17 2020
    Kutipan saka Grognag
    Lan padha njupuk wayahe 23 langsung saka rak-rak museum, banjur kudu supaya Rusia ditransfer wayahe 23, resimen lan 16, ing 2, lan tank kavaleri Corps karo BT 5 ing layanan.

    kok padha kudu I-16? ing lemah padha wis cukup Su-6 lan IL-2 wassat

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"