Pers Cina: Polandia dhewe nyeret dhewe menyang badai konfrontasi antarane AS lan Rusia

56

Pers Cina nanggepi proposal Polandia marang Amerika Serikat babagan penyebaran bagean penting saka kontingen militer Amerika sing ditarik saka Jerman. Cacahe Partai Komunis Tiongkok, koran People's Daily, nulis yen undhangan kuwi mung ngobongi kahanan ing bawana Eropah.

Miturut penulis Cina, sanajan mundur sebagian pasukan AS saka Jerman bisa nyebabake detente tartamtu, utamane antarane NATO lan Rusia. Ing wektu sing padha, posisi Polandia bener nyabrang kemungkinan kasebut.



Koran Cina ngrembug lan sajarah aspek hubungan Polandia-Rusia. Penulis ngomong babagan kasunyatan yen konflik antarane negara nduweni oyod sajarah sing jero.

Saka materi:

Rusia lan Polandia saiki meh ora bisa dicocogake. Iki sabenere sing saiki dadi alesan utama kanggo banding Polandia menyang Washington kanggo nggawa menyang negara kontingen militer sing Amerika Serikat mundur saka Jerman. Polandia percaya yen bisa njupuk kauntungan saka tambah akeh militer AS kanggo nglawan Rusia.

Salajengipun, penulis nyatakake yen Amerika Serikat, umume, puas karo keselarasan iki lan posisi Polandia. Kaping pisanan, dheweke butuh "ram" anti-Rusia liyane. Kapindho, pembayar pajak Polandia bisa nggunakake utangan EU kanggo ndhukung ewonan pasukan AS.

People's Daily ujar manawa ing kahanan kaya ngono, Polandia bisa dadi "medan perang" antarane AS lan Rusia ing Eropa.

Artikel kasebut nyathet yen Amerika Serikat bakal nransfer pasukan anyar menyang Polandia, Rusia bakal nanggapi kanthi nyelehake senjata ing cedhak wates Eropa. Miturut penulis Cina, ing kahanan kaya mengkono kanggo Polandia ora ana pitakonan babagan pembangunan sing luwih tentrem.

Saka materi:

Polandia dhewe nggambar dhewe menyang badai konfrontasi antarane Amerika Serikat lan Rusia.
  • Facebook / Tentara AS ing Eropah
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

56 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    Juli 17 2020
    Kutub minangka pedagang, miturut agresivitas - komoditas, dheweke nampa utangan lan ing ngisor iki kasil dibuwang, kaya sing dikandhakake, ora ana sing pribadi, mung bisnis ...
    1. + 17
      Juli 17 2020
      Iku wong Polandia sing nduweni sifat ala - tinimbang lungguh kanthi tenang ing pojok lan ora sumunar, dheweke bakal menek ing rampage, mesthine, cepet utawa mengko padha rake lan bagean kapindho saka ballet Marleson wiwit - whining sing kita. mesthine gelo kabeh! ngguyu
      1. +2
        Juli 17 2020
        Nanging biyen Polandia pancen Gedhe.
        Nanging nalika iku padha duwe panguwasa siji.
        Lan tiba wiwit sawise bangsawan nampa hak akeh banget ...
        1. +5
          Juli 17 2020
          Sampeyan ora bener.
          Ambruk Polandia diwiwiti kanthi Katolikisasi Polandia. Inggih, kados pundi badhe wontên nagari ingkang panjênênganipun panjênênganipun Paus ing Itali, dene nagari piyambak punika wontên ing sanjabanipun pagunungan, ing salêbêtipun lembah. Lan banjur malah telpon ora ana.
          Dadi wong Polandia ngrusak tanggane, lan kabeh tanggung jawab kanggo apa sing wis ditindakake marang Paus.
          1. +3
            Juli 17 2020
            Kutipan: Vasily50

            Ambruk Polandia diwiwiti kanthi Katolikisasi Polandia

            Polandia nduweni persentase Katolik sing padha karo Spanyol. Iki ora nyegah Spanyol dadi negara sing dihormati.
            Ana akeh Katolik ing Prancis lan Jerman. Dear negara.
            Nanging nalika ing Prancis padha diadopsi hak-hak gedhe banget kanggo bangsawan (kurang saka ing Polandia, Prancis ora bisa kabuka ngidoni raja), iku kabeh rampung karo revolusi lan karusakan saka bangsawan iki.
          2. 0
            Juli 17 2020
            Kutipan: Vasily50
            Lha, kepriye bakal ana negara sing sirahe sing paling dhuwur yaiku paus ing Italia

            Kepiye carane Spanyol, Prancis, Austria lan Hongaria ana, lan pira negara liyane? Ya, meh kabeh Eropa dadi Katolik nganti Protestantisme muncul. Nanging nyatane yen Polandia pegatan shitokrasi, karo Sejm, milih lan njabut panguwasa, hak rokosh lan "ora nelpon", iki sing ngrusak Polandia.
            1. 0
              Juli 17 2020
              Dadi wong-wong iki padha nyembeleh saben wektu nganti panci katon saka mburi bukit, nanging nalika ana kiriman teka nuntut kanggo nerangake kekacauan sing lagi ditindakake - Dadi dudu kita, nanging PMC sing gelut ...
          3. +2
            Juli 17 2020
            Pancen bener. Ambruk Polandia wiwit persis karo Katolikisasi Polandia. Lan nalika iku Polandia nampa Russophobia minangka wangun utama hubungan karo Rusia, Rusia. Mung ing wektu sing adoh iki Russophobia njupuk wangun perjuangan antarane Katolik lan Ortodoks. Kabeh Ortodoks diumumake minangka sesat lan dipeksa ngowahi agama Katolik utawa dirusak. Kang, nyatane, dumadi nalika ana Persemakmuran.
            Ing mangsa ngarep, Polandia wiwit perang kanggo supremasi ing tanah wétan karo Rusia, uga karo tetanggan kulon Austria lan Prusia. Akibaté - divisi saka Polandia. Mula saka iku, sing njalari masalah ing Polandia ora ana ing tanggane, nanging ing Polandia dhewe.
            Understanding sing musuhan karo tanggi saben wektu ends karo pemisahan saka Polandia, lan malah njamin Prancis lan Inggris ora nyimpen saka pemisahan pungkasan, Polandia, kanggo nyegah pemisahan bisa, panggonan US basis ing sawijining wilayah. Dadi Polandia ngarep-arep yen tanggane, sing wedi karo tentara AS, ora bakal misahake Polandia maneh. Nanging iki pangarep-arep ala. Pindos...sy ora bakal mbela Polandia, sing umume ora peduli.
          4. +2
            Juli 17 2020
            Katulik ora ana hubungane. Tiba ing Polandia diwiwiti ing 1505 kanthi diadopsi Konstitusi Radom.
            Kanggo Rusia, iki dadi hadiah. Mulane Moscow, lan dudu Warsawa, dadi ibukutha kekaisaran.
            Kakaisaran Polandia dipateni dening priyayi Polandia. Iki minangka kasus unik ing sajarah donya.
            1. 0
              Juli 17 2020
              Quote: Pereira
              Kanggo Rusia, iki dadi hadiah. Mulane Moscow, lan dudu Warsawa, dadi ibukutha kekaisaran.

              =======
              Aku ora ngerti ..... Endi hubungane Moscow lan Warsawa? Apa sampeyan wis maca NASKAH "Nihil novi"? Dheweke mung mbatesi kekuwatane raja lan nguatake kekuwatane Sejm nyatane - priyayi). Apa jenis kekaisaran sampeyan ngomong babagan? Ing wiwitan abad kaping 16, ora ana kekaisaran sing ora ana !!!!
              1. 5-9
                0
                Juli 17 2020
                Dadi wektu iki mung minangka wiwitan proses sentralisasi kekuwatan sing dawa, sing lagi wae wiwit entuk momentum, lan Polandia tindak ing arah sing ngelawan .... uga, tekan abad kaping 18
              2. 0
                Juli 17 2020
                Ing wiwitan abad kaping 16, ora ana kekaisaran sing ora ana !!!!

                ANA
                1. Kakaisaran Romawi Suci, wiwit taun 1512 - Kekaisaran Romawi Suci Bangsa Jerman (lat. Sacrum Imperium Romanum Nationis Germanicae utawa Sacrum Imperium Romanum Nationis Teutonicae, Jerman Heiliges Römisches Reich Deutscher Nation) - persatuan supranasional Italia, Jerman, Balkan, Frankish lan Kulon Negara lan bangsa Slavia, sing ana wiwit taun 962 nganti 1806.
                2. Kakaisaran Ottoman ana wiwit taun 1299 nganti 1923.

                "Nihil novi" muncul nalika periode penguatan kekuwatan kraton ing Eropa, nyebabake desentralisasi lan ora bisa kakuwasan kraton ing Polandia. Meh kanggo fragmentasi feodal. Ing wektu iku, nyatane Polandia wis dadi kekaisaran, mung tanpa gelar, yen kekuwatan kraton ing Polandia saya kuwat, mula kanthi ngedegake kekuwatan ing Rusia (karo Kazan lan Astrakhan) ing abad kaping 17, raja Polandia uga bisa ngaku. mahkota kekaisaran.
                Nalika tanggi - Prusia lan Rusia dadi kuwat, padha nyuwek tatanan amorf iki dadi bêsik.
          5. -1
            Juli 17 2020
            Ayo, agama cukup kanggo mabur ing ngendi wae, cukup krungu, Kita urip ing USSR, ora ana sing ngelingi agama, lan saiki ora ana upacara siji-sijine sing bisa ditindakake tanpa imam, dheweke wis tekan titik sing bom lan roket madhangi, sampeyan ora bisa ngomong apa-apa, agama sing tentrem. Kanggo sawetara alasan, Buddhisme, utawa Konfusianisme, utawa Taoisme ora teka ing ngendi wae ing China - kaya kasunyatan sing ujar yen Jepang saya rusak sawise agama Buddha nembus daratan saka Jepang, lan ngganti Shinto.
          6. 0
            Juli 17 2020
            Kutipan: Vasily50
            Inggih, kados pundi badhe wontên nagari ingkang panjênênganipun panjênênganipun Paus ing Itali, dene nagari piyambak punika wontên ing sanjabanipun pagunungan, ing salêbêtipun lembah.

            Ana sing ana, cukup modern. Polandia ngluwihi gunung ngluwihi segara, lan "bapak" lungguh ing Washington.
          7. 0
            Juli 17 2020
            shuriku 70-u
            Oh, apa demokrasi ing sangisore raja. Ing kana, Katulik dumadi kanthi cara sing aneh. Ora saben wong ditampa ing Katulik, mung priyayi, lan sawise meh abad, padha diijini dadi Katolik. Nanging para priyayi ninggal hak-hak dhewe, marang wong Socatholic liyane, utamane kanggo wong-wong sing beda agama, mung tugas.
            Contone: ing AS, turunane wong-wong sing berlayar ing * kembang Mei * saiki meh * elit *.
        2. 0
          Juli 17 2020
          Quote: Shurik70
          Lan tiba wiwit sawise bangsawan nampa hak akeh banget ...

          Nalika ana priyayi bisa ngumumake perang marang raja. Padha retak lan ambruk.
      2. +3
        Juli 17 2020
        Kutipan: Zyablitsev
        cepet utawa mengko padha rake lan bagean liya saka ballet Marlezon wiwit - whining sing kita mesthine gelo dening everyone!

        Ing sisih kulon iku, wis ana klompok penari lan paduan suara sing padha karo repertoar bosok.
      3. +3
        Juli 17 2020
        Kutipan: Zyablitsev
        Kuwi wong Kutub sing nduweni sipat ala

        Ya, kabeh wis jelas karo Polandia, dheweke ora bisa "tanpa petualangan" lan ora bisa ngelem, ora Nanging apa sababe cangkeme Partai Komunis China, Harian Rakyat, kanggo nutupi iki?
      4. 0
        Juli 17 2020
        Kutipan: Zyablitsev
        Kuwi wong Kutub sing duwe sipat ala - tinimbang lungguh meneng ing pojok lan ora sumunar
        ... padha mung bengok-bengok "Kita nelpon geni kanggo awake dhewe, kita bakal mati kanggo negara lan kanggo NATO!"
    2. +5
      Juli 17 2020
      Ana ora mung kapentingan komersial.
      Polandia ngiyanati sekutu Eropa-tanggane kanggo janji bakal ngembangake bisnis kanggo nglayani militer AS, utawa kanggo entuk utangan. Lan sing paling penting, ana jaminan keamanan pribadi sing katon kanggo wong-wong sing mlebu ing priyayi-elit. Ketoke sing dijanjekake papan perlindungan ing Amerika Serikat menang.
      Iku banget ngelingi prilaku Polandia sadurunge WWII. Banjur wong Polandia nglanggar perjanjian sing ditulis dhewe, ngarep-arep janjine Inggris lan Prancis. Dheweke janji luwih sithik tinimbang janjine Jerman,
      1. +2
        Juli 17 2020
        Kutub mbutuhake Amerika ora kanggo perdagangan, nanging kanggo pangayoman dhewe, kanggo nyegah pemisahan sabanjuré saka Polandia, kang, temenan, kudu njupuk Panggonan sak perang karo tanggi sing Polandia wis saya waging saindhenging orane. Kutub wis sinau babagan sejarah kanthi apik lan ngerti manawa ora ana jaminan, kajaba anane pasukan pendhudhuk, bakal nylametake saka divisi liyane. Mula, dheweke nyelehake pangkalan AS ing wilayahe. Yen ora kanggo Amerika Serikat, padha bakal sijine basis liyane, yen padha janji pangayoman saka divisi bisa.
        Anane pangkalan AS, miturut Polandia, ngidini dheweke ngupayakake kabijakan sing nyebabake pemisahan Polandia luwih saka sepisan. Nanging dheweke salah banget. The Anglo-Saxon ora tau perang kanggo wong, padha tansah perang lan nyoba kanggo perang karo proxy. Ing konflik antarane Polandia lan tangga-tanggane, Amerika Serikat bakal mbela awake dhewe, lan Polandia lan Polandia, sing umume ora peduli.
        Lan Polandia ora bakal nolak entuk dhuwit ing pangkalan AS, lan luwih akeh, luwih apik. Sawise kabeh, iki dudu sepisanan dheweke entuk dhuwit kanggo getih lan medeni perang. Sajrone Perang Donya III, dheweke ngladeni kamp konsentrasi sing ana ing wilayah Polandia, lan saiki uga bakal ngladeni pangkalan AS.
      2. +1
        Juli 17 2020
        Kutipan: Vasily50
        Polandia ngiyanati sekutu Eropa-tanggane kanggo janji bakal ngembangake bisnis kanggo nglayani militer AS, utawa kanggo entuk utangan.

        "Sprinkle" pungkasan kanggo Polandia rampung sawisé serangan Moskow sing ora kasil ing taun 1618, lan meh 400 taun wis ana "nasib ala". Salah siji padha ngalahake dheweke kaya "Wedhus Sidorov", banjur padha shred wong kanggo bêsik, lan kabeh wektu, kanca-sekutu saka Kulon ngulungaké Persemakmuran "saka bisa kanggo bisa". Pungkasan, ing taun 1939, dheweke ora mandheg, nanging mung nonton kanthi bisu nalika Hitler ngluku Persemakmuran nganggo tank. Sawise taun 1991, dheweke ngerti yen ora ana pangarep-arep kanggo Eropa, dheweke bakal ngiyanati maneh, lan kanthi kepinteran gaya pan sing dikembangake luwih saka 400 taun, dheweke mutusake kanggo pindhah ing sangisore swiwi, kanggo ngawula marang panguwasa Amerika Serikat sing luwih sugih lan kuwat. Kanggo Polandia, nyedhot "loro ratu" minangka akuisisi sing nguntungake, sing pancene ora nyebabake keamanan negara, nanging mung "nyebabake geni ing awakku dhewe."
    3. 0
      Juli 17 2020
      Kutipan saka parusnik
      Ora ono urusan pribadi..

      Kabeh ketok prasaja. Nanging kanggo perdagangan keamanan sampeyan, nuwun sewu, ora pinter banget. Kanggo sijine iku mildly. Ing sisih liya, nalika arrogance lan ambisi nyusup saka kabeh retakan, pikiran biasane meneng. Kutub mlumpat maneh. Politik internasional pancen arang banget ngapura kesalahan, amarga salah langkah, retribusi asring teka. Aku ora bakal kaget yen ing umur kita, kita bakal mirsani redistribusi liyane saka Polandia
  2. +4
    Juli 17 2020
    Sajarah WWII, ing ngendi Polandia main peran minangka "pembully" saka gateway, ora mulang apa-apa. Dheweke isih percaya yen dheweke sing paling pinter, lan "antarane tetesan" bakal kesel wassat
    1. 0
      Juli 17 2020
      Quote: penembak gunung
      Sajarah WWII, ing ngendi Polandia main peran "bully" saka gateway

      Aku setuju karo lawang, nanging ora cukup karo "bully", rodo lusuh mongrel.
  3. +5
    Juli 17 2020
    Polandia dhewe nggambar dhewe menyang badai konfrontasi antarane Amerika Serikat lan Rusia.
    Aku mbaleni, nanging sejarah Polandia mulangake yen sejarah ora mulang Polandia! Kaya dene hyena ing Eropa (c), mula dheweke tetep!
    1. +1
      Juli 17 2020
      Ora ana hyena maneh. Wis degenerated. Wis jakal.
    2. +2
      Juli 17 2020
      Kutipan saka bisnisv
      nanging sejarah Polandia mulang kita yen sejarah ora mulang Polandia apa-apa!

      Minangka Suvorov ngandika, bab nampa pesenan kanggo njupuk Warsaw
      "Ayo lan nuduhake carane Polandia diantemi!"
  4. +3
    Juli 17 2020
    The Polandia isih sing ... uga, ing umum, radishes. Churchill diterangake kanthi bener - hyena pra-perang Eropa. Bebarengan karo kesurupan, wilayah Tishinsky dicopot saka Ceko. Banjur padha ngimpi mlaku-mlaku ing Alun-alun Merah bebarengan karo Wehrmacht. Lan banjur maneh padha ngimpi (njupuk kapentingan ing tembung Rydz-Smigly bab perang tanpa aturan marang Jerman) kanggo topple Reich. Nanging ora ana. Saiki sing belang-belang diundang menyang panggonane. Iku ora kaya wong bodho ing lan piyambak. Nanging apa taun kepungkur ora kanggo masa depan? Malah bocah kelas siji ngerti yen sampeyan diserang saka negara endi wae, banjur kanthi otomatis dadi target.
    1. +1
      Juli 17 2020
      Ngomong babagan pemisahan Cekoslowakia, aja lali Hongaria.

      1. 5-9
        0
        Juli 17 2020
        Inggih, Hongaria langsung dadi sekutu Hitler lan dheweke ora nangis yen dheweke nyinggung tikus
        1. +1
          Juli 17 2020
          Ing kasunyatan saka prakara. Jerman sujud ing saben pojok, nanging Hongaria dilalekake. Padha bungah. Tryndyat saiki babagan Trianon. Kaya tersinggung.
          1. 5-9
            0
            Juli 17 2020
            Inggih, piye wae, Italia, Finlandia, Rumania uga ora utamané bajingan ... uga Austria (jinis iki uga nandhang sangsara).
            1. 0
              Juli 17 2020
              Paling ora THESE ing taun 1938 durung nindakake apa-apa sing bisa disalahake.

              Lan wong Austria lungguh kanthi tenang, monumen kita minangka conto - yen ora dieling-eling.
    2. 0
      Juli 17 2020
      Pranyata padha ngarep-arep supaya wong Rusia ora wani nyerang wadyabala Amerika kang ana ing Polen, supaya ora njalari perang karo Amerika Serikat. Mula, sawise dadi tuan rumah Amerika, dheweke entuk kebebasan lengkap kanggo nempelake tongkat ing proses ningkatake hubungan antarane Rusia lan Uni Eropa lan bakal meksa wong liya kanggo nganggep.
      1. 0
        Juli 17 2020
        Kutipan saka LKW Fahrer
        Padha katon ngarep-arep yen Rusia ora wani nyerang tentara Amerika.

        Inggih, padha ora kenek ing passport, nanging ing pasuryan. Wong Polandia mbokmenawa "ora wani" lan ngarep-arep. Nanging sawise kabeh, ing acara (Allah pareng) saka konflik saka Polandia, pisanan bakal corong nuklir.
      2. 5-9
        0
        Juli 17 2020
        Pangarep-arep sing bodho ... maneh, contone Suriah, sing mung ana segara aktor (Rusia, AS, Turki, Israel ... lan Iran, nanging ora resmi, mula entuk iku) marang segara liyane saka formasi lan ora ndemek saben kanca minangka indikatif ... "ora ana sing pengin perang" .. yen kita ngomong babagan kekuwatan gedhe ... lan GI bisa nggawa popok menyang bagean Polandia disetrika 2 jam kepungkur dening VKS, contone (kanthi kabar lan persetujuan karo Federasi Rusia)
    3. +2
      Juli 17 2020
      Kutipan: Nikolai Petrov
      The Polandia isih sing ... uga, ing umum, radishes. Churchill diterangake kanthi bener - hyena pra-perang Eropa.

      Roosevelt uga ujar ing Konferensi Yalta: "Polandia wis dadi lara Eropa sajrone limang abad."
    4. 0
      Juli 17 2020
      Kutipan: Nikolai Petrov
      Ora kaya wong bodho ing awake dhewe. Nanging apa taun kepungkur ora kanggo masa depan?
      Iku mung ing wektu nalika padha dhewe, padha nindakake Gusti Allah pirsa apa! Nalika ing patronage wong, banjur kabeh decorously Noble, nanging sanalika padha nampa (ora menang, pikiran sampeyan!) Kamardikan, padha langsung miwiti kanggo nelusuri mungsuh supaya manggon ing printah, sawise kampanye militèr cilik!
  5. 0
    Juli 17 2020
    Bisnis saingan...
  6. 0
    Juli 17 2020
    Artikel kasebut nyathet yen Amerika Serikat bakal nransfer pasukan anyar menyang Polandia, Rusia bakal nanggapi kanthi nyelehake senjata ing cedhak wates Eropa.
    Lan apa sing bakal diganti?
    Kebakaran ing markas! Panyebaran rudal ing Kuba lan Venezuela bakal mimpin AS menyang pangerten sing luwih apik babagan carane guyon lan kepiye ora. recourse
  7. +3
    Juli 17 2020
    "Tikus-tikus nangis, nyucuk dhewe, nanging terus mangan kaktus." Senajan nari ing rake lawas minangka hak istimewa panorama, padha siyap kanggo ngeculaké getih ngguyu
  8. 0
    Juli 17 2020
    Lan miturut asil MV 2, umume bisa dibusak saka peta. Kanggo kaping papat.
  9. 0
    Juli 17 2020
    Kutub ora bakal dadi medan perang, bakal dadi lapangan karusakan. Apa padha perang kanggo. negatif
  10. 0
    Juli 17 2020
    Kutub iku masokis! Lan neraka karo wong-wong mau!!!!
  11. +1
    Juli 17 2020
    Kutipan pungkasan rada dicekak. kanthi lengkap-
    Polandia ora mung bakal entuk prospek apik kanggo pembangunan tentrem sing dibayangke, nanging, sebaliknya, bakal nyebabake badai ing kahanan sing wis tegang ing wilayah kasebut. Sawise ing tengah badai iki, bakal kaping satus luwih angel kanggo Polandia tinimbang saiki.

    https://inosmi.ru/politic/20200717/247765930.html
  12. 0
    Juli 17 2020
    Polandia dhewe nggambar dhewe menyang badai konfrontasi antarane Amerika Serikat lan Rusia.
    Lan dheweke ditarik menyang badai iki pirang-pirang abad kepungkur kanthi istirahat cendhak ing taun 40-an, nalika bagean saka Polandia perang bebarengan karo Tentara Abang nglawan Jerman, lan banjur PPR dibentuk. Wong-wong sing saiki wis kena infeksi Russophobia lan tanpa mikir babagan negarane njaluk Amerika supaya perang nglawan Rusia, lan pungkasane bakal nandhang sangsara. Lan Polandia dhewe utawa apa sing bakal tetep, miturut pola sejarah, bakal ambruk. Padha lali Rusia: "Sapa sing teka karo kita karo pedhang bakal mati dening pedhang. Tanah Rusia wis ngadeg lan bakal ngadeg ing iku!"
  13. -5
    Juli 17 2020
    Aku kaget karo komentar sampeyan: Rusia sing tentrem "diubengi" dening Polandia sing ala. Aku ngelingake sampeyan Rusia yen ing 2009 lan 2013, sajrone latihan Zapad, sampeyan dilatih ing serangan nuklir ing Warsaw. Sampeyan bisa ngapusi Kulon, nanging ora kita. Kita ngerti Rusia banget. Hello saka Polandia.
    Ps. Rusia lan Polandia bakal dadi kanca sawise kekalahan sampeyan karo China lan konversi sejatine marang Gusti Allah. Muga-muga dheweke slamet iki.
    1. +1
      Juli 18 2020
      kula ngaturaken salam taklim pak. hi
      Kita ngerti Rusia banget.

      Ing kasus iki, aja nuduhake informasi karo kula nalika pemisahan sabanjure Polandia bakal kelakon. eseman
      Bab liya uga menarik, apa sing bakal sampeyan lakoni yen "Kulon bodho" mandheg ngompa dhuwit menyang Polandia "Great" "saka mozh menyang mozh"? ngguyu

      Dene Gusti Allah, dheweke dhewe bakal nemtokake sapa sing luwih migunani kanggo dheweke, lan aku ora mikir yen keputusane bakal disenengi sampeyan. Nyuwun
      1. 0
        Juli 18 2020
        Buddy, pepatah lawas ngandika, "Sombong lumaku sadurunge tiba." Apa sing dikarepake kanggo wong liya bakal kelakon kanggo sampeyan. Polandia ana, saiki lan bakal. Kita wis ngalami pemisahan kaping papat ing Polandia ing taun 1939. Lan apa? Ana Polandia.
        PS. Kanggo foto sing diunggah, iki kaya Rusia ing njaba Moskow lan St. Sampeyan ngerti iki luwih saka kula.
        Saben uwong duwe masalah dhewe-dhewe. Carane iku ing urip. Hello saka Polandia.
        1. +1
          Juli 18 2020
          Ayo dadi miwiti karo kasunyatan sing aku dudu kanca lan aku ora kudu poke. Sampeyan digedhekake banget, kaya akeh wong sing ora duwe pendidikan lan ora duwe budaya.
          Saiki babagan:
          "Pride Walks Before It Falls"
          Ngelingi kumingsun Polandia sing kondhang, sing wong Polandia sing pinter ngguyu dhewe, ayo aja ngomong babagan bangga, ora serius.
          Kanggo apa Rusia katon ing njaba Moskow, aku luwih ngerti tinimbang sampeyan, amarga aku manggon ing desa, ing wilayah Ryazan, lan aku cukup wareg karo urip iki.
          Kanggo masalah, mesthi ana, ing ngendi sampeyan bisa nyingkiri lan sapa sing ora duwe.))
          1. 0
            Juli 18 2020
            Buddy, sehat. Diskusi ora ana gunane. Hello saka Polandia.
  14. 0
    Juli 17 2020
    Sadurunge Perang Donya II, pamrentah Polandia ngupayakake kabijakan sing padha: mbebayani populasi dhewe kanggo nyenengake para master Barat. Lan nalika wis teka ing wayahe kanggo panen ganjaran, dheweke mung nyabrang menyang Inggris, ninggalake wong lan negarane ing nasibe.
    Malah ing kahanan iki, padha mung ngarep-arep kanggo kemudi ing wektu. Lan apa sing bakal kelakon ing tanah Polandia - padha ora peduli.
  15. 0
    Juli 17 2020
    Lan langkah sabanjure yaiku penyebaran pasukan negara ing Ukraina. Lan bakal luwih "menarik". Apa kosok baline iki?
  16. 0
    Juli 17 2020
    Mulane dheweke lan Polandia.
  17. 0
    Juli 18 2020
    Kiriman iki ora bakal lengkap tanpa gambar iki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"